Vím, že to sem nepatří, ale potřebuji koupit sedlo na křížence hucula s hafloušem , jedno jaké, ale hlavně kožené. Nebo bych ho byla ochotná vyměnit za sedlo na plňase nebo ČT. Tam kam jsem chodila jezdit, mi koně prodali a tak jsem si koupila vlastního koníka...., jenže to sedlo co jsem ho jezdila na plňasovi je mu moc velký....... Prosím
majda
napsal(a):
Vím, že to sem nepatří, ale potřebuji koupit sedlo na křížence hucula s hafloušem , jedno jaké, ale hlavně kožené. Nebo bych ho byla ochotná vyměnit za sedlo na plňase nebo ČT. Tam kam jsem chodila jezdit, mi koně prodali a tak jsem si koupila vlastního koníka...., jenže to sedlo co jsem ho jezdila na plňasovi je mu moc velký....... Prosím
Ahoj já prodávám sedlo na hucula, používala jsem ho na haflinga,
je v naprostém pořádku, hnědé barvy, je teda starší ale plně funkční. jesli máte zájem tak se ozvěte.
cena 3000kč
tady je číslo jestli máte zájem 732 54 94 88
hasanek
napsal(a):
Ahoj já prodávám sedlo na hucula, používala jsem ho na haflinga,
je v naprostém pořádku, hnědé barvy, je teda starší ale plně funkční. jesli máte zájem tak se ozvěte.
cena 3000kč
tady je číslo jestli máte zájem 732 54 94 88
Bouhež nemám kredit............... odkud jsi a máš fotku toho sedla???
majda
napsal(a):
Bouhež nemám kredit............... odkud jsi a máš fotku toho sedla???
tady je fotka
majda
napsal(a):
jo, to by bylo super i ta cena není přehnaná, jenže z Kladno mám trochu z neruky, bydlim na Vysočině kousek od Ledče nad Sázavou
A co kdybych ho poslala poštou, ale musela bys si ho vzít a přičetola bych si k němu poštovný mohla bych ti poslat fotku jak sedí mému koníkovy mám Haflinga.
majda
napsal(a):
jo, to by bylo super i ta cena není přehnaná, jenže z Kladno mám trochu z neruky, bydlim na Vysočině kousek od Ledče nad Sázavou
Cena,že neí přehnaná,taková šlupka za 3 tisíse
Podívej se raději do inzerátu,je tam plno sedel a lepší a kvalitnější,to bych si raději třeba 1 tis přidala a koupila lepší sedlo. Ale je to na Vás,každopádně to co je na fotce za 3 tis,to bych rozhodně nekupovala.Prodala jsem před měsícem mnohem lepší sedlo,jen bylö po opravě posedlí,jinak 100% stav a prodala jsem ho jen za 1500Kč,ale bylo hned pryč.