Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2006 22:37

Vím, že to sem nepatří, ale potřebuji koupit sedlo na křížence hucula s hafloušem , jedno jaké, ale hlavně kožené. Nebo bych ho byla ochotná vyměnit za sedlo na plňase nebo ČT. Tam kam jsem chodila jezdit, mi koně prodali a tak jsem si koupila vlastního koníka...., jenže to sedlo co jsem ho jezdila na plňasovi je mu moc velký....... Prosím

14.2.2006 22:39

majda napsal(a):
Vím, že to sem nepatří, ale potřebuji koupit sedlo na křížence hucula s hafloušem , jedno jaké, ale hlavně kožené. Nebo bych ho byla ochotná vyměnit za sedlo na plňase nebo ČT. Tam kam jsem chodila jezdit, mi koně prodali a tak jsem si koupila vlastního koníka...., jenže to sedlo co jsem ho jezdila na plňasovi je mu moc velký....... Prosím

Ahoj já prodávám sedlo na hucula, používala jsem ho na haflinga,
je v naprostém pořádku, hnědé barvy, je teda starší ale plně funkční. jesli máte zájem tak se ozvěte.
cena 3000kč
tady je číslo jestli máte zájem 732 54 94 88

15.2.2006 07:17

hasanek napsal(a):
Ahoj já prodávám sedlo na hucula, používala jsem ho na haflinga,
je v naprostém pořádku, hnědé barvy, je teda starší ale plně funkční. jesli máte zájem tak se ozvěte.
cena 3000kč
tady je číslo jestli máte zájem 732 54 94 88

Bouhež nemám kredit............... odkud jsi a máš fotku toho sedla???

15.2.2006 12:40

majda napsal(a):
Bouhež nemám kredit............... odkud jsi a máš fotku toho sedla???

tady je fotka

16.2.2006 08:43

hasanek napsal(a):
tady je fotka

Ahoj, odkud jsi a kolik za něj chceš??? Potřebovala bych ho totiž vyzkoušet. a nechceš to vyměnit za sedlo na většího koně? A ještě něco co je to za typ?

16.2.2006 12:10

majda napsal(a):
Ahoj, odkud jsi a kolik za něj chceš??? Potřebovala bych ho totiž vyzkoušet. a nechceš to vyměnit za sedlo na většího koně? A ještě něco co je to za typ?

Jsem z Kladna cena by byla 3000,- a dala by k němu i třmenové řemeny. jestli máš zájem tak napiš. Sedlo si můžeš vyskušet.

16.2.2006 13:37

hasanek napsal(a):
Jsem z Kladna cena by byla 3000,- a dala by k němu i třmenové řemeny. jestli máš zájem tak napiš. Sedlo si můžeš vyskušet.

jo, to by bylo super i ta cena není přehnaná, jenže z Kladno mám trochu z neruky, bydlim na Vysočině kousek od Ledče nad Sázavou

16.2.2006 17:48

majda napsal(a):
jo, to by bylo super i ta cena není přehnaná, jenže z Kladno mám trochu z neruky, bydlim na Vysočině kousek od Ledče nad Sázavou

A co kdybych ho poslala poštou, ale musela bys si ho vzít a přičetola bych si k němu poštovný mohla bych ti poslat fotku jak sedí mému koníkovy mám Haflinga.

16.2.2006 22:37

majda napsal(a):

Cena,že neí přehnaná,taková šlupka za 3 tisíse
Podívej se raději do inzerátu,je tam plno sedel a lepší a kvalitnější,to bych si raději třeba 1 tis přidala a koupila lepší sedlo. Ale je to na Vás,každopádně to co je na fotce za 3 tis,to bych rozhodně nekupovala.Prodala jsem před měsícem mnohem lepší sedlo,jen bylö po opravě posedlí,jinak 100% stav a prodala jsem ho jen za 1500Kč,ale bylo hned pryč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík