Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2007 11:06

http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/990749/Prodam-ponika. php (2 mezery)
Omlouvám se, že sem zase tahám inzeráty, ale tohle mě opravdu dostalo... Nějaké žádosti o darování koně už přecházím, to je v dnešní době běžný... Ale z tohohle se mi zvedl žaludek

zvířátková

2.11.2007 11:09
zvířátková

gabrielle napsal(a):
Omlouvám se, že sem zase tahám inzeráty, ale tohle mě opravdu dostalo... Nějaké žádosti o darování koně už přecházím, to je v dnešní době běžný... Ale z tohohle se mi zvedl žaludek

No to teda jo, taky se nezúčastňuju komentářů k inzerátům, ale tohle je fakt moc. Chudinkovi se musely rozjet nožičky. Ani pod nima neni vidět. Snad ho prodají někomu normálnímu.

2.11.2007 11:10

gabrielle napsal(a):

No,už aby byl prodaný... Jinde se snad bude mít lépe a třeba jej ještě nechají si užít hříběcího dovádění....

2.11.2007 11:14

molly napsal(a):
No,už aby byl prodaný... Jinde se snad bude mít lépe a třeba jej ještě nechají si užít hříběcího dovádění....

to jsou fakt idioti............
ještě ten úžasnej výraz těch holek.to je fakt na facku...

2.11.2007 11:15

zvířátková napsal(a):
No to teda jo, taky se nezúčastňuju komentářů k inzerátům, ale tohle je fakt moc. Chudinkovi se musely rozjet nožičky. Ani pod nima neni vidět. Snad ho prodají někomu normálnímu.

no, tak tohle je fakt opětně na přespysk...

2.11.2007 12:08

v v napsal(a):
to jsou fakt idioti............
ještě ten úžasnej výraz těch holek.to je fakt na facku...

Ještě k tomu 2-letý Kam ten svět spěje

2.11.2007 12:12

koki napsal(a):
Ještě k tomu 2-letý Kam ten svět spěje

pane bože,to nemůžou myslet vážně!!!bobátko malé.

2.11.2007 12:19

causinka2 napsal(a):
pane bože,to nemůžou myslet vážně!!!bobátko malé.

No co dodat, poníky chovám dlouho, unesou hodně ale tohle je zvěrstvo.Malý příliš mladý a tolik holek na něm, rozbít hubu akorát nevím zda těm děckám nebo dospělým co toto dovolí.Nejspíš oběma.Poník má pod tou váhou zadní spěnky propadlé jak militarista v důchodu.Je vidět že je hodný jinak by je už všechny rozprášil.Jetsli tohle provozujou často tak díky pěkně z toho chudáčka zbude jen flekatý mrzák

2.11.2007 12:33

thesis napsal(a):
No co dodat, poníky chovám dlouho, unesou hodně ale tohle je zvěrstvo.Malý příliš mladý a tolik holek na něm, rozbít hubu akorát nevím zda těm děckám nebo dospělým co toto dovolí.Nejspíš oběma.Poník má pod tou váhou zadní spěnky propadlé jak militarista v důchodu.Je vidět že je hodný jinak by je už všechny rozprášil.Jetsli tohle provozujou často tak díky pěkně z toho chudáčka zbude jen flekatý mrzák

Thesi, zapomenula si jeste dodat, ze je skoro zadarmo, 10 000...

2.11.2007 13:14

jessyn napsal(a):

Hm je mi z toho smutno, já měla kdysi tři hříbata, dvě vlastní a jednou koupené.A prodala jsem je za 4,5,5tis.Dva měli mít okolo 120KVH a poslední okolo 130KVH.Všichni zdraví a tu někdo prodává za tolik koně co sám mrzačí.Než toho někdo koupí bude zralý radši neříkám na co..

2.11.2007 13:15

jessyn napsal(a):

Taky jsem na ten inzerát odpověděla - jestli nejsou na hlavu 2-letý ponda

2.11.2007 13:16

thesis napsal(a):
Hm je mi z toho smutno, já měla kdysi tři hříbata, dvě vlastní a jednou koupené.A prodala jsem je za 4,5,5tis.Dva měli mít okolo 120KVH a poslední okolo 130KVH.Všichni zdraví a tu někdo prodává za tolik koně co sám mrzačí.Než toho někdo koupí bude zralý radši neříkám na co..

Nechapu, jak si to nekdo vubec mohl dovolit vyfotit, to si sakra mysli, ze to nekoho zaujme a bude to povazovat za roztomile?
No to snad ne...I nekonak by pochopil, ze je to trosku vetsi vaha..a ten jeho vek.
Dodatek unese tezkou vahu nemel chybu.

2.11.2007 13:49

gabrielle napsal(a):

Děvčata mají štěstí, že nejsem z Prahy... Jinak bych se asi vydávala za zájemce jen proto, abych každé mohla dát facku...

2.11.2007 14:09

gabrielle napsal(a):

jak může bejt někdo takovej debil a tohle dovolit?? ještě to dá k inzerátu, to je asi někdo fakt hrozně chytrej.. chudáček

2.11.2007 15:11

jenysimons napsal(a):
jak může bejt někdo takovej debil a tohle dovolit?? ještě to dá k inzerátu, to je asi někdo fakt hrozně chytrej.. chudáček

Není tento přísup z neznalosti, větší prasárnou pro koně, viz. poník a na něm 4 holky, než utacení koně po úraze z dostihu? Kůň nemá lidské myšlení, nežije minulostí ani budoucností ale jen přítomností. Dostihový, nebo sportovní kůň na úrovni má zajištěnou max. péči, trénik dle jeho možností a schopností (přetažení není přínosem). Koník chovaný amatéry bez znalostí, nebo dostatečných fin prostředků, které zajistí výživu a vet. péči, je na tom hůře. U těchto koní dochází ke každodenímu trápení. Co myslíte,že čeká uvedeného poníka,problémy s páteří, prošlápnuté spěnky, artroza-bolestivý pohyb a to každodení. Jari

2.11.2007 15:19

jari napsal(a):
Není tento přísup z neznalosti, větší prasárnou pro koně, viz. poník a na něm 4 holky, než utacení koně po úraze z dostihu? Kůň nemá lidské myšlení, nežije minulostí ani budoucností ale jen přítomností. Dostihový, nebo sportovní kůň na úrovni má zajištěnou max. péči, trénik dle jeho možností a schopností (přetažení není přínosem). Koník chovaný amatéry bez znalostí, nebo dostatečných fin prostředků, které zajistí výživu a vet. péči, je na tom hůře. U těchto koní dochází ke každodenímu trápení. Co myslíte,že čeká uvedeného poníka,problémy s páteří, prošlápnuté spěnky, artroza-bolestivý pohyb a to každodení. Jari

to už je teda hodně drsný.a to se ještě ani nestydí připsat,že vozí i těžší jezdce

2.11.2007 15:46

margotka napsal(a):
to už je teda hodně drsný.a to se ještě ani nestydí připsat,že vozí i těžší jezdce

chudák koník, má vážně zlatý srdíčko

2.11.2007 15:48

red and white napsal(a):
chudák koník, má vážně zlatý srdíčko

Souhlasím s Jari..

3.11.2007 17:06

koki napsal(a):
Souhlasím s Jari..

Ahojte. nevím který inzerát máte na mysli? nemužu ho najít asi ho už někdo vymazal... napiště prosím který to má být?

3.11.2007 18:06

werca napsal(a):
Ahojte. nevím který inzerát máte na mysli? nemužu ho najít asi ho už někdo vymazal... napiště prosím který to má být?

Ten člověk ten inzerát už smazal asi si všiml, že se to tady probírá... Ale teď je na Bazoši nabídka na ježdění na ponym a je taky z Prahy. Ten poníček na fotce je mu strašně podobnej, možná je to on. Ale možná taky ne...

Přidejte reakci

Přidat smajlík