Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2008 21:40

ste se k tomu nikdo neměl...

tak pokračujte, pište mi dál svoje rady, nezlobím se za to a docela se mi ulevilo to sem napsat...

8.4.2008 21:41

jenysimons napsal(a):

tak pokračujte, pište mi dál svoje rady, nezlobím se za to a docela se mi ulevilo to sem napsat...

jeny: tak to sme nevychitali

8.4.2008 21:42

red and white napsal(a):

tak dem sem

8.4.2008 21:42

red and white napsal(a):

nee nooo..a já si říkala "doufám, že tam nebudou dva stejný" a ono jo..tak kam psát?

olga visnakova

8.4.2008 21:43
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
nee nooo..a já si říkala "doufám, že tam nebudou dva stejný" a ono jo..tak kam psát?

jo, to jí klidně vpal a po okolí se poptej, tohle si fakt nenech líbit............jen bud slušná a "LEPŠÍ"

8.4.2008 21:43

jenysimons napsal(a):

...jeny to je jedno at si rika co chce ale myslim, ze kdyz si nekoho s sebou vezmes tak se budes citit lip, ikdyz ji to bude jedno, ze tam stebou nekdo je

8.4.2008 21:44

jenysimons napsal(a):

treť už sem sem koukala že se k tomu nikdo nemá.... a ono zrovna se někdo našel

olga visnakova

olga visnakova

olga visnakova napsal(a):
jo, to jí klidně vpal a po okolí se poptej, tohle si fakt nenech líbit............jen bud slušná a "LEPŠÍ"

raw-ahojík

poptat se po okolí?? Myslíš jako po jiným ustájení?? Já ale na jednu stranu měnit nechci...koníci se tam mají fakt jak prasata v žitě...ještě jsem neviděla Diega takhle spokojenýho, ale zase na druhou stranu, nemůžu si s ním dělat co chci..přijde mi, jako bych si ho tam chodila půjčovat...

8.4.2008 21:45

red and white napsal(a):

ahoj všem ..... copak se děje?

8.4.2008 21:46

jenysimons napsal(a):

...devcata odchazim si hodit kraula do vany, tak zatim papa

radule napsal(a):
...devcata odchazim si hodit kraula do vany, tak zatim papa

tak se měj radul

red and white napsal(a):
tak se měj radul

jeny: copak se stalo??

8.4.2008 21:47

red and white napsal(a):

radule, je mi to jasný, dycky je mi líp, když za mnou stojí někdo, kdo mě podrží, ale zase s tím někoho otravovat a tahat ho tam...mattes by asi jel, ale mě je to blbý...

8.4.2008 21:49

red and white napsal(a):

nerčí, přečti si to v 16, tam je to napsaný...
radule měj se a dík!!!

holky, přítel čeká v pelechu a už zase držkuje, že jsem na fauně... tak papa zejtra...

8.4.2008 21:51

jenysimons napsal(a):
nerčí, přečti si to v 16, tam je to napsaný...
radule měj se a dík!!!

holky, přítel čeká v pelechu a už zase držkuje, že jsem na fauně... tak papa zejtra...

pa jeny

8.4.2008 21:53

red and white napsal(a):
pa jeny

jestlipak tady někdo zůstal??

olga visnakova

8.4.2008 21:54
olga visnakova

red and white napsal(a):

jns-ale hlavně se drž a věř si, nemůžeš si nechat líbit vše
raw-zítra budou Medlyho výsledky, tak se modlím, že játra budou cajk a ostatní také. Bohužel v hl.kloubu na zadní má již neodstranitelný úlomek.................

8.4.2008 21:59

jns-ale hlavně se drž a věř si, nemůžeš si nechat líbit vše
raw-zítra budou Medlyho výsledky, tak se modlím, že játra budou cajk a ostatní také. Bohužel v hl.kloubu na zadní má již neodstranitelný úlomek.................

jeny: to neexistuje já bych to ignorovala, nehádala se ale prostě bych řekla že si se svim koněm budu dělat co uznám za vhodný a tečka, víc bych to neřešila jak si to může dovolit

Olga: držim pěstičky ať je to dobrý !!!!

olga visnakova

8.4.2008 22:02
olga visnakova

red and white napsal(a):
jeny: to neexistuje já bych to ignorovala, nehádala se ale prostě bych řekla že si se svim koněm budu dělat co uznám za vhodný a tečka, víc bych to neřešila jak si to může dovolit

Olga: držim pěstičky ať je to dobrý !!!!

raw-děkuji, hlavně je držím medlymu, je to silný koník................

8.4.2008 22:03

raw-děkuji, hlavně je držím medlymu, je to silný koník................

jojo on bude v pohodě, určtě

8.4.2008 22:04

red and white napsal(a):
jojo on bude v pohodě, určtě

Já jsem tu jen čtu ,bolí mě prsty

8.4.2008 22:04

memmory napsal(a):
Já jsem tu jen čtu ,bolí mě prsty

mem . teeda taková pohodlnost

8.4.2008 22:06

red and white napsal(a):
mem . teeda taková pohodlnost

No a víš jak se teď u těch pár slov přemáhám

8.4.2008 22:08

memmory napsal(a):
No a víš jak se teď u těch pár slov přemáhám

nojo je to námaha no...

8.4.2008 22:09

red and white napsal(a):
nojo je to námaha no...

No a jaká - ne zase tak hrozný to není , ale prostě kopr
Dneska si ho můžu dovolit zítra mám volno

olga visnakova

8.4.2008 22:10
olga visnakova

red and white napsal(a):
nojo je to námaha no...

mem-ahojík
raw-taky doufám, je hroznej lunt hubenej-tak se cpe nejen venku, ale v boxe má senem snad i nastláno

8.4.2008 22:10

memmory napsal(a):
No a jaká - ne zase tak hrozný to není , ale prostě kopr
Dneska si ho můžu dovolit zítra mám volno

jee to ti závidim, já si udělala dneska "pauzu" .. zejtra mám praxi

8.4.2008 22:11

mem-ahojík
raw-taky doufám, je hroznej lunt hubenej-tak se cpe nejen venku, ale v boxe má senem snad i nastláno

olga - no hubenej je strašně to je fakt, ale určitě se zpraví

8.4.2008 22:12

red and white napsal(a):
olga - no hubenej je strašně to je fakt, ale určitě se zpraví

holky jdu spát pa

olga visnakova

8.4.2008 22:17
olga visnakova

red and white napsal(a):
holky jdu spát pa

pápá

9.4.2008 13:22

jenysimons napsal(a):

Hezké středeční odpoledne, u nás je nádherně, takže pádím ven. K večeru se tu snad ukážu.

9.4.2008 16:06

maldex napsal(a):
Hezké středeční odpoledne, u nás je nádherně, takže pádím ven. K večeru se tu snad ukážu.

uf já právě dorazila domů, no počasí super

9.4.2008 16:11

red and white napsal(a):
uf já právě dorazila domů, no počasí super

ahojda..no já jsem ani nedojela..před půl hodkou jsem dorazila ze školy..už jsem se tu psychicky připravovala na to, že si to dnes s Jarčou vyřídím at už s brekem nebo bez, ale táta mi nepůjčí auto, musí jet pryč a mamčino taky nemůžu, páč brácha potřebuje na pracák...

9.4.2008 16:13

jenysimons napsal(a):
ahojda..no já jsem ani nedojela..před půl hodkou jsem dorazila ze školy..už jsem se tu psychicky připravovala na to, že si to dnes s Jarčou vyřídím at už s brekem nebo bez, ale táta mi nepůjčí auto, musí jet pryč a mamčino taky nemůžu, páč brácha potřebuje na pracák...

jeny já to četla v 16ce..... prosmtě jak si to může dovolit?? já bych se s ní vůbec nebavila a šla si dělat se svim koněm co potřebuju já a ne co mi někdo přikáže!

9.4.2008 16:16

red and white napsal(a):
jeny já to četla v 16ce..... prosmtě jak si to může dovolit?? já bych se s ní vůbec nebavila a šla si dělat se svim koněm co potřebuju já a ne co mi někdo přikáže!

když já mám problém..dělám ze sebe bůhvíjaká nejsem frajerka..pak přijedu ke koním, ona mi řekne tohle a já ji jen přikyvuju a ještě jí řeknu "stejně bych doma nic nedělala" pak přijedu domů, vyprávím to mamině a bulím u toho, protože jsem asi psychicky labilní a brek v sobě neudržím...mamina mě třeba prosila, abych tam jezdila už ze školy busem, jak asi můžu, když tam takhle brzo nesmím?? Ještě pamatuju, kdy mi říkala "ty tu máš koně, tak se mě neptej, jestli můžeš přijet nebo ne, prostě přijed" a včera? Fakt jsem nemožná, nejsem schopná ji na to nic říct a dneska bych se k tomu hodně odhodlávala, ale řekla bych jí to...nelíbí se mi to...platím tam 3500,- měsíčně a hodně z toho jim jde do kapsy a to se mám ještě ohlížet na Dina? Jdu jezdit, když mám čas a když ho mám ted, tak chci ted jít jezdit, at mám klid a pak můžu dělat třeba věci do školy...kurna, jsem nemožná

9.4.2008 16:21

jenysimons napsal(a):
když já mám problém..dělám ze sebe bůhvíjaká nejsem frajerka..pak přijedu ke koním, ona mi řekne tohle a já ji jen přikyvuju a ještě jí řeknu "stejně bych doma nic nedělala" pak přijedu domů, vyprávím to mamině a bulím u toho, protože jsem asi psychicky labilní a brek v sobě neudržím...mamina mě třeba prosila, abych tam jezdila už ze školy busem, jak asi můžu, když tam takhle brzo nesmím?? Ještě pamatuju, kdy mi říkala "ty tu máš koně, tak se mě neptej, jestli můžeš přijet nebo ne, prostě přijed" a včera? Fakt jsem nemožná, nejsem schopná ji na to nic říct a dneska bych se k tomu hodně odhodlávala, ale řekla bych jí to...nelíbí se mi to...platím tam 3500,- měsíčně a hodně z toho jim jde do kapsy a to se mám ještě ohlížet na Dina? Jdu jezdit, když mám čas a když ho mám ted, tak chci ted jít jezdit, at mám klid a pak můžu dělat třeba věci do školy...kurna, jsem nemožná

jeny hele já jsem sice taky celkem citlivka ale tohle mi říct tak bych jí asi vtlačila do krabičky od sirek.... jako na koně jsem extra háklivá,

normálně bych se s ní nehádala jenom jí řekla je to můj kůň a já si s ním budu dělat co chci a kdy chci, kdybys přijela za nim o půlnoci tak jí to může bejt fuk... zas pak kde to jsme když ti určuje kdy za svim koněm můžeš a kdy ne?!?!?!

já bych už asi bouchla na tvim místě...

9.4.2008 16:26

red and white napsal(a):
jeny hele já jsem sice taky celkem citlivka ale tohle mi říct tak bych jí asi vtlačila do krabičky od sirek.... jako na koně jsem extra háklivá,

normálně bych se s ní nehádala jenom jí řekla je to můj kůň a já si s ním budu dělat co chci a kdy chci, kdybys přijela za nim o půlnoci tak jí to může bejt fuk... zas pak kde to jsme když ti určuje kdy za svim koněm můžeš a kdy ne?!?!?!

já bych už asi bouchla na tvim místě...

no hele, asi ti to řeknu takhle...kdybys mi tohle třeba napsala ty, že ti tohle někdo řekl, tak bych ti psala úplně to samý, co píšeš ty mě...ale já z ní mám respekt, málokdy jí něco vyvrátím, prostě jen tupě přikyvuju...jsem fakt nemožná, tohle bych od sebe nečekala...s učitelem se do krve hádám o známku nebo o něco, co se mi nelíbí, s ní to nedokážu...kurnik...já jsem hrozná...ale určitě vím, že to takhle nenechám.prostě jí řeknu, že já tam potřebuju jezdit brzo a jestli se jí to nelíbí, tak at mi řekne a já si začnu hledat jinde ustájko..neřeknu to asi takhle tvrdě, ale musím jí to nějak říct..kdyby doprčič ona si uvědomila, co by dělala, kdyby jí tohle zkusil někdo někdy říct...by se posrala...

9.4.2008 16:38

jenysimons napsal(a):
no hele, asi ti to řeknu takhle...kdybys mi tohle třeba napsala ty, že ti tohle někdo řekl, tak bych ti psala úplně to samý, co píšeš ty mě...ale já z ní mám respekt, málokdy jí něco vyvrátím, prostě jen tupě přikyvuju...jsem fakt nemožná, tohle bych od sebe nečekala...s učitelem se do krve hádám o známku nebo o něco, co se mi nelíbí, s ní to nedokážu...kurnik...já jsem hrozná...ale určitě vím, že to takhle nenechám.prostě jí řeknu, že já tam potřebuju jezdit brzo a jestli se jí to nelíbí, tak at mi řekne a já si začnu hledat jinde ustájko..neřeknu to asi takhle tvrdě, ale musím jí to nějak říct..kdyby doprčič ona si uvědomila, co by dělala, kdyby jí tohle zkusil někdo někdy říct...by se posrala...

jeny každej prostě není od rány, neschazuj se, ale určitě by byo dobrý jí to nějak říct, slušně a v klidu ale jako to by ti za chvilku mohla ještě naplánovat kam můžeš jezdit a na jak dlouho musíš to stopnout ! Ale to určitě sama dobře víš. Nedělej si z toho takovou hlavu že jsi jí na to nic neřekla, zkus si s ní prostě sednout a vysvětlit jí že takhle to nejde. Jinak zase by utlačovala tebe co se koní týče...

Já měla taky spory ve stáji dokonce mi jednou šéf vyhrožoval že mě zmlátí s lopatou v ruce jenže já jsem trošku huba nevymáchaná takže jsem ho zdupala jak malýho fracka ať si to klidně udělá že zdravotní pojistku mám dobrou

9.4.2008 17:42

red and white napsal(a):
jeny každej prostě není od rány, neschazuj se, ale určitě by byo dobrý jí to nějak říct, slušně a v klidu ale jako to by ti za chvilku mohla ještě naplánovat kam můžeš jezdit a na jak dlouho musíš to stopnout ! Ale to určitě sama dobře víš. Nedělej si z toho takovou hlavu že jsi jí na to nic neřekla, zkus si s ní prostě sednout a vysvětlit jí že takhle to nejde. Jinak zase by utlačovala tebe co se koní týče...

Já měla taky spory ve stáji dokonce mi jednou šéf vyhrožoval že mě zmlátí s lopatou v ruce jenže já jsem trošku huba nevymáchaná takže jsem ho zdupala jak malýho fracka ať si to klidně udělá že zdravotní pojistku mám dobrou

Jeny ??? Taková buzerace za 3 500,- ?????
Já ti ho ustájím u nás třeba za 2 000,- a můžeš jezdit i 24/7

9.4.2008 17:42

red and white napsal(a):

ahoj holky...sem se na Vás přišla kuknout. Teˇmi volala panička koníků a koupila mi rašpli takže léčení našich kopejtek hlavně u viki je na mě. Jsem moc ráda protože vikuška potřebuje častější strouhání a chodení. Doufám že teď to půjde jenom dobře. Aby už holčina bola zdrawá.

9.4.2008 19:07

ewanie napsal(a):
ahoj holky...sem se na Vás přišla kuknout. Teˇmi volala panička koníků a koupila mi rašpli takže léčení našich kopejtek hlavně u viki je na mě. Jsem moc ráda protože vikuška potřebuje častější strouhání a chodení. Doufám že teď to půjde jenom dobře. Aby už holčina bola zdrawá.

ahojda holky..tak ted jsem přijela od Diega...dnes bylo tak nádherně...celou dobu jsem si říkala, že jí o tom musím něco říct..mamina mi poradila, at si s ní promluvím, až pojedu domů, at se nemusím koukat na to, jak je nastvaná...no tak jsem se vrátila z vyjíždky a jarča jen co mě viděla, tak pustila Dina (celou dobu ho opět držela ve výběhu na voditku u sena) a šla domů..takže mi nedala šanci..kurna...
memory: a odkud jsi?? řekla bych, že někde min. 150km odtud a to bych fakt asi denně jezdit nemohla..
nerčí: No víš, nejhorší je, že já ve skutečnosti jsem dost drzá a huba neurvalá natolik, abych jí na to něco řekla a ne jenom přikyvovala...

olga visnakova

9.4.2008 19:14
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
ahojda holky..tak ted jsem přijela od Diega...dnes bylo tak nádherně...celou dobu jsem si říkala, že jí o tom musím něco říct..mamina mi poradila, at si s ní promluvím, až pojedu domů, at se nemusím koukat na to, jak je nastvaná...no tak jsem se vrátila z vyjíždky a jarča jen co mě viděla, tak pustila Dina (celou dobu ho opět držela ve výběhu na voditku u sena) a šla domů..takže mi nedala šanci..kurna...
memory: a odkud jsi?? řekla bych, že někde min. 150km odtud a to bych fakt asi denně jezdit nemohla..
nerčí: No víš, nejhorší je, že já ve skutečnosti jsem dost drzá a huba neurvalá natolik, abych jí na to něco řekla a ne jenom přikyvovala...

Holkýýýýýýýýý, máme osla

9.4.2008 19:17

Holkýýýýýýýýý, máme osla

osla jako osla nebo osla jako osla?? :-D

olga visnakova

9.4.2008 19:18
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
osla jako osla nebo osla jako osla?? :-D

osla-majitel měl exekuci na vše a osel na zahradě-Ferda, tak je zde

9.4.2008 19:19

osla-majitel měl exekuci na vše a osel na zahradě-Ferda, tak je zde

no pěkný no... máš fotečkuu??

olga visnakova

9.4.2008 19:20
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
no pěkný no... máš fotečkuu??

Stáhnu z fotáku, ju-nic moc, otočil se zadkem-vydržte

9.4.2008 19:21

čekááááááááááááááááááááááááááám

olga visnakova

9.4.2008 19:22
olga visnakova

aha, tak ted sen nezadaří-batery v p........y, ale je to ten nahnědlý, ne šedý-je božský

9.4.2008 19:23

aha, tak ted sen nezadaří-batery v p........y, ale je to ten nahnědlý, ne šedý-je božský

no sakra..neva, až to půjde, tak ho sem určo hod...

olga visnakova

9.4.2008 19:26
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
no sakra..neva, až to půjde, tak ho sem určo hod...

jasan-kobuchy jsou z něho paf-hrozně nahlas iá-ale fakt hrozně

9.4.2008 19:32

jasan-kobuchy jsou z něho paf-hrozně nahlas iá-ale fakt hrozně

tak se mu třeba stejská po pánoj..nebo po nákým jiným zvířátku..měl tam u sebe někoho??

9.4.2008 19:36

jenysimons napsal(a):
tak se mu třeba stejská po pánoj..nebo po nákým jiným zvířátku..měl tam u sebe někoho??

No já jsem z Jesenicka - ty jsi odkud ???

9.4.2008 19:38

memmory napsal(a):
No já jsem z Jesenicka - ty jsi odkud ???

z Náchoda..to je kusanec cesty...co bych dala za levnější ustájko...:(

9.4.2008 19:40

jenysimons napsal(a):
z Náchoda..to je kusanec cesty...co bych dala za levnější ustájko...:(

To jo no ,ale z toho si nic nedělej tady je ustájení i za 8 000

Někde 1000,- (pastevní )
ale ten průměr je 3 500,- ale s postaráním včertně krmení , kováře , bla bla bla ......

9.4.2008 19:42

memmory napsal(a):

Někde 1000,- (pastevní )
ale ten průměr je 3 500,- ale s postaráním včertně krmení , kováře , bla bla bla ......

no tak já v tom mám kováře (jednou za 8 tejdnů, aj dýlejc....) veškerou péči a žrádlo..jinak na zimu jsem si připlácela na mrkev a veta platím samo taky...ale to je jasný no...

9.4.2008 19:42

memmory napsal(a):

Někde 1000,- (pastevní )

Hele potřebovala bych háček na háčkování
nemáte ho někdo po ruce , ale potřebuju ho hned nemůžu ho doma nikde najít

olga visnakova

9.4.2008 19:43
olga visnakova

memmory napsal(a):

Někde 1000,- (pastevní )

jé, u nás je ustájko za dvojku
s farnamem a spešl porcí jádra 3000,- sešl ovšem-celodenně box, výběh, péče, bla bla

9.4.2008 19:43

memmory napsal(a):
Hele potřebovala bych háček na háčkování
nemáte ho někdo po ruce , ale potřebuju ho hned nemůžu ho doma nikde najít

Vletěla vlaštovka do stáje ----------------

Byla tam zeď - Mrtvá je

To je hnusný že ???

9.4.2008 19:45

s farnamem a spešl porcí jádra 3000,- sešl ovšem-celodenně box, výběh, péče, bla bla

Jo tak to je Olgo přijatelná cena . Já chci jen za seno , slámu , oves , vodu , elektrkiku a blablabla co se sečte a vzniká cena za ustájení , jasně pokud je někdo třeba na škole tak něco za péči i v týdnu a tak .

olga visnakova

9.4.2008 19:46
olga visnakova

ahoj mem...............

9.4.2008 19:47

no jo, tady se to pohybuje kolem těch 3500,- ale věřím, že by to šlo stáhnout, jen by museli chtít..jak jsem už psala, myslím, že jim jde dost do kapsy...seno si dělají svoje, ráno dostává, večer pak taky a k tomu asi litr, možná litr a půl (nemám odhad :-D) ovsa...plus mrkev..kolik toho může takhle cenově prožrat? Jinak jsou venku co to jde...

9.4.2008 19:48

ahoj mem...............

Ahoj

9.4.2008 19:50

jenysimons napsal(a):
no jo, tady se to pohybuje kolem těch 3500,- ale věřím, že by to šlo stáhnout, jen by museli chtít..jak jsem už psala, myslím, že jim jde dost do kapsy...seno si dělají svoje, ráno dostává, večer pak taky a k tomu asi litr, možná litr a půl (nemám odhad :-D) ovsa...plus mrkev..kolik toho může takhle cenově prožrat? Jinak jsou venku co to jde...

mem- a kydáš i soukromníkům nebo si to dělají sami? Já kdybych třeba chtěla a jarče řekla, at Diegovi nekydá, tak by to nechtěla..ona chce mít čisto hnedka a u obouch...nebere to jako, že Diego je můj, tak at si stojí ve sračkách, když nepřijedu a nedám vědět..prostě jsou tam oba dva, tak budou mít oba dva čisto TED když jsem doma a kydám..

9.4.2008 19:50

jenysimons napsal(a):

No tak to naši koníci jsou zrovna v těžší zátěži a mají 2kila Luis a 4 Kila melody - krmení 3x denně

olga visnakova

9.4.2008 19:51
olga visnakova

memmory napsal(a):
Jo tak to je Olgo přijatelná cena . Já chci jen za seno , slámu , oves , vodu , elektrkiku a blablabla co se sečte a vzniká cena za ustájení , jasně pokud je někdo třeba na škole tak něco za péči i v týdnu a tak .

U nás je v ceně kydání, seno, voda, oves půl l., vyvádění zavádění a vet. a kov.si každý platí sám,

9.4.2008 19:51

jenysimons napsal(a):
mem- a kydáš i soukromníkům nebo si to dělají sami? Já kdybych třeba chtěla a jarče řekla, at Diegovi nekydá, tak by to nechtěla..ona chce mít čisto hnedka a u obouch...nebere to jako, že Diego je můj, tak at si stojí ve sračkách, když nepřijedu a nedám vědět..prostě jsou tam oba dva, tak budou mít oba dva čisto TED když jsem doma a kydám..

Tak dělá se to všem najednou a je jedno čí je .....

olga visnakova

9.4.2008 19:54
olga visnakova

memmory napsal(a):
No tak to naši koníci jsou zrovna v těžší zátěži a mají 2kila Luis a 4 Kila melody - krmení 3x denně

celkem, bez práce se senem ovsem vodou a el. vyjde jeden koník v realu tak 1500,- takže +-500,-za práci nic moc.......................

9.4.2008 19:55

celkem, bez práce se senem ovsem vodou a el. vyjde jeden koník v realu tak 1500,- takže +-500,-za práci nic moc.......................

Jdu si udělat melírek tak zatim papapapapa

9.4.2008 19:55

memmory napsal(a):

já ani neim, čím to krmíš, vůbec jsem neměla možnost se někde seznámit s granulema, vitamínama nebo něco..Diego je od malička prostě zvyklej tak akorát na oves a otruby no a seno a trávu..a to může bejt v jakejkoli zátěži..jezdívala jsem každej vejkend na závody, denně tréninky a nic se nezměnilo...já tomu prdek rozumím, tak jsem nic neřešila, ale jak říkám, má to tak od malička a nepocituju, že by mu to bylo málo...

9.4.2008 19:56

jenysimons napsal(a):
já ani neim, čím to krmíš, vůbec jsem neměla možnost se někde seznámit s granulema, vitamínama nebo něco..Diego je od malička prostě zvyklej tak akorát na oves a otruby no a seno a trávu..a to může bejt v jakejkoli zátěži..jezdívala jsem každej vejkend na závody, denně tréninky a nic se nezměnilo...já tomu prdek rozumím, tak jsem nic neřešila, ale jak říkám, má to tak od malička a nepocituju, že by mu to bylo málo...

no nic, já pádím papaaa

olga visnakova

9.4.2008 19:57
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
no nic, já pádím papaaa

9.4.2008 19:57

jenysimons napsal(a):

Jo já dávám oves a minerálku - samozdřejmě .......
Celodeně 24 hodin tráva a na noc ještě seno .......

9.4.2008 20:01

jenysimons napsal(a):

čus babky

9.4.2008 20:02

jenysimons napsal(a):

Ahoj holky, tak jsem tu

9.4.2008 20:40

radule napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem tu

Já teď už taky a strašně mě štípou oči s toho za....nýho peroxidu

9.4.2008 20:47

memmory napsal(a):
Já teď už taky a strašně mě štípou oči s toho za....nýho peroxidu

cau sonatko, uz zase menis barvu? Ti budu rikat chameleon

9.4.2008 20:49

radule napsal(a):
cau sonatko, uz zase menis barvu? Ti budu rikat chameleon

Ne ne jen zesvětlení dneska ne , ale někdy ti na ICQ pošlu pomalý postup - potom si budeš říkat že jsem chameleon

9.4.2008 20:50

memmory napsal(a):
Ne ne jen zesvětlení dneska ne , ale někdy ti na ICQ pošlu pomalý postup - potom si budeš říkat že jsem chameleon

...dobra, jdu se mrknout na kyticky, za chvilicku jsem zpet des taky?

9.4.2008 20:51

radule napsal(a):
...dobra, jdu se mrknout na kyticky, za chvilicku jsem zpet des taky?

Jo můžu

9.4.2008 20:53

memmory napsal(a):
Jo můžu

Jo Radulko zapni si ICQ pošlu ti nějaký fotečky

10.4.2008 11:25

jenysimons napsal(a):

...halo je tu dnes dopoledne nekdo?

10.4.2008 11:44

radule napsal(a):
...halo je tu dnes dopoledne nekdo?

já joooo.....jsem ve škole...mám tu notas a netík, takže pohodaaa...

10.4.2008 14:14

jenysimons napsal(a):
já joooo.....jsem ve škole...mám tu notas a netík, takže pohodaaa...

Ahojky holky, já se teda zařekla, že už jsem nebudu chodit a obhajovat....své výstupy....ale Olga mne po mobilu nakonec přesvědčila, že bych měla chodit.....tak to teda zase zkusím....ovšem tady do Chvíle jsem chodila jako jedna z prvních.....a tak teda jo: Olgo....nevím.....nevím....

10.4.2008 15:57

pralinka napsal(a):
Ahojky holky, já se teda zařekla, že už jsem nebudu chodit a obhajovat....své výstupy....ale Olga mne po mobilu nakonec přesvědčila, že bych měla chodit.....tak to teda zase zkusím....ovšem tady do Chvíle jsem chodila jako jedna z prvních.....a tak teda jo: Olgo....nevím.....nevím....

dneska máme velký den -- OMÁREK MÁ NAROZENINY budu mu muset připravit nějakuu super baštu

10.4.2008 16:27

red and white napsal(a):
dneska máme velký den -- OMÁREK MÁ NAROZENINY budu mu muset připravit nějakuu super baštu

...raw, Omarkovi hodne stesti a hlavne zdravicka ten muj ma narozky 18.4. a upekla si mu dortik?

...pralinko ahoj a proc by si sem nemela chodit, tady te nikdo z niceho neobvinujejen mezi nami zustan.

10.4.2008 16:29

radule napsal(a):
...raw, Omarkovi hodne stesti a hlavne zdravicka ten muj ma narozky 18.4. a upekla si mu dortik?

...pralinko ahoj a proc by si sem nemela chodit, tady te nikdo z niceho neobvinujejen mezi nami zustan.

radul. jj omárkovy vyřídím děkujeme

Si piš že připravuju dortík :-)

10.4.2008 16:40

red and white napsal(a):
radul. jj omárkovy vyřídím děkujeme

Si piš že připravuju dortík :-)

...a z ceho ho delas, nezapomen vyblejsknout

10.4.2008 21:13

jenysimons napsal(a):

Ahojky nikdo tuu dnes neni? Olgo jak se ma vas pacient a co vysledky?

10.4.2008 21:32

radule napsal(a):
Ahojky nikdo tuu dnes neni? Olgo jak se ma vas pacient a co vysledky?

No radulinko já jsemi tady

10.4.2008 21:32

memmory napsal(a):
No radulinko já jsemi tady

ja vim

10.4.2008 21:35

radule napsal(a):
ja vim

No já vím že víš

10.4.2008 21:36

memmory napsal(a):
No já vím že víš

...no ja vim, ze ty vis, ze ja vim

10.4.2008 21:37

radule napsal(a):
...no ja vim, ze ty vis, ze ja vim

Ty jo přesně tohle jsem od tebe čekala

10.4.2008 21:38

memmory napsal(a):
Ty jo přesně tohle jsem od tebe čekala

ahoj holky, nevite kde bych mohla sehnat navod jak uhackovat cabraku?

10.4.2008 21:39

kovbojicek napsal(a):
ahoj holky, nevite kde bych mohla sehnat navod jak uhackovat cabraku?

...ahojik, tak to teda nevim, ale az pak budes mit praxi tak nam by se taky jedna hodila

10.4.2008 21:41

radule napsal(a):
...ahojik, tak to teda nevim, ale az pak budes mit praxi tak nam by se taky jedna hodila

JO tak to se zeptej babičky ne ???

10.4.2008 21:48

memmory napsal(a):
JO tak to se zeptej babičky ne ???

ale hackovat umim, to problem neni, ale spis ten strih... ale asi si objednam u slecny nebo pani?? nevim jake stari a stav dana osoba ma:-) problem je, ze to budu potrebovat celkem rychle, tak se snad nejak dohodnu...

10.4.2008 21:50

kovbojicek napsal(a):
ale hackovat umim, to problem neni, ale spis ten strih... ale asi si objednam u slecny nebo pani?? nevim jake stari a stav dana osoba ma:-) problem je, ze to budu potrebovat celkem rychle, tak se snad nejak dohodnu...

a u koho to objednavas?

10.4.2008 21:51

kovbojicek napsal(a):

http://www.bobule.net/Cabraky/ Prodej/Prodej.htm
co si o ni myslite (ctvrta od zhora, s dlouhymi trasnemi) ale chtela bych ji bezovou - mam takovou podsedlovku...

10.4.2008 21:53

radule napsal(a):
a u koho to objednavas?

ale jeste jsem nasla jeden odkaz, kdybys chtela poslu, ale ty se mi tolik nelibily...

10.4.2008 21:57

kovbojicek napsal(a):
ale jeste jsem nasla jeden odkaz, kdybys chtela poslu, ale ty se mi tolik nelibily...

dooost dobry, posly i ten druhej, mrknu

10.4.2008 22:01

kovbojicek napsal(a):
http://www.bobule.net/Cabraky/ Prodej/Prodej.htm
co si o ni myslite (ctvrta od zhora, s dlouhymi trasnemi) ale chtela bych ji bezovou - mam takovou podsedlovku...

http://www.cabraky. webgarden.cz/
tady ty se mi moc nelibi

10.4.2008 22:03

kovbojicek napsal(a):
http://www.cabraky. webgarden.cz/
tady ty se mi moc nelibi

mas pravdu, ty prvni jsou ale bomba asi si taky objednam

10.4.2008 22:04

radule napsal(a):

Ty hele nemáš ty být náhodou na balkóně ??

10.4.2008 22:06

memmory napsal(a):
Ty hele nemáš ty být náhodou na balkóně ??

ja sem to nejak nestihla...

10.4.2008 22:07

radule napsal(a):

no ten huculik na kterym jezdim je strasny cita (kdyby tu byla "kunicek" asi by nechapala, ze on bez podkov alespon na prednich proste odmita chodit a to se mu kopyta nelamou ani jine problemy nema...)
no a dneska kdyz jsem za nim prisla, tak byl 1) strasne smutny -odvezli mu kamose a kobyla ktera zustala s nim nemuze do vybehu (jsou sice spolu venku, ale pres plot, ona je slepa a bohuzel zaroven dost dominantni, ...) a 2) byl uuuplne v depresi z musek... hodinu jsem mu drbala prubezne oci a usi... byl stastny... takze mu chci koupit cabraku s trasnemi a tyhle dlouhe jsou genialni...

10.4.2008 22:15

kovbojicek napsal(a):
no ten huculik na kterym jezdim je strasny cita (kdyby tu byla "kunicek" asi by nechapala, ze on bez podkov alespon na prednich proste odmita chodit a to se mu kopyta nelamou ani jine problemy nema...)
no a dneska kdyz jsem za nim prisla, tak byl 1) strasne smutny -odvezli mu kamose a kobyla ktera zustala s nim nemuze do vybehu (jsou sice spolu venku, ale pres plot, ona je slepa a bohuzel zaroven dost dominantni, ...) a 2) byl uuuplne v depresi z musek... hodinu jsem mu drbala prubezne oci a usi... byl stastny... takze mu chci koupit cabraku s trasnemi a tyhle dlouhe jsou genialni...

Poslušně hlásím, že Vám na chvilku Radunku zaneprázdním!!!!! Jo? Pak zase pujčím!!! Snad v pořádku vrátím!
Teda jestli nebude v šoku!!!

10.4.2008 22:15

brodska napsal(a):
Poslušně hlásím, že Vám na chvilku Radunku zaneprázdním!!!!! Jo? Pak zase pujčím!!! Snad v pořádku vrátím!
Teda jestli nebude v šoku!!!

Radunku už mám i já a už mám i fotky Bedi

10.4.2008 22:40

memmory napsal(a):
Radunku už mám i já a už mám i fotky Bedi

Tak vydrž už ji pošlu jen pár posledních nudnejch fotek a je to vše! Tak se tady mějte papa

11.4.2008 10:35

jenysimons napsal(a):

...halo, je tu nekdo.

11.4.2008 21:19

radule napsal(a):
...halo, je tu nekdo.

Halo halo kde jste kdo ???

11.4.2008 21:27

memmory napsal(a):
Halo halo kde jste kdo ???

zase jen my dveahojky...

11.4.2008 21:34

radule napsal(a):
zase jen my dveahojky...

No jo no mi jsme si asi souzený

11.4.2008 21:40

memmory napsal(a):
No jo no mi jsme si asi souzený

Asi jo, ale za chvilicku jdu chrnet, protoze me boli siska

11.4.2008 21:54

radule napsal(a):
Asi jo, ale za chvilicku jdu chrnet, protoze me boli siska

No a mě pekelně bolí břicho .......

12.4.2008 11:39

memmory napsal(a):
No a mě pekelně bolí břicho .......

JSEM tu

12.4.2008 11:57

red and white napsal(a):
JSEM tu

Ahoj raw, ja taky...

12.4.2008 11:58

radule napsal(a):
Ahoj raw, ja taky...

čauky Radul ...

mizím ńa chvilku, jdu se najíst

12.4.2008 12:00

red and white napsal(a):
čauky Radul ...

mizím ńa chvilku, jdu se najíst

my taky, dobrou chut

12.4.2008 12:13

radule napsal(a):
my taky, dobrou chut

díky vám taky já už sfutrovala obídek tak jsem spokojená

12.4.2008 12:19

red and white napsal(a):
díky vám taky já už sfutrovala obídek tak jsem spokojená

to ten muj cvrcek se toho ani nedotknul, je nejakej nemocnej...jak se dari?

12.4.2008 12:26

radule napsal(a):
to ten muj cvrcek se toho ani nedotknul, je nejakej nemocnej...jak se dari?

jojo celkem to ujde, a jak u tebe-?

12.4.2008 12:28

red and white napsal(a):
jojo celkem to ujde, a jak u tebe-?

...no uz tri dny odporny pocasi, malej nemocnej tak jsme zalezly doma. No a tak se tu nudime. Jsem si zalozila stranky, tak mrkni jestli chces. www.bedulin websnadno.cz

12.4.2008 19:13

radule napsal(a):
...no uz tri dny odporny pocasi, malej nemocnej tak jsme zalezly doma. No a tak se tu nudime. Jsem si zalozila stranky, tak mrkni jestli chces. www.bedulinwebsnadno.cz

Ahojky holky....no dnes jsem přijela do stáje a zjistila, že Edy má chudák pytlík a břicho oteklé jak hrom...:-( Chudák....máme výběhy u potoka a tak je to tam drsný....no už tam chodit nebude jen velmi brzo ráno a nebo nic.

12.4.2008 19:19

pralinka napsal(a):
Ahojky holky....no dnes jsem přijela do stáje a zjistila, že Edy má chudák pytlík a břicho oteklé jak hrom...:-( Chudák....máme výběhy u potoka a tak je to tam drsný....no už tam chodit nebude jen velmi brzo ráno a nebo nic.

Ahoj pralinko, jak se mas? To uz tam mate tolik musek?

12.4.2008 19:23

radule napsal(a):
Ahoj pralinko, jak se mas? To uz tam mate tolik musek?

Ahoj Radule....no nebyla jsem tam dva dny a čuměla jsem jak puk!! Tak normál je nikde nevidím...mouchy kousavý ale ve výběhu je jich asi dost. Jenže i když koupím repelent kdoví za kolik tak nemám jistotu, že ho tím stájník namaže.....

12.4.2008 19:26

pralinka napsal(a):
Ahoj Radule....no nebyla jsem tam dva dny a čuměla jsem jak puk!! Tak normál je nikde nevidím...mouchy kousavý ale ve výběhu je jich asi dost. Jenže i když koupím repelent kdoví za kolik tak nemám jistotu, že ho tím stájník namaže.....

hm, to je blby. Ty mouchy jsou ludry.

12.4.2008 19:28

radule napsal(a):
hm, to je blby. Ty mouchy jsou ludry.

Edy je mušař...jezdím v náušníkách až do mrazu....ale to břicho a pytlík....no vyrazilo mi to dech. A jak je u Vás?

Přidejte reakci

Přidat smajlík