Dobré ránko všem
Včera jsem byla na výletě,tak Vám ukážu kde...
Naším cílem byl veletrh v Brně-TechAgro,jehož součástí byly i 2menší-Animal Vetex aSilva Regina... To poslední se týkalo lesnictví a i toto byla součást vystavených zvířátek
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Naším cílem byl veletrh v Brně-TechAgro,jehož součástí byly i 2menší-Animal Vetex aSilva Regina... To poslední se týkalo lesnictví a i toto byla součást vystavených zvířátek
A vedle stálo zaparkované osobní auto
Opravdu povedená expozice
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Tohle bylo sladké telátko-limousinek
Jen mu bylo asi chladno,chvílema pěkně vibrovalo :-(
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
a ještě celé...
molly
napsal(a):
Tohle bylo sladké telátko-limousinek
Jen mu bylo asi chladno,chvílema pěkně vibrovalo :-(
Zdar Zuzíku, venku je hnusně...
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Kůzlátko se moc nekamarádilo
molly
napsal(a):
Kůzlátko se moc nekamarádilo
Ale zkoušelo přetlačovat kyblíček
Ahoj Klárko...
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Ale hlavní doménou byly traktory a tenhle fakticky luxusní ![]()
molly
napsal(a):
Ale hlavní doménou byly traktory a tenhle fakticky luxusní ![]()
hádejte značku
molly
napsal(a):
hádejte značku
Hezké ránko, děvčátka. Jsem tu na skok, tak vás zahltím
molly
napsal(a):
hádejte značku
Dobré játro,
tak tu máme úterok. Já jsem z Varns. dorazila kolem půl deváté, normálně tam sněžilo...
ještě že máme na fábce stále zimáky.
No a za chvíli frčím na kávu za maminkou, musím využít situace, dokud tady nejsou šéfové, že...
zuzí, teda to byl pěknej výlet...koníci tam nebyly?
haisovad
napsal(a):
Dobré játro,
tak tu máme úterok. Já jsem z Varns. dorazila kolem půl deváté, normálně tam sněžilo...
No a za chvíli frčím na kávu za maminkou, musím využít situace, dokud tady nejsou šéfové, že...
a další ... bolely mě záda, tak jsem to skoro všechno odjela v lehkém, nebo silně brzdícím sedu
haisovad
napsal(a):
Dobré játro,
Danny,slyšela jsem něco o western. ukázkách... Ale nedohledala jsem je ...
luciusl
napsal(a):
a další ... bolely mě záda, tak jsem to skoro všechno odjela v lehkém, nebo silně brzdícím sedu
prdelky
molly
napsal(a):
Danny,slyšela jsem něco o western. ukázkách... Ale nedohledala jsem je ...
hop
luciusl
napsal(a):
hop
a tady na parkuru už jen brzím a brzdím a brzdím
luciusl
napsal(a):
a tady na parkuru už jen brzím a brzdím a brzdím
a nebo se chlapec pokouší zbavit
luciusl
napsal(a):
hop
Hezké ránko, u nás zase hezké je a semtam i modroučko
Včera jsem zůstala déle v práci, takže z hopsání nic nebylo, ale snad dnes se to podaří. Zuziku, zvířátka fajnová, kámoška tam jede zase dnes...No a Luci, ty pokračuj s fotečkami, moc vám to sluší.
Dany, na kolik vyjde u vás v průměru okno? plastové bílé? Je velký rozdíl v te bílé nebo hnědé?
lanika
napsal(a):
Hezké ránko, u nás zase hezké je a semtam i modroučko
Včera jsem zůstala déle v práci, takže z hopsání nic nebylo, ale snad dnes se to podaří. Zuziku, zvířátka fajnová, kámoška tam jede zase dnes...No a Luci, ty pokračuj s fotečkami, moc vám to sluší.
Dany, na kolik vyjde u vás v průměru okno? plastové bílé? Je velký rozdíl v te bílé nebo hnědé?
dekorování
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
hoj kočenky moje, no, já pro změnu makám..Lukin je dneska celý den v práci zase, trakže dopoledne bude Ritchi sám doma, až se urvu, tak ho v polední pauze hopnu vyvenčit, sand tam nebude moc ryčet:))
Dneska chci vzít oba ořouchy ven na střídačku a evidentně budeme mít psí doprovod:))
chci jít dříve z práce, tak jeslti mi vyjde čas, zkusím vyrobit i nějaké los photos:)
zatím se loučím a valím makat:)
kukinatost
napsal(a):
hoj kočenky moje, no, já pro změnu makám..Lukin je dneska celý den v práci zase, trakže dopoledne bude Ritchi sám doma, až se urvu, tak ho v polední pauze hopnu vyvenčit, sand tam nebude moc ryčet:))
Dneska chci vzít oba ořouchy ven na střídačku a evidentně budeme mít psí doprovod:))
chci jít dříve z práce, tak jeslti mi vyjde čas, zkusím vyrobit i nějaké los photos:)
zatím se loučím a valím makat:)
Zdravím i já po ránu
Konečně svítí sluníčko, dneska už bych s Leničkou souhlasila..
Zuzi to jste měli krásnej výlet
A Luci, parádni fotečky
Co jste všechno jeli??
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
![]()
Odmlčím se... Tak kdyžtak pěkný den
Jo a traktor je toto
luciusl
napsal(a):
Jen an rozcvičení 60 na limitovaný čas a 70/80 dvoufázové, Příště už jdeme 90 a 100
Luci ta oranžová je efektní to se musí nechat, já práve oslíkovi objednala koženej podbřišník, chrániče a všechny čtyři a mast proti hnilobě
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
Luci ta oranžová je efektní to se musí nechat, já práve oslíkovi objednala koženej podbřišník, chrániče a všechny čtyři a mast proti hnilobě
Klárko můžeš prosím písnout tu mast proti hnilobě?? Díkes.
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
Beru od slečny víc věcí a má v nabídce i tuto mast taky ji beru - Bylinná kopytní mast Herbavet
Díky
sadzi saj
napsal(a):
Díky
Jestli máte hnilobu, tak doporučuji nechat si od veta napsat jodoeter, právě aplikuji...
ale chci udržet nějakou prevenci, v tom bahnivém počasí na to strašně trpíme...většinou jen zadky tentokrát i přední...
molly
napsal(a):
![]()
Odmlčím se... Tak kdyžtak pěkný den
Jo a traktor je toto
Jsem tady, s mamimou kafíčko proběhlo, pak jsem zaběhla k tingťougům a koupila jsem si luxusní jarní bundu za 300
Klárko, já jsem zjistila, že je Leuša citlivka na ten koženej...tak poletí, včera jsem objednala klasickej bavlněnej s gumama a uvidí se, jsem už na prášky...sedlo, udidlo, teď podbřišák, ještě poprsák s martingalem budu asi řešit...furt něco. Jo a včera jsem u Míši objednala transportky...až jí je nandám tak budu fotit, to bude ródeo, protože když jsem jí nandala slouhavky tak dělala asi metr vysoké kroky a nevěděla co s tím, co má na nohách...
Lení, okénko ti ráda ocením ale doprava bude hnusácky drahá, spíš si vyhlídni někoho ve tvém okolí, budeš to mít lepší
haisovad
napsal(a):
Jsem tady, s mamimou kafíčko proběhlo, pak jsem zaběhla k tingťougům a koupila jsem si luxusní jarní bundu za 300
Klárko, já jsem zjistila, že je Leuša citlivka na ten koženej...tak poletí, včera jsem objednala klasickej bavlněnej s gumama a uvidí se, jsem už na prášky...sedlo, udidlo, teď podbřišák, ještě poprsák s martingalem budu asi řešit...furt něco. Jo a včera jsem u Míši objednala transportky...až jí je nandám tak budu fotit, to bude ródeo, protože když jsem jí nandala slouhavky tak dělala asi metr vysoké kroky a nevěděla co s tím, co má na nohách...
Lení, okénko ti ráda ocením ale doprava bude hnusácky drahá, spíš si vyhlídni někoho ve tvém okolí, budeš to mít lepší
Pro Molly(Zuza), ahoj, koukala jsem, že jsi také byla na Tech Agru - jak se ti výstava líbila?
janamalik
napsal(a):
Pro Molly(Zuza), ahoj, koukala jsem, že jsi také byla na Tech Agru - jak se ti výstava líbila?
Holky, za chvíli jedu se šéfy na obídek, trochu se tam zdržím, budem slavit, to vždycky tak po 2 pivinka
Takže tu nějakou dobu nebudu, ale pak se ozvu. Už kručí v břížku mě i mé peněžence ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Holky, za chvíli jedu se šéfy na obídek, trochu se tam zdržím, budem slavit, to vždycky tak po 2 pivinka
Takže tu nějakou dobu nebudu, ale pak se ozvu. Už kručí v břížku mě i mé peněžence ![]()
![]()
Tak já už jsem po obědě, měla jsem dva dalamánky se žervaisem...
No z nouze to bodlo
Každopádně to na mě zase všechno padá, únava, bolest zad...klasika po obědě. A když si představím, že vedle je volná zasedačka s obr gaučem a televize... že bych se tam na chvíli zamkla a dáchla si? Ale je tu velký nedostatek....peřina nenííí
haisovad
napsal(a):
Tak já už jsem po obědě, měla jsem dva dalamánky se žervaisem...
No z nouze to bodlo
Každopádně to na mě zase všechno padá, únava, bolest zad...klasika po obědě. A když si představím, že vedle je volná zasedačka s obr gaučem a televize... že bych se tam na chvíli zamkla a dáchla si? Ale je tu velký nedostatek....peřina nenííí
Jen si běž dadnout...no já mámv sobě jednoho longra z KFC a ještě jsem se dorazila rohlíkem s herkulesem
..doufám že počassí vydžím, chceme jít na jízdárnu...ale nevím nevím
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
pro "janamalik".Jani,líbila...Byla jsem ráda,že vypadnu z každodenního kolotoče...Ač počasí moc nepřálo a byla jsem víc schována v pavilonech(a tak z xpozice venku toho moc nemám),jsem spokojená...Kamarád se kochal mechanikou(pracuje v družstvu) a já si našla své na animal vetexu
I něco málo pro ty naše hemelky se tam našlo
molly
napsal(a):
pro "janamalik".Jani,líbila...Byla jsem ráda,že vypadnu z každodenního kolotoče...Ač počasí moc nepřálo a byla jsem víc schována v pavilonech(a tak z xpozice venku toho moc nemám),jsem spokojená...Kamarád se kochal mechanikou(pracuje v družstvu) a já si našla své na animal vetexu
I něco málo pro ty naše hemelky se tam našlo
Tak koukám, že jsme na tom byly stejně, já jsem taky spíš byla u pavilonu H mezi zvířátky a pak byl moc hezký pavilon Z s myslivostí, ty trofeje, moc hezké na pokoukání. Koníci se mi líbili i ty ukázky měla Míša Zachová moc hezky udělané, na takovém velkém veletrhu jsem zkonstatovala, že ty koně se těm důchodcům museli stejně líbit nejvíc
Já jsem tam byla jinak už od soboty se svým skoromanželem, taky byl u strojů a já mezi zvířátky. Jinak dobrá shoda náhod, u nás ve stáji máme kobylku Molly a vypadá podobně jako tvůj koník
janamalik
napsal(a):
Tak koukám, že jsme na tom byly stejně, já jsem taky spíš byla u pavilonu H mezi zvířátky a pak byl moc hezký pavilon Z s myslivostí, ty trofeje, moc hezké na pokoukání. Koníci se mi líbili i ty ukázky měla Míša Zachová moc hezky udělané, na takovém velkém veletrhu jsem zkonstatovala, že ty koně se těm důchodcům museli stejně líbit nejvíc
Já jsem tam byla jinak už od soboty se svým skoromanželem, taky byl u strojů a já mezi zvířátky. Jinak dobrá shoda náhod, u nás ve stáji máme kobylku Molly a vypadá podobně jako tvůj koník
Jinak tady se mi podařilo z toho přehršle fotek co mám, najít alespoň její hlavu - to je Molly u nás
janamalik
napsal(a):
že bychom měli dvojníka![]()
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Holky čus...Jedu do práce,tak pěkný zbytek dne všem
molly
napsal(a):
Holky čus...Jedu do práce,tak pěkný zbytek dne všem
papa pádím na trénink
ale dneska počasí přejééééé