Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2007 08:54

Hojky všem, zajímalo by mě kolik sem chodí lidí od frýdku, nejen města ale i okresu. My jsme poblíž Třince

26.11.2007 09:48

thesis napsal(a):
Hojky všem, zajímalo by mě kolik sem chodí lidí od frýdku, nejen města ale i okresu. My jsme poblíž Třince

Tak sem tady já a to od Nošovic

26.11.2007 10:00

dakotka napsal(a):
Tak sem tady já a to od Nošovic

No tak my jsme z Bocanovic u Jablunkova
tak první Kathleen

26.11.2007 10:02

monca napsal(a):
No tak my jsme z Bocanovic u Jablunkova
tak první Kathleen

druha naše "šampionka"tělem i duši,maminka Kathleen,Kathy-mimochodem má už minimálně 30 let a je čilá jak rybka

26.11.2007 10:04

monca napsal(a):
druha naše "šampionka"tělem i duši,maminka Kathleen,Kathy-mimochodem má už minimálně 30 let a je čilá jak rybka

No a do třetice naše blondyna Sally-kočka co,

26.11.2007 10:09

thesis napsal(a):

A tady celá moje smečka..hřebec Lucky,Kobča Mimika a její mimčo Dakotka))

26.11.2007 14:55

dakotka napsal(a):
A tady celá moje smečka..hřebec Lucky,Kobča Mimika a její mimčo Dakotka))

Taky se přidáváme...jsem z Třince ale koně mám v Hnojníku.jinak hledám ustájení blíže k Třinci.Nejlépe soukromníci s hodným srdcem.Kobylka Chema

26.11.2007 14:56

chema napsal(a):
Taky se přidáváme...jsem z Třince ale koně mám v Hnojníku.jinak hledám ustájení blíže k Třinci.Nejlépe soukromníci s hodným srdcem.Kobylka Chema

A Zlatka A1/1 (s kámoškou po Hubertě)...to se jim to směje...

26.11.2007 15:36

chema napsal(a):
A Zlatka A1/1 (s kámoškou po Hubertě)...to se jim to směje...

jeeee Milíkov zsraví:) teda spíš návsí, ale ,,zadky":)

26.11.2007 15:46

santosek napsal(a):

Jejku a kde ty tady bydlíš?Já jsem taky Návsí akorát pod horama naproti Milíkova. Na Milíkov koukám z okna, respektive na letiště.

Foto Duch Shayly

26.11.2007 15:46

santosek napsal(a):

Holky ahoj....Ten, kdo chodí na net, mě taky už asi zná. Taky jsem z Bocanovic Jinak Hani ahoj, vůbec jsem tě nepoznala....Až ted na te fotce. Naiš na mail lenn.icka@seznam.cz Poznávací heslo: hrabka

26.11.2007 15:52

thesis napsal(a):
Jejku a kde ty tady bydlíš?Já jsem taky Návsí akorát pod horama naproti Milíkova. Na Milíkov koukám z okna, respektive na letiště.

Foto Duch Shayly

jeee akde? ja bydlim pod warcopem.) -jako z druhe strany- přesně na křižovatce s Návsím, jasením, bocankama:) u obchodu ,,Goryl" :-D ty vidíš na vrchpola??? tyjo a kde??? co to mas za koniky,?

26.11.2007 19:43

lanika napsal(a):
Holky ahoj....Ten, kdo chodí na net, mě taky už asi zná. Taky jsem z Bocanovic Jinak Hani ahoj, vůbec jsem tě nepoznala....Až ted na te fotce. Naiš na mail lenn.icka@seznam.cz Poznávací heslo: hrabka

Cauuu
Ty mas sveho konika?Nevis o nejakem ustajeni pro dve hodne kobylky?Jak jde jinak zivot.

Přidejte reakci

Přidat smajlík