Westernové sedýlko na prodej

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2008 08:05

(b)Westernové sedýlko prodám,posedlí 14,5" na širokého bezkohoutkového keně a drobného jezdce,vhodné na vyjíždky,je nové ručně dělané,v ceně poprsák,uzdečka s otěžemi,zadní podbřišník a navajo.Celkem 22000,- dohoda jistá,možno dodat brašny atd k sedlu. saddlery@seznam.cz(b)

3.3.2008 10:47

saddlery napsal(a):
(b)Westernové sedýlko prodám,posedlí 14,5" na širokého bezkohoutkového keně a drobného jezdce,vhodné na vyjíždky,je nové ručně dělané,v ceně poprsák,uzdečka s otěžemi,zadní podbřišník a navajo.Celkem 22000,- dohoda jistá,možno dodat brašny atd k sedlu. saddlery@seznam.cz(b)

Jsem sice 2 dny po plese,ale je možný,že bych tu fotku neviděla????:-))
Na nemoderce pán píše,že sem dal fotku!!!

3.3.2008 10:48

jaruska napsal(a):

občas se stává, že fotky nejsou vidět...

3.3.2008 10:51

sabina napsal(a):
občas se stává, že fotky nejsou vidět...

No proto se ptám,jestli ta fotka je jinak vidět a neukazuje mi jí třeba jen můj PC....

3.3.2008 11:30

jaruska napsal(a):

Je tu
Mě se třeba zobrazí jen v Exploreru, Mozzila mi ji nezobrazí. Nejen tuhle, ale i spoustu dalších. Zkus se překliknout, třeba se ti ukáže.

3.3.2008 11:49

liala napsal(a):
Je tu
Mě se třeba zobrazí jen v Exploreru, Mozzila mi ji nezobrazí. Nejen tuhle, ale i spoustu dalších. Zkus se překliknout, třeba se ti ukáže.

Čauky Kájo, poslala jsem ti mailík, tak se jukni

3.3.2008 14:02

jaruska napsal(a):

Fotka tam je,mozilla to normálně zobrazuje,ale je tem. je i na www.saddlery.estranky.cz

3.3.2008 14:39

saddlery napsal(a):
Fotka tam je,mozilla to normálně zobrazuje,ale je tem. je i na www.saddlery.estranky.cz

Jo,tak díky za vysvětlení,mám Mozzilu.
Ale našla jsem ho na Bazoši,díky!

3.3.2008 14:52

jaruska napsal(a):
Jo,tak díky za vysvětlení,mám Mozzilu.
Ale našla jsem ho na Bazoši,díky!

Je to takové minisedátko

3.3.2008 15:04

saddlery napsal(a):
Je to takové minisedátko

Joo,koukala jsem!!!!Hezký!!!!

3.3.2008 15:09

jaruska napsal(a):
Joo,koukala jsem!!!!Hezký!!!!

Nutno vidět,lépe vlastnit

3.3.2008 15:12

saddlery napsal(a):
Nutno vidět,lépe vlastnit

SouhlasAle muším nejdřív vyhrát v tý zatracený Sportce,nedá a nedá!!!!

3.3.2008 15:24

jaruska napsal(a):
SouhlasAle muším nejdřív vyhrát v tý zatracený Sportce,nedá a nedá!!!!

Pane Karle,mohla bych mít dotaz ohledně deky?Nevíte,kde se tyto deky vyrábějí a co je v nich za náplň?

3.3.2008 15:28

jaruska napsal(a):
Pane Karle,mohla bych mít dotaz ohledně deky?Nevíte,kde se tyto deky vyrábějí a co je v nich za náplň?

A celková fotka.Tu deku jsem koupila se sedlem,ale dosud jsem jí na koně nedávala,jelikož já mám raději ty vykrojený deky,já tuhle nevykrojenou nedokážu hezky na koně usadit..No jo,jsem votroubená,ale prostě je to tak!Ale hlavně mě zajímá,jestli někdo taky takovou deku máte a jak jste s ní spokojeni na dlouhé výlety.

3.3.2008 15:29

jaruska napsal(a):

Jo,tak to je pan Billy Cook a jeho továrna v městěčku Sulphur v Oklahomě v USA. Je to vlněná příze,nahusto tkaná,deky jsou pracovního stylu,mnohdy nebývají podkládané beránkem atd.Pracovní stylovka

3.3.2008 15:31

saddlery napsal(a):
Jo,tak to je pan Billy Cook a jeho továrna v městěčku Sulphur v Oklahomě v USA. Je to vlněná příze,nahusto tkaná,deky jsou pracovního stylu,mnohdy nebývají podkládané beránkem atd.Pracovní stylovka

Mockrát Vám děkuji!!!
Takže tahle deka by asi nebyla na delší,třeba půldenní či celodenní výlet,je jen třeba na hodinovou práci??Beránek opravdu nemá....

3.3.2008 17:04

saddlery napsal(a):

Fotka tam je, ale mě ji mozzila nezobrazí, ani na jednom ze třech různých počítačů. Zlobí takhle více fotek, ne jen ta vaše. Explorer mi je většinou zobrazí všechny. Čím to je, nevím.

3.3.2008 20:51

jaruska napsal(a):
Mockrát Vám děkuji!!!
Takže tahle deka by asi nebyla na delší,třeba půldenní či celodenní výlet,je jen třeba na hodinovou práci??Beránek opravdu nemá....

Záleží na tom jak se koník pod tím potí,jestli na rekreaci či na pár minut do haly a jak sedlo sedí koni.

3.3.2008 21:07

saddlery napsal(a):
Záleží na tom jak se koník pod tím potí,jestli na rekreaci či na pár minut do haly a jak sedlo sedí koni.

Pane Karle,moc Vám děkuji za odpověď.A moc přeju brzského majitele sedýlku,které prodáváte!

3.3.2008 21:09

liala napsal(a):
Fotka tam je, ale mě ji mozzila nezobrazí, ani na jednom ze třech různých počítačů. Zlobí takhle více fotek, ne jen ta vaše. Explorer mi je většinou zobrazí všechny. Čím to je, nevím.

Lialo,Tobě taky moc děkuju!!!Mě to bylo divný,že tam není obrázek,ale hold se to občas stane.

Přidejte reakci

Přidat smajlík