Dobré ránko...
Povalím na ranní,tak jsem chtěla aspoň pozdravit
Leni,Peti,fotečky pěkné,však si nedělejte hlavu. Příště to bude jistě bez chybiček
Molinatá opět říjí,tak se chodíme procházet a pást..Mám pocit,že musí prasknout
V práci nic moc,už se to krátí,ale o to je to tam nepříjemnější...chjo...Už aby to bylo za mnou
Tak mějte krásný den a ať nám to v práci rychle uteče!![]()
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Leni,Peti,fotečky pěkné,však si nedělejte hlavu. Příště to bude jistě bez chybiček
V práci nic moc,už se to krátí,ale o to je to tam nepříjemnější...chjo...Už aby to bylo za mnou
Donré ráno všem..v HK zatím neprší,ale během dne něco spadne..
rocky
napsal(a):
Donré ráno všem..v HK zatím neprší,ale během dne něco spadne..
Nazdárek,
já jsem dneska nějaká nedospalá, dala bych si ještě tak min tři hodinky v peřinách. Asi jarňoletní únava, nebo co.
Včera jsme byly s Arnoštem u veta na předoperační krev. Řval jako protrženej už v čekárně, veta nemá moc v lásce, mno a vzít mu krev byl nadlidskej úkol, tři jsme na něm neželi a stejně chuděra měl dost síly...tak zítra jde na operaci. Mysleta na něj, ráno v půl deváté.
haisovad
napsal(a):
Nazdárek,
já jsem dneska nějaká nedospalá, dala bych si ještě tak min tři hodinky v peřinách. Asi jarňoletní únava, nebo co.
Včera jsme byly s Arnoštem u veta na předoperační krev. Řval jako protrženej už v čekárně, veta nemá moc v lásce, mno a vzít mu krev byl nadlidskej úkol, tři jsme na něm neželi a stejně chuděra měl dost síly...tak zítra jde na operaci. Mysleta na něj, ráno v půl deváté.
Chuděra Arnoštek..Moc mu budem držet palečky a ať je statečnej, však už je to velkej chlap.
Když jsem byla u svýho bveta v ordinaci,kobyle pro razitko, byl tam děsně statečnej labrador, nemohli ho ani dostat do ordinaci a ještě se tam strachy pochcal..Hrdina
rocky
napsal(a):
Chuděra Arnoštek..Moc mu budem držet palečky a ať je statečnej, však už je to velkej chlap.
Když jsem byla u svýho bveta v ordinaci,kobyle pro razitko, byl tam děsně statečnej labrador, nemohli ho ani dostat do ordinaci a ještě se tam strachy pochcal..Hrdina
čus ženy...
rocky
napsal(a):
On je taky posera, doma skáče do auta a to s ním jezdíme autem jen k veterináři...a u veta se zapříčí mezi futra a nee, prostě šprajc...fakt v čekárně bulel jako kdyby ho vraždili, neudělám s tím nic...
A ještě si na zádech rozškrábal asi nejakej kousanec tak má oholený záda, no vypadá jako kdybychom ho tejraly...
Jsem říkala, celej život mu nic není a teď v jeho deseti letech má furt něco.
haisovad
napsal(a):
On je taky posera, doma skáče do auta a to s ním jezdíme autem jen k veterináři...a u veta se zapříčí mezi futra a nee, prostě šprajc...fakt v čekárně bulel jako kdyby ho vraždili, neudělám s tím nic...
A ještě si na zádech rozškrábal asi nejakej kousanec tak má oholený záda, no vypadá jako kdybychom ho tejraly...
Jsem říkala, celej život mu nic není a teď v jeho deseti letech má furt něco.
Noooo pracantky dneska fakt jedeeem..![]()
rocky
napsal(a):
Mám toho mpoc musím makat...
rocky
napsal(a):
Já jsem teďka dokydala šéfovic akvárko, totál bordel, to vám povim. Jen se krmily a asi tři roky se jim nečistily kamínky ani nevyměňovala voda...buj ble
Já jsem starání se o akvárko zdědila a totál nevěděla co s tím...mno tak byla generálka, výměna 150 l vody a nanošení nové. Mno rybičky v akvárku nejsou vidět ale snad se to ustálí...Kubišovou na mě...
Ale už jsem tu, ještě si dojdu na cígo...
haisovad
napsal(a):
Já jsem teďka dokydala šéfovic akvárko, totál bordel, to vám povim. Jen se krmily a asi tři roky se jim nečistily kamínky ani nevyměňovala voda...buj ble
Já jsem starání se o akvárko zdědila a totál nevěděla co s tím...mno tak byla generálka, výměna 150 l vody a nanošení nové. Mno rybičky v akvárku nejsou vidět ale snad se to ustálí...Kubišovou na mě...
Ale už jsem tu, ještě si dojdu na cígo...
Jdu vás jen pozdravit, INTRASTAT
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
slunečka, tak nějak jsem vám popsala svou situaci na ***..
dnešní počasí tomu zcela odpovídá, byla bych schopna brečet pomalu na povel...
aspoň ěnjaký hezký obrázek:)
kukinatost
napsal(a):
slunečka, tak nějak jsem vám popsala svou situaci na ***..
dnešní počasí tomu zcela odpovídá, byla bych schopna brečet pomalu na povel...
aspoň ěnjaký hezký obrázek:)
na té Lysé bylo božsky, aspoń nějaké odreagování...
kukinatost
napsal(a):
na té Lysé bylo božsky, aspoń nějaké odreagování...
cestou na vrchol..:)
kukinatost
napsal(a):
cestou na vrchol..:)
Nádherné foto, uplně závidím....
klawdie
napsal(a):
Nádherné foto, uplně závidím....
Hele bílou jste tak ještě nedávali? A co Jerýýýýk?
haisovad
napsal(a):
Hele bílou jste tak ještě nedávali? A co Jerýýýýk?
bylo tam naprosto božsky...:)
a jsem za Sabulu a vaše ořoidy fest ráda, že si můžou pořádně nacpat břucha a rovnou i vyhodit z kopýtka:)
klawdie
napsal(a):
Fotil Ritchi
ni ni, my jsme byli v grupě:))
a vzhůru..
rocky
napsal(a):
Fotky budou až zítra..já nevím Evčo taky mě to napadlo, že by to pro něj bylo supr,ale netuším jak je ted hodně širokej..změřím i šířku mezi ojkama
A chrněj....
Holkýýýý, co budete dneska provádět? Já zase do Kloko nejede, furt ještě nemáme šemíka zprovozněnýho, ale asi půjdu k Evče a Gastonovi...připravíme mu nějakou práci...
tu on tůůůůze rád. Atlet jeden
haisovad
napsal(a):
A chrněj....
Holkýýýý, co budete dneska provádět? Já zase do Kloko nejede, furt ještě nemáme šemíka zprovozněnýho, ale asi půjdu k Evče a Gastonovi...připravíme mu nějakou práci...
tu on tůůůůze rád. Atlet jeden
jako vždy udělám tý mojí lásce čistý pelíšek a připravým krmení, a možná na něj hodím sedlo, aby záda nezapoměli...