Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2008 20:56

Zdravím všechny přítomné, vzhledem k nefunkčnosti ICQ, a nic moc programu v televizi a žádným jiným dostupným programem večera vyhlašuji ofociálně dlouhou chvíli... je tu někdo s podobným problémem nebo jsem sama??

12.3.2008 21:11

red and white napsal(a):
Zdravím všechny přítomné, vzhledem k nefunkčnosti ICQ, a nic moc programu v televizi a žádným jiným dostupným programem večera vyhlašuji ofociálně dlouhou chvíli... je tu někdo s podobným problémem nebo jsem sama??

takyyyyy!!!!!!!!! icq nejede nebo co???

12.3.2008 21:14

sandimura napsal(a):
takyyyyy!!!!!!!!! icq nejede nebo co???

No mě nejde, všechno se mi dneska nějak seká hrůza

12.3.2008 21:25

red and white napsal(a):
No mě nejde, všechno se mi dneska nějak seká hrůza

divnej den... fouka vitr. pry ma byt zas vichrice!

12.3.2008 21:28

sandimura napsal(a):
divnej den... fouka vitr. pry ma byt zas vichrice!

no u nas uz to fouka, docela solidně. Vichrice ma byt ale nastesti ne tak silna Jeste ze nikde v okolí nemám stromy

12.3.2008 21:35

red and white napsal(a):
no u nas uz to fouka, docela solidně. Vichrice ma byt ale nastesti ne tak silna Jeste ze nikde v okolí nemám stromy

Ahojik

12.3.2008 21:36

memmory napsal(a):
Ahojik

Čau holky, když máte dlouhou chvíli, nevíte náhodou o nějakém sedláři, který by mi řekl, jestli sedlo koni sedí nebo ne? V okolí Brna?

12.3.2008 21:38

lesterka napsal(a):
Čau holky, když máte dlouhou chvíli, nevíte náhodou o nějakém sedláři, který by mi řekl, jestli sedlo koni sedí nebo ne? V okolí Brna?

jé rozrůstáme se

Lenka: no já bohužel nevím, jsem ze severu čech

12.3.2008 21:40

red and white napsal(a):

ja parkuju primo pod stromem tak uvidime :)
hej ja uz se taaak tesim na leto! tilka, koupani, vune zpocenych koni...

12.3.2008 21:41

sandimura napsal(a):

To mi povidej léto, pohodicka, havaj na pastvě, plavení, ale bohužel i mouchy apod ... ale fakt nejsem pesimysta

12.3.2008 21:42

sandimura napsal(a):

Hmmm...škoda škoda...mám totální depku ze sedla a chci někoho, kdo mi to nový odsouhlasí, že fakt sedí...na prodejce už fakt nedám.
Člověk si myslí, že mu může věřit a ejhle, pak zjistí, že sedlo nesedí ani koni ani mně :-(

12.3.2008 21:42

lesterka napsal(a):

ja jsem primo z brna :)

12.3.2008 21:43

lesterka napsal(a):
Hmmm...škoda škoda...mám totální depku ze sedla a chci někoho, kdo mi to nový odsouhlasí, že fakt sedí...na prodejce už fakt nedám.
Člověk si myslí, že mu může věřit a ejhle, pak zjistí, že sedlo nesedí ani koni ani mně :-(

kde v brne jezdis?

12.3.2008 21:44

lesterka napsal(a):

no pokud ti nesedí tak bych ho prodala i kdyby koni sedělo .. to pak žádná příjemná věc, v tom jezdit.

olga visnakova

12.3.2008 21:45
olga visnakova

lesterka napsal(a):

čauky, taky se tu nudím, spát se mi nechce, bolí mě hlava, venku futeř, kobča mi dupla na nohu, placení máme za 10000,- , prostě den blbec.....................a pán v tv plave ve studené vodě-brrrrrrrrrrrrrrrr

12.3.2008 21:45

olga visnakova napsal(a):
čauky, taky se tu nudím, spát se mi nechce, bolí mě hlava, venku futeř, kobča mi dupla na nohu, placení máme za 10000,- , prostě den blbec.....................a pán v tv plave ve studené vodě-brrrrrrrrrrrrrrrr

hoj hoj, koukám dneska všichni hlásí nic moc den

12.3.2008 21:46

tss... a me se chce curat a nechce se mi chodit... tak co ted? uz to moc dlouho nevydrzim

12.3.2008 21:46

sandimura napsal(a):
kde v brne jezdis?

Jezdím do Ochozu u Brna. A ty kde? :-)

No vážně o tom uvažuju, ale hodně to bolí...úplně nové sedlo a levné zrovna nebylo :-((( Nejhorší na tom je, že se na něj strašně těžko shání sedlo, které by mu sedělo...:-((((

Sice mi prodejce řekl, že mu sedí, ale já mám pocit, že je úzké. Nevyznám se v tom, ale fakt se mi nezdá dobré a navíc já se v něm fakt nemůžu usadit :(

12.3.2008 21:47

sandimura napsal(a):
tss... a me se chce curat a nechce se mi chodit... tak co ted? uz to moc dlouho nevydrzim

to je dilema, jít či nejít

12.3.2008 21:48

lesterka napsal(a):
Jezdím do Ochozu u Brna. A ty kde? :-)

No vážně o tom uvažuju, ale hodně to bolí...úplně nové sedlo a levné zrovna nebylo :-((( Nejhorší na tom je, že se na něj strašně těžko shání sedlo, které by mu sedělo...:-((((

Sice mi prodejce řekl, že mu sedí, ale já mám pocit, že je úzké. Nevyznám se v tom, ale fakt se mi nezdá dobré a navíc já se v něm fakt nemůžu usadit :(

co to je za koníka jestli se můžu zeptat, a co za sedlo?

red and white napsal(a):

Já bych šla...kdybych se počůrala do postele, tak nevím, kde bych pak spala :-)))

red and white napsal(a):

nejak nam to tady vazne! tak co jste dnes delali s konickama?

12.3.2008 21:49

red and white napsal(a):

No to jo a jestli půjdeš tak běž i za mě

12.3.2008 21:50

red and white napsal(a):
co to je za koníka jestli se můžu zeptat, a co za sedlo?

Nerčí, koník je plnokrevný arab a sedlo je Hauzr Excelent, tak kdyby někdo z vás chtěl, prodám do dobrých rukou :-))

12.3.2008 21:50

sandimura napsal(a):

tohle sme dělali

12.3.2008 21:51

lesterka napsal(a):
Nerčí, koník je plnokrevný arab a sedlo je Hauzr Excelent, tak kdyby někdo z vás chtěl, prodám do dobrých rukou :-))

Lenka: a s možností návštěv sedla

12.3.2008 21:51

memmory napsal(a):

Já nic , ani jsem si na něj nešáhla se stydím teda a to ho mám u baráku . jen jsem je pustila do ohrady , potom jsem jela k zubaři a zpět domů dala jsem si kafe , oběd a jela jsem do práce teď jsem doma od devíti a koníci jsou někde na pastvě ...........

olga visnakova

12.3.2008 21:52
olga visnakova

sandimura napsal(a):

Unás holky byli s kobčama na prochajdě, přičemž když jsem je vítala, dupla mi Babulka-Jadwiga nechtíc na nohu. Auky, pěkně to bolí. A pak si sedte v klidu ve stáji u skříně a koukejte, jak jdou kobči dom. Chjo a tak to mohla být hezká podívaná. Ted je hezky rudá noha................

olga visnakova

12.3.2008 21:54
olga visnakova

memmory napsal(a):
Já nic , ani jsem si na něj nešáhla se stydím teda a to ho mám u baráku . jen jsem je pustila do ohrady , potom jsem jela k zubaři a zpět domů dala jsem si kafe , oběd a jela jsem do práce teď jsem doma od devíti a koníci jsou někde na pastvě ...........

Kzubaři? Nás to komplet rodinu čeká příští týden...................

12.3.2008 21:55

memmory napsal(a):

JJ...s možností návštěv...ne, že se o něj nebudete dobře starat :-)))

To já si půjčila na koňouše jiný sedýlko a ikdyž to je nějaká prastará indie, tak se mi v ní sedělo líp, jak v tomhle...sem asi divná...
Prcek se tvářil, že ho déšť sežere...dneska koukal extrémně na všechno a využil každé větvičky, každého zvuku, kterýho by se mohl leknout :-))

Ale zase mě v lese upozornil na divoký prase, nevím proč...ale fakt z nich mám strach, a zrovna šlo tím směrem jako my...sem měla oči na stopkách, připravená kdykoliv otočit a upalovat do dáli :-)))

12.3.2008 21:57

Kzubaři? Nás to komplet rodinu čeká příští týden...................

Jo už mi napsala další 4 termíny - jsem tam nebyla asi rok .......... taky to tak vypadá - au au

12.3.2008 22:02

memmory napsal(a):
Jo už mi napsala další 4 termíny - jsem tam nebyla asi rok .......... taky to tak vypadá - au au

sandimura: kam že to chodíš jezdit? nebo kde máš koníka?

12.3.2008 22:04

lesterka napsal(a):

To já si půjčila na koňouše jiný sedýlko a ikdyž to je nějaká prastará indie, tak se mi v ní sedělo líp, jak v tomhle...sem asi divná...
Prcek se tvářil, že ho déšť sežere...dneska koukal extrémně na všechno a využil každé větvičky, každého zvuku, kterýho by se mohl leknout :-))

Ale zase mě v lese upozornil na divoký prase, nevím proč...ale fakt z nich mám strach, a zrovna šlo tím směrem jako my...sem měla oči na stopkách, připravená kdykoliv otočit a upalovat do dáli :-)))

Hele nepotřebujete někdo přilbu ????

12.3.2008 22:04

lesterka napsal(a):

juj baby já vás opustím vstávala jsem ve čtyři ráno tak mi to nějak chybí. Jinak Leni já měla kdysi indii a super se v ní seděla bejvala bych jí neprodala kdybych nepřesedlala na western

Zubeře nezávidim byla jsem před měsícem, nic mě nebolelo a když sem vyšla z ordinace komplet všechny spodní zuby au au...

Tak dobrou

olga visnakova

12.3.2008 22:05
olga visnakova

memmory napsal(a):

naháníš mi hrůzu sugesce funguje, začíná mě bolet zub-ale noha už tak nebolí-asi se příští týden hodím marod.............no, to bych šla blbým příkladem mým dětem-budu hrdina!!! Uteču zadem. :-)) Vzpomínám na jednoho panik koníse, všichni to nějak zvládli, jen Jurášek nee a vzzhledem k jeho nemocnýmu srdíčku, kdy nesmí být ani lehce přispán, stresován..............má zuby jako šelma. Horší je, že baští a chroupe mnohem déle................

olga visnakova

12.3.2008 22:06
olga visnakova

red and white napsal(a):
juj baby já vás opustím vstávala jsem ve čtyři ráno tak mi to nějak chybí. Jinak Leni já měla kdysi indii a super se v ní seděla bejvala bych jí neprodala kdybych nepřesedlala na western

Zubeře nezávidim byla jsem před měsícem, nic mě nebolelo a když sem vyšla z ordinace komplet všechny spodní zuby au au...

Tak dobrou

RAW dobrou noc

12.3.2008 22:06

memmory napsal(a):

tak uz jsem paradne vycurana ted si pustim horror doufam ze se nepos.... strachy! krasny vecer a dobrou noc!!!

12.3.2008 22:07

red and white napsal(a):

Tak dobrou

Dobrou dobrou...já vstávám každý den ráno v pět :-(

Přilbu nechceme...na vánoce jsme si kupovali :-))

Jinak holkyyy....leží nám kobylka...na tom by nebylo nic divného, mimo toho, že má každým dnem rodit :-)))

12.3.2008 22:09

sandimura napsal(a):
tak uz jsem paradne vycurana ted si pustim horror doufam ze se nepos.... strachy! krasny vecer a dobrou noc!!!

A jakej horror ??

olga visnakova

12.3.2008 22:13
olga visnakova

memmory napsal(a):
A jakej horror ??

les, sandi-dobrou
mem-co já vím, tak klasika a na primě Akta x a na dvojce něco dle skuteč.události

olga visnakova

12.3.2008 22:14
olga visnakova

les, sandi-dobrou
mem-co já vím, tak klasika a na primě Akta x a na dvojce něco dle skuteč.události

jdu taky čučet-na novu-námořní vyšetřovací...............pá

12.3.2008 22:15

jdu taky čučet-na novu-námořní vyšetřovací...............pá

tak dobrou pro ty, co odchazi..ja primu nemam...na akta-x koukat nemuzu :-(

12.3.2008 22:23

lesterka napsal(a):
tak dobrou pro ty, co odchazi..ja primu nemam...na akta-x koukat nemuzu :-(

Jo no já taky koukám na vyšteťřovaací ......... Prima je jaksi moc vyspělá na naši díru Ne máme ji ,ale ne mi doma jsme pod kopcem a nemáme na ni signál - sousedi asi o 100 metrů dál už jo - sakra ------

12.3.2008 22:24

lesterka napsal(a):
Dobrou dobrou...já vstávám každý den ráno v pět :-(

Přilbu nechceme...na vánoce jsme si kupovali :-))

Jinak holkyyy....leží nám kobylka...na tom by nebylo nic divného, mimo toho, že má každým dnem rodit :-)))

leni tak hlídat , hlídat hlídat - nic jiného neradím

12.3.2008 22:48

memmory napsal(a):
leni tak hlídat , hlídat hlídat - nic jiného neradím

My nemáme primu ani v centru Brna Tak si z toho nic nedělej...

Jestli hlídat kobylku, tak tu hlídáme :-))) ve dne v noci...máme u ní webkameru a všichni za maštale ji hlídají :-)))) termín měla 6.3. tak už to fakt čekáme každým dnem.

13.3.2008 10:46

memmory napsal(a):
Jo no já taky koukám na vyšteťřovaací ......... Prima je jaksi moc vyspělá na naši díru Ne máme ji ,ale ne mi doma jsme pod kopcem a nemáme na ni signál - sousedi asi o 100 metrů dál už jo - sakra ------

Dobré ranko dámy, jse tu někde někdo???

13.3.2008 11:38

red and white napsal(a):
Dobré ranko dámy, jse tu někde někdo???

Nikde, nikdo...tváříme se, že pracujeme .-))

olga visnakova

13.3.2008 11:43
olga visnakova

lesterka napsal(a):
Nikde, nikdo...tváříme se, že pracujeme .-))

já už jo, venku je kosa, tři zmrzly a tak se jdu ohřát

olga visnakova

13.3.2008 12:00
olga visnakova

já už jo, venku je kosa, tři zmrzly a tak se jdu ohřát

byl tu v pondělí veterinář, tak má každá po vyšetření, dávky krmča a je jim hej. Nás zubař a dr teprve čekají...........

olga visnakova

13.3.2008 12:10
olga visnakova

byl tu v pondělí veterinář, tak má každá po vyšetření, dávky krmča a je jim hej. Nás zubař a dr teprve čekají...........

A naše kobči si vesele užívali plné péče, jen Quantica byla opět s přítomností lidí nespokojena............chjo a to ji holky táhli na prochajdu a pucovali a ! to se jí úbec nelíbilo, nejraději ve výběhu baští...............

13.3.2008 12:15

A naše kobči si vesele užívali plné péče, jen Quantica byla opět s přítomností lidí nespokojena............chjo a to ji holky táhli na prochajdu a pucovali a ! to se jí úbec nelíbilo, nejraději ve výběhu baští...............

to je zas počasí před chvílí pršelo a tet sviti slunicko

13.3.2008 12:16

red and white napsal(a):
to je zas počasí před chvílí pršelo a tet sviti slunicko

ach ty kvalitní fotky ...

13.3.2008 12:21

red and white napsal(a):

kdepak jste kdo?

13.3.2008 12:28

red and white napsal(a):
kdepak jste kdo?

ja jsem zatim tady, ale budu muset k unikum.. dneska se mi teda sakra nechce...:-D

13.3.2008 12:30

kovbojicek napsal(a):
ja jsem zatim tady, ale budu muset k unikum.. dneska se mi teda sakra nechce...:-D

nechce? ale to mě dneska docela jo... prijede popisovatel koni takze du ke konim az okolo 3ti hodiny ...

13.3.2008 12:33

red and white napsal(a):
nechce? ale to mě dneska docela jo... prijede popisovatel koni takze du ke konim az okolo 3ti hodiny ...

no.. tady je strasne hnusne, kone uz jsou prestehovani venku, takze se kyda jen jeden box (brezi kobylka) a jizdu vic nez na hodku asi dneska nevidim, takze se tam budu asi tak ctyri hodiny nudit... do vecerniho krmeni....

13.3.2008 12:36

kovbojicek napsal(a):
no.. tady je strasne hnusne, kone uz jsou prestehovani venku, takze se kyda jen jeden box (brezi kobylka) a jizdu vic nez na hodku asi dneska nevidim, takze se tam budu asi tak ctyri hodiny nudit... do vecerniho krmeni....

se nejak zabavis ja to vidim dneska na uklizeni staje ve staji me vyzvednou az v pet a jedu tam ve tri. Taky sem zvedava co budu delat .... az na to ze ja nejedu ani na projizdku, za 1. sedla uz mam zbaleny doma a za 2. kone budou dost mokry

13.3.2008 12:48

red and white napsal(a):
se nejak zabavis ja to vidim dneska na uklizeni staje ve staji me vyzvednou az v pet a jedu tam ve tri. Taky sem zvedava co budu delat .... az na to ze ja nejedu ani na projizdku, za 1. sedla uz mam zbaleny doma a za 2. kone budou dost mokry

no jo, to me nenapdlo, ze i prsi, takze cca pet hodin... aasi znovu promazu vsechna sedla... delala jsem to sice v sobotu, ale necim se zabavit musim, ze? Na sedlo cekam jako na smilovani, pani mi ho pry uz v pondeli poslala, ale nejak nedorazilo.. on sice sedlo ma, ale je to western se straaasne dlouhyma trmenama, ktery uz nejdou zkratit,.. tak jsem si koupila jakesi nove z UK,.. no vzhledem k cene to bude asi na 150% indie, ale zas na to moje jezdeni...

13.3.2008 13:04

kovbojicek napsal(a):
no jo, to me nenapdlo, ze i prsi, takze cca pet hodin... aasi znovu promazu vsechna sedla... delala jsem to sice v sobotu, ale necim se zabavit musim, ze? Na sedlo cekam jako na smilovani, pani mi ho pry uz v pondeli poslala, ale nejak nedorazilo.. on sice sedlo ma, ale je to western se straaasne dlouhyma trmenama, ktery uz nejdou zkratit,.. tak jsem si koupila jakesi nove z UK,.. no vzhledem k cene to bude asi na 150% indie, ale zas na to moje jezdeni...

Na podzim sem si koupila novy sedlo, a uz se zacinaji parat řemeny

asi pojede supem na reklamaci

13.3.2008 13:07

red and white napsal(a):
Na podzim sem si koupila novy sedlo, a uz se zacinaji parat řemeny

asi pojede supem na reklamaci

ja prave mela na vyber: budtrochu kvalitnejsi sedlo (ale vytazeny prvni zapinkovy remen) za 2800 nebo uplne nove "dovoz UK" za 2400 a je to asi z nejakyho obchodu, protoze to budu mit normalne na 24 měsíců záruky... taqkže jsem nevahala.. pokud je to tak,...a hlavne, kdyz mi vydrzi aspon ty dva roky, tak ho pak budu moct s klidnym svedomym vyhodit... samo ze bych chtela stubben nebo treba prestigue, ale to az budu mit sveho kone (stejne to dopadne na kentaura:-D)

13.3.2008 13:11

kovbojicek napsal(a):
ja prave mela na vyber: budtrochu kvalitnejsi sedlo (ale vytazeny prvni zapinkovy remen) za 2800 nebo uplne nove "dovoz UK" za 2400 a je to asi z nejakyho obchodu, protoze to budu mit normalne na 24 měsíců záruky... taqkže jsem nevahala.. pokud je to tak,...a hlavne, kdyz mi vydrzi aspon ty dva roky, tak ho pak budu moct s klidnym svedomym vyhodit... samo ze bych chtela stubben nebo treba prestigue, ale to az budu mit sveho kone (stejne to dopadne na kentaura:-D)

no kdo by nechtěl kvalitu, taky bych brala sedlo od Zajace ( já zase western ) ale fakt 40 000 za sedlo dávat nebudu ale má ho kámočka a super sedlo fakt kvalita. Já mam za 9 000 nějakou šlupku a je to vidět ale s kobylkou už budu stejně jen tak courat po lesích, nový sedlo potřebuju na valacha to jeho už je celkem jetý ( 10let starý ) a un už ho párkrát měl v hubě, hruška celá rozkousaná jenže to si musim ještě počkat...

13.3.2008 13:22

red and white napsal(a):
no kdo by nechtěl kvalitu, taky bych brala sedlo od Zajace ( já zase western ) ale fakt 40 000 za sedlo dávat nebudu ale má ho kámočka a super sedlo fakt kvalita. Já mam za 9 000 nějakou šlupku a je to vidět ale s kobylkou už budu stejně jen tak courat po lesích, nový sedlo potřebuju na valacha to jeho už je celkem jetý ( 10let starý ) a un už ho párkrát měl v hubě, hruška celá rozkousaná jenže to si musim ještě počkat...

ja mam western taky rada,.. vlastne sice ted budu jezdit v anglii a na anglicky uzdecce, ale s westernovyma pobidkama... no jo... on konik rad skace a treba me daleko lip posloucha na dvakrat lomenným stihle nez na pace... ale s amjitelkou ma delat westernovy licence, takze... ale i jeho bavi vic anglie, rad skace a tka po anglicku blbne... no jo. jinak ma pekny westernovy sedylko na miru stalo cca 7500,- neni teda skoro zdobeny ale uz osm let drzi ...

13.3.2008 13:28

kovbojicek napsal(a):
ja mam western taky rada,.. vlastne sice ted budu jezdit v anglii a na anglicky uzdecce, ale s westernovyma pobidkama... no jo... on konik rad skace a treba me daleko lip posloucha na dvakrat lomenným stihle nez na pace... ale s amjitelkou ma delat westernovy licence, takze... ale i jeho bavi vic anglie, rad skace a tka po anglicku blbne... no jo. jinak ma pekny westernovy sedylko na miru stalo cca 7500,- neni teda skoro zdobeny ale uz osm let drzi ...

ono je jedno co máš za sedlo, jestly anglicky nebo westernovy, hlavni je jakej jezdis styl,
na míru za 7500?? jee a ja seriovou krapku za 9000 a uz se páře... tomu se řiká šikovnej kup

olga visnakova

13.3.2008 13:29
olga visnakova

kovbojicek napsal(a):

Čusík, holky, zběžně na skok

olga visnakova

13.3.2008 13:30
olga visnakova

levnej norton synt. a drží a přežívá................................

13.3.2008 13:30

Ahoj všem, neva když se přidám?? taky

olga visnakova

13.3.2008 13:31
olga visnakova

sabina napsal(a):
Ahoj všem, neva když se přidám?? taky

jsn-v pohodě

13.3.2008 13:31

zdravíčko !!! jak se mají ořové?

13.3.2008 13:32

red and white napsal(a):

olgo, kolik stálo to sedlo?? koukám já a nákupy... vždycky tu nejhorší kvalitu za nejvíc peněz... pujdu se zakopat

13.3.2008 13:32

red and white napsal(a):
olgo, kolik stálo to sedlo?? koukám já a nákupy... vždycky tu nejhorší kvalitu za nejvíc peněz... pujdu se zakopat

sabina: čauky

olga visnakova

13.3.2008 13:34
olga visnakova

red and white napsal(a):

ahojík, no chtěějí už taky teplo jako já
občas se mi tam holky pohádaj, kviknutí vše spraví...............už nejdou do extrému
a všechny si prošli vet.prohlídkou, tak máme zas jasno c která jo a ne

olga visnakova

olga visnakova

red and white napsal(a):

Necelou osmičku

občas se mi tam holky pohádaj, kviknutí vše spraví...............už nejdou do extrému

Jak se dneska máte holky, taky u vás byla ta fujavice? Tady to bylo jen slaboučké...ale taky fučelo....

taky se tak příšerně těšíte na léto?

13.3.2008 13:35

a co jsou v pořádku ???

olga visnakova

13.3.2008 13:36
olga visnakova

Necelou osmičku

v prohippo-drží, zvládá, je lehký-má necelý tři kg

13.3.2008 13:36

red and white napsal(a):
a co jsou v pořádku ???

no to si piš léto ...ach to léto !!!! jinak vítr byl ale zas tak hrozné to neni, střechu máme takže dobrý

olga visnakova

13.3.2008 13:37
olga visnakova

sabina napsal(a):
Jak se dneska máte holky, taky u vás byla ta fujavice? Tady to bylo jen slaboučké...ale taky fučelo....

taky se tak příšerně těšíte na léto?

Ahoj Sab., tady ještě fuká, ale lehce-léto, ach léto-teplíčko, jo to je moje

13.3.2008 13:37

red and white napsal(a):
no to si piš léto ...ach to léto !!!! jinak vítr byl ale zas tak hrozné to neni, střechu máme takže dobrý

ach jo a já přemejšlela nad sintetickym ale nakonec sem koupila tenhle krám no snad příště no...

13.3.2008 13:38

red and white napsal(a):
ach jo a já přemejšlela nad sintetickym ale nakonec sem koupila tenhle krám no snad příště no...

leeto jo leeeto ...

olga visnakova

13.3.2008 13:39
olga visnakova

red and white napsal(a):
a co jsou v pořádku ???

joo-Jadwiga-klasika-arthrosa- naordinvány vitamínky, lehký pohyb pod sedlem a krátce..............

13.3.2008 13:41

joo-Jadwiga-klasika-arthrosa- naordinvány vitamínky, lehký pohyb pod sedlem a krátce..............

To je šílený když jsou ty koňuchy na hromadě - nemocný...přejeme aby to bylo co nejlepší

olga visnakova

olga visnakova

Sikča-farnam na nárůst váhy, stále ještě.........pohybu habaděj

to mi připomíná že bych měla koupit konečně alavis

olga visnakova

13.3.2008 13:43
olga visnakova

Sikča-farnam na nárůst váhy, stále ještě.........pohybu habaděj

Gipsy-začít po úraze lehce zatěžovat, výběh klidně celodenně..............pohyb cíleně zprvu pomalu a zatím ze země, bez jezdce

13.3.2008 13:44

Gipsy-začít po úraze lehce zatěžovat, výběh klidně celodenně..............pohyb cíleně zprvu pomalu a zatím ze země, bez jezdce

co měl/a Gipsy za úraz ¨?

olga visnakova

13.3.2008 13:48
olga visnakova

red and white napsal(a):
to mi připomíná že bych měla koupit konečně alavis

alavis my se nehnem bez farnamu
Quantica poslední, ta je krom těch sarkoidů o.k, tak jen mazat, mazat. Všechny, krom poncli mají dvojku jádra a ty vitamínky, Gipsy vitamínky, tak hrstičičku ovsa, at to má s čím baštit............

13.3.2008 13:49

red and white napsal(a):

Holky, jak to děláte s KL. výživou? Preventivně, nebo když je potřeba?

13.3.2008 13:50

Quantica poslední, ta je krom těch sarkoidů o.k, tak jen mazat, mazat. Všechny, krom poncli mají dvojku jádra a ty vitamínky, Gipsy vitamínky, tak hrstičičku ovsa, at to má s čím baštit............

no já chci koupit alavis preventivně kobyle na klouby, nasazuju vitamínky tak dvakrát do roka a už by mohla dostat něco účinějšího než gelapony, přecijen už jí je 13 a v mládí byla hodně zatěžovaná

olga visnakova

13.3.2008 13:51
olga visnakova

ježiš, to je Sika, soráč.................Tahle je Quant.-taky když dáte zpět kvůli špatné fotce, dáte zpět, tak stejně zůstane ta půvdní?

13.3.2008 13:52

ježiš, to je Sika, soráč.................Tahle je Quant.-taky když dáte zpět kvůli špatné fotce, dáte zpět, tak stejně zůstane ta půvdní?

jojo zůstane ta samá to už mám taky vyzkoušený

13.3.2008 13:53

red and white napsal(a):
jojo zůstane ta samá to už mám taky vyzkoušený

sabi: i preventivně ale v takových "kůrách" ne pořád vždy nasadím třeba na měsíc a pak nic a po nějaký době zase nasadím

olga visnakova

13.3.2008 13:53
olga visnakova

sabina napsal(a):
Holky, jak to děláte s KL. výživou? Preventivně, nebo když je potřeba?

stále.................při pastvě všeobecněji vitamínky na vše, při práci preventivně a pokud je koník nemocen tak stále........tady tedy spíše stále

olga visnakova

13.3.2008 13:54
olga visnakova

red and white napsal(a):

mezi kloubem úraz s těžkým vleklým zánětem..............na zadní

13.3.2008 13:56

red and white napsal(a):
sabi: i preventivně ale v takových "kůrách" ne pořád vždy nasadím třeba na měsíc a pak nic a po nějaký době zase nasadím

tak sem chtěla včera dělat lněný semínko a má akční rodina už zabalila půlku nádobí na stěhování, takže sem hmožďíř prostě nenašla ale semínko jsem uvařila aspoň hrnec nechali

olga visnakova

13.3.2008 13:56
olga visnakova

red and white napsal(a):

souhlas-jenže my dlabeme vitamínky furt.............chjo-hrozně to stojí

olga visnakova

13.3.2008 13:57
olga visnakova

red and white napsal(a):
tak sem chtěla včera dělat lněný semínko a má akční rodina už zabalila půlku nádobí na stěhování, takže sem hmožďíř prostě nenašla ale semínko jsem uvařila aspoň hrnec nechali

Taky máš tak blbej hrnec, obarvenej na černo?

13.3.2008 13:57

souhlas-jenže my dlabeme vitamínky furt.............chjo-hrozně to stojí

nejlepší jsou přírodní, lněný semínko minerální liz, jabka mrkve chleba a podobné mňamky,

13.3.2008 13:58

Taky máš tak blbej hrnec, obarvenej na černo?

ne my máme nerezový

olga visnakova

13.3.2008 14:00
olga visnakova

red and white napsal(a):
nejlepší jsou přírodní, lněný semínko minerální liz, jabka mrkve chleba a podobné mňamky,

No, nám to nestačí-oves, vitamíny, mrkvička, pečivo, musli-furt -jenže je něcco jinýho krmit koníky marůdky a zdravý-to je rozdíl

13.3.2008 14:00

red and white napsal(a):
ne my máme nerezový

slyšela jsem že s lněným semínkem se musí hodně opatrně....taky se mi moc líbí a koníkovi bych ráda dávala

olga visnakova

13.3.2008 14:01
olga visnakova

red and white napsal(a):

Hodím Ti sem fotku snad největšího auí

olga visnakova

13.3.2008 14:02
olga visnakova

Hodím Ti sem fotku snad největšího auí

auky-to bolelo i mě

13.3.2008 14:02

No, nám to nestačí-oves, vitamíny, mrkvička, pečivo, musli-furt -jenže je něcco jinýho krmit koníky marůdky a zdravý-to je rozdíl

jo jasný taky sem ráda že mám koně zatim zdravý..musim zaklepat!!

s tim lněnym semínkem, ve většim množství působí jako projímadlo ale jinak bych se ho nebála, malou polívkovou naběračku deně do jádra ( vařenýno ) teť na jaře způsobí super vylínání a lesklou srst

13.3.2008 14:03

auky-to bolelo i mě

au... co se stalo??

olga visnakova

13.3.2008 14:04
olga visnakova

auky-to bolelo i mě

po ošetření a šití...........

13.3.2008 14:07

vypadá to dost ošklivě.... u nás byl nejhorší úraz když kovali koně a měli ho přivázanýho k vratum od boxu, on jak se bál tak je vytrh a běžel s nima tím si o ty vrata rozříz bricho a dost se potloukl. kdyby ho nechytili vykrvácel by, ale přežil to. Já u toho nebyla jen mi to vyprávěli jak se to stalo

13.3.2008 14:08

red and white napsal(a):

..

13.3.2008 14:08

Tak tohle vypadá dosti škaredě

olga visnakova

13.3.2008 14:09
olga visnakova

minulý rok, nikdo nevíme, asi hapala nějak úplně divně (měsíc měla basu jen v booxe-povodit-box-povodit-hrozný muka bylo i čištění té rány, moc ji to bolelo, tydlýtek můj..............musím jít vařit, za chvilku se na mě všichni sesypou............a budu raněna i já

13.3.2008 14:10

red and white napsal(a):
..

chudák...

a co bude dobrého Olgo???

olga visnakova

13.3.2008 14:12
olga visnakova

memmory napsal(a):
Tak tohle vypadá dosti škaredě

jo a měli jsme co dělat čtyři měsíce celkem, ale ten první, ten bych nepřála nikomu, nejhorší bylo místo, v jedné části kousek od šlachy, bylo to hluboký a furt bádáme, kde, jak, kdy.............auky-no pádím, bo jsem mrtvá-čauky večer

olga visnakova

13.3.2008 14:13
olga visnakova

red and white napsal(a):
chudák...

a co bude dobrého Olgo???

čína všehomix by olga :-))

13.3.2008 14:14

čína všehomix by olga :-))

hmm taky bych si dala .. já měla dneska kuřecí s bramborem mňam a už mám zase hlad

13.3.2008 14:23

red and white napsal(a):
hmm taky bych si dala .. já měla dneska kuřecí s bramborem mňam a už mám zase hlad

tak já mastím za koněma zatim pa.. i když už tady asi nikdo nejste

olga visnakova

13.3.2008 16:56
olga visnakova

red and white napsal(a):
tak já mastím za koněma zatim pa.. i když už tady asi nikdo nejste

holkýýýýýýýýýýýýýý, mazeeeeeeeeeeec, mám sedmiletou holku a ta umí se mnou a s holkama jít vykydat, tak tak čistit a krmčo v pohodě. Kydání, čištění ne dobře. Seno nosí růčo a kydá s rukavicí růčo-ale!furt tady byli velcí koně, nebo protivní pony, moc jsem ji k nim nepouštěla a dnes!! si čistila Gipsy a nikoho tam nechtěla, úplně sama, předky ji šlo vyčistit, na zadky ji chyběla síla a já blbeček maminka všemu dám čas a třeba bych ji Gipsy koupila..............uvidíme, třeba se vypiluje a bude to mít smysl...............

olga visnakova

13.3.2008 17:06
olga visnakova

holkýýýýýýýýýýýýýý, mazeeeeeeeeeeec, mám sedmiletou holku a ta umí se mnou a s holkama jít vykydat, tak tak čistit a krmčo v pohodě. Kydání, čištění ne dobře. Seno nosí růčo a kydá s rukavicí růčo-ale!furt tady byli velcí koně, nebo protivní pony, moc jsem ji k nim nepouštěla a dnes!! si čistila Gipsy a nikoho tam nechtěla, úplně sama, předky ji šlo vyčistit, na zadky ji chyběla síla a já blbeček maminka všemu dám čas a třeba bych ji Gipsy koupila..............uvidíme, třeba se vypiluje a bude to mít smysl...............

Vpředu já, dcerka a vzadu Sika s Léňou o obrázek výše, tenhle new obrázek je Gipsy

13.3.2008 17:20

Vpředu já, dcerka a vzadu Sika s Léňou o obrázek výše, tenhle new obrázek je Gipsy

Tak to máte pomocnici, koukám koukám máte hezké koňulinky. Se omlouvám že se vtíráám ale mám velmi dlouhou chvíli. Moje mimi...

13.3.2008 18:12

zazika napsal(a):
Tak to máte pomocnici, koukám koukám máte hezké koňulinky. Se omlouvám že se vtíráám ale mám velmi dlouhou chvíli. Moje mimi...

čau dámy tak jsem tady zase, u koní vše hotovo, kobylku mi přijeli dneska zkouknout kvuli uchovnění, oba byli na lonži a já mám zmrzlý ruce je tu někdo?

13.3.2008 18:37

red and white napsal(a):
čau dámy tak jsem tady zase, u koní vše hotovo, kobylku mi přijeli dneska zkouknout kvuli uchovnění, oba byli na lonži a já mám zmrzlý ruce je tu někdo?

Kuk

13.3.2008 18:38

red and white napsal(a):

Já tady jsem byla jsem na procházce s kámoškou a se psama

13.3.2008 18:40

memmory napsal(a):
Já tady jsem byla jsem na procházce s kámoškou a se psama

tak vidim že tě vítr neodfouk.... u nás se to zase začíná zvedat, pěkně práskaly vrata od stáje

13.3.2008 18:41

red and white napsal(a):
tak vidim že tě vítr neodfouk.... u nás se to zase začíná zvedat, pěkně práskaly vrata od stáje

Tady taky fouká byli jsme udělat pejskům fén -první jsme byli v potoku

13.3.2008 18:45

memmory napsal(a):
Tady taky fouká byli jsme udělat pejskům fén -první jsme byli v potoku

Uuu začala mi bejt zima po tomhle pohledu brrr

13.3.2008 18:51

red and white napsal(a):
Uuu začala mi bejt zima po tomhle pohledu brrr

No mě taky já byla s nima , ale v gumákách
Oni tam vlezli ale úplně dobrovolně a lítaly tam v potoku asi 30 minut - blázni dva

13.3.2008 18:55

memmory napsal(a):
No mě taky já byla s nima , ale v gumákách
Oni tam vlezli ale úplně dobrovolně a lítaly tam v potoku asi 30 minut - blázni dva

jo to já bych tam svího bígla nedostala ani ve třicetistupňových vedrech....

olga visnakova

13.3.2008 18:58
olga visnakova

red and white napsal(a):
jo to já bych tam svího bígla nedostala ani ve třicetistupňových vedrech....

uf-jsem tu

olga visnakova

13.3.2008 19:00
olga visnakova

uf-jsem tu

Mám hlavu jako balon-ta má holka dyndá a dyndá a to se tu konousy střídají-a ta poncla je fakt milá-chjo-že bych si vzala z našeho útulku koníse?

13.3.2008 19:00

uf-jsem tu

No naši psi jsou tady už asi aklimatizovaný . S tou borderkou má taky kámoška i Beagla a ten do vody taky rád .
Tady jedna mokrá slípka

olga visnakova

13.3.2008 19:04
olga visnakova

memmory napsal(a):
No naši psi jsou tady už asi aklimatizovaný . S tou borderkou má taky kámoška i Beagla a ten do vody taky rád .
Tady jedna mokrá slípka

to je obřík, tady je náš?

Přidejte reakci

Přidat smajlík