luciusl
napsal(a):
manekýn
Zdar nazdar, ta prní fotka je k tomu nadpisu přesná!
klawdie
napsal(a):
oslintal mi celý foťák a když zjistil, že to není k jídlo tak šel zkoumat Nelinky prdelku
luciusl
napsal(a):
oslintal mi celý foťák a když zjistil, že to není k jídlo tak šel zkoumat Nelinky prdelku
zaujala ho ...
luciusl
napsal(a):
opravdu zajímavé
Jo jo, ale nějak jde moc dopředu, chlapec ...
klawdie
napsal(a):
Dobré jitro...
tak jak při čtvrtku? Já mám dneska náročný den, musím nakoupit chlast a pivo na zítřejší tancovačku...odpoledne měl být firemní bowling ale byl zrušenej pro nemocnost hráčů...takže alespoň budu mít volný večer...a naberu síly na zítřek.
Jinak včera jsme si to pěkně dali s Evčou na skypu...zase jsem šla spát nalitá...
Sandra mi poslala nové fotky Montyho...měl šesté narozeniny
luciusl
napsal(a):
Jo jo, ale nějak jde moc dopředu, chlapec ...
Aby děti neměly děti
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro...
tak jak při čtvrtku? Já mám dneska náročný den, musím nakoupit chlast a pivo na zítřejší tancovačku...odpoledne měl být firemní bowling ale byl zrušenej pro nemocnost hráčů...takže alespoň budu mít volný večer...a naberu síly na zítřek.
Jinak včera jsme si to pěkně dali s Evčou na skypu...zase jsem šla spát nalitá...
Sandra mi poslala nové fotky Montyho...měl šesté narozeniny
Ahoj Danny
trochu akce
luciusl
napsal(a):
a odpočinek
Montákovi všechno nejlepší je to kus koňa:) Teda Danny vy tam máte furt nějaký super akcičky...
luciusl
napsal(a):
Omyl - závody
Ty vogo...taky máte pěkný bíběhy bez bahna...a né jen my...
Děkujeme za pochvalu...je to rakušan jak poleno...
luciusl
napsal(a):
a odpočinek
A Rozletek s mou maličkostí. Katka - Marcela mě učila dovnitř plec a já nevím co ještě všechno ... no motali jsme se tam jako n udle v bandě
haisovad
napsal(a):
Ty vogo...taky máte pěkný bíběhy bez bahna...a né jen my...
Děkujeme za pochvalu...je to rakušan jak poleno...
To je fakt kus koně :-) bych na to asi ani nevylezla
luciusl
napsal(a):
Omyl - závody
Dobré ráno.Jéééé Bubáček je ale kouzelnej!!!!!!!Bych si ho pujčila pro Jerryka, to je taky takovej špion a provokater pěkně by si spolu zařádili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luciusl
napsal(a):
To je fakt kus koně :-) bych na to asi ani nevylezla
Hehe, to on jenom vypadá...má cca 170 v kohoutku...ale Sandra má jen cca 150 cm. Takto vypadá že je to slon, ale není
Tahle fotka je z poslední návštěvy u Montyho...jsme jeli z Chorvatska tak jsem jak cigán
rocky
napsal(a):
Dobré ráno.Jéééé Bubáček je ale kouzelnej!!!!!!!Bych si ho pujčila pro Jerryka, to je taky takovej špion a provokater pěkně by si spolu zařádili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holky, stejně jsou ti koně nádherní tvorové, co ??? Jo jo, Bubu si potřebuje hrát, myslela jsem, že budou s tím druhým hříbkem spolu lumpačit, ale černej ho terorizuje a radějisi hlídá "svoje" kobylky. Už má dvě. A občas se k nim přifaří ještě jedna (asociál). Pak poňouká valachy a zlobí a zlobí, až mu musí nějakej dát jasně najevo, kdo je tam pánem
Předevčírem mě ale hajzlík posmýkal. Začíná mít sílu a svojí palici, ještě to bude veselý .....
rocky
napsal(a):
Heh DAnny jseš pěkná smaženka! Holky kupa práce a mě se moc nechce, ale venku se klube hezký den...doufám, že bude takhle hezký i o víkendu...
Ty židle jsou prostě dpokonalý, škoda jen že to ifauna upraví na svou kvalitu...
klawdie
napsal(a):
Heh DAnny jseš pěkná smaženka! Holky kupa práce a mě se moc nechce, ale venku se klube hezký den...doufám, že bude takhle hezký i o víkendu...
Ty židle jsou prostě dpokonalý, škoda jen že to ifauna upraví na svou kvalitu...
Heh, já mám také plnej stůl ale ještě nekanikařím...mě se nejlépe dělá když hoří termín...to mi pak pěkně všechno odsejpá...
Ty židle jsou fakt luxusní
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, dívky, zdraví Vás Bubáček
Dobré ránko, už jsem tu téže....
Danny, jsem ráda, že tý Amundsenky bylo jen půl litru.... jsem chytla pěknou slinu včéra
Když vidím Bubáčka, tak mě skoro mrzí, že Saxík vyrostl, ty hříboušové jsou srandovní....
cheyenne
napsal(a):
Danny, jsem ráda, že tý Amundsenky bylo jen půl litru.... jsem chytla pěknou slinu včéra
Když vidím Bubáčka, tak mě skoro mrzí, že Saxík vyrostl, ty hříboušové jsou srandovní....
Hej jen počkejte v pondělí si jdu zařídit tzen net a až se konečnmě přestěhuju udělám si zásoby alkoholu a budu kalit s vámi....
cheyenne
napsal(a):
Já jsem včera zkousla asi půl litránku a taky jsem to pěkně cejtila... Jinak takhle jsem vypadala před dvěma lety...
To je Montyho kámoš, frízskej hřebčák Rock
luciusl
napsal(a):
čus koťata, tak Janka včera vytuhla o půl 8...:) sytdím se, že jsem s váma nešla ani pokecat, natož vypít....ještěže měl Lukin včera zápas....)páč by toho se mnou moc nebylo...Kurnik, Lulu, Bubáček bude něco úplně jinéhol než Bubák, až vyroste...to zas bude pan kůň..:) a jsem zcela uchvácena Sabulákem, ten kůń je fotku od fotky hezčí,
neskutečné:) beztak je to bestyja fotogenická:)
Jo, sjem vám neříkala, jdu se dneska ošmikat...
btw holky, rozhodla sjem se pomoct karantenním stanicím psům na SK, tam to bohužel nefunguje jako v útulcích, ale pejsci se po 28 dnech utrácejí, takže bude denně pejsky inzerovat všude možně, nechcete jít do toho se mnou...?
neměl by někdo zájem, jsou tam i krásná štěnda, když už takhle diskriminuju starší pesany...a já mám asi taky vybráno, pošlu odkaz...
http://www.ks-trebisov.estranky.sk/stranka/ ponuka-psov
kukinatost
napsal(a):
čus koťata, tak Janka včera vytuhla o půl 8...:) sytdím se, že jsem s váma nešla ani pokecat, natož vypít....ještěže měl Lukin včera zápas....)páč by toho se mnou moc nebylo...Kurnik, Lulu, Bubáček bude něco úplně jinéhol než Bubák, až vyroste...to zas bude pan kůň..:) a jsem zcela uchvácena Sabulákem, ten kůń je fotku od fotky hezčí,
btw holky, rozhodla sjem se pomoct karantenním stanicím psům na SK, tam to bohužel nefunguje jako v útulcích, ale pejsci se po 28 dnech utrácejí, takže bude denně pejsky inzerovat všude možně, nechcete jít do toho se mnou...?
neměl by někdo zájem, jsou tam i krásná štěnda, když už takhle diskriminuju starší pesany...a já mám asi taky vybráno, pošlu odkaz...
Jani, to je tak smutný :-( Kdybych mohla, vzala bych je klidně všechny i do ložnice
Lidi jsou takový hajzlové
kukinatost
napsal(a):
Jani dík, hele zrovna dvě kámošky koukají po pejskách do bytu...škoda je že je to tak daleko...každej chce štěně a tam jich mají požehnaně...ch jo...
luciusl
napsal(a):
Jani, to je tak smutný :-( Kdybych mohla, vzala bych je klidně všechny i do ložnice
Lidi jsou takový hajzlové
a tohle je pesan, kterého si zřejmě osvojím, něčím mě prostě dostal:))
klawdie
napsal(a):
Jani dík, hele zrovna dvě kámošky koukají po pejskách do bytu...škoda je že je to tak daleko...každej chce štěně a tam jich mají požehnaně...ch jo...
No, ono Klaruško, tam je super to, že se s paní dí zřejmě nějak domluvit, ona na to Slovensko pravidelně jezdí, víš...
Já jsem uvažovala i o tom Quidovi, super špic:))
Nebo ta skoro russelí slečinka:)
Jenže nakonec si asi vezmu tohohle Alana z útulku, už tam je chudák rok...:(
kukinatost
napsal(a):
No, ono Klaruško, tam je super to, že se s paní dí zřejmě nějak domluvit, ona na to Slovensko pravidelně jezdí, víš...
Já jsem uvažovala i o tom Quidovi, super špic:))
Nebo ta skoro russelí slečinka:)
Jenže nakonec si asi vezmu tohohle Alana z útulku, už tam je chudák rok...:(
Achjo já bych je chtěla taky všechny!!!!!!!!!!!!!nemít na zahradě 5 psů klidně bych se nějakého ujala!!!je mi jich tak líto..
rocky
napsal(a):
Achjo já bych je chtěla taky všechny!!!!!!!!!!!!!nemít na zahradě 5 psů klidně bych se nějakého ujala!!!je mi jich tak líto..
já myslím hoolky, že pomůže, že už to tady jenom trochu proberem...jenom aby se azse dostali do podvědomí....představa, že ty štěňata za měsíc utratí....to mi fakt přijde jako docela mazec, a všechno jenom kvůli nezoodpovědným lidem....humus...:(
rocky
napsal(a):
Je to zlé, moc.
Mě včera dostalo ve zprávách, že někde větnamci mají psy zavřené ve skleníku a asi je tam mají na maso...veterinární správa s tím pochopitelně (jako vždycky) nic nedělá a neudělá...
každopádně dokud se k sobě budou lidé chovat tak jak se chovají tak to nebude elpší ani ke zvířatům...
haisovad
napsal(a):
Je to zlé, moc.
Mě včera dostalo ve zprávách, že někde větnamci mají psy zavřené ve skleníku a asi je tam mají na maso...veterinární správa s tím pochopitelně (jako vždycky) nic nedělá a neudělá...
každopádně dokud se k sobě budou lidé chovat tak jak se chovají tak to nebude elpší ani ke zvířatům...
Ach jo, je mi z toho na nic fakt je ten, že k sobě se lidi chovají děsně, tak co lepšího od nich můžeme očekávat, že ??? Já myslím, že bych ještě jedno štěňátko uhrála !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta fenečka je moc hezká. Ale musela by jí přivézt Léňa už teď v pátek. Jani, jak je to daleko ?
haisovad
napsal(a):
Je to zlé, moc.
Danny taky jsem to videla..mazec. hajzlove bez tak je zerou!!!!!!!!!
luciusl
napsal(a):
Ach jo, je mi z toho na nic fakt je ten, že k sobě se lidi chovají děsně, tak co lepšího od nich můžeme očekávat, že ??? Já myslím, že bych ještě jedno štěňátko uhrála !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta fenečka je moc hezká. Ale musela by jí přivézt Léňa už teď v pátek. Jani, jak je to daleko ?
Ale zase mi není jasné jak to, že některý pes je tam tak krátce a některý rok...proč?
Víte co mě taky dostalo?
Můj Tomáš byl na vojně u psovodů...vyfasoval psa Clifa, bylo mu v té době devět...Tomáš s ním odsloužil jeho poslední rok a chtěl si ho vzít domů, protože vojenský a policejní pes jde ikdyž je zdravý jako řípa v deseti letech na injekci...to je prasárna, že. Pes dře celej život pro lidi a takovejhle konec...
Každopádně Tomáš už byl převklíknej v civilu jako že si pro něho zajde a odveze domů...Clif ale jak byl zvyklý celý život na mundůr a byl vysílám na rukáv lidem v civilu tak po Tomášovi totálka vyjel...takže to měl bohužel spečetěné, musel ho tam nechat...celkem smutný ale realita, drsná realita
haisovad
napsal(a):
Ale zase mi není jasné jak to, že některý pes je tam tak krátce a některý rok...proč?
Víte co mě taky dostalo?
Můj Tomáš byl na vojně u psovodů...vyfasoval psa Clifa, bylo mu v té době devět...Tomáš s ním odsloužil jeho poslední rok a chtěl si ho vzít domů, protože vojenský a policejní pes jde ikdyž je zdravý jako řípa v deseti letech na injekci...to je prasárna, že. Pes dře celej život pro lidi a takovejhle konec...
Každopádně Tomáš už byl převklíknej v civilu jako že si pro něho zajde a odveze domů...Clif ale jak byl zvyklý celý život na mundůr a byl vysílám na rukáv lidem v civilu tak po Tomášovi totálka vyjel...takže to měl bohužel spečetěné, musel ho tam nechat...celkem smutný ale realita, drsná realita
Teda to je hustý, ale člověk sám všechny nezachrání, je to na prd...kolikrát bych radši utratila ty lidi...
luciusl
napsal(a):
Ahoj,
to je zase hnus...mě nešel načíst přesně ten odkaz co tu byl,ale dostala jsem se jen na ty stránky kde nabízí staré pejsky...
rocky
napsal(a):
Danny taky jsem to videla..mazec. hajzlove bez tak je zerou!!!!!!!!!
Jinak je naprosto bijící do očí že ty šikmooký svině je maj na maso..Ale kdyby je aspoň proboha nestahovali za živa........Já se z toho po.....Bydlet vedle nich tam tam v noci vlezu a alespoň ty psy pustím ven...aby měli alespoň nějakou šanci...Když jsem viděla to štěndo tam a ty roztomilý psíky...
markemic
napsal(a):
Ahoj,
to je zase hnus...mě nešel načíst přesně ten odkaz co tu byl,ale dostala jsem se jen na ty stránky kde nabízí staré pejsky...
Musíš umazat mezeru...no je to děsný..co víc říct, já už jednoho ořecha z ulice vzala, víc já osobně udělat nemůžu do bytu jsou dva až až a ted si ta potvora flekatá ještě našla nové místo na spání a to přímo pod mou peřinou, ale alespon mi hřeje nožičky...segra připomíná mi tímhle Bobinku
ale zkusím zjistit co ty holčiny co chtějí pejska, třeba by se nějakej zalíbil, jen ta dálka no...
klawdie
napsal(a):
Musíš umazat mezeru...no je to děsný..co víc říct, já už jednoho ořecha z ulice vzala, víc já osobně udělat nemůžu do bytu jsou dva až až a ted si ta potvora flekatá ještě našla nové místo na spání a to přímo pod mou peřinou, ale alespon mi hřeje nožičky...segra připomíná mi tímhle Bobinku
ale zkusím zjistit co ty holčiny co chtějí pejska, třeba by se nějakej zalíbil, jen ta dálka no...
Taky máme vořecha vytrženýho ze spárů cikánů....Ale říkám si to tomu psovi nemůžu udělat,abych ho pak dovezla a zavřela každej den na osm hodin v bytě...
klawdie
napsal(a):
Mi máme také zaběhlíka...Arnošt k nám dorazil před deseti lety a už tady i zůstal...je to mazlik, občas ho beru domů na deku...je ukrutně vzěčnej za společnost člověka...
jo a nemá rád důchodce a hadici...asi u minulého majitele důchodce dostával vylágoš hadicí...
markemic
napsal(a):
Taky máme vořecha vytrženýho ze spárů cikánů....Ale říkám si to tomu psovi nemůžu udělat,abych ho pak dovezla a zavřela každej den na osm hodin v bytě...
MArkét já nemám na vybranou, ale mám bytáky, takže chrápou a dělají si navzájem společnost...naopak madam z ulice když prší nechce vubec ven
haisovad
napsal(a):
Mi máme také zaběhlíka...Arnošt k nám dorazil před deseti lety a už tady i zůstal...je to mazlik, občas ho beru domů na deku...je ukrutně vzěčnej za společnost člověka...
jo a nemá rád důchodce a hadici...asi u minulého majitele důchodce dostával vylágoš hadicí...
Tak se holky mějte - mizím k ořům a pak nakoupit a tak ... :-(
luciusl
napsal(a):
no, možná Danny zůstávají jenom ti z útulku, v těch karantenních stanicích je právě utrácejí po 28 dnech....
zrovna mi psala ta paní, která tam jede, že se tam teď chystá a už má plné auto....
jinak posílám jména pejsků, kteří jsou ještě k mání:)
Bingo,Falco ,Clea,Hugo,Roxy, Sisi,Amy,Fifi,Biba,Oliver,Pegy,Beny
Tady třeba štěňátko Hugo...
kukinatost
napsal(a):
no, možná Danny zůstávají jenom ti z útulku, v těch karantenních stanicích je právě utrácejí po 28 dnech....
zrovna mi psala ta paní, která tam jede, že se tam teď chystá a už má plné auto....
jinak posílám jména pejsků, kteří jsou ještě k mání:)
Bingo,Falco ,Clea,Hugo,Roxy, Sisi,Amy,Fifi,Biba,Oliver,Pegy,Beny
Tady třeba štěňátko Hugo...
Chce se mi z toho Jani brečet, když pomyslím, že pokud si pro něj nikdo nepřijede že umře.. a proč???Protože LIDI!!je to krutý
rocky
napsal(a):
Chce se mi z toho Jani brečet, když pomyslím, že pokud si pro něj nikdo nepřijede že umře.. a proč???Protože LIDI!!je to krutý
No, Pe´tuli, přesně, nejhorší je, že za to fakt můžeme my...:(
já bych to bila, uvazovala ke plotům, vyhazovala z auta, a pak zavřela do klecí.....je to naprostý humus, čeho jsou lidi schopni...a když si vezmu, že jinde je pes třeba chovné zvíře na maso a kožešinu....
kukinatost
napsal(a):
No, Pe´tuli, přesně, nejhorší je, že za to fakt můžeme my...:(
já bych to bila, uvazovala ke plotům, vyhazovala z auta, a pak zavřela do klecí.....je to naprostý humus, čeho jsou lidi schopni...a když si vezmu, že jinde je pes třeba chovné zvíře na maso a kožešinu....
Holky mě už to nebaví...a te´d ještě padaly kroupy to je zas počasí....