Jakou máte podlahu před venkovním boxem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2008 20:36

Ahojík, potřebuji před stájema zpevnit povrch, protože tam mám nesnesitelné bahno. Poraďte prosím:D

ingrid0santos

1.3.2008 20:52
ingrid0santos

sdracice napsal(a):
Ahojík, potřebuji před stájema zpevnit povrch, protože tam mám nesnesitelné bahno. Poraďte prosím:D

taky bych potřebovala poradit! je to děs, mám strach ať si tam koník nenatáhne šlachu

1.3.2008 21:20

ingrid0santos napsal(a):
taky bych potřebovala poradit! je to děs, mám strach ať si tam koník nenatáhne šlachu

V minulém ustájení jsme měli před stájí beton.Osvědčilo se.
Doma usiluju o pokládce zámkovky před boxy. Snad bude mít brzy kmarádčin manžel čas.

1.3.2008 21:21

ingrid0santos napsal(a):

Já mám dřevěné pražce. Jsou super, ale v zimě se musí dát pozor na sníh a pořádně ho omést, jinak kloužou!

1.3.2008 23:46

A co cihly? Myslíte, že by mohly být také OK?

2.3.2008 02:37

anobbona napsal(a):
Já mám dřevěné pražce. Jsou super, ale v zimě se musí dát pozor na sníh a pořádně ho omést, jinak kloužou!

Zámková dlažba

2.3.2008 07:02

sdracice napsal(a):

taky máme zámkovou dlažbu, červenou...nechtěla jsem tam mít kus betonu a zámkovka bylo nejlepší a zárove%n nejpěknější řešení...

2.3.2008 07:44

sdracice napsal(a):

Přímo u východu je kousek betonu a dál jsou vyskládané velké kameny. není to sice ideálně rovné, ale udržovat se to dá a bahno tam není. Ale dál pochopitelně bahno zase je, ale dlá´dit to všude, kde je láto, to nehodláme. jen tam, kde se nejvíc chodí.

2.3.2008 08:06

sdracice napsal(a):

My máme už několik let před stájí vyřezený zátěžový koberec ukotvený k zemi velkými hřebíky a slouží dobře. I když mají koně do boxu trošku násyp dokopečka, neprošlápnou to. Koberec za pár týdnů přijme barvu hlíny, takže není takřka vidět. Na obrázku je bezprostředně po položení.

2.3.2008 15:42

makki napsal(a):
My máme už několik let před stájí vyřezený zátěžový koberec ukotvený k zemi velkými hřebíky a slouží dobře. I když mají koně do boxu trošku násyp dokopečka, neprošlápnou to. Koberec za pár týdnů přijme barvu hlíny, takže není takřka vidět. Na obrázku je bezprostředně po položení.

Makki a kde jste ten koberec sehnali? To je zátěžová guma? Tu plánuji do boxu, ale je to dost drahé....

3.3.2008 16:53

sdracice napsal(a):

Ahoj guma je sice dobrá ale klouže v zimě (i v mokru)jak sviňa takže se nějakemu tomu pádu určitě nevyhneš

3.3.2008 18:54

pilgrisek napsal(a):
Ahoj guma je sice dobrá ale klouže v zimě (i v mokru)jak sviňa takže se nějakemu tomu pádu určitě nevyhneš

A musí být pod tou gumou nějaký speciální podklad?

3.3.2008 20:10

sdracice napsal(a):
A musí být pod tou gumou nějaký speciální podklad?

Máme betonové panely,zatím bez problémů...uklízím jedině hovínka od koníků.Jinak v poho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík