"Ty z moderky králíků 128"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

10.1.2008 14:59
zvířátková

Ale že jsme to dneska zase rozjely

10.1.2008 15:08

zvířátková napsal(a):

JJ, taky si říkám
V práci to neutíká, ale tady jedeme jak motorový myši

10.1.2008 18:00

blanche napsal(a):
JJ, taky si říkám
V práci to neutíká, ale tady jedeme jak motorový myši

Ahojky Blaní! Už budeš mít konec, co? Já už jsem doma, koníci obstaraní, teď vařím....

10.1.2008 18:14

zviratkova napsal(a):
Ahojky Blaní! Už budeš mít konec, co? Já už jsem doma, koníci obstaraní, teď vařím....

JJ, už se na to moooc těšííím

10.1.2008 18:20

blanche napsal(a):
JJ, už se na to moooc těšííím

Takže v sedm, jo? A pak 3 dny volno, hmmm, to se budeš mít

10.1.2008 18:21

zviratkova napsal(a):
Takže v sedm, jo? A pak 3 dny volno, hmmm, to se budeš mít

JJ, PÁ, SO, NE volno :))))
Ale pak zas prac. víkend atd ... blééééé

Copak kuchtíš

10.1.2008 18:24

blanche napsal(a):
JJ, PÁ, SO, NE volno :))))
Ale pak zas prac. víkend atd ... blééééé

Copak kuchtíš

Taštičky s povidlama posypané kakaem .

10.1.2008 18:26

zviratkova napsal(a):
Taštičky s povidlama posypané kakaem .

Hmmmm, Lea gurmán
To bych si nechala taky líbit
To bude ten tvůj překvapenej

10.1.2008 18:32

blanche napsal(a):
Hmmmm, Lea gurmán
To bych si nechala taky líbit
To bude ten tvůj překvapenej

jéé vy mi děláte chutě

10.1.2008 18:35

red and white napsal(a):
jéé vy mi děláte chutě

Viď ... taky tu slintám

10.1.2008 18:41

blanche napsal(a):
Viď ... taky tu slintám

To mi nedělejte mluvit o jídle ... .. a co vám dělají koníci?? já ty svoje dneska ani neviděla ´byla jsem v Ústí a přijela domu před chvílí

10.1.2008 18:42

blanche napsal(a):
Viď ... taky tu slintám

Děvčata žádná věda, koupíte namražený, hodíte do vody, občas zakvdláte, kydnete na talíř, posypete kakaem, cukrem, polijete rozehřátým máslem a hotovo

10.1.2008 18:43

zviratkova napsal(a):
Děvčata žádná věda, koupíte namražený, hodíte do vody, občas zakvdláte, kydnete na talíř, posypete kakaem, cukrem, polijete rozehřátým máslem a hotovo

haha já připálim i topinky neblázni!!

10.1.2008 19:09

red and white napsal(a):
haha já připálim i topinky neblázni!!

Ahojky! Dneska od rána lítám. Ráno jsem musela hodit na ksicht obličej, nakrmit a vybrat bobany Use a letěla jsem na bus..hajzli nám zdražili zase bus, jsou na zabití..fakt za chvíli budu jezdit koňmo
Koupila jsem nové rybičky, jenom bába přede mnou zdržovala, takže mi ujel vlak a musela jsem hodinu čekat na bus. Pak jsem vypulírovala zase psy a Usu a šly jsme na dlouhou procházku. V kopcích si řádně mákla do kopců, až se dost zapotila, pak jsme šly kolem jízdárny domů

10.1.2008 19:36

lucky napsal(a):
Ahojky! Dneska od rána lítám. Ráno jsem musela hodit na ksicht obličej, nakrmit a vybrat bobany Use a letěla jsem na bus..hajzli nám zdražili zase bus, jsou na zabití..fakt za chvíli budu jezdit koňmo
Koupila jsem nové rybičky, jenom bába přede mnou zdržovala, takže mi ujel vlak a musela jsem hodinu čekat na bus. Pak jsem vypulírovala zase psy a Usu a šly jsme na dlouhou procházku. V kopcích si řádně mákla do kopců, až se dost zapotila, pak jsme šly kolem jízdárny domů

http://www.nova.cz/tvarchiv/ ?238d=10.01.2008&238m=d&238p= ODPOLEDNITN&238v=126101

strašné

sadzi saj

10.1.2008 19:57
sadzi saj

lucky napsal(a):
http://www.nova.cz/tvarchiv/ ?238d=10.01.2008&238m=d&238p= ODPOLEDNITN&238v=126101

strašné

Mě to nic nenašlo jo zdražovalo se, kde co, já se taky dneska nestačila divit, když jsem vlezla do svého oblíbeného obchůdku, kam si chodím pro oběd

Já už napapá a za chvíli mi dávají TV dneska jsme si s Elí suprově užili vyjížďku, pěkně zaklusali, pak jsem pěkně vjela do hustýho lesa a tak jsme byli pěkně od sněhu a zahráli jsme si na Popelku a Juráška a suprově si zacválali na jednom skvělým poli, nejdřív jsem si říkala, jestli je to dobrý nápad, když jsem viděla, jak je nabušená, ale byla super, pěkně jsme si dali dostih, pak hopýtko cval, zadrezurovali, přechody, krásně chodila v klusu a přežvykovala uvolněně s hlavinkou dole a čekala na mé pokyny, udělala mi holka radost jen by to už chtělo moc víc pracovat

10.1.2008 20:02

sadzi saj napsal(a):
Mě to nic nenašlo jo zdražovalo se, kde co, já se taky dneska nestačila divit, když jsem vlezla do svého oblíbeného obchůdku, kam si chodím pro oběd

Já už napapá a za chvíli mi dávají TV dneska jsme si s Elí suprově užili vyjížďku, pěkně zaklusali, pak jsem pěkně vjela do hustýho lesa a tak jsme byli pěkně od sněhu a zahráli jsme si na Popelku a Juráška a suprově si zacválali na jednom skvělým poli, nejdřív jsem si říkala, jestli je to dobrý nápad, když jsem viděla, jak je nabušená, ale byla super, pěkně jsme si dali dostih, pak hopýtko cval, zadrezurovali, přechody, krásně chodila v klusu a přežvykovala uvolněně s hlavinkou dole a čekala na mé pokyny, udělala mi holka radost jen by to už chtělo moc víc pracovat

vymaž mezery..ale asi to bude i ve zprávách

zvířátková

11.1.2008 06:34
zvířátková

lucky napsal(a):
vymaž mezery..ale asi to bude i ve zprávách

Dobré ránko! Tak kdopak dneska se mnou bude spolutrpět? Asi jenom Andrejka? Ale chtě-nechtě, holky, dočkaly jsme se pátku, alelůja .

sadzi saj

11.1.2008 07:14
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Tak kdopak dneska se mnou bude spolutrpět? Asi jenom Andrejka? Ale chtě-nechtě, holky, dočkaly jsme se pátku, alelůja .

Dobré ráno Leo, jo jo, jsem tu v plné polní , dneska bylo ráno fakt hnusně namrzlé auto, že to nešlo vůbec oškrábat aspoň, že máme teda ten pátek

Jo a představ si, že balíček stále nepřišel, takže se nejspíš někde ztratil

zvířátková

11.1.2008 07:29
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno Leo, jo jo, jsem tu v plné polní , dneska bylo ráno fakt hnusně namrzlé auto, že to nešlo vůbec oškrábat aspoň, že máme teda ten pátek

Jo a představ si, že balíček stále nepřišel, takže se nejspíš někde ztratil

To u nás v pohodě, namrzlé minimálně, takže jsem do práce ještě přijela předčasně, což se jen tak nevidí .

No to je ale bordel, to fakt už vypadá, že nedojde. A Mirek furt čeká na dáreček, co?

11.1.2008 07:34

zvířátková napsal(a):
To u nás v pohodě, namrzlé minimálně, takže jsem do práce ještě přijela předčasně, což se jen tak nevidí .

No to je ale bordel, to fakt už vypadá, že nedojde. A Mirek furt čeká na dáreček, co?

Dobré ráno dámy.
Andy, plánujem výlet na to soustř. Musíme jet až do Boleslavi? Poradíš prosím cestu? Mapa vyfrčí, ale víš jak to je.... Ten oddíl to neukáže. A v kolik budeš jezdit Ty abychom dojeli včas? Je to od 9.hod že?

sadzi saj

11.1.2008 07:47
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

No právě chudák a aby toho nebylo málo, tak má v neděli narozeniny, takže v sobotu bude mega oslava a on chudák ještě nedostal ani dárek k Vánocům

sadzi saj

11.1.2008 07:48
sadzi saj

tecos napsal(a):
Dobré ráno dámy.
Andy, plánujem výlet na to soustř. Musíme jet až do Boleslavi? Poradíš prosím cestu? Mapa vyfrčí, ale víš jak to je.... Ten oddíl to neukáže. A v kolik budeš jezdit Ty abychom dojeli včas? Je to od 9.hod že?

Ahoj Adél,

no nevím, jestli bude na co koukat, bude to akorát ostuda, už máme jakou dobu zmrzlou jízdárnu, takže žádná práce, něco málo venku, ale není to prostě ono, takže to bude tak akorát pro ostudu Jdu tu písnout mailík

zvířátková

11.1.2008 07:50
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No právě chudák a aby toho nebylo málo, tak má v neděli narozeniny, takže v sobotu bude mega oslava a on chudák ještě nedostal ani dárek k Vánocům

No to je teda pěkně blbý. A nedá se to koupit ještě jednou od někoho jiného? Aby chudák vůbec něco dostal.

zvířátková

11.1.2008 07:51
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No to je teda pěkně blbý. A nedá se to koupit ještě jednou od někoho jiného? Aby chudák vůbec něco dostal.

Teda, se na to vykašlu, plná firma chlapů a já si tu opravuju sama židli...

sadzi saj

11.1.2008 08:00
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

No právě bohužel ne, tohle je jediný chlápek v ČR, který to dělá, takže smůla, no asi jsem holt vymyslela něco jiného, teď ještě, aby to klaplo a volant si hold koupí a přes rok, až se s chlápkem potkáme na burze veteránů, tak se s ním holt domluvíme, aby to tam vzal, slíbil, že zajde na poštu a blb se na to vykašlal, protože to už musí on urgovat na jeho poště, akorát nechápu, že ho to netankuje, když to mělo stát 3 tis.

sadzi saj

11.1.2008 08:00
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Teda, se na to vykašlu, plná firma chlapů a já si tu opravuju sama židli...

jo, to tak bývá, prostě chlapi

zvířátková

11.1.2008 08:05
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No právě bohužel ne, tohle je jediný chlápek v ČR, který to dělá, takže smůla, no asi jsem holt vymyslela něco jiného, teď ještě, aby to klaplo a volant si hold koupí a přes rok, až se s chlápkem potkáme na burze veteránů, tak se s ním holt domluvíme, aby to tam vzal, slíbil, že zajde na poštu a blb se na to vykašlal, protože to už musí on urgovat na jeho poště, akorát nechápu, že ho to netankuje, když to mělo stát 3 tis.

Aha, takže spešl volant měl dostat, jů? To je teda divný, že ho jako neštve, že se to ztratilo, když to byli jeho 3 tisíce, to je jak, kdyby to neposlal vůbec. Nevim no. Tak aspoň, že jsi vymyselala něco jiného, snad vyjde aspoň to.

11.1.2008 09:23

zvířátková napsal(a):
Aha, takže spešl volant měl dostat, jů? To je teda divný, že ho jako neštve, že se to ztratilo, když to byli jeho 3 tisíce, to je jak, kdyby to neposlal vůbec. Nevim no. Tak aspoň, že jsi vymyselala něco jiného, snad vyjde aspoň to.

Hezký pozdrav vám všem a já jdu spinkatjsem nějaká vyřízená, ty 2 noční mě tentokrát nějak zmohly

zvířátková

11.1.2008 09:23
zvířátková

naftalinka napsal(a):
Hezký pozdrav vám všem a já jdu spinkatjsem nějaká vyřízená, ty 2 noční mě tentokrát nějak zmohly

Ahojky a dobrou, Zůzi! Teda, jak já bych se k Tobě přidala....

sadzi saj

11.1.2008 09:29
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Jsme nějak uvízli dole No volant na veterana svýho, co si dělá, no taky mi to přijde, že to snad ani neposlal, ale jak mě, tak Mirkovi do telefonu řekl váhu balíku a kam to posílal, tak buď je tak vyčůranej nebo fakt nevim, ale taky se divím, že se po tom neschání. No snad mi to vyjde, vymyšlený to mám, teď to ještě zrealizovat a snad to netuší a bude mít radost

zvířátková

11.1.2008 09:36
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jsme nějak uvízli dole No volant na veterana svýho, co si dělá, no taky mi to přijde, že to snad ani neposlal, ale jak mě, tak Mirkovi do telefonu řekl váhu balíku a kam to posílal, tak buď je tak vyčůranej nebo fakt nevim, ale taky se divím, že se po tom neschání. No snad mi to vyjde, vymyšlený to mám, teď to ještě zrealizovat a snad to netuší a bude mít radost

No tak držím palečky, aby aspoň to druhé vyšlo. Jinak to fakt bude smůlu na entou. Za to já se tak na vánoce snažila a musím říct, že jsem tomu mému ani nějak neudělala radost, což mě mrzí. No jo no, tak zas za rok

11.1.2008 09:39

sadzi saj napsal(a):

Ahoj! Dobré ráno! Já dneska docela nestíhám. Musím dát do pucu Fabbyho, asi po budu upravovat odpoledne, te´d dopoledne mi tady přijede kamarádka s Daréskovou dcerou, taky jedou zítra na výstavu. A Usu dám k Čipovi. Do města musím pro občanku a prostě moc práce! Snad ještě pak vezmu Usu do kopců provětrat...bude makat jako fretka, ať shodí to sádýlko a má svalíky

sadzi saj

11.1.2008 09:45
sadzi saj

lucky napsal(a):
Ahoj! Dobré ráno! Já dneska docela nestíhám. Musím dát do pucu Fabbyho, asi po budu upravovat odpoledne, te´d dopoledne mi tady přijede kamarádka s Daréskovou dcerou, taky jedou zítra na výstavu. A Usu dám k Čipovi. Do města musím pro občanku a prostě moc práce! Snad ještě pak vezmu Usu do kopců provětrat...bude makat jako fretka, ať shodí to sádýlko a má svalíky

Ty jo, tady se udělalo normálně krásně a slunečno.

No snad to vyjde, uvidíme, znáš to ale, člověk si myslí, že udělá radost a pak je sám rozčarovaný, že to tak třeba až není a jak to Leo, on to všechno věděl dopředu co.

zvířátková

11.1.2008 09:55
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ty jo, tady se udělalo normálně krásně a slunečno.

No snad to vyjde, uvidíme, znáš to ale, člověk si myslí, že udělá radost a pak je sám rozčarovaný, že to tak třeba až není a jak to Leo, on to všechno věděl dopředu co.

No to se máte, tady zatím nic, ještě před chvílí byla mlha, že by se dala krájet a po pár minutkách úplně zmizela, ale jinak je šedo, zatím to vypadá nevlídně. Ale sluníčko by bylo fajn, pádím ve tři a mám foťák .

No právě, nebyl, řekla bych, že ne, věděl teda 2 věci z 5. Jednu z těch dvou si sám vybral, nechal poslat k sobě do práce a měsíc tam na to koukal, jelikož měl ode mě zákaz si to vyzkoušet, takže to bylo první, co pod stromečkem hledal a z toho jediného měl vlastně nakonec aspoň trošku radosti. Zbytek tam leží jak mršina bez povšimnutí...

sadzi saj

11.1.2008 10:23
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No to se máte, tady zatím nic, ještě před chvílí byla mlha, že by se dala krájet a po pár minutkách úplně zmizela, ale jinak je šedo, zatím to vypadá nevlídně. Ale sluníčko by bylo fajn, pádím ve tři a mám foťák .

No právě, nebyl, řekla bych, že ne, věděl teda 2 věci z 5. Jednu z těch dvou si sám vybral, nechal poslat k sobě do práce a měsíc tam na to koukal, jelikož měl ode mě zákaz si to vyzkoušet, takže to bylo první, co pod stromečkem hledal a z toho jediného měl vlastně nakonec aspoň trošku radosti. Zbytek tam leží jak mršina bez povšimnutí...

Jj, já chci jít dneska taky ve tři, ve středu to kvůli té schůzi nestihla, tak snad to nebude dneska nikomu vadit, ale potřebovala bych být rychlá, abych byla brzo doma, tak snad se mi to povede nějak zkloubit.

Jé, tak to je škoda, tak to zamrzí no já se chci jít dneska podívat po jedné maličkosti, co mu chci koupit k tomu většímu, tak snad pochodím, akorát bych ještě potřebovala koupit Elí granule, ale nějak to nestíhám, protože odpoledne se tím nechci zdržovat

zvířátková

11.1.2008 10:29
zvířátková

zvířátková napsal(a):

No tak snad se nám to oběma povede, já jsem závislá taky na tom, kdy skončí ten můj a přijede pro mě. Správně by měl dělat do čtyř, ale když je dřív hotovo, tak to tam úplně normálně rozpustěj dřív. Tak snad přijede na třetí. Večer jdeme pryč, takže abych si koníků trošku užila.

Tak snad dáreček seženeš. Takový balík granulí ale taky musí být tíha, ne? To utáhneš?

sadzi saj

11.1.2008 10:43
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No tak snad se nám to oběma povede, já jsem závislá taky na tom, kdy skončí ten můj a přijede pro mě. Správně by měl dělat do čtyř, ale když je dřív hotovo, tak to tam úplně normálně rozpustěj dřív. Tak snad přijede na třetí. Večer jdeme pryč, takže abych si koníků trošku užila.

Tak snad dáreček seženeš. Takový balík granulí ale taky musí být tíha, ne? To utáhneš?

No doufám, tady je fakt krásně a ráda bych vyrazila, zítra ráno asi budu mít nějaký zařizování, tak nevím, jak to budu všechno stíhat a právě jsou ty narozky, odpoledne má přijet ségra s prckem na návštěvu, takže toho je hodně.

Za chvíli se chci jít juknout do města, abych potom nechytla polední přestávky. Ten pytel váží 25 kg, takže to bohužel až do práce nedonesu a musím tam autem, ale je tam debilní parkoviště, tak na chvíli a o oběd musí nakoupit a pro dárek, takže nestíhám tam zajet, jet zpátky s autem a do města a odpoledne se tím nemůžu zdržovat, protože bych zase nestihla odjezdit Elí, no je to na palici.

zvířátková

11.1.2008 11:01
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No doufám, tady je fakt krásně a ráda bych vyrazila, zítra ráno asi budu mít nějaký zařizování, tak nevím, jak to budu všechno stíhat a právě jsou ty narozky, odpoledne má přijet ségra s prckem na návštěvu, takže toho je hodně.

Za chvíli se chci jít juknout do města, abych potom nechytla polední přestávky. Ten pytel váží 25 kg, takže to bohužel až do práce nedonesu a musím tam autem, ale je tam debilní parkoviště, tak na chvíli a o oběd musí nakoupit a pro dárek, takže nestíhám tam zajet, jet zpátky s autem a do města a odpoledne se tím nemůžu zdržovat, protože bych zase nestihla odjezdit Elí, no je to na palici.

Když tak ty příspěvky od Tebe vždycky čtu, tak vidim úplně sebe. Máš stejný náplně dní, jak řešíš nestíhačku v týdnu i o víkendu, depky z toho a tak.

No 25 kilo bych ani do auta nestrčila . Vím, jak vozíme pytle se žrádlem na rudlíku a když to přesypávám do sudu, tak si na to musím někoho přizvat, jelikož plný prostě nezvednu ani náhodou.

sadzi saj

11.1.2008 12:10
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Když tak ty příspěvky od Tebe vždycky čtu, tak vidim úplně sebe. Máš stejný náplně dní, jak řešíš nestíhačku v týdnu i o víkendu, depky z toho a tak.

No 25 kilo bych ani do auta nestrčila . Vím, jak vozíme pytle se žrádlem na rudlíku a když to přesypávám do sudu, tak si na to musím někoho přizvat, jelikož plný prostě nezvednu ani náhodou.

Jo jo věčná nestíhačka a hlavně teď přes zimu, jak je brzo vidět, tak je to na palici, o víkendu samý návštěvy a oslavy, ale teď se to uklidní snad a v létě je to potom v pohodě, si odjezdím ráno a je klídek, ale ta zima

Se po....dárek jsem samozřejmě nesehnala, ten menší, já nechápu, že si prostě vždycky musí vymyslet něco extra

Jj, dá se to, už jsem si zvykla, ale prvně jsem to také nezvládala a teď s tím dojdu od auta až do stáje, kde se skladuje jádro apod.

zvířátková

11.1.2008 14:02
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo jo věčná nestíhačka a hlavně teď přes zimu, jak je brzo vidět, tak je to na palici, o víkendu samý návštěvy a oslavy, ale teď se to uklidní snad a v létě je to potom v pohodě, si odjezdím ráno a je klídek, ale ta zima

Se po....dárek jsem samozřejmě nesehnala, ten menší, já nechápu, že si prostě vždycky musí vymyslet něco extra

Jj, dá se to, už jsem si zvykla, ale prvně jsem to také nezvládala a teď s tím dojdu od auta až do stáje, kde se skladuje jádro apod.

Tak jsem tu už i já, jsem měla hodně práce najednou. Ale už mám to nejhorší zažehnáno...

Jo jo, přesnej program jak já...

No, tak to jsi zase něco vyvedla, extra buřt

sadzi saj

11.1.2008 14:15
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak jsem tu už i já, jsem měla hodně práce najednou. Ale už mám to nejhorší zažehnáno...

Jo jo, přesnej program jak já...

No, tak to jsi zase něco vyvedla, extra buřt

No já mám práce nejvíc teď, teď jsem dodělala objednávku, tak snad už nic velkýho nebude, abych mohla v 14.45 hod. jet směr stáj

zvířátková

11.1.2008 14:33
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No já mám práce nejvíc teď, teď jsem dodělala objednávku, tak snad už nic velkýho nebude, abych mohla v 14.45 hod. jet směr stáj

NO já musím čekat až když mi chlapy odejdou, takže nevim, snad tu budou na tu třetí...

zvířátková

11.1.2008 14:40
zvířátková

zvířátková napsal(a):
NO já musím čekat až když mi chlapy odejdou, takže nevim, snad tu budou na tu třetí...

A taky snad ten můj bude moct, teď musí jít něco dělat, přitom se tam půl dne div nudou nedloube v nose...

zvířátková

11.1.2008 15:21
zvířátková

zvířátková napsal(a):
A taky snad ten můj bude moct, teď musí jít něco dělat, přitom se tam půl dne div nudou nedloube v nose...

Tak plány o brzkém odchodu nevyšly

11.1.2008 18:27

zvířátková napsal(a):
Tak plány o brzkém odchodu nevyšly

Teda holky, teď jsem dorazila dom a zase brzy prchám. Ale zítra se nebudu moct hejbat, bolí mě celý člověk. Jsme si byly s Sheilinou paničkou zajezdit. Já Čika, ona Sheilu, bez sedel. Tak necelé dvě hodinky do lesa, ale dost jsme si zacválaly. Teda popravdě nejvíc, co jsem doposud jezdila. Podstatnou část cesty. Je to paráda, i když furt mám jako obavy, že poletím a Čika už uvidím jenom v dálce prchat. Ale jako mám dobrý pocit, že tam nejsem sama a mám dohled. Navíc mi Sheilina panička dokáže poradit, ony jsou to takovéty základní věci, co se člověk nikde nedočte. Klus je horší, to když se do toho trošku obuje, tak lítám jak hadr na holi . Ale jde to dobře a Čiko je tak nabušenej, že se mu vždycky ani zastavit nechtělo. Ale s rovnováhou není problém. Před vyjížďkou jsme mu nemohly zaboha nasadit ten hlavolam - novou uzdečku, fakt dílo , navíc on nechtěl držet a utíkal před náma a byl dost vzteklej, jak kdyby se mu něco dělo, hajzlík. Zpátky šel a byl rád, že jde . Dost se krásně unavil, ale dobrovolně, on se rozbíhal fakt s chutí a brzdit ani nechtěl, až ke konci už dost funěl. Je paráda jak je v tom sněhu i za tmy vidět, přitom bez sněhu by byla tma jak v pytli. Ale sranda, jak ze začátku zloběj a pak po unavení šlapou pěkně jak hodinky. Trošku nás i děsila bobující děcka, ale to už bylo mimo les u baráků. No ale super zážitek, ale zítra budu mít o dost větší, až mě bude bolet úplně všechno . To jako už teď, což normálně cítím až druhý den, ale dneska jsem jako totál . Ale říkala jsem si, že dneska si poprvé Čiko to žrádlo pořádně zaslouží, podle toho, jak makal. Ale on to fakt potřebuje, šíleně při tom nauždění zlobil, jak nikdy, kór člověka vytáčí, když před ním utíká a vzteká se, jak kdyby se mu něco dělo. Přece jenom se celý den jenom cpe a nemá jak ze sebe ty roupy vyhnat. Ale fakt super, že už se i později stmívá. Tak já pádím...

12.1.2008 12:51

zviratkova napsal(a):
Teda holky, teď jsem dorazila dom a zase brzy prchám. Ale zítra se nebudu moct hejbat, bolí mě celý člověk. Jsme si byly s Sheilinou paničkou zajezdit. Já Čika, ona Sheilu, bez sedel. Tak necelé dvě hodinky do lesa, ale dost jsme si zacválaly. Teda popravdě nejvíc, co jsem doposud jezdila. Podstatnou část cesty. Je to paráda, i když furt mám jako obavy, že poletím a Čika už uvidím jenom v dálce prchat. Ale jako mám dobrý pocit, že tam nejsem sama a mám dohled. Navíc mi Sheilina panička dokáže poradit, ony jsou to takovéty základní věci, co se člověk nikde nedočte. Klus je horší, to když se do toho trošku obuje, tak lítám jak hadr na holi . Ale jde to dobře a Čiko je tak nabušenej, že se mu vždycky ani zastavit nechtělo. Ale s rovnováhou není problém. Před vyjížďkou jsme mu nemohly zaboha nasadit ten hlavolam - novou uzdečku, fakt dílo , navíc on nechtěl držet a utíkal před náma a byl dost vzteklej, jak kdyby se mu něco dělo, hajzlík. Zpátky šel a byl rád, že jde . Dost se krásně unavil, ale dobrovolně, on se rozbíhal fakt s chutí a brzdit ani nechtěl, až ke konci už dost funěl. Je paráda jak je v tom sněhu i za tmy vidět, přitom bez sněhu by byla tma jak v pytli. Ale sranda, jak ze začátku zloběj a pak po unavení šlapou pěkně jak hodinky. Trošku nás i děsila bobující děcka, ale to už bylo mimo les u baráků. No ale super zážitek, ale zítra budu mít o dost větší, až mě bude bolet úplně všechno . To jako už teď, což normálně cítím až druhý den, ale dneska jsem jako totál . Ale říkala jsem si, že dneska si poprvé Čiko to žrádlo pořádně zaslouží, podle toho, jak makal. Ale on to fakt potřebuje, šíleně při tom nauždění zlobil, jak nikdy, kór člověka vytáčí, když před ním utíká a vzteká se, jak kdyby se mu něco dělo. Přece jenom se celý den jenom cpe a nemá jak ze sebe ty roupy vyhnat. Ale fakt super, že už se i později stmívá. Tak já pádím...

Koukám, že nikde-nikdo. Já jsem horší než lazar, záda, ruce, nohy, zadek, no hrůza. A to teď musím jít pomáhat se stěhováním babičky, přitom jsem ráda, že se hejbu, asi nebudu moct použitelná, ale co nadělám.

12.1.2008 20:13

zviratkova napsal(a):
Koukám, že nikde-nikdo. Já jsem horší než lazar, záda, ruce, nohy, zadek, no hrůza. A to teď musím jít pomáhat se stěhováním babičky, přitom jsem ráda, že se hejbu, asi nebudu moct použitelná, ale co nadělám.

Ahoj holky

Mám dotaz..Nevíte o nějakém fotografovi z Prahy nebo okolí? Potřebuju fotky Smarta kvůli registracím a převodu, ale ty moje stojej za houby..

Přidávám fotku z prochajdy..

12.1.2008 20:55

alisa napsal(a):
Ahoj holky

Mám dotaz..Nevíte o nějakém fotografovi z Prahy nebo okolí? Potřebuju fotky Smarta kvůli registracím a převodu, ale ty moje stojej za houby..

malý velký ...

12.1.2008 21:34

red and white napsal(a):
malý velký ...

Ahoj!
Tak jsme z výstavy doma! Fabínek vyhrál mezitřídu, má čtvrtý CAC a vybehali jsme Národního vítěze..me doma medail a pohár..

dneska nějak spíte, co?-----no já se jdu vykoupat a psát. V noci tady byl šílený povichr a já skoro nespala a ráno jsme brzy vstávali a jeli do Olmiku...

sadzi saj

13.1.2008 17:17
sadzi saj

alisa napsal(a):
Ahoj holky

Ahoj,

vím o nadšené fotografce, mrkni a myslím, že moc ráda přijede http://blankasatranova.blog.cz/

sadzi saj

13.1.2008 17:17
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

vím o nadšené fotografce, mrkni a myslím, že moc ráda přijede http://blankasatranova.blog.cz/

To bylo pro Alisu, zase se to zařadilo jinam

sadzi saj

13.1.2008 17:24
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
To bylo pro Alisu, zase se to zařadilo jinam

Jinak zdravím a koukám, že tady nikde nikdo a Lucky gratuluju hafanovi

Já byla v pátek jezdit, ale jela jsem na druhou stranu a tam se dá sotva klusat a Elí má zase elánu na rozdávání, takže celkem mazec, pak jsme ještě potkali holky, jak jeli taky zpět z vyjížďky, tak to si div zvědavostí nevykroutila hlavu

Včera jsem ráno razila pro granulky a málem vypustila dech, než je donesla do auta a pak do stáje a fotila jsem včera, jak vzteklá, tak jsem zvědavá, co z toho vzniklo za fotky, ale Elí po mě pořád šmejdila, tak to bylo něco.

Dneska u nás bylo krásně slunečno, tak jsme vyrazili do lesa na vyjížďku, to jsem se zase rozčílila, ty řidiči, no na pěst!!! Smrad mladej, nový auto to má a ještě si to vohulí, to bych mu vždycky nejradši rozbila držku a můžu se na koni vzteky rozskočit, fakt neskutečný, cestou zpátky jsem pak radši slezla a vedla ji, protože fakt jeden ze sta jede pomalu a dává pozor a chápe to. Dneska jsme trochu procvičovali přechody, byla moc šikovná, ale pak se zase rozjela a lítala by, až by břečela, neskutečný, za 14 dní už máme to soustředění, to bude něco, už na mě padá nervozita a už jsem přemýšlela, co všechno sebou musím táhnout

13.1.2008 18:28

sadzi saj napsal(a):
Jinak zdravím a koukám, že tady nikde nikdo a Lucky gratuluju hafanovi

Já byla v pátek jezdit, ale jela jsem na druhou stranu a tam se dá sotva klusat a Elí má zase elánu na rozdávání, takže celkem mazec, pak jsme ještě potkali holky, jak jeli taky zpět z vyjížďky, tak to si div zvědavostí nevykroutila hlavu

Včera jsem ráno razila pro granulky a málem vypustila dech, než je donesla do auta a pak do stáje a fotila jsem včera, jak vzteklá, tak jsem zvědavá, co z toho vzniklo za fotky, ale Elí po mě pořád šmejdila, tak to bylo něco.

Dneska u nás bylo krásně slunečno, tak jsme vyrazili do lesa na vyjížďku, to jsem se zase rozčílila, ty řidiči, no na pěst!!! Smrad mladej, nový auto to má a ještě si to vohulí, to bych mu vždycky nejradši rozbila držku a můžu se na koni vzteky rozskočit, fakt neskutečný, cestou zpátky jsem pak radši slezla a vedla ji, protože fakt jeden ze sta jede pomalu a dává pozor a chápe to. Dneska jsme trochu procvičovali přechody, byla moc šikovná, ale pak se zase rozjela a lítala by, až by břečela, neskutečný, za 14 dní už máme to soustředění, to bude něco, už na mě padá nervozita a už jsem přemýšlela, co všechno sebou musím táhnout

Nazdárek! Taky Lucky gratuluju. Já jsem hotová. Pátek super, ale v sobotu pomáhala s tím babiččiným stěhováním až skoro do tmy, už jsem jenom koníky zavírala. Dneska u nás byl hnus fialovej, zima pořádná a hlavě mlha, která by se dala krájet. Fakt ošklivo. Bohužel jsem propásla dnešní vyjížďku na Grantíkovi, byla jsem jenom dát koníkům vodu a žrádlo. Byla naplánovaná delší cesta a já bych to asi s tou mojí celotělovou bolestí nezvládla. Takže jsem si to musela nechat ujít, ale je mi to líto. Dneska je mi už trošku líp, ale sama nevím, kolik bych toho snesla, jenom přehodit tu druhou nohu přes Granta do třmenu, to by byl asi nadlidský úkol.

sadzi saj

13.1.2008 18:39
sadzi saj

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Taky Lucky gratuluju. Já jsem hotová. Pátek super, ale v sobotu pomáhala s tím babiččiným stěhováním až skoro do tmy, už jsem jenom koníky zavírala. Dneska u nás byl hnus fialovej, zima pořádná a hlavě mlha, která by se dala krájet. Fakt ošklivo. Bohužel jsem propásla dnešní vyjížďku na Grantíkovi, byla jsem jenom dát koníkům vodu a žrádlo. Byla naplánovaná delší cesta a já bych to asi s tou mojí celotělovou bolestí nezvládla. Takže jsem si to musela nechat ujít, ale je mi to líto. Dneska je mi už trošku líp, ale sama nevím, kolik bych toho snesla, jenom přehodit tu druhou nohu přes Granta do třmenu, to by byl asi nadlidský úkol.

Ahojky,

konečně se někdo objevil Já padla v pátek za vlast už někdy po deváté jsem šla spát, asi jak jsem po dlouhé době taky pořádně jezdila, ve čtvrtek jsme si pěkně zamakali hlavně ve cvalu, pak vyjížďka v pátek a já byla večer grogy. Ty jo fakt?? U nás nádherně a já si dopoledne užila krásnou slunečnou vyjížďku, tady bylo fakt krásně

Jo si představ, že jsem v pátek měla ve schránce lístek, od toho chlápka, co posílal ten balík, že nic neobdržel, takže se to někde ztratilo

13.1.2008 18:49

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

konečně se někdo objevil Já padla v pátek za vlast už někdy po deváté jsem šla spát, asi jak jsem po dlouhé době taky pořádně jezdila, ve čtvrtek jsme si pěkně zamakali hlavně ve cvalu, pak vyjížďka v pátek a já byla večer grogy. Ty jo fakt?? U nás nádherně a já si dopoledne užila krásnou slunečnou vyjížďku, tady bylo fakt krásně

Jo si představ, že jsem v pátek měla ve schránce lístek, od toho chlápka, co posílal ten balík, že nic neobdržel, takže se to někde ztratilo

Ahojky Andrej Mě povídej, já tak "náročnou" vyjížďku mám jednou za uhera , takže teď podle toho trpim. Teď se stmívá později, takže se budu muset polepšit a jak jen to půjde, tak jezdit, abych pak nedopadala takhle. Ta zima je na tohle fakt blbá. No u nás fakt ošklivo, ale mě to moc nevadilo, zjistila jsem, že bych stejně nebyla schopná jít ani pešky na procházku.

No šílený, tak to je veselo. A to on jich má víc? Jak jsi říkala, že by si ho Míra koupil sám potom na tom srazu veteránů....

sadzi saj

13.1.2008 19:03
sadzi saj

zviratkova napsal(a):
Ahojky Andrej Mě povídej, já tak "náročnou" vyjížďku mám jednou za uhera , takže teď podle toho trpim. Teď se stmívá později, takže se budu muset polepšit a jak jen to půjde, tak jezdit, abych pak nedopadala takhle. Ta zima je na tohle fakt blbá. No u nás fakt ošklivo, ale mě to moc nevadilo, zjistila jsem, že bych stejně nebyla schopná jít ani pešky na procházku.

No šílený, tak to je veselo. A to on jich má víc? Jak jsi říkala, že by si ho Míra koupil sám potom na tom srazu veteránů....

No to já teď měla taky po dlouhé době, protože o to volno jsme většinou procházkovali, jezdili na krokovky, max. klusovky, cválat se nedalo, takže nic moc, takže když člověk potom zase začne, je potom kaput jako my dvě Už se nám to ale pomalu prodlužuje, což jsem ráda, už je skoro do pěti vidět, tak to je fajn

Ten volant vyráběl na zakázku, jenom doufám, že si to pojistil, pochybuju, že to najdou, takže pouštou příště ani náhodou, radši se s ním domluvíme a buď tento nebo by vyrobil nový a předali by jsme si to osobně jezdí na Kladno na burzu naštěstí.

13.1.2008 19:13

sadzi saj napsal(a):
No to já teď měla taky po dlouhé době, protože o to volno jsme většinou procházkovali, jezdili na krokovky, max. klusovky, cválat se nedalo, takže nic moc, takže když člověk potom zase začne, je potom kaput jako my dvě Už se nám to ale pomalu prodlužuje, což jsem ráda, už je skoro do pěti vidět, tak to je fajn

Ten volant vyráběl na zakázku, jenom doufám, že si to pojistil, pochybuju, že to najdou, takže pouštou příště ani náhodou, radši se s ním domluvíme a buď tento nebo by vyrobil nový a předali by jsme si to osobně jezdí na Kladno na burzu naštěstí.

Přesně, klouže to, navíc jsem čekala na tu novou uzdečku a když to vidim, jak ho musím vším nastrojit, tak kolikrát radši vezmu ohlávku a vodítko a jdu radši pěšky. Přesně, v pátek jsme přijely za úplné tmy a díky tomu sněhu bylo parádně furt vidět.

Aha, tak snad aspoň vyrobí nový, když se tenhle ztratí. Je to ale pech. A ten druhý dárek jsi taky nesehnala. Nebyl zklamaný?

13.1.2008 19:24

zviratkova napsal(a):
Přesně, klouže to, navíc jsem čekala na tu novou uzdečku a když to vidim, jak ho musím vším nastrojit, tak kolikrát radši vezmu ohlávku a vodítko a jdu radši pěšky. Přesně, v pátek jsme přijely za úplné tmy a díky tomu sněhu bylo parádně furt vidět.

Aha, tak snad aspoň vyrobí nový, když se tenhle ztratí. Je to ale pech. A ten druhý dárek jsi taky nesehnala. Nebyl zklamaný?

Ahoj! Já nějak nestíhám číst!
Dneska jsme ještě fotili Fabbyho po výstavě s pohárem a medailí a Usa byla u Čipa..no, já to nevydržela a domů jsem se svězla bez sedla...hihihi..asi po dvou měsících?

sadzi saj

13.1.2008 19:28
sadzi saj

zviratkova napsal(a):

Já se těším, až to všechno roztaje a bude se dát normálně jezdit a trénovat i na jízdárně, tohle je fakt šílený

Nakonec jsem si vzpomněla, že kamarádka je zlatnice, takže mi do soboty ten dárek vyrobila a bylo to, takže měl velkou radost a z toho většího dárku ještě větší

13.1.2008 19:29

lucky napsal(a):
Ahoj! Já nějak nestíhám číst!
Dneska jsme ještě fotili Fabbyho po výstavě s pohárem a medailí a Usa byla u Čipa..no, já to nevydržela a domů jsem se svězla bez sedla...hihihi..asi po dvou měsících?

No Fabbíkovi to moc sluší, jenom čumím. Vy tam, Lucky, vážně nemáte sníh? My ho tu máme, že se Čiko místama v lese boří pomalu po kolena...

13.1.2008 19:35

sadzi saj napsal(a):
Já se těším, až to všechno roztaje a bude se dát normálně jezdit a trénovat i na jízdárně, tohle je fakt šílený

Nakonec jsem si vzpomněla, že kamarádka je zlatnice, takže mi do soboty ten dárek vyrobila a bylo to, takže měl velkou radost a z toho většího dárku ještě větší

No až to roztaje, tak zas bude hnusná čachta, bláto, spíš aby už bylo jaro a země vyschla a začla růst tráva.

Aha, takže jsi tu nechala udělat něco od kamarádky a slib na volant?

buggyna

13.1.2008 19:53
buggyna

sadzi saj napsal(a):

Andrej prosim tě když něco nevíš 100% tak to netvrď!!! Jízdárna neni vůbec hrbolatá,je asi už tak měsíc uvláčená takže když se tam nelítá,je to pojizdný

13.1.2008 20:36

buggyna napsal(a):
Andrej prosim tě když něco nevíš 100% tak to netvrď!!! Jízdárna neni vůbec hrbolatá,je asi už tak měsíc uvláčená takže když se tam nelítá,je to pojizdný

Ahoooj, je tu někdo??? Takhle v neděli
Já dorazila z práce a zejtra zase frčím makat

sadzi saj

13.1.2008 20:38
sadzi saj

buggyna napsal(a):

Adinko, ty si hodná, že si mě informovala!!!!! To víš, když mi tam nikdo nic neřekne, tak holt nic nevím Já tam teď byla v týdnu 2x lonžovat a prostě to pod tím sněhem bylo zmrzlý a Elí na tom pajdala a klouzala, na tom vychozeným kruhu tam to bylo dobrý a dalo se ve středu i cválat, takže asi tak, každý prostě preferujeme pro svého koníka jiný povrch a jestli jsem teda někde psala, teď to nemůžu najít , že je hrbolatá, tak se tedy hluboce omlouvám, aby mě zase někdo nenařknul, že já nevím co

sadzi saj

13.1.2008 20:42
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Ahoooj, je tu někdo??? Takhle v neděli
Já dorazila z práce a zejtra zase frčím makat

Hoj, hoj, já tu jsem, ale za chvíli se chystám do pelechu do ložnice pod teplou peřinu a budu čučákovat na Ztraceni

sadzi saj

13.1.2008 20:43
sadzi saj

zviratkova napsal(a):
No až to roztaje, tak zas bude hnusná čachta, bláto, spíš aby už bylo jaro a země vyschla a začla růst tráva.

Aha, takže jsi tu nechala udělat něco od kamarádky a slib na volant?

Leo to máš pravdu, on si člověk nevybere, každé období má své.

Něco od kamarádky a dostal penízky na skif nebo si něco koupí na toho svýho veteránka a volant bude na jaře

13.1.2008 20:44

sadzi saj napsal(a):
Hoj, hoj, já tu jsem, ale za chvíli se chystám do pelechu do ložnice pod teplou peřinu a budu čučákovat na Ztraceni

já taky už sedím u TV a pak spinkat
Tak dobrou a zejtra večír a pozítří nevím jestli se sem dostanu, páč po práci ještě někam letím, zejtra k mamině a pozítří rovnou ke koním.
Na mail jsem ti odepsala a peníze pošlu hned ve středu až se dostanu domů

buggyna

13.1.2008 20:55
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Adinko, ty si hodná, že si mě informovala!!!!! To víš, když mi tam nikdo nic neřekne, tak holt nic nevím Já tam teď byla v týdnu 2x lonžovat a prostě to pod tím sněhem bylo zmrzlý a Elí na tom pajdala a klouzala, na tom vychozeným kruhu tam to bylo dobrý a dalo se ve středu i cválat, takže asi tak, každý prostě preferujeme pro svého koníka jiný povrch a jestli jsem teda někde psala, teď to nemůžu najít , že je hrbolatá, tak se tedy hluboce omlouvám, aby mě zase někdo nenařknul, že já nevím co

Já tě klidně ráda informovat budu. Ale když se tam nikoho na nic nezeptáš,nikdo ti to sám neřekne
Já tě z ničeho nenařkla, jen sem tě poprosila o to aby si si věci nejdřív prověřila. Nic víc nic míň

sadzi saj

13.1.2008 21:06
sadzi saj

buggyna napsal(a):
Já tě klidně ráda informovat budu. Ale když se tam nikoho na nic nezeptáš,nikdo ti to sám neřekne
Já tě z ničeho nenařkla, jen sem tě poprosila o to aby si si věci nejdřív prověřila. Nic víc nic míň

Hm, tak to já budu ráda, když okolo mě nebudete chodit, jak kdybych tam nebyla. S člověkem tam nemluvím pomalu ani dveře od chlíva a dostane se mi jenom kusé odpovědi, tak na co se mám potom ptát, že. Je jenom dobře, že je to uvláčené, to jsem fakt nepoznala, když na to napadl sníh a propo nikoho tu z ničeho neobviňuju a nepomlouvám, pro info, že se tě to tak dotklo, že jsem byla v mylné představě, že je to stále hrbolaté po tom, co to zmrzlo.

sadzi saj

13.1.2008 21:10
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
já taky už sedím u TV a pak spinkat
Tak dobrou a zejtra večír a pozítří nevím jestli se sem dostanu, páč po práci ještě někam letím, zejtra k mamině a pozítří rovnou ke koním.
Na mail jsem ti odepsala a peníze pošlu hned ve středu až se dostanu domů

Taky přeju dobrou noc a koukám, že máš taky program řádně nabytý, asi jako všichni přítomní. Já mám zítra lítání po úřadech, to bude vopruz

Jasně, v pohodě a dík moc

13.1.2008 21:19

sadzi saj napsal(a):
Taky přeju dobrou noc a koukám, že máš taky program řádně nabytý, asi jako všichni přítomní. Já mám zítra lítání po úřadech, to bude vopruz

Jasně, v pohodě a dík moc

haaaaa úřady no tak to snad radši do práce
Jooo málo toho taky tedle tejden nemám, nooo

13.1.2008 23:36

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak to já budu ráda, když okolo mě nebudete chodit, jak kdybych tam nebyla. S člověkem tam nemluvím pomalu ani dveře od chlíva a dostane se mi jenom kusé odpovědi, tak na co se mám potom ptát, že. Je jenom dobře, že je to uvláčené, to jsem fakt nepoznala, když na to napadl sníh a propo nikoho tu z ničeho neobviňuju a nepomlouvám, pro info, že se tě to tak dotklo, že jsem byla v mylné představě, že je to stále hrbolaté po tom, co to zmrzlo.

Fakt tady nemáme sníh! Je tady všude zeleno, Usinka se dneska pásla celý den s Čipem, všude je akorát bláto, ale po sněhu ani památka! Jak já bych brala dvacet cáků sněhu..jsem si myslela, jak budou psiska letos makat ve sněhu. Fabínek potřebuje řádně namakat svalíky, bude mít brzy dva roky, chceme ho na Velikonoce bonitovat, tak musí být kusanec co to jen půjde. Už se dost zlepšil, jak s ním makám v lese na svazích, ale potřebuje tahat a cesty jsou plné bláta, to se špatně jezdí s vozíkem, tak jsem jako prase a na saně to není, no... Rentgeny už máme, výstavní výsledky má zatím fantastické, takže uvidíme jak dopadneme. Myslím, že bonitaci zvládne. POvahu má skvělou, uvidíme jak dopadne. Takže sníh bych fakt uvítala....

v aktualitách mám info a větší fotky pak, tak můžete juknout na pesuchy http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Jo, ještě vám musím povykládat jak mě dneska Usa tvrdě bránila! Normálně nebezpečný kůň obranář. Pustila jsem ji u Čipa a lítali jako šílenci, vyhazovali, byli nabouchaní. Pak tam soused začal luxovat v autě a Usa přiletěla ke mě, abych ji ochránila, že je tam bububu. Tak ji hladím a najednou se ke mě řítil i Čipo. Usa hodila ušiska dozadu a kdyby jste viděli, jak po něm tvrdě skočila jako šílený kůň, uši dozadu, zuby vyceněné, předními hrabala a skočila po něm. Čipo odběhl, oběhl kolečko a chtěl ke mě z druhé strany. Usa kolem mě dělala kolečko tak průměr 10 metrů a absolutně ho do něj nepustila. Jak se přiblížil, vyhodila ho tvrdě ven. Asi si myslela, že jsem v nebezpečí v tom rámusu a snažila se mě za každou cenu ochránit. Jak jsem šla postupně k vratům, tak kolem mě celou dobu kroužila a z toho kolečka vyhodila kozy, když jsem šla, a Čipo chtěl moc ke mě, ale ona ho tvrdě držela pryč a chodila se vždy pomazlit a kouknout, jestli jsem ok. Pak jsem ji přidržela a pohladila, že je hodná, ale čipo, že ke mě může taky a ten přišel, tak jsem ho pohladila a Usa se pak uklidnila, ale bylo zajímavé, jak začal ten kravál a nejdřív se bála a běžela se ke mě schovat, pak když asi viděla, že bych mohla být já v nebezpečí, protože Čipo dost lítal a vyhazoval, tak se tvrdě a nekompomisně postavila k boji..tak jsem ji ještě nikdy neviděla!
Jak jsem odcházela, tak už stáli a mazlili se, mají se rádi, ale když byla situace, že si cítila nebezpečí, tak mě dost tvrdě bránila..to jsem fakt koukala.

zvířátková

14.1.2008 07:33
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Dobré ránko! Je tu nějaký spolutrpitel?

14.1.2008 07:35

zvířátková napsal(a):

Hola hola ... práce volá
Ahojky,

tak jsem tu zase - na denní - bléééé

14.1.2008 07:42

blanche napsal(a):
Hola hola ... práce volá
Ahojky,

tak jsem tu zase - na denní - bléééé

Ahojky,

tak jsme psali skoro stejně
Já se tu hlásím

zvířátková

14.1.2008 08:04
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsme psali skoro stejně
Já se tu hlásím

Ahojky Blaní! Tak jak se vstávalo?

14.1.2008 08:05

zvířátková napsal(a):
Ahojky Blaní! Tak jak se vstávalo?

No, nic moc ... Moc se mi vylejzat nechtělo
Jsem zvědavá, jak to tu přežiju

zvířátková

14.1.2008 08:09
zvířátková

blanche napsal(a):
No, nic moc ... Moc se mi vylejzat nechtělo
Jsem zvědavá, jak to tu přežiju

No mi povídej, mě se teda vstávat nechtělo, ale vcelku to šlo, ani se mi nějak nechce spát. Venku vcelku teplo, takže klídek. Šichtu asi taky budu mít dobrou, klídek a bez práce. Do kolika budeš?

14.1.2008 08:22

zvířátková napsal(a):
No mi povídej, mě se teda vstávat nechtělo, ale vcelku to šlo, ani se mi nějak nechce spát. Venku vcelku teplo, takže klídek. Šichtu asi taky budu mít dobrou, klídek a bez práce. Do kolika budeš?

No, já jsem tu do 19:00 ale v 15:30 mám být na alergologii a nikdo mi to nevyměnil ... volám tam 14 dní, že se přeobjednám a tel. mi zásadně nezvedají

Tak nevím, jak to mám jako vymyslet

sadzi saj

14.1.2008 08:23
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Ahoj, hlásím se do služby taktéž , já se dneska vyspala celkem luxusně, jsem si to vychrapovala až do 7.15 hod. jsem se nějak nemohla vyrachat z pelechu, ale zítra budu muset

14.1.2008 08:26

sadzi saj napsal(a):
Ahoj, hlásím se do služby taktéž , já se dneska vyspala celkem luxusně, jsem si to vychrapovala až do 7.15 hod. jsem se nějak nemohla vyrachat z pelechu, ale zítra budu muset

Téééda, to se někdo má ... Já tu musela být před 7 hod

14.1.2008 08:29

sadzi saj napsal(a):

ahoj holky! Teda tady je mráz, všechno je omrzlé, ale dneska bude hezky, začíná svítit sluníčko Taky jsdem sae dneska nějak nemohla vykopat z postele...bych spala až bych brečela

sadzi saj

14.1.2008 08:30
sadzi saj

blanche napsal(a):

No původně jsem chtěla být v práci v 7.30 hod., abych si zase něco málo nadělala, ale nějak to nevyšlo

zvířátková

14.1.2008 08:31
zvířátková

blanche napsal(a):

Tak to máš blbé, když se tam nemůžeš dovolat. To já takhle volala 2 měsíce vkuse na kožní, jelikož doktorka byla někde v lázních po operaci a sestřičky tam přes ty 2 měsíce měly sedět, taky seděly, každou chvilku bylo obsazeno, ale když už jsem se dovolala, tak mi to nezvedaly. Potřebovala jsem tam akutně, tak jsem chtěla co nejdřívější objednání po jejím příchodu a ty kravky dělaly, že tam nejsou.

No to jo, to se někdo má, já už tu musím být nastoupená v 6:20, takže velkej kšeft...

14.1.2008 08:39

lucky napsal(a):
ahoj holky! Teda tady je mráz, všechno je omrzlé, ale dneska bude hezky, začíná svítit sluníčko Taky jsdem sae dneska nějak nemohla vykopat z postele...bych spala až bych brečela

NO, já jsem taky nějaká rozlámaná ... Tak bych to tu nejraději prospala

14.1.2008 08:48

blanche napsal(a):
NO, já jsem taky nějaká rozlámaná ... Tak bych to tu nejraději prospala

NO, já jsem včera byla ták ráda, že jsem se svezla od Čipa na té Usince. Byla teploučká, šly jsme hlavně krokem, ale někdy jsme si zaklusaly, ona se jen tak pomalounku houpe, takže na ta záda ok...říkat to stejně nebudu

14.1.2008 08:52

lucky napsal(a):
NO, já jsem včera byla ták ráda, že jsem se svezla od Čipa na té Usince. Byla teploučká, šly jsme hlavně krokem, ale někdy jsme si zaklusaly, ona se jen tak pomalounku houpe, takže na ta záda ok...říkat to stejně nebudu

No, to jo ... Taky se na Báře takhle ráda svezu ... Klus si ale zkrátím, abych tam tak nedrncala a je to super ... Jak v křesle ...

Ale blbý je, když je nadupaná a chce letět ...
Jednou mi vyhodila tak, že jsem jí objala okolo krku rukama
Chtěla letět, já jí držela ... vztekala se, dostala bičem a já málem letěla

14.1.2008 09:00

blanche napsal(a):
No, to jo ... Taky se na Báře takhle ráda svezu ... Klus si ale zkrátím, abych tam tak nedrncala a je to super ... Jak v křesle ...

Ale blbý je, když je nadupaná a chce letět ...
Jednou mi vyhodila tak, že jsem jí objala okolo krku rukama
Chtěla letět, já jí držela ... vztekala se, dostala bičem a já málem letěla

No, tak já teda musím zaklepat na dřevo...ťuk, ťuk....že Usa mi teda ještě nikdy nevyhodila..ani bez sedla, ani pod sedlem.....a že vyhazovat umí pořádně. Ale když na ni sedím, tak to u ní neexistuje, bojí se, abych ji nespadla
Kálo kdy mi kluše rychleji. Už ji mám vycepovanou, ví že pomalý se nejlépe vysedí a tak se houpe a jsem jako v peřince. Ona se tam hezky nese, ocásek ladně...můhla by jít do pleasuru

sadzi saj

14.1.2008 09:20
sadzi saj

lucky napsal(a):
No, tak já teda musím zaklepat na dřevo...ťuk, ťuk....že Usa mi teda ještě nikdy nevyhodila..ani bez sedla, ani pod sedlem.....a že vyhazovat umí pořádně. Ale když na ni sedím, tak to u ní neexistuje, bojí se, abych ji nespadla
Kálo kdy mi kluše rychleji. Už ji mám vycepovanou, ví že pomalý se nejlépe vysedí a tak se houpe a jsem jako v peřince. Ona se tam hezky nese, ocásek ladně...můhla by jít do pleasuru

Teda, vy jste to tu po ránu rozjeli , tak to já na Elí nezkoušela ještě ani jednou jet ven bez sedla

14.1.2008 09:25

sadzi saj napsal(a):
Teda, vy jste to tu po ránu rozjeli , tak to já na Elí nezkoušela ještě ani jednou jet ven bez sedla

No, třeba by byla OK, co ?

sadzi saj

14.1.2008 09:41
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, třeba by byla OK, co ?

Na leda na krokovku, to by byla asi ok, ale nějaká práce nevím nevím a hlavně má hřbet nic moc na sezení bez sedla

14.1.2008 09:42

sadzi saj napsal(a):
Na leda na krokovku, to by byla asi ok, ale nějaká práce nevím nevím a hlavně má hřbet nic moc na sezení bez sedla

No, to asi jo ... Jako hřbet Báry to asi nebude
Tak jsem k Dr. dneska volala už asi 7x - mají tam fax ... se pos ...

zvířátková

14.1.2008 09:43
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

To já zase u Čika bez sedla vždycky, je to v pohodě, držim se hřívy, ještě navíc nohama, to se cítím bezpečněji.

14.1.2008 09:50

zvířátková napsal(a):
To já zase u Čika bez sedla vždycky, je to v pohodě, držim se hřívy, ještě navíc nohama, to se cítím bezpečněji.

Tak Lea to má nejlepší

sadzi saj

14.1.2008 10:11
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak Lea to má nejlepší

To jo no, taky jsem jezdila na stejným ponclovi, akorát to byla kobylka a jedině bez sedla

Hele Blani, aby si tam potom nešla a třeba tam nikdo nebyl to je divný, že to tam nikdo nebere

14.1.2008 10:18

sadzi saj napsal(a):
To jo no, taky jsem jezdila na stejným ponclovi, akorát to byla kobylka a jedině bez sedla

Hele Blani, aby si tam potom nešla a třeba tam nikdo nebyl to je divný, že to tam nikdo nebere

No, řekli si o to ... poslala jsem jim tam už i faxa

14.1.2008 10:24

blanche napsal(a):
No, řekli si o to ... poslala jsem jim tam už i faxa

Fakt jsi ještě nejela na ni bez sedla? To já to mám v zimě nejradši..hřeje mi zadek

sadzi saj

14.1.2008 10:41
sadzi saj

lucky napsal(a):
Fakt jsi ještě nejela na ni bez sedla? To já to mám v zimě nejradši..hřeje mi zadek

Fakt si nevzpomínám, možná, když jsem ji ještě měla doma vlastně, tak v kruhovce jsem na ní jezdila bez sedla, ale jako ven jsem s ní nikdy nejela, to jsem nezkoušela ani mě to nijak nenapadlo nemá zrovna hřbet jako křesílko, abych si ničila prdel jen tak , ale Míra na ní jezdil bez sedla

Tak co fax pomohlo??

14.1.2008 10:45

sadzi saj napsal(a):
Fakt si nevzpomínám, možná, když jsem ji ještě měla doma vlastně, tak v kruhovce jsem na ní jezdila bez sedla, ale jako ven jsem s ní nikdy nejela, to jsem nezkoušela ani mě to nijak nenapadlo nemá zrovna hřbet jako křesílko, abych si ničila prdel jen tak , ale Míra na ní jezdil bez sedla

Tak co fax pomohlo??

Fax nic ...
Zkusím ještě asi volat

zvířátková

14.1.2008 10:52
zvířátková

blanche napsal(a):
Fax nic ...
Zkusím ještě asi volat

To jo, ten můj prďola je na sedění fajn, a jak mě takhle přes zimu hřeje, ten kožich je něco . Na Sheile panička taky jezdí bez i se sedlem. Ale Sheila je krásně jak almara, taková široká, vypadá pohodlně, rovně, musí se na ní sedět dobře. Ale na Granta jedině sedlo, ten má slušný kohoutek, to by nešlo . Navíc kdo by na něj lezl, i z lavičky má člověk problém vylézt do sedla .

14.1.2008 11:11

zvířátková napsal(a):
To jo, ten můj prďola je na sedění fajn, a jak mě takhle přes zimu hřeje, ten kožich je něco . Na Sheile panička taky jezdí bez i se sedlem. Ale Sheila je krásně jak almara, taková široká, vypadá pohodlně, rovně, musí se na ní sedět dobře. Ale na Granta jedině sedlo, ten má slušný kohoutek, to by nešlo . Navíc kdo by na něj lezl, i z lavičky má člověk problém vylézt do sedla .

No fuj, taky jsem kdysi jezdila na kohoutkové kobyle...to bylo děsné. Bez sedla jsem jezdívala na chalďasech a ti jsou špičkoví, jako křesla. Usa..no, jak kdy. Sedí se na ni dobře, pokud někde neudělá hovadinku, jako že v klusu se snaží vyhnout louži a tak..to by ji člověk zabil. Přece jen na menším koni se tyhle výkyvy hůře udrží. A nebo když ve cvalu prudce zabrzdí, nebo se ji rozjedou někde nohy..no občas se divím, že ještě nejsem na zemi

sadzi saj

14.1.2008 11:31
sadzi saj

lucky napsal(a):
No fuj, taky jsem kdysi jezdila na kohoutkové kobyle...to bylo děsné. Bez sedla jsem jezdívala na chalďasech a ti jsou špičkoví, jako křesla. Usa..no, jak kdy. Sedí se na ni dobře, pokud někde neudělá hovadinku, jako že v klusu se snaží vyhnout louži a tak..to by ji člověk zabil. Přece jen na menším koni se tyhle výkyvy hůře udrží. A nebo když ve cvalu prudce zabrzdí, nebo se ji rozjedou někde nohy..no občas se divím, že ještě nejsem na zemi

Jo chlaďásci jsou na tohle úžasný. Ve Vrchovanech měli dvě chlaďasky kobylky, byly jako dvojčata, jmenovali se Bára a Oliva a na těch jsme si jízdu bez sedla z pastviny užívali

14.1.2008 11:33

lucky napsal(a):

JJ, přesně ... nejlepší je, když mi Bára bez sedla ve cvalu hodí myšku

zvířátková

14.1.2008 11:38
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Předpokládám, že při něčem takovém bych byla nečekaně na zemi. Tenhle týden snad zkusíme ty sáňky, to bude švanda.

Jinak utíká vám to? Mě nic moc. Ráno to vcelku jde, ale po dvanácté se mi vždycky plouží 2x tolik...

14.1.2008 11:44

zvířátková napsal(a):
Předpokládám, že při něčem takovém bych byla nečekaně na zemi. Tenhle týden snad zkusíme ty sáňky, to bude švanda.

Jinak utíká vám to? Mě nic moc. Ráno to vcelku jde, ale po dvanácté se mi vždycky plouží 2x tolik...

No, mě to taky moc neutíká ...
Ráda bych na chvíli vypadla ... ale nevím nevím

zvířátková

14.1.2008 11:48
zvířátková

blanche napsal(a):
No, mě to taky moc neutíká ...
Ráda bych na chvíli vypadla ... ale nevím nevím

Já bych ráda vypadla na zbytek dne, ale taky nevím nevím .

sadzi saj

14.1.2008 11:57
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Já bych ráda vypadla na zbytek dne, ale taky nevím nevím .

Tak to mě to teda dneska utíká celkem rychle, mám tu dost práce a za chvíli se chystám na poštu, to bude komedie

zvířátková

14.1.2008 12:16
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak to mě to teda dneska utíká celkem rychle, mám tu dost práce a za chvíli se chystám na poštu, to bude komedie

Já právě nemám dohled = žádná práce, ale vychytala jsem to, nejdřív brigoška a teď knížka .

14.1.2008 12:37

zvířátková napsal(a):
Já právě nemám dohled = žádná práce, ale vychytala jsem to, nejdřív brigoška a teď knížka .

NO, já jsem byla taky na poště ... ani nebyla fronta ... to jsem se divila ...
Přišel mi balíček - měl přes 5 kg !!!! To jsem se prolomila, když to převzala a dala do batohu a pak hurá na kole na hotel

sadzi saj

14.1.2008 14:06
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, já jsem byla taky na poště ... ani nebyla fronta ... to jsem se divila ...
Přišel mi balíček - měl přes 5 kg !!!! To jsem se prolomila, když to převzala a dala do batohu a pak hurá na kole na hotel

Tak to u nás pošta narvaná k prasknutí, všichni zírali, co to táhnu za plech, docela sranda , ale vzali mi to, tak super

Já už po obídku a teď si tu dávám čajík

zvířátková

14.1.2008 14:10
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak to u nás pošta narvaná k prasknutí, všichni zírali, co to táhnu za plech, docela sranda , ale vzali mi to, tak super

Já už po obídku a teď si tu dávám čajík

No vidíte, já si tu čtu a hodiny mi úžasně letí, ještě, že jsem si dneska sebou vzala tolik zábavy .

zvířátková

14.1.2008 14:22
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No vidíte, já si tu čtu a hodiny mi úžasně letí, ještě, že jsem si dneska sebou vzala tolik zábavy .

Jinak je u nás dost hnusně, ráno to šlo, ale asi tak před hodinou se přihnala pořádná mlha, taková ta, co by se dala krájet. Fakt to moc vábně nevypadá...

sadzi saj

14.1.2008 14:22
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Teda, to je teda stejně síla

Mě to teda dneska frčíme, mám práce nad hlavu

sadzi saj

14.1.2008 14:23
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Jinak je u nás dost hnusně, ráno to šlo, ale asi tak před hodinou se přihnala pořádná mlha, taková ta, co by se dala krájet. Fakt to moc vábně nevypadá...

U nás je takhle od rána

buggyna

14.1.2008 14:41
buggyna

sadzi saj napsal(a):

tak to je těžký když tam nechodíš a do ničeho se nezapojíš. Nikdo za tebou nebude chodit a řikat "hele Andrej tohle a Andrej tohle...a všimla sis že tohle???"
Mě se to nedotklo...tedy možná trochu jo, pže vim že to tak prostě neni, a podle toho co píšeš to vypadá jak kdyby sme byly všichni neschopní a nebyly schopný nic udělat a prostě věcko špatně.
Tak sem ti jen napsala jak to je. Ty si ale hned nasadila revoltní slova...

sadzi saj

14.1.2008 14:49
sadzi saj

buggyna napsal(a):
tak to je těžký když tam nechodíš a do ničeho se nezapojíš. Nikdo za tebou nebude chodit a řikat "hele Andrej tohle a Andrej tohle...a všimla sis že tohle???"
Mě se to nedotklo...tedy možná trochu jo, pže vim že to tak prostě neni, a podle toho co píšeš to vypadá jak kdyby sme byly všichni neschopní a nebyly schopný nic udělat a prostě věcko špatně.
Tak sem ti jen napsala jak to je. Ty si ale hned nasadila revoltní slova...

Nechodím?? On se mi kůň venčí sám, že jsem si toho nevšimla a promiň, když můžu, tak vždycky pomůžu, ale já mám doma taky své povinnosti a nemám tolik času jako například ty školou si užívající život, takže jsem ráda, že to všechno stíhám a kvůli tomu mám koně v nájemní stáji a ne doma, takže to tak. Nikdo za mnou chodit nemusí, stačí, když se se mnou budete normálně bavit a ne, že jeden den, se se mnou bavíš normálně a další celý týden mi řekneš jenom čau a tím to hasne, to si pak mám myslet asi co a nemluvě o tom, že jsem to psala na svých webovkách, tak si mi to měla napsat tam a nebo můj mail taky znáš, nevím, co to taháš sem a řešíš to tady a nikoho nikde nepomlouvám, já jsem ve Vrutici spokojená, tak si ty tvý zcestný myšlenky nech pro sebe, všude mají teď zmrzlou jízdárnu, v zimě je to normální, nikde nikoho z ničeho neobviňuju, tak nevím, o co ti jde. Proto ty revoltní slova, víš

14.1.2008 14:59

sadzi saj napsal(a):
Teda, to je teda stejně síla

Mě to teda dneska frčíme, mám práce nad hlavu

Pha - nic moc, šeď, ale mlha ani ne
Tak já alergologii bojkotuju - volala jsem tam asi 15x a kašlou na mě ...
Na fax nereagujou ... to jsem tam psala i svoje číslo ...
Tak asi smůla

zvířátková

14.1.2008 15:12
zvířátková

blanche napsal(a):
Pha - nic moc, šeď, ale mlha ani ne
Tak já alergologii bojkotuju - volala jsem tam asi 15x a kašlou na mě ...
Na fax nereagujou ... to jsem tam psala i svoje číslo ...
Tak asi smůla

Teda, jsem se těšila, že ve tři odtud vypálím jak raketa a nic, musím čekat, až tomu mému v práci přijde konečně pošťák, musí na něj čekat. A když se člověku chce tak moc pryč, tak vždycky chodí jak na potvoru až na čtvrtou, zmetek...

14.1.2008 15:15

zvířátková napsal(a):
Teda, jsem se těšila, že ve tři odtud vypálím jak raketa a nic, musím čekat, až tomu mému v práci přijde konečně pošťák, musí na něj čekat. A když se člověku chce tak moc pryč, tak vždycky chodí jak na potvoru až na čtvrtou, zmetek...

No, mám pošta nepřišla dneska vůbec - asi opět nestíhají ... nebo na to hodili bobek ...

14.1.2008 15:27

blanche napsal(a):
No, mám pošta nepřišla dneska vůbec - asi opět nestíhají ... nebo na to hodili bobek ...

Já tu mám dneska normálně hoňku ... ležím tu v papírech, šanonech ... blokách ...
No, nezvyk
A ještě mě tu prudí po tel

zvířátková

14.1.2008 15:27
zvířátková

blanche napsal(a):

No on je právě každý pošťák jinak rychlý, takže fakt k vzteku, vždycky kápnu na tu brzdu....

14.1.2008 15:30

zvířátková napsal(a):
No on je právě každý pošťák jinak rychlý, takže fakt k vzteku, vždycky kápnu na tu brzdu....

Tak to je u vás asi taky dobrá brzda
U nás to pošťáci asi bojkotovali totál ...
To už nikdo nepřijde ...
Je jich u nás málo ... Tak to honí, jak se dá ...

14.1.2008 15:33

blanche napsal(a):
Já tu mám dneska normálně hoňku ... ležím tu v papírech, šanonech ... blokách ...
No, nezvyk
A ještě mě tu prudí po tel

Tady u nás je jaro, krásně sluníčko celý den! Nyní se teda zvedl trochu vítr, ale jinak bylo nádherně. Já dlouho dneska cvičila se psy, připravuji je na zkoušky a fabbyho na bonitaci. Usa je u Čipa, ale zrovna por ni půjdu a beru ji ještě na lonži do kopců trochu si vyklusat pár svahů, abychom to sádýlko přetvořili na svaly..už se ji začínají rýsovat stehna

zvířátková

14.1.2008 15:34
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak to je u vás asi taky dobrá brzda
U nás to pošťáci asi bojkotovali totál ...
To už nikdo nepřijde ...
Je jich u nás málo ... Tak to honí, jak se dá ...

To jo, rychlíci . No, brzy snad popádim, přerušila jsem dnešní zábavu a chystám se na odchod. Teda, venku fakt hnus, mlha nehorázná, šíleně zataženo, no spací počasí a já si říkám, proč si tu můžu už pár hodin natrhnout koutky Tak se s váma prozatím loučím, ať vám to uteče

14.1.2008 15:36

zvířátková napsal(a):
To jo, rychlíci . No, brzy snad popádim, přerušila jsem dnešní zábavu a chystám se na odchod. Teda, venku fakt hnus, mlha nehorázná, šíleně zataženo, no spací počasí a já si říkám, proč si tu můžu už pár hodin natrhnout koutky Tak se s váma prozatím loučím, ať vám to uteče

Tak utíkej....já se jdu potit s Usou v kopečcích..ale je tady zase plno bláta

14.1.2008 15:42

lucky napsal(a):
Tak utíkej....já se jdu potit s Usou v kopečcích..ale je tady zase plno bláta

Tak se podržte ... vzal mi tel na podvacátý
Dneska dýl mě na testy už nevezme ...
Moje úžasná kolegyně mi směny nevyměnila za noční ...
Tak tam jdu až 11. února
Dneska to mohla mít za sebou ...

Kolegyni asi poděkuju ...
Mimo jiné je to ta, jak mi vyměnila směny a neoznámila mi to
Chjo ... Jí asi poděkuju ...

14.1.2008 18:25

blanche napsal(a):
Tak se podržte ... vzal mi tel na podvacátý
Dneska dýl mě na testy už nevezme ...
Moje úžasná kolegyně mi směny nevyměnila za noční ...
Tak tam jdu až 11. února
Dneska to mohla mít za sebou ...

Kolegyni asi poděkuju ...
Mimo jiné je to ta, jak mi vyměnila směny a neoznámila mi to
Chjo ... Jí asi poděkuju ...

Tak se mi to už kráááátííííí, huváááááá
Zítra tu budu zase - nebojte nebojte

Moje práce v práci
http://blanchee.rajce.idnes.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík