"Ty z moderky králíků 137"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2008 19:59

Ahojík holčiny tak zakládám nové téma...
Zítra jedu na na kontrolu s nohou, tak už se těším co mi řeknou..!!
Tak musíte držet palečky.. i u nohou!!

13.2.2008 20:54

dzinecek napsal(a):

Já určo držim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sadzi saj

13.2.2008 21:05
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Já určo držim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já také

Ahoj Zuziku, já teď dorazila od Elí, byli jsme strouhat, docela mazec, ale srovná jí to naštěstí

13.2.2008 21:07

sadzi saj napsal(a):
Já také

Ahoj Zuziku, já teď dorazila od Elí, byli jsme strouhat, docela mazec, ale srovná jí to naštěstí

Hoky tak to moc .. děkuju..
Hele Zuzko.. ty máš ty dva hřebce viď.. Můžeš dát fotečky a popsat kterej je kterej?

sadzi saj

13.2.2008 22:55
sadzi saj

dzinecek napsal(a):
Hoky tak to moc .. děkuju..
Hele Zuzko.. ty máš ty dva hřebce viď.. Můžeš dát fotečky a popsat kterej je kterej?

Není zač

My tu máme stále zedníka, šílený, takže zase půjdu spát o půlnoci, to je děs a bída , ale zase už to skoro bude hotový

Dneska s Elí na vyjížďce, přiježďovali venku podle posledního tréninku a super, šlapala moc hezky, akorát jak se někde vracíme jakoby už zpět, je občas na pěst

No nic, jdu se uložit na gauč a pomalu usnout jako včera a pak se jenom přesunu do ložnice

sadzi saj

14.2.2008 08:09
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Není zač

My tu máme stále zedníka, šílený, takže zase půjdu spát o půlnoci, to je děs a bída , ale zase už to skoro bude hotový

Dneska s Elí na vyjížďce, přiježďovali venku podle posledního tréninku a super, šlapala moc hezky, akorát jak se někde vracíme jakoby už zpět, je občas na pěst

No nic, jdu se uložit na gauč a pomalu usnout jako včera a pak se jenom přesunu do ložnice

Dobré ranko všem, tak koukám, že asi začnu trpět samomluvou nikde, nikdo. Nám včera odjel zedník opět o půlnoci, takže jsem ráno byla jako náměsíčná a přijela do práce o 15 min. dýl a zrovna se potkala se šéfem, nevím co ho to napadlo jít brzo do práce

No jdu si udělat čajík a posnídat

14.2.2008 08:44

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko všem, tak koukám, že asi začnu trpět samomluvou nikde, nikdo. Nám včera odjel zedník opět o půlnoci, takže jsem ráno byla jako náměsíčná a přijela do práce o 15 min. dýl a zrovna se potkala se šéfem, nevím co ho to napadlo jít brzo do práce

No jdu si udělat čajík a posnídat

Jak dopadlo strouhání.....

sadzi saj

14.2.2008 08:52
sadzi saj

lenkap napsal(a):
Jak dopadlo strouhání.....

Dobře, dobře, všechno jsme to s panem Podhajským probrali, všechno mi ukázal, vysvětlil, nakreslil a popsal a tu začínající hnilobu začla mít z té špatné úpravy, měla to jenom na LP, protože tam měla moc vysoké patky celkem o velký kus a začal se jí dělat špalíček a střelka už nesahala na zem, tak tohle jí musel srovnat, takže teď prý bude chvíli dost citlivá a možná trochu pajdat, pač je to pro to kopyto změna, zadní měla celkem ok, na jedné má podtočené patky, druhou měla rostlou šikmo, ale to srovnal a říkal, že to má pěkný a druhou PP, tak má podtočený patky, takže se kopyto rozrůstalo do šířky a měla široký rozpěrky, tak to také srovnal. Po kamínkách teď vodit a opatrně nebo nechodit, než to doroste a ochodí si to. Říkal, že to půjde srovnat, ale ty přední se musí hlídat

zvířátková

14.2.2008 09:08
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Dobře, dobře, všechno jsme to s panem Podhajským probrali, všechno mi ukázal, vysvětlil, nakreslil a popsal a tu začínající hnilobu začla mít z té špatné úpravy, měla to jenom na LP, protože tam měla moc vysoké patky celkem o velký kus a začal se jí dělat špalíček a střelka už nesahala na zem, tak tohle jí musel srovnat, takže teď prý bude chvíli dost citlivá a možná trochu pajdat, pač je to pro to kopyto změna, zadní měla celkem ok, na jedné má podtočené patky, druhou měla rostlou šikmo, ale to srovnal a říkal, že to má pěkný a druhou PP, tak má podtočený patky, takže se kopyto rozrůstalo do šířky a měla široký rozpěrky, tak to také srovnal. Po kamínkách teď vodit a opatrně nebo nechodit, než to doroste a ochodí si to. Říkal, že to půjde srovnat, ale ty přední se musí hlídat

Dobré ránko! Právě jsem dorazila od obvoďačky. Včera ušař konstatoval, že zánět se lepší a tak za něj jsem relativně zdravá a na kontrolu mám přijít jedině, kdyby byl nějaký problém. Udělal mi kopu testů, pěkně mě pomučil, profouknul mi i mozek, to bylo něco. Narve člověku do nosu trubičku s vzduchem a pustí to do člověka na plné pecky. A u toho má člověk mluvit, samozřejmě stačí 2 písmena a člověka zadusí. Takže mi to dělal asi 20x, no fakt děs. Jsem ten vzduch cítila až v kolenech . Měla jsem pak nos jak stopující vlčák . Po všech testech taky přišel na to, že jsem kupodivu furt na to ucho hluchá, no ještě že mi to zjistil, to jsem bez něj netušila . Prý se ten sluch časem vrátí. No, takže jsem dneska musela k obvoďačce, která mi ukončila neschopenku na pondělí. Už je mi fakt líp, ještě včera se mi motala kebule, ale dneska už jenom minimálně. Den ode dne je lepší. Do konce týdne budu fit. Počasí se na to samozřejmě připravuje a už dneska je mizerně, takže se máte co těšit .

14.2.2008 09:17

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Právě jsem dorazila od obvoďačky. Včera ušař konstatoval, že zánět se lepší a tak za něj jsem relativně zdravá a na kontrolu mám přijít jedině, kdyby byl nějaký problém. Udělal mi kopu testů, pěkně mě pomučil, profouknul mi i mozek, to bylo něco. Narve člověku do nosu trubičku s vzduchem a pustí to do člověka na plné pecky. A u toho má člověk mluvit, samozřejmě stačí 2 písmena a člověka zadusí. Takže mi to dělal asi 20x, no fakt děs. Jsem ten vzduch cítila až v kolenech . Měla jsem pak nos jak stopující vlčák . Po všech testech taky přišel na to, že jsem kupodivu furt na to ucho hluchá, no ještě že mi to zjistil, to jsem bez něj netušila . Prý se ten sluch časem vrátí. No, takže jsem dneska musela k obvoďačce, která mi ukončila neschopenku na pondělí. Už je mi fakt líp, ještě včera se mi motala kebule, ale dneska už jenom minimálně. Den ode dne je lepší. Do konce týdne budu fit. Počasí se na to samozřejmě připravuje a už dneska je mizerně, takže se máte co těšit .

To je dobře, že to pan podhajský srovnal.

A Hlavně že se ten sluch vrátííííí....... aby Ti ale v práci bylo dobřeeee.

sadzi saj

14.2.2008 09:19
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Leo, tak to je dobře, že už ti je lépe

Taky je nehorázně hnusněěěě

zvířátková

14.2.2008 09:27
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Leo, tak to je dobře, že už ti je lépe

Taky je nehorázně hnusněěěě

Uvidim no, ještě tomu dám nějaký den a snad bych se aspoň na neděli mohla za koníkama podívat. Zatím to zas tak takové žůžo není, ale aspoň jsem doma schopná poklidit.

Tak paráda, že má Elí kopýtka v pořádku

sadzi saj

14.2.2008 09:50
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Uvidim no, ještě tomu dám nějaký den a snad bych se aspoň na neděli mohla za koníkama podívat. Zatím to zas tak takové žůžo není, ale aspoň jsem doma schopná poklidit.

Tak paráda, že má Elí kopýtka v pořádku

No jsem taky ráda, měla jsem strach, aby se to nějak nerozjelo

Bylo takový pěkný počasí a teploučko, jsem si zvykla a teď je hnus a kosa, ach jo Teda já se tu dneska nudííím

zvířátková

14.2.2008 10:08
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No jsem taky ráda, měla jsem strach, aby se to nějak nerozjelo

Bylo takový pěkný počasí a teploučko, jsem si zvykla a teď je hnus a kosa, ach jo Teda já se tu dneska nudííím

No to víš, já se uzdravuju, počasí se zhoršuje, to je normálka, ani mě to nepřekvapuje .

To já tu uklízím, peču dortík, koukám u toho na telku a teď ještě půjdu v mezičase udělat brigošku - papírování.

sadzi saj

14.2.2008 10:08
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No to víš, já se uzdravuju, počasí se zhoršuje, to je normálka, ani mě to nepřekvapuje .

To já tu uklízím, peču dortík, koukám u toho na telku a teď ještě půjdu v mezičase udělat brigošku - papírování.

Koukám, že máš taky na pilno co, taky doma nevydržíš sedět a zírat a co Valentýn holky slavíte??

zvířátková

14.2.2008 10:12
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Koukám, že máš taky na pilno co, taky doma nevydržíš sedět a zírat a co Valentýn holky slavíte??

No když jsem byla odkázaná na postel, tak jsem fakt trpěla, nedalo se pořádně nic vzít do postele, motala jsem se i v sedě, navíc když vidíš, jak začíná postupně a postupně ten bordel přibývat, tak člověk trpí. Takže to teď musím dohnat. No já právě peču dortík na Valentýn, sice bych to měla bez problémů, kdybych něco koupila, ale už jsem nebyla v krámě pomalu 14 dní, takže mi nic jiného nezbylo, než něco \"vyrobit\" . Jenom jako aby to nebylo blbé, když ten můj přijde třeba s kytičkou.... Co Ty?

sadzi saj

14.2.2008 10:39
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No když jsem byla odkázaná na postel, tak jsem fakt trpěla, nedalo se pořádně nic vzít do postele, motala jsem se i v sedě, navíc když vidíš, jak začíná postupně a postupně ten bordel přibývat, tak člověk trpí. Takže to teď musím dohnat. No já právě peču dortík na Valentýn, sice bych to měla bez problémů, kdybych něco koupila, ale už jsem nebyla v krámě pomalu 14 dní, takže mi nic jiného nezbylo, než něco \"vyrobit\" . Jenom jako aby to nebylo blbé, když ten můj přijde třeba s kytičkou.... Co Ty?

Jj, já připravila překvapení s přáníčkem a dala mu to do auta, aby to ráno našel, až pojede do práce a já našla v kabelce čokoládový srdíčko, tak je to fajn, že jsme se takhle shodli

Teda tu brigádu ti závidím, taky bych něco malého potřebovala, ale nedá se nic sehnat

zvířátková

14.2.2008 10:48
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jj, já připravila překvapení s přáníčkem a dala mu to do auta, aby to ráno našel, až pojede do práce a já našla v kabelce čokoládový srdíčko, tak je to fajn, že jsme se takhle shodli

Teda tu brigádu ti závidím, taky bych něco malého potřebovala, ale nedá se nic sehnat

No vidíte, jací jste romatici .

To jo, bez známosti člověk nemá ani možnost...

sadzi saj

14.2.2008 10:56
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No vidíte, jací jste romatici .

To jo, bez známosti člověk nemá ani možnost...

Měli jsme teď ty světýlka, takže za to děláme tu koupelnu, ale prý teď delší dobu nebudou Sice je to opruz práce a je to zdlouhavý, ale peníze dobrý, lepší něco, než nic.

Vy to máte taky dobrý, že si na něj tak hodná s dortíkem

zvířátková

14.2.2008 10:58
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Měli jsme teď ty světýlka, takže za to děláme tu koupelnu, ale prý teď delší dobu nebudou Sice je to opruz práce a je to zdlouhavý, ale peníze dobrý, lepší něco, než nic.

Vy to máte taky dobrý, že si na něj tak hodná s dortíkem

A jak ta světýlka děláte? Si to nějak vůbec nedokážu představit.

Brzy dortík vyfotím. Už je v ledničce i se zdobením.

zvířátková

14.2.2008 11:23
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Tak už mám foto, ale nic moc, ono doma udělat polevu a výzdobu z ničeho je vcelku těžký. Ještě že máme takové mražené zásoby .

sadzi saj

14.2.2008 11:25
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Jé, tak to se těším na fotečku

Jsou to takový plechy, co se dávají do terárek a akvárek na světlo, vypadá to jako střecha, takže Mirek musí v práci nastříhat plech na čtverce odpovídajícího tvaru, doma potom podle šablony se tam dělají puntíky, kde to musí v práci provrtat a čáry, podle kterých to musí naohybat v práci na stroji, to mu jezdím pomáhat většinou podávat mu to no a doma to potom musíme natřít základovkou a potom černou barvou a případně přetřít a zabalit.

sadzi saj

14.2.2008 11:28
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak už mám foto, ale nic moc, ono doma udělat polevu a výzdobu z ničeho je vcelku těžký. Ještě že máme takové mražené zásoby .

Téééda, fajnový, si šikulka

zvířátková

14.2.2008 11:32
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jé, tak to se těším na fotečku

Jsou to takový plechy, co se dávají do terárek a akvárek na světlo, vypadá to jako střecha, takže Mirek musí v práci nastříhat plech na čtverce odpovídajícího tvaru, doma potom podle šablony se tam dělají puntíky, kde to musí v práci provrtat a čáry, podle kterých to musí naohybat v práci na stroji, to mu jezdím pomáhat většinou podávat mu to no a doma to potom musíme natřít základovkou a potom černou barvou a případně přetřít a zabalit.

Aha, jo takhle, mít nějaké takové zvířátko, tak ušetříte a uděláte si to sami. Ale podle popisu fakt makajda.

sadzi saj

14.2.2008 11:36
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Aha, jo takhle, mít nějaké takové zvířátko, tak ušetříte a uděláte si to sami. Ale podle popisu fakt makajda.

No celkem jo, hlavně, když máme šibeniční termíny jako cca 800 světel za skoro týden

zvířátková

14.2.2008 11:37
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No celkem jo, hlavně, když máme šibeniční termíny jako cca 800 světel za skoro týden

No to jo, to musí být fofr.

14.2.2008 11:56

zvířátková napsal(a):
No to jo, to musí být fofr.

Ahoooj!!!!!!!! Nádherný dortík!!!!! Šikulka!!!!
Já jsem ted dorazila od koni, dělám si oběd a večer jdu do Národního divadla, už jsem nafotila mojí chinchilu, tak vám sem hodim nějaký fotky

zvířátková

14.2.2008 12:08
zvířátková

naftalinka napsal(a):
Ahoooj!!!!!!!! Nádherný dortík!!!!! Šikulka!!!!
Já jsem ted dorazila od koni, dělám si oběd a večer jdu do Národního divadla, už jsem nafotila mojí chinchilu, tak vám sem hodim nějaký fotky

Ahojky! Díky! No konečně fotečky prcka

14.2.2008 12:10

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Díky! No konečně fotečky prcka

Tak tady je Monti!!!!!!!!!

14.2.2008 12:10

naftalinka napsal(a):
Tak tady je Monti!!!!!!!!!

zvířátková

14.2.2008 12:14
zvířátková

dzinecek napsal(a):

Jééé, ten je krásnej

14.2.2008 12:20

zvířátková napsal(a):
Jééé, ten je krásnej

Děkuju, od tý doby co ho mám tak už docela vyrost a zmacatěl

zvířátková

14.2.2008 12:26
zvířátková

naftalinka napsal(a):

Taky mi přišel, že už to asi nebude úplný prcek, jak je veliký?

sadzi saj

14.2.2008 12:26
sadzi saj

naftalinka napsal(a):

Ahojky Zuziku, teda, ten je rozkošnej

Já si jdu ohřát obídek, dneska mám rýži s čínou, tak doufám, že to bude ňamka

14.2.2008 12:27

sadzi saj napsal(a):

Ahojda. Musím se vám se vtírnout - pro Andy - máme báráček!!!!! Jupííííííí
Na konci vesnice, oplocený, pozemek 1760m, pět místností, prádelna a já nevím co ještě. U toho jsou ruzný kůlničky dřevěný, takže tam asi rovnou vyfrknu Roječkovi bydlení - má to vyzděný základy. Nestíhám takže píšu sem. je to celkem fofr - včera jsme se tam byli podívat, řekli, že teda jo a dnes už se nám zařizuje hypotéka :-)
Jsem normoš v eforii - při představě, že mi budou děti psí celý den krásně běhat venku mi srdíčko plesá. když to dobře půjde, tak se v květnu stěhujeme

14.2.2008 12:32

sadzi saj napsal(a):
Ahojky Zuziku, teda, ten je rozkošnej

Já si jdu ohřát obídek, dneska mám rýži s čínou, tak doufám, že to bude ňamka

Hmmm taky mňamka, já měla brambory s krabím masem, kukuřicí a sírem
On vypadá na těch fotkách mnohem větší než ve skutečnosti je, ale je to furt malinkatý, je ještě poloviční než dospělá chinchila

zvířátková

14.2.2008 12:38
zvířátková

naftalinka napsal(a):
Hmmm taky mňamka, já měla brambory s krabím masem, kukuřicí a sírem
On vypadá na těch fotkách mnohem větší než ve skutečnosti je, ale je to furt malinkatý, je ještě poloviční než dospělá chinchila

No já si udělala brambory se šlehačkou, většinu mám na zítra ke kuřeti. Ono pečení brambor a následně kuřete je na půl dne, tak jsem si jedno připravila předem

Tak to jo, to je potom prcek. Asi by to chtělo foto v dlani.

14.2.2008 12:42

zvířátková napsal(a):
No já si udělala brambory se šlehačkou, většinu mám na zítra ke kuřeti. Ono pečení brambor a následně kuřete je na půl dne, tak jsem si jedno připravila předem

Tak to jo, to je potom prcek. Asi by to chtělo foto v dlani.

mám foto s nohou

14.2.2008 12:42

naftalinka napsal(a):
mám foto s nohou

no i tady vypadá docela jako macek, ale mám extrémě malou nohu

sadzi saj

14.2.2008 12:47
sadzi saj

tecos napsal(a):
Ahojda. Musím se vám se vtírnout - pro Andy - máme báráček!!!!! Jupííííííí
Na konci vesnice, oplocený, pozemek 1760m, pět místností, prádelna a já nevím co ještě. U toho jsou ruzný kůlničky dřevěný, takže tam asi rovnou vyfrknu Roječkovi bydlení - má to vyzděný základy. Nestíhám takže píšu sem. je to celkem fofr - včera jsme se tam byli podívat, řekli, že teda jo a dnes už se nám zařizuje hypotéka :-)
Jsem normoš v eforii - při představě, že mi budou děti psí celý den krásně běhat venku mi srdíčko plesá. když to dobře půjde, tak se v květnu stěhujeme

Jééé, tak to je super, tak to moc gratuluju, tak to jste určo moc šťastný, co, tak až budeš mít fotečky, určo pošli, jsem zvědavá a poslední dobou také pořád doufám, že prodají ten domeček co máme vyhlídnutý, i když ten náš mám moc ráda a máme to tam celý nový a sami si toho dost dělali, ale ta zahrada prostě chybí

sadzi saj

14.2.2008 12:51
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
no i tady vypadá docela jako macek, ale mám extrémě malou nohu

Jj, je to kusanec

Leo, jak děláš ty brambory, že by nová inspirace pro mou kuchyň

zvířátková

14.2.2008 12:55
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jj, je to kusanec

Leo, jak děláš ty brambory, že by nová inspirace pro mou kuchyň

Zapejkací varnou mísu, na dno trochu másla, brambory bez šlupky na kousky (spíš placaté slabší), osolit (poctivě), zalít šlehačkou a šup do trouby. Občas to lžící promícháš, aby se Ti to nepřipeklo. Jednoduchost a člověk se může utlouct

sadzi saj

14.2.2008 13:01
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Zapejkací varnou mísu, na dno trochu másla, brambory bez šlupky na kousky (spíš placaté slabší), osolit (poctivě), zalít šlehačkou a šup do trouby. Občas to lžící promícháš, aby se Ti to nepřipeklo. Jednoduchost a člověk se může utlouct

Hm, tak to určitě zkusím a jak dlouho to děláš v té troubě??

zvířátková

14.2.2008 13:08
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak to určitě zkusím a jak dlouho to děláš v té troubě??

No, my máme debilní troubu, v které peču kuře 3 hodiny, takže i tohle je trošku delší. Za hoďku to tak je, ale řekla bych, že v normální troubě to bude mnohem dřív. Ona se ta šlehačka na brambory přilne a když si to zkusíš na lžičku ochutnat, tak poznáš, že už jdou akorát.

sadzi saj

14.2.2008 13:12
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No, my máme debilní troubu, v které peču kuře 3 hodiny, takže i tohle je trošku delší. Za hoďku to tak je, ale řekla bych, že v normální troubě to bude mnohem dřív. Ona se ta šlehačka na brambory přilne a když si to zkusíš na lžičku ochutnat, tak poznáš, že už jdou akorát.

Ok, díky, asi o víkendu zkusím Dneska snad dáme květáček a nebo obalovaný chleba ve vajíčku, to se ještě uvidí, podle času.

Já už po obídku a dneska vyjímečně jsem zralá na šlofíka

zvířátková

14.2.2008 13:16
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ok, díky, asi o víkendu zkusím Dneska snad dáme květáček a nebo obalovaný chleba ve vajíčku, to se ještě uvidí, podle času.

Já už po obídku a dneska vyjímečně jsem zralá na šlofíka

Jasně, žádná věda, když to zvládnu já, tak i Ty .

14.2.2008 13:29

zvířátková napsal(a):
Jasně, žádná věda, když to zvládnu já, tak i Ty .

Já mám zase troubu rozbitou a nedaří se mi uhnat Michala aby se mnou jel nějakou kupit.
Takže vařím vše co jde v pánvi na ohni.

sadzi saj

14.2.2008 13:35
sadzi saj

lenkap napsal(a):
Já mám zase troubu rozbitou a nedaří se mi uhnat Michala aby se mnou jel nějakou kupit.

To je se snažím dávat všechno co jde do trouby

zvířátková

14.2.2008 13:35
zvířátková

lenkap napsal(a):

Já vzhledem k tomu, že peče tak ukrutně mizerně a pomalu, tak se jí taky vyhýbam jak můžu Ona se jenom předehřívá půl hodiny, to je pak na pepku. Ale to ještě ujde s pizzou, člověk sice čeká půl dne, než se vyhřeje, ale pak je upeklá hned.

sadzi saj

14.2.2008 14:02
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Já vzhledem k tomu, že peče tak ukrutně mizerně a pomalu, tak se jí taky vyhýbam jak můžu Ona se jenom předehřívá půl hodiny, to je pak na pepku. Ale to ještě ujde s pizzou, člověk sice čeká půl dne, než se vyhřeje, ale pak je upeklá hned.

Mě už se to pomalu krátí

14.2.2008 14:13

sadzi saj napsal(a):
Mě už se to pomalu krátí

Jedeš potom za Elí?? Jí pozdravuj od ženicha Atreje Jeee ten dneska dělal věci. Pustila jsem ho ráno na kruhovku a začal nejdřív blnout ze psem, pak jsem jim do toho vkročila já a bylo vymalováno. Atrej začal lítat kolem, vyhazovat, předvádět se, vzpánat se a dělal různý a prarůzný věci!!!!!

sadzi saj

14.2.2008 14:20
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Jedeš potom za Elí?? Jí pozdravuj od ženicha Atreje Jeee ten dneska dělal věci. Pustila jsem ho ráno na kruhovku a začal nejdřív blnout ze psem, pak jsem jim do toho vkročila já a bylo vymalováno. Atrej začal lítat kolem, vyhazovat, předvádět se, vzpánat se a dělal různý a prarůzný věci!!!!!

Jo jo, dneska padla po třetí a jedu za Elí, ale jsem zvědavá, jak bude po tom strouhání chodit, ale počítám, že asi bude pajdat, tak nevím nevím, jestli nějaká jízdárna dneska dopadne nebo co bude se dít. Pozdrav vyřídím

Chodí i na tu pastvu co tam máte nebo nemůže, když je hřebčák??

zvířátková

14.2.2008 14:29
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, dneska padla po třetí a jedu za Elí, ale jsem zvědavá, jak bude po tom strouhání chodit, ale počítám, že asi bude pajdat, tak nevím nevím, jestli nějaká jízdárna dneska dopadne nebo co bude se dít. Pozdrav vyřídím

Chodí i na tu pastvu co tam máte nebo nemůže, když je hřebčák??

No vidíš, to to dneska zase uteklo. Ono se to asi z domova ale říká, co?

sadzi saj

14.2.2008 14:54
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

To jo, ale celkem i jo uteklo nebylo to nejhorší, už jenom doházím rezervace do pc a razím

14.2.2008 14:56

zvířátková napsal(a):

Jo choděj tam oba, ale když tam nejsou koně takže je tam pouštím buď ráno, páč naše koně se tam pouštěj mezi 9 - 10 hod a nebo se koně zavřou odpol dřív a pustí se tam hřebci, ale pouštím si je tam jen když jsem tam já, páč takovej Atrej by se tam od nikoho odvést nenechal, je to hajzlík a kdyby ho vedl někdo jinej než já tak by ho kousal a zkoušel by na něj různý sviňárny a dopadlo by to buď tím, že dotyčnej by přišel pokousanej pokopanej nebo by Atrej běhal po okolí sám, páč by ho ten člověk neudržel

sadzi saj

14.2.2008 15:04
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Jo choděj tam oba, ale když tam nejsou koně takže je tam pouštím buď ráno, páč naše koně se tam pouštěj mezi 9 - 10 hod a nebo se koně zavřou odpol dřív a pustí se tam hřebci, ale pouštím si je tam jen když jsem tam já, páč takovej Atrej by se tam od nikoho odvést nenechal, je to hajzlík a kdyby ho vedl někdo jinej než já tak by ho kousal a zkoušel by na něj různý sviňárny a dopadlo by to buď tím, že dotyčnej by přišel pokousanej pokopanej nebo by Atrej běhal po okolí sám, páč by ho ten člověk neudržel

Tak to je teda pěkný torpédo Atrejek

sadzi saj

14.2.2008 15:10
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tak to je teda pěkný torpédo Atrejek

Já razím, tak pá pá

14.2.2008 15:33

sadzi saj napsal(a):
Já razím, tak pá pá

pápááá, torpédo každopádně, má přezdívku Kraken, dycky řikám, že jdu vypustit Krakena

14.2.2008 15:34

naftalinka napsal(a):
pápááá, torpédo každopádně, má přezdívku Kraken, dycky řikám, že jdu vypustit Krakena

Tohohle Krakena

14.2.2008 18:25

naftalinka napsal(a):
Tohohle Krakena

Hojík holky...
Tak vás zdravim.. Leo to je super, že už ti je lépe.
Já jsem byla dneska na tý kontrle a dobrý no.. dvakrát jsem byla na rentgenu a sádru mi ještě nechal. Nožku mám zatěžovat jak mi to půjde, ale už musím našlapovat.
Jsem moc ráda, ale ješě to není 100% nebyl si jistý jestli mi má dát obvaz nebo nechat sádru a tak že tam moc nevyděl jestli to je ještě není rozklížený. 5eknu vám, žekdyž jsem to viděla na tom rentgenu ten obrovsek šroub tak jsem se úplně zděsila. Až se mě ptal doktor jestli jsem v poho!

Zuzko .. prosím mohla by si sem hodit oba hřebce a napsat k nim kterej je kterej?

zvířátková

15.2.2008 07:31
zvířátková

dzinecek napsal(a):

Dobré ránko!

NO vidíš Míšo, brzy budeš v pořádku, jen ať Ti tu sádru pro jistotu ještě nechají, bude klid, ale asi to už musí lézt na mozek, co? Pořád se otravovat s takovou zátěží.

Já právě vyrážím objet ještě 2 doktory, abych měla zase na čas klid od kontrol. Tak si to sfouknu ve volnu, aby pak šéf neměl řeči. No a koukám z okna a u nás normálně padá sníh. Teda jenom tak jemně, malé lehoučké vločky, ale i tak na to čumim jak péro z gauče. NO jo no, zákon schválnosti je tu, včera jsem viděla předpověď počasí a bylo mi to úplně jasné, furt mrazy .

15.2.2008 07:48

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

NO vidíš Míšo, brzy budeš v pořádku, jen ať Ti tu sádru pro jistotu ještě nechají, bude klid, ale asi to už musí lézt na mozek, co? Pořád se otravovat s takovou zátěží.

Já právě vyrážím objet ještě 2 doktory, abych měla zase na čas klid od kontrol. Tak si to sfouknu ve volnu, aby pak šéf neměl řeči. No a koukám z okna a u nás normálně padá sníh. Teda jenom tak jemně, malé lehoučké vločky, ale i tak na to čumim jak péro z gauče. NO jo no, zákon schválnosti je tu, včera jsem viděla předpověď počasí a bylo mi to úplně jasné, furt mrazy .

Ahoj, dobré ránko!!!!
Tady taky spadlo asi 5 vloček sněhu, zima tu je a svítí sluníčko
Jo oba hřebce sem hodit můžu, jasně
Tak první pán na holení je Atrej!!!!!!!

15.2.2008 07:49

naftalinka napsal(a):
Ahoj, dobré ránko!!!!
Tady taky spadlo asi 5 vloček sněhu, zima tu je a svítí sluníčko
Jo oba hřebce sem hodit můžu, jasně
Tak první pán na holení je Atrej!!!!!!!

A tady je Hero!!!!!

15.2.2008 07:50

naftalinka napsal(a):
A tady je Hero!!!!!

A tady jsou oba dva najednou

15.2.2008 08:02

naftalinka napsal(a):
A tady jsou oba dva najednou

Ahoj! Kluci jsou krásní! Už se těším až se na jaře a v létě bude zase dobře fotit koníky v letním kožíšku. Usa pelichá jako ďas. Dneska ji asi profouknu, už je zaprášená a ty chlupy se uvolní.
U nás je zima jako v Rusku, je to tady jemně pocukrované, ale nic moc, jen mráz.

15.2.2008 08:17

lucky napsal(a):
Ahoj! Kluci jsou krásní! Už se těším až se na jaře a v létě bude zase dobře fotit koníky v letním kožíšku. Usa pelichá jako ďas. Dneska ji asi profouknu, už je zaprášená a ty chlupy se uvolní.
U nás je zima jako v Rusku, je to tady jemně pocukrované, ale nic moc, jen mráz.

no tady zase takovej mráz neni a přes den je nad nulou, jen přes noc krapet mrzne. No o línání mi ani nepovídej!!!! Atreje jsem z toho už už dostala,ale Hery ten asi nepřelíná a já se jim v takovym bláznivym počasí ani nedivím!

15.2.2008 08:18

naftalinka napsal(a):
no tady zase takovej mráz neni a přes den je nad nulou, jen přes noc krapet mrzne. No o línání mi ani nepovídej!!!! Atreje jsem z toho už už dostala,ale Hery ten asi nepřelíná a já se jim v takovym bláznivym počasí ani nedivím!

Atrej

sadzi saj

15.2.2008 08:27
sadzi saj

lucky napsal(a):

Ahoj, dobré ráno,

teda Leo, ten sníh si tam nechte, tady bylo ráno mínus 5, kosa jako blázen a momentálně je tu jasno, já nechci sníh ani mráz zase nám zmrzne jízdárna a bude po prdeli

No nic, jdu si udělat čajík a posnídat.

15.2.2008 08:36

sadzi saj napsal(a):
Ahoj, dobré ráno,

teda Leo, ten sníh si tam nechte, tady bylo ráno mínus 5, kosa jako blázen a momentálně je tu jasno, já nechci sníh ani mráz zase nám zmrzne jízdárna a bude po prdeli

No nic, jdu si udělat čajík a posnídat.

Ahoj!!!! Tady ve stredních Čechách už zimu nehlásej, jen občas nějakej ten mrazík, ale sníh už by tu neměl bejt!!!!! Já se teda těším na jaro jako blázen

15.2.2008 08:51

naftalinka napsal(a):
Ahoj!!!! Tady ve stredních Čechách už zimu nehlásej, jen občas nějakej ten mrazík, ale sníh už by tu neměl bejt!!!!! Já se teda těším na jaro jako blázen

Ahojky,

tak se hlásím taky z práce - se mi zase chtělo ...
Hlavně ta vidina pracovního víkendu
Teď jsem tu dělala výdaj atd ...
Tak zatím práce dost

15.2.2008 08:55

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak se hlásím taky z práce - se mi zase chtělo ...
Hlavně ta vidina pracovního víkendu
Teď jsem tu dělala výdaj atd ...
Tak zatím práce dost

kluci jsou fakt úžasní a ta fotka z haly se mi moc líbí! Má takovou pěknou atmosféru!Škoda toho pohledu do země

15.2.2008 09:00

lucky napsal(a):
kluci jsou fakt úžasní a ta fotka z haly se mi moc líbí! Má takovou pěknou atmosféru!Škoda toho pohledu do země

Joooo Blaní to mi něco říká, pracovní víkend, já mám pro změnu noční!!!!!
Jooo ta fotka Andy s Elí je fakt úžasná, hezky tam prosvitává sluníčko
No holky včera v divadle to bylo super, úžasná sranda, super zážitek, ale byla jsem ráda, když jsem v 23,30 dorazila domu a padla do postele!!!!

sadzi saj

15.2.2008 09:00
sadzi saj

lucky napsal(a):

JJ, Blanka šikulka, ale myslím, že to dobře vystihuje moje rozpoložení v ten moment

15.2.2008 09:03

sadzi saj napsal(a):
JJ, Blanka šikulka, ale myslím, že to dobře vystihuje moje rozpoložení v ten moment

Náhodou tady na tý fotce vypadáte hezky spokojeně, kobyla ani nemá takovej vyděšenej výraz, kterej tam chudinka po většinu času vlastně měla!!!!!
Tak já taky hážu jednu ze soustředění, taky pohled do země

15.2.2008 09:05

naftalinka napsal(a):
Náhodou tady na tý fotce vypadáte hezky spokojeně, kobyla ani nemá takovej vyděšenej výraz, kterej tam chudinka po většinu času vlastně měla!!!!!
Tak já taky hážu jednu ze soustředění, taky pohled do země

teda tady je Atrej úžasný

15.2.2008 09:10

lucky napsal(a):
teda tady je Atrej úžasný

JJ, budu makat, až se ze mě bude kouřit
Navíc musím vrátit ty 2h, co jsem strávila na alergologii
A máme tu syna bosse ... tak tu asi fakt budu muset pracovat
Včera jsme s Barčou brazdily zase pole - super ... už konečně nekašle tak jsem ráda ...

15.2.2008 09:13

blanche napsal(a):
JJ, budu makat, až se ze mě bude kouřit
Navíc musím vrátit ty 2h, co jsem strávila na alergologii
A máme tu syna bosse ... tak tu asi fakt budu muset pracovat
Včera jsme s Barčou brazdily zase pole - super ... už konečně nekašle tak jsem ráda ...

Tak to se nemáš bejt takhle pod dohledem!!!!
Super, že je po kašli, u nás se teď rozkašlali asi 3 koně, naštěstí hřebci nic.

15.2.2008 09:14

naftalinka napsal(a):
Tak to se nemáš bejt takhle pod dohledem!!!!
Super, že je po kašli, u nás se teď rozkašlali asi 3 koně, naštěstí hřebci nic.

No prostě Blanka je šikovná holka!!!! Se nad těma fotkama furt kochám

15.2.2008 09:23

naftalinka napsal(a):
No prostě Blanka je šikovná holka!!!! Se nad těma fotkama furt kochám

jukněte....
2mezerky

http://www.youtube.com/ watch?v=WShT2aLPFHc&feature =related

sadzi saj

15.2.2008 09:28
sadzi saj

lucky napsal(a):
jukněte....
2mezerky

http://www.youtube.com/ watch?v=WShT2aLPFHc&feature =related

Tady poletuje sníh, se z toho po....

15.2.2008 09:34

sadzi saj napsal(a):
Tady poletuje sníh, se z toho po....

Fakt ?
Tady je docela sluníčko
Snad to i vydrží ... Ale ven se nedostanu
Jééé, kuju ... jsem ráda, že se fotečky líbí

sadzi saj

15.2.2008 10:02
sadzi saj

blanche napsal(a):
Fakt ?
Tady je docela sluníčko
Snad to i vydrží ... Ale ven se nedostanu
Jééé, kuju ... jsem ráda, že se fotečky líbí

Jj, tady už je také sluníčko a mraky odešlo, ale je tam pěkná kosa

15.2.2008 10:06

sadzi saj napsal(a):
Jj, tady už je také sluníčko a mraky odešlo, ale je tam pěkná kosa

Mi říkej ... Jela jsem na kole ... Táhlo mi na záda ... No humus ...

sadzi saj

15.2.2008 10:09
sadzi saj

blanche napsal(a):
Mi říkej ... Jela jsem na kole ... Táhlo mi na záda ... No humus ...

No já jsem si taky zvykla na to teploučku, teď člověk přijede ke koním a všude kosa šílený, už aby bylo jaro

15.2.2008 10:13

sadzi saj napsal(a):
No já jsem si taky zvykla na to teploučku, teď člověk přijede ke koním a všude kosa šílený, už aby bylo jaro

Se párkrát vyspíme a bude tu, dyť to utíká jako blázen!!!!!

sadzi saj

15.2.2008 10:14
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Se párkrát vyspíme a bude tu, dyť to utíká jako blázen!!!!!

Jj, to jo, utíká, to máš pravdu, ale já už se radovala, že už můžu trénovat a že už snad nebude zmrzlá jízdárna a dneska ráno na mě ukazoval teploměr -5

15.2.2008 10:22

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, utíká, to máš pravdu, ale já už se radovala, že už můžu trénovat a že už snad nebude zmrzlá jízdárna a dneska ráno na mě ukazoval teploměr -5

Jooo, holky u nás dneska i sněžiloooo. Konec a já se radovala, že bude jaroóoo. A nic.

15.2.2008 10:44

lenkap napsal(a):
Jooo, holky u nás dneska i sněžiloooo. Konec a já se radovala, že bude jaroóoo. A nic.

tady je zziima..fůůj

15.2.2008 10:51

lenkap napsal(a):

JJ, teď u nás poletoval ten sníh, co byl asi ráno na ME
A já jsem si nasázela semínka bylinek - tady ukázka

15.2.2008 10:53

blanche napsal(a):
JJ, teď u nás poletoval ten sníh, co byl asi ráno na ME
A já jsem si nasázela semínka bylinek - tady ukázka

Ty jo, ta si šikulka a copak tam máš. Majoránky Libeček, šalvěj, yzop???

sadzi saj

15.2.2008 10:59
sadzi saj

lenkap napsal(a):

Teda, Blanka zahradnice

Jj, to je možný, jelikož ráno to tu bylo celkem zatažený a vypadalo to na vánici podle mraků, ale potom to odešlo a teď je tu krásně jasno, ale jak psala Lucky, tady taky solidní kosa.

15.2.2008 11:05

lenkap napsal(a):

No skoro ...
Majoránka, yzop, rozmyrýn a bazalka
No, jsem na to zvědavá ... Na chalupě jsem neměla co dělat ... Tak jsem to nasazela a udělala ještě kukaň z poličky ... Jsem na to zvědavá

15.2.2008 11:11

dzinecek napsal(a):

A tady něco už většího ... Co jsem ještě nestačila utrápit

15.2.2008 11:16

blanche napsal(a):
A tady něco už většího ... Co jsem ještě nestačila utrápit

Ty vado já sotva zvládám údržbu květin v bytě
Tak jsem vyžehlila 2 přeplněný koše prádla a mám vystaráno

15.2.2008 11:19

naftalinka napsal(a):
Ty vado já sotva zvládám údržbu květin v bytě
Tak jsem vyžehlila 2 přeplněný koše prádla a mám vystaráno

No, žehlení nesnáším ... Mám tam taky hromadu - můžeš zavítat
Bylinky jsou super ... Teď budu zkoušet i jiný ... Dala jsem je do květníků a až bude pěkně, frknu je někam ven na zíďku ... jsem zvědavá, co tomu řekne ale kočičinec

15.2.2008 12:04

blanche napsal(a):
No, žehlení nesnáším ... Mám tam taky hromadu - můžeš zavítat
Bylinky jsou super ... Teď budu zkoušet i jiný ... Dala jsem je do květníků a až bude pěkně, frknu je někam ven na zíďku ... jsem zvědavá, co tomu řekne ale kočičinec

Já jediný zelený co snesu jsou kopřivy v míchanecj vajcích a na jaře na chleba .... ha sem zapoměla jak se tomu nadávááááá jsem metanko. Tak to jako na namazanej chleba tvarochem a tak podobně. Jinak zelený nerada.

15.2.2008 12:21

lenkap napsal(a):
Já jediný zelený co snesu jsou kopřivy v míchanecj vajcích a na jaře na chleba .... ha sem zapoměla jak se tomu nadávááááá jsem metanko. Tak to jako na namazanej chleba tvarochem a tak podobně. Jinak zelený nerada.

To já mám ráda něco i na maso - naložit atd ...
Ale mě se to líbí i jako dekorace v truhlíku nebo květináči

sadzi saj

15.2.2008 12:38
sadzi saj

blanche napsal(a):
To já mám ráda něco i na maso - naložit atd ...
Ale mě se to líbí i jako dekorace v truhlíku nebo květináči

Tak to já jsem na tom s kytkama podobně jako Zuzka

Já už dorazila z města, něco nakoupila, samo něco zapomněla, takže se vracela a trubka zapomněla se stavit v bance, neskutečná skleróza sem a koupila jsem si obalovaný arašídy v čokoládě na nervy, aby mě neranila mrtvice z té výplaty co jsem dostala

15.2.2008 12:47

sadzi saj napsal(a):
Tak to já jsem na tom s kytkama podobně jako Zuzka

Já už dorazila z města, něco nakoupila, samo něco zapomněla, takže se vracela a trubka zapomněla se stavit v bance, neskutečná skleróza sem a koupila jsem si obalovaný arašídy v čokoládě na nervy, aby mě neranila mrtvice z té výplaty co jsem dostala

No mi říkej .. jsem si nakoupila taky žrádlo ...
Jsem tam lítala ... pak ještě misky na kytky - už jsem jak úchyl
Pak tam měli výprodej ... tak jsem si za 10,- koupila takové ty živé kamínky ... ale jsou gumový, tak jsem zvědavá, co z nich bude ... Budu tu mít na recepci zábavu

sadzi saj

15.2.2008 13:25
sadzi saj

blanche napsal(a):
No mi říkej .. jsem si nakoupila taky žrádlo ...
Jsem tam lítala ... pak ještě misky na kytky - už jsem jak úchyl
Pak tam měli výprodej ... tak jsem si za 10,- koupila takové ty živé kamínky ... ale jsou gumový, tak jsem zvědavá, co z nich bude ... Budu tu mít na recepci zábavu

Mě to tu dneska neba a ještě jsem celkem nas.... z tý výplaty

15.2.2008 13:43

sadzi saj napsal(a):
Mě to tu dneska neba a ještě jsem celkem nas.... z tý výplaty

No, to mě taky
Hlavně je mi zle z toho, že tu budu i zítra a pozítří ... Fňuk ...

15.2.2008 13:55

blanche napsal(a):
No, to mě taky
Hlavně je mi zle z toho, že tu budu i zítra a pozítří ... Fňuk ...

Ahoj ...
No Zuzko hřebčáci jsou nádherní.. jsou si dost podobní, ale Atrejek je teda tmavší má výraznější groše.. tak už vim jak je rozeznám.

No já dneska měla jenom do půl dvanácté a cestu na autobus na mě lidi čuměli jak puci. Já jak to mám v sádře, tak se mi s tim za prvé chodí blbě a jak nemůžu ohnout kotník, tak se mi vyždycky úplně propadne koleno!! To pak lidi čuměj a už i kámoška mi řekla že to vypadá jako kdybych ji měla umělou! Za druhé mám tu francouzskou holi, abych neměla zase to narvaný podpaží a tak vypadám jak mrzák no.

Andrej na těch fotkách se mi zdá Elí taky taková uvolněná a spokiojený.. na jinej je taková vykulená a při jde mi že má strach.

Už aby bylo jako a pak léto... !!!! A já mohla zase v pohodě jezdit!!

sadzi saj

15.2.2008 14:15
sadzi saj

dzinecek napsal(a):
Ahoj ...
No Zuzko hřebčáci jsou nádherní.. jsou si dost podobní, ale Atrejek je teda tmavší má výraznější groše.. tak už vim jak je rozeznám.

No já dneska měla jenom do půl dvanácté a cestu na autobus na mě lidi čuměli jak puci. Já jak to mám v sádře, tak se mi s tim za prvé chodí blbě a jak nemůžu ohnout kotník, tak se mi vyždycky úplně propadne koleno!! To pak lidi čuměj a už i kámoška mi řekla že to vypadá jako kdybych ji měla umělou! Za druhé mám tu francouzskou holi, abych neměla zase to narvaný podpaží a tak vypadám jak mrzák no.

Andrej na těch fotkách se mi zdá Elí taky taková uvolněná a spokiojený.. na jinej je taková vykulená a při jde mi že má strach.

Už aby bylo jako a pak léto... !!!! A já mohla zase v pohodě jezdit!!

No nevím, ale na tom soustředění byla všechno jenom ne uvolněná a spokojená

zvířátková

15.2.2008 14:25
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

Nazdárek! Tak jsem tu zas.

Oběhla jsem ty doktory, řeknu vám ale, že už chápu, čeho se ty důchodci při novele báli. Já jsem za posledních pár dní dala tolik peněz za kontroly, vyšetření, recepty, že je to až šílené. Doufám, že budu mít zase aspoň nějaký čas klid.

Jinak kytičky zbožňuju, ale pokud se jedná o zelené v jídle, tak to vůbec. Na pohled se mi bylinky taky líbí a třeba mít nějakou jenom tak aby provonila kuchyň, proč ne.

U nás to počasí je jak na apríla. Chvíli chumelenice, chvíli slunce, chvíli zataženo. Zima je ale fakt kvalitní. Je pravda, že sníh bych ráda, aby zakryl bahno a abych mohla zapřáhnout prcka do saní, ale zase když si mám vybrat mezi tím a suchým jarem, tak sem s ním. Jsem teď trošku upravila stránky, jenom pár fotek vyházela, občas mám vyřazovací záchvat, vyhodim třeba čtvrtku fotek, alba scucnu do méně částí. A když jsem tam viděla ty jarní fotky na trávě, tak jsem pomalu slintala. To bude paráda.

15.2.2008 14:32

sadzi saj napsal(a):

teda tady je humus! Usu jsem vyfoukla fukarem, tak se z ní zase vyprášil bordel.
Pak se tady semlela fujavice, tak jsem se pustila do kopýtek. Udělala jsem Usince přední kopýtka, rašplí jsem si samozřejmě sjela palec..já jsem takové nemehlo. Oni jak to mají kováři a ldii co to dělají v ruce, tak už se nezraní, ale já se vždycky někde zapomenu a nechám prsty kde nemám. A jediné štěstí, že holčí je fakt hodná a stojí sama, drží mi nožičku celou dobu sama. Ale jinak je to tady jako apríl. Chvíli svítí sluníčko, chvíli fujavice, vítr..no děs. Usu jsem hodila k Čipovi a bude tam co to půjde. Je tam pro koně dobře..hlavně že neprší. Ale kosa hrozná..chtěla jsem na vyjížďku, ale nee..fakt bych zmrzla. Zítra asi pojedeme s Betty, ale dneska se mi nechce.

15.2.2008 14:44

lucky napsal(a):
teda tady je humus! Usu jsem vyfoukla fukarem, tak se z ní zase vyprášil bordel.
Pak se tady semlela fujavice, tak jsem se pustila do kopýtek. Udělala jsem Usince přední kopýtka, rašplí jsem si samozřejmě sjela palec..já jsem takové nemehlo. Oni jak to mají kováři a ldii co to dělají v ruce, tak už se nezraní, ale já se vždycky někde zapomenu a nechám prsty kde nemám. A jediné štěstí, že holčí je fakt hodná a stojí sama, drží mi nožičku celou dobu sama. Ale jinak je to tady jako apríl. Chvíli svítí sluníčko, chvíli fujavice, vítr..no děs. Usu jsem hodila k Čipovi a bude tam co to půjde. Je tam pro koně dobře..hlavně že neprší. Ale kosa hrozná..chtěla jsem na vyjížďku, ale nee..fakt bych zmrzla. Zítra asi pojedeme s Betty, ale dneska se mi nechce.

Blani, to video je super! Jsem se zasmála!

15.2.2008 14:46

lucky napsal(a):
Blani, to video je super! Jsem se zasmála!

JInak Leo, no to já už se taky prohla u doktora! A kamarádka byla nemocná + její manžel + 3 děti a byli na mizině

JO, natočila jsem Usu na mobil u Čipa, ale fakt nemám ponětí jak to stáhnout
Jinak tady zrovna svílí sluníčko..heč

15.2.2008 15:18

lucky napsal(a):
JInak Leo, no to já už se taky prohla u doktora! A kamarádka byla nemocná + její manžel + 3 děti a byli na mizině

JO, natočila jsem Usu na mobil u Čipa, ale fakt nemám ponětí jak to stáhnout
Jinak tady zrovna svílí sluníčko..heč

No, mi tu teď máme pěkně zataženo
Jsem měla teď obídek - pizzu - sežrala jsem jí celou a sama

15.2.2008 15:46

blanche napsal(a):
No, mi tu teď máme pěkně zataženo
Jsem měla teď obídek - pizzu - sežrala jsem jí celou a sama

Já chci taky pizzu!!!! Béééé!
Teda ty kytky jsou krásné!

Holky, já dneska koukala na Usu a ona se mi mění! Jak začala konečně pořádně zase trénovat, jezdíme skoro denně. V pondělí, úterý, středa, včera byla v kruhovce a dost si mákla, dneska má sice volno, ale zítra zase snad vyjedeme, tak jsem na ni dneska sahala a má hřbet silnější a silnější. Začínají se ji rýsovat dost svaly na stehnech. Přes kožich to není ještě tak vidět, ale snad jak vylíná, tak se vyrýsuje a bude kočka...ještě potřebuje více, ale zdárně pokračujeme

15.2.2008 15:50

lucky napsal(a):
Já chci taky pizzu!!!! Béééé!
Teda ty kytky jsou krásné!

Holky, já dneska koukala na Usu a ona se mi mění! Jak začala konečně pořádně zase trénovat, jezdíme skoro denně. V pondělí, úterý, středa, včera byla v kruhovce a dost si mákla, dneska má sice volno, ale zítra zase snad vyjedeme, tak jsem na ni dneska sahala a má hřbet silnější a silnější. Začínají se ji rýsovat dost svaly na stehnech. Přes kožich to není ještě tak vidět, ale snad jak vylíná, tak se vyrýsuje a bude kočka...ještě potřebuje více, ale zdárně pokračujeme

Kytičky jsou super - doma mám taky hustou botanickou
Usa je už pořádná dáma

15.2.2008 15:52

blanche napsal(a):
Kytičky jsou super - doma mám taky hustou botanickou
Usa je už pořádná dáma

NO jo..konečně se z ní rýsuje kůň. Zmohutněla i v plecích, ne širší a chová se už většnou jako dáma, ne jako puberťák..i když, taky jak kdy, že...

sadzi saj

15.2.2008 15:59
sadzi saj

lucky napsal(a):
NO jo..konečně se z ní rýsuje kůň. Zmohutněla i v plecích, ne širší a chová se už většnou jako dáma, ne jako puberťák..i když, taky jak kdy, že...

Dámy, tak já už pomalu razím domů do toho bordelu, ale ještě musím okopírovat nějaký návody a doufám, že už nám to ten zedník dodělá

15.2.2008 16:04

sadzi saj napsal(a):
Dámy, tak já už pomalu razím domů do toho bordelu, ale ještě musím okopírovat nějaký návody a doufám, že už nám to ten zedník dodělá

Se máš ...
A doma přeji hodně zdaru

15.2.2008 16:14

blanche napsal(a):
Se máš ...
A doma přeji hodně zdaru

No jo, já tady sleduji tu šaškárnu při volbě prezidenta. A uklízím ten svůj bordel tady. A venku je dost povichr a zima, ale holčí bude spokojená s Čipem. Ještě ji tam chvíli nechám

15.2.2008 16:15

lucky napsal(a):
No jo, já tady sleduji tu šaškárnu při volbě prezidenta. A uklízím ten svůj bordel tady. A venku je dost povichr a zima, ale holčí bude spokojená s Čipem. Ještě ji tam chvíli nechám

Tak to musí být s TV fakt zábava

15.2.2008 16:40

blanche napsal(a):
Tak to musí být s TV fakt zábava

Tak jak probíhá den??? já byla u koníků, u máminy na obědě a teď se válim na kanapi a pomalu se chystám na noční

15.2.2008 16:47

naftalinka napsal(a):
Tak jak probíhá den??? já byla u koníků, u máminy na obědě a teď se válim na kanapi a pomalu se chystám na noční

Se máš ... Na koních mám kamarádku a já si o něčem takovém můžu nechat jen zdát

15.2.2008 16:48

naftalinka napsal(a):

NO jo.,...zase přestávka..já to kašlu a jdu do stáje ustlat holčí, táta mi přivezl granule, tak je musím přesypat a alou pro holčí ...ta už bude řvát, kde jsém

sadzi saj

15.2.2008 16:55
sadzi saj

lucky napsal(a):
NO jo.,...zase přestávka..já to kašlu a jdu do stáje ustlat holčí, táta mi přivezl granule, tak je musím přesypat a alou pro holčí ...ta už bude řvát, kde jsém

Já už doma a tady nikdo, to mě dokáže fakt vytočit

15.2.2008 16:57

sadzi saj napsal(a):
Já už doma a tady nikdo, to mě dokáže fakt vytočit

Já tu měla taťku - byl tu megapytel se suchým pečivem a pro polštáře - to bych už asi na kole vážně nepobrala

15.2.2008 17:01

blanche napsal(a):
Já tu měla taťku - byl tu megapytel se suchým pečivem a pro polštáře - to bych už asi na kole vážně nepobrala

no to ne!!!! To by byla zajímavá jízda na kole!!!!
Jsem si asi dodělala nohu děvčata!!!!! Nějak už nemůžu ani našlapovat.

sadzi saj

15.2.2008 17:11
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
no to ne!!!! To by byla zajímavá jízda na kole!!!!
Jsem si asi dodělala nohu děvčata!!!!! Nějak už nemůžu ani našlapovat.

Copak si dělala Zuzi??

15.2.2008 17:15

sadzi saj napsal(a):
Copak si dělala Zuzi??

Já kulhala ve středu- omlátila jsem ji ve vaně koleno o kohoutek tak, že jsem si tam urvala kus kůže a pěkná ráda
Už ok ... Ale sotva jsem se belhala

15.2.2008 17:36

blanche napsal(a):
Já kulhala ve středu- omlátila jsem ji ve vaně koleno o kohoutek tak, že jsem si tam urvala kus kůže a pěkná ráda
Už ok ... Ale sotva jsem se belhala

kdysi dávno jsem jí měla blbě zlomenou a teď na podzim jak jsme měli s Atrejem tu vážnou nehodu tak mi jí zalehnul a od tý doby noha zlobí. Po větší zátěži oteče a bolí jako s...........
A já chodim běhat apod. takže noha bolí a dneska teda fest!

15.2.2008 17:42

naftalinka napsal(a):
kdysi dávno jsem jí měla blbě zlomenou a teď na podzim jak jsme měli s Atrejem tu vážnou nehodu tak mi jí zalehnul a od tý doby noha zlobí. Po větší zátěži oteče a bolí jako s...........
A já chodim běhat apod. takže noha bolí a dneska teda fest!

Ajaj ... tak to je mi líto
Snad to poleví, co ?
Mě to tu už ukrutně nebaví

sadzi saj

15.2.2008 17:54
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ajaj ... tak to je mi líto
Snad to poleví, co ?
Mě to tu už ukrutně nebaví

To ti věřím, tady je kosa jako s....., doma sotva 12 stupňů

15.2.2008 17:56