Heh, teď se jen modlím aby našich témat nebylo hned pět...
Nono, coje? Osm na krku a nikdo nikde...to všichni ještě chrníte? Nebo jak?
Všem přeji pohodové a krátké úterní pracovní vytížení...
haisovad
napsal(a):
Dneska bylo ráno tak fajně teplo, že se mi vůůůbec teda ale nechtělo. Tak snad to aspoň rychle uteče
strelish
napsal(a):
Dneska bylo ráno tak fajně teplo, že se mi vůůůbec teda ale nechtělo. Tak snad to aspoň rychle uteče
Ahojda, dneska to opravdu vypadá na moc pěkný den, snad nám ho nějakej blbec nezkazííí
strelish
napsal(a):
Já jsem dneska vstala dřív než jsem musela z důvodu, že kosáková řvala jako protržená...tak jdu ven a kočka se jí dobejvala do hnízda, tak dostala pár výchovnejch a byl klid...
Včera jsem byla na procházce se ségrou a u sousedky jsem oddojovala kobylu, hříbouš se slačil k vemínku a já jsem ho nemohla přesvědčit, ať si počká, že je ve frontě
Ségry malej má atopickej ekzém a kamarákce na něj pomáhalo se natírat kobylím mlíkem...tak zkoušíme co se dá...kéž kdyby to pomohlo i malému, je chuděra celej osypanej.
Mno a pak jsem byla u Evičky a Gastona...vzali jsme ho jen bez sedla na prochajdu...jsem si na něj sedla i já...no posuďte sami...vosa na bonbónu
haisovad
napsal(a):
Já jsem dneska vstala dřív než jsem musela z důvodu, že kosáková řvala jako protržená...tak jdu ven a kočka se jí dobejvala do hnízda, tak dostala pár výchovnejch a byl klid...
Včera jsem byla na procházce se ségrou a u sousedky jsem oddojovala kobylu, hříbouš se slačil k vemínku a já jsem ho nemohla přesvědčit, ať si počká, že je ve frontě
Ségry malej má atopickej ekzém a kamarákce na něj pomáhalo se natírat kobylím mlíkem...tak zkoušíme co se dá...kéž kdyby to pomohlo i malému, je chuděra celej osypanej.
Mno a pak jsem byla u Evičky a Gastona...vzali jsme ho jen bez sedla na prochajdu...jsem si na něj sedla i já...no posuďte sami...vosa na bonbónu
Danny pošli je k moři
Heh, co mám pak o vose a bonbónu říkát já ![]()
strelish
napsal(a):
Danny pošli je k moři
Heh, co mám pak o vose a bonbónu říkát já ![]()
A jááááá![]()
strelish
napsal(a):
Člověk si jde jednou zachlastat, zaspinká a vy tady skoro ani pracantky nerozjedete, sakra to bylo náročný, mám lehké okýnko a do práce jsme na kole kličkovala...děs..už se těším na bolehlav!
strelish
napsal(a):
K moři jedou ale až někde v červenci...jenomže teďka to má úplně brutus...maže ho na doporučení nějakejma sračmaka s kortikoidy...
Furt přemýšlí jaké jídlo mu vadí ale k ničemu se nemůže dopátrat...
Káťo, kolik má poňouch v kohoutku? To vypadá fakt mazecky
haisovad
napsal(a):
K moři jedou ale až někde v červenci...jenomže teďka to má úplně brutus...maže ho na doporučení nějakejma sračmaka s kortikoidy...
Furt přemýšlí jaké jídlo mu vadí ale k ničemu se nemůže dopátrat...
Káťo, kolik má poňouch v kohoutku? To vypadá fakt mazecky
Copak copak ségra, bowling náročnej??? Ty divoško
rocky
napsal(a):
Copak copak ségra, bowling náročnej??? Ty divoško
napíšu mejl není to publikovatelný...ale bylo to superrrrrrr!
klawdie
napsal(a):
napíšu mejl není to publikovatelný...ale bylo to superrrrrrr!
Dobré ráno přeju i já.Tenhle týden máme maturity a tak sme celej tejden v jedný třídě a jsme v multimediálce a jsou i počítače,takže tento týden tu budu strašit i já :-) Akorát asi bez fotek,protože se mi na tomhle compoj nejde přihlasit,jde to jen obecně jakjo student.
Péťo co ten doktor včera? Ručka ještě drží a neodpadla?
haisovad
napsal(a):
hoj čičiny,no, já jsme jakási ropracovaná hned od rána...ale teď už jdu jenom spisovat zprávy tož na vás občas juknu...
btw Klári, klidně se pochlub i mi...já mám bolehlav taky, ale asi jenom z nervů nebo čeho...
no a Kuki jde ve středu na operci, z ucha mu teče po včerejším píchání krve jak zprasete při zabíjačce, ale musíme čekat do středy....a dneska snad budu mít víc času než jenom hnůj a tráva...:)
klafus
napsal(a):
Dobré ráno přeju i já.Tenhle týden máme maturity a tak sme celej tejden v jedný třídě a jsme v multimediálce a jsou i počítače,takže tento týden tu budu strašit i já :-) Akorát asi bez fotek,protože se mi na tomhle compoj nejde přihlasit,jde to jen obecně jakjo student.
Péťo co ten doktor včera? Ručka ještě drží a neodpadla?
Ahoj Klárko
No včera jsem měla fakt lítání po doktorech, nakonec jsem si diagnmozu mohla urcit sama a nemusela kazdymu cpat polatek 30kč!! Byla jsem u obvodacky ta se mi na to ani nepodivala a napsala mi zpravu na chiru, takze prvnich 30kč uplne vyhozenejch, pak jsem sla k zubari, dalsich 30kč! A pak chirurgie,jsem tam byla uplne ztracenáááá! Na rentgenu po mě chtěli dolů podprsenku a u pana doktora zas triko dolůůů![]()
![]()
. doktor byl dobrej dostal 30kč, řekl že to chce maséra, chladit a nosit v¨šátku a hlavne toho maséra!!!
Byla jsem tam přes hodinu, moc pěkně strávené odpoledne....
Ale už mě to bolí míň!Ale jezdit ještě nesmím, vlastně ani kdyta, sedlat atd k čemu potřebuju dvě ruce..Takže musím u koní vždycky někoho zneužít
kukinatost
napsal(a):
hoj čičiny,no, já jsme jakási ropracovaná hned od rána...ale teď už jdu jenom spisovat zprávy tož na vás občas juknu...
btw Klári, klidně se pochlub i mi...já mám bolehlav taky, ale asi jenom z nervů nebo čeho...
no a Kuki jde ve středu na operci, z ucha mu teče po včerejším píchání krve jak zprasete při zabíjačce, ale musíme čekat do středy....a dneska snad budu mít víc času než jenom hnůj a tráva...:)
Jani ty budeš jistě vyhlášena pracantkou roku!
Jinak mám nějaké to okýnko tak není moc co vyprávět
ještě že mě muž dotáhl dom...
haisovad
napsal(a):
no, ale víte jak nic se nemá přehánět...a práce už vůbec ne...no, já sjem v posl. době jakásik divná, žu nepiju skoro vůbec, nějak mi to nechutná a na druhý den mě po 2 deckách vína stejně bolí hlava, takže mi to za to nestojí....
a teprve se teda snažím, aby mi nějak prošla cesta k vám..
jo a na weekend musím sehnat křoviňák, tolik kopřiv a bordelu, co musím posekat...na tom by mi asi umřela kosa....
klawdie
napsal(a):
Jani ty budeš jistě vyhlášena pracantkou roku!
Jinak mám nějaké to okýnko tak není moc co vyprávět
ještě že mě muž dotáhl dom...
Čágo.....Se dneska zase poseru
Šéfik odjel a já opět makám i za něj. Béééééééé. Peťuš, doktoři jsou doktoři
se divím, že tě nesvlíkli do kalhotek ![]()
![]()
Jaňušku, tož držím palečky Kukiškovi, ať ho to bolí čím jak nejméně. No a samozřejmě cítím i s Kláruškou, ale víš co se říká.....Když neumíš chlastat, tak to ani nezkoušej
jenže my rády zkoušíme vše, co??? Hele já má m z pátku taky hezký zážitek, kdy jsem šla čůrat do příkopy a spadla do potůčku a popálilasi prdelku od pokřiv
kukinatost
napsal(a):
no, ale víte jak nic se nemá přehánět...a práce už vůbec ne...no, já sjem v posl. době jakásik divná, žu nepiju skoro vůbec, nějak mi to nechutná a na druhý den mě po 2 deckách vína stejně bolí hlava, takže mi to za to nestojí....
a teprve se teda snažím, aby mi nějak prošla cesta k vám..
jo a na weekend musím sehnat křoviňák, tolik kopřiv a bordelu, co musím posekat...na tom by mi asi umřela kosa....
Včera jsem měla Markétku na Oskárkovi na lonži, už ji to celkem začíná jít. myslím rozklusat, zastavit, jen ještě nemá stabilitu když se nedrží obřišáku. Ale snad se to brzy naučí
No a pak jsem byla jezdit s Honzou na jízdárně a segra vzala Domču na Oskiho, tak už má svůj první pád za seboou
Nějak při nasedání přepadl
Ale nebál se a znovu nasedl, takže je to vpořádku. A pak všem vykládal, že už je "jezdec" protože už spadl
lanika
napsal(a):
Včera jsem měla Markétku na Oskárkovi na lonži, už ji to celkem začíná jít. myslím rozklusat, zastavit, jen ještě nemá stabilitu když se nedrží obřišáku. Ale snad se to brzy naučí
No a pak jsem byla jezdit s Honzou na jízdárně a segra vzala Domču na Oskiho, tak už má svůj první pád za seboou
Nějak při nasedání přepadl
Ale nebál se a znovu nasedl, takže je to vpořádku. A pak všem vykládal, že už je "jezdec" protože už spadl
Jéžíš to je rozkošný....
a co Honzík Leni, jak šlapal? já sem toho včera měla hodně tak nakonec šel Sabulák na lonž, zadička aspon dostali oddech...byl hezky pozorný a spolupracoval, nakonec jsem dle Danny ještě trochu zacvičila a protáhla nožky a šlo se na večeři, dnes jdem na jízdárnu, ale až večer, bude pařák!
haisovad
napsal(a):
Zdravíčko všem do slunéčkového úterý....
Já jsem si ránko užila s Hadříkem hodinku v lese, vyrazili jsme ještě před snídaní a dost před sedmou hodinou, bylo tam nádherně, luxusní vzdoušek....
Mám pro vás zas pár foteček, jak se Hadřík fláká v instatní ohradě ze dvou lonží
cheyenne
napsal(a):
Zdravíčko všem do slunéčkového úterý....
Já jsem si ránko užila s Hadříkem hodinku v lese, vyrazili jsme ještě před snídaní a dost před sedmou hodinou, bylo tam nádherně, luxusní vzdoušek....
Mám pro vás zas pár foteček, jak se Hadřík fláká v instatní ohradě ze dvou lonží
Póza " na oslíka "
klawdie
napsal(a):
Jéžíš to je rozkošný....
a co Honzík Leni, jak šlapal? já sem toho včera měla hodně tak nakonec šel Sabulák na lonž, zadička aspon dostali oddech...byl hezky pozorný a spolupracoval, nakonec jsem dle Danny ještě trochu zacvičila a protáhla nožky a šlo se na večeři, dnes jdem na jízdárnu, ale až večer, bude pařák!
No to mi povídej Peťo, ty dokroři sou dnes fakt šílený,eště jednou rukou drříš kliku od čekárny a z okýnka na tebe vříská sestřička ať jí navalíš 30 Kč!
My jsme byli na jízdárně včera a bylo přesně jízdárnový počasí :-) Dnes už bude dobej hic! Hele a koukala sem ža ta ludra žlutá si zas drbe ocásek a teď i dokonce hřívu!Tak sem ho chtěla teď v nejbližší době vykoupat,aby mu to dalo pokoj.
Hele Kláry a už ses pochlubila copak včera proved tvůj sediváček miláček?
Já ho přistihla při činu!:-)
cheyenne
napsal(a):
Musí všechno sledovat....
Takhle už zarůstají rány...
cheyenne
napsal(a):
Takhle už zarůstají rány...
Jen tahle jedna rána ještě trošku zlobí....
cheyenne
napsal(a):
Jen tahle jedna rána ještě trošku zlobí....
No, ale pro srovnání ten samý záběr před dvěma týdny...
cheyenne
napsal(a):
No, ale pro srovnání ten samý záběr před dvěma týdny...
Kláry, zatím to vypadá, že toho moc nezůstane.... nejspíš jen ta pooperační....Jestli to tu bude vidět....
haisovad
napsal(a):
zaplať pánbuh, že Hadraplán vypadá ajk vypadá, no a o jizva sem, jizva tam, apsoň bude vypadt jako velký drsňá, jak by řekl Chuck Norris - ten největší:)))
cheyenne
napsal(a):
Kláry, zatím to vypadá, že toho moc nezůstane.... nejspíš jen ta pooperační....Jestli to tu bude vidět....
A neodpustím si oslavu třicátých narozenin.... babušce jsem popřála hodně zdravíčka a ještě dlouhá léta....
cheyenne
napsal(a):
A neodpustím si oslavu třicátých narozenin.... babušce jsem popřála hodně zdravíčka a ještě dlouhá léta....
Mňamkovej dortík z chleba, otrub a jablek a na ozdobu nechyběly ani jahody
, jen se do toho oslavenkyně pustila tak rychle, že dort jsem teda fakt nestihla blejsknout
cheyenne
napsal(a):
Mňamkovej dortík z chleba, otrub a jablek a na ozdobu nechyběly ani jahody
, jen se do toho oslavenkyně pustila tak rychle, že dort jsem teda fakt nestihla blejsknout
Tříkřížková v celé své kráse...
haisovad
napsal(a):
Ahojky Danny....hele vybodněte se na kortikoidy...jdete na homeopatii....mám to prublé na sobě...však jsem po těch kortikoidech nabrala 30 kilo....a po pár návštěvách homeopatky mám klid....
klafus
napsal(a):
Tak to kecáš že je Cévě 30? :-O Jako já věděla že je stará,ale že tam moc....no tak to je borkyně! :-)
Jojo, minulou středu 30
. Ještě chodí pod sedlo, zakluše, občas zacválá... no, panička se trochu bojí cválat, páč si babka ještě umí vyhodit z kopejtka...
Holky spolu.... už jsou takhle nějakých 18 let!
cheyenne
napsal(a):
Jojo, minulou středu 30
. Ještě chodí pod sedlo, zakluše, občas zacválá... no, panička se trochu bojí cválat, páč si babka ještě umí vyhodit z kopejtka...
A poslední.... kdyby takhle vypadali všichni koníci.... i ty mladší....
cheyenne
napsal(a):
Jojo, minulou středu 30
týýýjo tak to je parádní ..hele a co to je zač? Nějak mi utkvělo v paměti že je to hucul s čétéčkem?
klafus
napsal(a):
týýýjo tak to je parádní ..hele a co to je zač? Nějak mi utkvělo v paměti že je to hucul s čétéčkem?
Né, je to klasickej ČT mix - hanoverák Alarm, i plňas, Gidran, Przedswit,...
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=46552
kukinatost
napsal(a):
zaplať pánbuh, že Hadraplán vypadá ajk vypadá, no a o jizva sem, jizva tam, apsoň bude vypadt jako velký drsňá, jak by řekl Chuck Norris - ten největší:)))
no jo no Kláry, taky všechno napráskáš.... Péto sahib utrhl Grace ouško! teda na masce, vezmu dnes jehlu a nit a opravím!
Evi teda Hadřík vypadá dobře, a co SAxule...
Taky si přeju abych jednou oslavila Sahibovi třicetiny...babča vypadá skvěle....
klawdie
napsal(a):
no jo no Kláry, taky všechno napráskáš.... Péto sahib utrhl Grace ouško! teda na masce, vezmu dnes jehlu a nit a opravím!
Taky si přeju abych jednou oslavila Sahibovi třicetiny...babča vypadá skvěle....
Saxule prý zlobí, musím za ním zajet... v sobotu se nám služba pěkně protáhla, co mohlo, to se rozbilo, frčeli jsme si od devíti ráno večer do sedmi s jednou půlhodinovou přestávkou, v neděli se mi nechtělo vůbec nic.... tak mi víkend utekl ani nevím jak
Hadřík se nám kulatí, už má dost prodloužený vycházky, tak paseme jak o život, šmajdáme a dostává hafo vitamínů a něco na svaly, začíná to být pořádně znát....
Sahib je pěknej rošťák, se teda nenudíte....
A co nová skoroejza? Už se hojí?
klawdie
napsal(a):
Neee takhle to neber,že bych chtěla bonzovat,to bych si ani nedovolila kdyz si me tak pěkně v neděli dovezla domů :-) Já jenom škoda že sem neměla fotak,protože si s tou maskou hrál :-) to půjde zašít
klawdie
napsal(a):
Evči čus. Babča famózní, fakt kus koně, nevypadá na to a s paní jsou roztomilé
Klári, Honzule ted chodí v rámci možností pěkně. Jen ho musím trochu vyhecovat ze začátku, probudit bičem, ale pak už to celkem jde. Svižný klus už celkem zvládáme, cval je taky o něčem jiném...Včera jsme chodili i přes pár klacků, tak už ani nešmatlá
Už je to úplně o něčem jiném než loni. Kámoška mi ted vypálila DVD videí kde jsou naše začátky a nynější pokroky, fakt jsem se pobavila. No a ráda si počkám i na další rok, věřím, že to bude zase něco úplně jiného.....
klawdie
napsal(a):
Si děláte prdel ne?????????????????????????????????????To jako z hlavy nebo co, to je blb.Tak dnes hned pořádně zašít at ani muška neproleze,zrovna je vedro a bez masky nesmi!!!!
rocky
napsal(a):
Si děláte prdel ne?????????????????????????????????????To jako z hlavy nebo co, to je blb.Tak dnes hned pořádně zašít at ani muška neproleze,zrovna je vedro a bez masky nesmi!!!!
s tím holka musíš počítat, já mu sice domlouvala, ale jsou to koně...asi se mu v tý ,masce nelibila, nemáš jinou?
rocky
napsal(a):
Peti vidíš a co Grace????? Jak to zvládá s hmyzem????, Daří se to překonat? Jinak evi, fakt jde poznat na Hadříkovi, jak se vzpamatovává...Jak dlouho to je od toho úrazu????
Jo a minulé skákání s Honzíkem mi udělal radost. Postavili jsme takový širší oxer cca 90 cm a přes to obrovská černá plachta, přelítl jak profík
Ani moc nečuměl. S takovýma bubákama nemáme problém, ale někdy obyčejný skok moc nerespektuje. A o křížkách nemluvě. On prostě malé skůčky neskáče, ale prolejzá
lanika
napsal(a):
Peti vidíš a co Grace????? Jak to zvládá s hmyzem????, Daří se to překonat? Jinak evi, fakt jde poznat na Hadříkovi, jak se vzpamatovává...Jak dlouho to je od toho úrazu????
Jo a minulé skákání s Honzíkem mi udělal radost. Postavili jsme takový širší oxer cca 90 cm a přes to obrovská černá plachta, přelítl jak profík
Ani moc nečuměl. S takovýma bubákama nemáme problém, ale někdy obyčejný skok moc nerespektuje. A o křížkách nemluvě. On prostě malé skůčky neskáče, ale prolejzá
Leni, od úrazu je to šest týdnů a asi měsíc ho máme zpátky z kliniky...
Pokroky jsou vidět... a už je živoučký, zase se šklebí u čištění a s nehoráznou radostí nám neděli utekl
, naštěstí už máme povoleno klusat... ale kvůli tý ráně na noze neklušem, musíme počkat, až pořádně zaroste...
Tady před měsícem...
klawdie
napsal(a):
no a ohlávku jsem našla na druhý straně ohrady, já jsem myslela Kláry že jsi to Pětě dala vědět, že je schválně bez masky....
stím holka musíš počítat- je sice hezká odpověď!!Ale ta kobyla v tomhle počasí bez masky nemůže, jinak si večer vydrbe celou hlavu!! Já jinou masku nemám tak ji prosim tě dneska dej dopořádku.
Leni zatím to celkem jde,ale mohlo by to být lepší...zatím se mi moc nedrbe..břicho má olezlé to je jané,trochu ocas si drbe
..za učima má takový boláky,ale ty už se hojí..nikdy nevím s čím novým mě překvapí..
Klárko Jerrymu musíte deně pročesávat kořen ocasu, on se mu tam usazuje prach a pak ho to svědí, občas to dělal zjara..tak vykoupat ocas a hřívu!
rocky
napsal(a):
stím holka musíš počítat- je sice hezká odpověď!!Ale ta kobyla v tomhle počasí bez masky nemůže, jinak si večer vydrbe celou hlavu!! Já jinou masku nemám tak ji prosim tě dneska dej dopořádku.
Leni zatím to celkem jde,ale mohlo by to být lepší...zatím se mi moc nedrbe..břicho má olezlé to je jané,trochu ocas si drbe
..za učima má takový boláky,ale ty už se hojí..nikdy nevím s čím novým mě překvapí..
Klárko Jerrymu musíte deně pročesávat kořen ocasu, on se mu tam usazuje prach a pak ho to svědí, občas to dělal zjara..tak vykoupat ocas a hřívu!
Vzkaz mi je naprd kdyz tam ten den nejsem,
to ji radsi hodte domu..Hodina venku bez ochrany ma pak nehezke vysledky.
cheyenne
napsal(a):
Leni, od úrazu je to šest týdnů a asi měsíc ho máme zpátky z kliniky...
Pokroky jsou vidět... a už je živoučký, zase se šklebí u čištění a s nehoráznou radostí nám neděli utekl
, naštěstí už máme povoleno klusat... ale kvůli tý ráně na noze neklušem, musíme počkat, až pořádně zaroste...
Tady před měsícem...
V neděli jsem odpolko zašla na morčecí srázek, vzala jsem dvě tetky sebou, si to užily... malá si hledala nový kámošky
cheyenne
napsal(a):
V neděli jsem odpolko zašla na morčecí srázek, vzala jsem dvě tetky sebou, si to užily... malá si hledala nový kámošky
Chodila si tam navolno, nejdřív jsem měla trochu strach, jestli nevezme kramle, ale držela se u nás.... dokonce jsme pak dělali morčecí dostihy a ta moje jediná se otočila do protisměru a vůbec nerespektovala směr
bduem muset víc přiježďovat
cheyenne
napsal(a):
Chodila si tam navolno, nejdřív jsem měla trochu strach, jestli nevezme kramle, ale držela se u nás.... dokonce jsme pak dělali morčecí dostihy a ta moje jediná se otočila do protisměru a vůbec nerespektovala směr
bduem muset víc přiježďovat
A doma pak pořád koukala jestli jako nebude další výlet
rocky
napsal(a):
Vzkaz mi je naprd kdyz tam ten den nejsem,
to ji radsi hodte domu..Hodina venku bez ochrany ma pak nehezke vysledky.
Já vím,ale co sem měla dělat? Já sem jí tu rozbitou masku narvala zpátky na hlavu a on jí to začal sundávat podruhý!A pak už se nenechala chytnout.Pravda měla jsem jí dát domů,možná by to bylo lepší,ale ve stáji nad těma hovanama je zas tři prdele těch malejch mušek! :-(
klafus
napsal(a):
Hele Péťo te´d si mi ještě připomněla, konečně mi ta Lucka z Prohippa napsal tu srágoru na boláky. Jmanuje se to KARBOLKA je to desinfekční roztok z nemocnice. je prý úžasná,ale těžko sehnatelná.
Ha to je dobra zprava i spatna..Ok dekuji za info, napisu si to a budu shanet.Misï mamka dela v nemocnici tak se pak zeprtam ji
rocky
napsal(a):
Ha to je dobra zprava i spatna..Ok dekuji za info, napisu si to a budu shanet.Misï mamka dela v nemocnici tak se pak zeprtam ji
no vidiš to,všechno zlé je pro ně něco dobré...mě to fakt mrzí,ale byla to patová situace a on jí to furt sundával. jj ta Míši maminka by nebyla marná.
klafus
napsal(a):
no vidiš to,všechno zlé je pro ně něco dobré...mě to fakt mrzí,ale byla to patová situace a on jí to furt sundával. jj ta Míši maminka by nebyla marná.
Morčák na pokoukání... proti týhle dostihačce ta moje neměla šanci
http://www.youtube.com /watch?v=TID2TE9jHsI
(1 mezera)
klafus
napsal(a):
heyjá se budu kousat do zadku doma! A když je takovejhle hic,tak bych mohla Jardu vydrbat.
Jsem tu.
Teda Hadrouš je o 500% lepší, to je super. A co kopýtka Evi? Jak to přežily? V pohodě? Musel to bejt na tu zdravou nožky celkem záhul...
Teda ta 30ti letá dáma vypadá tak tak na polovic let...fakt čumim
Leni, já čurt čumim jak oba ležej...to je nevídané
haisovad
napsal(a):
Jsem tu.
Teda Hadrouš je o 500% lepší, to je super. A co kopýtka Evi? Jak to přežily? V pohodě? Musel to bejt na tu zdravou nožky celkem záhul...
Teda ta 30ti letá dáma vypadá tak tak na polovic let...fakt čumim
Leni, já čurt čumim jak oba ležej...to je nevídané
Kopýtka to zvládly, minulý týden byl termín na kování (po 7týdnech), tak už dneska brnknem kováři, Hadřík by to už měl zvládnout... on na tý operovaný nožce celkem stál, takže nic moc zásadně neutrpělo.... podestýlku jsme udržovali co šlo, takže bez hniloby, raní šmajdání v rose mu dělá dobře...
v klusu trochu pajdá, ale je to den ode dne lepší...
otýkají mu všechny nohy, ale to je z toho krmení, venku to za chviličku splaskne, takže máme za úkol lehce překrmovat a nožky rozcházet...
klafus
napsal(a):
No za 3 minuty mi konci hodina tak se loučím a dnes to budeš mít Péto bez práce :-)
Origoš foto
Schválně, že nemáte podobné???? ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
No a pokud vše dobře dopadne tak 14.6. jedem zkusit písek, snad to nebude moc velký rozdíl a zvládnem to. No a o 14 dní později jedem zas
teda Lenuško, vy se máte....já asi furt nic...teď ani nemám čas vyrazit na jízdárnu...dneska chci Lukina přemluvit, aby sednul na ryzoňa vez sedla, nebo půjdeme jenom na procházku a vezmem spratky oráchat k rybníku:))
lanika
napsal(a):
No a pokud vše dobře dopadne tak 14.6. jedem zkusit písek, snad to nebude moc velký rozdíl a zvládnem to. No a o 14 dní později jedem zas
A jeden Rozletek
lanika
napsal(a):
A jeden Rozletek
Janí, nic si z toho nedělej...nejsi v tom sama. Já buď totál bez času a nebo nesmím jezdit...Leuš si jen trajdá po pastvě a vůbec jí nevadí, že nechodí na jízdárnu... Oni jsou stejně nejraději na trávě a cpát jí do sebe co nejvíc...
Doufám že mě Evička nezabije ale stejně jim to sluší víc...
haisovad
napsal(a):
Janí, nic si z toho nedělej...nejsi v tom sama. Já buď totál bez času a nebo nesmím jezdit...Leuš si jen trajdá po pastvě a vůbec jí nevadí, že nechodí na jízdárnu... Oni jsou stejně nejraději na trávě a cpát jí do sebe co nejvíc...
Doufám že mě Evička nezabije ale stejně jim to sluší víc...
Holky, čím to může být???? Včera Oskárkovi neskutečně moc lilo z oka. jen jednoho. Večer už třeba nic. No a předtím to udělalo taky.....Jeden den lilo a večer už o.k. Snad to nebude nějaká alergie????? Ale to by nebylo asi jen jedno oko, že????? Co s tíM,
lanika
napsal(a):
Holky, čím to může být???? Včera Oskárkovi neskutečně moc lilo z oka. jen jednoho. Večer už třeba nic. No a předtím to udělalo taky.....Jeden den lilo a večer už o.k. Snad to nebude nějaká alergie????? Ale to by nebylo asi jen jedno oko, že????? Co s tíM,
no pokud se to bude opakovat tak raději přivolej veta, někdy z kraviny může být problém...ale jinak asi moc rad nemám, s očima jsme zatím nic neměli...
Jinak právě jsem dala druhé kolo oběda...první fáze fazole na kyselo od maminky a ted jsem byla vedle v tescu a neodolala jsem pšeničné placce plněné ledovým salátem a sýrem...to bylo mnamka!
Jinak jsme si se segrou udělali plán na odpoledne, segra to nazvala trefně HAVE A NICE DAY...sejdem se u mě nakoupíme mňamky a uděláme si piknik na balkoně, pak vyrazíme za oslíkama, vykoupeme je a uděláme z nich čistý koníky a večer až bude chladněji vyrazíme na jízdárnu...žádnej spěch....už se těším, dnes tu budu muset vydržet do čtyř...
klawdie
napsal(a):
no pokud se to bude opakovat tak raději přivolej veta, někdy z kraviny může být problém...ale jinak asi moc rad nemám, s očima jsme zatím nic neměli...
Jinak právě jsem dala druhé kolo oběda...první fáze fazole na kyselo od maminky a ted jsem byla vedle v tescu a neodolala jsem pšeničné placce plněné ledovým salátem a sýrem...to bylo mnamka!
Jinak jsme si se segrou udělali plán na odpoledne, segra to nazvala trefně HAVE A NICE DAY...sejdem se u mě nakoupíme mňamky a uděláme si piknik na balkoně, pak vyrazíme za oslíkama, vykoupeme je a uděláme z nich čistý koníky a večer až bude chladněji vyrazíme na jízdárnu...žádnej spěch....už se těším, dnes tu budu muset vydržet do čtyř...
Klári tak přesně něco podobného mám v plánu i já :-) Piknik s holkama u nás a večer do lesíka a pak do vody
klawdie
napsal(a):
A Leni tak mě mrzí že jsme tak daleko a nemůžu vidět Honzíka na živo závodit, musí to být super podívaná a já bych na Vás byla pyšná...snad se taky dočkáme a jako další omladina brzy vyrazíme vstříc kolbištím...Sabula má neskutečnou chut skákat cokoliv, jsem si zkusila najet malej křížek a pak už stačilo naznačit a na druhé kolo už tahkl sám, člověk ho alee musí brzdit on jde do tooho s takovou chutí že by se za chvilku někde přerazil...to mě udělal tenkrát při skákání ve volnosti, napral to moc rychle nechal tam nožku a skok zbořil, z oxeru zustala jen horní břevno, no a nevím co se tulpovi v hlavě rozleželo že tak to nenechá a otočil se a skočil to zpět čistě na opravu....
jsem se musela smát...skokan roku, jen ten styl nooo, začneme pěkně od "země" to mu pomůže se srovnat...
klawdie
napsal(a):
A Leni tak mě mrzí že jsme tak daleko a nemůžu vidět Honzíka na živo závodit, musí to být super podívaná a já bych na Vás byla pyšná...snad se taky dočkáme a jako další omladina brzy vyrazíme vstříc kolbištím...Sabula má neskutečnou chut skákat cokoliv, jsem si zkusila najet malej křížek a pak už stačilo naznačit a na druhé kolo už tahkl sám, člověk ho alee musí brzdit on jde do tooho s takovou chutí že by se za chvilku někde přerazil...to mě udělal tenkrát při skákání ve volnosti, napral to moc rychle nechal tam nožku a skok zbořil, z oxeru zustala jen horní břevno, no a nevím co se tulpovi v hlavě rozleželo že tak to nenechá a otočil se a skočil to zpět čistě na opravu....
jsem se musela smát...skokan roku, jen ten styl nooo, začneme pěkně od "země" to mu pomůže se srovnat...
No tak to je Leni magické, ale ono to ani jinak nejde počasí k tomu táhne si ho pěkně užít, mám fakt prímovou náladičku jak jsem se byla venku proběhnout...a už se těším jak ám nožky do hůry v jedné ruce ledovou kávu v drué čokotwister a budem se segrou klábosit...jo a máme foták tak něco z té idylky naboucháme a zítra vás zasypem
hlavně vám blesknu Sahibův letošní kabátek, máme bílý ocas a kdyby ten matlák furt neměl hřívu na obě strany, tak i probílává hříva!
klawdie
napsal(a):
No tak to je Leni magické, ale ono to ani jinak nejde počasí k tomu táhne si ho pěkně užít, mám fakt prímovou náladičku jak jsem se byla venku proběhnout...a už se těším jak ám nožky do hůry v jedné ruce ledovou kávu v drué čokotwister a budem se segrou klábosit...jo a máme foták tak něco z té idylky naboucháme a zítra vás zasypem
hlavně vám blesknu Sahibův letošní kabátek, máme bílý ocas a kdyby ten matlák furt neměl hřívu na obě strany, tak i probílává hříva!
to je před dvěma lety....
klawdie
napsal(a):
now
a počkejte až ho vydrbu šamponem
si tu koukám povídám sama, takk asi budu něco dělat.
klawdie
napsal(a):
a počkejte až ho vydrbu šamponem
si tu koukám povídám sama, takk asi budu něco dělat.
mrkněte na tyhle strájnky, zaujal mě vlevo koníky co skáče skok ve volnosti....
http://www.tarpan.cz/
rocky
napsal(a):
mě se chce hrozně spinkáááááát!!!
pápá holky letím za ségrou