Veľa dotazov pre (ne)westerňákov ohľadne výbavy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2008 11:52

Tak došli mi konečne domov veci na dobierku od dvoch rôznych odosielateľov a som úplne vytočená naivne som si myslela že ešte existujú normálni ľudia, ktorý nezenužijú tak sprosto vašu dôveru. Podľa mňa poslať vitamínky pre kone 4 (!) roky po dátume spotreby je už prílišná drzosť. Škoda že tej krave nemôžem ani jednu streliť.

Ale dosť mojich výlevov, mám dve otázky. Nechala som si poslať chapsy ktoré som kúpila tuto v bazárku. Mali mať veľkosť 38, ale slečne/pani akosi nedošlo že 38 nie je S ale M. Samozrejme ja mám veľkosť M a ona mi teda poslala S (a ani farba sa nezhoduje s obrázkom). Vracať ich podľa mňa nemá zmysel, nemusí si to prevziať naspäť. Nasúkať sa do nich nasúkam, ani to nevyzerá zas tak zle (pokým nepriberiem dozajtra gram), sú nové, tak chcem vedieť či tá koža trochu povolí ako je to pri topánkach alebo nie. Ak by povolila aspoň trochu bolo by to OK.

Druhá vec - dečka. Aká je štandardná veľkosť dečky pod western sedlo pre haflinga? Táto je 75x80 a zdá sa mi malá, ale moc sa tomu nerozumiem či je to dosť. Mne to prijde tak na shetlanda

(PS: Nechcite vedieť v akom stave mi došla páka, skoro som sa povracala)

A aby som len nehanila tak pochválim Saboru za krásne zubadlo, som moc spokojná

TT

25.11.2015 11:10
TT

XXX.XXX.201.160

Hmmm... s chapsami nemám veľa skúseností tak sa do toho nebudem radšej pchať :D
Ale tú dečku treba vyskúšať na koni-keď bude na ňom sedieť ako na tomto krásavcovi tak je to ok

25.11.2015 12:09
liva

XXX.XXX.78.123

Kůže na chapsech povolí.
A dečka, pokud ji sedlo nepřesahuje, je taky v normě.

25.11.2015 14:38
chex

XXX.XXX.209.99

Kůže určitě povolí - vlastní chapsovská zkušenost. Až o jednu velikost v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík