Ahoj,tak kdo byl v Lošticích na Cross Country? Přidávejte dojmy a fotečky!!! Mi jsme byli první v crosu,porazili jsme našeho Olympionika J.Hatlu....
janinka1
napsal(a):
Ahoj,tak kdo byl v Lošticích na Cross Country? Přidávejte dojmy a fotečky!!! Mi jsme byli první v crosu,porazili jsme našeho Olympionika J.Hatlu....
a ještě Janča Neklová s Cejlonem a Herosem...:-)
janinka1
napsal(a):
a ještě Janča Neklová s Cejlonem a Herosem...:-)
a další....hned na začátku hezký pád....
janinka1
napsal(a):
a další....hned na začátku hezký pád....
a další mega skok..
janinka1
napsal(a):
a další mega skok..
další fotečky a podrobnosti na www.trenerkajanicka.websnadno.cz ....
janinka1
napsal(a):
další fotečky a podrobnosti na www.trenerkajanicka.websnadno.cz ....
ahoj tak to jsi fotila na stejném skoku.
janinka1
napsal(a):
Ahoj,ano ten rozkošný šimlík je Ivorek..Znáš?
Jj, znám jej od jednoho roku až do doby jeho prodeje z Albertovce.Taky jeho mami Veru a vlastně i tatíka Ikara z jeho působení na Albertovci...fotky bohužel nemám, jen maminku, ale to bych musela naskenovat.
Co vlastně koník dělá, rekreačku nebo bude sportovat? Obsedal ho a jezdil můj bývalý a nemohl si ho vynachválit, byl od obsednutí strašně hodný,ať už na jízdárně či v terénu a hlavně velice schopný...když si vzpomenu, co předváděl v hale při volnosti.....Fakt úžasné zvířátko.
To mě vždycky potěší, když narazím na nějakého "našeho " koníka, kolikrát odcházejí s nejistou budoucností a za pár roků se divíme, cože nám to vlastně prošlo pod rukama
kokinka
napsal(a):
Jj, znám jej od jednoho roku až do doby jeho prodeje z Albertovce.Taky jeho mami Veru a vlastně i tatíka Ikara z jeho působení na Albertovci...fotky bohužel nemám, jen maminku, ale to bych musela naskenovat.
Co vlastně koník dělá, rekreačku nebo bude sportovat? Obsedal ho a jezdil můj bývalý a nemohl si ho vynachválit, byl od obsednutí strašně hodný,ať už na jízdárně či v terénu a hlavně velice schopný...když si vzpomenu, co předváděl v hale při volnosti.....Fakt úžasné zvířátko.
To mě vždycky potěší, když narazím na nějakého "našeho " koníka, kolikrát odcházejí s nejistou budoucností a za pár roků se divíme, cože nám to vlastně prošlo pod rukama
Ahoj,no majitelka si ho přiježďuje na parkury,je moc šikovnej a patří mezi mé oblíbence.Vždycky když přijdu do ohrady,tak přiběhne,dám mu pamlsek a kousek popojdu a on zase přijde a tak,chodí za mnou jak ocásek a ví,že vždycky dostane odměnu.Je to naše zlatíčko...i když ostatní koníky v ohradě někdy pěkně prožene