krizovatka
napsal(a):
ještě druhá strana
A teď my!
Náš trik neprozradíme.
terkas
napsal(a):
A teď my!
Náš trik neprozradíme.
A kde mate tu zimni srst?
krizovatka
napsal(a):
Ani mailem? clc2@jungmann.cz
My máme zimní srst takovou viz foto
strelish
napsal(a):
Taky jsou 24/7 venku, ze jo... (a kupodivu se i tak lesknou, pokud jsou vycisteni a vysvitne slunko)
jj tam my máme zimní strst takovou
strelish
napsal(a):
A kde mate tu zimni srst?
Ale jo je tam, akorát neměl dlouhý chlupy, kožich hustej. Jinak nepoužívám žádný leštěnky na koně, maximálně rozčesávač žíní. Nevypadal, že by byl zmrzlej. Třeba oproti Lucince (ČMB) je nahatej
krizovatka
napsal(a):
Zimní Skřítek A1/1
Tak askítek má sám o sobě v celku lesklou srst a i když má zimní srst..ale v létě když se krásně umije pod hadicí tak se leskne i v boxe a né jen na slunku..viz fotka
Neregistrovaný uživatel

terkas
napsal(a):
My máme zimní srst takovou viz foto
Do záhlaví tématu napíšete co na lesklou srst a pak neprozradíte?? Tak aspoň něco....
A nejlíp jak mít lesklého bělouše. Zatím jsem viděla jen jednoho lesklého a to jsem už na pár výstavách byla. Ale tento byl fakt nádherný, až stříbrný. Neměl na sobě žádné třpytky, byl jak padlý sníh, i ocas byl úžasný...
My máme přímo bahenní výběhy ( skvost pro majitele bílých koní) jsem v nájemné stáji, tak dekuju tenkou dekou, ocas má v tzv.pouzdru - to je 3 prameny žíní, každý omotaný pruhem látky a spletený do copu, svázaný vzhůru. Ocas má až po zem, žíně se nelámou, přeplétám to tak 1x za měsíc. Hříva má dlouhou 70cm a velmi jemnou, tak teké splétám do copánků, jinak je hned zakudlaná. Tak 1x za měsíc stříknu sprejem na hřívu kvůli lepšímu rozčesávání. Před výstavou bělím ocas 12%peroxidem z kadeřnických potřeb. A teď poraďte, co na tu srst? Ráda bych krasavici
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Do záhlaví tématu napíšete co na lesklou srst a pak neprozradíte?? Tak aspoň něco....
A nejlíp jak mít lesklého bělouše. Zatím jsem viděla jen jednoho lesklého a to jsem už na pár výstavách byla. Ale tento byl fakt nádherný, až stříbrný. Neměl na sobě žádné třpytky, byl jak padlý sníh, i ocas byl úžasný...
My máme přímo bahenní výběhy ( skvost pro majitele bílých koní) jsem v nájemné stáji, tak dekuju tenkou dekou, ocas má v tzv.pouzdru - to je 3 prameny žíní, každý omotaný pruhem látky a spletený do copu, svázaný vzhůru. Ocas má až po zem, žíně se nelámou, přeplétám to tak 1x za měsíc. Hříva má dlouhou 70cm a velmi jemnou, tak teké splétám do copánků, jinak je hned zakudlaná. Tak 1x za měsíc stříknu sprejem na hřívu kvůli lepšímu rozčesávání. Před výstavou bělím ocas 12%peroxidem z kadeřnických potřeb. A teď poraďte, co na tu srst? Ráda bych krasavici
Tak to by mě taky zajímalo. Mám krom ostatních tři praso-šimlíky. Výběhy bahno, bahno a bahno. Když je člověk vidí, tak by zaplakal. Kolikrát nemůžu najít rozdíl mezi barvama. Hlavně neumím zaplejtat , takže žíně na konci jsou jak u Matěje viz. foto. Jestli má někdo typ jak na údržbu šimlů, budu vděčná.
krizovatka
napsal(a):
Zimní Skřítek A1/1
My máme lesklou srst takyy.....v zimě
kfecek
napsal(a):
My máme lesklou srst takyy.....v zimě
a tady v léétěě.......
kfecek
napsal(a):
a tady v léétěě.......
naši mají pořád ještě zimní srst, ale když se pořádně vyčistí, taky se lesknou...jsou 24h denně venku
ettelwen
napsal(a):
naši mají pořád ještě zimní srst, ale když se pořádně vyčistí, taky se lesknou...jsou 24h denně venku
...
shantal88
napsal(a):
no co já vím,tak u běloušů se hodně používá bílá křísa do ocasu a rousů,pokud jsou bohaté,v kladrubech se koně skoro každý den myli,když byli jak prasata,jinak to nešlo...
u špinavých koníků jsme jinak praktikovali vlhký hadr a prach pěkně stírat,když se hřebelcovalo proti srsti,taky to pomáhá