markemic
napsal(a):
Ahoj,
byl jste někdo ?Ať už závodit ,držet koně,či jen koukat?Já o tom slyšela ale připletla se tam jen náhodou,fotečky mám,ale jen opravdu malilinko
Jak se Vám líbilo,či nelíbilo?
Ahoj!! Ano byla jsem v Kovárech na hobbykách a dokonce i závodila, jen je škoda, že se termín musel posunout na 8.5. a hodně lidí odřeklo takže nebyla tak velká účast jako jindy. A jak se líbilo tobě??? A fotku sem dej
naftalinka
napsal(a):
Ahoj!! Ano byla jsem v Kovárech na hobbykách a dokonce i závodila, jen je škoda, že se termín musel posunout na 8.5. a hodně lidí odřeklo takže nebyla tak velká účast jako jindy. A jak se líbilo tobě??? A fotku sem dej
AhojNo o Tobě vím,ale stejně jsem tam žádného koně podobného Tvému neviděla
Buď jsem se tam objevila brzy nebo pozdě
Jsem se tam hnala,že uvidím člověka z fauny a ono nic
Jinak bylo tam dost malinko lidí i koní,ale atmosféra krásná..nasávala jsem
Jak jsi dopadla s hřebčounama?Fotky snad zítra...
markemic
napsal(a):
AhojNo o Tobě vím,ale stejně jsem tam žádného koně podobného Tvému neviděla
Buď jsem se tam objevila brzy nebo pozdě
Jsem se tam hnala,že uvidím člověka z fauny a ono nic
Jinak bylo tam dost malinko lidí i koní,ale atmosféra krásná..nasávala jsem
Jak jsi dopadla s hřebčounama?Fotky snad zítra...
jela jsem obě drezury a ty byly dopoledne a pak jsem se tam motala po zbytek dne, já fotky žádný nemám nějak se nefotilo, ani nevim proč. No další závody jsou 31.5. ale těch se asi nezúčastním, jelikož mám něco jinýho, no uvidim možná to zvládnu
naftalinka
napsal(a):
jela jsem obě drezury a ty byly dopoledne a pak jsem se tam motala po zbytek dne, já fotky žádný nemám nějak se nefotilo, ani nevim proč. No další závody jsou 31.5. ale těch se asi nezúčastním, jelikož mám něco jinýho, no uvidim možná to zvládnu
No já se tam mihla jen odpoledne kolem té druhé hodiny snad..My jsme jeli na vejlet a najednou jedem přes Kováry!Jsem přinutila řidiče aby zastavil a musela jsem se jít aspoň mrknout....byla bych tam až do konce,ale toho mojeho to bohužel nebavíJinak už bych se tam nabízela jako držič koní atd....
Chybí mi to
markemic
napsal(a):
Ahoj,
byl jste někdo ?Ať už závodit ,držet koně,či jen koukat?Já o tom slyšela ale připletla se tam jen náhodou,fotečky mám,ale jen opravdu malilinko
ahoj já už byla 3x na mělníku na drezurách. Ale chtěla jsem se zeptat. Nemáte nějaké propozice na další závody co se budou konat v kovárech ( ne v květnu) Pořádají se tam i drezury?? Popř. kde bych si propozice našla???
markemic
napsal(a):
Ahoj,
Tak už mám fotečky,tak něco málo...
markemic
napsal(a):
Ahoj,
Tohle byl hřebec,zjevně Welšan,mám dojem že ho odněkud znám ,ale netroufám si odhadnout jméno ani odkud ho znám...Nevíte někdo?
markemic
napsal(a):
Ahoj,
markemic
napsal(a):
Ahoj,
markemic
napsal(a):
Ahoj,
Kvalita děsná.Holt jsem moc spěchala a víc se kochala okem
markemic
napsal(a):
Ahoj,
markemic
napsal(a):
Ahoj,
markemic
napsal(a):
No dobrý fotky náhodou, chválím tě
No tak pokud máš Kováry někde poblíž tak se přijeď kouknout na další závody a pobejt krapet dýl!!!! Ne že bych chtěla Kováry vychvalovat, ale naše závody jsou vždycky hezký a pohodový a pokud ti koníci chybej tam se jich nabažíš
dalajlama
napsal(a):
ahoj já už byla 3x na mělníku na drezurách. Ale chtěla jsem se zeptat. Nemáte nějaké propozice na další závody co se budou konat v kovárech ( ne v květnu) Pořádají se tam i drezury?? Popř. kde bych si propozice našla???
Ahoj napsala jsem ti mailik a do nej veskere info a kontakt na stranky. Dej vedet jestli ti mail dosel, dik
naftalinka
napsal(a):
No dobrý fotky náhodou, chválím tě
No tak pokud máš Kováry někde poblíž tak se přijeď kouknout na další závody a pobejt krapet dýl!!!! Ne že bych chtěla Kováry vychvalovat, ale naše závody jsou vždycky hezký a pohodový a pokud ti koníci chybej tam se jich nabažíš
No fakt se mi tam hrozně líbila ta pohodová atmosféraBýt to na mě,jsem tam celý den,jak to tam skvěle působilo na psychiku
Málo koní,málo lidí,ale o to lepší
markemic
napsal(a):
Ahoj,
Takže Ty máš koníky tam někde poblíž?Nebo jen jezdíš za Kováry?
markemic
napsal(a):
Ahoj,
markemic
napsal(a):
Jo mám je ustájený přímo v Kovárech, přímo na tom statku, který závody pořádá a samozřemně i za Kováry jezdím
No jo koukám kolik jsi vyfotila našich domácích koní
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Neee to ne!!!!! Samý domácí neee!!!
Naši jsou jen na tý poslední fotce a pak ten černej koník
Ahoj Zuziku, četla jsem na králíkách, že se příští sobotu chystáš na Mělník, pokud mi to vyjde, určo se za Váma stavím mrknout
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
výborně, mám radost, ráda tě uvidím
Já tebe taky, snad to vyjde a už od začátku sezóny se chci jet mrknout na drezurky a pořád mi to nějak nevycházelo, tak teď o důvod víc tam jet