Pondělní sluníčko - ku práci kafíčko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2008 07:50

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

Ahojda holky,
tak kde začít, za tento víkend se toho hódně stalo...
V sobotu jsme tedy v šest ráno vyjely směr Ostrava...dorazily jsme cca v jedenáct do MUSTANGu...nová hala, všude bláto a zima...každopádně hřebci byli jak jinak nabušený a všichni měli ukrutnou chuť se lidem předvést...takže dámy začínáme...
Calantháno...

11.2.2008 07:50

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

čus zlatka, masakr pondělí....uááááá....jdu makat..zatím, možná se ještě ukážu...a čekám na Danuli zásobičku fotek:)

11.2.2008 07:51

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,
tak kde začít, za tento víkend se toho hódně stalo...
V sobotu jsme tedy v šest ráno vyjely směr Ostrava...dorazily jsme cca v jedenáct do MUSTANGu...nová hala, všude bláto a zima...každopádně hřebci byli jak jinak nabušený a všichni měli ukrutnou chuť se lidem předvést...takže dámy začínáme...
Calantháno...

Nádhernej...akorát můj foťák nestíhal...klasika

11.2.2008 07:52

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

Zdravím, Danny na fotky jsem taky zvědavá :-)

Jsem koukala, že Honzula s Oskárkem mají svoji fotosérii aj v poníkářích

11.2.2008 07:54

strelish napsal(a):

Káti fakt? Tak to se jdu koukat Dvě fotografky najednou, jsme byly jak úchylky a koně si nastavovaly ze všech stran
Dany, taky jsem zvědavá

11.2.2008 07:54

strelish napsal(a):

HAzej DAnuško Hazej už se těším až se pokochám...

11.2.2008 08:01

klawdie napsal(a):
HAzej DAnuško Hazej už se těším až se pokochám...

Hehe, akorát že můj foťák v té hale trochu nestíhal...
Pro změnu zase Calantháno...tatínek zatím nenarozeného hříbátka od Kaluše

11.2.2008 08:04

haisovad napsal(a):

Létající kůň,
ty jo tam bylo ukrutnejch lidí, jsem fotila tak, že jsem měla foťák nad hlavama diváků, jinak by to nešlo...mazec
Jo holky, jak jsem již psala Leuša se letos připustí...jde o to, že pokud bude v budoucnu ve sportu tak by mohla mít hříbě třeba až v deseti...raději se připustí teď a pak bude mít klid...Její ženich je hannover Cartouche, TT skokan...

11.2.2008 08:06

haisovad napsal(a):
Létající kůň,
ty jo tam bylo ukrutnejch lidí, jsem fotila tak, že jsem měla foťák nad hlavama diváků, jinak by to nešlo...mazec
Jo holky, jak jsem již psala Leuša se letos připustí...jde o to, že pokud bude v budoucnu ve sportu tak by mohla mít hříbě třeba až v deseti...raději se připustí teď a pak bude mít klid...Její ženich je hannover Cartouche, TT skokan...

Je to pan KŮŇ, elegán který to má v hlavě srovnané...byl klidnej, vyrovnanej...a jak říkal pan hlasatel, má ukrutnou chuť pracovat...

11.2.2008 08:07

haisovad napsal(a):

Hezkej den všem holky
To my se ségrou měli taky docela náročnej víkendek, jeli jsme na vysočinu plesovat, no bylo to bezvadné, ale ještě jsem taková slaboučkáá!!

Ju Danny zahlď nás fotečkama

takhle je po ránu v HK...

11.2.2008 08:09

rocky napsal(a):
Hezkej den všem holky
To my se ségrou měli taky docela náročnej víkendek, jeli jsme na vysočinu plesovat, no bylo to bezvadné, ale ještě jsem taková slaboučkáá!!

Ju Danny zahlď nás fotečkama

takhle je po ránu v HK...

Ale každopádně u mě vítězil Le Patron...to je dělo...fakt krasavec

11.2.2008 08:10

haisovad napsal(a):
Ale každopádně u mě vítězil Le Patron...to je dělo...fakt krasavec

11.2.2008 08:10

haisovad napsal(a):

Takovej prdeláč prdelovatej...

11.2.2008 08:14

haisovad napsal(a):
Takovej prdeláč prdelovatej...

Le Patrona bych klidně na svoji kobylu pustila...Je krásnej ale za těch pár let až ji budu chtít připustit tak bude Le Patroňáků jak mravencůů...

11.2.2008 08:25

rocky napsal(a):
Le Patrona bych klidně na svoji kobylu pustila...Je krásnej ale za těch pár let až ji budu chtít připustit tak bude Le Patroňáků jak mravencůů...

To asi jo, fakt co jsem slyšela tak všichni jdou po něm...
Přemýšlely jsme o 2743 PINOT GRIGIO, ale nějak nám nesedl jak se předvedl...totál nervózní na 11ti letého hřebce, nepostál, při puštění vyhazoval jako blázen a na Leušu jsme chtěli něco klidnějšího...
Tady je 2743 PINOT GRIGIO

11.2.2008 08:25

haisovad napsal(a):
To asi jo, fakt co jsem slyšela tak všichni jdou po něm...
Přemýšlely jsme o 2743 PINOT GRIGIO, ale nějak nám nesedl jak se předvedl...totál nervózní na 11ti letého hřebce, nepostál, při puštění vyhazoval jako blázen a na Leušu jsme chtěli něco klidnějšího...
Tady je 2743 PINOT GRIGIO

ještě

11.2.2008 08:27

haisovad napsal(a):
a etě

zase, jako moc pěknej ale na nějakou klidnou až línou kobylu, nevím co by vylezlo za prdlouše z Leuši, kdyby jsme na ní pustili Pinota

11.2.2008 08:28

haisovad napsal(a):
zase, jako moc pěknej ale na nějakou klidnou až línou kobylu, nevím co by vylezlo za prdlouše z Leuši, kdyby jsme na ní pustili Pinota

a poslední Pinot

haisovad napsal(a):

Dany, moc krásní. Předváděli tam jen hřebce? Nebo i kobylky s hříbátkama?

haisovad napsal(a):
a poslední Pinot

Pinota můžu, to je fešáák

11.2.2008 08:29

haisovad napsal(a):
a poslední Pinot

a cestou zpět jsme se stavili u pana Perníčka juknout na Majálese...moc pěknej koník...

11.2.2008 08:29

lanika napsal(a):

A hele já mám zase něco pro obdivovatelky nosatejch hroudiček

11.2.2008 08:30

rocky napsal(a):
A hele já mám zase něco pro obdivovatelky nosatejch hroudiček

ještě semnou

lanika napsal(a):

Jenom hřebce, teda je možné že potom co jsme odjeli tak tam možná nějaké potomky předváděli ale já jsem tam zažila jen jednoho po Le Patronovi...jinak nic
Ještě jeden noční Majáles

rocky napsal(a):
ještě semnou

a pusinka na rozloučenou

11.2.2008 08:35

haisovad napsal(a):
Jenom hřebce, teda je možné že potom co jsme odjeli tak tam možná nějaké potomky předváděli ale já jsem tam zažila jen jednoho po Le Patronovi...jinak nic

Já vám sem taky nahážů pár nových snímků A jestli dnes nepřehoupneme stovku, tak si mě nepřejte

11.2.2008 08:36

haisovad napsal(a):

jéé to jsou krásní ořové, sis to musela užít kochat se takovejma fešákama....

11.2.2008 08:37

klawdie napsal(a):
jéé to jsou krásní ořové, sis to musela užít kochat se takovejma fešákama....

A Leni ten ponda jsi ty, nebo někdo jiný???

11.2.2008 08:38

lanika napsal(a):
Já vám sem taky nahážů pár nových snímků A jestli dnes nepřehoupneme stovku, tak si mě nepřejte

Neboj Leni fotečky nám pomůžou to přes stovečku přetáhnout

Oskárek je pěkně chlupatej- už líná?? mě kobyla jo, pánečku to jsem vždycky jak sněhulák když ji dočistím!!!!

ségra kuk...(takhle ségra na plese čučela po chlapech)

11.2.2008 08:42

klawdie napsal(a):
A Leni ten ponda jsi ty, nebo někdo jiný???

ponda je ta kámoška, která na něm jezdí. Byla se tam na něho kouknout v sobotu :-)

11.2.2008 08:43

lanika napsal(a):
ponda je ta kámoška, která na něm jezdí. Byla se tam na něho kouknout v sobotu :-)

Oskárek se hecnul a vyvinul neskutečné tempo

11.2.2008 08:46

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

Teprve se začínají línat. To víš, my začínáme línat nejdříve od vás a zpátky zase nejpozději

11.2.2008 08:49

lanika napsal(a):
Teprve se začínají línat. To víš, my začínáme línat nejdříve od vás a zpátky zase nejpozději

A takhle blbli, lumpíci. Doslova si to užívali

11.2.2008 08:53

lanika napsal(a):
A takhle blbli, lumpíci. Doslova si to užívali

A Honzík si oblíbil Lucku-pondu Pořád do ni žďuchal a ňufal

11.2.2008 08:55

lanika napsal(a):

Leníku, teda to jsou mety... A co kluci, nezloběj?
Jsem včera byla na tréningu, jsem se nabalila a lilo ze mě totál...
Včera jsme si na závěr skočili z klusu a každé strany dvaktát křížek a potom jednou z každé strany ze cvalu...moc super, Leuša mě překvapila...na překážku jela jako profík...fakt jsem odjížděla s dobrou náladou...Hanka už mě nemusela tolik opravovat, už neopravovala 55 minut z hodiny ale jen 45
hřebec LIGORETTO, taky kusanec

11.2.2008 09:00

haisovad napsal(a):
Leníku, teda to jsou mety... A co kluci, nezloběj?
Jsem včera byla na tréningu, jsem se nabalila a lilo ze mě totál...
Včera jsme si na závěr skočili z klusu a každé strany dvaktát křížek a potom jednou z každé strany ze cvalu...moc super, Leuša mě překvapila...na překážku jela jako profík...fakt jsem odjížděla s dobrou náladou...Hanka už mě nemusela tolik opravovat, už neopravovala 55 minut z hodiny ale jen 45
hřebec LIGORETTO, taky kusanec

Holky, my kjsme si tak všichni na toho malého lumpíka zvykli, že jim ho nechcem vrátit. Oskárek je jak vyměněný, asi poznal, že je mu u nás dobře. Je takový správný bubiš. Honzík si zvykl, Domi taky a hlavně já. Dneska mám jít s ním zpět. Vrátit ho

11.2.2008 09:01

lanika napsal(a):
Holky, my kjsme si tak všichni na toho malého lumpíka zvykli, že jim ho nechcem vrátit. Oskárek je jak vyměněný, asi poznal, že je mu u nás dobře. Je takový správný bubiš. Honzík si zvykl, Domi taky a hlavně já. Dneska mám jít s ním zpět. Vrátit ho

Jéžiš Leni a to nejde nějak domluvit???? však jsem jak malej a velkej brácha...

11.2.2008 09:03

klawdie napsal(a):
Jéžiš Leni a to nejde nějak domluvit???? však jsem jak malej a velkej brácha...

No právě. mají se moc rádi, jeden bez druhého nedají radu. Honzík je spokojený, Oskárek taky, kdybyste je viděli jak se společně vyhřívají na sluníčku. Zkusím se sněma domluvit. Tak doufejme

11.2.2008 09:05

lanika napsal(a):
No právě. mají se moc rádi, jeden bez druhého nedají radu. Honzík je spokojený, Oskárek taky, kdybyste je viděli jak se společně vyhřívají na sluníčku. Zkusím se sněma domluvit. Tak doufejme

Leníku, tak to budu držet palce aby to vyšlo...

11.2.2008 09:06

lanika napsal(a):

to by byla škoda, když se maj tak rádi.

11.2.2008 09:27

rocky napsal(a):
to by byla škoda, když se maj tak rádi.

jj, taky si říkám.Už ho nedám Hele a premiéra Honzíka ve válení na zahradě. Co všechno ještě obkouká od toho malého????

11.2.2008 09:30

lanika napsal(a):
jj, taky si říkám.Už ho nedám Hele a premiéra Honzíka ve válení na zahradě. Co všechno ještě obkouká od toho malého????

Vidíte to na Honzíkovi jak je rád????? A kde jako jste? Samomluva při pondělku není moc dobrá

11.2.2008 09:33

lanika napsal(a):
Vidíte to na Honzíkovi jak je rád????? A kde jako jste? Samomluva při pondělku není moc dobrá

Teda to jdou jako dvojčata...malej a velkej...
já musím taky něco dělat, dneska máme zase poradu...
Hele jo, mám tady jednoho favorita do soutěže. Leuša asi vytušila že je nějaká soutěž a přestala se válet tak jak se válela...už nechodí domů jako prase, nějak zfajnovatěla...

11.2.2008 09:39

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

Čauky, už jsem tady taky, trochu jsem dospávala včerejšek, vstávání v pět mě teda v neděli moc nenadchlo . Taky jsem měla celkem akční víkend.... v pátek trochu zazlobilo autíčko, zítra ho dáme ještě do servisu na kontrolu nového motůrku, teče z něj trochu voda, tak musíme ještě dořešit kdesi hadičku....
A včera jsem byla na psí výstavě v Brně jako nejdůležitější asistentka , byla tam Lucky s novofundlanďanama, tak jsem si byla pomuchlat medvěda Fabbyho, nádherné zvířátko a Lucky moc příjemná, škoda, že jsem v tu chvíli neměla moc čas a neviděla jsem je v akci....
Foto včerejšího dne - anděl páně

11.2.2008 09:44

cheyenne napsal(a):
Čauky, už jsem tady taky, trochu jsem dospávala včerejšek, vstávání v pět mě teda v neděli moc nenadchlo . Taky jsem měla celkem akční víkend.... v pátek trochu zazlobilo autíčko, zítra ho dáme ještě do servisu na kontrolu nového motůrku, teče z něj trochu voda, tak musíme ještě dořešit kdesi hadičku....
A včera jsem byla na psí výstavě v Brně jako nejdůležitější asistentka , byla tam Lucky s novofundlanďanama, tak jsem si byla pomuchlat medvěda Fabbyho, nádherné zvířátko a Lucky moc příjemná, škoda, že jsem v tu chvíli neměla moc čas a neviděla jsem je v akci....

Dumám co to je Eviku?

11.2.2008 09:45

cheyenne napsal(a):

Péta posílala vysledky, kdopak porazil Finise...to je škoda, ale qeenka bodovala co?
Hele to je finis na zadních? Hádám dobře... no a na Lucku jsem myslela někde na diskuzi jsem četla že tam jede, věřím že s těma jejíma mamutama jste ji nemohli přehlídnout

11.2.2008 09:48

klawdie napsal(a):
Péta posílala vysledky, kdopak porazil Finise...to je škoda, ale qeenka bodovala co?
Hele to je finis na zadních? Hádám dobře... no a na Lucku jsem myslela někde na diskuzi jsem četla že tam jede, věřím že s těma jejíma mamutama jste ji nemohli přehlídnout

Jo, je to psisko zvednutý do výšky, foceno skoro proti sluníčku
Bylo tam asi 2.000 psů, i ty medvědy jsme tam chvilku museli hledat, ale bylo jich tam hodně, takže to šlo najít

11.2.2008 09:49

klawdie napsal(a):

Na psích soutěžích jsem teda ještě nebyla. musí to být taky lahůdka pro oči

11.2.2008 09:53

lanika napsal(a):
Na psích soutěžích jsem teda ještě nebyla. musí to být taky lahůdka pro oči

Málem se mi vypařil Honzík

11.2.2008 09:55

lanika napsal(a):

Mizím na schůzku, kdybych se tady už nestihla objevit, tak užijte den a čusík...

11.2.2008 09:56

lanika napsal(a):

tak to je brutální foto Leni

11.2.2008 09:58

klawdie napsal(a):
tak to je brutální foto Leni

A makáme...sice neochotně,ale musíme pracovat.....

11.2.2008 09:59

kessidis napsal(a):

a další

lanika napsal(a):

Tak a teˇˇd vás snad pobavim našema fotečkama

kessidis napsal(a):

jj, bylo to foceno asi v 9 hod, byl šílený mráz, tady jde vidět jak je vše namrzlé. Moc krásné počasí

11.2.2008 10:00

rocky napsal(a):

a pozoooor Ségra v akci

všichni ruce nahoru

rocky napsal(a):

rocky napsal(a):

hehe vidíte ty skleněné očička,to už měšla ubumbáno, a segra opatrně nebo to schytáš...

11.2.2008 10:01

rocky napsal(a):
a pozoooor Ségra v akci

všichni ruce nahoru

tady ukecávala pana zvukaře ať to trochu vosolííí

11.2.2008 10:01

rocky napsal(a):
tady ukecávala pana zvukaře ať to trochu vosolííí

chlapi ji tam prostě chtěli

11.2.2008 10:02

kessidis napsal(a):
a ještě jedna z hřebenu hor

Hezký fotečky Kessidis

11.2.2008 10:02

rocky napsal(a):
chlapi ji tam prostě chtěli

a nejen chlapi

11.2.2008 10:03

rocky napsal(a):
a nejen chlapi

pořád ji tam někdo klátil

rocky napsal(a):

Blondatá dostaneš na zadek, v žádnem případě tam nesmíš dát serky s Luckou

rocky napsal(a):

, to byl jazyk

11.2.2008 10:04

rocky napsal(a):
, to byl jazyk

no a na spravení trocha gulášku, hamouni mi nedali ani koštnout

klawdie napsal(a):
hehe vidíte ty skleněné očička,to už měšla ubumbáno, a segra opatrně nebo to schytáš...

Díky, budou lepší, když se začne venku zelenat

klawdie napsal(a):

Ty bláho ženské, to zas musela být pařba

11.2.2008 10:05

kessidis napsal(a):
Díky, budou lepší, když se začne venku zelenat

moc krásný fotky, v tomhle počasí se to fotí, máte krásnou krajinu

11.2.2008 10:06

lanika napsal(a):

někdo odhalil kotníček

11.2.2008 10:07

rocky napsal(a):
někdo odhalil kotníček

někdo víííce

11.2.2008 10:08

lanika napsal(a):

no byla a to se mi Leni moc nechtělo pač v pátek jsem do dvou slavila kámošovi narozky a tady jsme pařili do pul čtvrtý, segry nemoc všichni chtěj domů a ona se nejvíc rozjíždí... se pochlub holčičko

11.2.2008 10:09

klawdie napsal(a):
no byla a to se mi Leni moc nechtělo pač v pátek jsem do dvou slavila kámošovi narozky a tady jsme pařili do pul čtvrtý, segry nemoc všichni chtěj domů a ona se nejvíc rozjíždí... se pochlub holčičko

koukám sseš rychlejší... ale nejvíc mě naštvalo že jsme nevyhráli 1.cenu velký tombole, supoer vozík za auto...nu což zas bude štěstí v lasce

11.2.2008 10:10

rocky napsal(a):
někdo víííce

největší výhoda je že jsem měla v ruce foťáček jáá! takže já mám fotek jen páááár

11.2.2008 10:11

klawdie napsal(a):

Jj, to tak už bývá To znám. Já přišla ze sobotní pařby taky v 5 hodin ráno domů a padla do komatu. Ani nevím,jak jsem vsala ráno ke koním a dala jim seno. Fakt si to nepamatuji

11.2.2008 10:12

klawdie napsal(a):
koukám sseš rychlejší... ale nejvíc mě naštvalo že jsme nevyhráli 1.cenu velký tombole, supoer vozík za auto...nu což zas bude štěstí v lasce

a hotovo!!!to by stačilo z ochutnávky z víkenda, tak šup šup holky už aby byl srazííík!!Já bych šla zas pařit

11.2.2008 10:17

lanika napsal(a):
Jj, to tak už bývá To znám. Já přišla ze sobotní pařby taky v 5 hodin ráno domů a padla do komatu. Ani nevím,jak jsem vsala ráno ke koním a dala jim seno. Fakt si to nepamatuji

to tak bývá člověk je jak náměsíčnej viď, to znám když jsem měla koně doma!!!ale nemohla bych spát kdybych věděla že koník čeká na snídanu

11.2.2008 10:19

lanika napsal(a):

Teda holky pařivky...já jsem si kápla do strojku v pátek u tetky...klasický trojboj...víno, rum a jeden griotka...kupodivu mi nic nebylo...i jsem si dokonce ještě omyla hlavu v půl druhé ráno i vyfénovala...a ráno jsem jela do té Ostravy...jsem se těšila na kukinu a ona musela makat...
Pan Fadaray

11.2.2008 10:19

lanika napsal(a):

tak za tohle tě Leni obdivuju, my v deset vyrazil směr HK a u našich se najedli a pak odpadli na gauče, jsem chtěla jet ke koním po obědě a dorazila jsem tam v pul páty s ukrutnýma bolestma hlavy...bééé, ale jak jsem byla s oslíkem udělalo se mi líp a tak jsem ho aspon trochu vdrhla a po zima poprvé rozčesala hřívu.. a pak šla zas omdlít

11.2.2008 10:26

klawdie napsal(a):
tak za tohle tě Leni obdivuju, my v deset vyrazil směr HK a u našich se najedli a pak odpadli na gauče, jsem chtěla jet ke koním po obědě a dorazila jsem tam v pul páty s ukrutnýma bolestma hlavy...bééé, ale jak jsem byla s oslíkem udělalo se mi líp a tak jsem ho aspon trochu vdrhla a po zima poprvé rozčesala hřívu.. a pak šla zas omdlít

Holky, u nás je zase tak krásně Ideální počasí.

11.2.2008 10:56

lanika napsal(a):

U nás je taky bez mráčku a já jsem zase v robotě do 5 hodin. Fůůůůj hnus

11.2.2008 10:58

lanika napsal(a):

Hm, myslíš tu krásnou hustou mlhu jak mlíko, co byla celý víkend? To je hnus zase - no ale na druhou stranu, zas mě neštve, že je hezky a já dřepím v práci.

11.2.2008 11:00

strelish napsal(a):
Hm, myslíš tu krásnou hustou mlhu jak mlíko, co byla celý víkend? To je hnus zase - no ale na druhou stranu, zas mě neštve, že je hezky a já dřepím v práci.

Káťo, k vám to azuro nedorazilo?

11.2.2008 11:45

lanika napsal(a):
Káťo, k vám to azuro nedorazilo?

Máš krásné fotky leni,,, já právě papám, těstoviny s omáčkou a masíčkem...celkem mnam...

11.2.2008 12:28

klawdie napsal(a):
Máš krásné fotky leni,,, já právě papám, těstoviny s omáčkou a masíčkem...celkem mnam...

Jj, cvakala jsem co se dalo. A to už je taková polovina promazána
Jinak já měla dnes sýropvý špíz s bramborem. Taky mňbamka

11.2.2008 12:32

lanika napsal(a):
Jj, cvakala jsem co se dalo. A to už je taková polovina promazána
Jinak já měla dnes sýropvý špíz s bramborem. Taky mňbamka

Volala jsem tomu majitelovi Oskárka, tak nějakou dobu bude ještě u mě, dokud nepřijede kovář. Nezdají se mi kopýtka, tak aby mi je vystrouhal a skouknul Dneska se má ke mě přijít podívat ta jeho dcera a zítra má přijít i on s ní. Tak asi hodíme společnou řeč. Snad mi ho už nechají a uznají, že je u nás šťastný

11.2.2008 12:34

lanika napsal(a):
Volala jsem tomu majitelovi Oskárka, tak nějakou dobu bude ještě u mě, dokud nepřijede kovář. Nezdají se mi kopýtka, tak aby mi je vystrouhal a skouknul Dneska se má ke mě přijít podívat ta jeho dcera a zítra má přijít i on s ní. Tak asi hodíme společnou řeč. Snad mi ho už nechají a uznají, že je u nás šťastný

Tak to je dobře Leníku, kluci jsou jako kdyby se znali dlouho...
Já dneska jsem bez obídku, mám tady dalamánek se Gervais a pomeranč...nemám čas na obídek v hospě...
Dneska jdu poprvé na airobik...jsem na to zvědavá...jak to budu motat
Létající Calanthano

11.2.2008 12:35

lanika napsal(a):

Správná dvojka Jsem zkoušela, zda Oskárek projde pod břichem, že bych nacvičila nějaké psí kusy a neprošel

11.2.2008 12:48

lanika napsal(a):
Správná dvojka Jsem zkoušela, zda Oskárek projde pod břichem, že bych nacvičila nějaké psí kusy a neprošel

Teda Danísku tož si mě pobavila, airobik je hustej nazev

11.2.2008 12:58

klawdie napsal(a):
Teda Danísku tož si mě pobavila, airobik je hustej nazev

My tomu tady taky tak říkáme Babki, já se budu muset po zimě taky nějak rozhýbat., nějak jsem vypadla z kondičky já i Honzík. Hold nám to každodenní ježdění chybí :-(

11.2.2008 12:59

haisovad napsal(a):
Tak to je dobře Leníku, kluci jsou jako kdyby se znali dlouho...
Já dneska jsem bez obídku, mám tady dalamánek se Gervais a pomeranč...nemám čas na obídek v hospě...
Dneska jdu poprvé na airobik...jsem na to zvědavá...jak to budu motat
Létající Calanthano

Danny seš odvážná, já ajrobik cvičila snad dvakrát v životě - jednou si to holky prosadily v jedné hodině těláku a podruhé pak jsme šli s klukama na vyšce kazit morálku děvčatům Ale lepší to bylo stejně na volejbale - tam měli regulérní rozcvičku co pamatuju někdy ze základky - no my tam věčně byli v té hodině zlomení smíchy Pravda těm, co tam chodili furt a ne jenom se pobavit jako my už to tak směšné nepřišlo :))

11.2.2008 13:01

lanika napsal(a):
My tomu tady taky tak říkáme Babki, já se budu muset po zimě taky nějak rozhýbat., nějak jsem vypadla z kondičky já i Honzík. Hold nám to každodenní ježdění chybí :-(

Ježiš tak to raděj budu cvičit v rytme s vidlema a nahánět koně po zahradě ale na tyhle "bojové" sporty mě nikdo nedostane

Slunko se ráno chtělo klubat, ale vyprdlo se na to a furt je mlha jak mlíko a hnusně vlezlo.

11.2.2008 13:14

strelish napsal(a):
Ježiš tak to raděj budu cvičit v rytme s vidlema a nahánět koně po zahradě ale na tyhle "bojové" sporty mě nikdo nedostane

Slunko se ráno chtělo klubat, ale vyprdlo se na to a furt je mlha jak mlíko a hnusně vlezlo.

Jasan taky tomu tady tak říkáme, ale píše se to aerobic v tomhle podání to vypadá ale mnohem hustějc taky sem ho čas dělala, ale ještě ted cejtím zápěstí, kolena a kotníky..jsem do toho skočila ani nevím jak a od osmí třídy jsem vedla kroužek s třiceti dětma, měli jsme vystoupení na konci školního roku a jezdili jsme každý rok si zasoutěžit, do ted nevím kde jsem se to vlastně naučilabylo to fajné...

11.2.2008 13:21

klawdie napsal(a):
Jasan taky tomu tady tak říkáme, ale píše se to aerobic v tomhle podání to vypadá ale mnohem hustějc taky sem ho čas dělala, ale ještě ted cejtím zápěstí, kolena a kotníky..jsem do toho skočila ani nevím jak a od osmí třídy jsem vedla kroužek s třiceti dětma, měli jsme vystoupení na konci školního roku a jezdili jsme každý rok si zasoutěžit, do ted nevím kde jsem se to vlastně naučilabylo to fajné...

To já za "mlada" provozovala závodně gymnastiku a atletiku Tam jsem perlila v běhu na dlouhé tratě, ale pak jsem začla kouřit a bylo vše včudu A taky orientační běh po lese a taneční asi 10 let Pak jsem poznala koníky a všechno šlo bokem.
Jak to máte vy holky? Takové téma jsme tady snad ještě neprobíraly

11.2.2008 13:32

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

Spíte či co??????? Tuš babice

11.2.2008 13:33

lanika napsal(a):
To já za "mlada" provozovala závodně gymnastiku a atletiku Tam jsem perlila v běhu na dlouhé tratě, ale pak jsem začla kouřit a bylo vše včudu A taky orientační běh po lese a taneční asi 10 let Pak jsem poznala koníky a všechno šlo bokem.
Jak to máte vy holky? Takové téma jsme tady snad ještě neprobíraly

moje hobby od začátku...hups no tancem to začalo..začala jsem chodit do taneční školy asi od páté třídy,pak jsem přerostal kluky, přitom jsem se s tatínkem a segrou zabývala rybařením, chodili jsme do kroužku...pak nastalo období aerobiku a šipkařského sportu...no a nakonec koníci...kondičku mám skvělou, svaly ještě větší, a času pramálo, takže více pro sebe dělat nemohu spíš si najít něco při čem bych odpočívala...takže ty jsi Leni gymnastka, tak to určo umíš provaz a jiné podobné šílenosti, že?

11.2.2008 13:34

lanika napsal(a):

Leni akolik máš vlastně dohromady pejsků?

11.2.2008 13:35

lanika napsal(a):

Jsem měla v tu sobotu fakt fotící mánii. A ted to tady musím naházet, protože jinak by ta stovka nepadla

11.2.2008 13:38

lanika napsal(a):
Jsem měla v tu sobotu fakt fotící mánii. A ted to tady musím naházet, protože jinak by ta stovka nepadla

Klári, šňúra, roštěp, placka, atd, to jsem uměla. Když jsem byla protáhnutá treningem. Ted jsem tvrdá hrozně. Asi bych to už nedala
A pejsků mám 2 Jednu pinčici a druhou skoropinčici Pak má segra labradorku a fr.buldočka. Takže psíků máme 4

11.2.2008 13:47

lanika napsal(a):
Klári, šňúra, roštěp, placka, atd, to jsem uměla. Když jsem byla protáhnutá treningem. Ted jsem tvrdá hrozně. Asi bych to už nedala
A pejsků mám 2 Jednu pinčici a druhou skoropinčici Pak má segra labradorku a fr.buldočka. Takže psíků máme 4

Si tady začnu snad nudou zpívat

11.2.2008 13:53

lanika napsal(a):
Si tady začnu snad nudou zpívat

Máš pracovat

No tak já ve školce asi rok gymnastika a pak jsem několik let hrála basket..ovšem než jsme se dostali k nějakému většímu zápasení, oddíl se rozpadl. No a pár let jsem 2x týdně chodila na hodinu makat na bazéně (jakože zatímco ostatní děcka řádily, já jsem musela odplavat daný počet bazénů, takže mi na blbnutí vyšla akorát chvilka vždycky)

..no a pak pomalu od 14 koně

11.2.2008 14:07

strelish napsal(a):
Máš pracovat

No tak já ve školce asi rok gymnastika a pak jsem několik let hrála basket..ovšem než jsme se dostali k nějakému většímu zápasení, oddíl se rozpadl. No a pár let jsem 2x týdně chodila na hodinu makat na bazéně (jakože zatímco ostatní děcka řádily, já jsem musela odplavat daný počet bazénů, takže mi na blbnutí vyšla akorát chvilka vždycky)

..no a pak pomalu od 14 koně

HUstý hele Leni seš šikovná fotografka...víš to! no a s těma pejskama dík, mám v tom ted pořádně jasno...Zuzík zas pracuje?

11.2.2008 14:13

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

Tak děvčata, vy co máte mladé koně, mrkejte jak se má přiježďovat

http://mckvak.rajce.idnes.cz/ Hladke_Zivotice_2008-02-10/#album (1 mezera)

11.2.2008 14:22

strelish napsal(a):
Tak děvčata, vy co máte mladé koně, mrkejte jak se má přiježďovat

http://mckvak.rajce.idnes.cz/ Hladke_Zivotice_2008-02-10/#album (1 mezera)

Drsné

11.2.2008 14:32

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky

Myše moje, tak teprve teď jsem skončila...kurnik, bez oběda..dneska měli hrachovou kaši..mm, delikatesa - blé...
no, běžela jsem teda do obchodu, koupila si 10 deka vysočiny, sýr na namazání a samozřejmě si nekoupila rohlíky...no, je někdo větší idiot než já?:))
ale za cvhilku povalím domů, mám toho dneska plné bryle..kurnik, té práce zas je až nad hlavu...Lenošku, ty fotky jsou fakt boží...:)))

11.2.2008 14:40

kukinatost napsal(a):
Myše moje, tak teprve teď jsem skončila...kurnik, bez oběda..dneska měli hrachovou kaši..mm, delikatesa - blé...
no, běžela jsem teda do obchodu, koupila si 10 deka vysočiny, sýr na namazání a samozřejmě si nekoupila rohlíky...no, je někdo větší idiot než já?:))
ale za cvhilku povalím domů, mám toho dneska plné bryle..kurnik, té práce zas je až nad hlavu...Lenošku, ty fotky jsou fakt boží...:)))

Je krásně vidět jak to tu kobylu baví...
Holky, jsem zasekaná jako prase, dneska tady budu asi spát nebo co...
Mám toho až nad hlavu

11.2.2008 14:45

haisovad napsal(a):
Je krásně vidět jak to tu kobylu baví...
Holky, jsem zasekaná jako prase, dneska tady budu asi spát nebo co...
Mám toho až nad hlavu

Prdelky, já mizím domů, hezký zbytek dne. Pá

11.2.2008 14:47

lanika napsal(a):
Prdelky, já mizím domů, hezký zbytek dne. Pá

Jani, tqak mi sem něco pošli, já Ti pomůžu

11.2.2008 14:50

lenkap napsal(a):
Jani, tqak mi sem něco pošli, já Ti pomůžu

A já můžu taky něco poslat...?
Nabušenej Pinot Grigio

11.2.2008 14:51

haisovad napsal(a):
Nabušenej Pinot Grigio

Mě fascinujou ty květinky uprostřed

11.2.2008 14:51

kukinatost napsal(a):

Tak holčiny jakpak se vám pracuje ??? Já mám dneska a zítra volno tak si ho užívám
No jinak dneska koníčkům důkladně uklidím ve stáji aježdění nechám až na zítra , snal ale bude stát za to

11.2.2008 14:52

haisovad napsal(a):
Nabušenej Pinot Grigio

jééé promíííň, já blbec koukala o malinko vejš.

11.2.2008 16:10

memmory napsal(a):
Tak holčiny jakpak se vám pracuje ??? Já mám dneska a zítra volno tak si ho užívám
No jinak dneska koníčkům důkladně uklidím ve stáji aježdění nechám až na zítra , snal ale bude stát za to

Koukám koukám a nikde nikdo. Ty se máš, taky bych potřebovala nějaký volno, navozit seno, uklidit výběh....

11.2.2008 16:14

lenkap napsal(a):
Koukám koukám a nikde nikdo. Ty se máš, taky bych potřebovala nějaký volno, navozit seno, uklidit výběh....

No ale zase jsem byla o víkendu v práci že jo tak to proto mám volno .
No jinak já přemýšlím jestli si mám jít lehnout , nebo mám jít jezdit
Poraď musela bych dojít do ohrady , vyčistit od šššíííííleně moc bláta , zavřít kobylu , nasedlat , nauzdit , oblíct se a jet
No a nebo lehnu do vany převleču se do něčeho ohodlného a šup do postílky
No ten popis byl jen jako porovnání činností
Tak jak mi poradíš ???

11.2.2008 16:36

memmory napsal(a):
No ale zase jsem byla o víkendu v práci že jo tak to proto mám volno .
No jinak já přemýšlím jestli si mám jít lehnout , nebo mám jít jezdit
Poraď musela bych dojít do ohrady , vyčistit od šššíííííleně moc bláta , zavřít kobylu , nasedlat , nauzdit , oblíct se a jet
No a nebo lehnu do vany převleču se do něčeho ohodlného a šup do postílky
No ten popis byl jen jako porovnání činností
Tak jak mi poradíš ???

Já mít na výběr, tak si lehám do vany a hnedle se přesunu do postýlky

11.2.2008 16:41

lenkap napsal(a):
Já mít na výběr, tak si lehám do vany a hnedle se přesunu do postýlky

Tak dobrá tedy ještě pustím koníky dolů z ohrady , nakrmím a jdu
Díky za radu

11.2.2008 16:47

memmory napsal(a):
Tak dobrá tedy ještě pustím koníky dolů z ohrady , nakrmím a jdu