Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2008 20:04

také se vám všem ukážeme,jsme 30km od Olomouce,za týden nás bude možná o jednoho více,na obrázku hřebec černobílý skvrnitý bělouš ,

1.4.2008 20:10

jennyamy napsal(a):
také se vám všem ukážeme,jsme 30km od Olomouce,za týden nás bude možná o jednoho více,na obrázku hřebec černobílý skvrnitý bělouš ,

Ahoooj-
po kom je ten hřebeček???Vypadá dobře..

1.4.2008 20:21

jennyamy napsal(a):

Heleď ty barvy jsou sice zajímavé ale nemusíš to zakládat každému zvlášť, doufám že nebudeš dávat i dědečky a babičky to by tu těch témat bylo nějak moc.

1.4.2008 20:25

thesis napsal(a):
Heleď ty barvy jsou sice zajímavé ale nemusíš to zakládat každému zvlášť, doufám že nebudeš dávat i dědečky a babičky to by tu těch témat bylo nějak moc.

thesis ,nemusíš se hned do každého navážet,nikdo na to není zvědavej.

1.4.2008 20:26

proxima napsal(a):
Ahoooj-
po kom je ten hřebeček???Vypadá dobře..

ahoj Jani,to je malá nebo ne?

1.4.2008 20:27

bednarik petr napsal(a):

Ahoj Soní

1.4.2008 20:28

proxima napsal(a):
Ahoj Soní

Ahoj Evííííí.

1.4.2008 20:48

bednarik petr napsal(a):

Do nikoho se nenavážím jen se snažím zadavatelku upozornit že to zadala několikrát a že se ji zřejmě nepovedlo to co chtěla. Ať si to zadá i 10X to je jedno, jen myslím že se pouze spletla a chtěla mít koníky pohromadě v tématu a proto jsem ji chtěla upozornit pro případ že těch koníků bude víc.

1.4.2008 20:54

thesis napsal(a):
Do nikoho se nenavážím jen se snažím zadavatelku upozornit že to zadala několikrát a že se ji zřejmě nepovedlo to co chtěla. Ať si to zadá i 10X to je jedno, jen myslím že se pouze spletla a chtěla mít koníky pohromadě v tématu a proto jsem ji chtěla upozornit pro případ že těch koníků bude víc.

dá se to ovšem upozornit slušně ,vzhledem k tomu,že nevíš s kým si píšeš.

1.4.2008 21:08

bednarik petr napsal(a):
dá se to ovšem upozornit slušně ,vzhledem k tomu,že nevíš s kým si píšeš.

Nenadávám, za větami nemám vykřičníky ani ošklivé smajly tak nevím co je na upozornění neslušného. Já počítala že je to dospělý člověk takže mi nepřišlo vhodné napsat to s příměsí medu a v žádném případě jsem to nemyslela jako urážku.

1.4.2008 21:51

thesis napsal(a):
Nenadávám, za větami nemám vykřičníky ani ošklivé smajly tak nevím co je na upozornění neslušného. Já počítala že je to dospělý člověk takže mi nepřišlo vhodné napsat to s příměsí medu a v žádném případě jsem to nemyslela jako urážku.

opravdu jsem chtěla dát všechny tři koníky, do jednoho tématu, no tak příště!hřebec je z Polska,nemá doložený původ,tudíž nemá licenci,je jen pro tu naši kobylku,

Přidejte reakci

Přidat smajlík