Úterý,další krásný den...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2008 07:22

Ahoj všem...
Včera to bylo náročné, v tom vedru, v autě bez klimatizace ..
Molča už je vyvenčena a já se jdu ještě na chvilku natáhnout...Jsem K.O..Včera to nebyl zrovna odpočinkový den A pak mě čeká odpolední směna...

Jak je,tam dole?

3.6.2008 07:33

molly napsal(a):
Ahoj všem...
Molča už je vyvenčena a já se jdu ještě na chvilku natáhnout...Jsem K.O..Včera to nebyl zrovna odpočinkový den A pak mě čeká odpolední směna...

Jak je,tam dole?

Ahojda Zuzí,
taky to máš pěkně nabité...jen co je pravda.
A co Molčí? Byla jsi s ní pouze na vyjížďce? Nebo na jízdárně?
Já jsem včera byla v Kloko... Jo to jsem vám neříkala, Kelímek je od pátka valachem, hormony měl pěkně nabušené tak se muselo udělat šmiky šmik...jinak by byl průser. MNo a tak chodímě na procházky, včera jsem byla s Lunou a Lucka s Kelímkem... Pak jsem si myslela že půjdu s Leušou...jenomže jsem byla z té procházky tak vyřízená že jsem vyjížďku vzdala... ale Lea si včera dobejvala drbání, chtěla jsem fotit a prostě to nešlo, furt jsem jí měla nalepenou za zády a drkala do mě abych jí drbala a to se nedá neudělat...ten pohled, jak si to holka užívala bych suprovej. Hotovej mravenečník, a ke konci blaženě usínala...koza jedna rezavá. Mám zase hafo fotek jak jinak taky
Likas a kravička

3.6.2008 07:38

haisovad napsal(a):
Ahojda Zuzí,
taky to máš pěkně nabité...jen co je pravda.
A co Molčí? Byla jsi s ní pouze na vyjížďce? Nebo na jízdárně?
Já jsem včera byla v Kloko... Jo to jsem vám neříkala, Kelímek je od pátka valachem, hormony měl pěkně nabušené tak se muselo udělat šmiky šmik...jinak by byl průser. MNo a tak chodímě na procházky, včera jsem byla s Lunou a Lucka s Kelímkem... Pak jsem si myslela že půjdu s Leušou...jenomže jsem byla z té procházky tak vyřízená že jsem vyjížďku vzdala... ale Lea si včera dobejvala drbání, chtěla jsem fotit a prostě to nešlo, furt jsem jí měla nalepenou za zády a drkala do mě abych jí drbala a to se nedá neudělat...ten pohled, jak si to holka užívala bych suprovej. Hotovej mravenečník, a ke konci blaženě usínala...koza jedna rezavá. Mám zase hafo fotek jak jinak taky
Likas a kravička

Ahoj Danny,ještě tu jsem...Dala jsem vařit Molče k večeři...
Byli jsme jen pohopkat v lese... Tam,co chodím "jako na jízdárnu" dnes zase řádili sadaři,tak jsem nechtěla prudit... Ale potřebovala bych s ní pracovat :-(
Ale teď půjdu šlehnout sebou na bok a dát si dvacet....

Kdo s koho...aneb "face to face"...

3.6.2008 07:46

molly napsal(a):
Ahoj Danny,ještě tu jsem...Dala jsem vařit Molče k večeři...
Byli jsme jen pohopkat v lese... Tam,co chodím "jako na jízdárnu" dnes zase řádili sadaři,tak jsem nechtěla prudit... Ale potřebovala bych s ní pracovat :-(
Ale teď půjdu šlehnout sebou na bok a dát si dvacet....

Kdo s koho...aneb "face to face"...

Přeji dobrou Zuzí...šla bych si taky ještě dát dvacet...možná i šedesát
Punk Graft

3.6.2008 07:51

haisovad napsal(a):
Přeji dobrou Zuzí...šla bych si taky ještě dát dvacet...možná i šedesát
Punk Graft

Zdaŕ ženy, jsem vyřízená včera jsem měla hodně práce, muž byl pryč a já se vrhla na uklid, ale ráno sjem se nemohla vyškrábat z pelechu....

3.6.2008 07:52

molly napsal(a):
Ahoj všem...

Jak je,tam dole?

hoj dupy moje, rychle jenom zdravím, a pak zase do rachoty....
mám zas pro změnu problém, už jsme ho psala na ***, já snad z toho nevylezu, tož doufám, že to bude proto, proč si myslím, že to je:))))

3.6.2008 08:06

kukinatost napsal(a):
hoj dupy moje, rychle jenom zdravím, a pak zase do rachoty....
mám zas pro změnu problém, už jsme ho psala na ***, já snad z toho nevylezu, tož doufám, že to bude proto, proč si myslím, že to je:))))

Dobré ráno...
Přidávám se k ségře, taky jsem včera měla uklidový den!!! Ale ráno jsem vyskočila z postele celkem svižně

3.6.2008 08:26

rocky napsal(a):
Dobré ráno...
Přidávám se k ségře, taky jsem včera měla uklidový den!!! Ale ráno jsem vyskočila z postele celkem svižně

Ty jo, ženský vy jste ale hospodyňky...už byste se mohly vdávat...
Já mám teda doma pěknej brajgl, musím začít dneska s kydáním...abych si u vás neutrhla ostudu...
Já jsem včera prala dečky, ale jak jsem měla tu světlou v zimě na Leuše a ta jak se spotila tak dečka je zespoda i po vyprání totál špinavá, tady by nepomohl ani perwoll
jak jsem Leuše naivně koupila podbřišák 125 cm, tak je jí pochopitelně malej, jak teď furt futruje, mě málem kleplo když jsem jí ho předevčírem zkoušela...takže jsem objednala novej a tenhle prodám dál. Bóže, furt něco...
Kala má tu nohu brutální, dneska budu omývat v heřmánku, nohu má opuchlou ale i přes včerejší konzultace s vetem říkal, že má být v klidu...a nesmí na sluníčko, tak je chuděra doma zavřená i s prckem. Ostatní jsou už přes týden venku i přes noc, a ládujou s hlavama zaboženejma do trávy...
Lukas šel na návštěvu ke Gitce, ta ho ale pěkně spražila ať si jde ke své mamině a jí neotravuje...

3.6.2008 09:25

haisovad napsal(a):
Ty jo, ženský vy jste ale hospodyňky...už byste se mohly vdávat...
Já mám teda doma pěknej brajgl, musím začít dneska s kydáním...abych si u vás neutrhla ostudu...
Já jsem včera prala dečky, ale jak jsem měla tu světlou v zimě na Leuše a ta jak se spotila tak dečka je zespoda i po vyprání totál špinavá, tady by nepomohl ani perwoll
jak jsem Leuše naivně koupila podbřišák 125 cm, tak je jí pochopitelně malej, jak teď furt futruje, mě málem kleplo když jsem jí ho předevčírem zkoušela...takže jsem objednala novej a tenhle prodám dál. Bóže, furt něco...
Kala má tu nohu brutální, dneska budu omývat v heřmánku, nohu má opuchlou ale i přes včerejší konzultace s vetem říkal, že má být v klidu...a nesmí na sluníčko, tak je chuděra doma zavřená i s prckem. Ostatní jsou už přes týden venku i přes noc, a ládujou s hlavama zaboženejma do trávy...
Lukas šel na návštěvu ke Gitce, ta ho ale pěkně spražila ať si jde ke své mamině a jí neotravuje...

DAnulí a chceš teda dovest tu tenonkou dečku? kvůli nám si starosti nědělěj...my jsme bordelářky takže žádný šúrování at máš sílu s námi zakalit!jinak mám 130 provázkovej, taky můžu dovlíct...

3.6.2008 09:34

molly napsal(a):
Ahoj všem...

Jak je,tam dole?

Krásné dopoledne všem, já už mám za sebou ranní vycházku, je tam pěknej pažák

3.6.2008 10:05

cheyenne napsal(a):
Krásné dopoledne všem, já už mám za sebou ranní vycházku, je tam pěknej pažák

Klárko, v pohodě. Já mám jednu takovou vínovou dečku úplně tenoulinkou, tak snad to půjde...kouknete na to vy po práci...
Podbřišák máme taky někde provázkovej, já ho někde vyštrachám ale měl by do pátka dorazit ten novej společně s udidlem, objednala jsem jí měděné jenou lomenné stihlo...tak jsem zvědavá.
Jani, ten kamir je luxusně levnej, ikdyž je před vejplatou tak jdu do toho.
Jo a melej od Kaly už pomalu sundává hříběcí háv a je nádherně šimlovatej kolem očí a pusy a pár chlupů mu chybí i na plecích...je sladkej.
Pohled do dály, včera byly na pastvě s koňma i krávy, přišly ze zadní pastvy na čas dojení. jsou přesný jak svýcarský hodinky. Přesně o sedmé večer se dobejvaj do kravína na gábl a vypustit vemínka...

3.6.2008 12:34

molly napsal(a):
Ahoj všem...

Jak je,tam dole?

Holky,dnešní účast tady je teda nevalná...Já se prospala a už se pomalu chystám do práce... Přemýšlím,co k obědu,bo jestli budu až večeřet..Jak je venku divno..Asi fakt něco přijde,takový se tu zvedl vítr....

auauuauuu

3.6.2008 13:26

molly napsal(a):
Holky,dnešní účast tady je teda nevalná...Já se prospala a už se pomalu chystám do práce... Přemýšlím,co k obědu,bo jestli budu až večeřet..Jak je venku divno..Asi fakt něco přijde,takový se tu zvedl vítr....

auauuauuu

holky pa,jedu do práce....

3.6.2008 13:50

molly napsal(a):
holky pa,jedu do práce....

pááá Zuzíku..no já se nacpala a spala bych, hele takhle se mi parkujou psi do boxu když vidí že strojím koně..

3.6.2008 13:57

klawdie napsal(a):
pááá Zuzíku..no já se nacpala a spala bych, hele takhle se mi parkujou psi do boxu když vidí že strojím koně..

Heh, máš ty ty holky vycvičený...
Já jsem také po obědě, byly jsme na lepším výjimečně. Dala jsem si krkovičku s am. bramborama...snědla jsem stěží půlku a doslova K.O.
Zuzíku, v práci ať ti to uteče (myslím čas a né zase nějakej sklípkan...)
Jedna povedená z drbání

3.6.2008 14:02

haisovad napsal(a):
Heh, máš ty ty holky vycvičený...
Já jsem také po obědě, byly jsme na lepším výjimečně. Dala jsem si krkovičku s am. bramborama...snědla jsem stěží půlku a doslova K.O.
Zuzíku, v práci ať ti to uteče (myslím čas a né zase nějakej sklípkan...)
Jedna povedená z drbání

Danny ta je opravdu velice povedená, leuša má užasnou "oranžovou" barvu...hele taky jsem se divila, ale super že je nemusím nikde nahánět, jakmile mě vidí že mažu pro koně, jdou spolu do boxu a čekají až je zavřu...se jim to hezky chrupká v čistě nastlaným...

3.6.2008 14:06

klawdie napsal(a):
Danny ta je opravdu velice povedená, leuša má užasnou "oranžovou" barvu...hele taky jsem se divila, ale super že je nemusím nikde nahánět, jakmile mě vidí že mažu pro koně, jdou spolu do boxu a čekají až je zavřu...se jim to hezky chrupká v čistě nastlaným...

Hrátky na seně... To jim je podobný
Neutíkej mi a pojď mě drbat, kdo furt má za tebou běhat...

Přidejte reakci

Přidat smajlík