(b)Westernové sedýlko prodám,posedlí 14,5" na širokého bezkohoutkového keně a drobného jezdce,vhodné na vyjíždky,je nové ručně dělané,v ceně poprsák,uzdečka s otěžemi,zadní podbřišník a navajo.Celkem 22000,- dohoda jistá,možno dodat brašny atd k sedlu. saddlery@seznam.cz(b)
saddlery
napsal(a):
(b)Westernové sedýlko prodám,posedlí 14,5" na širokého bezkohoutkového keně a drobného jezdce,vhodné na vyjíždky,je nové ručně dělané,v ceně poprsák,uzdečka s otěžemi,zadní podbřišník a navajo.Celkem 22000,- dohoda jistá,možno dodat brašny atd k sedlu. saddlery@seznam.cz(b)
Jsem sice 2 dny po plese,
ale je možný,že bych tu fotku neviděla????:-))
Na nemoderce pán píše,že sem dal fotku!!!
jaruska
napsal(a):
Jsem sice 2 dny po plese,
ale je možný,že bych tu fotku neviděla????:-))
Na nemoderce pán píše,že sem dal fotku!!!
Fotka tam je,mozilla to normálně zobrazuje,ale je tem. je i na www.saddlery.estranky.cz
jaruska
napsal(a):
Souhlas
Ale muším nejdřív vyhrát v tý zatracený Sportce,
nedá a nedá!!!!
Pane Karle,mohla bych mít dotaz ohledně deky?
Nevíte,kde se tyto deky vyrábějí a co je v nich za náplň?
jaruska
napsal(a):
A celková fotka.
Tu deku jsem koupila se sedlem,ale dosud jsem jí na koně nedávala,jelikož já mám raději ty vykrojený deky,já tuhle nevykrojenou nedokážu hezky na koně usadit..
No jo,jsem votroubená,ale prostě je to tak!
Ale hlavně mě zajímá,jestli někdo taky takovou deku máte a jak jste s ní spokojeni na dlouhé výlety.
jaruska
napsal(a):
Jo,tak to je pan Billy Cook a jeho továrna v městěčku Sulphur v Oklahomě v USA. Je to vlněná příze,nahusto tkaná,deky jsou pracovního stylu,mnohdy nebývají podkládané beránkem atd.Pracovní stylovka
saddlery
napsal(a):
Jo,tak to je pan Billy Cook a jeho továrna v městěčku Sulphur v Oklahomě v USA. Je to vlněná příze,nahusto tkaná,deky jsou pracovního stylu,mnohdy nebývají podkládané beránkem atd.Pracovní stylovka
Mockrát Vám děkuji!!!
Takže tahle deka by asi nebyla na delší,třeba půldenní či celodenní výlet,je jen třeba na hodinovou práci??Beránek opravdu nemá....