Po víkendu velká fotodokumentace....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2008 07:32

Zdravím holky...u Danny bylo nádherně, sice mě bolej nožičky z ty cesty na Jízdárnu kterou Danny nemá 3 km ale tak sedm, ale bylo to super...pejskové spali dva dny...
Holky když jsme k ním přijeli totál mě rozsekala....holt Danny má kreativního ducha..

9.6.2008 07:34

klawdie napsal(a):
Zdravím holky...u Danny bylo nádherně, sice mě bolej nožičky z ty cesty na Jízdárnu kterou Danny nemá 3 km ale tak sedm, ale bylo to super...pejskové spali dva dny...
Holky když jsme k ním přijeli totál mě rozsekala....holt Danny má kreativního ducha..

Ty bláho, super nápad Tak šupky sem s povídáním, jsem celá netrpělivá

9.6.2008 07:39

lanika napsal(a):

Tak jak začít..blondýnky se nechali u Jičína nachytat a zapoměli uhnout na Turnov a frčeli si to na Mladou Boleslav...no a dojeli jsme nejdřív do Sobotky a nakonec na kost kde cesta končila...
důkaz místo slibů---hrad Kost

9.6.2008 07:40

klawdie napsal(a):
Tak jak začít..blondýnky se nechali u Jičína nachytat a zapoměli uhnout na Turnov a frčeli si to na Mladou Boleslav...no a dojeli jsme nejdřív do Sobotky a nakonec na kost kde cesta končila...
důkaz místo slibů---hrad Kost

Ale nakonec to dobře dopadlo a my konečně dorazili do Turnova,Danny je dokonalá navigátorka a tak jsme to z Turnova trefili na poprvé...jen ten autobus to byl málem náš konec...

9.6.2008 07:41

klawdie napsal(a):
Ale nakonec to dobře dopadlo a my konečně dorazili do Turnova,Danny je dokonalá navigátorka a tak jsme to z Turnova trefili na poprvé...jen ten autobus to byl málem náš konec...

No a pak nás rozsekala Danny jejím nápadem...tlemili jsme se jak blázen......usoudili jsme že máme první putovní věc....

9.6.2008 07:42

klawdie napsal(a):
No a pak nás rozsekala Danny jejím nápadem...tlemili jsme se jak blázen......usoudili jsme že máme první putovní věc....

Hned po příjezdu jsme měli možnost poznat Evičku a Gastonka...

9.6.2008 07:43

lanika napsal(a):

Nazdárek,
víkend fakt naprosto vydařenej... i přes objíždění hradů a zámků se ke mě holky dostaly
Mno Klárka má pravdu, kilometry fakt neumím určit, ale zvládly jsme to, sice jsem toho měla taky plné kecky ale vyrařilo se to. Jen čas ježdění jsme trošičku nevychytaly, protože přes poledne to fakt brutál pražilo a Leuša vypadala, že na jízdárnu ani nedojde
Já mám v sobě ještě asi dvě promile zbytkáče, včera jsem kalila u souseda a do peřin jsem vplula až po dvanácté, teď se tluču do hlavy, proč chlastám v neděli.
A takhle to začalo, Klárky palec už není panna

9.6.2008 07:44

klawdie napsal(a):
Hned po příjezdu jsme měli možnost poznat Evičku a Gastonka...

No a pak už se kecalo a kouřilo na bálkoně....a probíralo se konečně vše na živo...

9.6.2008 07:47

haisovad napsal(a):
Nazdárek,
víkend fakt naprosto vydařenej... i přes objíždění hradů a zámků se ke mě holky dostaly
Mno Klárka má pravdu, kilometry fakt neumím určit, ale zvládly jsme to, sice jsem toho měla taky plné kecky ale vyrařilo se to. Jen čas ježdění jsme trošičku nevychytaly, protože přes poledne to fakt brutál pražilo a Leuša vypadala, že na jízdárnu ani nedojde
Já mám v sobě ještě asi dvě promile zbytkáče, včera jsem kalila u souseda a do peřin jsem vplula až po dvanácté, teď se tluču do hlavy, proč chlastám v neděli.

Hlásí se poslední účastník zájezdu
Dobré ráno!

9.6.2008 07:47

klawdie napsal(a):
No a pak už se kecalo a kouřilo na bálkoně....a probíralo se konečně vše na živo...

No Danny luxusní výhled na začínající Kloko...

9.6.2008 07:48

haisovad napsal(a):
Nazdárek,

Po kafíčku u mě jsme se sebraly a ségra nás odvezla na Jarmark...atrakce nám stačilo sledovat...na nějakou tu lavici a tak by nás nikdo nedostal
a fotilo se jako o život

9.6.2008 07:49

klawdie napsal(a):
No Danny luxusní výhled na začínající Kloko...

Danny ...Jarda se na Pepíčka nezlobil, spíš nechápal

Další člen Danny rodiny,smáli jsme se pač obcházel barák a kdykoliv jste koukli z okna či ke dveřím byl tam Arnošt..

9.6.2008 07:57

haisovad napsal(a):
Po kafíčku u mě jsme se sebraly a ségra nás odvezla na Jarmark...atrakce nám stačilo sledovat...na nějakou tu lavici a tak by nás nikdo nedostal
a fotilo se jako o život

ještěk tomu kafíčku bylo vínečko se spritem a Pepíčkem...po té co mi na fétrovku znásilnil palec se mi ještě vykoupal v pití....

9.6.2008 07:58

klawdie napsal(a):
ještěk tomu kafíčku bylo vínečko se spritem a Pepíčkem...po té co mi na fétrovku znásilnil palec se mi ještě vykoupal v pití....

a absolutně spokojený pepíček..

9.6.2008 08:05

klawdie napsal(a):
a absolutně spokojený pepíček..

AT ŽIJE jARMARK...

9.6.2008 08:12

klawdie napsal(a):
AT ŽIJE jARMARK...

jsme se zas vyblbli
si o to ta zastávka řekla...

9.6.2008 08:12

klawdie napsal(a):
jsme se zas vyblbli
si o to ta zastávka řekla...

nudle

9.6.2008 08:14

klawdie napsal(a):
AT ŽIJE jARMARK...

ženský , bomba Co to byl za jarmark???? Jenom sem házejte fotečky, kochám se, ale mnemám moc času odepisovat. Byl tam teda ještě někdo s váma??? Nebo jen ty Klári a Péťa???No a dál? Tomajs nezblbl????

9.6.2008 08:16

lanika napsal(a):
ženský , bomba Co to byl za jarmark???? Jenom sem házejte fotečky, kochám se, ale mnemám moc času odepisovat. Byl tam teda ještě někdo s váma??? Nebo jen ty Klári a Péťa???No a dál? Tomajs nezblbl????

Tomajs se nám za celou dombu neukázal, nechal nám ženský prostor se pořádně vyblbnout...tohle následovalo doma...

9.6.2008 08:17

lanika napsal(a):

Jdu s mámou na kafe, po deváté jsem tu...
Tomajs se raději vypařil jako že má nějakou akci jinde takže vyklidil pole a přijel až včera v poledne
Klárka vaří (dietka v půl noci, pěkně smažený klobásky, kuřecí masíčko a zeleninku)

9.6.2008 08:19

haisovad napsal(a):
Jdu s mámou na kafe, po deváté jsem tu...
Tomajs se raději vypařil jako že má nějakou akci jinde takže vyklidil pole a přijel až včera v poledne
Klárka vaří (dietka v půl noci, pěkně smažený klobásky, kuřecí masíčko a zeleninku)

No hlavně Danny zlatíčko ukojila naše chutě a udělala klobásky...
škoda jen že jsme byli tak znavené a postupně odpadávali...nejdřív segra

9.6.2008 08:20

klawdie napsal(a):

DRuhý dech...tohle se fakt povedlo....leušky transportky aneb naše uchylka oblékaní do koňověcí...segra i Vydra měli brutus výtlemmm

9.6.2008 08:20

klawdie napsal(a):

Csss jsem se jen malounko zamyslela a nabrala síly..Pak už jsem zas byla fit!!

9.6.2008 09:03

rocky napsal(a):
Csss jsem se jen malounko zamyslela a nabrala síly..Pak už jsem zas byla fit!!

No po malé přestávce pokračují dále...ráno jsem vstávali celkem brzy....pejsci nám udělali budíček...

9.6.2008 09:04

klawdie napsal(a):
No po malé přestávce pokračují dále...ráno jsem vstávali celkem brzy....pejsci nám udělali budíček...

Danny než jsme se vykopali nám nachystala velikou snídani....mňam

9.6.2008 09:04

klawdie napsal(a):
Danny než jsme se vykopali nám nachystala velikou snídani....mňam

Ještě sprej proti hmyzu a tazíme do Klokočí...

9.6.2008 09:05

klawdie napsal(a):
Ještě sprej proti hmyzu a tazíme do Klokočí...

Já a má uchylka na portrérky a detaily

9.6.2008 09:05

klawdie napsal(a):
Já a má uchylka na portrérky a detaily

Taky a ted fotka z druhé strany...domeček Danny...

9.6.2008 09:12

klawdie napsal(a):
Taky a ted fotka z druhé strany...domeček Danny...

A jsme tu u koníku co snáme jen z fotek...
Leuška nás přišla hend přivítat...je to obr

9.6.2008 09:13

klawdie napsal(a):
A jsme tu u koníku co snáme jen z fotek...
Leuška nás přišla hend přivítat...je to obr

stádečko

9.6.2008 09:29

klawdie napsal(a):
stádečko

Leuška a sistr...nádherná krajina...

9.6.2008 09:29

klawdie napsal(a):
Leuška a sistr...nádherná krajina...

Gitka a malé lepatroně Graft...

9.6.2008 09:30

klawdie napsal(a):
Gitka a malé lepatroně Graft...

Luna

9.6.2008 09:31

klawdie napsal(a):
Rozárka

malej blondák tož mi ted vypadlo jmeno..sakriš...

9.6.2008 09:32

klawdie napsal(a):
malej blondák tož mi ted vypadlo jmeno..sakriš...

Leuša chtěla k nám---

9.6.2008 09:32

klawdie napsal(a):
Leuša chtěla k nám---

Lea v akci

9.6.2008 09:37

klawdie napsal(a):
graft v akci...

tak pojd holka pujdem něco dělat...

9.6.2008 09:37

klawdie napsal(a):

A výlet začíná....

9.6.2008 09:38

klawdie napsal(a):
A výlet začíná....

hra stínu

9.6.2008 09:38

klawdie napsal(a):
hra stínu

holky už nemůžu jdu do sedla, Danny chudák v pantalonech a pérkaách trpěla...tak jsme ji nahoru pomohli...

9.6.2008 09:39

klawdie napsal(a):
holky už nemůžu jdu do sedla, Danny chudák v pantalonech a pérkaách trpěla...tak jsme ji nahoru pomohli...

ještrě jsem zapoměla tady jsme potkali Sanitku,lueša nahodila tento kouzelný kukuč

9.6.2008 09:40

klawdie napsal(a):
ještrě jsem zapoměla tady jsme potkali Sanitku,lueša nahodila tento kouzelný kukuč

A schýza fotka

9.6.2008 09:40

klawdie napsal(a):
A schýza fotka

pozička, Leuša na nás vždyykc čekala...zlatíčko

9.6.2008 09:41

klawdie napsal(a):
pozička, Leuša na nás vždyykc čekala...zlatíčko

a taky jsme si po cestě trochu zablbli..

9.6.2008 09:41

klawdie napsal(a):
a taky jsme si po cestě trochu zablbli..

9.6.2008 09:44

klawdie napsal(a):

už jsem skoro na místě, hurá....

9.6.2008 09:44

klawdie napsal(a):
už jsem skoro na místě, hurá....

přivítalo nás stádečko místních koníku, fešáci...tady byl Jerrík

9.6.2008 09:45

klawdie napsal(a):

A Danny v akci...Leušku jsme mučili jen chvilku...

9.6.2008 09:45

klawdie napsal(a):
A Danny v akci...Leušku jsme mučili jen chvilku...

9.6.2008 09:46

klawdie napsal(a):

Jsem tu, nějak jsem to protáhla...
Klárko, krásně to popisuješ
Líp bych to nepopsala...
A teď to přijde

9.6.2008 09:46

klawdie napsal(a):

měla jsem taky tu čest, omluvte nekorektní oděv...bylo to jen svezeníčko na konci...

9.6.2008 09:48

klawdie napsal(a):
měla jsem taky tu čest, omluvte nekorektní oděv...bylo to jen svezeníčko na konci...

luxusní kobyla není co dodat!

9.6.2008 09:48

haisovad napsal(a):
Jsem tu, nějak jsem to protáhla...
Klárko, krásně to popisuješ
Líp bych to nepopsala...
A teď to přijde

Teda, Kláry jak si vyprávěůa,tak takový to taky je.Holky to ste musely mít parádní víkend! A vidět Leušu na živo je takový malý zázrak co ;-)
Jinak Kláry nezapomeň taky na svého šediváka.už sem tam hodila fotečky a s pár nejhezčíma sem si pohrála :-) krásný den přeji .

9.6.2008 09:53

klafus napsal(a):
Teda, Kláry jak si vyprávěůa,tak takový to taky je.Holky to ste musely mít parádní víkend! A vidět Leušu na živo je takový malý zázrak co ;-)
Jinak Kláry nezapomeň taky na svého šediváka.už sem tam hodila fotečky a s pár nejhezčíma sem si pohrála :-) krásný den přeji .

Já jsem fotky včera nějak nestihla převekslovat na DVD tak jsem bez bez...
a já jsem kupodivu téměř nefotila...ale Klárka fotila za všechny...
Já mám jen pár fotek z pátka, jak jsme přišli z jarmarku...
jakej pán...

9.6.2008 09:54

haisovad napsal(a):
Já jsem fotky včera nějak nestihla převekslovat na DVD tak jsem bez bez...
a já jsem kupodivu téměř nefotila...ale Klárka fotila za všechny...
Já mám jen pár fotek z pátka, jak jsme přišli z jarmarku...
jakej pán...

takovej pes

9.6.2008 09:54

klafus napsal(a):

Jo jo a kam jsi je uložila moc se na ně těším...vzali jsme holky včara koníky na pastvinu...pěkně se popásli...jerík nebyl skoro v tý vysoký trávě vidět..

DAnny jsem nadšená ještě ted, sice mě teda bolí celý tělo, ale byla to špica...
bohužel když vylezla Péta tak se vybil foták...má foto aspon v mobilu, snad se mi ho poadří dostat na net...

9.6.2008 09:56

klawdie napsal(a):
Jo jo a kam jsi je uložila moc se na ně těším...vzali jsme holky včara koníky na pastvinu...pěkně se popásli...jerík nebyl skoro v tý vysoký trávě vidět..

bohužel když vylezla Péta tak se vybil foták...má foto aspon v mobilu, snad se mi ho poadří dostat na net...

4lověče jsem si zrovna říkala kde mám tu fotku se spící segrou a ono ji máš ty ve fotáku, danny já je taky tahám z fotoalbumu, segra mi kartu nepujčila, ještě to budu muset doadtečně vypálit, hele jestli můžeš hod co máš na rajce....hm?

Juu a tady po výborném obídku jsme vyrazili omrknou Gastíka....

9.6.2008 09:57

klawdie napsal(a):
4lověče jsem si zrovna říkala kde mám tu fotku se spící segrou a ono ji máš ty ve fotáku, danny já je taky tahám z fotoalbumu, segra mi kartu nepujčila, ještě to budu muset doadtečně vypálit, hele jestli můžeš hod co máš na rajce....hm?

Juu a tady po výborném obídku jsme vyrazili omrknou Gastíka....

tož výměna a ještě já...

9.6.2008 09:58

klawdie napsal(a):
tož výměna a ještě já...

Gastík má krásnou hlavičku

klawdie napsal(a):

normálka jko sdycky na www.klafus.rajce.idnes.cz hned to první :-) Jdu na hodinu,ale ještě příjdu.paa

klawdie napsal(a):
Gastík má krásnou hlavičku

Naše psí holky a Gastík dělá ksifty...

9.6.2008 10:02

klafus napsal(a):
normálka jko sdycky na www.klafus.rajce.idnes.cz hned to první :-) Jdu na hodinu,ale ještě příjdu.paa

hned mrknu a něco si určo ukradnu, děkuji...
poslední pozy pro Vás holky...

9.6.2008 10:03

klafus napsal(a):

Hele poslala jsem je Pétě na mail a poprosila jí aby to tam naházela ona...já s tím rajcetem moc neumim, teda vůbec.
Hele kde skončila ta fotka, co mi dala Hanka? Že ty ji máš u sebe...

Ještě dvacet minut a jsme tam...už je to jen kousek...

9.6.2008 10:03

klawdie napsal(a):
hned mrknu a něco si určo ukradnu, děkuji...
poslední pozy pro Vás holky...

A pak už nám Danny jen zamávala a mi frčeli zas dom...no že by jste tam byli rády s náma vidtě holky.....však až budete mít volný termín naplánujem to znovu ve vetším...

9.6.2008 10:04

haisovad napsal(a):
Hele poslala jsem je Pétě na mail a poprosila jí aby to tam naházela ona...já s tím rajcetem moc neumim, teda vůbec.
Hele kde skončila ta fotka, co mi dala Hanka? Že ty ji máš u sebe...

Ještě dvacet minut a jsme tam...už je to jen kousek...

NJN právě na ní koukám, sakriš!

9.6.2008 10:06

klawdie napsal(a):

Kláry ty fotkxy jsou parádní...

9.6.2008 10:06

klawdie napsal(a):

Tak zase mám důvod jet k vám a nebo vy ke mě...
Hele ještě skusím vošéfovat ten víkend, že bych přivalila za váma....
Deila měla super pozice na spaní...

9.6.2008 10:20

haisovad napsal(a):
Tak zase mám důvod jet k vám a nebo vy ke mě...
Hele ještě skusím vošéfovat ten víkend, že bych přivalila za váma....
Deila měla super pozice na spaní...

No vidíš to..holky takhle mě sahib včera zas vymáchal...

9.6.2008 10:21

klawdie napsal(a):
No vidíš to..holky takhle mě sahib včera zas vymáchal...

Takhle máme luxusní pastvinu...až dolů k těm barákum

9.6.2008 10:22

klawdie napsal(a):
Takhle máme luxusní pastvinu...až dolů k těm barákum

musím jít něco dělat...za chvilku se vvrátím, tak holky napiště jaký víkend jste měli vy...

9.6.2008 11:04

klawdie napsal(a):
musím jít něco dělat...za chvilku se vvrátím, tak holky napiště jaký víkend jste měli vy...

Teda ženský vy ale kurňa pracujete :-)

9.6.2008 11:06

klafus napsal(a):
Teda ženský vy ale kurňa pracujete :-)

Tahle se mi líbí :-) jak má eště zmetek zavřený voči,aby mu do nich nenacákalo :-D

9.6.2008 11:07

klawdie napsal(a):

che, jak kdybych viděla ryzoňa....sviňa do hloubky neee....asle zacákat mě co to dje, proč ne..:)

9.6.2008 11:07

klawdie napsal(a):

Teda holky, já mám slzy na krajíčku Musel to být prima víkend. Pěkná fotodokumentace, cítím se, jak bych tam byla sváma Já byla celý víkend už v práci, takže docela frmol. Zítra mám volno, tak mě tady omluvte. Nemáme v celém městě elektřinu. Ale po dlouhé době jsem vytáhla zase chambon, Honzulík pěkně šlapal....

9.6.2008 11:10

kukinatost napsal(a):
che, jak kdybych viděla ryzoňa....sviňa do hloubky neee....asle zacákat mě co to dje, proč ne..:)

Jéé Leni krásná fotečka...no mi jsme i hloubkový ale v tomto rybníku není hloubka...

holky mám ještě další fotzo z dětského dnu...některé jsou moc povedené...mrkněte na stránky...

9.6.2008 11:10

kukinatost napsal(a):

Janucha čus. Co koníci??? Hele, 2 tlusťoušci

9.6.2008 11:11

klawdie napsal(a):
Jéé Leni krásná fotečka...no mi jsme i hloubkový ale v tomto rybníku není hloubka...

holky mám ještě další fotzo z dětského dnu...některé jsou moc povedené...mrkněte na stránky...

Tahle ej super
šest statečných...

9.6.2008 11:12

lanika napsal(a):
Janucha čus. Co koníci??? Hele, 2 tlusťoušci

jsou kouzelní Leni...šup sem s ostatníma fotkama...
a týraní malého oslíka...

9.6.2008 11:28

klawdie napsal(a):
jsou kouzelní Leni...šup sem s ostatníma fotkama...
a týraní malého oslíka...

Kláruli, mě se zas líbí ta černobílá fotečka se Sábulkou, moc povedená No a pěkně vám to teda šlo na tom parkurku hele Peti a ty jsi kouzelná v té trávě, to je boží fotečka. A Dany to zas sekne tam kde jste všecky tři. No prostě "blondýnky v akci"
Oskárkovi ten výžech začíná zlobit. Udělaly se stroupky , které nejspíš svědí a on si to dře a loupe se to do živého. Zatím to teda mažu měsíčkovou mastí, ale snad už to bude dobré....No a Honzíka jsem pujčila kámošce

9.6.2008 11:33

lanika napsal(a):
Kláruli, mě se zas líbí ta černobílá fotečka se Sábulkou, moc povedená No a pěkně vám to teda šlo na tom parkurku hele Peti a ty jsi kouzelná v té trávě, to je boží fotečka. A Dany to zas sekne tam kde jste všecky tři. No prostě "blondýnky v akci"
Oskárkovi ten výžech začíná zlobit. Udělaly se stroupky , které nejspíš svědí a on si to dře a loupe se to do živého. Zatím to teda mažu měsíčkovou mastí, ale snad už to bude dobré....No a Honzíka jsem pujčila kámošce

No Leni ono se to musí celé vyloupat to pálení tak je to správné, něčím mu to mázni aby ho to tolik nesvědilo.Snad to bude mít co nejrychleji dole..

hlásím druhá půlečka od Danny je vhozená..

Jsem se teď zasekla u kamoše vedle v kanclu co se bude ženit...Takže jsem se nacpala chlebíčkama, svateb. koláčkama, tři panáčky třešínky a teď tu kydnu a přemýšlím zda mám jít na obídek či ne..

9.6.2008 11:43

rocky napsal(a):
No Leni ono se to musí celé vyloupat to pálení tak je to správné, něčím mu to mázni aby ho to tolik nesvědilo.Snad to bude mít co nejrychleji dole..

hlásím druhá půlečka od Danny je vhozená..

Jsem se teď zasekla u kamoše vedle v kanclu co se bude ženit...Takže jsem se nacpala chlebíčkama, svateb. koláčkama, tři panáčky třešínky a teď tu kydnu a přemýšlím zda mám jít na obídek či ne..

Už sem koukla...ju...já zas přemýšlím co vubec ´budu jíst...

9.6.2008 12:43

klawdie napsal(a):
Už sem koukla...ju...já zas přemýšlím co vubec ´budu jíst...

Jsem se pěkně nabouchala kuřecím v cornflakesech...výborný věc.
Jo včera jsem dělala ty kousky od Vás holky, flamengo výborné. Trochu pálivější na mě ale Tomáš se olizoval...tak děkujee za včerejší oběd Pavlíčkovcům
Tak prodávám sedlo, teď jsem psala ještě Hauzrovi, tak jsem zvědavá kdy přijde odpověď...

9.6.2008 13:15

haisovad napsal(a):
Jsem se pěkně nabouchala kuřecím v cornflakesech...výborný věc.
Jo včera jsem dělala ty kousky od Vás holky, flamengo výborné. Trochu pálivější na mě ale Tomáš se olizoval...tak děkujee za včerejší oběd Pavlíčkovcům
Tak prodávám sedlo, teď jsem psala ještě Hauzrovi, tak jsem zvědavá kdy přijde odpověď...

Však jsi nás bohaě hostila, tvé masíčko taky nebylo k zahození...mnam hned bych si dala...a co ten Tomajs že on se před námi schovával, cooooo???
Obětí naší Betynky

Přidejte reakci

Přidat smajlík