blanche
napsal(a):
tak šup s fotkama ...
ahoj doufám že vám nevadí když se připojím...
blanche
napsal(a):
Ne, v poho
Tak se mám představ ... i koníka
Vítej
děkuju ... no tak ta kobylka se jmenuje Popelka, tet na jaře jí bude 13 let, no ten bílej zadek za tim to je koník kamarádky
.... přidávám foto ještě mího druhýho broučka kterýho mám teprv od září, desetiletý valach Omar
zlatíčka moje
red and white
napsal(a):
děkuju ... no tak ta kobylka se jmenuje Popelka, tet na jaře jí bude 13 let, no ten bílej zadek za tim to je koník kamarádky
.... přidávám foto ještě mího druhýho broučka kterýho mám teprv od září, desetiletý valach Omar
zlatíčka moje
ahooj holky tak se léčím ze včerejší akce!!!!
Vše se zdařilo, bylo to bomba, no prostě povedená akce.
red and white
napsal(a):
zlatíčka moje
Pěkní koníci
Ten druhý je huculík ?
Od kud jsi ?
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
ahooj holky tak se léčím ze včerejší akce!!!!
Vše se zdařilo, bylo to bomba, no prostě povedená akce.
Ahooj Zuzi
,
teda, Blanka aktivistka, já musela hodit flašky od píva do auta, abych to zítra konečně vrátila jinak tady za chvíli zapadneme
a pověsit prádlo, tak jsem se trochu zdržela.
U nás začlo večer pěkně sněžit a sněžilo až do rána a napadla pěkná hromada sněhu, ale jelikož mám zimní gumy, tak jsem byla celkem vysmátá a dojela až do stáje nahoru, na ten náš kopeček
sadzi saj
napsal(a):
Ahooj Zuzi
,
teda, Blanka aktivistka, já musela hodit flašky od píva do auta, abych to zítra konečně vrátila jinak tady za chvíli zapadneme
a pověsit prádlo, tak jsem se trochu zdržela.
U nás začlo večer pěkně sněžit a sněžilo až do rána a napadla pěkná hromada sněhu, ale jelikož mám zimní gumy, tak jsem byla celkem vysmátá a dojela až do stáje nahoru, na ten náš kopeček
To víš, jsem v práci - aktivita
red and white
napsal(a):
Děkuji
.. jj Omárek je hucul. Momentálně jsme z konce světa, ale za pár týdnů se budeme snad už konečně stěhovat do baráčku asi 4km od Český Lípy, abysme mohli mít ty lumpy konečně doma. Zatim je máme u jednoho pána v Grunově
jooo, jo akce byla veliká a náročná
, už je mi fajn, teď jsem se probudila. Ráno jsme tam vstali 2 hodiny poklízeli, já pak ke koním a šup domu do postele.
U nás nejdřív napršela vrstva námrazy, ale kluziště neskutečný a na to přes noc nasněžilo asi 20cm sněhu!!!
naftalinka
napsal(a):
, už je mi fajn, teď jsem se probudila. Ráno jsme tam vstali 2 hodiny poklízeli, já pak ke koním a šup domu do postele.
U nás nejdřív napršela vrstva námrazy, ale kluziště neskutečný a na to přes noc nasněžilo asi 20cm sněhu!!!
Nooo, tak to je jak u nás !
Máme tu taky hromadu sněhu
naftalinka
napsal(a):
jeeee on je tady někdo novej, jsem to nějak překoukla
, omlouvá mě poalkoholní stav
Tak hoj, hoj!!!!!
Já teď jedu na chvilku za maminou a pak se vrátím
sadzi saj
blanche
napsal(a):
Tak to by jsi měla super
Ahoj, zdravím nově příchozí, Česká Lípa, tak to není od nás tak daleko
Já ráno vstala a zírala na tu hromadu sněhu jako blázen, škoda, že koníci byli doma, těšila jsem se, že nafotím koně ve sněhu a ono nic, pěkně chumelilo, ale jeli jsme ven, jenom kousek klusali, jinak krok, samo, po tom, co jsme přijeli, tak přestalo, tak potom je asi dali snad ven, no škoda, snad zítra
sadzi saj
napsal(a):
Já ráno vstala a zírala na tu hromadu sněhu jako blázen, škoda, že koníci byli doma, těšila jsem se, že nafotím koně ve sněhu a ono nic, pěkně chumelilo, ale jeli jsme ven, jenom kousek klusali, jinak krok, samo, po tom, co jsme přijeli, tak přestalo, tak potom je asi dali snad ven, no škoda, snad zítra
taky zdravím odkud jsi ty??
sadzi saj
napsal(a):
Jůůů, polárnice fretka
Jak se jí to líbilo ?
Já asi už pomalu budu končit ... se budu chytat domůůůů ![]()
![]()
sadzi saj
blanche
napsal(a):
Jůůů, polárnice fretka
Jak se jí to líbilo ?
Já asi už pomalu budu končit ... se budu chytat domůůůů ![]()
![]()
Jj, fretka byla nadšená
, tak se měj a užij si zítra focení, mě to snad konečně vyjde a vyfotím koníky ve sněhu
Jinak jsem od Mělníka
sadzi saj
napsal(a):
Jj, fretka byla nadšená
, tak se měj a užij si zítra focení, mě to snad konečně vyjde a vyfotím koníky ve sněhu
Jinak jsem od Mělníka
tak to není zas tak daleko to je fakt...
.... tady to je fotka asi tejden po koupi Omara... sme zkoušeli co umí ![]()
sadzi saj
red and white
napsal(a):
tak to není zas tak daleko to je fakt...
.... tady to je fotka asi tejden po koupi Omara... sme zkoušeli co umí ![]()
No to není, to máš pravdu
Dneska jsme konečně odebrali ty krve a Elí překvapila a byla naprosto vzorná a poslušná, jsem jí nandala ohlávku s vodítkem a drbala ji na kohoutku a mluvila na ní a stála jako přibitá a ani se nehla, žádný náznak odporu ani stavení se na zadní, takže dostala velkou pochvalu i od pana veterináře, tak jsem měla radost a dostala ňamku za odměnu. Pak jsme razili ven, ale pěkně chumelilo a jenom krok, kousek klusali, samo, když jsme přijeli zpátky, tak přestalo sněžit
Klasika
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
No to není, to máš pravdu
Dneska jsme konečně odebrali ty krve a Elí překvapila a byla naprosto vzorná a poslušná, jsem jí nandala ohlávku s vodítkem a drbala ji na kohoutku a mluvila na ní a stála jako přibitá a ani se nehla, žádný náznak odporu ani stavení se na zadní, takže dostala velkou pochvalu i od pana veterináře, tak jsem měla radost a dostala ňamku za odměnu. Pak jsme razili ven, ale pěkně chumelilo a jenom krok, kousek klusali, samo, když jsme přijeli zpátky, tak přestalo sněžit
Klasika
Tak koukám, že tady nikdo, tam sem hodím aspoň nějaké foto
Hafinka od sněhu
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
Hafinka od sněhu
Hra na honěnou
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
Hra na honěnou
Kočičky, ale vždycky začli být samozřejmě akční, když jsem zrovna vypnula foťák
sadzi saj
napsal(a):
Hafinka od sněhu
jee prekrasnej pesan
ja proste miluju německý ovčáky, teť mám bígla, a na jaře budeme mít štěňátko - mýho vysněnýho ovčáčka
jsou to úžasný psy...
přihodím teda mýho bíglíčka miláčka ... a kdo to vlastně na tý fotce hlídá?? ![]()
sadzi saj
napsal(a):
Hra na honěnou
Ahojky! Vítám Nerčí, ráda bych se poptala na jméno, abychom byly všechny v obraze
. U nás sněží furt, teď decentně, ale přeci. Já se dneska taky moc těšila na vyjížďku ve sněhu, na fotky ve sněhu a nic. Nedostala jsem toho mého ven. Nejdřív dělal v kuchyni světlo a byl tak zaujatej, že jsem čekala, až to dodělá. Pak jsem ohlásila odjezd a on sednul k počítači a odmítal jet, že teď má důležitou akci ve hře a že pojedeme později. No po hodině jsem zjistila, že je to nereálné, když už byla skoro úplná tma, tak se pak ptal, jestli chci ještě jet. To by mi fakt k něčemu bylo
. Takže tvrdnu doma a pěkně mě to štve
.
sadzi saj
napsal(a):
Hra na honěnou
tak jsem už dorazila od maminy!!!!!
Ještě jednou zdravím nově příchozího i s huculíkem![]()
Abych se ti představila: Hoj Zuzka s Sh hřebcem Atrejem a Herem, oba šimlové a jsem z Kladna
A víte co jsem dostala k narozeninám od kamarádů..............??????????? teda dostala jsem na to peníze páč si to chci jít vybrat sama. Chinchilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jsem už jednu měla 12 let a loni o vánoce nám umřel na zápal plic. Tak budu mít Montíčka II.![]()
![]()
![]()
![]()
zviratkova
napsal(a):
Ahojky! Vítám Nerčí, ráda bych se poptala na jméno, abychom byly všechny v obraze
. U nás sněží furt, teď decentně, ale přeci. Já se dneska taky moc těšila na vyjížďku ve sněhu, na fotky ve sněhu a nic. Nedostala jsem toho mého ven. Nejdřív dělal v kuchyni světlo a byl tak zaujatej, že jsem čekala, až to dodělá. Pak jsem ohlásila odjezd a on sednul k počítači a odmítal jet, že teď má důležitou akci ve hře a že pojedeme později. No po hodině jsem zjistila, že je to nereálné, když už byla skoro úplná tma, tak se pak ptal, jestli chci ještě jet. To by mi fakt k něčemu bylo
. Takže tvrdnu doma a pěkně mě to štve
.
Děkuji za přivítání.. omlouvám se zapomněla jsem se představit...
jmenuju se Petra, a ještě se zeptám na tvé jméno?
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
Kočičky, ale vždycky začli být samozřejmě akční, když jsem zrovna vypnula foťák
A tady jedno štěndo, táta si koupil dalšího hafana
naftalinka
napsal(a):
tak jsem už dorazila od maminy!!!!!
Ještě jednou zdravím nově příchozího i s huculíkem![]()
Abych se ti představila: Hoj Zuzka s Sh hřebcem Atrejem a Herem, oba šimlové a jsem z Kladna
A víte co jsem dostala k narozeninám od kamarádů..............??????????? teda dostala jsem na to peníze páč si to chci jít vybrat sama. Chinchilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jsem už jednu měla 12 let a loni o vánoce nám umřel na zápal plic. Tak budu mít Montíčka II.![]()
![]()
![]()
![]()
díky Zuzko i za koníky
red and white
napsal(a):
jee prekrasnej pesan
ja proste miluju německý ovčáky, teť mám bígla, a na jaře budeme mít štěňátko - mýho vysněnýho ovčáčka
jsou to úžasný psy...
přihodím teda mýho bíglíčka miláčka ... a kdo to vlastně na tý fotce hlídá?? ![]()
Tak mě těší, Petruš
Jsem Lea, mám malého jiřčáka shetlandíka Čika a mám ho u rodičů mého přítele, přítelovo tatínek má ČTéčko Grantase a ještě má u nich haflingerku Sheilu holčina, co od začátku na Grantovi jezdila. Čiki byl její a já ho od ní jenom překoupila, jelikož dělal dost problémy a díky tomu byl tak trošku "nechtěný". Takže teď ho mám já, mám ho ráda, takže jsem se ho nechtěla vzdát a radši si ho přivlastnila
. Jsme se severních Čech...
zviratkova
napsal(a):
Tak mě těší, Petruš
Jsem Lea, mám malého jiřčáka shetlandíka Čika a mám ho u rodičů mého přítele, přítelovo tatínek má ČTéčko Grantase a ještě má u nich haflingerku Sheilu holčina, co od začátku na Grantovi jezdila. Čiki byl její a já ho od ní jenom překoupila, jelikož dělal dost problémy a díky tomu byl tak trošku "nechtěný". Takže teď ho mám já, mám ho ráda, takže jsem se ho nechtěla vzdát a radši si ho přivlastnila
jojo to znám nechtěnej koník
to byla moje kobylka taky... tak trošku měla předzdívku nejezditelnej kůň, a mě všichni házely klacky pod nohy když jsem se rozhodla že se pokusím s ní něco udělat ... škoda jen že mi tenkrát drtivá většina lidí nevěřila
... no co zvládli jsme to
.. jinak Čika už jsem viděla na předchozích diskuzích na fotečkách, musím ti ho pochválit má skvělej kukuč
sadzi saj
zviratkova
napsal(a):
Tak mě těší, Petruš
To je naše fenka NO jmenuje se Fany a vzali jsme si ji v květnu z útulku
Jinak já jsem Andrea a mám ČT kobylku spíš A1/2 ryzku Elisabet a kolik ti je vlastně let??
Leo, to naštve, to jsou prostě ty chlapy, někdy na pěst
red and white
napsal(a):
to byla moje kobylka taky... tak trošku měla předzdívku nejezditelnej kůň, a mě všichni házely klacky pod nohy když jsem se rozhodla že se pokusím s ní něco udělat ... škoda jen že mi tenkrát drtivá většina lidí nevěřila
.. jinak Čika už jsem viděla na předchozích diskuzích na fotečkách, musím ti ho pochválit má skvělej kukuč
Děkuju, no jo, je to rarach, v okolí není fakt moc oblíbenej, ale vcelku je to hodný koník, ale musí ho mít člověk rád i s tím špatným a rovnou z něho neudělat lumpa. No kukuč ten on umí, neviňátko samo
red and white
napsal(a):
Tak co kočky co jste dělali o víkendu!!?? A dnes na sněhu??? Já doufám, že stihnem lyžovačku za koníkama než nám to zase roztaje
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
Jinak já jsem Andrea a mám ČT kobylku spíš A1/2 ryzku Elisabet a kolik ti je vlastně let??
Hm, tak koukám, že je tam prd vidět, tak zkusím jinou
sadzi saj
napsal(a):
Fany je moc pekna.. no mě ukažte jakýhokoliv ovčáka a pro mě bude pěknej, asi neexistuje ošklivej ovčák![]()
njn zblaznila jsem se do těch psů
..
Jo jinak jsem mezi váma asi takový mládě je mi teprv 16
Ale pravda je taková že ty největší ďáblíkové koňský uměj ty nejsmutnější očka co ??
red and white
napsal(a):
Fany je moc pekna.. no mě ukažte jakýhokoliv ovčáka a pro mě bude pěknej, asi neexistuje ošklivej ovčák![]()
njn zblaznila jsem se do těch psů
..
Jo jinak jsem mezi váma asi takový mládě je mi teprv 16
Ale pravda je taková že ty největší ďáblíkové koňský uměj ty nejsmutnější očka co ??
No jo, když ono je to holt pudový, takže se na něj člověk nemůže ani pořádně zlobit.
naftalinka
napsal(a):
no tady je ale úžasně roztomilej
Díky
Občas se nějaká fakt povede a tu výš mám fakt ráda.
sadzi saj
zviratkova
napsal(a):
No jo, když ono je to holt pudový, takže se na něj člověk nemůže ani pořádně zlobit.
Rozkošná fotečka
zviratkova
napsal(a):
Nové tátovo štěndo je nádherný. Jak se prcek jmenuje?
zviratkova
napsal(a):
taaak pozor taky jedna sexi fotka!!!!!!!!!!!! No není neodolatelný!!!!!!!!
naftalinka
napsal(a):
taaak pozor taky jedna sexi fotka!!!!!!!!!!!! No není neodolatelný!!!!!!!!
![]()
![]()
Tak tady je dost dobrej
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
Tahle je taky krásná
Jmenuje se Zajsan
tahle je zajímavá, ale v malém asi moc nepůjde vidět.
sadzi saj
napsal(a):
Tahle je taky krásná
Jmenuje se Zajsan
tuhle jsem ulovila asi před měsícem ... krásný co??
zviratkova
napsal(a):
tahle je zajímavá, ale v malém asi moc nepůjde vidět.
Jo a taky dokáže nahodit inteligentní výraz
red and white
napsal(a):
s kravičkama...
red and white
napsal(a):
a tady Hero
red and white
napsal(a):
s kravičkama...
hele dusim si koně
teda spíš vyjadřuju lásku kdyby to nebylo poznat...
naftalinka
napsal(a):
a tady Hero
a ještě jednu krásnou... fotila kamarádka
naftalinka
napsal(a):
a tady Hero
A myslíš, že to pochopil?
Tyhle mám taky ráda, neviňátko za ten bahení oblek samozřejmě nemůže....
zviratkova
napsal(a):
A myslíš, že to pochopil?
Tyhle mám taky ráda, neviňátko za ten bahení oblek samozřejmě nemůže....
a výraz "já nic, já jen muzikant"
blanche
napsal(a):
tak šup s fotkama ...
Tak ještě sem hodím dvě a jdu se konečně vykoupat...
Tady jedna archivní, to ještě netrpěl na alergie, takže měl úchvatný ocásek a hřívu, kde jsou ty časy, ach jo...
zviratkova
napsal(a):
Tak ještě sem hodím dvě a jdu se konečně vykoupat...
Tady jedna archivní, to ještě netrpěl na alergie, takže měl úchvatný ocásek a hřívu, kde jsou ty časy, ach jo...
a tahle je z jara...
zvířátková
zviratkova
napsal(a):
a tahle je z jara...
Dobré ránko! Tak na dnešek jsem vůbec nemohla usnout, ale ráno jsme čtvrt hodiny škrábali a odhrabovali auto, které bylo totál zamrzlé a zasněžené, takže jsem se i vcelku zahřála a probrala.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak na dnešek jsem vůbec nemohla usnout, ale ráno jsme čtvrt hodiny škrábali a odhrabovali auto, které bylo totál zamrzlé a zasněžené, takže jsem se i vcelku zahřála a probrala.
Dobré ráno, tak to jsme na tom byli podobně, taky jsem vůbec, ale vůbec nemohla usnout, hlavou se mi pořád honili různý myšlenky a spánek nikde ![]()
ráno jsem vstávala po šestý, v půl sedmý šla z baráku a až v 7 hod. dorazila do práce, šílený
včera se teda jelo mnohem líp, dneska to pod tím pěkně klouže a u práce tady se nedalo pomalu zaparkovat, takže šílený
Fotečky Čikina jsou úžasný, hlavně ta bahenní
Tak já si jdu udělat čajík, ať se zahřeju
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno, tak to jsme na tom byli podobně, taky jsem vůbec, ale vůbec nemohla usnout, hlavou se mi pořád honili různý myšlenky a spánek nikde ![]()
ráno jsem vstávala po šestý, v půl sedmý šla z baráku a až v 7 hod. dorazila do práce, šílený
včera se teda jelo mnohem líp, dneska to pod tím pěkně klouže a u práce tady se nedalo pomalu zaparkovat, takže šílený
Fotečky Čikina jsou úžasný, hlavně ta bahenní
Tak já si jdu udělat čajík, ať se zahřeju
No nevím, čím to bylo, ale nesnáším tyhle stavy, když hodiny ležím a nemůžu zaboha usnout, to je fakt k vzteku. Kór když vidim na budíku, že brzy budu vstávat a já ještě ani nezabrala.
Viď a ten pohled, že za to jako nemůže, raubíř jeden
...
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
No nevím, čím to bylo, ale nesnáším tyhle stavy, když hodiny ležím a nemůžu zaboha usnout, to je fakt k vzteku. Kór když vidim na budíku, že brzy budu vstávat a já ještě ani nezabrala.
Viď a ten pohled, že za to jako nemůže, raubíř jeden
...
To jo no, já mám pořád nějak nedostatek spánku
Tady je šílená mlha a na Mělníku ještě větší a hlavně ve městě nahoře na kopci
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
To jo no, já mám pořád nějak nedostatek spánku
Tady je šílená mlha a na Mělníku ještě větší a hlavně ve městě nahoře na kopci
No já taky, a pak když člověk může, tak neusne.
Jo, tak tady je dost tma, lampy tu nemáme, ale vypadá to, že mlha není.
Tak jsem měla radost, že nemám tolik práce a zase jsem dostala bojový úkol, sakriš, furt něco
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
No já taky, a pak když člověk může, tak neusne.
Jo, tak tady je dost tma, lampy tu nemáme, ale vypadá to, že mlha není.
Tak jsem měla radost, že nemám tolik práce a zase jsem dostala bojový úkol, sakriš, furt něco
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Jé válecí, já žádnou nemám
zrovna jsem u sebe nikdy neměla telefon nebo foťák.
No já tu něco šolichám, po 9 hod. se musím skočit k doktorovi, zase do toho marastu autem, se mi tak chce
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Jé válecí, já žádnou nemám
zrovna jsem u sebe nikdy neměla telefon nebo foťák.
No já tu něco šolichám, po 9 hod. se musím skočit k doktorovi, zase do toho marastu autem, se mi tak chce
To Čiki se válí tak často, že to nelze nevyfotit
.
No já musím vzít pokladnu za rok a půl a sepsat všechny opravy na všech autech, to mám pár hodin co dělat
.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
To Čiki se válí tak často, že to nelze nevyfotit
.
No já musím vzít pokladnu za rok a půl a sepsat všechny opravy na všech autech, to mám pár hodin co dělat
.
No já tu pofackovávám faktury a poštu a zvedám telefony
Ty jo, normálně je tuda hustá mlha, takhle přes den, to se jen tak nevidí.
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
No já tu pofackovávám faktury a poštu a zvedám telefony
Ty jo, normálně je tuda hustá mlha, takhle přes den, to se jen tak nevidí.
Ale že nás to baví takhle po ránu, co?
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Ale že nás to baví takhle po ránu, co?
To jo
Já razim k doktorovi, pak do kaufu a pro obídek si rovnou, ať nelezu ven na dvakrát, ale je to tady pěkný hnus
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
To jo
Já razim k doktorovi, pak do kaufu a pro obídek si rovnou, ať nelezu ven na dvakrát, ale je to tady pěkný hnus
Tak už jsem zase jedinej pracant já, tomu říkám ale spravedlnost
.
zvířátková
napsal(a):
Tak už jsem zase jedinej pracant já, tomu říkám ale spravedlnost
.
Aooooj! teda já nestíhám dneska nějak číst..vy jste to tady rozjeli včera!
Vítám Petru (Nerčíí) s Omarem
..moc krásný huculík! Plaváků se u dnes moc nevídí
.
Jinak koukám jako puk, kde berete ten sníh!? Tady nic. V noci pár vliček, ale jen se to pocukrovalo, je tady sluníčko a mrázn a jinak nic moc
. Ale koukám, že sluníčko začínmá péct dost. Asi půjdu Usu dát k Čipovi, včera v tom lijáku nebyla ani na procházce, jen doma a ve výběhu si chodila a tak bude nabušená a bude se chtít proběhnout.
zvířátková
lucky
napsal(a):
Aooooj! teda já nestíhám dneska nějak číst..vy jste to tady rozjeli včera!
Vítám Petru (Nerčíí) s Omarem
..moc krásný huculík! Plaváků se u dnes moc nevídí
.
Jinak koukám jako puk, kde berete ten sníh!? Tady nic. V noci pár vliček, ale jen se to pocukrovalo, je tady sluníčko a mrázn a jinak nic moc
. Ale koukám, že sluníčko začínmá péct dost. Asi půjdu Usu dát k Čipovi, včera v tom lijáku nebyla ani na procházce, jen doma a ve výběhu si chodila a tak bude nabušená a bude se chtít proběhnout.
Lucky, Petra má ještě Popelku, jsi si nevšimla
.
Jako nám tu sněží furt, teď zrovna ty mega kusy, všechno bílé, krásné na pohled, fakt že jo. Ale zase jsme tu neměli sluníčko ani nepamatujeme.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Lucky, Petra má ještě Popelku, jsi si nevšimla
.
Jako nám tu sněží furt, teď zrovna ty mega kusy, všechno bílé, krásné na pohled, fakt že jo. Ale zase jsme tu neměli sluníčko ani nepamatujeme.
Tady dneska i vysvytlo sluníčko, ale nic moc, byla jsem ve městě, všude čvachta a hnus, všichni chodí jako po... už aby to zase roztálo, kdo v tom má jezdit autem
Já tu teď zvedám telefony o sto šest, to tu pořád drnčí a některý lidi no škoda mluvit....
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Tady dneska i vysvytlo sluníčko, ale nic moc, byla jsem ve městě, všude čvachta a hnus, všichni chodí jako po... už aby to zase roztálo, kdo v tom má jezdit autem
Já tu teď zvedám telefony o sto šest, to tu pořád drnčí a některý lidi no škoda mluvit....
U nás po sluníčku ani vidu, ani slechu. Chumelenice největší, šéf přijel před půl hodinou a teď jsem koukala z okna, že už má na něm za tu chvíli takovou peřinu, že bude koukat, až bude chtít odjet. A pak, že se letos už sněhu nedočkáme...
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
U nás po sluníčku ani vidu, ani slechu. Chumelenice největší, šéf přijel před půl hodinou a teď jsem koukala z okna, že už má na něm za tu chvíli takovou peřinu, že bude koukat, až bude chtít odjet. A pak, že se letos už sněhu nedočkáme...
to jo.
Jééééé tady taky sněží
fůůůj já nechcíííí, to jsem zvědavá, jak se dokloužu domů a natož ke koním a to jsem chtěla dneska udělat nějaký fotečky ve sněhu ![]()
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
to jo.
Jééééé tady taky sněží
fůůůj já nechcíííí, to jsem zvědavá, jak se dokloužu domů a natož ke koním a to jsem chtěla dneska udělat nějaký fotečky ve sněhu ![]()
To mě sníh moc neva, teda, ale stojí to tady fakt za to, pomalu ani nejde vidět, jak chumelí
.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
To mě sníh moc neva, teda, ale stojí to tady fakt za to, pomalu ani nejde vidět, jak chumelí
.
Tady padají mega vločky. No mě spíš vadí ta doprava v tom někam
sadzi saj
napsal(a):
Tady padají mega vločky. No mě spíš vadí ta doprava v tom někam
JJ, všimla jsem si, že má ještě Popelku, ale nějak fotky nám tady chybí, ne?
Holky, kde berete ten sníh! Já byla dát Usu k Čipovi, tak se pase. Tady celý den paří slunko, co tady bylo trochy sněhu, tak to taje a je břečka.
Pak jsem vzala psy proběhnout, uhnali se na loukách a nakonec jsem to musela vzít ke plavu a nechat je si zaplavat, protože byli celí od bláta..fuj
. Tam nesvítilo slunko a je tam trochu zmrzlá a posněžená tráva, tak se vyřádili, vyváleli a jsou čistí. Pak jsme šli domů po troše sněhu na hrázi, aby se zase nezaprasili.
zvířátková
lucky
napsal(a):
JJ, všimla jsem si, že má ještě Popelku, ale nějak fotky nám tady chybí, ne?
Holky, kde berete ten sníh! Já byla dát Usu k Čipovi, tak se pase. Tady celý den paří slunko, co tady bylo trochy sněhu, tak to taje a je břečka.
Pak jsem vzala psy proběhnout, uhnali se na loukách a nakonec jsem to musela vzít ke plavu a nechat je si zaplavat, protože byli celí od bláta..fuj
. Tam nesvítilo slunko a je tam trochu zmrzlá a posněžená tráva, tak se vyřádili, vyváleli a jsou čistí. Pak jsme šli domů po troše sněhu na hrázi, aby se zase nezaprasili.
No právě mi přijde, že je na fotkách víc Popelky než huculíka
No, tím to bude, neřídím, takže je mi to fuk
. Ale už je to hotová kalamita, jsem pozorovala z okna miniautíčko s lopatou, co se snaží odhrabovat tady v našem areálu sníh a vcelku jsem se pobavila, vůbec nic totiž nenahrabe a jezdí závějema směle dál
.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
No právě mi přijde, že je na fotkách víc Popelky než huculíka
No, tím to bude, neřídím, takže je mi to fuk
. Ale už je to hotová kalamita, jsem pozorovala z okna miniautíčko s lopatou, co se snaží odhrabovat tady v našem areálu sníh a vcelku jsem se pobavila, vůbec nic totiž nenahrabe a jezdí závějema směle dál
.
NO, tak dámy, tady snad normálně chčije
nějaký sajrajt tam padá, takže jestli ještě tohle namrzne
sadzi saj
lucky
napsal(a):
Tak já vás zase potěším, že tady se taky zatáhlo
, ale snad bude až večer něco...ještě tam Usinku bych u Čipa ráda nechala do čtyř
Tak opět zase hustě sněží, to je mazec, nechci vidět tu cestu domů natož ke koním, to asi zase žádný fotky nebudou
sadzi saj
napsal(a):
Tak opět zase hustě sněží, to je mazec, nechci vidět tu cestu domů natož ke koním, to asi zase žádný fotky nebudou
Ve Zlíně nesněží.
Dopoledne tu krásně svítilo sluníčko, ale po obědě už moc ne. rychle jsem šla něco vyfotit. Wim s Wildou
zvířátková
blanche
napsal(a):
tak šup s fotkama ...
U nás před chvílí sněžit přestalo, ale jak to tak v posledních pár dnech vidím, tak za chvíli určitě zase začne. Hlavně, když neleje....
monikafris
napsal(a):
Ve Zlíně nesněží.
Dopoledne tu krásně svítilo sluníčko, ale po obědě už moc ne. rychle jsem šla něco vyfotit. Wim s Wildou
Tak tady se zatáhlo ale na sněžení to zrovna fakt nevypadá, ale doufám. Uklízím teď v aťasu, luxovala jsem to, teď ještě všechno povytírat...všude bordel, kaňky od barev na linu, no fujík. Pak se ještě mu sím oblíknout a než půjdu pro usu tak chci udělat zase velké kydání, musím už vyházel celý hajzlík, má to pročůrané a pořádně překopat stáj, aby to měla zase špigl nigl...
..já vám řeknu, někdy si tak říkám, že bych chtěla být můj kůň
. Nic nedělá, jenom se fláká, proběhne, spí, jí, pořád se o ni všichni starají....to je život
Frísánci jsou úžasní.
Ta fotka se mi líbí, že jsou jen černé siluety a to pozadí takové mírně mlhavé okolí, fakt to nevypadá zle
zvířátková
zvířátková
napsal(a):
U nás před chvílí sněžit přestalo, ale jak to tak v posledních pár dnech vidím, tak za chvíli určitě zase začne. Hlavně, když neleje....
Plně souhlasím, že bych v druhém životě chtěla být u Lucky koněm
.
Tak mě za chvíli padla, tak se loučím, večer jsem tu jak na koni
.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Plně souhlasím, že bych v druhém životě chtěla být u Lucky koněm
.
Tak mě za chvíli padla, tak se loučím, večer jsem tu jak na koni
.
To jo, to my si včera říkali, že by jsme chtěli být naší Máničkou ![]()
Pa pa Leo, já za chvíli taky razím, snad tam nějak včas dojedu a jsem zvědavá, jestli ještě něco stihnu nafotit.
sadzi saj
napsal(a):
To jo, to my si včera říkali, že by jsme chtěli být naší Máničkou ![]()
Pa pa Leo, já za chvíli taky razím, snad tam nějak včas dojedu a jsem zvědavá, jestli ještě něco stihnu nafotit.
Ahoooj!!! Tak když už jsme u toho počasí tak u nás lilo jako z konve!!!!!!!! Takže za chvilku je po sněhu
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
Ahoooj!!! Tak když už jsme u toho počasí tak u nás lilo jako z konve!!!!!!!! Takže za chvilku je po sněhu
No tady je to, jak na apríla, teď zase mlha
lucky
napsal(a):
Tady tma jako v pytli, ještě uklízím a pak musím pro tu Usinku..už bude řvát kde jséém
..rozmazlenec
..ale stejně ji zbožňuji
jo, ta žlutá ohlávka je strááášně moc slušivá
je děkujeme, já ho mám oblíklýho celýho do žluta, teda kromě sedla, uzdečky a podsedlový deky jinak se snažim kupovat všechno žlutý
sadzi saj
naftalinka
napsal(a):
je děkujeme, já ho mám oblíklýho celýho do žluta, teda kromě sedla, uzdečky a podsedlový deky jinak se snažim kupovat všechno žlutý
Hm, tak to ti to sluníčko závidím. Já se včera těšila, že si nafotím koníky ve sněhu a ono chumelilo a byli doma a až jela domů, tak přestalo, takže šli ven asi až potom, co jsem tam už nebyla a dneska to nevim nevim, když je tam taková mlha
sadzi saj
napsal(a):
Hm, tak to ti to sluníčko závidím. Já se včera těšila, že si nafotím koníky ve sněhu a ono chumelilo a byli doma a až jela domů, tak přestalo, takže šli ven asi až potom, co jsem tam už nebyla a dneska to nevim nevim, když je tam taková mlha
ahoj holky
no teda nám napadlo přez noc asi 20 čísel sněhu, voda ve výběhu zamrzlá zasněžená .. a pořád sněží, .. ale aspoň jsou koníci čistý
red and white
napsal(a):
to je kukuč
ahoj, jee tak já jsem si opět dáchla
, no už je to tak pokud mám odpoledne možnost vždycky usnu![]()
naftalinka
napsal(a):
ahoj, jee tak já jsem si opět dáchla
, no už je to tak pokud mám odpoledne možnost vždycky usnu![]()
Ahojky! Tak já už doma. Jsem ke koníkům dorazila vcelku brzy, všude závěje, ale těšila jsem se, že se třeba podíváme ven. Bohužel stáje byly netknuty, takže jsem se do nich pustila a skončila se setměním. Ve výběhu byla holčina od sousedů, tak trošku tam naháněla koníky. Jelikož to udělala jenom párkrát a ta banda žroutů to potřebuje, tak jsem neměla námitky a stoupla si tam a jenom pozorovala. Krásný pohled na ty koně lítající ve sněhu. Grant je prostě nádherný, ocásek dá mírně nahoru, hodí mírný labuťák, nese se, prostě ladnost sama, je opravdu nádherný a nejvíc to vynikne při běhu, to mě vždycky znova okouzlí. Sheila běhala zase šílenou silou, ta to rozbombí jako tank a Čiko byl rozkošnej, jak je malej, tak měl sníh pomalu až za ušima
. Ba ne, břicho měl ale obalené, fakt sranda. Ale nejhezčí bylo, že šlo vidět, jak běhali sami s radostí, že se ani nepřiblížila a oni hned aktivně běhali, teda až na Granta, toho dost otravovala s tím proutkem v ruce
. Škoda, že ještě nebylo světlo, to bych zkusila něco nafotit....
zviratkova
napsal(a):
Ahojky! Tak já už doma. Jsem ke koníkům dorazila vcelku brzy, všude závěje, ale těšila jsem se, že se třeba podíváme ven. Bohužel stáje byly netknuty, takže jsem se do nich pustila a skončila se setměním. Ve výběhu byla holčina od sousedů, tak trošku tam naháněla koníky. Jelikož to udělala jenom párkrát a ta banda žroutů to potřebuje, tak jsem neměla námitky a stoupla si tam a jenom pozorovala. Krásný pohled na ty koně lítající ve sněhu. Grant je prostě nádherný, ocásek dá mírně nahoru, hodí mírný labuťák, nese se, prostě ladnost sama, je opravdu nádherný a nejvíc to vynikne při běhu, to mě vždycky znova okouzlí. Sheila běhala zase šílenou silou, ta to rozbombí jako tank a Čiko byl rozkošnej, jak je malej, tak měl sníh pomalu až za ušima
. Ba ne, břicho měl ale obalené, fakt sranda. Ale nejhezčí bylo, že šlo vidět, jak běhali sami s radostí, že se ani nepřiblížila a oni hned aktivně běhali, teda až na Granta, toho dost otravovala s tím proutkem v ruce
. Škoda, že ještě nebylo světlo, to bych zkusila něco nafotit....
red and white
napsal(a):
no já měla kobylu ve stáji kde byla hala a super
... přez zimu je málo času na práci hned je tma
no právě!!! A když je zmrzlo a podobný počasí tak venku je to kolikrát o hnáty a u nás to jsou hned kopce takže proto je hala super. Ale jako zase nejsem takovej blázen, kterej chodí furt do haly
Mám jí 2x v týdnu vždy na 2 hodiny a to stačí na 2 koně
. Samozřejmě, že se tam dá vmáčknout i mimo vyhrazenej čas.
naftalinka
napsal(a):
no právě!!! A když je zmrzlo a podobný počasí tak venku je to kolikrát o hnáty a u nás to jsou hned kopce takže proto je hala super. Ale jako zase nejsem takovej blázen, kterej chodí furt do haly
Mám jí 2x v týdnu vždy na 2 hodiny a to stačí na 2 koně
. Samozřejmě, že se tam dá vmáčknout i mimo vyhrazenej čas.
jo je to geniální věc...
red and white
napsal(a):
jo je to geniální věc...
Tak teda u nás je povichr a po sněhu ani památky
Ve čtyři jsem byla pro Usinku u Čipa. Byla už s ním vzadu zaparkovaná u stáje , ale jak mě viděla, tak se hned otočila a šla mi naproti. Jak jsem uviděla, že jde ke mě, otočila jsem se a šla zpět k vratům. Na to Usa zmerčila, že odcházím, nasadila klus a doběhla mě pak už i cvalem, jen abych ji třeba náhodou neodešla domů
Jak jsem ji připla vodítko a chtěla otevřit vrata, tak přiběhnul Čipo, Usa hodila ušiska dozadu, rafla ho za ohlávku a odhodila mu hlavu pryč...jako že on si tady má zůstat, že ona jde domů
. Má ho pěkně zpracovaného a vychovává ho
.
Doma jsem ji vyhodila ještě za stáj a dala ji tam seno. Pustila se do velkého úklidu, pořádně ji vyházela celý hajzlík, vymetla všechny zbytky sena na čistou podlahu, nastlala tři obr pytle nacpané hoblinkami a shodila krásné seníčko. Takže má tam super voňavý bejvák![]()
. Taky jsem ji doma ve vaně pořádně umyla oba žlaby, na vodu i na jídlo
. Usa už byla venku na prášky, protože začalo pršet a ona moc chtěla domů a nesměla, protože já tam uklízela. Přešlapovala za stájí a měla výraz týraného koně, kterého nechtějí pustit pod střechu..chudinka nebohá![]()
![]()
lucky
napsal(a):
Tak teda u nás je povichr a po sněhu ani památky
Ve čtyři jsem byla pro Usinku u Čipa. Byla už s ním vzadu zaparkovaná u stáje , ale jak mě viděla, tak se hned otočila a šla mi naproti. Jak jsem uviděla, že jde ke mě, otočila jsem se a šla zpět k vratům. Na to Usa zmerčila, že odcházím, nasadila klus a doběhla mě pak už i cvalem, jen abych ji třeba náhodou neodešla domů
Jak jsem ji připla vodítko a chtěla otevřit vrata, tak přiběhnul Čipo, Usa hodila ušiska dozadu, rafla ho za ohlávku a odhodila mu hlavu pryč...jako že on si tady má zůstat, že ona jde domů
. Má ho pěkně zpracovaného a vychovává ho
.
Doma jsem ji vyhodila ještě za stáj a dala ji tam seno. Pustila se do velkého úklidu, pořádně ji vyházela celý hajzlík, vymetla všechny zbytky sena na čistou podlahu, nastlala tři obr pytle nacpané hoblinkami a shodila krásné seníčko. Takže má tam super voňavý bejvák![]()
. Taky jsem ji doma ve vaně pořádně umyla oba žlaby, na vodu i na jídlo
. Usa už byla venku na prášky, protože začalo pršet a ona moc chtěla domů a nesměla, protože já tam uklízela. Přešlapovala za stájí a měla výraz týraného koně, kterého nechtějí pustit pod střechu..chudinka nebohá![]()
![]()
No to ja kdyz du stahovat koniky tak otevřu stáj a popelka ta hned řechtá, Omar ten ta jen tak nechápavě kouká
ale z výběhu nikdy nejde omar domu první, vždycky musí popelka nejdřív...asi gentelman
no ale nedejbože když se omik někde po cestě zdrží, to řechtá po celý stáji ...
Ale zjistila jsem že moji koníci jsou velký fandové hokeje
asi tak vzdušnou čarou 200m od ohrady je malej rybníček kam choděj děcka hrát hokej to jsou vždycky koně nalepený na ohradě a sledujou... ale nikdy neřeknou kdo vyhrál ![]()
![]()
red and white
napsal(a):
No to ja kdyz du stahovat koniky tak otevřu stáj a popelka ta hned řechtá, Omar ten ta jen tak nechápavě kouká
ale z výběhu nikdy nejde omar domu první, vždycky musí popelka nejdřív...asi gentelman
no ale nedejbože když se omik někde po cestě zdrží, to řechtá po celý stáji ...
Ale zjistila jsem že moji koníci jsou velký fandové hokeje
asi tak vzdušnou čarou 200m od ohrady je malej rybníček kam choděj děcka hrát hokej to jsou vždycky koně nalepený na ohradě a sledujou... ale nikdy neřeknou kdo vyhrál ![]()
![]()
Ahoj tohle je můj malý hřebeček Mitálek
fotila Sonička (memmory)
zvířátková
blanche
napsal(a):
tak šup s fotkama ...
Ahojky, dobré ránko! Já jsem zase přejetá, opět se mi špatně usínalo, takže jsem usnula tak kolem půlnoci, k ránu jsem se probrala a nemohla usnout, jelikož anduly bláznily. Oni se při spaní houpou šílenou rychlostí na houpačce a ta jednou za čas začne vrzat. Tak už dneska vím, že jim jí zase musím namazat, jelikož to se fakt nedá poslouchat, je to šílený fofr. Blázínci. Takže bych tady nejradši hodila šlofíčka, ach jo...
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Ahojky, dobré ránko! Já jsem zase přejetá, opět se mi špatně usínalo, takže jsem usnula tak kolem půlnoci, k ránu jsem se probrala a nemohla usnout, jelikož anduly bláznily. Oni se při spaní houpou šílenou rychlostí na houpačce a ta jednou za čas začne vrzat. Tak už dneska vím, že jim jí zase musím namazat, jelikož to se fakt nedá poslouchat, je to šílený fofr. Blázínci. Takže bych tady nejradši hodila šlofíčka, ach jo...
Ahoj,
tak já už taky v rachotě, ale vůbec se mi nechtělo, aspoň, že Mirek zrovna vstával taky brzo a tak mě vytáhl z pelechu, jsem spala jako špalek, protože jsem ani neslyšela ten jeho šílený budík. Na mě včera padla nějaká šílená únava, takže já padla za vlast a usnula hnedka
Ráno nebylo namrzlý auto, tak aspoň, že tak, jsem nemusela škrábat a silnice už jsou lepší, ale stejně by některý řidiči zasloužili jednu mezi oči, k nám tam jsou vyjetý tři pruhy jenom, jak jezdí proti sobě, tak po straně a prostřední, tudíž, když se s někým potkáš, je nejlepší, aby oba v tom marastu jeli pomalu, aby se nezťukli a zajíždět do těch srágor je o hubu, ale většina machrů si to prostě kalí a ty si trhni nohou, neskutečný, si snad myslí, že kvůli nim pojedu do škarpy nebo co. Bezohlednost sama ty lidi
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
tak já už taky v rachotě, ale vůbec se mi nechtělo, aspoň, že Mirek zrovna vstával taky brzo a tak mě vytáhl z pelechu, jsem spala jako špalek, protože jsem ani neslyšela ten jeho šílený budík. Na mě včera padla nějaká šílená únava, takže já padla za vlast a usnula hnedka
Ráno nebylo namrzlý auto, tak aspoň, že tak, jsem nemusela škrábat a silnice už jsou lepší, ale stejně by některý řidiči zasloužili jednu mezi oči, k nám tam jsou vyjetý tři pruhy jenom, jak jezdí proti sobě, tak po straně a prostřední, tudíž, když se s někým potkáš, je nejlepší, aby oba v tom marastu jeli pomalu, aby se nezťukli a zajíždět do těch srágor je o hubu, ale většina machrů si to prostě kalí a ty si trhni nohou, neskutečný, si snad myslí, že kvůli nim pojedu do škarpy nebo co. Bezohlednost sama ty lidi
Tak my auto namrzlý měli. Ještě teď mě bolí ruka od škrábání, jak jedu rychle, abychom co nejdřív vyrazili. Ale šlo to dobře, třeba oproti včerejšku pohoda.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Tak my auto namrzlý měli. Ještě teď mě bolí ruka od škrábání, jak jedu rychle, abychom co nejdřív vyrazili. Ale šlo to dobře, třeba oproti včerejšku pohoda.
U nás to nějak taje, celou nos nám padal sníh ze střechy, ale nějak mě to netankuje
Ty jo, už mám hlad, že bych snědla i hřebíky a kolegyně nikde
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
U nás to nějak taje, celou nos nám padal sníh ze střechy, ale nějak mě to netankuje
Ty jo, už mám hlad, že bych snědla i hřebíky a kolegyně nikde
No já mám kombinaci hladu, ospalosti, bolesti břicha, zimouřivosti, takže super nový den
.
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
No já mám kombinaci hladu, ospalosti, bolesti břicha, zimouřivosti, takže super nový den
.
No my tady taky nemáme dvakrát velký teplo, celkem mám studený nožky, tak snad se čajíkem zahřeju a nějak se o mě pokouší rýma, tak snad tomu předejdu
Včera jsem byla Elí jenom vylonžovat, to byla rychlovka, převlékla jsem se v práci, aby nemrzla u koní, ale než jsem tam dojela v tom počasí, tak bylo už čtvrt na pět, než jsem se přezula apod. něco vyfotila, ale nic moc, chtělo by to sluníčko a šla lonžovat. Máme uklizenou jízdárna, překážky na jedný hromadě, jsem koukala, takový prázdný prostor najednou
, ale stejně to bylo na prd, jak to je pod tím hroudovatý, tak se to stejně moc nedalo, něco málo ocválala, ale bylo to o držku, ale ani mi nepřišlo, že by byla taková kosa a to jsem tam stála půl hoďky
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
No my tady taky nemáme dvakrát velký teplo, celkem mám studený nožky, tak snad se čajíkem zahřeju a nějak se o mě pokouší rýma, tak snad tomu předejdu
Včera jsem byla Elí jenom vylonžovat, to byla rychlovka, převlékla jsem se v práci, aby nemrzla u koní, ale než jsem tam dojela v tom počasí, tak bylo už čtvrt na pět, než jsem se přezula apod. něco vyfotila, ale nic moc, chtělo by to sluníčko a šla lonžovat. Máme uklizenou jízdárna, překážky na jedný hromadě, jsem koukala, takový prázdný prostor najednou
, ale stejně to bylo na prd, jak to je pod tím hroudovatý, tak se to stejně moc nedalo, něco málo ocválala, ale bylo to o držku, ale ani mi nepřišlo, že by byla taková kosa a to jsem tam stála půl hoďky
No, já jsem fakt hotová, je mi nanic
. Asi se trošku najim, abych se trošku probrala a spravila si aspoň trošku břicho...
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
No, já jsem fakt hotová, je mi nanic
. Asi se trošku najim, abych se trošku probrala a spravila si aspoň trošku břicho...
Já si jdu konečně taky udělat snídani a v 9 hod. má přijít účetní, to mám zase radost
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Já si jdu konečně taky udělat snídani a v 9 hod. má přijít účetní, to mám zase radost
Tak přeju dobrou chuť, já se na to taky už vrhla a hned je mi líp, trošku mě to probralo...
sadzi saj
zvířátková
napsal(a):
Tak přeju dobrou chuť, já se na to taky už vrhla a hned je mi líp, trošku mě to probralo...
Dík, tobě taky
zvířátková
sadzi saj
napsal(a):
Dík, tobě taky
Dík
zvířátková
napsal(a):
Dík
Ahoj!
Tady vše taje a taje a je hnus, vody všude hafo...no fůůj
.
Usa dneska bude doma, ke koním to nebudu riskovat "visí tomu nohy", takže kdo ví, jestli bude pršet nebo sněžit... pak půjdu s Usou na dlouhou procházku, ale na pastvině ji nechávat nebudu. Dneska plánuji, že si budeme hrát.
sadzi saj
lucky
napsal(a):
Ahoj!
Tady vše taje a taje a je hnus, vody všude hafo...no fůůj
.
Usa dneska bude doma, ke koním to nebudu riskovat "visí tomu nohy", takže kdo ví, jestli bude pršet nebo sněžit... pak půjdu s Usou na dlouhou procházku, ale na pastvině ji nechávat nebudu. Dneska plánuji, že si budeme hrát.
Lucky, to máš s Usou život
Já si jdu udělat další čajík a pustit se do vytvoření seznamu přebytku zboží z inventury, to bude zábava
sadzi saj
napsal(a):
Lucky, to máš s Usou život
Já si jdu udělat další čajík a pustit se do vytvoření seznamu přebytku zboží z inventury, to bude zábava
No, spíše ona má život....dneska je samá obří hoblina. Jak jsem ji včera pořádně přistlala, tak si v noci zase užívala válení
..měla hobliny i ve žlabu s vodou
sadzi saj
lucky
napsal(a):
No, spíše ona má život....dneska je samá obří hoblina. Jak jsem ji včera pořádně přistlala, tak si v noci zase užívala válení
..měla hobliny i ve žlabu s vodou
Teda, tady nádherně svítí sluníčko a včera, když jsem jela za Elí s foťákem, tak bylo hnusně ![]()
naftalinka
napsal(a):
Ahooooj, pracujete????
Já mám stále volno![]()
Jooo sluníčko to tu svítí a sníh taje
hale fotky uděláné hned na nový rok
tak nejdřív Hero
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
Ahooooj, pracujete????
Já mám stále volno![]()
Jooo sluníčko to tu svítí a sníh taje
Kuk, tak už jsem tu i já, šéf mě na pár hodin zadřel, ale teď si odjel dom na obídek, takže jsem rychle chytla sváču a cpu se
. Ani mi nemluvte, nám tu asi tak hodinku, hodinku a půl svítí sluníčko, pane jo, nemůžu se vynadívat, nebylo tu tak dlouho... Azuro, všude bílo, sluníčko do toho, no nádhera
Samozřejmě jsem tu dneska do čtyř, takže budu odcházet až, když to slunce zaleze za obzory. Tomu fakt říkám spravedlnost
. Kdyby takhle bylo aspoň o víkendu....
naftalinka
napsal(a):
hale fotky uděláné hned na nový rok
tak nejdřív Hero
Hero
zvířátková
napsal(a):
Kuk, tak už jsem tu i já, šéf mě na pár hodin zadřel, ale teď si odjel dom na obídek, takže jsem rychle chytla sváču a cpu se
. Ani mi nemluvte, nám tu asi tak hodinku, hodinku a půl svítí sluníčko, pane jo, nemůžu se vynadívat, nebylo tu tak dlouho... Azuro, všude bílo, sluníčko do toho, no nádhera
Samozřejmě jsem tu dneska do čtyř, takže budu odcházet až, když to slunce zaleze za obzory. Tomu fakt říkám spravedlnost
. Kdyby takhle bylo aspoň o víkendu....
jako to nebe je nádherný, to máš pravdu, ale na tý zemi!!! Brodit se těma čvachtama a tou vodou, rozbředlim sněhem a pod tím vším namrzlá vrstva
A tydy je Atrej
naftalinka
napsal(a):
jako to nebe je nádherný, to máš pravdu, ale na tý zemi!!! Brodit se těma čvachtama a tou vodou, rozbředlim sněhem a pod tím vším namrzlá vrstva
A tydy je Atrej
Atrej
zvířátková
naftalinka
napsal(a):
Atrej
No jo no, něco za něco
zvířátková
napsal(a):
No jo no, něco za něco
ani jsme si ten sníh nestačili užít!!! Tak jsem Atrejovi dnes koupila udidlo, Déčko s těma otáčivejma oválkama tak doufám, že na něm bude chodit a drezurní olivu jsem objednala a tu máme do budoucna.
Teď půl roku chodil na gumovym, hubu má už od léta sice v pořádku, ale radši jsem mu na ten půl rok dala ještě gumový udidlo a teď teda mu už potřebuju dát do huby nějaký učinější udidlo, páč začínáme trénovat.