Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2008 20:24

co myslíte? bude to ryzáček? maminka albín po mineral, otec šiml curier carilex

24.4.2008 20:26

zzana napsal(a):

a tady jsou jeho dlouhý ušička

24.4.2008 20:28

zzana napsal(a):

a ještě jednou celej ve své kráse

24.4.2008 21:43

zzana napsal(a):

Já myslím, že to bude isabelák jak vyšitej Je kouzelnej, mám letos připuštěnou kobylu po Curier Carilex. Dej sem fotek více i maminky

24.4.2008 21:46

zzana napsal(a):

Moc pěkný hříbek a taky se přikláním k názoru že to bude isabeláček.Ať se mu pěkně daří.

24.4.2008 22:30

thesis napsal(a):
Moc pěkný hříbek a taky se přikláním k názoru že to bude isabeláček.Ať se mu pěkně daří.

Ten je nádhernej!!!Já sem proste na odznakovy kone..a ty jeho vsechny bily nozky a odznakova hlavicka sou uzasny!

25.4.2008 07:28

petas napsal(a):
Ten je nádhernej!!!Já sem proste na odznakovy kone..a ty jeho vsechny bily nozky a odznakova hlavicka sou uzasny!

Teda ten je boží...moc se vyvedl...já si myslím že isabeláček. Ať se má čile z světu, hodně zdravíčka a pokud půjde do světa tak hodné páníčky...

25.4.2008 08:20

zzana napsal(a):

Včera na Jiřího se nám ve večerních hodinách narodila klisnička. Otcem je Prime Prospect (US). Holka se jmenuje Vera Cub
Může te se na ni podívat v aktualitách na www.stajdobrusky.estranky.cz

25.4.2008 16:13

janavar napsal(a):
Já myslím, že to bude isabelák jak vyšitej Je kouzelnej, mám letos připuštěnou kobylu po Curier Carilex. Dej sem fotek více i maminky

ahoj Jani, no taky mi přijde že by to mohl být isabelák, ale nejsem si jistá, fotky maminky přidám, ale musím ji nafotit, jinak hříbo je pána kde jsem měla ustájenou Dominiku - mimochodem Dominika už je prodaná, prý k tobě teď o víkendu přijede Hanča tak jsem jí říkala ať pozdravuje Křendu

25.4.2008 17:06

aranka napsal(a):
Včera na Jiřího se nám ve večerních hodinách narodila klisnička. Otcem je Prime Prospect (US). Holka se jmenuje Vera Cub
Může te se na ni podívat v aktualitách na www.stajdobrusky.estranky.cz

Konečně jsem doma z práce a můžu přiložit foto klisničky. Tak tady je naše krasavice narozená 24.dubna

25.4.2008 22:00

aranka napsal(a):
Konečně jsem doma z práce a můžu přiložit foto klisničky. Tak tady je naše krasavice narozená 24.dubna

taky máme přírůstek ,sice je už týden starý ,nebyl dříve čas,kobyla 14 dní přenášela,je to kluk

Přidejte reakci

Přidat smajlík