Ahojík holčiny tak zakládám nové téma...
Zítra jedu na na kontrolu s nohou, tak už se těším co mi řeknou..!!
Tak musíte držet palečky.. i u nohou!!
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Já určo držim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já také
Ahoj Zuziku, já teď dorazila od Elí, byli jsme strouhat, docela mazec, ale srovná jí to naštěstí
sadzi saj
napsal(a):
Já také
Ahoj Zuziku, já teď dorazila od Elí, byli jsme strouhat, docela mazec, ale srovná jí to naštěstí
Hoky tak to moc .. děkuju..
Hele Zuzko.. ty máš ty dva hřebce viď.. Můžeš dát fotečky a popsat kterej je kterej?
sadzi saj

dzinecek
napsal(a):
Hoky tak to moc .. děkuju..
Hele Zuzko.. ty máš ty dva hřebce viď.. Můžeš dát fotečky a popsat kterej je kterej?
Není zač
My tu máme stále zedníka, šílený, takže zase půjdu spát o půlnoci, to je děs a bída , ale zase už to skoro bude hotový
Dneska s Elí na vyjížďce, přiježďovali venku podle posledního tréninku a super, šlapala moc hezky, akorát jak se někde vracíme jakoby už zpět, je občas na pěst
No nic, jdu se uložit na gauč a pomalu usnout jako včera a pak se jenom přesunu do ložnice
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Není zač
My tu máme stále zedníka, šílený, takže zase půjdu spát o půlnoci, to je děs a bída , ale zase už to skoro bude hotový
Dneska s Elí na vyjížďce, přiježďovali venku podle posledního tréninku a super, šlapala moc hezky, akorát jak se někde vracíme jakoby už zpět, je občas na pěst
No nic, jdu se uložit na gauč a pomalu usnout jako včera a pak se jenom přesunu do ložnice
Dobré ranko všem, tak koukám, že asi začnu trpět samomluvou nikde, nikdo. Nám včera odjel zedník opět o půlnoci, takže jsem ráno byla jako náměsíčná a přijela do práce o 15 min. dýl
a zrovna se potkala se šéfem, nevím co ho to napadlo jít brzo do práce
No jdu si udělat čajík a posnídat
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ranko všem, tak koukám, že asi začnu trpět samomluvou nikde, nikdo. Nám včera odjel zedník opět o půlnoci, takže jsem ráno byla jako náměsíčná a přijela do práce o 15 min. dýl
a zrovna se potkala se šéfem, nevím co ho to napadlo jít brzo do práce
No jdu si udělat čajík a posnídat
Jak dopadlo strouhání.....
sadzi saj

lenkap
napsal(a):
Jak dopadlo strouhání.....
Dobře, dobře, všechno jsme to s panem Podhajským probrali, všechno mi ukázal, vysvětlil, nakreslil a popsal a tu začínající hnilobu začla mít z té špatné úpravy, měla to jenom na LP, protože tam měla moc vysoké patky celkem o velký kus a začal se jí dělat špalíček a střelka už nesahala na zem, tak tohle jí musel srovnat, takže teď prý bude chvíli dost citlivá a možná trochu pajdat, pač je to pro to kopyto změna, zadní měla celkem ok, na jedné má podtočené patky, druhou měla rostlou šikmo, ale to srovnal a říkal, že to má pěkný a druhou PP, tak má podtočený patky, takže se kopyto rozrůstalo do šířky a měla široký rozpěrky, tak to také srovnal. Po kamínkách teď vodit a opatrně nebo nechodit, než to doroste a ochodí si to. Říkal, že to půjde srovnat, ale ty přední se musí hlídat
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Dobře, dobře, všechno jsme to s panem Podhajským probrali, všechno mi ukázal, vysvětlil, nakreslil a popsal a tu začínající hnilobu začla mít z té špatné úpravy, měla to jenom na LP, protože tam měla moc vysoké patky celkem o velký kus a začal se jí dělat špalíček a střelka už nesahala na zem, tak tohle jí musel srovnat, takže teď prý bude chvíli dost citlivá a možná trochu pajdat, pač je to pro to kopyto změna, zadní měla celkem ok, na jedné má podtočené patky, druhou měla rostlou šikmo, ale to srovnal a říkal, že to má pěkný a druhou PP, tak má podtočený patky, takže se kopyto rozrůstalo do šířky a měla široký rozpěrky, tak to také srovnal. Po kamínkách teď vodit a opatrně nebo nechodit, než to doroste a ochodí si to. Říkal, že to půjde srovnat, ale ty přední se musí hlídat
Dobré ránko! Právě jsem dorazila od obvoďačky. Včera ušař konstatoval, že zánět se lepší a tak za něj jsem relativně zdravá a na kontrolu mám přijít jedině, kdyby byl nějaký problém. Udělal mi kopu testů, pěkně mě pomučil, profouknul mi i mozek, to bylo něco. Narve člověku do nosu trubičku s vzduchem a pustí to do člověka na plné pecky. A u toho má člověk mluvit, samozřejmě stačí 2 písmena a člověka zadusí. Takže mi to dělal asi 20x, no fakt děs. Jsem ten vzduch cítila až v kolenech . Měla jsem pak nos jak stopující vlčák
. Po všech testech taky přišel na to, že jsem kupodivu furt na to ucho hluchá, no ještě že mi to zjistil, to jsem bez něj netušila
. Prý se ten sluch časem vrátí. No, takže jsem dneska musela k obvoďačce, která mi ukončila neschopenku na pondělí. Už je mi fakt líp, ještě včera se mi motala kebule, ale dneska už jenom minimálně. Den ode dne je lepší. Do konce týdne budu fit. Počasí se na to samozřejmě připravuje a už dneska je mizerně, takže se máte co těšit
.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Právě jsem dorazila od obvoďačky. Včera ušař konstatoval, že zánět se lepší a tak za něj jsem relativně zdravá a na kontrolu mám přijít jedině, kdyby byl nějaký problém. Udělal mi kopu testů, pěkně mě pomučil, profouknul mi i mozek, to bylo něco. Narve člověku do nosu trubičku s vzduchem a pustí to do člověka na plné pecky. A u toho má člověk mluvit, samozřejmě stačí 2 písmena a člověka zadusí. Takže mi to dělal asi 20x, no fakt děs. Jsem ten vzduch cítila až v kolenech . Měla jsem pak nos jak stopující vlčák
. Po všech testech taky přišel na to, že jsem kupodivu furt na to ucho hluchá, no ještě že mi to zjistil, to jsem bez něj netušila
. Prý se ten sluch časem vrátí. No, takže jsem dneska musela k obvoďačce, která mi ukončila neschopenku na pondělí. Už je mi fakt líp, ještě včera se mi motala kebule, ale dneska už jenom minimálně. Den ode dne je lepší. Do konce týdne budu fit. Počasí se na to samozřejmě připravuje a už dneska je mizerně, takže se máte co těšit
.
To je dobře, že to pan podhajský srovnal.
A Hlavně že se ten sluch vrátííííí....... aby Ti ale v práci bylo dobřeeee.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
.
Leo, tak to je dobře, že už ti je lépe
Taky je nehorázně hnusněěěě
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Leo, tak to je dobře, že už ti je lépe
Taky je nehorázně hnusněěěě
Uvidim no, ještě tomu dám nějaký den a snad bych se aspoň na neděli mohla za koníkama podívat. Zatím to zas tak takové žůžo není, ale aspoň jsem doma schopná poklidit.
Tak paráda, že má Elí kopýtka v pořádku
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Uvidim no, ještě tomu dám nějaký den a snad bych se aspoň na neděli mohla za koníkama podívat. Zatím to zas tak takové žůžo není, ale aspoň jsem doma schopná poklidit.
Tak paráda, že má Elí kopýtka v pořádku
No jsem taky ráda, měla jsem strach, aby se to nějak nerozjelo
Bylo takový pěkný počasí a teploučko, jsem si zvykla a teď je hnus a kosa, ach jo Teda já se tu dneska nudííím
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No jsem taky ráda, měla jsem strach, aby se to nějak nerozjelo
Bylo takový pěkný počasí a teploučko, jsem si zvykla a teď je hnus a kosa, ach jo Teda já se tu dneska nudííím
No to víš, já se uzdravuju, počasí se zhoršuje, to je normálka, ani mě to nepřekvapuje .
To já tu uklízím, peču dortík, koukám u toho na telku a teď ještě půjdu v mezičase udělat brigošku - papírování.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No to víš, já se uzdravuju, počasí se zhoršuje, to je normálka, ani mě to nepřekvapuje .
To já tu uklízím, peču dortík, koukám u toho na telku a teď ještě půjdu v mezičase udělat brigošku - papírování.
Koukám, že máš taky na pilno co, taky doma nevydržíš sedět a zírat a co Valentýn holky slavíte??
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Koukám, že máš taky na pilno co, taky doma nevydržíš sedět a zírat a co Valentýn holky slavíte??
No když jsem byla odkázaná na postel, tak jsem fakt trpěla, nedalo se pořádně nic vzít do postele, motala jsem se i v sedě, navíc když vidíš, jak začíná postupně a postupně ten bordel přibývat, tak člověk trpí. Takže to teď musím dohnat. No já právě peču dortík na Valentýn, sice bych to měla bez problémů, kdybych něco koupila, ale už jsem nebyla v krámě pomalu 14 dní, takže mi nic jiného nezbylo, než něco \"vyrobit\" . Jenom jako aby to nebylo blbé, když ten můj přijde třeba s kytičkou.... Co Ty?
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No když jsem byla odkázaná na postel, tak jsem fakt trpěla, nedalo se pořádně nic vzít do postele, motala jsem se i v sedě, navíc když vidíš, jak začíná postupně a postupně ten bordel přibývat, tak člověk trpí. Takže to teď musím dohnat. No já právě peču dortík na Valentýn, sice bych to měla bez problémů, kdybych něco koupila, ale už jsem nebyla v krámě pomalu 14 dní, takže mi nic jiného nezbylo, než něco \"vyrobit\" . Jenom jako aby to nebylo blbé, když ten můj přijde třeba s kytičkou.... Co Ty?
Jj, já připravila překvapení s přáníčkem a dala mu to do auta, aby to ráno našel, až pojede do práce a já našla v kabelce čokoládový srdíčko, tak je to fajn, že jsme se takhle shodli
Teda tu brigádu ti závidím, taky bych něco malého potřebovala, ale nedá se nic sehnat
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jj, já připravila překvapení s přáníčkem a dala mu to do auta, aby to ráno našel, až pojede do práce a já našla v kabelce čokoládový srdíčko, tak je to fajn, že jsme se takhle shodli
Teda tu brigádu ti závidím, taky bych něco malého potřebovala, ale nedá se nic sehnat
No vidíte, jací jste romatici .
To jo, bez známosti člověk nemá ani možnost...
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No vidíte, jací jste romatici .
To jo, bez známosti člověk nemá ani možnost...
Měli jsme teď ty světýlka, takže za to děláme tu koupelnu, ale prý teď delší dobu nebudou Sice je to opruz práce a je to zdlouhavý, ale peníze dobrý, lepší něco, než nic.
Vy to máte taky dobrý, že si na něj tak hodná s dortíkem
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Měli jsme teď ty světýlka, takže za to děláme tu koupelnu, ale prý teď delší dobu nebudou Sice je to opruz práce a je to zdlouhavý, ale peníze dobrý, lepší něco, než nic.
Vy to máte taky dobrý, že si na něj tak hodná s dortíkem
A jak ta světýlka děláte? Si to nějak vůbec nedokážu představit.
Brzy dortík vyfotím. Už je v ledničce i se zdobením.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Tak už mám foto, ale nic moc, ono doma udělat polevu a výzdobu z ničeho je vcelku těžký. Ještě že máme takové mražené zásoby .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Jé, tak to se těším na fotečku
Jsou to takový plechy, co se dávají do terárek a akvárek na světlo, vypadá to jako střecha, takže Mirek musí v práci nastříhat plech na čtverce odpovídajícího tvaru, doma potom podle šablony se tam dělají puntíky, kde to musí v práci provrtat a čáry, podle kterých to musí naohybat v práci na stroji, to mu jezdím pomáhat většinou podávat mu to no a doma to potom musíme natřít základovkou a potom černou barvou a případně přetřít a zabalit.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Tak už mám foto, ale nic moc, ono doma udělat polevu a výzdobu z ničeho je vcelku těžký. Ještě že máme takové mražené zásoby .
Téééda, fajnový, si šikulka
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jé, tak to se těším na fotečku
Jsou to takový plechy, co se dávají do terárek a akvárek na světlo, vypadá to jako střecha, takže Mirek musí v práci nastříhat plech na čtverce odpovídajícího tvaru, doma potom podle šablony se tam dělají puntíky, kde to musí v práci provrtat a čáry, podle kterých to musí naohybat v práci na stroji, to mu jezdím pomáhat většinou podávat mu to no a doma to potom musíme natřít základovkou a potom černou barvou a případně přetřít a zabalit.
Aha, jo takhle, mít nějaké takové zvířátko, tak ušetříte a uděláte si to sami. Ale podle popisu fakt makajda.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Aha, jo takhle, mít nějaké takové zvířátko, tak ušetříte a uděláte si to sami. Ale podle popisu fakt makajda.
No celkem jo, hlavně, když máme šibeniční termíny jako cca 800 světel za skoro týden
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No celkem jo, hlavně, když máme šibeniční termíny jako cca 800 světel za skoro týden
No to jo, to musí být fofr.
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Ahoooj!!!!!!!! Nádherný dortík!!!!! Šikulka!!!!
Já jsem ted dorazila od koni, dělám si oběd a večer jdu do Národního divadla, už jsem nafotila mojí chinchilu, tak vám sem hodim nějaký fotky
Ahojky! Díky! No konečně fotečky prcka
zvířátková
napsal(a):
Ahojky! Díky! No konečně fotečky prcka
Tak tady je Monti!!!!!!!!!
zvířátková

dzinecek
napsal(a):
Jééé, ten je krásnej
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Děkuju, od tý doby co ho mám tak už docela vyrost a zmacatěl
Taky mi přišel, že už to asi nebude úplný prcek, jak je veliký?
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Děkuju, od tý doby co ho mám tak už docela vyrost a zmacatěl
Ahojky Zuziku, teda, ten je rozkošnej
Já si jdu ohřát obídek, dneska mám rýži s čínou, tak doufám, že to bude ňamka
sadzi saj
napsal(a):
Ahojda. Musím se vám se vtírnout - pro Andy - máme báráček!!!!! Jupííííííí
Na konci vesnice, oplocený, pozemek 1760m, pět místností, prádelna a já nevím co ještě. U toho jsou ruzný kůlničky dřevěný, takže tam asi rovnou vyfrknu Roječkovi bydlení - má to vyzděný základy. Nestíhám takže píšu sem. je to celkem fofr - včera jsme se tam byli podívat, řekli, že teda jo a dnes už se nám zařizuje hypotéka :-)
Jsem normoš v eforii - při představě, že mi budou děti psí celý den krásně běhat venku mi srdíčko plesá. když to dobře půjde, tak se v květnu stěhujeme
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky Zuziku, teda, ten je rozkošnej
Já si jdu ohřát obídek, dneska mám rýži s čínou, tak doufám, že to bude ňamka
Hmmm taky mňamka, já měla brambory s krabím masem, kukuřicí a sírem
On vypadá na těch fotkách mnohem větší než ve skutečnosti je, ale je to furt malinkatý, je ještě poloviční než dospělá chinchila
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Hmmm taky mňamka, já měla brambory s krabím masem, kukuřicí a sírem
On vypadá na těch fotkách mnohem větší než ve skutečnosti je, ale je to furt malinkatý, je ještě poloviční než dospělá chinchila
No já si udělala brambory se šlehačkou, většinu mám na zítra ke kuřeti. Ono pečení brambor a následně kuřete je na půl dne, tak jsem si jedno připravila předem
Tak to jo, to je potom prcek. Asi by to chtělo foto v dlani.
zvířátková
napsal(a):
No já si udělala brambory se šlehačkou, většinu mám na zítra ke kuřeti. Ono pečení brambor a následně kuřete je na půl dne, tak jsem si jedno připravila předem
Tak to jo, to je potom prcek. Asi by to chtělo foto v dlani.
mám foto s nohou
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Ahojda. Musím se vám se vtírnout - pro Andy - máme báráček!!!!! Jupííííííí
Na konci vesnice, oplocený, pozemek 1760m, pět místností, prádelna a já nevím co ještě. U toho jsou ruzný kůlničky dřevěný, takže tam asi rovnou vyfrknu Roječkovi bydlení - má to vyzděný základy. Nestíhám takže píšu sem. je to celkem fofr - včera jsme se tam byli podívat, řekli, že teda jo a dnes už se nám zařizuje hypotéka :-)
Jsem normoš v eforii - při představě, že mi budou děti psí celý den krásně běhat venku mi srdíčko plesá. když to dobře půjde, tak se v květnu stěhujeme
Jééé, tak to je super, tak to moc gratuluju, tak to jste určo moc šťastný, co, tak až budeš mít fotečky, určo pošli, jsem zvědavá a poslední dobou také pořád doufám, že prodají ten domeček co máme vyhlídnutý, i když ten náš mám moc ráda a máme to tam celý nový a sami si toho dost dělali, ale ta zahrada prostě chybí
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
no i tady vypadá docela jako macek, ale mám extrémě malou nohu
Jj, je to kusanec
Leo, jak děláš ty brambory, že by nová inspirace pro mou kuchyň
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jj, je to kusanec
Leo, jak děláš ty brambory, že by nová inspirace pro mou kuchyň
Zapejkací varnou mísu, na dno trochu másla, brambory bez šlupky na kousky (spíš placaté slabší), osolit (poctivě), zalít šlehačkou a šup do trouby. Občas to lžící promícháš, aby se Ti to nepřipeklo. Jednoduchost a člověk se může utlouct
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Zapejkací varnou mísu, na dno trochu másla, brambory bez šlupky na kousky (spíš placaté slabší), osolit (poctivě), zalít šlehačkou a šup do trouby. Občas to lžící promícháš, aby se Ti to nepřipeklo. Jednoduchost a člověk se může utlouct
Hm, tak to určitě zkusím a jak dlouho to děláš v té troubě??
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Hm, tak to určitě zkusím a jak dlouho to děláš v té troubě??
No, my máme debilní troubu, v které peču kuře 3 hodiny, takže i tohle je trošku delší. Za hoďku to tak je, ale řekla bych, že v normální troubě to bude mnohem dřív. Ona se ta šlehačka na brambory přilne a když si to zkusíš na lžičku ochutnat, tak poznáš, že už jdou akorát.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No, my máme debilní troubu, v které peču kuře 3 hodiny, takže i tohle je trošku delší. Za hoďku to tak je, ale řekla bych, že v normální troubě to bude mnohem dřív. Ona se ta šlehačka na brambory přilne a když si to zkusíš na lžičku ochutnat, tak poznáš, že už jdou akorát.
Ok, díky, asi o víkendu zkusím Dneska snad dáme květáček a nebo obalovaný chleba ve vajíčku, to se ještě uvidí, podle času.
Já už po obídku a dneska vyjímečně jsem zralá na šlofíka
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Ok, díky, asi o víkendu zkusím Dneska snad dáme květáček a nebo obalovaný chleba ve vajíčku, to se ještě uvidí, podle času.
Já už po obídku a dneska vyjímečně jsem zralá na šlofíka
Jasně, žádná věda, když to zvládnu já, tak i Ty .
sadzi saj

lenkap
napsal(a):
Já mám zase troubu rozbitou a nedaří se mi uhnat Michala aby se mnou jel nějakou kupit.
Takže vařím vše co jde v pánvi na ohni.
To je se snažím dávat všechno co jde do trouby
zvířátková

lenkap
napsal(a):
Já mám zase troubu rozbitou a nedaří se mi uhnat Michala aby se mnou jel nějakou kupit.
Takže vařím vše co jde v pánvi na ohni.
Já vzhledem k tomu, že peče tak ukrutně mizerně a pomalu, tak se jí taky vyhýbam jak můžu Ona se jenom předehřívá půl hodiny, to je pak na pepku. Ale to ještě ujde s pizzou, člověk sice čeká půl dne, než se vyhřeje, ale pak je upeklá hned.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Já vzhledem k tomu, že peče tak ukrutně mizerně a pomalu, tak se jí taky vyhýbam jak můžu Ona se jenom předehřívá půl hodiny, to je pak na pepku. Ale to ještě ujde s pizzou, člověk sice čeká půl dne, než se vyhřeje, ale pak je upeklá hned.
Mě už se to pomalu krátí
sadzi saj
napsal(a):
Mě už se to pomalu krátí
Jedeš potom za Elí?? Jí pozdravuj od ženicha Atreje Jeee ten dneska dělal věci. Pustila jsem ho ráno na kruhovku a začal nejdřív blnout ze psem, pak jsem jim do toho vkročila já a bylo vymalováno. Atrej začal lítat kolem, vyhazovat, předvádět se, vzpánat se a dělal různý a prarůzný věci!!!!!
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Jedeš potom za Elí?? Jí pozdravuj od ženicha Atreje Jeee ten dneska dělal věci. Pustila jsem ho ráno na kruhovku a začal nejdřív blnout ze psem, pak jsem jim do toho vkročila já a bylo vymalováno. Atrej začal lítat kolem, vyhazovat, předvádět se, vzpánat se a dělal různý a prarůzný věci!!!!!
Jo jo, dneska padla po třetí a jedu za Elí, ale jsem zvědavá, jak bude po tom strouhání chodit, ale počítám, že asi bude pajdat, tak nevím nevím, jestli nějaká jízdárna dneska dopadne nebo co bude se dít. Pozdrav vyřídím
Chodí i na tu pastvu co tam máte nebo nemůže, když je hřebčák??
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jo jo, dneska padla po třetí a jedu za Elí, ale jsem zvědavá, jak bude po tom strouhání chodit, ale počítám, že asi bude pajdat, tak nevím nevím, jestli nějaká jízdárna dneska dopadne nebo co bude se dít. Pozdrav vyřídím
Chodí i na tu pastvu co tam máte nebo nemůže, když je hřebčák??
No vidíš, to to dneska zase uteklo. Ono se to asi z domova ale říká, co?
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
To jo, ale celkem i jo uteklo nebylo to nejhorší, už jenom doházím rezervace do pc a razím
zvířátková
napsal(a):
Jo choděj tam oba, ale když tam nejsou koně takže je tam pouštím buď ráno, páč naše koně se tam pouštěj mezi 9 - 10 hod a nebo se koně zavřou odpol dřív a pustí se tam hřebci, ale pouštím si je tam jen když jsem tam já, páč takovej Atrej by se tam od nikoho odvést nenechal, je to hajzlík a kdyby ho vedl někdo jinej než já tak by ho kousal a zkoušel by na něj různý sviňárny a dopadlo by to buď tím, že dotyčnej by přišel pokousanej pokopanej nebo by Atrej běhal po okolí sám, páč by ho ten člověk neudržel
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Jo choděj tam oba, ale když tam nejsou koně takže je tam pouštím buď ráno, páč naše koně se tam pouštěj mezi 9 - 10 hod a nebo se koně zavřou odpol dřív a pustí se tam hřebci, ale pouštím si je tam jen když jsem tam já, páč takovej Atrej by se tam od nikoho odvést nenechal, je to hajzlík a kdyby ho vedl někdo jinej než já tak by ho kousal a zkoušel by na něj různý sviňárny a dopadlo by to buď tím, že dotyčnej by přišel pokousanej pokopanej nebo by Atrej běhal po okolí sám, páč by ho ten člověk neudržel
Tak to je teda pěkný torpédo Atrejek
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Tak to je teda pěkný torpédo Atrejek
Já razím, tak pá pá
naftalinka
napsal(a):
pápááá, torpédo každopádně, má přezdívku Kraken, dycky řikám, že jdu vypustit Krakena
Tohohle Krakena
naftalinka
napsal(a):
Tohohle Krakena
Hojík holky...
Tak vás zdravim.. Leo to je super, že už ti je lépe.
Já jsem byla dneska na tý kontrle a dobrý no.. dvakrát jsem byla na rentgenu a sádru mi ještě nechal. Nožku mám zatěžovat jak mi to půjde, ale už musím našlapovat.
Jsem moc ráda, ale ješě to není 100% nebyl si jistý jestli mi má dát obvaz nebo nechat sádru a tak že tam moc nevyděl jestli to je ještě není rozklížený. 5eknu vám, žekdyž jsem to viděla na tom rentgenu ten obrovsek šroub tak jsem se úplně zděsila. Až se mě ptal doktor jestli jsem v poho!
Zuzko .. prosím mohla by si sem hodit oba hřebce a napsat k nim kterej je kterej?
zvířátková

dzinecek
napsal(a):
Dobré ránko!
NO vidíš Míšo, brzy budeš v pořádku, jen ať Ti tu sádru pro jistotu ještě nechají, bude klid, ale asi to už musí lézt na mozek, co? Pořád se otravovat s takovou zátěží.
Já právě vyrážím objet ještě 2 doktory, abych měla zase na čas klid od kontrol. Tak si to sfouknu ve volnu, aby pak šéf neměl řeči. No a koukám z okna a u nás normálně padá sníh. Teda jenom tak jemně, malé lehoučké vločky, ale i tak na to čumim jak péro z gauče. NO jo no, zákon schválnosti je tu, včera jsem viděla předpověď počasí a bylo mi to úplně jasné, furt mrazy .
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
NO vidíš Míšo, brzy budeš v pořádku, jen ať Ti tu sádru pro jistotu ještě nechají, bude klid, ale asi to už musí lézt na mozek, co? Pořád se otravovat s takovou zátěží.
Já právě vyrážím objet ještě 2 doktory, abych měla zase na čas klid od kontrol. Tak si to sfouknu ve volnu, aby pak šéf neměl řeči. No a koukám z okna a u nás normálně padá sníh. Teda jenom tak jemně, malé lehoučké vločky, ale i tak na to čumim jak péro z gauče. NO jo no, zákon schválnosti je tu, včera jsem viděla předpověď počasí a bylo mi to úplně jasné, furt mrazy .
Ahoj, dobré ránko!!!!
Tady taky spadlo asi 5 vloček sněhu, zima tu je a svítí sluníčko
Jo oba hřebce sem hodit můžu, jasně
Tak první pán na holení je Atrej!!!!!!!
naftalinka
napsal(a):
Ahoj, dobré ránko!!!!
Tady taky spadlo asi 5 vloček sněhu, zima tu je a svítí sluníčko
Jo oba hřebce sem hodit můžu, jasně
Tak první pán na holení je Atrej!!!!!!!
A tady je Hero!!!!!
naftalinka
napsal(a):
A tady je Hero!!!!!
A tady jsou oba dva najednou
naftalinka
napsal(a):
A tady jsou oba dva najednou
Ahoj! Kluci jsou krásní! Už se těším až se na jaře a v létě bude zase dobře fotit koníky v letním kožíšku. Usa pelichá jako ďas. Dneska ji asi profouknu, už je zaprášená a ty chlupy se uvolní.
U nás je zima jako v Rusku, je to tady jemně pocukrované, ale nic moc, jen mráz.
lucky
napsal(a):
Ahoj! Kluci jsou krásní! Už se těším až se na jaře a v létě bude zase dobře fotit koníky v letním kožíšku. Usa pelichá jako ďas. Dneska ji asi profouknu, už je zaprášená a ty chlupy se uvolní.
U nás je zima jako v Rusku, je to tady jemně pocukrované, ale nic moc, jen mráz.
no tady zase takovej mráz neni a přes den je nad nulou, jen přes noc krapet mrzne. No o línání mi ani nepovídej!!!! Atreje jsem z toho už už dostala,ale Hery ten asi nepřelíná a já se jim v takovym bláznivym počasí ani nedivím!
naftalinka
napsal(a):
no tady zase takovej mráz neni a přes den je nad nulou, jen přes noc krapet mrzne. No o línání mi ani nepovídej!!!! Atreje jsem z toho už už dostala,ale Hery ten asi nepřelíná a já se jim v takovym bláznivym počasí ani nedivím!
Atrej
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Ahoj, dobré ráno,
teda Leo, ten sníh si tam nechte, tady bylo ráno mínus 5, kosa jako blázen a momentálně je tu jasno, já nechci sníh ani mráz zase nám zmrzne jízdárna a bude po prdeli
No nic, jdu si udělat čajík a posnídat.
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj, dobré ráno,
teda Leo, ten sníh si tam nechte, tady bylo ráno mínus 5, kosa jako blázen a momentálně je tu jasno, já nechci sníh ani mráz zase nám zmrzne jízdárna a bude po prdeli
No nic, jdu si udělat čajík a posnídat.
Ahoj!!!! Tady ve stredních Čechách už zimu nehlásej, jen občas nějakej ten mrazík, ale sníh už by tu neměl bejt!!!!! Já se teda těším na jaro jako blázen
naftalinka
napsal(a):
Ahoj!!!! Tady ve stredních Čechách už zimu nehlásej, jen občas nějakej ten mrazík, ale sníh už by tu neměl bejt!!!!! Já se teda těším na jaro jako blázen
Ahojky,
tak se hlásím taky z práce - se mi zase chtělo ...
Hlavně ta vidina pracovního víkendu
Teď jsem tu dělala výdaj atd ...
Tak zatím práce dost
lucky
napsal(a):
kluci jsou fakt úžasní a ta fotka z haly se mi moc líbí! Má takovou pěknou atmosféru!Škoda toho pohledu do země
Joooo Blaní to mi něco říká, pracovní víkend, já mám pro změnu noční!!!!!
Jooo ta fotka Andy s Elí je fakt úžasná, hezky tam prosvitává sluníčko
No holky včera v divadle to bylo super, úžasná sranda, super zážitek, ale byla jsem ráda, když jsem v 23,30 dorazila domu a padla do postele!!!!
sadzi saj

lucky
napsal(a):
kluci jsou fakt úžasní a ta fotka z haly se mi moc líbí! Má takovou pěknou atmosféru!Škoda toho pohledu do země
JJ, Blanka šikulka, ale myslím, že to dobře vystihuje moje rozpoložení v ten moment
sadzi saj
napsal(a):
JJ, Blanka šikulka, ale myslím, že to dobře vystihuje moje rozpoložení v ten moment
Náhodou tady na tý fotce vypadáte hezky spokojeně, kobyla ani nemá takovej vyděšenej výraz, kterej tam chudinka po většinu času vlastně měla!!!!!
Tak já taky hážu jednu ze soustředění, taky pohled do země
blanche
napsal(a):
JJ, budu makat, až se ze mě bude kouřit
Navíc musím vrátit ty 2h, co jsem strávila na alergologii
A máme tu syna bosse ... tak tu asi fakt budu muset pracovat
Včera jsme s Barčou brazdily zase pole - super ... už konečně nekašle tak jsem ráda ...
Tak to se nemáš bejt takhle pod dohledem!!!!
Super, že je po kašli, u nás se teď rozkašlali asi 3 koně, naštěstí hřebci nic.
naftalinka
napsal(a):
No prostě Blanka je šikovná holka!!!! Se nad těma fotkama furt kochám
jukněte....
2mezerky
http://www.youtube.com/ watch?v=WShT2aLPFHc&feature =related
sadzi saj

lucky
napsal(a):
jukněte....
2mezerky
http://www.youtube.com/ watch?v=WShT2aLPFHc&feature =related
Tady poletuje sníh, se z toho po....
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Fakt ?
Tady je docela sluníčko
Snad to i vydrží ... Ale ven se nedostanu
Jééé, kuju ... jsem ráda, že se fotečky líbí
Jj, tady už je také sluníčko a mraky odešlo, ale je tam pěkná kosa
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Mi říkej ... Jela jsem na kole ... Táhlo mi na záda ... No humus ...
No já jsem si taky zvykla na to teploučku, teď člověk přijede ke koním a všude kosa šílený, už aby bylo jaro
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Se párkrát vyspíme a bude tu, dyť to utíká jako blázen!!!!!
Jj, to jo, utíká, to máš pravdu, ale já už se radovala, že už můžu trénovat a že už snad nebude zmrzlá jízdárna a dneska ráno na mě ukazoval teploměr -5
lenkap
napsal(a):
Jooo, holky u nás dneska i sněžiloooo. Konec a já se radovala, že bude jaroóoo. A nic.
JJ, teď u nás poletoval ten sníh, co byl asi ráno na ME
A já jsem si nasázela semínka bylinek - tady ukázka
sadzi saj

lenkap
napsal(a):
Ty jo, ta si šikulka a copak tam máš. Majoránky Libeček, šalvěj, yzop???
Teda, Blanka zahradnice
Jj, to je možný, jelikož ráno to tu bylo celkem zatažený a vypadalo to na vánici podle mraků, ale potom to odešlo a teď je tu krásně jasno, ale jak psala Lucky, tady taky solidní kosa.
lenkap
napsal(a):
Ty jo, ta si šikulka a copak tam máš. Majoránky Libeček, šalvěj, yzop???
No skoro ...
Majoránka, yzop, rozmyrýn a bazalka
No, jsem na to zvědavá ... Na chalupě jsem neměla co dělat ... Tak jsem to nasazela a udělala ještě kukaň z poličky ... Jsem na to zvědavá
dzinecek
napsal(a):
A tady něco už většího ... Co jsem ještě nestačila utrápit
naftalinka
napsal(a):
Ty vado já sotva zvládám údržbu květin v bytě
Tak jsem vyžehlila 2 přeplněný koše prádla a mám vystaráno
No, žehlení nesnáším ... Mám tam taky hromadu - můžeš zavítat
Bylinky jsou super ... Teď budu zkoušet i jiný ... Dala jsem je do květníků a až bude pěkně, frknu je někam ven na zíďku ... jsem zvědavá, co tomu řekne ale kočičinec
blanche
napsal(a):
No, žehlení nesnáším ... Mám tam taky hromadu - můžeš zavítat
Bylinky jsou super ... Teď budu zkoušet i jiný ... Dala jsem je do květníků a až bude pěkně, frknu je někam ven na zíďku ... jsem zvědavá, co tomu řekne ale kočičinec
Já jediný zelený co snesu jsou kopřivy v míchanecj vajcích a na jaře na chleba .... ha sem zapoměla jak se tomu nadávááááá
jsem metanko. Tak to jako na namazanej chleba tvarochem a tak podobně. Jinak zelený nerada.
lenkap
napsal(a):
Já jediný zelený co snesu jsou kopřivy v míchanecj vajcích a na jaře na chleba .... ha sem zapoměla jak se tomu nadávááááá
jsem metanko. Tak to jako na namazanej chleba tvarochem a tak podobně. Jinak zelený nerada.
To já mám ráda něco i na maso - naložit atd ...
Ale mě se to líbí i jako dekorace v truhlíku nebo květináči
sadzi saj

blanche
napsal(a):
To já mám ráda něco i na maso - naložit atd ...
Ale mě se to líbí i jako dekorace v truhlíku nebo květináči
Tak to já jsem na tom s kytkama podobně jako Zuzka
Já už dorazila z města, něco nakoupila, samo něco zapomněla, takže se vracela a trubka zapomněla se stavit v bance, neskutečná skleróza sem a koupila jsem si obalovaný arašídy v čokoládě na nervy, aby mě neranila mrtvice z té výplaty co jsem dostala
sadzi saj
napsal(a):
Tak to já jsem na tom s kytkama podobně jako Zuzka
Já už dorazila z města, něco nakoupila, samo něco zapomněla, takže se vracela a trubka zapomněla se stavit v bance, neskutečná skleróza sem a koupila jsem si obalovaný arašídy v čokoládě na nervy, aby mě neranila mrtvice z té výplaty co jsem dostala
No mi říkej .. jsem si nakoupila taky žrádlo ...
Jsem tam lítala ... pak ještě misky na kytky - už jsem jak úchyl
Pak tam měli výprodej ... tak jsem si za 10,- koupila takové ty živé kamínky ... ale jsou gumový, tak jsem zvědavá, co z nich bude ... Budu tu mít na recepci zábavu
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No mi říkej .. jsem si nakoupila taky žrádlo ...
Jsem tam lítala ... pak ještě misky na kytky - už jsem jak úchyl
Pak tam měli výprodej ... tak jsem si za 10,- koupila takové ty živé kamínky ... ale jsou gumový, tak jsem zvědavá, co z nich bude ... Budu tu mít na recepci zábavu
Mě to tu dneska neba a ještě jsem celkem nas.... z tý výplaty
sadzi saj
napsal(a):
Mě to tu dneska neba a ještě jsem celkem nas.... z tý výplaty
No, to mě taky
Hlavně je mi zle z toho, že tu budu i zítra a pozítří ... Fňuk ...
blanche
napsal(a):
No, to mě taky
Hlavně je mi zle z toho, že tu budu i zítra a pozítří ... Fňuk ...
Ahoj ...
No Zuzko hřebčáci jsou nádherní.. jsou si dost podobní, ale Atrejek je teda tmavší má výraznější groše.. tak už vim jak je rozeznám.
No já dneska měla jenom do půl dvanácté a cestu na autobus na mě lidi čuměli jak puci. Já jak to mám v sádře, tak se mi s tim za prvé chodí blbě a jak nemůžu ohnout kotník, tak se mi vyždycky úplně propadne koleno!! To pak lidi čuměj a už i kámoška mi řekla že to vypadá jako kdybych ji měla umělou!
Za druhé mám tu francouzskou holi, abych neměla zase to narvaný podpaží a tak vypadám jak mrzák no.
Andrej na těch fotkách se mi zdá Elí taky taková uvolněná a spokiojený.. na jinej je taková vykulená a při jde mi že má strach.
Už aby bylo jako a pak léto... !!!! A já mohla zase v pohodě jezdit!!
sadzi saj

dzinecek
napsal(a):
Ahoj ...
No Zuzko hřebčáci jsou nádherní.. jsou si dost podobní, ale Atrejek je teda tmavší má výraznější groše.. tak už vim jak je rozeznám.
No já dneska měla jenom do půl dvanácté a cestu na autobus na mě lidi čuměli jak puci. Já jak to mám v sádře, tak se mi s tim za prvé chodí blbě a jak nemůžu ohnout kotník, tak se mi vyždycky úplně propadne koleno!! To pak lidi čuměj a už i kámoška mi řekla že to vypadá jako kdybych ji měla umělou!
Za druhé mám tu francouzskou holi, abych neměla zase to narvaný podpaží a tak vypadám jak mrzák no.
Andrej na těch fotkách se mi zdá Elí taky taková uvolněná a spokiojený.. na jinej je taková vykulená a při jde mi že má strach.
Už aby bylo jako a pak léto... !!!! A já mohla zase v pohodě jezdit!!
No nevím, ale na tom soustředění byla všechno jenom ne uvolněná a spokojená
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Nazdárek! Tak jsem tu zas.
Oběhla jsem ty doktory, řeknu vám ale, že už chápu, čeho se ty důchodci při novele báli. Já jsem za posledních pár dní dala tolik peněz za kontroly, vyšetření, recepty, že je to až šílené. Doufám, že budu mít zase aspoň nějaký čas klid.
Jinak kytičky zbožňuju, ale pokud se jedná o zelené v jídle, tak to vůbec. Na pohled se mi bylinky taky líbí a třeba mít nějakou jenom tak aby provonila kuchyň, proč ne.
U nás to počasí je jak na apríla. Chvíli chumelenice, chvíli slunce, chvíli zataženo. Zima je ale fakt kvalitní. Je pravda, že sníh bych ráda, aby zakryl bahno a abych mohla zapřáhnout prcka do saní, ale zase když si mám vybrat mezi tím a suchým jarem, tak sem s ním. Jsem teď trošku upravila stránky, jenom pár fotek vyházela, občas mám vyřazovací záchvat, vyhodim třeba čtvrtku fotek, alba scucnu do méně částí. A když jsem tam viděla ty jarní fotky na trávě, tak jsem pomalu slintala. To bude paráda.
sadzi saj
napsal(a):
teda tady je humus! Usu jsem vyfoukla fukarem, tak se z ní zase vyprášil bordel.
Pak se tady semlela fujavice, tak jsem se pustila do kopýtek. Udělala jsem Usince přední kopýtka, rašplí jsem si samozřejmě sjela palec..já jsem takové nemehlo. Oni jak to mají kováři a ldii co to dělají v ruce, tak už se nezraní, ale já se vždycky někde zapomenu a nechám prsty kde nemám
. A jediné štěstí, že holčí je fakt hodná a stojí sama, drží mi nožičku celou dobu sama. Ale jinak je to tady jako apríl.
Chvíli svítí sluníčko, chvíli fujavice, vítr..no děs. Usu jsem hodila k Čipovi a bude tam co to půjde. Je tam pro koně dobře..hlavně že neprší. Ale kosa hrozná..chtěla jsem na vyjížďku, ale nee..fakt bych zmrzla. Zítra asi pojedeme s Betty, ale dneska se mi nechce.
lucky
napsal(a):
teda tady je humus! Usu jsem vyfoukla fukarem, tak se z ní zase vyprášil bordel.
Pak se tady semlela fujavice, tak jsem se pustila do kopýtek. Udělala jsem Usince přední kopýtka, rašplí jsem si samozřejmě sjela palec..já jsem takové nemehlo. Oni jak to mají kováři a ldii co to dělají v ruce, tak už se nezraní, ale já se vždycky někde zapomenu a nechám prsty kde nemám
. A jediné štěstí, že holčí je fakt hodná a stojí sama, drží mi nožičku celou dobu sama. Ale jinak je to tady jako apríl.
Chvíli svítí sluníčko, chvíli fujavice, vítr..no děs. Usu jsem hodila k Čipovi a bude tam co to půjde. Je tam pro koně dobře..hlavně že neprší. Ale kosa hrozná..chtěla jsem na vyjížďku, ale nee..fakt bych zmrzla. Zítra asi pojedeme s Betty, ale dneska se mi nechce.
Blani, to video je super! Jsem se zasmála!
lucky
napsal(a):
JInak Leo, no to já už se taky prohla u doktora! A kamarádka byla nemocná + její manžel + 3 děti a byli na mizině
JO, natočila jsem Usu na mobil u Čipa, ale fakt nemám ponětí jak to stáhnout
Jinak tady zrovna svílí sluníčko..heč
No, mi tu teď máme pěkně zataženo
Jsem měla teď obídek - pizzu - sežrala jsem jí celou a sama
blanche
napsal(a):
No, mi tu teď máme pěkně zataženo
Jsem měla teď obídek - pizzu - sežrala jsem jí celou a sama
Já chci taky pizzu!!!! Béééé!
Teda ty kytky jsou krásné!
Holky, já dneska koukala na Usu a ona se mi mění! Jak začala konečně pořádně zase trénovat, jezdíme skoro denně. V pondělí, úterý, středa, včera byla v kruhovce a dost si mákla, dneska má sice volno, ale zítra zase snad vyjedeme, tak jsem na ni dneska sahala a má hřbet silnější a silnější. Začínají se ji rýsovat dost svaly na stehnech. Přes kožich to není ještě tak vidět, ale snad jak vylíná, tak se vyrýsuje a bude kočka...ještě potřebuje více, ale zdárně pokračujeme
lucky
napsal(a):
Já chci taky pizzu!!!! Béééé!
Teda ty kytky jsou krásné!
Holky, já dneska koukala na Usu a ona se mi mění! Jak začala konečně pořádně zase trénovat, jezdíme skoro denně. V pondělí, úterý, středa, včera byla v kruhovce a dost si mákla, dneska má sice volno, ale zítra zase snad vyjedeme, tak jsem na ni dneska sahala a má hřbet silnější a silnější. Začínají se ji rýsovat dost svaly na stehnech. Přes kožich to není ještě tak vidět, ale snad jak vylíná, tak se vyrýsuje a bude kočka...ještě potřebuje více, ale zdárně pokračujeme
Kytičky jsou super - doma mám taky hustou botanickou
Usa je už pořádná dáma
blanche
napsal(a):
Kytičky jsou super - doma mám taky hustou botanickou
Usa je už pořádná dáma
NO jo..konečně se z ní rýsuje kůň. Zmohutněla i v plecích, ne širší a chová se už většnou jako dáma, ne jako puberťák..i když, taky jak kdy, že...
sadzi saj

lucky
napsal(a):
NO jo..konečně se z ní rýsuje kůň. Zmohutněla i v plecích, ne širší a chová se už většnou jako dáma, ne jako puberťák..i když, taky jak kdy, že...
Dámy, tak já už pomalu razím domů do toho bordelu, ale ještě musím okopírovat nějaký návody a doufám, že už nám to ten zedník dodělá
blanche
napsal(a):
Se máš ...
A doma přeji hodně zdaru
No jo, já tady sleduji tu šaškárnu při volbě prezidenta. A uklízím ten svůj bordel tady. A venku je dost povichr a zima, ale holčí bude spokojená s Čipem. Ještě ji tam chvíli nechám
blanche
napsal(a):
Tak to musí být s TV fakt zábava
Tak jak probíhá den??? já byla u koníků, u máminy na obědě a teď se válim na kanapi a pomalu se chystám na noční
sadzi saj

lucky
napsal(a):
NO jo.,...zase přestávka..já to kašlu a jdu do stáje ustlat holčí, táta mi přivezl granule, tak je musím přesypat a alou pro holčí ...ta už bude řvát, kde jsém
Já už doma a tady nikdo, to mě dokáže fakt vytočit
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
no to ne!!!! To by byla zajímavá jízda na kole!!!!
Jsem si asi dodělala nohu děvčata!!!!! Nějak už nemůžu ani našlapovat.
Copak si dělala Zuzi??
blanche
napsal(a):
Já kulhala ve středu- omlátila jsem ji ve vaně koleno o kohoutek tak, že jsem si tam urvala kus kůže a pěkná ráda
Už ok ... Ale sotva jsem se belhala
kdysi dávno jsem jí měla blbě zlomenou a teď na podzim jak jsme měli s Atrejem tu vážnou nehodu tak mi jí zalehnul a od tý doby noha zlobí. Po větší zátěži oteče a bolí jako s...........
A já chodim běhat apod. takže noha bolí a dneska teda fest!
naftalinka
napsal(a):
kdysi dávno jsem jí měla blbě zlomenou a teď na podzim jak jsme měli s Atrejem tu vážnou nehodu tak mi jí zalehnul a od tý doby noha zlobí. Po větší zátěži oteče a bolí jako s...........
A já chodim běhat apod. takže noha bolí a dneska teda fest!
Ajaj ... tak to je mi líto
Snad to poleví, co ?
Mě to tu už ukrutně nebaví
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Ajaj ... tak to je mi líto
Snad to poleví, co ?
Mě to tu už ukrutně nebaví
To ti věřím, tady je kosa jako s....., doma sotva 12 stupňů