Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2008 18:14

thesis napsal(a):
A ¨Monča

Hm a že jsme se trefily i do stejného počtu vykřičníků. Já dávám fotky a trvá to déle takže jsem si nevšimla co se děje na diskuzi.

Terka a Iris

24.2.2008 18:15

thesis napsal(a):
A ¨Monča

Zdravím
Tak ten druhý Třinec necháme zaniknout
Jinak ,dneska bylo fakt krásně,zašl jsme s Lenčou s kobčama na louku u pastvy...Viki běhala,držela se pěkně Melissky...jednou se akorát zapomněla,ale pak se přiřítilaFotky budu dávat potom na stránky ,ale až večer ..já mám fotky jenom z pastvy,kde jsme je nachvilu pustily..Lenka má nafocený zbytek,jak sem s Melissou lítala po louce a Viki s náma
Fotka je z dneška,jak jsem přišla

24.2.2008 18:16

thesis napsal(a):
Hm a že jsme se trefily i do stejného počtu vykřičníků. Já dávám fotky a trvá to déle takže jsem si nevšimla co se děje na diskuzi.

Terka a Iris

Laura

24.2.2008 18:17

kajja napsal(a):
Zdravím
Jinak ,dneska bylo fakt krásně,zašl jsme s Lenčou s kobčama na louku u pastvy...Viki běhala,držela se pěkně Melissky...jednou se akorát zapomněla,ale pak se přiřítilaFotky budu dávat potom na stránky ,ale až večer ..já mám fotky jenom z pastvy,kde jsme je nachvilu pustily..Lenka má nafocený zbytek,jak sem s Melissou lítala po louce a Viki s náma

,čuste,Noo.. k tomu Agricopu co bych dodala.D..jen že se to tam tedˇ hodně změnilo,je to tam úplně jiné no..Ale tak myslím si,že s holkama jsme super banda,už se tam nekouří ,nepije...Jinak Thesis,na Stazku určo přijedˇ kuknout,hlavně pak na sourozence od Shayly :))..
Já Vám tu za chvíli hodím fotky z dneška:))

24.2.2008 18:21

kajja napsal(a):
Zdravím

Jo Mel a její odstíny

Sylva a Normen

24.2.2008 18:25

thesis napsal(a):
Jo Mel a její odstíny

Sylva a Normen

Ten ocas od Mel

24.2.2008 18:27

thesis napsal(a):

Terka a Iris

já sem to právě ještě dvakrát kontrolovala,jestli už tu rubriku někdo neudělal

24.2.2008 18:27

thesis napsal(a):
Jo Mel a její odstíny

Sylva a Normen

Jasně Terko, jsem na její hříbě zvědavá, kdy má vlastně termín, počítám že tak květen jelikož na připouštění šla až po odstavu Shayly

Připravená Dzilla

24.2.2008 18:30

thesis napsal(a):
Jasně Terko, jsem na její hříbě zvědavá, kdy má vlastně termín, počítám že tak květen jelikož na připouštění šla až po odstavu Shayly

Připravená Dzilla

No ocas ale co to břicho? Tyjo na to ještě ani Lupin nemá.

Sagvan

24.2.2008 18:30

thesis napsal(a):

Připravená Dzilla

termín má mezi květnem-červnem.)Ale už se těším na hříbátko.)).

24.2.2008 18:32

thesis napsal(a):
No ocas ale co to břicho? Tyjo na to ještě ani Lupin nemá.

Sagvan

Peťa a Cichá Tón I

24.2.2008 18:34

terusinka napsal(a):

Ono to tak na živo nevypadá...fotky ztlušťujou
sem se ptala Lenky,jestli si knim neodskočil nějaký hřebeček

po předních!

24.2.2008 18:35

terusinka napsal(a):

Tak to bych ještě mohla stihnout před svým porodem

Asi Wella

24.2.2008 18:36

thesis napsal(a):

Asi Wella

,a kdy máš termín Thesis?

24.2.2008 18:38

terusinka napsal(a):

neni na té fotce,kde je Petra..Bacardi?

24.2.2008 18:44

thesis napsal(a):

Asi Wella

Tady to asi nepůjde vidět ale Terka se tváří úplně stejně jako Iris

24.2.2008 18:45

terusinka napsal(a):

15.8

24.2.2008 18:45

kajja napsal(a):
neni na té fotce,kde je Petra..Bacardi?

jj je to bacardie a Peta

24.2.2008 18:46

alameda napsal(a):
jj je to bacardie a Peta

Hm pak mi řekněte proč byl ten kůň hlášený jako Cichá Tón? Páč že ji tak hlaásili vím zcela jistě.

24.2.2008 18:47

thesis napsal(a):

Faust

24.2.2008 18:48

thesis napsal(a):

To sou ,ale někdy strašné výrazy..když to není na té fotce třeba,tak si ani neuvědomíš,že se nějak ksichtíš

24.2.2008 18:49

thesis napsal(a):
Hm pak mi řekněte proč byl ten kůň hlášený jako Cichá Tón? Páč že ji tak hlaásili vím zcela jistě.

No bylo,to tam jakési domotané..nemám o tom mluvit.mám to zakázané

24.2.2008 18:49

thesis napsal(a):

jj ona baciba stratovala za Tichou... z jisteho dovodu kere by se neměl řikat.

24.2.2008 18:51

kajja napsal(a):
To sou ,ale někdy strašné výrazy..když to není na té fotce třeba,tak si ani neuvědomíš,že se nějak ksichtíš

,Thesis:D jáááj taká fotka,to tu nemáš dávat:D

kajja napsal(a):

Já a magie

alameda napsal(a):
jj ona baciba stratovala za Tichou... z jisteho dovodu kere by se neměl řikat.

Jo tuším že jinde šlo o licence ale na VT?

24.2.2008 18:52

thesis napsal(a):
Jo tuším že jinde šlo o licence ale na VT?

No na Vt šlo o nco podobneho,.. u bacardi byl celkovy jede problem no... ve věku jejím.

24.2.2008 18:54

alameda napsal(a):
No na Vt šlo o nco podobneho,.. u bacardi byl celkovy jede problem no... ve věku jejím.

To mi chceš říct že ještě nebyla tříletá?

24.2.2008 18:57

thesis napsal(a):
To mi chceš říct že ještě nebyla tříletá?

No neměla právě asi vubec papiry... a letos bude perve 4letake konci roku myslím

24.2.2008 18:59

alameda napsal(a):
Dik

Borůvka a Pavel Holešovksý

24.2.2008 19:00

alameda napsal(a):
Dik

,hodím tu taky pár fotek-z dneška,jak sme si užívali krásného dne:D
Já a Stazinka

24.2.2008 19:00

alameda napsal(a):
Borůvka a Pavel Holešovksý

Borůvka

24.2.2008 19:02

terusinka napsal(a):
Já a Stazinka

Fanés

alameda napsal(a):
O5magie

Tak já taky přihodím pár fotek z veřejňáku, bohužel mírně mázlé.

Shagy a jezdkyni neznám.

terusinka napsal(a):
Já a Stazinka

Kde máš přilbu
My jsme dneska zkoušely s Mel skákat jeden takový příkop u pastvy..tak zezačátku vůbec nešla,ale pak už v pohoděDneska bylo fajně,doufám,že to vydrží,když už mi začaly ty prázdniny

terusinka napsal(a):
Já a Stazinka

opět

24.2.2008 19:04

pegaska pony napsal(a):

Shagy a jezdkyni neznám.

Fanés

alameda napsal(a):
No neměla právě asi vubec papiry... a letos bude perve 4letake konci roku myslím

Aha tak to není takový děs, papíry se udělají a bude, ale ten věk tež nic moc.

pegaska pony napsal(a):

Shagy a jezdkyni neznám.

opět

24.2.2008 19:06

alameda napsal(a):
Fanés

Fanés ve výbehu v bašce

24.2.2008 19:07

alameda napsal(a):
Fanés

Mě už se ani fotky nechce dávat, jsem zas chcíplá. Jsem se dneska donutila venku něco dělat a pak jsem si velebila auto. Zítra mám hodně ježdění.. jej jak já jsem na to auto pyšná

24.2.2008 19:11

alameda napsal(a):
faní nyná

Je už na světě něco více o té "maxi"vyjížďce?
A víte někdo,kde jsou v Bystřici paseky?

24.2.2008 19:13

pegaska pony napsal(a):
Terka a Iriska.

ano Terka a Iriska :D tady taky..má snad ještě někdo fotku Terka a Iris?

24.2.2008 19:14

terusinka napsal(a):
ano Terka a Iriska :D tady taky..má snad ještě někdo fotku Terka a Iris?

jóó,á má taky fotku
Terka a Iris

24.2.2008 19:15

kajja napsal(a):

,dšělo,ještě někdo se najde:D?

24.2.2008 19:16

kajja napsal(a):
jóó,á má taky fotku
Terka a Iris

nebo ještě tady,škoda,že má Iris hlavu za tím stojanem

24.2.2008 19:17

kajja napsal(a):

To máš myslím tam nahoru do kopců ne?Nebo za Bystřicí?

24.2.2008 19:18

pegaska pony napsal(a):
To máš myslím tam nahoru do kopců ne?Nebo za Bystřicí?

No to já právě vůbec nevím
já akorát vím jak se dostat ke škole....přes bystřici jsem tak nějak jela asi naposledy,jak jsem jela k Thesis a to už je fakt nějaký ten pátek

24.2.2008 19:24

kajja napsal(a):
já akorát vím jak se dostat ke škole....přes bystřici jsem tak nějak jela asi naposledy,jak jsem jela k Thesis a to už je fakt nějaký ten pátek

:) no já jsem mluvila s Natalkou, nebyla proti..myslím že by i monika jela-vlastne myslim ze urco-ale to se holky musi vyjadrit sami.
kde je bystrice paseky? no..takze..predpokladam ze kdyz dam zachytny bos ,,hospoda pod Lipama" nebo ,,hospoda na ranči" takl asi nebudete vědět. Víte všichni kde je benzinka Slovnaft směrem jak jedete od třince na Jablunkov? u te benzinky je vlevo odbocka do bystřice k vlakáči..no a doprava na Milikov..tak tam doprava směrem na Milikov jsou paseky

24.2.2008 19:25

santosek napsal(a):
:) no já jsem mluvila s Natalkou, nebyla proti..myslím že by i monika jela-vlastne myslim ze urco-ale to se holky musi vyjadrit sami.
kde je bystrice paseky? no..takze..predpokladam ze kdyz dam zachytny bos ,,hospoda pod Lipama" nebo ,,hospoda na ranči" takl asi nebudete vědět. Víte všichni kde je benzinka Slovnaft směrem jak jedete od třince na Jablunkov? u te benzinky je vlevo odbocka do bystřice k vlakáči..no a doprava na Milikov..tak tam doprava směrem na Milikov jsou paseky

aha...asi se podívám na mapy.cz...mám v tom guláš

24.2.2008 19:26

kajja napsal(a):

a ještě Thereska a Stazulik:D

24.2.2008 19:27

kajja napsal(a):
aha...asi se podívám na mapy.cz...mám v tom guláš

Ahaaa...mám v tom jasno. Takže tam by byl sraz?

24.2.2008 19:28

kajja napsal(a):

Heh no baby paseky jsou krapet jinde.Spíš Mirka bude vědět. Pamatuješ si jak jsme měly spicha na té louce v Bystřici u červeného mostu? Tam jak jsme utekli Soni a DeniseTak když tou loukou pojedeš zpět na Třinec vyjedeš na cestu, dolů to je k podchodu ten taky určitě pamatuješ a nahoru jsou paseky, netuším co tam chcete dělat jelikož to tam jsou samé baráky, ale když půjdeš tím směrem nahoru a odbočíš doprava - taky jsme tam šli tak se dostanete na záolší a tam jsou mega louky, je tam i ta co je kousek do kopce a za ní je ten chov koz, pak dál na Třinec a dostaneš se na křižovatku s Karpentnou a dál to je kolem toho poncla a velké kobyly a pak ještě dál se jde k Juráškovi.

24.2.2008 19:30

thesis napsal(a):
Heh no baby paseky jsou krapet jinde.Spíš Mirka bude vědět. Pamatuješ si jak jsme měly spicha na té louce v Bystřici u červeného mostu? Tam jak jsme utekli Soni a DeniseTak když tou loukou pojedeš zpět na Třinec vyjedeš na cestu, dolů to je k podchodu ten taky určitě pamatuješ a nahoru jsou paseky, netuším co tam chcete dělat jelikož to tam jsou samé baráky, ale když půjdeš tím směrem nahoru a odbočíš doprava - taky jsme tam šli tak se dostanete na záolší a tam jsou mega louky, je tam i ta co je kousek do kopce a za ní je ten chov koz, pak dál na Třinec a dostaneš se na křižovatku s Karpentnou a dál to je kolem toho poncla a velké kobyly a pak ještě dál se jde k Juráškovi.

JJ pamatuju. No, trasu nechávám na ostatních. Jak jsme s Thesis kdysi jezdily po loukách na letišti atd. tam to bylo super, ale jen nevím jeslti to nebude pro Třinečáky moc daleko.

24.2.2008 19:31

thesis napsal(a):

No na Pasekách měl být sraz..co dál,to se ještě asi nevízáklad je datum a ísto srazu

24.2.2008 19:32

pegaska pony napsal(a):
JJ pamatuju. No, trasu nechávám na ostatních. Jak jsme s Thesis kdysi jezdily po loukách na letišti atd. tam to bylo super, ale jen nevím jeslti to nebude pro Třinečáky moc daleko.

thesis-já myslela Bystřice-Paseky...což je fakt tam, kde jsem to popsala:) stěhuje se tam ségra, a já tam bývám dost často:) i na ceduli je napsáno Bystřice-Paseky.

24.2.2008 19:33

kajja napsal(a):
No na Pasekách měl být sraz..co dál,to se ještě asi nevízáklad je datum a ísto srazu

no,já předem říkám ,že moc daleko jet nemůžu,pač mám kobču březí..

24.2.2008 19:33

thesis napsal(a):

Jo aha sraz No holky z Bocanek se pořádně projdou teda.Vy to z Vendryně nebudete mít daleko pokud půjdete kolem Mirky - Žanety a dál to Mirka zná, jak půjdete kolem Majky tak rovně a je tam ta skratka přes mostek, jinak by jste musely až nad Žanetu kolem zelené zastávky a tam furt rovně, kousek dál se to dalo projet přes louky ale te´d tam jsou ohrady od Modera, dostanete se na krůháč do Bystřice a pak pod podjezd a dál buď přes cetu nebo podchodem na duhou stranu a rovně nahoru.

24.2.2008 19:34

kajja napsal(a):

Letiště..další pro mě naprosto neznámé místoNo nic Mirko budeš průvodce,aspoň pro mě..njn Vendryni mám proježděnou všude možně...ale jiné místa

kajja napsal(a):

tyjo abysme se pak nakonec nestratily:-D no me to je vcelku jedno, klidne dojedu kamkoli, pokud mi dáte mapu:) ale neada bych jezdila přes hlavní, ale kdyby nebylo zbytu...a zas by to taky nemelo vyt pres koleje-ten novy kun od Natal Deny-ten neprejde koleje ani za boha, tak aby se pak neco nestalo nebo tak

terusinka napsal(a):
,dšělo,ještě někdo se najde:D?

Nooo holky vy jste se ale radne rozjely...
thetis:Ja kdysi chtela v agricoopu trenovat (nektere holky si me mozna pamatuji:-))vletela jsem tam jak furie s pilchem za zady...nakecal mi jak ty holky kone zneuzuvaji, kouri tam a chlastaji, o kone se nestaraji atd.Jenze jak jsem tam travila vice casu zacalo mi dochazet jak to je.hloky konim kupovali vsechno, sami je odcervovali, strouhali, postavili si ohradnik.Pilch je hajzl a na kone fakt sere.Nevim kdo ti rekl ze za kone plati kovare a veta ale pochybuji...teda pokud se to ted konecne nezmenilo.Co se nosi ke me je ze ten debil co tam ty kone krmi o nich vi kulove, kdyz se ozere tak jim klidne cely den neda a za to na pristi den hned dvojitou davku ovsa.Pak holky leci kone z kolik, nebo "hubenym konim" anglicakum dava ovse hodne )takze pak sili a mlati s detskami o zem) a "tlustym konim" coz jsou brezi ponyčky nedava vubec protoze jsou tluste...ty samozrejme ale pro spravny vivin hribete jist potrebujou.Pilcha to samozrejme nezajima...Pilch konim klidne hazi zhnile okurky a kdyz jim tam ted umrelo hribatko, nalozil ho na tocky a nechal sezrat psum, pry se vsude po arealu valeli konske kosti.Promin ale tohle je vrchol nelidskosti.Je pravda ze se u koni casto pohybuji holky co o konich moc nevi a pak to tak i vypada.Navrhovala jsem uz nekolikrat pilchovi ze mu to tam dam do kupy, holky budu trenovat naucim je se spravne o kone postarat a budou platit mesicni prispevek...samozrejme ale ze by konim musel nakoupit zakladni potreby, postavit vybehy a pravidelne financne opecovavat tak jak se ma (kovar, vet)to uz se mu ale nelibilo.Kdyz by holky meli na cem jezdit, treninky a podminky klidne by platili a kone by se meli dobre.Na kamionce jsem vzdycky bydlela mela bych to od domu 5 minut a mela jsem vazne zajem.Ale dopadlo to zak jak vidis.Pilch je hajzl...jo mily ksicht nahodit umi a do prdele lezt taky zvlast kdyz by te mel nejradeji v posteli.Takhle se ale o kone nestara.Mozna je ma rad ale to je pak opici laska ne?Nevim...tohle je ale muj pohled na vec

Pro holky z agricoopu:jsem rada ze tam ted mate dobry kolektiv a berete kone vazne.Musim tam zase za vami zaskocit podivat se jak se vam dari.Znala jsem spise tu starsi bandu Lenku H., Míšu G.,Lenku atd.

santosek napsal(a):
thesis-já myslela Bystřice-Paseky...což je fakt tam, kde jsem to popsala:) stěhuje se tam ségra, a já tam bývám dost často:) i na ceduli je napsáno Bystřice-Paseky.

Jo já vím však jsem to popsala taky ale nevěděla jsem o co jde tak se mi zdálo že chtějí jít jen jezdit což se dá lépe na Záolší

24.2.2008 19:35

thesis napsal(a):
Jo aha sraz No holky z Bocanek se pořádně projdou teda.Vy to z Vendryně nebudete mít daleko pokud půjdete kolem Mirky - Žanety a dál to Mirka zná, jak půjdete kolem Majky tak rovně a je tam ta skratka přes mostek, jinak by jste musely až nad Žanetu kolem zelené zastávky a tam furt rovně, kousek dál se to dalo projet přes louky ale te´d tam jsou ohrady od Modera, dostanete se na krůháč do Bystřice a pak pod podjezd a dál buď přes cetu nebo podchodem na duhou stranu a rovně nahoru.

No a kdo všechno pojede? A kdy hlavně!

24.2.2008 19:36

thesis napsal(a):

tyvole uz se v tom strácím:) práě jsem myslela, pokud to uděláme v Bytřici-Paseky, tak to bude pro všechny ,,stejnou měrou" skoro.. jakože já to mám na paseky přes letiště asi 4km..Bocanky taky..

24.2.2008 19:36

thesis napsal(a):

jo ,do Bystřice ke škole se trefím bez problémů,aspoň doufámNo tak předtím se říkalo,že bude sraz až u Agricoopu

24.2.2008 19:37

santosek napsal(a):
tyvole uz se v tom strácím:) práě jsem myslela, pokud to uděláme v Bytřici-Paseky, tak to bude pro všechny ,,stejnou měrou" skoro.. jakože já to mám na paseky přes letiště asi 4km..Bocanky taky..

terka: a nemuzes vtiz jinou kobču?
kdy to bude se pořád neví:) nejdřív se domluvme na místě, pak se domluvíme na ¨času aby všem vyhovoval:)

24.2.2008 19:37

pegaska pony napsal(a):
No a kdo všechno pojede? A kdy hlavně!

No já spíše jezdím vrchem, to je v celku jedno. Holky z Agricoopu to budou mít asi nejdále...

24.2.2008 19:38

kajja napsal(a):
jo ,do Bystřice ke škole se trefím bez problémů,aspoň doufámNo tak předtím se říkalo,že bude sraz až u Agricoopu

No kdy?asi prý někdy v dubnu
Tady to teda jede..než všechny nové příspěvky přečtu a napíšu něco,tak toho zase přibude

24.2.2008 19:38

kajja napsal(a):

tuz to zas ja vubec nevim kde je v bystrici skola:) teda vím jen o té kde je bazén-což je pro mě pře hlavní cestu

24.2.2008 19:40

kajja napsal(a):

No každopádně si naplánujte celý den jelikož sama vím co je jet z Návsí do Agricoopu. Na Paseky to má i celkem daleko Terka, ještě dle toho kterou kobylu chce brát. Nevím kdy má termín Strač ale Stáza to má za pár a pokud by měla dojet tam pak někam na louky nebo prostě někam dál a zase zpět no nevím, zas neznám její kondici.

24.2.2008 19:43

thesis napsal(a):
No každopádně si naplánujte celý den jelikož sama vím co je jet z Návsí do Agricoopu. Na Paseky to má i celkem daleko Terka, ještě dle toho kterou kobylu chce brát. Nevím kdy má termín Strač ale Stáza to má za pár a pokud by měla dojet tam pak někam na louky nebo prostě někam dál a zase zpět no nevím, zas neznám její kondici.

jj jasne.vsak se podridime, nemusime mit tan sraz tam:) chtelo b to nekoho znaleho okoli..ja tam do tech stran moc nevidim. pokud by nemel kdo na cem jet, mam k dispozici jednoho haflinga..ale to by na nem predtim musel nekdo jezdit, aby to prezil..kdyz jem stoji:(

24.2.2008 19:44

santosek napsal(a):
tuz to zas ja vubec nevim kde je v bystrici skola:) teda vím jen o té kde je bazén-což je pro mě pře hlavní cestu

Ano ta škola je nejen přes cestu ale taky přes podjezd vlaku. Nejdál to budou mít holky z Bocanek, po Třinec to tu mám sježděné snad stokrát, zas kdyby znali skratky tak je z Bocanek super trasa, respektive z letiště aniž by šli po cestách kde jezdí auta.Terka je druhá kdo to má daleko ale pokud zná taky skratky hlavně přes Záolší a nepůjde složitě přes celou cestu tak by to šlo, pokud ovšem nebudou mít kozy ohradu zas na loukách zemědělců

24.2.2008 19:45

santosek napsal(a):
jj jasne.vsak se podridime, nemusime mit tan sraz tam:) chtelo b to nekoho znaleho okoli..ja tam do tech stran moc nevidim. pokud by nemel kdo na cem jet, mam k dispozici jednoho haflinga..ale to by na nem predtim musel nekdo jezdit, aby to prezil..kdyz jem stoji:(

Na kterou stranu chcete jet? S Kájou to trochu známe pod Paršivou a v těch lesích.

24.2.2008 19:46

santosek napsal(a):

Haha já mám koně ale jsme oba out

24.2.2008 19:47

pegaska pony napsal(a):
Na kterou stranu chcete jet? S Kájou to trochu známe pod Paršivou a v těch lesích.

Jo no...my známe "cestičky"(někdy tam žádné nejsou)přío v lese...to jsme tak nedávno šly a vyšly jsme někde nad bystřicí..Tím lesem se dá vlastně dojet až do nýdku..dál neví,dál sem lesem ještě nebyla..no a pak loukama dolů do Vendryně

24.2.2008 19:47

pegaska pony napsal(a):

no me to je jedno:) jen by se mel dat vedet alespon priblizny datum-jako aspon mesic-treba jako zacatek nebo konec nejakeho mesice, at muzu s konem neco do te doby delat aby to dal:)

24.2.2008 19:48

pegaska pony napsal(a):

Mirko to je přes cetu tam by asi holky nejely, navíc jet pod prášivou tak tam koně pochcípají, myslím že už by to na ně bylo moc, duben je ještě takový nic moc kondice snad krom Kathleen , která asi bude trénovat na závody.

santosek napsal(a):
no me to je jedno:) jen by se mel dat vedet alespon priblizny datum-jako aspon mesic-treba jako zacatek nebo konec nejakeho mesice, at muzu s konem neco do te doby delat aby to dal:)

No řekl se ten duben...

pegaska pony napsal(a):

Thesis,Stazku neberu,ta už má pohov ,jezdí jen bez sedla.).Stou ybch to určo nejela.Jinak Strač už do porodu nejezdí,je už rok obsednutá,a chtěla sem ji dát nějakou pauzičku .)).Měla sme jet s Iris,ale ej to fakt daleko, a Iriska je taky březí,takže to nechci riskovat.)

24.2.2008 19:50

kajja napsal(a):
Jo no...my známe "cestičky"(někdy tam žádné nejsou)přío v lese...to jsme tak nedávno šly a vyšly jsme někde nad bystřicí..Tím lesem se dá vlastně dojet až do nýdku..dál neví,dál sem lesem ještě nebyla..no a pak loukama dolů do Vendryně

Jo lesem do Nýdku, já to tam znám loukama a na samém vrcholku jsem se vysekala se Soniou, jsme se tam válely jak dva ožralci

thesis napsal(a):
Mirko to je přes cetu tam by asi holky nejely, navíc jet pod prášivou tak tam koně pochcípají, myslím že už by to na ně bylo moc, duben je ještě takový nic moc kondice snad krom Kathleen , která asi bude trénovat na závody.

Tak předtím se říkalo únor-březn...jako mě to je jedno..ale duben je aspoň pro mě taková hranice..dříve bych se nejspíš nikam nevydala..

thesis napsal(a):

Dobre, počkám si na záveřečný verdikt, protože se v tom akorát motám. Pro nás to pod Paršivou nic není, máme to blízko, ale nepomyslela jsem na ostatní. Máš pravdu.

24.2.2008 19:52

thesis napsal(a):
Jo lesem do Nýdku, já to tam znám loukama a na samém vrcholku jsem se vysekala se Soniou, jsme se tam válely jak dva ožralci

No tak tam se dá dojet i tím lesem..a pak loukama dolů,zpátky do Vendryně...lesem se jede fajně..není tam hyc nic ..

24.2.2008 19:52

thesis napsal(a):

Vy mě štvete já se už tak těším do sedla až zas s Lupem někam vyjedu aspoň na hodinu, ale mám útrum.

24.2.2008 19:54

thesis napsal(a):

tak já navruhuju konec dubna-bude sucho, tepleji..mame sanci kone trochu dostat do formy co?

24.2.2008 19:54

santosek napsal(a):
tak já navruhuju konec dubna-bude sucho, tepleji..mame sanci kone trochu dostat do formy co?

Souhlasím. Sonia už možná nebude mít taková kožuch a bude se míň potit aspoň. A budou mít koně kondičku kapku.

24.2.2008 19:55

santosek napsal(a):

a co to udělat tak...zjistit kolik km je to z bocanek k Agricoopu,vydělit to dvě a máme místo srazuné dělám si srandu....no jak říkám,dříve jak v dubnu bych nejela...

24.2.2008 19:57

kajja napsal(a):
a co to udělat tak...zjistit kolik km je to z bocanek k Agricoopu,vydělit to dvě a máme místo srazuné dělám si srandu....no jak říkám,dříve jak v dubnu bych nejela...

no tak z bocanek do Agricoopu je to krokem 2,5 hodiny..ale nevím kolik Km...

takže ač nejsem pořadatel, dovoluji si určit termín na 19. dubna. je to sobota, a předposlení týden. co?

24.2.2008 19:58

kajja napsal(a):

Ne k Agricoopu,já nakonec nejdu ,a v dubnu už vůbec,už bude mít vlké bříško kobča.)..Tak snad v létě..:)

24.2.2008 20:00

terusinka napsal(a):
Ne k Agricoopu,já nakonec nejdu ,a v dubnu už vůbec,už bude mít vlké bříško kobča.)..Tak snad v létě..:)

Ty..hlavní pořadatel a nejedešTak jasne,jestli sou březí,nemá to cenu...

24.2.2008 20:00

terusinka napsal(a):

,babky ještě se uvidí ,jetsli pojedu,možná se něco vykutí..:D.No nic..pouštím tu ségru,pak tu možná ještě přifičím.)ppa

24.2.2008 20:01

terusinka napsal(a):
,babky ještě se uvidí ,jetsli pojedu,možná se něco vykutí..:D.No nic..pouštím tu ségru,pak tu možná ještě přifičím.)ppa

,pojedu na kole:D:D

24.2.2008 20:01

terusinka napsal(a):

no kdo ví třeba do té doby taky zabřeznu nebo co a pojedeš na santosovi

24.2.2008 20:02

santosek napsal(a):

,pako:D:D:D:D

24.2.2008 20:03

terusinka napsal(a):
,pako:D:D:D:D

tuž ty se směješ:) ale tak....no radši nic:-)

jdu čumět na x factor:) papa

24.2.2008 20:04

thesis napsal(a):
Lady Fiona

chtělo by to posunout než budeme psát do sloupcu

24.2.2008 20:05

santosek napsal(a):
tuž ty se směješ:) ale tak....no radši nic:-)

jdu čumět na x factor:) papa

Téda, ten Třinec převálcuje moderku.

24.2.2008 20:05

santosek napsal(a):

Ty jo? Dyť máš tolik plánů, Zlín atd, no vlastně já jich měla tež spousty a už jsem se těšila že ještě rok a konečně do práce no a banán. Ale tak co dva a dost pak jdu na jeden zákrok - implantační a bude klid na pár let. Navíc mám jen dva koně takže víc dětí nechci. Teď jen řešit tu svatbu

24.2.2008 20:06

santosek napsal(a):

já nikdy nevím jak se to posouvá
jn taky si říkám..zaplnit jednu rubriku nám trvá průměrně jeden den..podle toho jak se daří

24.2.2008 20:08

santosek napsal(a):

Jo dobrý nápad.
Já už se jinak těším až Shayla vyroste, bude obsednuta a začneme pomalu jezdit..takže koncem roku 2010 bychom mohli zajet na vyjížďku ne?

24.2.2008 20:09

thesis napsal(a):
Jo dobrý nápad.
Já už se jinak těším až Shayla vyroste, bude obsednuta a začneme pomalu jezdit..takže koncem roku 2010 bychom mohli zajet na vyjížďku ne?

Ty na Shayle,Leonka na Lupovi a kde bude druhý prcek..tomu ještě třeba přikoupit nějakého poníka

24.2.2008 20:10

kajja napsal(a):
já nikdy nevím jak se to posouvá
jn taky si říkám..zaplnit jednu rubriku nám trvá průměrně jeden den..podle toho jak se daří

posouvá se to tak, že místo toho abys odpověděla na poslední příspěvek odpovíš na ten první.
thesis-no právě-stěhuju se do zlína právě proto, že by ta rodina nebyla na škodu..pořád lepší než jít do práce:-D...

24.2.2008 20:12

thesis napsal(a):
Jo dobrý nápad.

no kdo ví, pokud se to teď potvrdí, tak v roce 2010 bude mít moje mimi 2 roky to už bych mohla jet

24.2.2008 20:13

kajja napsal(a):
Ty na Shayle,Leonka na Lupovi a kde bude druhý prcek..tomu ještě třeba přikoupit nějakého poníka

To jí budou 4 a půl takže asi těžko, leda bych Lupovi přidělala ruční brzdu. Sice ji chci příští rok dát do sedla ale kdoví jak to dopadne, ze země je na koníky ujetá ale na hřbetě je to něco jiného, na svém traktoru jezdí, dneska jsem s ní lítala po dvoře, ona v točkách a naháněli jsme slepice, jsem čekala že se tam počůrá, se málem smíchy dusila

24.2.2008 20:14

santosek napsal(a):
no kdo ví, pokud se to teď potvrdí, tak v roce 2010 bude mít moje mimi 2 roky to už bych mohla jet

Myslíš že by? haha tak to se pak potkáme né na vyjížďce ale s kočárkama

24.2.2008 20:16

thesis napsal(a):
To jí budou 4 a půl takže asi těžko, leda bych Lupovi přidělala ruční brzdu. Sice ji chci příští rok dát do sedla ale kdoví jak to dopadne, ze země je na koníky ujetá ale na hřbetě je to něco jiného, na svém traktoru jezdí, dneska jsem s ní lítala po dvoře, ona v točkách a naháněli jsme slepice, jsem čekala že se tam počůrá, se málem smíchy dusila

Co ty víš..možná to bude nějaký rozený talentJá hlavně myslela,že bude starší..myslím v tom roce 2010..vůbec mi totiž nedošlo,že už to je za dva roky

24.2.2008 20:16

thesis napsal(a):
Myslíš že by? haha tak to se pak potkáme né na vyjížďce ale s kočárkama

tuz to bych rodila az koncem roku:) takze jeste obě z ,,bubnem":-D ale nepředbíhejme:)

24.2.2008 20:19

santosek napsal(a):
tuz to bych rodila az koncem roku:) takze jeste obě z ,,bubnem":-D ale nepředbíhejme:)

Než jsem šla k doktorovi tak jsem si už byla jistá ale stále jsem si namlouvala že mám třeba nějaký zánět, akorát ten by myslím dělal bolesti a né zvraceníA taky jsem byla nachlazená a měla horečku což je u mě dost vyjímečný jev.

24.2.2008 20:22

thesis napsal(a):
Než jsem šla k doktorovi tak jsem si už byla jistá ale stále jsem si namlouvala že mám třeba nějaký zánět, akorát ten by myslím dělal bolesti a né zvraceníA taky jsem byla nachlazená a měla horečku což je u mě dost vyjímečný jev.

tuz to já zas nejako pozapomela, ze kdyz jsem ted brala antibiotika, ze ty rusi ucinky antikoncepce..coz je i napsana na letaku, ktery me nenapadlo precist takze uvidime

24.2.2008 20:28

santosek napsal(a):
tuz to já zas nejako pozapomela, ze kdyz jsem ted brala antibiotika, ze ty rusi ucinky antikoncepce..coz je i napsana na letaku, ktery me nenapadlo precist takze uvidime

Aha takže neplánovaně, no to právě tak to začíná, ale však uvidíš.Jakého máš doktora? Já Bojka, ten fakt superSice jiné neznám krom nemocničních ale je fajn, k babě bych nešla ani náhodou.

24.2.2008 20:30

thesis napsal(a):
Lady Fiona

Zdravím těhule i netěhule..

24.2.2008 20:31

thesis napsal(a):
Aha takže neplánovaně, no to právě tak to začíná, ale však uvidíš.Jakého máš doktora? Já Bojka, ten fakt superSice jiné neznám krom nemocničních ale je fajn, k babě bych nešla ani náhodou.

jj ja tez Bojka v Jablu:) sak uvidim:) jak ve stredu nedostanu...tak..pujdu

24.2.2008 20:42

pierrette napsal(a):
Zdravím těhule i netěhule..

Co byste si řekli o člověku,který by vám napsal že se dívá na YKS faktortoto fakt nechápu

24.2.2008 20:45

kajja napsal(a):
Co byste si řekli o člověku,který by vám napsal že se dívá na YKS faktortoto fakt nechápu

No že má velký problém a měl by nastoupit do první třídy pokud není dYslektik.

Ale tež čumím na když už X Factor, já na to koukám kvůli těm hláškám když se tam většina ztrapňuje, já tam jít tak se všichni poserou. Škru jak by kocurovi na ocase stáli

kajja napsal(a):

A co je jako na tom? Já to tu mám taky jako kulisu... Kdyby to bylo nějaké gay porno tak tvůj dotaz chápu, ale takhle.... Normální novácký stupidos program, ale když to někoho baví tak prosím ne?

kajja napsal(a):

:-D tuž co.. u nás na lavivi ve škole na střední někdo napsal MÝLOVAT misto MILOVAT..a když se učitel zeptal, kdo to napsal z takovou hrubkou, zvedl se kámoš a řekl mu, že je to napsáno správně, protože s měkým a krátkým se milovat nedá

24.2.2008 20:46

kajja napsal(a):

Stejně je fakt drsné, jak někteří lidi vůbec nemají žádnou sebekritiku... Jako některé výkony tam jsou fakt... no nemám slov

24.2.2008 20:48

pierrette napsal(a):
A co je jako na tom? Já to tu mám taky jako kulisu... Kdyby to bylo nějaké gay porno tak tvůj dotaz chápu, ale takhle.... Normální novácký stupidos program, ale když to někoho baví tak prosím ne?

Peťo Kaji šlo o to že ji někdo napsal YKS nebo YXS, teď to nevidím.

Jinak Ingrid to je sakra pravda

24.2.2008 20:50

pierrette napsal(a):
Stejně je fakt drsné, jak někteří lidi vůbec nemají žádnou sebekritiku... Jako některé výkony tam jsou fakt... no nemám slov

Jo no,nejlepší byla písnička o tom jak je naše země v kritickém stavu

24.2.2008 20:51

pierrette napsal(a):

Že jo, ale prdel je jak jsou pak ještě uražení a vztekají se, hlavně ten ochechulák co jim tam nadával a pak dělal opičky na kameru. Celkově mě to nezajímá ale ty castingy jsou super

24.2.2008 20:51

thesis napsal(a):
Peťo Kaji šlo o to že ji někdo napsal YKS nebo YXS, teď to nevidím.

Jinak Ingrid to je sakra pravda

Heh tak sorry Kájo, jsem blbá... Dneska mě totiž dost nakrkla jedna šíleně netorelantní kámoška, tak jsem v tomhle ohledu dneska krapet vztahovačná

24.2.2008 20:52

thesis napsal(a):
Že jo, ale prdel je jak jsou pak ještě uražení a vztekají se, hlavně ten ochechulák co jim tam nadával a pak dělal opičky na kameru. Celkově mě to nezajímá ale ty castingy jsou super

Jn, stačily by ty castingy, pak je to o ničem... Tam se vždycky ukáže výkvět národa

24.2.2008 20:52

kajja napsal(a):
Jo no,nejlepší byla písnička o tom jak je naše země v kritickém stavu

to je fakt huste ja se poseru to je fakt mazec to zvedne i mrtveho...mlatim se tu smichy! me to snad roztrha

24.2.2008 20:54

pierrette napsal(a):
Jn, stačily by ty castingy, pak je to o ničem... Tam se vždycky ukáže výkvět národa

Zakládejte někdo jelikož mě by už bylo trapně tolikrát

Přidejte reakci

Přidat smajlík