Čtvrtek v práci -ifauňáčky neskácí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2008 06:11

Čest holky, jsem tu dneska už od 6, tož se docela nudím Dnes končím kolem poledne a jedu s kámoškou na proklepnutí do nové práce. Mimochodem, je to ke koním

19.6.2008 06:16

lanika napsal(a):
Čest holky, jsem tu dneska už od 6, tož se docela nudím Dnes končím kolem poledne a jedu s kámoškou na proklepnutí do nové práce. Mimochodem, je to ke koním

No a když už mám trpět samomluvou, tož včera jsem byla na jízdárně, Honzíkovi jsem dala poprvé ozuby na vyzkoušení, holky šlapal jak hodinky Pracovali jsme hlavně na prostornějším cvalu a podařilo se. Dokonce mi nacválal i z couvání, to nikdy neexistovalo Nevím zda to bylo šroubkami, nebo měl prima den, nebo těmi 2 pivami co jsem měla před tím Každopádně mám velikou radost.

19.6.2008 06:19

lanika napsal(a):
No a když už mám trpět samomluvou, tož včera jsem byla na jízdárně, Honzíkovi jsem dala poprvé ozuby na vyzkoušení, holky šlapal jak hodinky Pracovali jsme hlavně na prostornějším cvalu a podařilo se. Dokonce mi nacválal i z couvání, to nikdy neexistovalo Nevím zda to bylo šroubkami, nebo měl prima den, nebo těmi 2 pivami co jsem měla před tím Každopádně mám velikou radost.

Hele a tahle fotka je super.....Stojí úplně stejně, se z nich poseru Už ani nevím, jaké by to bylo bez Oskiho. Nechci na to pomyslet.....Jo a je to jasňačka, Oskárek jede VT

19.6.2008 06:22

lanika napsal(a):
Hele a tahle fotka je super.....Stojí úplně stejně, se z nich poseru Už ani nevím, jaké by to bylo bez Oskiho. Nechci na to pomyslet.....Jo a je to jasňačka, Oskárek jede VT

Vy všecki ještě chrníte, že????? No, když se podívám na hodiny, teprve bych dávala koníkům snídani No nic, pujdu něco dělat, ať nevypadám, že jsem ťáplá na hlavu a povídám si tady s obrázky

19.6.2008 06:39

lanika napsal(a):
Vy všecki ještě chrníte, že????? No, když se podívám na hodiny, teprve bych dávala koníkům snídani No nic, pujdu něco dělat, ať nevypadám, že jsem ťáplá na hlavu a povídám si tady s obrázky

Ahoj lenulo, je dobře že aspon tvoj úň tě těší...a Oskimu a samozřejmě Honzulovi budem držet pěstičky!!!!
Ja včera mladýmu na záda hodila sedlo a šli jsme na krokovku na pul hodky...hotovej andílek...jako vždy!

19.6.2008 07:34

klawdie napsal(a):
Ahoj lenulo, je dobře že aspon tvoj úň tě těší...a Oskimu a samozřejmě Honzulovi budem držet pěstičky!!!!
Ja včera mladýmu na záda hodila sedlo a šli jsme na krokovku na pul hodky...hotovej andílek...jako vždy!

ženský kde se zas flákáte???

19.6.2008 07:48

klawdie napsal(a):
ženský kde se zas flákáte???

Klári, uděl jim ifauňáckou důtku za pozdní příchod. SAKRIŠ!!!!! No a dneska se jedu podívat za Jami od Káti Snad budou venku a podaří se mi tu krasavici blejsknout

19.6.2008 07:52

lanika napsal(a):
Klári, uděl jim ifauňáckou důtku za pozdní příchod. SAKRIŠ!!!!! No a dneska se jedu podívat za Jami od Káti Snad budou venku a podaří se mi tu krasavici blejsknout

Juuu tak to závidím, je to kočanda na fotkách a co teprve na živo!

19.6.2008 07:53

lanika napsal(a):

Dobré ránko..Dnes mě čeká odpolední,tak zas pobíhám a poklízím..
Molinatá stále jještě říjí,tak se chodíme procházet..A Safí začíná být příjemnějšíAle 7.7 jde na kastraci...

19.6.2008 07:55

klawdie napsal(a):
Juuu tak to závidím, je to kočanda na fotkách a co teprve na živo!

Taky jsem zvědavá Kláruša a neprovokuj tím vaším rybníčkem, ten zase závidím já

19.6.2008 08:10

molly napsal(a):
Dobré ránko..Dnes mě čeká odpolední,tak zas pobíhám a poklízím..
Molinatá stále jještě říjí,tak se chodíme procházet..A Safí začíná být příjemnějšíAle 7.7 jde na kastraci...

Dobré ranko,
tak poslušně hlásím že poslední klokočské hříbátko je na světě, včera kolem deváté Askonka bez dozoru přivedla na svět nádhernou hnědou klisničku s jednou zadní bílou...takže alespoň jedna kobylka se povedla
MNo a ukážu vám, jak vypadá vlk převlíklej za babičku...

19.6.2008 08:14

haisovad napsal(a):
Dobré ranko,
tak poslušně hlásím že poslední klokočské hříbátko je na světě, včera kolem deváté Askonka bez dozoru přivedla na svět nádhernou hnědou klisničku s jednou zadní bílou...takže alespoň jedna kobylka se povedla

Ahoj...

Marod vypadá dobře Ke kobylce gratuluji...

19.6.2008 08:17

haisovad napsal(a):
Dobré ranko,

Dobré ráno...
Danny hrozně moc gratuluji k dalšímu přírustku, včera jsem si na něj dala pivko když to ségra četla!!!Už se těším na fotečky prcka!!

Zuzi přežij to na odpoledním a jak to dopadlo s tím stolkem jela jsi tam nebo nakonec ne?

Leni vy jste šikulové, včera byl teda na práci hic ale my taky neodolali a vyrazili..S ozubama jsem ještě nebyla, zatím nebyli potřeba je sucho. A kdopak pojede Oskárka na VT

Tady foto sulky

19.6.2008 08:22

rocky napsal(a):
Dobré ráno...
Danny hrozně moc gratuluji k dalšímu přírustku, včera jsem si na něj dala pivko když to ségra četla!!!Už se těším na fotečky prcka!!

Zuzi přežij to na odpoledním a jak to dopadlo s tím stolkem jela jsi tam nebo nakonec ne?

Leni vy jste šikulové, včera byl teda na práci hic ale my taky neodolali a vyrazili..S ozubama jsem ještě nebyla, zatím nebyli potřeba je sucho. A kdopak pojede Oskárka na VT

Tady foto sulky

Ty jo, s ozubama nemám vůbec skušenosti. Ale pochopila jsem, že jsou to nějaký jakoby "špunty u kopaček" aby se koník za mokra neklouzal? A to se tam jako nějak šroubuje? Spíše se to používá jen na mokrou trávu ne? Hele v tomhle se nechám poučit...
Klisnička je prej takovej drobeček, na to, že byla v mamině o 14 dní déle. Mno takže Le Patronka...co nejdříve dodám fotky, jen dneska museme dělat se senem...a zítra asi budeme balíkovat
Dneska jedeme s Arnoštem na převaz...
Ještě jedna satelitní babička...

19.6.2008 08:23

rocky napsal(a):
Dobré ráno...

Tady foto sulky

Mám pro Vás taky pár new fotek
- nejdřív trénink

19.6.2008 08:24

rocky napsal(a):
Mám pro Vás taky pár new fotek
- nejdřív trénink

19.6.2008 08:26

rocky napsal(a):

Takhle šlape když se uvolní, jen to dá tak 10-15min práce ale pak ji můžu vodit na malíčkách

19.6.2008 08:27

rocky napsal(a):
Takhle šlape když se uvolní, jen to dá tak 10-15min práce ale pak ji můžu vodit na malíčkách

19.6.2008 08:30

rocky napsal(a):
a hop

A musím se pochlubit, po dlouhé době mi tam ségra zas postavila barák, i když na fotce mě to přijde malé. 125cm a vyskakovala skvěle

19.6.2008 08:31

rocky napsal(a):
A musím se pochlubit, po dlouhé době mi tam ségra zas postavila barák, i když na fotce mě to přijde malé. 125cm a vyskakovala skvěle

dost mě a ted další aktéři co byli s náma

Jerrynek mě odvezl na jízdárnu a pak si tam hamal

19.6.2008 08:32

rocky napsal(a):
dost mě a ted další aktéři co byli s náma

Jerrynek mě odvezl na jízdárnu a pak si tam hamal

byl spokojenej

19.6.2008 08:33

rocky napsal(a):
byl spokojenej

a byl s náma i marod Sahibek

19.6.2008 08:33

rocky napsal(a):
a byl s náma i marod Sahibek

a měl sedlo

19.6.2008 08:34

rocky napsal(a):
a měl sedlo

a cestou zpět jsme hopli do vody

19.6.2008 08:35

rocky napsal(a):

všichnííí

19.6.2008 08:35

rocky napsal(a):

jo a já měla v botičkách kaluž, to je nezvyk, jsem ji velejvala z bot..

19.6.2008 08:36

rocky napsal(a):
všichnííí

kam mám ty nohy složit

klawdie napsal(a):

Sahib ted vozí "turisty" když nic jeného zatím nejde

klawdie napsal(a):

ségra s Jerrym trochu řádila.

19.6.2008 08:37

rocky napsal(a):
ségra s Jerrym trochu řádila.

a to by stačilo

19.6.2008 08:38

rocky napsal(a):
všichnííí

Hehehe, kdopak to sedí na šediváčkovi?
Grant měl včera druhé narozeniny tak mi Janča poslala nové fotky...jukejte na krasavce

19.6.2008 08:39

rocky napsal(a):
a to by stačilo

Ach táááák turisty... už možná tušímJanča a Grand...(doufám že me Jana jnezabije)

19.6.2008 08:41

rocky napsal(a):
a to by stačilo

kámoš chtěl povozit, je hozně nadšenej a Bábulák má aspon změnu...a nějakou činnost...
a co poseldní foto s jeríkem kdy se mi po dlouhém usilí podařiklo přemluvit ho na zadní:) prej mlaskni

19.6.2008 08:50

klawdie napsal(a):
kámoš chtěl povozit, je hozně nadšenej a Bábulák má aspon změnu...a nějakou činnost...
a co poseldní foto s jeríkem kdy se mi po dlouhém usilí podařiklo přemluvit ho na zadní:) prej mlaskni

ten GRAND má super lysinku,je to krasavec, Danny včera to byla příjemná zprávička, však jsme malou hnedka zapili:) tak to se budem k tobě muset zase vypravit:))))

19.6.2008 08:51

klawdie napsal(a):

tady je

19.6.2008 08:54

rocky napsal(a):
tady je

Dneska jsem ráno pouštěla smečku a takhle se chce moji hyperaktivní borderce ráno z pelíšku...To je přemlouváního..

19.6.2008 08:54

rocky napsal(a):
tady je

pěkný fotejšn...
Mno ať už jste tady...

19.6.2008 08:55

rocky napsal(a):
Dneska jsem ráno pouštěla smečku a takhle se chce moji hyperaktivní borderce ráno z pelíšku...To je přemlouváního..

devítikilový sportovec Tom, byl na nočním tahu

19.6.2008 08:55

rocky napsal(a):
devítikilový sportovec Tom, byl na nočním tahu

čičiči

19.6.2008 08:56

haisovad napsal(a):
pěkný fotejšn...
Mno ať už jste tady...

neříkej dvakrát, zatím na víkend extra plán nemám:))))

19.6.2008 08:57

lanika napsal(a):

A ještě vám musím ukázat náš novej přírustek, Honzík si udělal radost. je to kabriolet, tak snad mi ho Danny k tobě někdy pujčí

19.6.2008 08:57

rocky napsal(a):
čičiči

Tom alis kočka co snědla další kočku...strašný obřisko..kubišovou na Vás!

19.6.2008 08:58

rocky napsal(a):
A ještě vám musím ukázat náš novej přírustek, Honzík si udělal radost. je to kabriolet, tak snad mi ho Danny k tobě někdy pujčí

Juuu vidíš to ssegra to bylo bylo superový, tak ho domluv na víkend:))))

19.6.2008 09:01

klawdie napsal(a):

Neblázni ségra, cožpak nevíš že o víkendu je tunning v HK??? A každej chlap se svým autem tam musí jet

19.6.2008 09:02

klawdie napsal(a):

No ozuby se uplatňují především když je měkčeji, ale není to pravidlem. Honzíkovi to hodně klouže i když je příliš sucho a včera jako by si byl o něco jistější.. Dala jsem mu je hlavně aby si na to zvyknul, at s něma napoprvé nejede hned parkurek. Každopádně by to mělo pomoct i u skákání, ikdyž je sucho. Viz třeba ted na oprácku, než se koník odrazil, sjal min 20 cm dopředu a pak z jedné nohy odskočil A to bylo sucho, ale bohužel skosená tráva a nechána na zemi

19.6.2008 09:31

lanika napsal(a):
No ozuby se uplatňují především když je měkčeji, ale není to pravidlem. Honzíkovi to hodně klouže i když je příliš sucho a včera jako by si byl o něco jistější.. Dala jsem mu je hlavně aby si na to zvyknul, at s něma napoprvé nejede hned parkurek. Každopádně by to mělo pomoct i u skákání, ikdyž je sucho. Viz třeba ted na oprácku, než se koník odrazil, sjal min 20 cm dopředu a pak z jedné nohy odskočil A to bylo sucho, ale bohužel skosená tráva a nechána na zemi

Tak holky sulka je prodaná. Zájemců bylo hafo, jsem ráda, že ji bude konečně někdo využívat, byla by ji škoda

19.6.2008 10:41

rocky napsal(a):
Tak holky sulka je prodaná. Zájemců bylo hafo, jsem ráda, že ji bude konečně někdo využívat, byla by ji škoda

makáte cooo....my jdem zachvilku na rozlučkovou párty, jeden z rakváčů jde do důchodu..

19.6.2008 10:48

klawdie napsal(a):
makáte cooo....my jdem zachvilku na rozlučkovou párty, jeden z rakváčů jde do důchodu..

Taky bych šla už do důchodu...
občas mě to tady pěkně nervuje, ale zatnout zuby a datlovat dál...
Péťo, to byl teda fofr s tím prodejem, ti málem urvali roce
Ty jo, ten ryblík je luxusní, fakt závist
Ale naše Jizera taky není k zahození, no na plaveni to není ale alespoň něco

19.6.2008 10:52

haisovad napsal(a):
Taky bych šla už do důchodu...
občas mě to tady pěkně nervuje, ale zatnout zuby a datlovat dál...
Péťo, to byl teda fofr s tím prodejem, ti málem urvali roce
Ty jo, ten ryblík je luxusní, fakt závist
Ale naše Jizera taky není k zahození, no na plaveni to není ale alespoň něco

Neboj Danny tam není větší hloubka než vidíš...je to mělký ale naštestí rybníku máme v okolí vícero, akorát ten nejlepší vždycky obloží lidi a koupóu se tam ač tam máme mnohem větší právo chodit než oni, vyhazují nás...přitom to je ryvbník chovný a né žádné veřejné koupaliště tudíž tam nemají co dělat oni, máme to pořešené jak s hajným tak s cajtama, takže my se jen klidíme na druhou stranu od lesa kam lidi nechodí, ale štvou mě....

19.6.2008 11:00

klawdie napsal(a):
Neboj Danny tam není větší hloubka než vidíš...je to mělký ale naštestí rybníku máme v okolí vícero, akorát ten nejlepší vždycky obloží lidi a koupóu se tam ač tam máme mnohem větší právo chodit než oni, vyhazují nás...přitom to je ryvbník chovný a né žádné veřejné koupaliště tudíž tam nemají co dělat oni, máme to pořešené jak s hajným tak s cajtama, takže my se jen klidíme na druhou stranu od lesa kam lidi nechodí, ale štvou mě....

Hele to v Rakousích jsou celé léto "pionýrský lágry" a děti taky obklopí veškeré vlezy do Jizery... Tak také nervim, chodím nad ně a případné koblihy plují na pražácké dětičky...

19.6.2008 11:09

klawdie napsal(a):

že Vám sem pletu ale já právě loni od našich rybářů dostala pěkně seřváno, co že to taham jako koně do rybníka, že tam nemají co dělat, že bůhví jak ryby nakazí a že jediné místo kam zvířata smí je řeka. ajestli nás tam ještě někdy uvidí tak to hlásí na policic apokuta bude už nevím jaká. Tak teď jsem z toho jelen

19.6.2008 11:10

lanika napsal(a):

Holky,přišlo mi pár foteček

Nakládáme a pofrčíme...

19.6.2008 11:11

molly napsal(a):

Nakládáme a pofrčíme...

Nevěsta a taťka

19.6.2008 11:12

molly napsal(a):

Nakládáme a pofrčíme...

Jde se na hrad...

19.6.2008 11:13

molly napsal(a):
Jde se na hrad...

Ještě tuhle,bylo opentleno vše

19.6.2008 11:14

molly napsal(a):

Nezbytní členové rodiny..

19.6.2008 11:15

molly napsal(a):

My jsme tu taky

19.6.2008 11:16

molly napsal(a):
My jsme tu taky

Jeden pro nevěstu,druhej pro ženicha..

19.6.2008 11:17

molly napsal(a):
My jsme tu taky

štěstím zářící...

19.6.2008 11:19

lanika napsal(a):

Oslava byla veselá...

19.6.2008 11:20

lanika napsal(a):

A stačí... Bylo to krásné.... Zatím mám jen drteček fotek...Ostatní,až budou hotova CD a filmek

19.6.2008 11:31

rocky napsal(a):
čičiči

Jé ten je ale vykrmenej, taky jsem měla podobně zbarvenou kočku až na ten puntík na čumáčku, ale ta držela štíhlou linii, koťata jí dala žvdycky pěkně zabrat.

19.6.2008 11:33

molly napsal(a):
A stačí... Bylo to krásné.... Zatím mám jen drteček fotek...Ostatní,až budou hotova CD a filmek

To musela být nádherná svatba!!

19.6.2008 11:53

lanika napsal(a):

Čus všem, jdu jen pozdravit, mám službu u koňouchů a jen jsem odskočila domů pro oběd... ale faunu si neodpustím
Včera jsme měli první trénink s černou, odcházeli jsme trochu v depresi, ale s nadějí, že bude líp fotky nemám, páč fotograf zklamal, snad příští týden, už jsem to dohodla na každou středu...
Hadřík se od rána fláká ve výběhu, hrála jsem si na kadeřnici, tak vypadá jak trubka odpolko vyfotím...
Tak se tu zas mějte a zítra se tu možná zas jen mihnu, opět budu házet lopatou a vidlema
Pááááá
Foto - příprava na přenosy Eura

19.6.2008 11:57

lanika napsal(a):

Tak holky, já za 15 min taky upaluju pryč, jedu k těm koníkům, pak domů sklidit moje mimina a pak hned k mamce na oslavu. Večer mi snad vyjde vzít Honzucha na lonž Hezký den. Jo a Zuzi, fotečky opravdu kouzelné

19.6.2008 11:59

lanika napsal(a):
Tak holky, já za 15 min taky upaluju pryč, jedu k těm koníkům, pak domů sklidit moje mimina a pak hned k mamce na oslavu. Večer mi snad vyjde vzít Honzucha na lonž Hezký den. Jo a Zuzi, fotečky opravdu kouzelné

Leni papapa

19.6.2008 12:01

molly napsal(a):
Leni papapa

Tak pozdravuj Jami...

19.6.2008 12:03

klawdie napsal(a):
Tak pozdravuj Jami...

Se tam hrozně těším jo a držte palce Monice, pokud to klapne a ji tam přijmou, budem mít kde jezdit na písku

19.6.2008 12:39

lanika napsal(a):

Holky ,papa..Končím pro dnešek taky..Půjdu nachystat krmení na večer,pomazlit tu rozháranou potvoru na zahradě a pak pomalu do rachoty..
Krásný zbytek dne...

19.6.2008 12:43

molly napsal(a):

Zuzo vy ste tam braly i Bobana, tak to je bomba, tak me stve ze jsem nemohla prijet, ale domluv to s Martou a uskutecnime tu melounovou party(nuzky s sebou)

19.6.2008 12:46

radule napsal(a):
Zuzo vy ste tam braly i Bobana, tak to je bomba, tak me stve ze jsem nemohla prijet, ale domluv to s Martou a uskutecnime tu melounovou party(nuzky s sebou)

Radulinko,fotky s Bobanem mi přišly dnes v noci jj,bez něj to nemohlo být..A na koni pak seděli oba!Jen ty další fotky budou až později...

19.6.2008 15:08

molly napsal(a):
Holky ,papa..Končím pro dnešek taky..Půjdu nachystat krmení na večer,pomazlit tu rozháranou potvoru na zahradě a pak pomalu do rachoty..
Krásný zbytek dne...

Holky, jsem v jednom kole, musela jsem neodkladně něco bleskurychle dodělat...a za chvíli si pro mě přijede ségra a jedeme s arnoštem na převaz...tak papík zítra,Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík