NOVA ...koukáte ? Seabiscuit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2008 17:28

moc krásnej film

26.1.2008 18:06

roxy napsal(a):
moc krásnej film

nedívám..nemám ráda dostihy...

26.1.2008 18:26

santosek napsal(a):
nedívám..nemám ráda dostihy...

nejde o to ze to je dostihovej film ..ale ze je peknej

26.1.2008 18:30

roxy napsal(a):

nejde o to ze je peknej:) nemam rada dostihy, nemam rada jak se tam kone honi na pokraji svych sil:) ptala ses, jestli koukame:) ja nekoukam..

26.1.2008 18:31

roxy napsal(a):

Přesně, příběh není o dostizích jako takových ale o velkém srdci koně a přátelství mezi níma jeho jezdcem. Koukám a nahrávám.

26.1.2008 18:35

thesis napsal(a):
Přesně, příběh není o dostizích jako takových ale o velkém srdci koně a přátelství mezi níma jeho jezdcem. Koukám a nahrávám.

Tak hurá můj první pokus nahrávání s novým recorderem byl úspěšný

26.1.2008 18:37

thesis napsal(a):
Tak hurá můj první pokus nahrávání s novým recorderem byl úspěšný

Phar Lap! Phar Lap!!!!

26.1.2008 18:43

darwi napsal(a):
Phar Lap! Phar Lap!!!!

Teda tenhle film sem videla poprvi a zezacatku se mi zdal nudnej ale pak ,,, je to nadherny jak ten kluk vyciti ze se tomu koni neco stane je to nadherný

26.1.2008 18:45

kubeska napsal(a):
Teda tenhle film sem videla poprvi a zezacatku se mi zdal nudnej ale pak ,,, je to nadherny jak ten kluk vyciti ze se tomu koni neco stane je to nadherný

skvělá souhra jezdce s koněm.... krásně si rozuměli

26.1.2008 18:49

roxy napsal(a):
moc krásnej film

jj taky jsem se dívala..moc se mi líbíl i když ten začátek se mi zdal trošku popletený že jsem vůbec chvyklama nechápala o koho tam vůbec jde...ale ten konec se mi líbil

26.1.2008 18:53

kovbojka napsal(a):
jj taky jsem se dívala..moc se mi líbíl i když ten začátek se mi zdal trošku popletený že jsem vůbec chvyklama nechápala o koho tam vůbec jde...ale ten konec se mi líbil

Viděla jsem jen poslední závod , takové filmy taky moc nemusím . Viděly jste Spirita ???
Tak ten se zase líbil mě

26.1.2008 18:55

memmory napsal(a):
Viděla jsem jen poslední závod , takové filmy taky moc nemusím . Viděly jste Spirita ???
Tak ten se zase líbil mě

tak Spirita jsem neviděla ani Phar Lap.. na nově to snad nepůjde nebo už šlo a já si toho nevšimla... někteří říkali že moc pěkné filmy ale já je asik neuvidím

26.1.2008 19:04

roxy napsal(a):
moc krásnej film

jo super film, taky dostihy nějak extra nemusím, nicméně film jako takový se mi moc líbíl, no a Toby Maguire taky nemá chybu...jediný oko u nás doma nezůstalo suchý

26.1.2008 19:08

kovbojka napsal(a):
tak Spirita jsem neviděla ani Phar Lap.. na nově to snad nepůjde nebo už šlo a já si toho nevšimla... někteří říkali že moc pěkné filmy ale já je asik neuvidím

Spirit nejni až zase tak moc film . Je to kreslené , ale krásné ,
tam je teprve "soužití kůň - člověk"

26.1.2008 19:32

badalamenti napsal(a):
jo super film, taky dostihy nějak extra nemusím, nicméně film jako takový se mi moc líbíl, no a Toby Maguire taky nemá chybu...jediný oko u nás doma nezůstalo suchý

nj, ale za ten pád si mohl sám, kdyby se nezakláněl a nedržel toho koně za hubu, tak to mohlo být v pohodě...

26.1.2008 19:46

tauria napsal(a):
nj, ale za ten pád si mohl sám, kdyby se nezakláněl a nedržel toho koně za hubu, tak to mohlo být v pohodě...

Ahojky!! Tak jasně že jsem koukala, mám to nahrané na dicku takže fajn...
tauria: jj tak nějak, ale já se spíš smála tomu jak ten kůň zlomenou nohu zatěžuje a zadní má zvedlou

Jinak nádhernej filmek

26.1.2008 19:52

jezabel napsal(a):
Ahojky!! Tak jasně že jsem koukala, mám to nahrané na dicku takže fajn...
tauria: jj tak nějak, ale já se spíš smála tomu jak ten kůň zlomenou nohu zatěžuje a zadní má zvedlou

Jinak nádhernej filmek

jj, to jsem taky koukala
Jo a jinak Jezabel, přeju úspěšnou kariéru letošní, sledovala jsem tě s kobylkou v Havířově a je moc šikovná Jak je stará? mám pocit, že ji znám ještě z dob, kdy jsem jezdila poníky závodně

26.1.2008 20:02

tauria napsal(a):
jj, to jsem taky koukala
Jo a jinak Jezabel, přeju úspěšnou kariéru letošní, sledovala jsem tě s kobylkou v Havířově a je moc šikovná Jak je stará? mám pocit, že ji znám ještě z dob, kdy jsem jezdila poníky závodně

Děkuji!!!
Letos ji bude 7let, kdys jezdila ty?
V Havířově jsme byli no, kterej parkur si viděla? Dohromady jsem tam jela čtyři parkury.
A to 5.8.2007 jsem byla pátá a první a potom 2.9.2007 bez umístění

Přidejte reakci

Přidat smajlík