Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2007 17:39

děckaaaa...jsem sháněla na netu mrkvovou hůlku..ale nějak nemůžu nic najít..poraďte nějaký shop, nebo jesti někdo prodáváte.) i se savvy stringem:)

29.11.2007 18:06

santosek napsal(a):
děckaaaa...jsem sháněla na netu mrkvovou hůlku..ale nějak nemůžu nic najít..poraďte nějaký shop, nebo jesti někdo prodáváte.) i se savvy stringem:)

Jediná forma co jsem našla na netu je tahle... http://www.banghandmade.cz/

29.11.2007 18:26

santosek napsal(a):

Já mam fungl novou, ani jsem jí nestihla použít, tak jestli jí chceš. Je i se stringem Kupovala jsem za 690,-

29.11.2007 20:24

santosek napsal(a):

Mám mrkvovku v dobrym stavu, se stringem - za 400Kč.

Zapomněla jsem jí na kurzu v Ústí u Skippky a doteď tam leží u ní ve skřínce. Už mám jinou, takže tahle je na prodej.

30.11.2007 17:03

kunicek napsal(a):

Zapomněla jsem jí na kurzu v Ústí u Skippky a doteď tam leží u ní ve skřínce. Už mám jinou, takže tahle je na prodej.

co je to string??

30.11.2007 18:01

kunicek napsal(a):

kunicek: koupím! kdy mi ji můžeš poslat?:)

3.12.2007 18:17

santosek napsal(a):
kunicek: koupím! kdy mi ji můžeš poslat?:)

tý jo, promin, ted mi psala Skippka-co má hůlku u sebe, že jí bude brát...moc se omlouvám

Přidejte reakci

Přidat smajlík