Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2008 20:25

Ahojky, viděli jste film Seabiscuit , jetli jo tak mi posílejte vaše komentáře k tomuto filmu a jak se vám líbil tak pište!!!

17.2.2008 20:39

sherri30 napsal(a):
Ahojky, viděli jste film Seabiscuit , jetli jo tak mi posílejte vaše komentáře k tomuto filmu a jak se vám líbil tak pište!!!

Já si ho nahrála na DVD, ale nejvíc se mi líbil ke konci kdy se oba zotavovali. Jinak vcelku film slušný.

17.2.2008 21:41

thesis napsal(a):
Já si ho nahrála na DVD, ale nejvíc se mi líbil ke konci kdy se oba zotavovali. Jinak vcelku film slušný.

Jé a nemáte někdo DC++, já bych ho tak chtěla ale nikde ho nemají. Ani na DC mi nejde stáhnout. Tak kdyby někdo měl a byl by k mání.
Díky, H.

17.2.2008 21:46

honey napsal(a):
Jé a nemáte někdo DC++, já bych ho tak chtěla ale nikde ho nemají. Ani na DC mi nejde stáhnout. Tak kdyby někdo měl a byl by k mání.
Díky, H.

Ehm, asi jsem natvrdlá ale co je DC?

19.2.2008 18:53

sherri30 napsal(a):

jj moc pěkný :-)

19.2.2008 19:02

sherri30 napsal(a):

mám ho na DVD ... Pěkný film.... DC++ je "místo" ,kde se dá stáhnout spousta věcí

19.2.2008 20:28

thesis napsal(a):
Ehm, asi jsem natvrdlá ale co je DC?

V kostce program, přes který se můžeš přes net připojit na různé složky, které dají uživatelké programu k dispozici - tz- hudba, filmy, atd.

Bohužel zpravidla pirátské stahování, tže hrozí i pokuty, pokud se o uživatele začne zajímat policie... Viz naposled mladík, který dal k dispozici Harryho Pottera. Netuším teda, zda to bylo přímo přes DC, ale každopádně měl snad zaplatit 100 tisíc pokuty...

Přidejte reakci

Přidat smajlík