"Ty z moderky králíků 146"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

10.3.2008 11:09
zvířátková

zvířátková

10.3.2008 11:11
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jsem furt čekala na Blanche a nic.

Jo jo, krásně to tu hyzdí obličeje, nejhorší je, že jenom lidem, kůň vypadá úplně normálně.

Ten velký klabonos se mi taky nelíbí. Líbí se mi ten mírný Grantíkův.

10.3.2008 11:17

zvířátková napsal(a):

Jo jo, krásně to tu hyzdí obličeje, nejhorší je, že jenom lidem, kůň vypadá úplně normálně.

Mě se líbí kladrubáci,ale jak říkáš s klasickým mírným klabonosemAle možná by se dalo říct ,že čím větší a výraznější klabonos tím typičtější zástupce plemene?

10.3.2008 11:17

zvířátková napsal(a):

JJ, to bylo už opravdu mooooc
Ale koník za to nemůže
Lidi, já chci véééééééééééééééén

sadzi saj

10.3.2008 11:18
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Teda vy jste se rozjeli Blani měla bych být, ale zařídila jsem si to, protože kobyla měla 3 dny volno a zítra to také nepůjde.

10.3.2008 11:18

blanche napsal(a):
JJ, to bylo už opravdu mooooc
Ale koník za to nemůže
Lidi, já chci véééééééééééééééén

Bééé...Pusťte nás ven do výběhu!

zvířátková

10.3.2008 11:19
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Teda vy jste se rozjeli Blani měla bych být, ale zařídila jsem si to, protože kobyla měla 3 dny volno a zítra to také nepůjde.

Ani mi nemluvte, letěla bych nejradši ven jak raketa.

10.3.2008 11:20

zvířátková napsal(a):
Ani mi nemluvte, letěla bych nejradši ven jak raketa.

Slyšet nás tak naši chlebodárci.............

10.3.2008 11:25

zvířátková napsal(a):

Pryyyyyyyyyyyyyyyyč.............................

10.3.2008 11:29

markemic napsal(a):
Pryyyyyyyyyyyyyyyyč.............................

Jo jooooooooooooooooooooo, pryč

10.3.2008 11:41

blanche napsal(a):
Jo jooooooooooooooooooooo, pryč

Ještě čtyři a půl hodiny...pak můžu konečně zmizet....A taky vyjedu jako namydlenej bleskna to že je pondělí tak toho mám už dost

zvířátková

10.3.2008 11:48
zvířátková

markemic napsal(a):
Ještě čtyři a půl hodiny...pak můžu konečně zmizet....A taky vyjedu jako namydlenej bleskna to že je pondělí tak toho mám už dost

No já ještě oficiálně 3 a 1/4 hodiny, ale jeslti zase bude brzdit odvoz, tak klidně i o hodinu dýl...

10.3.2008 11:50

zvířátková napsal(a):
No já ještě oficiálně 3 a 1/4 hodiny, ale jeslti zase bude brzdit odvoz, tak klidně i o hodinu dýl...

Tak to Ti nepřeju!Snad se odvoz objeví včas:-)
Pak hurá za Čikem ,viď?

zvířátková

10.3.2008 11:51
zvířátková

markemic napsal(a):
Tak to Ti nepřeju!Snad se odvoz objeví včas:-)
Pak hurá za Čikem ,viď?

Jj Drobkem, co ze mě včera udělal skládací metr

10.3.2008 11:53

zvířátková napsal(a):
Jj Drobkem, co ze mě včera udělal skládací metr

JAkoto?Copak ten plyšák se štěněcím pohledem je schopen nějaké lumpárny?

zvířátková

10.3.2008 11:56
zvířátková

markemic napsal(a):
JAkoto?Copak ten plyšák se štěněcím pohledem je schopen nějaké lumpárny?

No lumpárny jsou jeho, ale včerejší válení se po zemi zas tak jeho vina nebyla. Tak napůl no. Jezdím bez sedla a on když kůň před ním nám trošku odběhne, tak spomalu tempo, vedle rychlého cvalu, hodí lehčí kroky, do toho nějaký ten klusový a já to holt neuseděla no. Ale naštěstí jsem ho držela, takže mi nezdrhnul, bych ale teda chtěla vědět, co by dělal, kdybych ho nedržela. Jestli by se kvůli mě zastavil nebo jestli by běžel za koněm před sebou, nebo někam do aleluja.

10.3.2008 11:59

zvířátková napsal(a):
No lumpárny jsou jeho, ale včerejší válení se po zemi zas tak jeho vina nebyla. Tak napůl no. Jezdím bez sedla a on když kůň před ním nám trošku odběhne, tak spomalu tempo, vedle rychlého cvalu, hodí lehčí kroky, do toho nějaký ten klusový a já to holt neuseděla no. Ale naštěstí jsem ho držela, takže mi nezdrhnul, bych ale teda chtěla vědět, co by dělal, kdybych ho nedržela. Jestli by se kvůli mě zastavil nebo jestli by běžel za koněm před sebou, nebo někam do aleluja.

Radši nepřemýšlet vzhledem k jeho stavu valacha-nevalacha že?Na druhou stranu,třeba by na Tebe počkal,když mu dáváš tolik lásky

zvířátková

10.3.2008 12:06
zvířátková

markemic napsal(a):
Radši nepřemýšlet vzhledem k jeho stavu valacha-nevalacha že?Na druhou stranu,třeba by na Tebe počkal,když mu dáváš tolik lásky

No v tom okamžiku je vcelku jedno ta jeho neplodící nefunkčnost, všechno chování vedou hormony, si holt myslí, že je to největší king v okolí . Nevim no, z něho nikdy nebude takový ten kůň, co je vázaný na člověka, je to flegmouš a kdyby si měl vybrat mezi koněm a mnou, tak jsem vzduch. Možná leda, že by zastavil z lenosti, že už ho nikdo nenutí běžet . Slítla jsem z něho teda podruhé, ale poprvé za jízdy. Tenkrát jsem jenom seděla, když se pásl, měla otěže puštěné a dělala si culík, on se lekl, uskočil o jeden pidi skoček a já lítla, ale dopadla jsem, prcek hodil otočku, stál nade mnou a čuměl, co že jako dělám, tak jsem drapla za otěže a bylo to bez problémů. Ale zase to jsme byli bez koní.

10.3.2008 12:17

zvířátková napsal(a):
No v tom okamžiku je vcelku jedno ta jeho neplodící nefunkčnost, všechno chování vedou hormony, si holt myslí, že je to největší king v okolí . Nevim no, z něho nikdy nebude takový ten kůň, co je vázaný na člověka, je to flegmouš a kdyby si měl vybrat mezi koněm a mnou, tak jsem vzduch. Možná leda, že by zastavil z lenosti, že už ho nikdo nenutí běžet . Slítla jsem z něho teda podruhé, ale poprvé za jízdy. Tenkrát jsem jenom seděla, když se pásl, měla otěže puštěné a dělala si culík, on se lekl, uskočil o jeden pidi skoček a já lítla, ale dopadla jsem, prcek hodil otočku, stál nade mnou a čuměl, co že jako dělám, tak jsem drapla za otěže a bylo to bez problémů. Ale zase to jsme byli bez koní.

Tééééda, to je lumpík
Ještě, že jsi v pořádku ...
Naštěstí to není z takové výšky

zvířátková

10.3.2008 13:31
zvířátková

blanche napsal(a):
Tééééda, to je lumpík
Ještě, že jsi v pořádku ...
Naštěstí to není z takové výšky

No právě, ještě že je prcek. Proto se bojím běhat na velkém. Je to šílený rozdíl a představa, že někdy spadnu z něho, tak už mě do sedla asi nikdo nedostane.

10.3.2008 13:33

zvířátková napsal(a):
No právě, ještě že je prcek. Proto se bojím běhat na velkém. Je to šílený rozdíl a představa, že někdy spadnu z něho, tak už mě do sedla asi nikdo nedostane.

Tomu nevěřím

10.3.2008 13:47

zvířátková napsal(a):

Ale nééé!Lepší je padat z velkejch koní než z mini poníVěř tomu,s tím mám bohaté zkušenostiDřív jsem byla na zemi věčněA z velkýho ,ikdyž to bylo kolikrát v dost rychlým cvalu...se mi nikdy nic(ťuky ťuk) nestalo..Zato z mini poníka mám pěkně ošklivou jizvu na rameni...
Já myslím ,že by sis v pohodě zvykla

zvířátková

10.3.2008 15:13
zvířátková

markemic napsal(a):
Ale nééé!Lepší je padat z velkejch koní než z mini poníVěř tomu,s tím mám bohaté zkušenostiDřív jsem byla na zemi věčněA z velkýho ,ikdyž to bylo kolikrát v dost rychlým cvalu...se mi nikdy nic(ťuky ťuk) nestalo..Zato z mini poníka mám pěkně ošklivou jizvu na rameni...
Já myslím ,že by sis v pohodě zvykla

To já si jako zvykám, ale zatím lítám jak pytel brambor . Ale je tam strach no, u malého ne. Teda, já tu zase ztvrdnu .

10.3.2008 15:17

zvířátková napsal(a):
To já si jako zvykám, ale zatím lítám jak pytel brambor . Ale je tam strach no, u malého ne. Teda, já tu zase ztvrdnu .

Ještě nedorazil odvoz?Vydrrrrrrž!
Tak ono to máš jedno,ty co jezdí na velkejch zas hopsaj na malejch páč nejsoz zvyklý

zvířátková

10.3.2008 15:23
zvířátková

markemic napsal(a):
Ještě nedorazil odvoz?Vydrrrrrrž!
Tak ono to máš jedno,ty co jezdí na velkejch zas hopsaj na malejch páč nejsoz zvyklý

Jo jo, je to o zvyku. Jednak sedlo oproti ničemu, jednak úplně jiné kroky, výška, všechno no. To přijde časem. Sem nám taky přispívá občas holčina, která má taky ČT velikosti Granta a teď tam mají ustájeného poníka Čikovo velikosti a ona jak je zvyklá na velkém, tak říká, že na malém je to horší, že je jak šicí stroj .

10.3.2008 15:37

zvířátková napsal(a):
Jo jo, je to o zvyku. Jednak sedlo oproti ničemu, jednak úplně jiné kroky, výška, všechno no. To přijde časem. Sem nám taky přispívá občas holčina, která má taky ČT velikosti Granta a teď tam mají ustájeného poníka Čikovo velikosti a ona jak je zvyklá na velkém, tak říká, že na malém je to horší, že je jak šicí stroj .

No je to takNejlepší je na takovým ponclovi klusat lehkým klusemvychytat ten rytmus...Ale já jezdím ráda na obojím

zvířátková

10.3.2008 15:39
zvířátková

markemic napsal(a):
No je to takNejlepší je na takovým ponclovi klusat lehkým klusemvychytat ten rytmus...Ale já jezdím ráda na obojím

Jo jo, mám pocit, že mi chce z těla vyklepat duši .

10.3.2008 15:42

zvířátková napsal(a):
Jo jo, mám pocit, že mi chce z těla vyklepat duši .

To je přesnýa obvzlášť na to Tvém šídlu,že?

10.3.2008 15:46

markemic napsal(a):

Tak to jste mě pobavili ... JJ, bývá to tak ... Člověk musí vysedat častěji
Ale jak se už psalo ... otázka asi jen zvyku ...

zvířátková

10.3.2008 15:51
zvířátková

markemic napsal(a):

No jo, je to expert, ba ne, na ježdění je v pohodě, vždyť on naučil jezdit mě, takže jako dobrý. Dokud teda nezačne jančit kvůli koním no. Ale jinak bez problémů. Akorát občas nestíháme no, tak různě doklusáváme, nebo na nás s Sheilou čekají, on taky totiž po cestě nemůže vidět žádnou koblihu, hned by se zastavoval a když chce na záchod, tak se taky na to připravuje snad minutu. Včera zase jančil, jsme zajely do spodního výběhu nakrmit kocoura, co tam Sheiliina panička má a už je nějakou dobu ve výběhu poník od vedle - ten strakoš jak kravička, už je z něho kus chlapa, roste do krásy, u nich z elektrického ohradníku utíká. A to bylo něco pro Čika, malej mu běžel s radostí naproti a Čiko by ho nejradši přes ohradu sežral. Je to zmeťour. Jelikož jsem si chtěla zavázat tkaničku a upravit na Čikim deku, tak jsem musela slézt a nebylo tam nic jiného poblíž než ohrada, tak jsem ho za ní přivázala za otěže. No, poník hned za ním, Čiko ho hned chňapnul po hubě, začal se vzteklit, přední hrabat, tak jsem mu musela až dát jednu po hubě. A kupodivu jak když utne, pak tam stáli, očuchávali se přes ohradu, Čiko přestal kvíkat, jenom čuchal, klídek. Nevim, proč by nemohl snést malého valáška v prázdném výběhu. Hormony no, prostě mu přeskočí.

zvířátková

10.3.2008 15:53
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No jo, je to expert, ba ne, na ježdění je v pohodě, vždyť on naučil jezdit mě, takže jako dobrý. Dokud teda nezačne jančit kvůli koním no. Ale jinak bez problémů. Akorát občas nestíháme no, tak různě doklusáváme, nebo na nás s Sheilou čekají, on taky totiž po cestě nemůže vidět žádnou koblihu, hned by se zastavoval a když chce na záchod, tak se taky na to připravuje snad minutu. Včera zase jančil, jsme zajely do spodního výběhu nakrmit kocoura, co tam Sheiliina panička má a už je nějakou dobu ve výběhu poník od vedle - ten strakoš jak kravička, už je z něho kus chlapa, roste do krásy, u nich z elektrického ohradníku utíká. A to bylo něco pro Čika, malej mu běžel s radostí naproti a Čiko by ho nejradši přes ohradu sežral. Je to zmeťour. Jelikož jsem si chtěla zavázat tkaničku a upravit na Čikim deku, tak jsem musela slézt a nebylo tam nic jiného poblíž než ohrada, tak jsem ho za ní přivázala za otěže. No, poník hned za ním, Čiko ho hned chňapnul po hubě, začal se vzteklit, přední hrabat, tak jsem mu musela až dát jednu po hubě. A kupodivu jak když utne, pak tam stáli, očuchávali se přes ohradu, Čiko přestal kvíkat, jenom čuchal, klídek. Nevim, proč by nemohl snést malého valáška v prázdném výběhu. Hormony no, prostě mu přeskočí.

A já se loučím, pádim na koníky. Už se těším, sluníčko, foťáček jsem si tam nechala, hi hi . Ať vám to hezky uteče

10.3.2008 15:59

zvířátková napsal(a):
A já se loučím, pádim na koníky. Už se těším, sluníčko, foťáček jsem si tam nechala, hi hi . Ať vám to hezky uteče

Jééé, se máš ...
Taky bych mizela

Já mám nějaké střevní problémy, celý den ...
Jdu se najíst, tak jsem zvědavá, co z to bude ...

10.3.2008 16:12

blanche napsal(a):
Jééé, se máš ...
Taky bych mizela

Já mám nějaké střevní problémy, celý den ...
Jdu se najíst, tak jsem zvědavá, co z to bude ...

Ahoj

Mám tu něco pro Lucky..Poznáš, kdo to je..?

10.3.2008 16:15

alisa napsal(a):
Ahoj

Mám tu něco pro Lucky..Poznáš, kdo to je..?

A detail barvičky

10.3.2008 16:19

alisa napsal(a):
A detail barvičky

Ach jo..to je teda kvalita..

Tak ještě hlava a končim..

zvířátková

10.3.2008 19:01
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Ahojky! Tak už jsem od koníků dom. S tím sluníčkem to nakonec nebylo tak žhavý, jsem dorazila vcelku pozdě, ještě připravovala stáje. Koníci se pásli za ohradou. Tak jsem ani nikam nevyrazila, zbytečně by pak byla pro Granta situace, jestli zůstat s Sheilou nebo jít za náma, když tam běhá navolno. Tak jsem si vzala Čika na vodítko, opřela se o něj a jen tak tam čučela. Občas jsem naháněla Grantíka, který si brouzdal kolem a Sheila pak huláká jak na lesy, když odejde daleko. Nakonec se i úspěšně dostala z ohlávky, takže tam s Grantem lítali, že jsem měla obavu, že je tam budu honit do tmy. Ale nakonec viděli, že jsem odvedla Čika už do stáje a že by třeba o něco mohli přijít, tak pak šli vzorně sami.

zvířátková

10.3.2008 19:02
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Tak už jsem od koníků dom. S tím sluníčkem to nakonec nebylo tak žhavý, jsem dorazila vcelku pozdě, ještě připravovala stáje. Koníci se pásli za ohradou. Tak jsem ani nikam nevyrazila, zbytečně by pak byla pro Granta situace, jestli zůstat s Sheilou nebo jít za náma, když tam běhá navolno. Tak jsem si vzala Čika na vodítko, opřela se o něj a jen tak tam čučela. Občas jsem naháněla Grantíka, který si brouzdal kolem a Sheila pak huláká jak na lesy, když odejde daleko. Nakonec se i úspěšně dostala z ohlávky, takže tam s Grantem lítali, že jsem měla obavu, že je tam budu honit do tmy. Ale nakonec viděli, že jsem odvedla Čika už do stáje a že by třeba o něco mohli přijít, tak pak šli vzorně sami.

Sheilík

zvířátková

10.3.2008 19:03
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Sheilík

Gratník

zvířátková

10.3.2008 19:05
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Gratník

a Čikouš, tady je vyfocenej nějak zezhora, vypadá jak uřízlý kecky

zvířátková

10.3.2008 19:06
zvířátková

zvířátková napsal(a):
a Čikouš, tady je vyfocenej nějak zezhora, vypadá jak uřízlý kecky

zvířátková

10.3.2008 19:07
10.3.2008 20:08

alisa napsal(a):
Ach jo..to je teda kvalita..

Tak ještě hlava a končim..

:-o :-o :-o ..vypadá to jako Utrecht?????

10.3.2008 20:18

zvířátková napsal(a):

Páni, oni tam mohou tak běhat na volno, jo?

Vzala jsem si Fabbyho ke kolu a jeli jsme pro Usinku. Ta nás vítala a běžela tryskem s řevem přes pastvinu. Fabby byl kaput po tom běhu...nemá se tak štvát. Tak jsem ho položila u kruhovky a hrála jsem si s holčí. Byla moc šikovná a domů jsme šli klídeček, Fabínek pobíhal kolem.

Teď všichni chrní jako zabití.

Jo, mám hotovou už tu přilbu! Je povedená. Orel jako živý..až se na to hodí lak, bude to super! Jdu se vykoupat a pustím se do té druhé

zvířátková

10.3.2008 20:29
zvířátková

lucky napsal(a):

Vzala jsem si Fabbyho ke kolu a jeli jsme pro Usinku. Ta nás vítala a běžela tryskem s řevem přes pastvinu. Fabby byl kaput po tom běhu...nemá se tak štvát. Tak jsem ho položila u kruhovky a hrála jsem si s holčí. Byla moc šikovná a domů jsme šli klídeček, Fabínek pobíhal kolem.

Jo, mám hotovou už tu přilbu! Je povedená. Orel jako živý..až se na to hodí lak, bude to super! Jdu se vykoupat a pustím se do té druhé

No, můžou, bez problémů. Celá tyhle pole měli dříve za výběh, nedalo se ani na všechny konce dohlídnout. Mohli by tam být i dneska, i když se změnil majitel. Je to povolené, ale žádná sranda znova tu ohradu udělat a kór když malého nezadrží jen tak něco, což je hlavní problém. A taky tam není jistota, že majitel jednou neřekne stop a ohrada se bude zmenšovat nebo půjde pryč. Takže dokud je takhle na jaře nebo před zimou málo trávy, tak malého a kobylku vážeme a Grant chodí navolno.

10.3.2008 20:32

lucky napsal(a):

jj je to Trechtík

Jenom jsem šla okolo, takže moc fotek nemám, ale až bude hezky tak ho zkusim nafotit líp

10.3.2008 20:37

alisa napsal(a):
jj je to Trechtík

Jenom jsem šla okolo, takže moc fotek nemám, ale až bude hezky tak ho zkusim nafotit líp

No jo, puntikáč a ten výraz..celá holčí! Zase ji přibývají puntíky, jak přelínává. Jsem zvědavá za jak dlouho bude puntíkatá jednou jako tatík

Díky moc za fotečky, určitě mi ho nafo Ť!!!!

tady Trechtík a moje maličkost

zvířátková

11.3.2008 06:34
zvířátková

lucky napsal(a):
No jo, puntikáč a ten výraz..celá holčí! Zase ji přibývají puntíky, jak přelínává. Jsem zvědavá za jak dlouho bude puntíkatá jednou jako tatík

Díky moc za fotečky, určitě mi ho nafo Ť!!!!

tady Trechtík a moje maličkost

Dobré ránko! Hlásím se z roboty. Koukala jsem, že se už rozednívá od pěti, jen tak dál. Jsem se hezky vezla do práce, zamyšleně čučela z okýnka, že jsem zapomněla připomenout, že máme zajet do pekárny pro sváču. Takže dneska mám k Veselé krávě koblihy . Koblihárna je totiž jediný krám, co je při cestě. No jo no, co nadělám...

11.3.2008 07:12

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Hlásím se z roboty. Koukala jsem, že se už rozednívá od pěti, jen tak dál. Jsem se hezky vezla do práce, zamyšleně čučela z okýnka, že jsem zapomněla připomenout, že máme zajet do pekárny pro sváču. Takže dneska mám k Veselé krávě koblihy . Koblihárna je totiž jediný krám, co je při cestě. No jo no, co nadělám...

Ahojky,

dobré ráno
Tak já se hlásím také ...
Jsem nějaký zničená, přitom jsem šla spát už v 10hodin !
Už ať je večer

zvířátková

11.3.2008 07:17
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

dobré ráno
Tak já se hlásím také ...
Jsem nějaký zničená, přitom jsem šla spát už v 10hodin !
Už ať je večer

Jo já, já jsem tady nějak grogy, chtělo by to šlofíčka. Já teda usnula později, tak v jedenáct, možná až po, prostě 6 hodin je málo. Ale začínám si aspoň trochu zvykat. Jak jdu do práce za světla, tak mi to dost pomáhá. Škoda, že se zas ten čas bude točit.

11.3.2008 07:22

zvířátková napsal(a):
Jo já, já jsem tady nějak grogy, chtělo by to šlofíčka. Já teda usnula později, tak v jedenáct, možná až po, prostě 6 hodin je málo. Ale začínám si aspoň trochu zvykat. Jak jdu do práce za světla, tak mi to dost pomáhá. Škoda, že se zas ten čas bude točit.

NO, ale bude pak dýl vidět, co ?
Jinak pěkné fotky koníků ... Ten výběh mají fakt super

11.3.2008 09:13

blanche napsal(a):

Tak co ?
Všichni makají ?

zvířátková

11.3.2008 09:26
zvířátková

blanche napsal(a):

No, aspoň, že to. Už to jde, ale když bude ještě dýl, tak to bude paráda.

No, výběh jako takový mají naprd, malý, jenže když kvůli tomu zmeťourkovi aby člověk stavit kamenou zeď. Pozemky za tím jsou krásné, ale to by museli ještě poslouchat a neutíkat jako Grant. No, Sheila by asi neutekla, ale zase je to záruka, že nikam spolu neodkráčej, takhle se drží i Grant v blízkém okolí. Ale je to krásný, když tam běhá jen tak navolno, a když se člověk přiblíží, tak nenápadně pomalinku mizí.

11.3.2008 10:11

zvířátková napsal(a):
No, aspoň, že to. Už to jde, ale když bude ještě dýl, tak to bude paráda.

No, výběh jako takový mají naprd, malý, jenže když kvůli tomu zmeťourkovi aby člověk stavit kamenou zeď. Pozemky za tím jsou krásné, ale to by museli ještě poslouchat a neutíkat jako Grant. No, Sheila by asi neutekla, ale zase je to záruka, že nikam spolu neodkráčej, takhle se drží i Grant v blízkém okolí. Ale je to krásný, když tam běhá jen tak navolno, a když se člověk přiblíží, tak nenápadně pomalinku mizí.

Tak to jo ...
Jak to jde jinak v práci ?
Tady žádná sláva

zvířátková

11.3.2008 10:24
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak to jo ...
Jak to jde jinak v práci ?
Tady žádná sláva

Tady hnus fialovej, zrovna se dohaduju s bývalou sekretářkou, kterou jsem zastoupila, jak vyplnit jeden formulář a jsme jak dva tataři, vůbec se nemůžeme dohrabat ke konci.

11.3.2008 10:55

zvířátková napsal(a):
Tady hnus fialovej, zrovna se dohaduju s bývalou sekretářkou, kterou jsem zastoupila, jak vyplnit jeden formulář a jsme jak dva tataři, vůbec se nemůžeme dohrabat ke konci.

No, mě se pro změnu zbortil program ... Tak jsem opět instalovala ...
Mě málem vomejvali

zvířátková

11.3.2008 11:29
zvířátková

blanche napsal(a):
No, mě se pro změnu zbortil program ... Tak jsem opět instalovala ...
Mě málem vomejvali

Tak snad jsi tam neměla nějaká data, co by se Ti vymazaly. To já byla minule happy, když se mi zaseknul celý rok výplat a musela jsem odznova, navíc to tam pak nepočítalo tak, jak předtím.

No, teď je tu nějaký chlap u šéfa na návštěvě a je to jeden z aktivistů si šáhnout, tak mi podal ruku a zmáčknul mě tak, že mě ta ruka fakt bolí.

11.3.2008 11:46

zvířátková napsal(a):
Tak snad jsi tam neměla nějaká data, co by se Ti vymazaly. To já byla minule happy, když se mi zaseknul celý rok výplat a musela jsem odznova, navíc to tam pak nepočítalo tak, jak předtím.

No, teď je tu nějaký chlap u šéfa na návštěvě a je to jeden z aktivistů si šáhnout, tak mi podal ruku a zmáčknul mě tak, že mě ta ruka fakt bolí.

Ježiš ... uchylaci, jo ?
Já byla teď v Globu, koupila si khaki 3/4taky - kalhoty ... se mi líbili, tak brala
Tak budu čekat už to teplo

11.3.2008 12:18

zvířátková napsal(a):

Ahoj,
tak už máme úterý...........ať už je pátek

11.3.2008 12:25

markemic napsal(a):
Ahoj,
tak už máme úterý...........ať už je pátek

JJ, mořná pro Vás ... ale já pak budu makat PÁ, SO + NE ... to jsou ale bezva vyhlídky

Co to je za fotečku ? Nějaké historické klání ?

11.3.2008 12:27

blanche napsal(a):
JJ, mořná pro Vás ... ale já pak budu makat PÁ, SO + NE ... to jsou ale bezva vyhlídky

Co to je za fotečku ? Nějaké historické klání ?

Ale pak dva dny volníčko ne?
To je z bitvy na Bílé Hoře minulý rok v záříKrásná věc,příští rok musím zas

11.3.2008 12:30

markemic napsal(a):
Ale pak dva dny volníčko ne?
To je z bitvy na Bílé Hoře minulý rok v záříKrásná věc,příští rok musím zas

No vidíš to ... Ani nevím, co tu máme za akce

11.3.2008 12:32

blanche napsal(a):

Já to taky nevěděla,ale o to víc jsem to pak prožívala..Fakt krásně udělané,působivé..až měl člověk kolikrát husí kůži jak to bylo pěkný..Úžasná atmosféra..Doporučuju

11.3.2008 12:33

markemic napsal(a):
Já to taky nevěděla,ale o to víc jsem to pak prožívala..Fakt krásně udělané,působivé..až měl člověk kolikrát husí kůži jak to bylo pěkný..Úžasná atmosféra..Doporučuju

Tak až budeš vědět kdy, tak nám dej vědět

zvířátková

11.3.2008 12:34
zvířátková

blanche napsal(a):

To jo, každou chvilku nějakej slizoun, kupodivu jsou to vždycky jenom šéfovo kamarádi. Fakt kšeft .

A jejej, to máš zítra a pozítří volno, že jdeš od pátku do neděle?

U nás kupodivu vylézá sluníčko. Sakriš, zase do čtyř . I když jsem stejně jako Žofré, k tomu namlácení se probraly stehna, aby mi vyjádříly nespokojenost s takovou odmlkou ježdění, takže se cítím jak fotbalista s nohama do "O" .

11.3.2008 12:35

blanche napsal(a):
Tak až budeš vědět kdy, tak nám dej vědět

No samozřejmě!
Myslím že to bylo září,nebo konec srpna

11.3.2008 12:53

zvířátková napsal(a):
To jo, každou chvilku nějakej slizoun, kupodivu jsou to vždycky jenom šéfovo kamarádi. Fakt kšeft .

A jejej, to máš zítra a pozítří volno, že jdeš od pátku do neděle?

U nás kupodivu vylézá sluníčko. Sakriš, zase do čtyř . I když jsem stejně jako Žofré, k tomu namlácení se probraly stehna, aby mi vyjádříly nespokojenost s takovou odmlkou ježdění, takže se cítím jak fotbalista s nohama do "O" .

Tady je pěkně hnusně
Začíná zase fičet ... Hlavně nechci další slibovanou vichřici
Jsem se najedla a pomalu tu usíííínáááááááááááám

zvířátková

11.3.2008 12:55
zvířátková

blanche napsal(a):
Tady je pěkně hnusně
Začíná zase fičet ... Hlavně nechci další slibovanou vichřici
Jsem se najedla a pomalu tu usíííínáááááááááááám

To jo, to včera hlásili. Si jí tam jako můžou nechat. Včera jsem tak postávala na tom poli a poprvé mě napadlo, jak se říká, že koně muchaři potřebují prostředí někde výš, kde to profukuje, z kopečka třeba. No a bylo to tam úplně ideální, jsem byla ofouklá až pod ponožkama .

11.3.2008 12:57

zvířátková napsal(a):
To jo, to včera hlásili. Si jí tam jako můžou nechat. Včera jsem tak postávala na tom poli a poprvé mě napadlo, jak se říká, že koně muchaři potřebují prostředí někde výš, kde to profukuje, z kopečka třeba. No a bylo to tam úplně ideální, jsem byla ofouklá až pod ponožkama .

zvířátková

11.3.2008 14:23
zvířátková

blanche napsal(a):

Má tu chvíli klidu, tak tu koukám na net, jak si lidi vyrábějí dekorace na velikonoce, sakřiš, mě by to tak bavilo, ale mít tu fantazii, materiál a talent...

11.3.2008 14:33

zvířátková napsal(a):
Má tu chvíli klidu, tak tu koukám na net, jak si lidi vyrábějí dekorace na velikonoce, sakřiš, mě by to tak bavilo, ale mít tu fantazii, materiál a talent...

Já jsem prolítla v Globu regaly, ale přišlo mi to dost jako kýč ...
Něco se mi líbilo ... Koupila jsem takový ty pruhy na vajíčka, jak se to dá do teplé vody a ono se to přicucne na vajíčka - efektivní a rychlé

zvířátková

11.3.2008 14:38
zvířátková

blanche napsal(a):
Já jsem prolítla v Globu regaly, ale přišlo mi to dost jako kýč ...
Něco se mi líbilo ... Koupila jsem takový ty pruhy na vajíčka, jak se to dá do teplé vody a ono se to přicucne na vajíčka - efektivní a rychlé

Jo jo, vím, co myslíš. Jenže u nás jsou vajíčka naprd. Já to nejim a ten můj to chtít nebude. Takže škoda je "ničit". Takže nevim no.

11.3.2008 14:40

zvířátková napsal(a):
Jo jo, vím, co myslíš. Jenže u nás jsou vajíčka naprd. Já to nejim a ten můj to chtít nebude. Takže škoda je "ničit". Takže nevim no.

No, u nás děláme ... ale pak je stejně rozdáme ...

zvířátková

11.3.2008 14:42
zvířátková

blanche napsal(a):
No, u nás děláme ... ale pak je stejně rozdáme ...

No já na koledníky nehraju

11.3.2008 14:44

zvířátková napsal(a):
No já na koledníky nehraju

Já nachystám a mizím ven ... Nejlépe na koně ... Tam je klid

zvířátková

11.3.2008 17:52
zvířátková

blanche napsal(a):
Já nachystám a mizím ven ... Nejlépe na koně ... Tam je klid

Tak už jsem doma, v práci jsem už odepsat nemohla. Jsem do půl čtvrté připravovala výplaty a pak ještě uklízela. Byli jsme nakoupit a pak se tu přehnal pěkný liják, už je po něm. Na koníky jsem se bohužel nedostala. Ale koupila jsem si semínka levandule, tak si je půjdu vysázet. Posledních pár dní furt sázím, přesazuju, škoda, že tu nemám víc místa na to.

Jinak k těm koledám jsem se právě už ani v městě nesetkala a jen jednou mě napadlo jít v tom poledni ke koníkům a litovala jsem. Chytli mě kluci od sousedů, klučina říkal, nedávej tam ruce, bude to bolet, no a kupodivu měl fakt pravdu . Takže teď počkat a až po o . Naštěstí příbuzní, ten můj, soused a spol na šlehání nehrajou, takže ještě že tak.

11.3.2008 18:07

zvířátková napsal(a):
Tak už jsem doma, v práci jsem už odepsat nemohla. Jsem do půl čtvrté připravovala výplaty a pak ještě uklízela. Byli jsme nakoupit a pak se tu přehnal pěkný liják, už je po něm. Na koníky jsem se bohužel nedostala. Ale koupila jsem si semínka levandule, tak si je půjdu vysázet. Posledních pár dní furt sázím, přesazuju, škoda, že tu nemám víc místa na to.

Jinak k těm koledám jsem se právě už ani v městě nesetkala a jen jednou mě napadlo jít v tom poledni ke koníkům a litovala jsem. Chytli mě kluci od sousedů, klučina říkal, nedávej tam ruce, bude to bolet, no a kupodivu měl fakt pravdu . Takže teď počkat a až po o . Naštěstí příbuzní, ten můj, soused a spol na šlehání nehrajou, takže ještě že tak.

Na chalupě je to na palici ...
To jich je ... Se pak jen klidím pryč
Jůůůů, levandule ... Tu jsem pěstovala loni
Co ještě pěstuješ ?
Já bych ráda taky teď, co budu mít 2 dny volna sázela, přesazovala atd ...
Bylinky docela rostou

zvířátková

11.3.2008 18:16
zvířátková

blanche napsal(a):
Na chalupě je to na palici ...
To jich je ... Se pak jen klidím pryč
Jůůůů, levandule ... Tu jsem pěstovala loni
Co ještě pěstuješ ?
Já bych ráda taky teď, co budu mít 2 dny volna sázela, přesazovala atd ...
Bylinky docela rostou

No, letos jsem si vysadila 2 kytičky (orlíček a dorotku - jestli Ti to něco říká, mám je obě ráda), obří kotel trávy (vždycky dělám zvěrstvu, než začne růst ta venku, aby si zvykali) a teď tu levanduli. Jsem čučela, že po ní voní i ta semínka. No a taky tam mám 3 cibule amarelisu, ty od přesazení rostou jak o život, kéž by taky pustili ten kvetoucí šlahoun než ty listy. No a jinak všechny ostatní kytky jsem přesadila.

Tady jsem našla fotku toho orlíčka, když jí mamina měla před lety, ale koupenou.

zvířátková

11.3.2008 18:20
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No, letos jsem si vysadila 2 kytičky (orlíček a dorotku - jestli Ti to něco říká, mám je obě ráda), obří kotel trávy (vždycky dělám zvěrstvu, než začne růst ta venku, aby si zvykali) a teď tu levanduli. Jsem čučela, že po ní voní i ta semínka. No a taky tam mám 3 cibule amarelisu, ty od přesazení rostou jak o život, kéž by taky pustili ten kvetoucí šlahoun než ty listy. No a jinak všechny ostatní kytky jsem přesadila.

Tady jsem našla fotku toho orlíčka, když jí mamina měla před lety, ale koupenou.

a tady z netu tu dorotku - kosmatec a dalších milion názvů to má.

Obě mám mixované ve spoustě barvách, tak uvidíme, co vyroste.

11.3.2008 18:20

zvířátková napsal(a):

JJ, Orlíček znám, toho pěstuje babča ... nedá na něj dopustit ...
Já mám doma dobrou džungli
To budu muset vyfotit a někdy vám ukázat ...
Mám tam mega banánovník ... už mi okupuje skoro celý stůl
Na chalupě pak bylinky atd ...
Taky jsem si přivezla semínka z Francie, tak tam mám hafo Fíků ... ne fíkusy, ale fíky - ty jak jsem jedla, tak zasadila, udělala sadbu a vypadá, že to i přezimovalo, shodilo listy a teď to už zase pučíííííí

zvířátková

11.3.2008 18:23
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, Orlíček znám, toho pěstuje babča ... nedá na něj dopustit ...
Já mám doma dobrou džungli
To budu muset vyfotit a někdy vám ukázat ...
Mám tam mega banánovník ... už mi okupuje skoro celý stůl
Na chalupě pak bylinky atd ...
Taky jsem si přivezla semínka z Francie, tak tam mám hafo Fíků ... ne fíkusy, ale fíky - ty jak jsem jedla, tak zasadila, udělala sadbu a vypadá, že to i přezimovalo, shodilo listy a teď to už zase pučíííííí

a tady ještě amarelis, ten je taky mámin. Mám stejné barvy myslím.

zvířátková

11.3.2008 18:27
zvířátková

zvířátková napsal(a):
a tady ještě amarelis, ten je taky mámin. Mám stejné barvy myslím.

No, já vyrůstala v bytu, kde zabírají kytky víc jak polovinu místností, takže nějak to drží i mě. Bohužel tady není moc místa a hlavně světla. Nějakou obří kytku bych ani neměla kam dát. Ale mrzí mě to.

zvířátková

11.3.2008 18:32
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No, já vyrůstala v bytu, kde zabírají kytky víc jak polovinu místností, takže nějak to drží i mě. Bohužel tady není moc místa a hlavně světla. Nějakou obří kytku bych ani neměla kam dát. Ale mrzí mě to.

Jinak vyfoť, vyfoť, ráda se mrknu

11.3.2008 18:33

zvířátková napsal(a):
Jinak vyfoť, vyfoť, ráda se mrknu

Super kytí ...
OK, vyfotím ...

papa

zvířátková

11.3.2008 18:36
zvířátková

blanche napsal(a):
Super kytí ...
OK, vyfotím ...

papa

V sedm padla, jů? Zítra volno? Tak pa

11.3.2008 20:17

zvířátková napsal(a):
V sedm padla, jů? Zítra volno? Tak pa

Ahooooj je tu někdo??? já přišla z práce, celej den mě bolela hlava a byla jsem moooc unavená!!!!! Tak jsem ráda, že to už mám za sebou.
Nooo holky vy zahradnice!!!!!

11.3.2008 22:03

zvířátková napsal(a):

Teda holky, já dneska nestíhám, celý den jsembyla v čudu, pak s holčí a teď hodiny sedím v ateliéru a připravuji si druhou přilbu a čistím pistolky..jinak tu první přilbu s tím orlem mám hotovou a sklidila zatím úspěch v lakovně..pak vám ji blejsknu.

Jinak dneska jsem dřela holčí z kůže...šílené kolik líná! Měla jsem velkou hromadu chlupů...děs. Už aby byla nahatá

tady měla rok a půl

11.3.2008 22:03

lucky napsal(a):
Teda holky, já dneska nestíhám, celý den jsembyla v čudu, pak s holčí a teď hodiny sedím v ateliéru a připravuji si druhou přilbu a čistím pistolky..jinak tu první přilbu s tím orlem mám hotovou a sklidila zatím úspěch v lakovně..pak vám ji blejsknu.

Jinak dneska jsem dřela holčí z kůže...šílené kolik líná! Měla jsem velkou hromadu chlupů...děs. Už aby byla nahatá

tady měla rok a půl

mimi

zvířátková

12.3.2008 06:37
zvířátková

lucky napsal(a):
mimi

Dobré ránko kočky! Tak já už zadřená, hned po příchodu jsem dostala samej bojovej úkol a včera jsem byla upozorněná, že dneska budu překreslovat nějaké plány, až se ze mě prý bude kouřit. Takže radost největší .

sadzi saj

12.3.2008 07:54
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko kočky! Tak já už zadřená, hned po příchodu jsem dostala samej bojovej úkol a včera jsem byla upozorněná, že dneska budu překreslovat nějaké plány, až se ze mě prý bude kouřit. Takže radost největší .

Dobré ráno,

já měla v práci včera slušnou honičku, pak návštěvu u koní, doma uvařila a padla v 9 hod. za vlast, ale pěkně jsem se teda vyspala, to se musí nechat. V noci u nás ale lilo jako z konve a teď se modlím, aby přes den necedilo, aby koníci nebyli doma

12.3.2008 08:00

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

já měla v práci včera slušnou honičku, pak návštěvu u koní, doma uvařila a padla v 9 hod. za vlast, ale pěkně jsem se teda vyspala, to se musí nechat. V noci u nás ale lilo jako z konve a teď se modlím, aby přes den necedilo, aby koníci nebyli doma

Ahojky! Tak u nás trochu poprchává, je tady dost vítr, dala jsem papání holčí, piju tady kafčo...strašně mě bolí hlava, nevím proč. Asi mám někde pohlou páteř, už včera mě hrozně třeštila. A dokopávám se jít do ateliéru dělat tu druhou přilbu...sakra, bych spala a hlava mě třeští...vůbec se mi nechce

tady byli ještě Cliffeček a Andíček

12.3.2008 08:04

lucky napsal(a):
Ahojky! Tak u nás trochu poprchává, je tady dost vítr, dala jsem papání holčí, piju tady kafčo...strašně mě bolí hlava, nevím proč. Asi mám někde pohlou páteř, už včera mě hrozně třeštila. A dokopávám se jít do ateliéru dělat tu druhou přilbu...sakra, bych spala a hlava mě třeští...vůbec se mi nechce

Ahoooj ženská,
tak nafoť už nám tu přilbu,já sem koukám každý den a těším se na veledílo a pořád nic!!
Jéé já zachvíli musím do Frýdlantu na Pracyho ouřad...pomoooc..

sadzi saj

12.3.2008 08:05
sadzi saj

lucky napsal(a):

U nás i prosvítá sluníčko, tak hlavně, aby odpolko nelilo, potřebuju jet na vyjížďku vyvenčit oře a našli jsme v pondělí pár pěkný popadaných stromů přes cestu, tak bych si chtěla jumpnout

Já tu teď snídám a musim se dát do pošty

12.3.2008 08:08

proxima napsal(a):
Ahoooj ženská,
tak nafoť už nám tu přilbu,já sem koukám každý den a těším se na veledílo a pořád nic!!
Jéé já zachvíli musím do Frýdlantu na Pracyho ouřad...pomoooc..

Ahoj! No že se taky ozveš....přilba je v lakovně, ale klidně se pak přijeď mrknout....dneska budu dělat tu druhou , v pátek musí¨jít do laku taky. Tu první nevím..možná ji dneska už táta přiveze...

zvířátková

12.3.2008 08:11
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
U nás i prosvítá sluníčko, tak hlavně, aby odpolko nelilo, potřebuju jet na vyjížďku vyvenčit oře a našli jsme v pondělí pár pěkný popadaných stromů přes cestu, tak bych si chtěla jumpnout

Já tu teď snídám a musim se dát do pošty

U nás taky v noci lilo, ale teď je pěkně, azuro, slunko, bezvětří. A já se tu pachtím v mega plánama, které mám přes celou místnost. To je kšeft.

12.3.2008 08:17

zvířátková napsal(a):
U nás taky v noci lilo, ale teď je pěkně, azuro, slunko, bezvětří. A já se tu pachtím v mega plánama, které mám přes celou místnost. To je kšeft.

NO, tak tady se čím dál víc zvedá hnusný povichr

no nic...jdu makat vedle....

12.3.2008 08:29

lucky napsal(a):
Ahoj! No že se taky ozveš....přilba je v lakovně, ale klidně se pak přijeď mrknout....dneska budu dělat tu druhou , v pátek musí¨jít do laku taky. Tu první nevím..možná ji dneska už táta přiveze...

Jůůů tak to se těšííím!!!!

sadzi saj

12.3.2008 08:51
sadzi saj

lucky napsal(a):
NO, tak tady se čím dál víc zvedá hnusný povichr

no nic...jdu makat vedle....

Fůj, tak to si ho tam nech, doufám, že tu u nás nebude

zvířátková

12.3.2008 08:55
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Fůj, tak to si ho tam nech, doufám, že tu u nás nebude

Přesně

sadzi saj

12.3.2008 09:07
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Přesně

Včera o tom mluví v počasí a když jsem to slyšela, málem mě omývali

12.3.2008 10:17

sadzi saj napsal(a):
Včera o tom mluví v počasí a když jsem to slyšela, málem mě omývali

Tak jsem si dala přestávečku...

No, Usa chrní, nevystrčí ani kopýtko ze stáje venku je hnuuus. Hlavně dost povichr

sadzi saj

12.3.2008 10:35
sadzi saj

lucky napsal(a):
Tak jsem si dala přestávečku...

No, Usa chrní, nevystrčí ani kopýtko ze stáje venku je hnuuus. Hlavně dost povichr

Tady už taky začlo foukat, to zase bude vyjížďka

Mě to dneska vůbec, ale vůbec neutíká

12.3.2008 10:55

sadzi saj napsal(a):
Tady už taky začlo foukat, to zase bude vyjížďka

Mě to dneska vůbec, ale vůbec neutíká

NO, já nemám na vyjížďku čas, ale ani ke koním nemůže, protože jak všechny znám, budou zabednění doma....moej je alespoň pořád s přístupem ven.,...no, i když...ona stejně nevyleze, protože fouká

sadzi saj

12.3.2008 11:39
sadzi saj

lucky napsal(a):
NO, já nemám na vyjížďku čas, ale ani ke koním nemůže, protože jak všechny znám, budou zabednění doma....moej je alespoň pořád s přístupem ven.,...no, i když...ona stejně nevyleze, protože fouká

Tak já už dokompletovala a oznámkovala 80 obálek s pozvánkou a razím do města nakoupit a vyvětrat se a jsem zvědavá, jak tam je, doufám, že aspoň teplo

zvířátková

12.3.2008 12:45
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak já už dokompletovala a oznámkovala 80 obálek s pozvánkou a razím do města nakoupit a vyvětrat se a jsem zvědavá, jak tam je, doufám, že aspoň teplo

U nás je teda pěkně hnusně, právě leje. A to v rádiu ráno říkali, že oblačnost ustupuje. Kecy, kecy a zase kecy. Teda, musím souhlasit s Andrejkou, dneska to vůbec neutíká. I když má člověk co na práci.

sadzi saj

12.3.2008 12:48
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
U nás je teda pěkně hnusně, právě leje. A to v rádiu ráno říkali, že oblačnost ustupuje. Kecy, kecy a zase kecy. Teda, musím souhlasit s Andrejkou, dneska to vůbec neutíká. I když má člověk co na práci.

Já před chvílí dorazila z města a u nás to vypadá stejně , sice je tam celkem teplo a příjemně, ale začlo cedit

12.3.2008 13:29

sadzi saj napsal(a):
Já před chvílí dorazila z města a u nás to vypadá stejně , sice je tam celkem teplo a příjemně, ale začlo cedit

Tahle fotka Elí se mi moc líbí

Jinak tady chviliknu zasvitne i slunko, ale jen pár sekund a jinak je povichr, hnus a příšerné mraky se tady honí.

Zrovna jsem dostříkala metalízy a jsem totálně otrávená, větrám v tom povichru aťas a šla jsem si tady sednou..bolí mě hlava. Pak vymaskuji pozadí a jdu na toho orla

Usinka se Šimonem...kdo ví, jak se má v novém domově...

Jééé...sluníčko svítí...

ups....a zase nesvítí ..jako Apríl

sadzi saj

12.3.2008 13:49
sadzi saj

lucky napsal(a):
Tahle fotka Elí se mi moc líbí

Jinak tady chviliknu zasvitne i slunko, ale jen pár sekund a jinak je povichr, hnus a příšerné mraky se tady honí.

Zrovna jsem dostříkala metalízy a jsem totálně otrávená, větrám v tom povichru aťas a šla jsem si tady sednou..bolí mě hlava. Pak vymaskuji pozadí a jdu na toho orla

Usinka se Šimonem...kdo ví, jak se má v novém domově...

Jééé...sluníčko svítí...

ups....a zase nesvítí ..jako Apríl

Ó děkujeme, fotila Blanka

Tady je to to samé, jak na apríla, teď už zase svítí sluníčko a před chvílí pršelo

zvířátková

12.3.2008 13:54
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ó děkujeme, fotila Blanka

Tady je to to samé, jak na apríla, teď už zase svítí sluníčko a před chvílí pršelo

Jo jo, u nás taky, chvíli slunko, mraky, vítr. Nic moc jako.

Jinak neříkala jsi Lucky, že půjde Šimon nedaleko, že se na něj půjdete někdy podívat?

12.3.2008 15:39

zvířátková napsal(a):
Jo jo, u nás taky, chvíli slunko, mraky, vítr. Nic moc jako.

Jinak neříkala jsi Lucky, že půjde Šimon nedaleko, že se na něj půjdete někdy podívat?

No jo, prý je někde na Bečvě (kterési, jsou tady tři za sebou), ale pořád se jen říká, že se tam pojede, ale skutek utek...já ani nevím, jak se ta paní jmenuje a kde přesně je. Ale Dvořáka už dokopu..chci ho vidět....měla jsem ho moc ráda. Fakt že, že když tam byl Šimi a Atík, tak bylo lépe...jak je tam Bettyna, tak ona je sice hodná, ale dělá mezi koňmi dusno. Posledně Athose dost nakopala před stájí, oba z ní mají vítr. Usa je z ní na prášky a když vlezou do přístřešku, tak je mela...a to tam kliďákno takhle vegetili se 'Simonem a Athosem a nikdy nebyl problém. Teď kdyžř vlezou koně do přístřěšku, tak je to o život..Bettyna trčí prdel automaticky na každého.
Tohle mi na ni hrozně vadí..jinak by byla super.

zvířátková

12.3.2008 15:44
zvířátková

lucky napsal(a):
No jo, prý je někde na Bečvě (kterési, jsou tady tři za sebou), ale pořád se jen říká, že se tam pojede, ale skutek utek...já ani nevím, jak se ta paní jmenuje a kde přesně je. Ale Dvořáka už dokopu..chci ho vidět....měla jsem ho moc ráda. Fakt že, že když tam byl Šimi a Atík, tak bylo lépe...jak je tam Bettyna, tak ona je sice hodná, ale dělá mezi koňmi dusno. Posledně Athose dost nakopala před stájí, oba z ní mají vítr. Usa je z ní na prášky a když vlezou do přístřešku, tak je mela...a to tam kliďákno takhle vegetili se 'Simonem a Athosem a nikdy nebyl problém. Teď kdyžř vlezou koně do přístřěšku, tak je to o život..Bettyna trčí prdel automaticky na každého.
Tohle mi na ni hrozně vadí..jinak by byla super.

To jo, to musíš zjistit a mrknout se tam. Ať víme, jak se bobek má

12.3.2008 15:52

zvířátková napsal(a):

Čauky,
no holky dneska jste tomu moc nedaly....
Pracujete pracujete?

12.3.2008 15:56

zvířátková napsal(a):
To jo, to musíš zjistit a mrknout se tam. Ať víme, jak se bobek má

JJ, taky mě to zajímá.

Já byla vypucovat holčí...to je šílené, jak to zvíře líná! Měla jsem chlupy všude, dřela jsem ji z kůže, holčí se kroutila jako pafagraf, jak to prožívala, že ji pořádně vydrbu ten kožich...asi ji už vše svědí. Nakonec jsem vytáhla fukar a vfoukla z ní všechen ten kožich s prachem a bordelem, takže je zase čisťounká, ale chlupy z ní letí stále. Místy vypadá jako oškubaná. JO a asi budu mít koně snad i bez hřívy! NOrmálně ji líná ta dlouhá hříva! Pomoooc! A ještě k tomu všemu si včera přišlápla ocas a kus si ho urvala, takže ho máme zase méně...málo že tak líná

No nic..jdu zase malovat....

zvířátková

12.3.2008 17:28
zvířátková

markemic napsal(a):
Čauky,
no holky dneska jste tomu moc nedaly....
Pracujete pracujete?

Čauky! Já už doma, hraju si na tvrďáka, nevařím, dokud nebude umyté nádobí. Sakriš, ale že mám hlad....

zvířátková

12.3.2008 17:28
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Čauky! Já už doma, hraju si na tvrďáka, nevařím, dokud nebude umyté nádobí. Sakriš, ale že mám hlad....

a ty dvě nenažraný čumy

zvířátková

12.3.2008 17:30
zvířátková

zvířátková napsal(a):
a ty dvě nenažraný čumy

Hezky se ale dneska honily mraky

zvířátková

12.3.2008 17:31
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Hezky se ale dneska honily mraky

12.3.2008 19:09

zvířátková napsal(a):

Krásné mraky

12.3.2008 19:59

lucky napsal(a):
Krásné mraky

Ahoooj děvčata!!! já mám teď děsně rozlítaný dny, furt v tahu a už se těším na dovču jako blázen!!!!!!!!

12.3.2008 20:56

naftalinka napsal(a):
Ahoooj děvčata!!! já mám teď děsně rozlítaný dny, furt v tahu a už se těším na dovču jako blázen!!!!!!!!

no tak koukám, že mám pravidelně smůlu, dycky když sem vlezu tak tu nikdo neni a nebo se se mnou nebavíte
Tak já už zase musím letět, dyť to řikám, že jsem furt někde v tahu!!!!!!!
paaaaaa

zvířátková

12.3.2008 21:03
zvířátková

naftalinka napsal(a):
no tak koukám, že mám pravidelně smůlu, dycky když sem vlezu tak tu nikdo neni a nebo se se mnou nebavíte
Tak já už zase musím letět, dyť to řikám, že jsem furt někde v tahu!!!!!!!
paaaaaa

Já, já, už jsem tu, ale koukám, že pozdě .

13.3.2008 00:07

zvířátková napsal(a):
Já, já, už jsem tu, ale koukám, že pozdě .

NO jo, já dneska makám ...je po půlnoci a jdu spát....
Ráno vstávám a o5 malovat...ale snad tu přilbu zítra dodělám. Udělala jjsem kus orla, má krásný zobák a oko a celkově základní barvu...zítra musím dodělat peří a ještě nějaké části plechů, které se tam trhají a kroutí a bude to hotové. Uf .... a to už ta první přilba sklidila takový úspěch, že asi budu mít zase další...mám dojem, že se brzy z práce zcvoknu, ale alespoň bude dost money

zvířátková

13.3.2008 07:31
zvířátková

lucky napsal(a):
NO jo, já dneska makám ...je po půlnoci a jdu spát....
Ráno vstávám a o5 malovat...ale snad tu přilbu zítra dodělám. Udělala jjsem kus orla, má krásný zobák a oko a celkově základní barvu...zítra musím dodělat peří a ještě nějaké části plechů, které se tam trhají a kroutí a bude to hotové. Uf .... a to už ta první přilba sklidila takový úspěch, že asi budu mít zase další...mám dojem, že se brzy z práce zcvoknu, ale alespoň bude dost money

Dobré ránko! Aktivistka opět na místě . Co vy?

sadzi saj

13.3.2008 07:48
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Aktivistka opět na místě . Co vy?

Dobré ranko, já jsem tu taky, prohrabala jsem se mailem a asi půjdu udělat snídani a koukám, že se blížíme do finishe s tématem

zvířátková

13.3.2008 08:13
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko, já jsem tu taky, prohrabala jsem se mailem a asi půjdu udělat snídani a koukám, že se blížíme do finishe s tématem

To jo, pomalu ale jistě

sadzi saj

13.3.2008 08:23
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To jo, pomalu ale jistě

Pomalu škoda psát do starého. Dneska jsem se zase pěkně vyspinkala, ale za to počasí je tu hnus

zvířátková

13.3.2008 08:27
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Pomalu škoda psát do starého. Dneska jsem se zase pěkně vyspinkala, ale za to počasí je tu hnus

U nás zataženo no, tmavo, ale jinak to asi ujde.

sadzi saj

13.3.2008 08:47
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

U nás stejně, ale teď se to začlo klubat a prokukuje i sluníčko, akorát, že vždycky potom odpolko je hnusně, tak založíš??

13.3.2008 08:49

zvířátková napsal(a):

Ahojky.... no, dobré ráno...nějak jsem se nemohla vykopat z postele. Ne a ne se probrat Fakt je, že už jsem pět let vlastně nespinkala někde do deseti, jako kdysi, protože ve stáji je velké bílé žvíže, které má hlad. Takže vstát musím, i kdyby se mi nechtělo....jo, to je nevýhoda když máte koně doma. Prostě se o něj musíte postarat, i kdyby jste měli lézt po čtyřech

Use zase visely dlouhé žíně z hřívy. Tak jsem ji prošísla a zase jsem měla velký chuchvalec žíní..já fakt nevím, co ji z té hřívy zůstane. U hřebene nad a pod hřívou má asi 10 cm nové žíně, bílé jako sníh, které ji dorůstají. Jendou bude mít hřívu úplně bílou, ale asi se uvolňují ty staré žíně, které se postupně budou nahrazovat..já nevím. Ale prostě hřívy už má polovinu co měla v zimě

zvířátková

13.3.2008 08:55
zvířátková

lucky napsal(a):
Ahojky.... no, dobré ráno...nějak jsem se nemohla vykopat z postele. Ne a ne se probrat Fakt je, že už jsem pět let vlastně nespinkala někde do deseti, jako kdysi, protože ve stáji je velké bílé žvíže, které má hlad. Takže vstát musím, i kdyby se mi nechtělo....jo, to je nevýhoda když máte koně doma. Prostě se o něj musíte postarat, i kdyby jste měli lézt po čtyřech

Use zase visely dlouhé žíně z hřívy. Tak jsem ji prošísla a zase jsem měla velký chuchvalec žíní..já fakt nevím, co ji z té hřívy zůstane. U hřebene nad a pod hřívou má asi 10 cm nové žíně, bílé jako sníh, které ji dorůstají. Jendou bude mít hřívu úplně bílou, ale asi se uvolňují ty staré žíně, které se postupně budou nahrazovat..já nevím. Ale prostě hřívy už má polovinu co měla v zimě

Klidně to některá založte, ať tam zas nejsem já.

Myslím, že i kůň doma by mohl vydržet nebo se naučit na krmení třeba o hodinku později. Já mám zvyklýho králíka, že v týdnu dostává nažrat ještě před rozedněním a taky na ní o víkend kašlu, když se konečně můžu vyspat. Chvíli tam dělá bordel, kouše klec, snaží se mě vzbudit, ale přejde jí to. Hlady neumře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík