sadzi saj
klawdie
napsal(a):
tak babice, jak to dnes rozjedem....
No měli by jsme máme rest za včerejšek
Jinak přeju všem krásné zimní ráno, jdu si udělat čajík a snídani a tady je venku totál hnus, padá déšť se sněhem, takže nevím nevím, co mě odpolko čeká, doufám, že mě kobuša někde nesejme
sadzi saj
napsal(a):
Jinak přeju všem krásné zimní ráno, jdu si udělat čajík a snídani a tady je venku totál hnus, padá déšť se sněhem, takže nevím nevím, co mě odpolko čeká, doufám, že mě kobuša někde nesejme
Aspoň spadneš do měkkýho Andrej
...to já ho dnes neuvidím, jde jezdit Agata...
..o víkendu s ním chci strávit víc času, kež by napadl běloučkej sníh vzala bych hafíky a šla s tou svou zvířecí rodinkou na procházku,ale už jsme si zvykla bude zřejmě pršet a blátinec....
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ranko všem pracujícím i nepracujícím,
hlásím že v Turnově poletuje sníh, totální vánoční nálada, za chvíli všude v krámech začnou hrát koledy, všude budou fronty, lidi budou kupovat všechno co uviděj...prostě klasika předvánoční honičky...
Včera jsme dali dohromady všechny kabely a PC stůl už funguje na svém místě 100%...heh a já jsem samozřejmě musela fotit.
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
Aspoň spadneš do měkkýho Andrej
...to já ho dnes neuvidím, jde jezdit Agata...
..o víkendu s ním chci strávit víc času, kež by napadl běloučkej sníh vzala bych hafíky a šla s tou svou zvířecí rodinkou na procházku,ale už jsme si zvykla bude zřejmě pršet a blátinec....
No spíš ze mě bude blátivá koule
, ale uvidím, možná si půjdeme jenom pohrát na ruce a vylonžovat, ještě uvidim, jak bude, ale tak jako tak s ní musím s chuděrou, doufám, že aspoň včera je stihla na chvíli pustit, potřebovala bych vyplnit aspoň ještě to úterý, aby neměla dva dny volno, je pak nadupaná nebo ji budu muset hold snížit krmnou dávku. A co Agata, v pohodě?? Se máš, taky by mi občas někdo bodnul.
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
hlásím že v Turnově poletuje sníh, totální vánoční nálada, za chvíli všude v krámech začnou hrát koledy, všude budou fronty, lidi budou kupovat všechno co uviděj...prostě klasika předvánoční honičky...
Včera jsme dali dohromady všechny kabely a PC stůl už funguje na svém místě 100%...heh a já jsem samozřejmě musela fotit.
No mi byli v pátek v Práglu v Tescu nakupovat a už tam všude mají vánoční výzdobu apod.
bych to zakázala, strašit s tím už od listopadu.
tajemma danny
napsal(a):
No to by jsi nebyla ty kdyby jsi nefotila....
Jinak Andy, na tu holčinu je spoleh, chová se k němu velice zodpovědně a já mám super pocit, sranda je když se tam ukážu tak mě začne taky pestkovat at udělám tohle a tamto, vid Danny:) já se tomu směji...Ted o víkendu e mi starala o SAbulku, byla jsme uplně klidná, je to holka šikovná!!!Mám ti tam taky nějakou poslat!!!
klawdie
napsal(a):
No to by jsi nebyla ty kdyby jsi nefotila....
Jinak Andy, na tu holčinu je spoleh, chová se k němu velice zodpovědně a já mám super pocit, sranda je když se tam ukážu tak mě začne taky pestkovat at udělám tohle a tamto, vid Danny:) já se tomu směji...Ted o víkendu e mi starala o SAbulku, byla jsme uplně klidná, je to holka šikovná!!!Mám ti tam taky nějakou poslat!!!
kdyby od listopadu, já seděla v hospodě a tam měli stromeček už v řijnu...
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
kdyby od listopadu, já seděla v hospodě a tam měli stromeček už v řijnu...
No tomu věřím, oni to tam možná mají taky už od října, bych tomu i věřila. Akorát tím kazí tu vánoční atmosféru nebo mě aspoň jo
Jj, pošli, pošli. Se máš, ale je to super, že se ti podařilo sehnat někoho spolehlivýho a zodpovědnýho
Já bych ten čas někdy potřebovala nafouknout a ještě k tomu nebýt občas líná se vykopat z postele
Budu to muset nějak vymyslet.
tajemma danny
napsal(a):
Tak jsem se na chvíli za váma musel zastavit a poděkovat za včerejší podporu..... Díky moc, že jste semnou byli
Váš Honzík
lanika
napsal(a):
Tak jsem se na chvíli za váma musel zastavit a poděkovat za včerejší podporu..... Díky moc, že jste semnou byli
Váš Honzík
Leni to je přece samozřejmost, od toho nás tady máš!!! Pamatuju si moc dobře jak moc mě pomohla podpora od vás, když Rocky onemocněl..Tak ať se Honzík co nejřív uzdravíííí, myslíme na něj
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Váš Honzík
Leni není zač, hlavně, aby byl Honzík brzo v pořádku, ale povídej, co říkal vet?? Já totiž nic bližšího jaksi nevím
rocky
napsal(a):
Leni to je přece samozřejmost, od toho nás tady máš!!! Pamatuju si moc dobře jak moc mě pomohla podpora od vás, když Rocky onemocněl..Tak ať se Honzík co nejřív uzdravíííí, myslíme na něj
Holky, tak vám trochu popíšu včerejšek....V pondělí večer, když jsem přišla domů, jsem byla nešťastná. Nožka byla ještě horší, ta zdravá se mu přesílením úplně třásla, byl opřený o zeď, ani si nelehl, nic......Ani si nechtěl nechat šáhnout na tu nemocnou, nic....Tak jsem byla pak večer jak balíček neštěstí. Doktor měl přijet v 1 hodinu, já jsem už šla ven dřív, že mu posbírám bobky a tak a Honzík ležel. Zaprvé úleva pro mě, že si odpočine, ale zadruhé nervy, protože jsem ho nemohla postavit. Asi 10 min jsem s ním houpala a strkala do něj, nic. Jen tak divně mručel....Nechtěl se asi postavit na tu bolavou...Přijel doktor, tak pak vstanul. dlouho ho tam ošahával a prohmatával, pak mu píchl tu injekci na tlumení bolesti, dostala jsem mast a teď už jen čkat na reakci toho léku. Říkal, že je to škaredé, ale že je možné, že po te injekci se to trochu zlepší a v tom případě nebude třeba píchat další....Tak uvidíme. Večer jsem si ho vytáhla na chvíli před stáj, tak jsem nestačila koukat, sem tam i na to došlápl, ale to bylo jen tím utlumením, takže jsem zvědavá, jak to bude dnes odpoledne....
Chce to ted čas, klid, zpraví se to dřív nebo později....Hlavně, že to není nic vážného. Ale tak jsem byla ráda včera, hodně mě to potěšilo, jak jsem dostávala povzbuzující SMS od vás....Děkuju.
sadzi saj
napsal(a):
Leni není zač, hlavně, aby byl Honzík brzo v pořádku, ale povídej, co říkal vet?? Já totiž nic bližšího jaksi nevím
A taky jsem vám vyfotila bubiška v nové ohlávce, co nám Klárka s láskou spletla
Trochu popravíme uzlíky, máme asi hold jiný rozměr hlavičky
Teď v tom vypadá jak debílek ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
![]()
no já se z vás zbláním...to je dřina trefit to na takovou kebuli...čelenku klidně mužeš sundat, to je takový bonus...
JInak jsem ráda že to dopadlo jak to dopadlo, ted jen brzkou lečbu...neříkal doktor jak si to leni udělal...?
lanika
napsal(a):
![]()
A ještě jednu novinku pro vás mám....Pro segru smutnou, ale zároveň i osvobodující...Včera prodala všechny štěnátka....A takhle se na nás smutně koukaly, že pryč nechcou .-(
klawdie
napsal(a):
no já se z vás zbláním...to je dřina trefit to na takovou kebuli...čelenku klidně mužeš sundat, to je takový bonus...
JInak jsem ráda že to dopadlo jak to dopadlo, ted jen brzkou lečbu...neříkal doktor jak si to leni udělal...?
Jsem tu...ufff.
Leni, jsem ráda že je Honzík na tom líp, je to dobré znamení že na to občas došlápne, třeba to rozhejbe. Moc bych mu přála aby ho to nebolelo a aby se mu to zlepšovalo a zlepšovalo až by byl úplně zdravý. Hele co mu to vet píchnul? Nemohl mít třeba i nějakou svalovou křeč?
Ohlávka je naprosto bombová...Klárka je prostě šikulka, no...
lanika
napsal(a):
A ještě jednu novinku pro vás mám....Pro segru smutnou, ale zároveň i osvobodující...Včera prodala všechny štěnátka....A takhle se na nás smutně koukaly, že pryč nechcou .-(
Jé to bude doma smutno, jsou to užsný netopýrci naživo ještě užesnější...a počkej to je jako prodala najednou nebo to blbě chápu...
lanika
napsal(a):
No, říkal, že tohleto se stává koníkům při námaze, ptal se mě, jestli ted neskákal něco vysokého, nebo dlouho nepracoval na kruhu a tak....Zátěž v práci. No a když jsem mu teda vylíčila, že Honzík už měsíc nedělá nic jiného než se fláká a pokud jde pod sedlo tak v kroku, tak jsme řešily další možnosti. Na nic jsme nepřišli, ale přikládáme to k tomu blátu. Před východem ze stáje je ho tam až až a zaboří se pěkně hluboko. No a pak stačí jen nešikovně šlápnout a stočít nožku, kdo ví....Taky říkal, že si to mohl udělat kdyby se mu nožka dostala pod něco a on se jí tím švihem snažil vytáhnout. Což je taky možné, právě v tom východu má 2 desky a pak to bláto, takže pokud šlápl těsně před, mohl se pod tu desku dostat. To je těžké, třeba to mohl mít úplně z něčeho jiného.....
No a Danny, nevím co mu píchl, já byla úplně mimo z těch nervů...vždyt já dokonce zapoměla si říct i o tablety na odčervení pro pejsky, které mi speciálně dovezl
lanika
napsal(a):
No, říkal, že tohleto se stává koníkům při námaze, ptal se mě, jestli ted neskákal něco vysokého, nebo dlouho nepracoval na kruhu a tak....Zátěž v práci. No a když jsem mu teda vylíčila, že Honzík už měsíc nedělá nic jiného než se fláká a pokud jde pod sedlo tak v kroku, tak jsme řešily další možnosti. Na nic jsme nepřišli, ale přikládáme to k tomu blátu. Před východem ze stáje je ho tam až až a zaboří se pěkně hluboko. No a pak stačí jen nešikovně šlápnout a stočít nožku, kdo ví....Taky říkal, že si to mohl udělat kdyby se mu nožka dostala pod něco a on se jí tím švihem snažil vytáhnout. Což je taky možné, právě v tom východu má 2 desky a pak to bláto, takže pokud šlápl těsně před, mohl se pod tu desku dostat. To je těžké, třeba to mohl mít úplně z něčeho jiného.....
No a Danny, nevím co mu píchl, já byla úplně mimo z těch nervů...vždyt já dokonce zapoměla si říct i o tablety na odčervení pro pejsky, které mi speciálně dovezl
Hoj ahoj prdelkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
klawdie
napsal(a):
NAzdááárr...paní...jak se má Rozleťááák a miniRozleťák???
Rozleťák takhle
luciusl
napsal(a):
Minirozleťák takhle :-)
ˇA seznamka - buď na mě hodnej - já jsem malý miminko :-)
rocky
napsal(a):
Čauky Luci
no povídej jak se maj ty tvoji pokladi a jak to bez tebe přežili????
a prdelka
luciusl
napsal(a):
a prdelka
Jsem chtěla fotit ty dva velký kosí bratry, co na sebe stále hřebčí a kvičí a nosí se ... a melej mi pořád lezl do záběru
luciusl
napsal(a):
Jsem chtěla fotit ty dva velký kosí bratry, co na sebe stále hřebčí a kvičí a nosí se ... a melej mi pořád lezl do záběru
Ranní pohled z okna
luciusl
napsal(a):
Ranní pohled z okna
Dům v záběru je na prodej - dvougenerační s velkým sadem :-) kdyby jste některá z vás chtěla být moje sousedka :-)
lanika
napsal(a):
No ještě aby nelezl.....Vždyt maminka Lucinka drží v ruce podivnou věc, která fotí
Myslel, že podivná věc je něco dobrého do papulky - svým pruzením pak přilákal i Rozleta s Dagem, jenže ti po sobě furt šijí a kvičí a tak jsem raději vyklidila pole :-)
cesta ke koním
lanika
napsal(a):
No ještě aby nelezl.....Vždyt maminka Lucinka drží v ruce podivnou věc, která fotí
Jééé, nazdárek Luciš... ten malej je kráááásnej. Jak má dvoubarevnej ocásek...rezavočernej...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Jééé, nazdárek Luciš... ten malej je kráááásnej. Jak má dvoubarevnej ocásek...rezavočernej...
Ahoj Lulu, teda, ta cesta to je něco a Bredík je kráááásnej
Hm, kolegyně má nemocnýho syna a nemá na dnešek hlídání, takže musí dom
budu muset trčet v práci bůh ví do kdy a to jsem chtěla jít za Elí, musím stejně, ale jsem zvědavá, jak to teda vymyslim
tajemma danny
napsal(a):
Jsem na něj zvědavá - jak se vybarví. Rozleťák mi letos na podzim úplně zhnědozrezavěl ... poprvé, jinak je spíš ouplně černý ....
Hele Danny, co by jsi malému krmila ? Setkávám se s tím co čkověk to jiný názor. I když mě to snad ani nemusí překvapovat, že ???
luciusl
napsal(a):
Jsem na něj zvědavá - jak se vybarví. Rozleťák mi letos na podzim úplně zhnědozrezavěl ... poprvé, jinak je spíš ouplně černý ....
Hele Danny, co by jsi malému krmila ? Setkávám se s tím co čkověk to jiný názor. I když mě to snad ani nemusí překvapovat, že ???
Hehe - jednu jsem našla :-)
klawdie
napsal(a):
Bré ranko pracantky, u nás se to zelená a bude tak nanejvýš pršet, pokud něco začne padat. Kohopak jsi volala na toho Honzulu? Jinak nejlevnější tableky na odčervení jsou Pratel, jedna je na 10 kg a vyjde na cca 19 Kč :-)
Nemoc blbá...člověk má dovolenou a ani si té zvěře pomalu neužije...
(jedna z loňska, poňouch v té zimní srsti vypadá o 1/3 menší než jak ve skutečnosti je
)
luciusl
napsal(a):
boží dokumentace...a my foto nenajdes...jsem se uspěšně kryla...
Já bych malýmu koupila bombónky a čokoládičky a k mikulášovi taky nějakej pomeranč a mandarinky at je zdravej![]()
![]()
já jsem měla taky mimi černý...
klawdie
napsal(a):
boží dokumentace...a my foto nenajdes...jsem se uspěšně kryla...
Já bych malýmu koupila bombónky a čokoládičky a k mikulášovi taky nějakej pomeranč a mandarinky at je zdravej![]()
![]()
já jsem měla taky mimi černý...
VY jste kačeny, a že jsem ji tam zrovna hodila že....
jinak nahodou jsem snědla jen pulku, pak mi tatík oznámil že nám umřela psí babička tak jsem si šla zapálit...
Jinak Luci, kdybych měla mimi přemyšlím o Baby granulích...jinak bych mu asi nic nedávala, někdy min je víc...
strelish
napsal(a):
Bré ranko pracantky, u nás se to zelená a bude tak nanejvýš pršet, pokud něco začne padat. Kohopak jsi volala na toho Honzulu? Jinak nejlevnější tableky na odčervení jsou Pratel, jedna je na 10 kg a vyjde na cca 19 Kč :-)
(jedna z loňska, poňouch v té zimní srsti vypadá o 1/3 menší než jak ve skutečnosti je
)
JJ Lucíí, jak psala Klárka. My hříboušům nic speciálního nedáváme, pouze když maminy drtěj papů, tak aby jim do toho nelezly tak dostanou do kýble jablíčka, mrkev a drstku granulí co mají maminy-jen na chuť. Samozřejmě kvalitní seníčko-my to máme tak že pokud jsou doma, tak mají stálý přísun sena...a venku taky pokud je mizerná pastva... Ale jak jsem říkala, nic speciálního
strelish
napsal(a):
)
Nějak nám to tady zase vízne.....Kde je kdo???? Jinak Kati, volala jsem Doležala z Třince, jestli víš, kterýpak to je....
Klári, já nevím proč se vůbec nad tím pozastavuješ....Nebo Luli taky....Vždyť vám to takhle moc sluší a kdyby jste byly jiné, tak s váma nekamarádím ![]()
lanika
napsal(a):
Nějak nám to tady zase vízne.....Kde je kdo???? Jinak Kati, volala jsem Doležala z Třince, jestli víš, kterýpak to je....
Klári, já nevím proč se vůbec nad tím pozastavuješ....Nebo Luli taky....Vždyť vám to takhle moc sluší a kdyby jste byly jiné, tak s váma nekamarádím ![]()
ee, tak toho neznám...vím jen o Horníkovi, Machovi, Zedkovi a a a...musím si vzít nápovědu...Hlubkovi, toho teď budu volat na očkování, ale za boha si nikdy nemůžu vzpomenout na to jeho jméno.
lanika
napsal(a):
Leničko, to jako že by jsi mě neměla ráda kdybych měla rovnou tlamičku a byla jsem krásná ????
Kdo nakonec vzal ty štěňata ? A musela to udělat ségra přes Lachuli ?
strelish
napsal(a):
ee, tak toho neznám...vím jen o Horníkovi, Machovi, Zedkovi a a a...musím si vzít nápovědu...Hlubkovi, toho teď budu volat na očkování, ale za boha si nikdy nemůžu vzpomenout na to jeho jméno.
Já už mám fotky stažené doma v kompu,dnes je ještě přepálím! tak se zítra těžte na prezentaci těch našich křivohubek![]()
luciusl
napsal(a):
Leničko, to jako že by jsi mě neměla ráda kdybych měla rovnou tlamičku a byla jsem krásná ????
Jo a k tomu krmení - dávám mu hrstičku šrotu, melasy, ovsa a k tomu mrkev a jablíčka. Nechci šílet s překrmováním ani vitamínama, to ne, ale chci aby měl to, co potřebuje. PS. - sena - hezkého sena má dost - víc než dost.
luciusl
napsal(a):
Ne, volala ještě jednomu cizímu a ten ji to vzal. A chválil, že jsou krásná , typová, moc se mu líbila a říkal, že pokud bude mít další vrch, bere
luciusl
napsal(a):
Takže ani nemusela s cenou domů ??? No tak to jsem za ní moc ráda !!!!
Jéééé , holky, ještě jsem zapomnlěa na jednoho koníka. Taky jsem vás chtěla poprosit o pomoc s obsednutím. Na Jaře bych ho už chtěla mít pod sedlem, abych s ním mohla na podzim už s vámi na hubertky. V září mu byl rok, takže by to už na jaře šlo, ne ???? Ještě je trochu divokej, ale kdyby se vyvázal, tak by se to snad dalo zvládnout
luciusl
napsal(a):
Jéééé , holky, ještě jsem zapomnlěa na jednoho koníka. Taky jsem vás chtěla poprosit o pomoc s obsednutím. Na Jaře bych ho už chtěla mít pod sedlem, abych s ním mohla na podzim už s vámi na hubertky. V září mu byl rok, takže by to už na jaře šlo, ne ???? Ještě je trochu divokej, ale kdyby se vyvázal, tak by se to snad dalo zvládnout
Co to mas za veverku?
luciusl
napsal(a):
Kdo že se to kryl ???? Danny ???
luciusl
napsal(a):
Výživa odstávčat
Odstav znamená pro mladé hříbě velkou stresovou zátěž. Stres může být příčinou dočasné ztráty chuti přijímat krmivo, zhoršení kondice a vyšší náchylnosti k parazitárním a virovým infekcím. V tomto období potřebuje hříbě kromě kvalitní pastvy také kvalitní jadrné krmivo v dávce 2,5 - 3 % jeho živé hmotnosti. Období odstavu hříbata většinou rychle překlenou a případné ztráty na hmotnosti rychle kompenzují. V dalším období je nutné krmit hříbě podle jeho aktuální kondice. Nižší skóre kondice stupně 4 - 5 s viditelnými žebry je akceptovatelné, překrmování vedoucí k příliš rychlému růstu může mít za následek vážné zdravotní problémy. Prvořadá by měla být kvalitní píce, jadrnou složku by měl tvořit oves nebo šrotovaná kukuřice. Zkrmování vysokého množství bílkovin a energie výrazně zvyšuje riziko vývojových onemocnění kostí, kloubů a šlach. Nadále je velmi důležitý příjem kostitvorných minerálních látek, mědi, zinku, vitamínu E a selenu. 200 kg vážící odstávče denně potřebuje 26 g vápníku, 16 g fosforu a adekvátní množství vitamínu A (případně beta-karotenu) a vitamínu D. Potřeba vitamínu E je na úrovni 1000 - 1500 IU denně. Jestliže se u rostoucího hříběte začnou objevovat kloubní nálevky je potřebné povýšit množství vápníku v krmné dávce na vyšší úroveň. Rostoucím hříbatům není vhodné zkrmovat čerstvou vojtěšku ani vojtěškové seno. Kvůli vysokému obsahu bílkovin a oxalátů a nevyrovnanému poměru minerálních látek, může mít vysoký příjem vojtěškové píce za následek abnormality růstu a kloubní onemocnění.
luciusl
napsal(a):
hehe, já mám doma taky takovej problém, budev květnu tříletá a je hrozně temperamentní, bohužel ale páka bude jediné řešení!!!! No Luci budeme to mít těký, to s panem žlutým to bylo jednodušší!!!![]()
rocky
napsal(a):
hehe, já mám doma taky takovej problém, budev květnu tříletá a je hrozně temperamentní, bohužel ale páka bude jediné řešení!!!! No Luci budeme to mít těký, to s panem žlutým to bylo jednodušší!!!![]()
Ty budeš obsedat až ve třech letech ???? To už by jsi měla mít alespoň L výkonnost, ne ????? I když to lehání se sedlem a jezdcem je také nebezpečné !!!!!!!!!!!!!!!!!
luciusl
napsal(a):
Já nechci detailní fotky od ségry :-(
bééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Budou, a tebe si obzvlášť vychutám!!!!!!Hehehehehehe![]()
![]()
Jo až ve třech letech
ale už má zasebou jeden rok skákání bez jezdce, tak žádný sraní s mladou paní. dostane páku, vyvazky, nasadím šporny, dlouhej bič a pujde pravděpodobně nejdřív na lonž a pak sni hned pujdu skakat!!! Musíme to všechno dohnat když obsedám AŽ na třech letech!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
ďouchy, jestem tukej, cholera dišo roboty, všystko je pak zapierdolune...
No, se divíte šlo to obesdání tak rychle, taky se s panem žlutým pravidelně pracuje ze země, proto byl dobře připraven:)))
Na Lenušku myslím od rána a do noci..dneska jedu s Keroušem sama do haly..a asi se vyprdnu an ježdění, no, nebo spíš odjezdím jenom něco málo, ať se naučíme vlézt do haly, páč trenérka je nemocná, a předtím si asi budeme spolu hrát ve volnosti ze země, heč:)))když nemám kruhovku, tak aspoň halu:)
kukinatost
napsal(a):
ďouchy, jestem tukej, cholera dišo roboty, všystko je pak zapierdolune...
No, se divíte šlo to obesdání tak rychle, taky se s panem žlutým pravidelně pracuje ze země, proto byl dobře připraven:)))
Na Lenušku myslím od rána a do noci..dneska jedu s Keroušem sama do haly..a asi se vyprdnu an ježdění, no, nebo spíš odjezdím jenom něco málo, ať se naučíme vlézt do haly, páč trenérka je nemocná, a předtím si asi budeme spolu hrát ve volnosti ze země, heč:)))když nemám kruhovku, tak aspoň halu:)
Hala je v tomle marasu dar Boží !!!!!!!
Holky, mě se zas dnes zdál hrůzný sen :-( Byla jsem v pekle a chytili mě čerti a vidličkama mi trhali břicho a zaživa mě jedli. Fuj, hnus. Já se z těch debilotin, co se mi zdají fakt jednou zblázním
A do toho mě ještě straší jedna blonďatá dokonale krásná modelka tím, že zveřejní moje hnusný fotky
sadzi saj
luciusl
napsal(a):
Holky, mě se zas dnes zdál hrůzný sen :-( Byla jsem v pekle a chytili mě čerti a vidličkama mi trhali břicho a zaživa mě jedli. Fuj, hnus. Já se z těch debilotin, co se mi zdají fakt jednou zblázním
A do toho mě ještě straší jedna blonďatá dokonale krásná modelka tím, že zveřejní moje hnusný fotky
Se máš Jani, taky bych ji potřebovala
luciusl
napsal(a):
Lucie kdybych tě nepotkala na živo tak něvěřím jak šílený lidi můžou existovat
Jinak co sse týče hříbouše, jak říkám když čtu ten text nemám z toho tuchy kolik čeho tak bych asi hrábla po kvalitní granulích po hříboušíka a investovala bych do správného rustu...
klawdie
napsal(a):
Lucie kdybych tě nepotkala na živo tak něvěřím jak šílený lidi můžou existovat
Jinak co sse týče hříbouše, jak říkám když čtu ten text nemám z toho tuchy kolik čeho tak bych asi hrábla po kvalitní granulích po hříboušíka a investovala bych do správného rustu...
Šílený ???? Tak teď nevím, jestl je to poklona nebo pochvala
Granulkám se bráním, bo bych ho mohla překrmit a bylo by to všechno v pr...čicích. No nic, dostane vodu a trávu co si vyhrabe zpod sněhu. Podestelu mu pilinama, nebo nastřá´íhanýma novinama aby nevyžíral slámu a nechám matku přírodu ať si poradí :-)
luciusl
napsal(a):
Granulkám se bráním, bo bych ho mohla překrmit a bylo by to všechno v pr...čicích. No nic, dostane vodu a trávu co si vyhrabe zpod sněhu. Podestelu mu pilinama, nebo nastřá´íhanýma novinama aby nevyžíral slámu a nechám matku přírodu ať si poradí :-)
No nic, tak jsem měla zrovna výjimečně volno a nikdo tu není ....... až tu budete celý den všechny, tak budu makat a pak mi večer zbydou jen oči pro pláč (smíchy) ![]()
![]()
![]()
![]()
Tak se holky mějte hezky, jdu odházet sníh, něco udělat a pak jedu vydělat koníčkům nějaký korunky. pa L
luciusl
napsal(a):
poklona i pochvala....
no a nebo tak, méně je někdy více...
luciusl
napsal(a):
No nic, tak jsem měla zrovna výjimečně volno a nikdo tu není ....... až tu budete celý den všechny, tak budu makat a pak mi večer zbydou jen oči pro pláč (smíchy) ![]()
![]()
![]()
![]()
Tak se holky mějte hezky, jdu odházet sníh, něco udělat a pak jedu vydělat koníčkům nějaký korunky. pa L
Luciáš tak papa..:) Já zas makám jak o život, právěš jsem si stihla objednat další seno, juchú:)))
Jo a mám hodně blbý pocit z té ženské, co mám mého Hauzra, ěml přijít už ve čtvrtek enbo v pátek minulý týden, tak jsem jí dneska zkoušela volat, jestli je sedlo ok a ona nic....no, nejen že nic, ona mi to dokonce položila! Tak sjem jí psala smsku...jestli to ta ludra nevyzvedla a teď to bude měsíc an poště a já sjem zaplatitla 150 za nic...tak ať si mě nežádá, umím být velmi nepříjemná!
kukinatost
napsal(a):
Luciáš tak papa..:) Já zas makám jak o život, právěš jsem si stihla objednat další seno, juchú:)))
Jo a mám hodně blbý pocit z té ženské, co mám mého Hauzra, ěml přijít už ve čtvrtek enbo v pátek minulý týden, tak jsem jí dneska zkoušela volat, jestli je sedlo ok a ona nic....no, nejen že nic, ona mi to dokonce položila! Tak sjem jí psala smsku...jestli to ta ludra nevyzvedla a teď to bude měsíc an poště a já sjem zaplatitla 150 za nic...tak ať si mě nežádá, umím být velmi nepříjemná!
JAni a posílala jsi ji to normálně na dobírku, že jo?jako myslím proti prachum, aby si nezbalila sedlo a adios!
Papa Luciášku...
klawdie
napsal(a):
poklona i pochvala....
no a nebo tak, méně je někdy více...
Holky, totál nestíhačka. Všichni se pos....a já se mám rozčtvrtit abych to všechno stihla. Budu taky dneska asi spát. Jinak jsem Tomajsovi říkala o srazu a neměl problém...jen se bojí takovejch bab v jednom baráku...
Volejbalistka Gásí
tajemma danny
napsal(a):
Holky, totál nestíhačka. Všichni se pos....a já se mám rozčtvrtit abych to všechno stihla. Budu taky dneska asi spát. Jinak jsem Tomajsovi říkala o srazu a neměl problém...jen se bojí takovejch bab v jednom baráku...
Volejbalistka Gásí
No jasně......Každý na svá místa-připravit-hrajem
Já už jsem taky tu, bříško plné smažákem a pivo to utvrdilo
Jinak se nám nějak oteplilo a veškerý sníh skoro stál, nechápu......Už chci být doma s Honzulinkem :-(
tajemma danny
napsal(a):
Volejbalistka Gásí
Hele ale to asi svýho chlapáka budeš muset poslat někam na víkend, to nemuže vydržet...
klawdie
napsal(a):
Hele ale to asi svýho chlapáka budeš muset poslat někam na víkend, to nemuže vydržet...
Moment, další srazík na obzoru?
Jo, jinak jsem včera koupila marodovi mrkvičku, tak si teď chroustá a chroustá, ještě mu k tomu pořídím i jablíčka krmná.....koupiíla jsem 40 Kg a člověk by nevěřil, jaké je to množství....Jsem myslela, že to bude jak by jeden plivl, ale neeee,
klawdie
napsal(a):
JJ, asi pojede někam jinam...
Jinak na kdy bychom to naplánovaly? Třeba nějakej dubenec, nebo květenec? Nebo počkat až budou šíbátka?
Cca červen? Jak to vidíte?
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Dříííííííííííííííííííív, já to tak dlouho bez vás nevydržím. Stal se ze mě závislálk
Jj, já taky myslela, že to bude dřív
klawdie
napsal(a):
Mám Vás všechny pozdravit od ZUZANKY bohužel se jí nemoc vratila tak trpí v práci a čeká na vysvobození...
Chuděrka naša malá bloňdatá.....Tak se brzo uzdrav, ZUZIIIIII
Jasan, před svátkama by to byl celkem masakr, ale po svátcích nás tam máte jak na koni
A s tím rozdílem, že my vlakem pojedem i v zimě
klawdie
napsal(a):
Čauky, zdravím vás, mám nestíhačku, teď si dva dny hraju na sestřičku u mámy v ordinaci (v růžové zahradě), teď jsem dorazila od pacošů
a jdu rychle ukuchtit něco k obídku, mám brutál hlada... ještě za váma přijdu.... a se mnou přijde zákon
cheyenne
napsal(a):
Čauky, zdravím vás, mám nestíhačku, teď si dva dny hraju na sestřičku u mámy v ordinaci (v růžové zahradě), teď jsem dorazila od pacošů
a jdu rychle ukuchtit něco k obídku, mám brutál hlada... ještě za váma přijdu.... a se mnou přijde zákon
Ewiku ahoj.....Co hlásíš nového? A co to víkendové školení? Proškolila jsi vše chny pořádně?
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Ewiku ahoj.....Co hlásíš nového? A co to víkendové školení? Proškolila jsi vše chny pořádně?
Dámy, u mě jste z HK vlakem za 2 hod., takže pohodička
sadzi saj
napsal(a):
Dámy, u mě jste z HK vlakem za 2 hod., takže pohodička
no, my s Lenušem přijedem určo někdy po Vánocích, páč dýl to ebz vás rozhodně nemůžme vydržet, fuj, jsem napsala dýl, myslím déle:)))))
No a jsou to cca 3 hoďky do Pardubic, a pak z Pardubic asi 45 minut, ne? už si to moc nepamatuju...:)
cheyenne
napsal(a):
Evčo co ten Burbon, víš nějaké podrobnosti, byl to hroznej šok..pak napiš
kukinatost
napsal(a):
no, my s Lenušem přijedem určo někdy po Vánocích, páč dýl to ebz vás rozhodně nemůžme vydržet, fuj, jsem napsala dýl, myslím déle:)))))
No a jsou to cca 3 hoďky do Pardubic, a pak z Pardubic asi 45 minut, ne? už si to moc nepamatuju...:)
Jani to je hrozné, co? "Přijdu dýl" Z Pardubek je to v klidu, vlaky dokonce i čekají
Bych i řekla, že cesta hradeckou MHD trvá delší dobu jak tím vlakem z PU do HK. (a jakože ta MHD tam má pěkně dementní systém... )
rocky
napsal(a):
Evčo co ten Burbon, víš nějaké podrobnosti, byl to hroznej šok..pak napiš
Já se tady už od rána seru s jednou cenovkou...totál debilní...bééé
Srazíček by byl po vánocích super, jen je to prostě se sněhem.
Eviku, také jsem celá špatná z Bubíka, je mi to moc líto ale asi to období, kdy byl ve špatném stavu se na něm víc jak dost podepsalo. Jsem ráda že se dostal k tak super lidem jako jdou Březinovi a alespoň poslední rok si užil tak jak si má starý plemeník užívat.
Burbonův syn Charlie a já
tajemma danny
napsal(a):
Já se tady už od rána seru s jednou cenovkou...totál debilní...bééé
Srazíček by byl po vánocích super, jen je to prostě se sněhem.
Eviku, také jsem celá špatná z Bubíka, je mi to moc líto ale asi to období, kdy byl ve špatném stavu se na něm víc jak dost podepsalo. Jsem ráda že se dostal k tak super lidem jako jdou Březinovi a alespoň poslední rok si užil tak jak si má starý plemeník užívat.
Burbonův syn Charlie a já
Celej táta
rocky
napsal(a):
pche z pardubic ses v hk za 15min
jo, jsem nějaká domotaná..:) Jsem zase jela do rychnova, ale z Ústí...to je normální, jsem tam jezdila docela často...:)a včil jem celá domotaná..no, já furt tiše a tajně a hrozně moc doufám, že Lonušu přemluvím na weekend, že dorazí, ať protáhneme moje ořosmraďochy:)
rocky
napsal(a):
Celej táta
JJ, Charlík je fakt super uň...nemohl si vybrat majitele lépe...nikdo po něm nic moc nechce, užívá si pastvy...chodí na procházky ve volnosti...
tajemma danny
napsal(a):
JJ, Charlík je fakt super uň...nemohl si vybrat majitele lépe...nikdo po něm nic moc nechce, užívá si pastvy...chodí na procházky ve volnosti...
krasavec..... No a Jani s tím víkendem ti dám vědět, ju? Uvidím jak budu stíhat......Ale poslední dobou nemám na nic vůbec čas, pořád jsem v pr......Takové ty běžné záležitosti, které člověk dělá ve svém volném čase, který my koňáci s více prácema nemáme
lanika
napsal(a):
krasavec..... No a Jani s tím víkendem ti dám vědět, ju? Uvidím jak budu stíhat......Ale poslední dobou nemám na nic vůbec čas, pořád jsem v pr......Takové ty běžné záležitosti, které člověk dělá ve svém volném čase, který my koňáci s více prácema nemáme
Tak jsem zas tu, zatím proběhla pytlíková gulášová polívka a teď poběžim dodělat bramborovou kašičku a osmahnout salámek
.
S Bubíkem mě to taky moc mrzí, jsem si na něj zvykla, ještě minulý týden jsem mu předkousávala jablíčko, začínal vypadat líp, v neděli koukal strhaně a unaveně, ale nečekala bych, že to bude takhle rychlý.... Březinovým jsem jen zavolala a popřála upřímnou soustrast, umřel jim opravdu člen rodiny. Asi to, co si předtím prožil, se na jeho zdravotním stavu podepsalo zbytečně moc
Jinak u mě novýho moc nic, školení proběhlo v kruhu 20ti lidí, bylo v pohodě, všichni nasávali informace, tak na mě moc nekoukali
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem zas tu, zatím proběhla pytlíková gulášová polívka a teď poběžim dodělat bramborovou kašičku a osmahnout salámek
.
S Bubíkem mě to taky moc mrzí, jsem si na něj zvykla, ještě minulý týden jsem mu předkousávala jablíčko, začínal vypadat líp, v neděli koukal strhaně a unaveně, ale nečekala bych, že to bude takhle rychlý.... Březinovým jsem jen zavolala a popřála upřímnou soustrast, umřel jim opravdu člen rodiny. Asi to, co si předtím prožil, se na jeho zdravotním stavu podepsalo zbytečně moc
Jinak u mě novýho moc nic, školení proběhlo v kruhu 20ti lidí, bylo v pohodě, všichni nasávali informace, tak na mě moc nekoukali
Koukala jsem na ty krásný fota co tam byla nafotit T.Huclová,špica Burboušovi bych tam vubec ten věk netipla, a nemluvě o luxusních fotkách Sargoniho a Cicera...hele Evi kolik pak je synatorovi...fešák
klawdie
napsal(a):
Koukala jsem na ty krásný fota co tam byla nafotit T.Huclová,špica Burboušovi bych tam vubec ten věk netipla, a nemluvě o luxusních fotkách Sargoniho a Cicera...hele Evi kolik pak je synatorovi...fešák
To jo, fotečky hezký, Sanet je to hříbátko, co má Lukáš vybraný
.
Synátorovi je kolem 20, fešák to je a je moc příjemnej, v létě jsme s ním byli na seně
.... ale musím zklamat obdivovatelky, je zadanej
cheyenne
napsal(a):
To jo, fotečky hezký, Sanet je to hříbátko, co má Lukáš vybraný
.
Synátorovi je kolem 20, fešák to je a je moc příjemnej, v létě jsme s ním byli na seně
.... ale musím zklamat obdivovatelky, je zadanej
No tak to jsem lehce zklamaná, ono se to ale dalo čekat když vidíš pěknýho chlapa na pěkným koni, je to celkem vzácný...
Jinak SEGRA auto mi asi parkni k baráku a jen mi přivez kliče,hm?kde přesně budu dám pak vědět.
rocky
napsal(a):
jojo ozvu se ti a dovezu ti klíče!
Synátor opravdu fešák
pomalu se loučím,za chvílu pádím s pesanem na veterinu
rocky
napsal(a):
jojo ozvu se ti a dovezu ti klíče!
Synátor opravdu fešák
Myslíte toho prince na tom šemíkovi...jooo, ten by stál za hřích...
Ale koukala jsem že ten šimlik má nějaké oskřípané koutky...holky, já do sebe leju CINZANO...jeden spokojenej zákazník mi ho dneska donesl...to potěší
molly
napsal(a):
Ahoj holčiny moje...Mně tak mrzí,že mám samé ranní a nevidím se s Vámi...:-(
Zas mě to skolilo,no,nechápu...Liju do sebe litry čaje s medem,hlava bolí,jak kdyby mě tam poletovalo stádo slonů!
Já chcccíííí jaarrróó !!!!!
Zdarec, já jsem ještě v rachotě...už od šesti ráno a stále mám co dělat...
jak jsi to zvládla v práci, hodně lidi kupujou?
tajemma danny
napsal(a):
Zdarec, já jsem ještě v rachotě...už od šesti ráno a stále mám co dělat...
jak jsi to zvládla v práci, hodně lidi kupujou?
Tak holky, beru kramle a utikám pryč. Mějte se pěkně a zase zítra...ČTVRTEK NA OBZORU!!!!!
Papa Danny
molly
napsal(a):
proč je vlastně člověku špatně a otravujou ho bacily?
Molču vidím jen půl hoďky při krmení,a ze zahrady už se dlouho nepodivala jinam...A volno mam jen v neděli... Se půjdu zbláznit...
Ani nemluv...koně vidím jenom ráno když jim nosím seno a odpoledne když jim nosím seno. A připadám si u toho jak po nějakém vrcholovém výkonu. A to jsem si říkala, jak o té dovolené konečně zas trochu popracuju s mladicí na ruce...
klawdie
napsal(a):
já jím...každou chvilku něco...
Ale kdybyste mě viděly teď,se potento smíchy... zachumlána skoro po uši,jen abych dosáhla na notebook,nosánek opět bílý od zázračné mastičky(páč je odřený jak sviňa) a na hlavé kulicha,bo se tak víc potím...To víte,ráno v 5:30 mi začíná další dlouhý den..
sadzi saj
molly
napsal(a):
já jím...každou chvilku něco...
Ale kdybyste mě viděly teď,se potento smíchy... zachumlána skoro po uši,jen abych dosáhla na notebook,nosánek opět bílý od zázračné mastičky(páč je odřený jak sviňa) a na hlavé kulicha,bo se tak víc potím...To víte,ráno v 5:30 mi začíná další dlouhý den..
Tak se brzo vykurýruj
sadzi saj
napsal(a):
Tak se brzo vykurýruj
šak se snažím:))) A čtu a čtu...
Jak se máš,Andrej???Zatím nevím ,kdy se dostanu pro tu odpocku,ale do vánoc to jistě bude
Jak hodně na ni spěcháš??
molly
napsal(a):
šak se snažím:))) A čtu a čtu...
Jak se máš,Andrej???Zatím nevím ,kdy se dostanu pro tu odpocku,ale do vánoc to jistě bude
Jak hodně na ni spěcháš??
Dobrou noc všem.....Jdu sbírat síly na zítřek..