Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2008 13:17

I když to sem moc nepatří.. co jste třeba vymysleli pro své maminky k svátku.. nemusí to být jen kupované, ale i ruční výroba!!

11.5.2008 17:31

dzinecek napsal(a):
I když to sem moc nepatří.. co jste třeba vymysleli pro své maminky k svátku.. nemusí to být jen kupované, ale i ruční výroba!!

já mamče vyrobila přáníčko na brigádě :) dělali jsme tam nějaká svatební oznámení tak jsem si tam obtiskla růžičku a udělala přáníčko :) a výsledek? :) ještě se uvidí, až mamča přijde domů

11.5.2008 17:32

nikootin napsal(a):
já mamče vyrobila přáníčko na brigádě :) dělali jsme tam nějaká svatební oznámení tak jsem si tam obtiskla růžičku a udělala přáníčko :) a výsledek? :) ještě se uvidí, až mamča přijde domů

a růžičky

11.5.2008 21:24

nikootin napsal(a):
a růžičky

jéé to je opravdu moc hezké.. a co ti mamina na to řekla?
Já sem koupila květináč a do tho fíkus.. květináč byl bílej, tak sem ho pomalovala veselejma barvičkama.. foto boužel nemám

11.5.2008 22:14

dzinecek napsal(a):
jéé to je opravdu moc hezké.. a co ti mamina na to řekla?
Já sem koupila květináč a do tho fíkus.. květináč byl bílej, tak sem ho pomalovala veselejma barvičkama.. foto boužel nemám

tak vidíš :))) maminka ještě nic neřekla protože co jsem se vrátila z práce, slaví s tátou kdesi v hospě jeho postup na šipkách do první ligy tak se bojím jestli nebude v alejích nablito

Přidejte reakci

Přidat smajlík