ingrid0santos
sdracice
napsal(a):
Ahojík, potřebuji před stájema zpevnit povrch, protože tam mám nesnesitelné bahno. Poraďte prosím:D
taky bych potřebovala poradit! je to děs, mám strach ať si tam koník nenatáhne šlachu
sdracice
napsal(a):
Ahojík, potřebuji před stájema zpevnit povrch, protože tam mám nesnesitelné bahno. Poraďte prosím:D
Přímo u východu je kousek betonu a dál jsou vyskládané velké kameny. není to sice ideálně rovné, ale udržovat se to dá a bahno tam není. Ale dál pochopitelně bahno zase je, ale dlá´dit to všude, kde je láto, to nehodláme. jen tam, kde se nejvíc chodí.
sdracice
napsal(a):
My máme už několik let před stájí vyřezený zátěžový koberec ukotvený k zemi velkými hřebíky a slouží dobře. I když mají koně do boxu trošku násyp dokopečka, neprošlápnou to. Koberec za pár týdnů přijme barvu hlíny, takže není takřka vidět. Na obrázku je bezprostředně po položení.
makki
napsal(a):
My máme už několik let před stájí vyřezený zátěžový koberec ukotvený k zemi velkými hřebíky a slouží dobře. I když mají koně do boxu trošku násyp dokopečka, neprošlápnou to. Koberec za pár týdnů přijme barvu hlíny, takže není takřka vidět. Na obrázku je bezprostředně po položení.
Makki a kde jste ten koberec sehnali? To je zátěžová guma? Tu plánuji do boxu, ale je to dost drahé....