Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.11.2007 20:12

mata niekto tipy na to,ako si doma vyrobit par prekazok?resp. bidla by aj boli,ale stojany a kavaletky by sa hodili.urobili ste si niekto nieco taketo doma?ste ochotni sa podelit?diky za vsetky tipy

23.11.2007 20:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
mata niekto tipy na to,ako si doma vyrobit par prekazok?resp. bidla by aj boli,ale stojany a kavaletky by sa hodili.urobili ste si niekto nieco taketo doma?ste ochotni sa podelit?diky za vsetky tipy

baru hledej už to tu bylo a není to tak dlouho já nemůžu sloužit my žádný nemáme

23.11.2007 20:28

bospor napsal(a):
baru hledej už to tu bylo a není to tak dlouho já nemůžu sloužit my žádný nemáme

vy mate aspon lesy a stromy ja mam dve bidla polozene na kybloch

23.11.2007 20:31

vy mate aspon lesy a stromy ja mam dve bidla polozene na kybloch

to jooo

23.11.2007 21:18

bospor napsal(a):
to jooo

hm,tak uz len motorovku a do lesa

23.11.2007 21:46

Překážky lze tvořit různými způsoby - záleží na účelu, možnostech materiálu a ceně....

Pěkné jsou klasické z pneumatik, klády nebo i zvedací pod domácku vyrobené, či koupit dvě lišty a ty zvedací součástky...

Na fotce zvedací systém s tyčí na svařené součástky

23.11.2007 21:47

kassiopeass napsal(a):
Překážky lze tvořit různými způsoby - záleží na účelu, možnostech materiálu a ceně....

Pěkné jsou klasické z pneumatik, klády nebo i zvedací pod domácku vyrobené, či koupit dvě lišty a ty zvedací součástky...

Na fotce zvedací systém s tyčí na svařené součástky

dále třeba jen z pneumatik.... (druhá varianta je dát řadu pneumatik za sebe...)

23.11.2007 21:48

kassiopeass napsal(a):
dále třeba jen z pneumatik.... (druhá varianta je dát řadu pneumatik za sebe...)

pak jsme to různě kombinovali;)

23.11.2007 21:49

kassiopeass napsal(a):
pak jsme to různě kombinovali;)

popř. když jsme měli málo pneumatik - ale moc to nedrželo...

23.11.2007 22:10

kassiopeass napsal(a):
popř. když jsme měli málo pneumatik - ale moc to nedrželo...

kláda nemusí být jen na zemi, ale i výš, bohužel se tato překážka nedá zvednout, jedině po úpravě... ale není to asi 2 minutová záležitost

PS: omlouvám se - nemám foto, tak jeto nakresleno v malování;)

23.11.2007 22:11

kassiopeass napsal(a):
kláda nemusí být jen na zemi, ale i výš, bohužel se tato překážka nedá zvednout, jedině po úpravě... ale není to asi 2 minutová záležitost

PS: omlouvám se - nemám foto, tak jeto nakresleno v malování;)

Nebo třeba takto... (taky se omlouvám za kvalitu....

23.11.2007 22:15

kassiopeass napsal(a):
Nebo třeba takto... (taky se omlouvám za kvalitu....

A není až tak těžké udělat podobné (tyto jsme nedělali;))

23.11.2007 22:18

kassiopeass napsal(a):
A není až tak těžké udělat podobné (tyto jsme nedělali;))

Záleží jen na materiálu a účelu, pokud chceš poradit tak napiš na: Kassiopeass@centrum.cz

24.11.2007 10:34

Jen někdy stačí zajít do lesa...samozřejmě po domluvě a tam bývá plno stromků které si člověk může uřezat... pak stačí dovést, ohoblovat, natřít proti škůdcům, pak parvami a máme překážku.... hodl stojany jsou trošku těžší.. já mám na jedný straně v plotě a na truhý takový stojan ale moc mi nevyhovuje..mám sice dva ale to už mi vůbec nevyhovuje to se bude muset ještě nějak zlepšit..ale aspoň si tam můžu dávat výšku od 90cm až 150cm.. viz fotka

24.11.2007 10:36

kovbojka napsal(a):
Jen někdy stačí zajít do lesa...samozřejmě po domluvě a tam bývá plno stromků které si člověk může uřezat... pak stačí dovést, ohoblovat, natřít proti škůdcům, pak parvami a máme překážku.... hodl stojany jsou trošku těžší.. já mám na jedný straně v plotě a na truhý takový stojan ale moc mi nevyhovuje..mám sice dva ale to už mi vůbec nevyhovuje to se bude muset ještě nějak zlepšit..ale aspoň si tam můžu dávat výšku od 90cm až 150cm.. viz fotka

nebo taky tady

24.11.2007 18:10

tak dnes som zasla do Baumaxu a kupila som si dve "palice" vhodne na kavalety,cena cca. 300kc,su sice uzke-1m-1,10m dlzka ale nevadi.zajtra si na konce pribijem latky,aby vyzerali ako original a prilezitostne ich natriem diky za tipy,celkom by ma zaujimalo,ze z coho su tie "bidla"(to cierne) na tych pneumatikach

24.11.2007 20:14

tak dnes som zasla do Baumaxu a kupila som si dve "palice" vhodne na kavalety,cena cca. 300kc,su sice uzke-1m-1,10m dlzka ale nevadi.zajtra si na konce pribijem latky,aby vyzerali ako original a prilezitostne ich natriem diky za tipy,celkom by ma zaujimalo,ze z coho su tie "bidla"(to cierne) na tych pneumatikach

plastový roury na vodu nebo nějaký dráty či co, dřevěný bariéry nám spálili na ohništi nějací puberťáci a toto se tam tak válelo, koníci to v té trávě vidí, je to dost těžké, ale v pohodě se to dá zvednout... Možná je natřeme;)

25.11.2007 08:52

kassiopeass napsal(a):
plastový roury na vodu nebo nějaký dráty či co, dřevěný bariéry nám spálili na ohništi nějací puberťáci a toto se tam tak válelo, koníci to v té trávě vidí, je to dost těžké, ale v pohodě se to dá zvednout... Možná je natřeme;)

Vaše překážky pro koníčky zadej tohle na forum do vyhledavače

25.11.2007 10:07

sakiron napsal(a):
Vaše překážky pro koníčky zadej tohle na forum do vyhledavače

diky,diky.na to cierne som sa pozerala v baumaxe a prislo mi to trochu dlhe,nemala by so to ako zobrat domov

Přidejte reakci

Přidat smajlík