Zase to pondělíí..ale pracovat se musíí!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2008 08:26
rocky

XXX.XXX.0.1

Holky přeji hezký dne všem, u nás se ráno trochu bouřilo,ale je pořád tak nechutné vedro jako včera.. Co víkend?

23.6.2008 08:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Holky přeji hezký dne všem, u nás se ráno trochu bouřilo,ale je pořád tak nechutné vedro jako včera.. Co víkend?

zdar.máš fotečky z pastvy...

23.6.2008 08:30
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
zdar.máš fotečky z pastvy...

U mě víkend pracovní. V sobotu Honzík odpočíval, v neděli makal na lonži a ndes vyrazíme do kopečků. Snad nezačne pršet, nějak se to tady zatahuje, ale je hrozné dusno

23.6.2008 08:34
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
U mě víkend pracovní. V sobotu Honzík odpočíval, v neděli makal na lonži a ndes vyrazíme do kopečků. Snad nezačne pršet, nějak se to tady zatahuje, ale je hrozné dusno

Mám, je hodím asi na bílou..
Tady je Leni taky dusno, ale nic z té bouřky nebylo..Já jsem měla v sobotu moje koníky celý den na pastvině,tak byli jak koule nažraný když jsme pro ně večer šly a včera jsem byla číst kámošce z vedlejší vesnice úlohu na ZZVJ..

23.6.2008 08:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Mám, je hodím asi na bílou..
Tady je Leni taky dusno, ale nic z té bouřky nebylo..Já jsem měla v sobotu moje koníky celý den na pastvině,tak byli jak koule nažraný když jsme pro ně večer šly a včera jsem byla číst kámošce z vedlejší vesnice úlohu na ZZVJ..

No a já aby mě to nebylo líto dostala na starost Pepře a malou černou Andulu, tak jsem se zas po dlouhé době projela na uplně cizím koníkovi, byl moc hodný a Anča nás poslušně následovala...a večer mě pobavil když jsme pro ně šli, asi si pamatoval kdo ho tam odvedl, tak když jsme tam postavali na pastvině přišel ze zadu ke ke mě a že už by jsme jako mohli jít domů....hehe to mě pobavil:)

23.6.2008 08:50
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
No a já aby mě to nebylo líto dostala na starost Pepře a malou černou Andulu, tak jsem se zas po dlouhé době projela na uplně cizím koníkovi, byl moc hodný a Anča nás poslušně následovala...a večer mě pobavil když jsme pro ně šli, asi si pamatoval kdo ho tam odvedl, tak když jsme tam postavali na pastvině přišel ze zadu ke ke mě a že už by jsme jako mohli jít domů....hehe to mě pobavil:)

Čves děvušky,
já jsem měla víkend totálka pracovní. V pátek seno, příprava na balikování, v sobotu otočit, převezli jsme ze sadu dva valníky na louku aby to pořádně doschlo. Pak jsem měla večer sraz od základky, tak jsme pokecali a já byla o půlnoci doma...mno a včera se balíkovalo a byla jsem se podívat na veřejňáčku na Gastona a Evču...Šli 60 cm, gaston vyčůránek přemejšlel jak to udělat aby to nemusel skákat ale nakonec se s Evčou dohodli a přešli všechno...

23.6.2008 08:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Čves děvušky,
já jsem měla víkend totálka pracovní. V pátek seno, příprava na balikování, v sobotu otočit, převezli jsme ze sadu dva valníky na louku aby to pořádně doschlo. Pak jsem měla večer sraz od základky, tak jsme pokecali a já byla o půlnoci doma...mno a včera se balíkovalo a byla jsem se podívat na veřejňáčku na Gastona a Evču...Šli 60 cm, gaston vyčůránek přemejšlel jak to udělat aby to nemusel skákat ale nakonec se s Evčou dohodli a přešli všechno...

Jinak jak jsme včera zbalikovali tak asi za hodinu průtrž mračen, kapky asi litrový...krásně to pročistilo vzduch, já nemusela zalejvat...
Takže nám seno vyšlo úplně přesně, nic nezmoklo, seníčko luxusní.
Jo a na tábor s Leušou nejedu, Marta se bojí té nákazy...ale budu tam mít půjčenou plňasku od kamarádky. Budu tam do čtvrtka av pátek huráááá k vám. Hele Péťo, chci se tě zeptat, co by si tak Jerýýýk přál k narozeninkám? Nesepsal ti nějakej seznámek? Nebo pokud se mu budeme na něco skládat tak se ráda přidám...abych nekupovala nějakou kravinu

23.6.2008 09:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jinak jak jsme včera zbalikovali tak asi za hodinu průtrž mračen, kapky asi litrový...krásně to pročistilo vzduch, já nemusela zalejvat...
Jo a na tábor s Leušou nejedu, Marta se bojí té nákazy...ale budu tam mít půjčenou plňasku od kamarádky. Budu tam do čtvrtka av pátek huráááá k vám. Hele Péťo, chci se tě zeptat, co by si tak Jerýýýk přál k narozeninkám? Nesepsal ti nějakej seznámek? Nebo pokud se mu budeme na něco skládat tak se ráda přidám...abych nekupovala nějakou kravinu

Tak hlavně Danny že máš náhradnici a užiješ si to s jinou, lepší neriskovat, by to pak hodně mrzelo, awspon se nebudeš sstrachovat...

23.6.2008 09:00
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):

Páni Gaston v pohybu vy Tak je fajn že se s Evčou pak domluvili!

Dárek? tak třebas to nové sedýlko můžeš, nejlépe skočku, velikost posedlí 17´komora 2-3, děkujííííí
Nene dělám si srandu, Jerryk by samozřejmě potřeboval plno věcí, ale když myslím dárky tak myslím jen něco symbolického- např. mrkvičku, chlepík, s tím si starosti nedělej, já budu hrozně ráda když dorazíš Ty!!

23.6.2008 09:01
cheyenne

XXX.XXX.176.253

rocky napsal(a):

Dobré ránko, já už mám za sebou hodinovou hadrovycházku, je tam pěknej pařák, když jsem vycházela, tak ještě bouřilo, bála jsem se, abych nezmokla a nakonec jsem se málem upekla

23.6.2008 09:06
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko, já už mám za sebou hodinovou hadrovycházku, je tam pěknej pařák, když jsem vycházela, tak ještě bouřilo, bála jsem se, abych nezmokla a nakonec jsem se málem upekla

O.K Péťo...
hele byl tam včera takovej bubík a jumpoval jak profík...

23.6.2008 09:09
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):

Snad se to u nás taky přežene jen tak. Potřebuju, aby do středy nepršelo, myslíte, že to vyjde? Jinak včera byl Oskárek makat. Vozil děti na akci a za pár hodin vydělal víc, než já za 2 dny v pizzerce. To je ale holomek, co? Večer jsem se byla s něma pomazlit ve stáji a oslovila jsem ho "dělníku" Jo a hlásím, že Triga má v ohradě 2 kamarády, jeden valášek dočasně, druhý už na stálo

23.6.2008 09:12
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Snad se to u nás taky přežene jen tak. Potřebuju, aby do středy nepršelo, myslíte, že to vyjde? Jinak včera byl Oskárek makat. Vozil děti na akci a za pár hodin vydělal víc, než já za 2 dny v pizzerce. To je ale holomek, co? Večer jsem se byla s něma pomazlit ve stáji a oslovila jsem ho "dělníku" Jo a hlásím, že Triga má v ohradě 2 kamarády, jeden valášek dočasně, druhý už na stálo

Dany a Gostonek suprový, přešli to teda bez problému????? Nás to čeká v sobotu a po pátečním treningu se neskutečně těším.

23.6.2008 09:13
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Jéé to je príma Leni, že tam už není sama samotinká
Taky bych potřebovala vzít moje koně na nějakou charitativní akci, peněz je snad čím dál míň..

23.6.2008 09:14
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Ty jo, tak Oskouš je takovej pracant? To je dobře...
Evi a co černá a tréninky? Jka pokračujete? Byl tam taky jeden čistej arab...12ti letej hřebec, pochopitelně ho zajímaly kobušky ale jen ze začátku pak se celkem uklidnil.

23.6.2008 09:15
cheyenne

XXX.XXX.176.253

rocky napsal(a):
Taky bych potřebovala vzít moje koně na nějakou charitativní akci, peněz je snad čím dál míň..

Dobrá fotka
Úplně vás chápu, mě se povedlo domluvit, že středeční tréninky si odpracuju na 11h. frčim k Vachutkovi, doukoupit zásoby krmení, tak mám taky radost, kolik tam zas necháme...

23.6.2008 09:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

no ted si jednu prošvihla tak jsem lucku vičinila že nic neřekla...gastonek valí!!!!!
Tak povídej přeháněj, jak to probíhalo, Danny...
Leni a to máš super že si takhle na sebe vydělá, to je dobře...aspon uleví tobě...

23.6.2008 09:18
cheyenne

XXX.XXX.176.253

haisovad napsal(a):
Evi a co černá a tréninky? Jka pokračujete? Byl tam taky jeden čistej arab...12ti letej hřebec, pochopitelně ho zajímaly kobušky ale jen ze začátku pak se celkem uklidnil.

Danny, ve středu nás trénink tak pěkně nakopnul, ale včera se mi skoro chtělo brečet, černá totál bez nálady, všechno bylo stylem "už mi dej pokoj", no, drtila jsem jí docela dlouho, až povolila... tak uvidíme, ve středu jdu trénovat jen já, Káťa je na dovolený, tak mám černou celej tejden na starost... ale je teď moc příjemná v boxe, stal se z ní naprostej mazlík... pořád nás přemlouvá, aby se mohla přes koberec podívat na novýho souseda... jmenuje se Romeo a říkají mu Julčo

23.6.2008 09:20
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):

Leni, Gaston je tučňák a nemá až takovou fyzičku, takže si po doskoku přešel v klídku do klusu a Evička ho prostě nemohla protlačit do cvalu, takže třetinu skoků přešli z klusu, pak se Evik naprdla a jednu tam Gastáčovi šoupla přes prdel a to jste měli vidět, cválal jak o život... Ale rozhodčím se to nelíbilo tak dostala nějaké třestné body za to použití biče...ale jí už fakt nic jiného nezbývalo, než jedna dobře mířená
Tady ještě Jurášek nebo tak nějak se jmenoval, fakt to bylo dělo...majitelka říkala, že to skáče jen tak pro rozptýlení, jinak zbytek života chodí s dětma hypošku

23.6.2008 09:29
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Leni, Gaston je tučňák a nemá až takovou fyzičku, takže si po doskoku přešel v klídku do klusu a Evička ho prostě nemohla protlačit do cvalu, takže třetinu skoků přešli z klusu, pak se Evik naprdla a jednu tam Gastáčovi šoupla přes prdel a to jste měli vidět, cválal jak o život... Ale rozhodčím se to nelíbilo tak dostala nějaké třestné body za to použití biče...ale jí už fakt nic jiného nezbývalo, než jedna dobře mířená
Tady ještě Jurášek nebo tak nějak se jmenoval, fakt to bylo dělo...majitelka říkala, že to skáče jen tak pro rozptýlení, jinak zbytek života chodí s dětma hypošku

No Oskaroidek byl takhle poprvé A navíc s ním byla segra a Monika, takže to byly jejich vychozené penízky. Oskárkovi jsem nechala jen na třásně do ohrady ale kdyby bylo takových akcí víc, vůbec bych se nezlobila No a holky, mi neříkejte, že když dáte jednu bičem na parkuru, jsou za to trestné body???? To slyším prvně

23.6.2008 09:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
No Oskaroidek byl takhle poprvé A navíc s ním byla segra a Monika, takže to byly jejich vychozené penízky. Oskárkovi jsem nechala jen na třásně do ohrady ale kdyby bylo takových akcí víc, vůbec bych se nezlobila No a holky, mi neříkejte, že když dáte jednu bičem na parkuru, jsou za to trestné body???? To slyším prvně

no už jsem o tomto slyšela ale přijde mi to absolutně ujetý, to toho koně mám slušně poprosit???

23.6.2008 09:36
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
no už jsem o tomto slyšela ale přijde mi to absolutně ujetý, to toho koně mám slušně poprosit???

Taky jsem na to čuměla jako puk...je pravda že nikdo jinej tam bič ani nepoužil ale nikdo tam nejel na ponclovi, všichni měli jízdárenský koně, který 60 přelezou sami...
Hele kdyby ho tam řezala ale dostal jednu nebo dvě a bylo vyřešeno...

23.6.2008 09:38
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

Neřeknu, kdyby se trestalo nějak za nadměrné používání, to bych chápala, alke jednu nebo dvě výchovné???? To si myslím, že by se nemělo za to trestat. Hold má každý jiný názor, no .....Co máte dnes k obídku? Jsem se ted dočetla, že máme tresku s hořčicí

23.6.2008 09:44
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Neřeknu, kdyby se trestalo nějak za nadměrné používání, to bych chápala, alke jednu nebo dvě výchovné???? To si myslím, že by se nemělo za to trestat. Hold má každý jiný názor, no .....Co máte dnes k obídku? Jsem se ted dočetla, že máme tresku s hořčicí

Tak tak už jsem to slyšela ze dvouch míst že trestání bičem je teď zakázáno.ale celkem by mě to zajímalo, co je na tom pravda. Hodím sem nové téma,třeba někdo ví víc..Jáí teda pokud kobyle nefláknu za neposlušnost tak na podruhý to udělá znova.nevím k čemu ty biče teda jsou..

23.6.2008 09:47
cheyenne

XXX.XXX.176.253

rocky napsal(a):
Tak tak už jsem to slyšela ze dvouch míst že trestání bičem je teď zakázáno.ale celkem by mě to zajímalo, co je na tom pravda. Hodím sem nové téma,třeba někdo ví víc..Jáí teda pokud kobyle nefláknu za neposlušnost tak na podruhý to udělá znova.nevím k čemu ty biče teda jsou..

Já jsem zatím věděla jen o nadměrném použití biče, na to by se ale jedna dvě výchovný vztahovat neměly....
Jsem vám zdokumentovala tejrání žebřiňáka

23.6.2008 09:47
cheyenne

XXX.XXX.176.253

cheyenne napsal(a):
Já jsem zatím věděla jen o nadměrném použití biče, na to by se ale jedna dvě výchovný vztahovat neměly....
Jsem vám zdokumentovala tejrání žebřiňáka

Velice rychle zjistil, že s chambonem se dá i žrát

23.6.2008 09:48
cheyenne

XXX.XXX.176.253

cheyenne napsal(a):
Velice rychle zjistil, že s chambonem se dá i žrát

...a vztekat, když je opraven

23.6.2008 09:50
cheyenne

XXX.XXX.176.253

cheyenne napsal(a):
...a vztekat, když je opraven

ale už je smířenej....

23.6.2008 10:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
ale už je smířenej....

Zadeček ještě dost chybí vid, ale jinak zbytek es spravil neuvěřitelně!

23.6.2008 10:19
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Zadeček ještě dost chybí vid, ale jinak zbytek es spravil neuvěřitelně!

Teda opět čumím jak puk Evi a jak to ted plánujete teda???? Nějaký čas se bude nasvalovat na lonži a pak už pomalu sednete???? Co řekl doktor na to skákání? Příští sezónu by už to mělo být O.k.? Nebo jsou tam nějaká omezení????

23.6.2008 10:22
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Teda opět čumím jak puk Evi a jak to ted plánujete teda???? Nějaký čas se bude nasvalovat na lonži a pak už pomalu sednete???? Co řekl doktor na to skákání? Příští sezónu by už to mělo být O.k.? Nebo jsou tam nějaká omezení????

Teda už zase vypadá lépe než před těma dvěma týdny jak jsi se dávala fotky...
pokroky jsou opravdu vidět. Klobouk dolů
Maxi odskok

23.6.2008 10:41
cheyenne

XXX.XXX.176.253

haisovad napsal(a):
Teda už zase vypadá lépe než před těma dvěma týdny jak jsi se dávala fotky...
pokroky jsou opravdu vidět. Klobouk dolů
Maxi odskok

Díky za pochvaly, jsme rádi, že hezky nabírá
Teď ho čekají cca dva měsíce na lonži, procházky, výběh a pak začnem pomalu sedat... teoreticky bysme mohli už teď, ale na ty jeho žebrácký záda fakt nepolezem... radši tomu dáme čas, odpočinek od sedla mu neuškodí...
Za ty dva měsíce už by měl být "normálně použitelný" pod sedlo, pomalu začít pracovat a brzo i skákat, příští sezóna by měla být už v pohodě... tak uvidíme...
On si zatím pořád vymýšlí nový bebíčka, teď bojujeme ještě s podlomem, ale vypadá to, že úspěšně....

23.6.2008 10:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Díky za pochvaly, jsme rádi, že hezky nabírá
Teď ho čekají cca dva měsíce na lonži, procházky, výběh a pak začnem pomalu sedat... teoreticky bysme mohli už teď, ale na ty jeho žebrácký záda fakt nepolezem... radši tomu dáme čas, odpočinek od sedla mu neuškodí...
Za ty dva měsíce už by měl být "normálně použitelný" pod sedlo, pomalu začít pracovat a brzo i skákat, příští sezóna by měla být už v pohodě... tak uvidíme...
On si zatím pořád vymýšlí nový bebíčka, teď bojujeme ještě s podlomem, ale vypadá to, že úspěšně....

Tak ho Evi lonžujte pak i stím sedle, je to malá váha ale aspon si záda začnou pomalu navykat...

23.6.2008 11:01
klafus

XXX.XXX.185.11

klawdie napsal(a):
Tak ho Evi lonžujte pak i stím sedle, je to malá váha ale aspon si záda začnou pomalu navykat...

Zdravím všechny, venku máme krásně..možná až moc. taky bych se nezlobila kdyby bylo o pár stupínku míň :-) Danny jesi dojedeš na Jerrykovi narozky, tak to by byla opravdu skvělý dárek :-) I já bych byla moc ráda :-))))
My jsme včerejší pařák strávili v řece :-)

23.6.2008 11:02
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):
Zdravím všechny, venku máme krásně..možná až moc. taky bych se nezlobila kdyby bylo o pár stupínku míň :-) Danny jesi dojedeš na Jerrykovi narozky, tak to by byla opravdu skvělý dárek :-) I já bych byla moc ráda :-))))
My jsme včerejší pařák strávili v řece :-)

Chvílema to tam vypadalo jak u moře, krásny stromy, písčitá plážička 8-)

23.6.2008 11:03
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):
Chvílema to tam vypadalo jak u moře, krásny stromy, písčitá plážička 8-)

Klukům se to moc líbilo. je to něco jinýho než stojatej rybník. sme se tam cáchali snad třičtrvtě hodiny :-)

23.6.2008 11:04
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):
Klukům se to moc líbilo. je to něco jinýho než stojatej rybník. sme se tam cáchali snad třičtrvtě hodiny :-)

No a jelikož sem zase za foťákem stála já, tak vlastní nemám,ale s Cardíkem a sndrejkou sem si hrála

23.6.2008 11:04
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):
No a jelikož sem zase za foťákem stála já, tak vlastní nemám,ale s Cardíkem a sndrejkou sem si hrála

.

23.6.2008 11:07
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):
.

A tohle je fakt geniální fotka. Andrejka nezvládala své nožky a trošku se jí zamotaly a hodila regulérní záda a jak to plesklo,tak se Cardík trochu lek :-D

23.6.2008 11:08
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):
A tohle je fakt geniální fotka. Andrejka nezvládala své nožky a trošku se jí zamotaly a hodila regulérní záda a jak to plesklo,tak se Cardík trochu lek :-D

Kurňa to je malinkatý :-( No ale stejně sem je zase hodila na svý rajče, tak pokud budete zvědaví, tam tam je zbytek :-)

23.6.2008 11:11
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

já už koukala a moc hezké

23.6.2008 11:12
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):
Kurňa to je malinkatý :-( No ale stejně sem je zase hodila na svý rajče, tak pokud budete zvědaví, tam tam je zbytek :-)

Teda odhaduju, že ty fotky z pastvin s Pepřem a malou černou fotila Klárka,tak tedy složím pochvaly jí. tra Pepřova- nožičky nahoře je opravdu unikátní

23.6.2008 11:13
klafus

XXX.XXX.185.11

rocky napsal(a):
já už koukala a moc hezké

už konečně známe cestu,tak tam někdy půjdem :-)

23.6.2008 11:14
klafus

XXX.XXX.185.11

klafus napsal(a):

To sou teda věci, učitel nás už vyhazuje z hodiny,že nás už nechce :-d tak já teda jdu . S některými paa u koní.

23.6.2008 11:15
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):

Což o to k řece trefím taky ale kudy jste slezli přímo k řece, byla tam dřív taková cestička u té závory ale voda ji při povodních dost zničila..

23.6.2008 11:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Což o to k řece trefím taky ale kudy jste slezli přímo k řece, byla tam dřív taková cestička u té závory ale voda ji při povodních dost zničila..

segra taky jsem se jicvh hned vyptávala, prej někde mezi stromama, tak někdy přivez dělo a vezmete všechny koníky a budu fotit....vypadá to tam opravdu užasně...

23.6.2008 12:22
pocahontaszuza

XXX.XXX.60.65

klawdie napsal(a):
segra taky jsem se jicvh hned vyptávala, prej někde mezi stromama, tak někdy přivez dělo a vezmete všechny koníky a budu fotit....vypadá to tam opravdu užasně...

ahojda devcata tak jak vam to jde v praci v tomhle prisernym vedru??fakt nezavidim:/

23.6.2008 12:42
pocahontaszuza

XXX.XXX.60.65

pocahontaszuza napsal(a):
ahojda devcata tak jak vam to jde v praci v tomhle prisernym vedru??fakt nezavidim:/

sem to nejak zakrikla tady je slejvka jako praseeee

23.6.2008 12:45
rocky

XXX.XXX.0.1

Takže dámy, takto v tuto chvíly vypadá Hradec. Slejvák, kroupy..počasí se s tím vůbec nesere!!

23.6.2008 12:47
klafus

XXX.XXX.248.21

Tak sem na chvíli zpět ještě jsem musela jít domů pracovat na no´tase. Tady je mrtě slejvák, až se bojim, že nám ty kroupy vysklej vokna Jako snažila semse dovolat Zuzce, jestli už není u koní,aby je zavřela...ale samozřejmě chyba spojení žejo

23.6.2008 12:48
klafus

XXX.XXX.248.21

klafus napsal(a):
Tak sem na chvíli zpět ještě jsem musela jít domů pracovat na no´tase. Tady je mrtě slejvák, až se bojim, že nám ty kroupy vysklej vokna Jako snažila semse dovolat Zuzce, jestli už není u koní,aby je zavřela...ale samozřejmě chyba spojení žejo

Tak doufám,že se to roudničce nějak elegantně vyhne

23.6.2008 12:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Tak doufám,že se to roudničce nějak elegantně vyhne

chceš mi říct že jsou koně venku???

23.6.2008 12:52
klafus

XXX.XXX.248.21

klawdie napsal(a):

No bavila sem se dnes se Zuzkou ve škole a ta mi povídala,že je tam ráno denisa vyhodila.... a pokud tam te´d ještě někdo není, tak nevím :-(

23.6.2008 12:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Jsem tu z oběda, taky ztaím bez srážek ale je venku voda cítit, asi to přijde co by dup...

23.6.2008 12:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
No bavila sem se dnes se Zuzkou ve škole a ta mi povídala,že je tam ráno denisa vyhodila.... a pokud tam te´d ještě někdo není, tak nevím :-(

Denisa težko,ted mi psala, ráno tam vubec nebyla, takže jou venku?????

23.6.2008 12:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jsem tu z oběda, taky ztaím bez srážek ale je venku voda cítit, asi to přijde co by dup...

Tak to Danny čekej, tady to trvalo deset minut ani né, ale mám kaluž v kanclu, tak zavřít okna a čekat....sodoma komora

23.6.2008 12:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Tak to Danny čekej, tady to trvalo deset minut ani né, ale mám kaluž v kanclu, tak zavřít okna a čekat....sodoma komora

Hehe, ale to samé co máte vy jsme měly včera v Rakousích...kapky litrový a pak to přišlo tak to zase odešlo...
Dneska mám doma kadeřnici, seběhne se celá vesnice a nechá se stříhat, barvit, foukat...tak zdrhám už v půl třetí domů. Přišla doma stracování

23.6.2008 13:05
klafus

XXX.XXX.248.21

haisovad napsal(a):
Hehe, ale to samé co máte vy jsme měly včera v Rakousích...kapky litrový a pak to přišlo tak to zase odešlo...
Dneska mám doma kadeřnici, seběhne se celá vesnice a nechá se stříhat, barvit, foukat...tak zdrhám už v půl třetí domů. Přišla doma stracování

Tak já utikám na poštu a pak valím ke koníčkům, tak se mějte krásně a kdo ještě nezažil dnešní přepršku, a´t se těší ;-)

23.6.2008 13:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Tak já utikám na poštu a pak valím ke koníčkům, tak se mějte krásně a kdo ještě nezažil dnešní přepršku, a´t se těší ;-)

Kláry dej sahiba kdyžtak dom.děkuji.

23.6.2008 13:51
cheyenne

XXX.XXX.176.253

klawdie napsal(a):
Kláry dej sahiba kdyžtak dom.děkuji.

Tak já jsem si ten deštík dala v autě.... trocha adrenalinu, bylo to jak jízda rybníkem, kanály dost nezvládaly a ty kroupy taky stály za to....
Vypadalo to, že ohrady byly prázdný, ale hned za Hradcem bylo sucho, takže Roudničky se to asi jen okrajově dotklo a u koníků vám nejspíš nepršelo...

23.6.2008 14:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Tak já jsem si ten deštík dala v autě.... trocha adrenalinu, bylo to jak jízda rybníkem, kanály dost nezvládaly a ty kroupy taky stály za to....
Vypadalo to, že ohrady byly prázdný, ale hned za Hradcem bylo sucho, takže Roudničky se to asi jen okrajově dotklo a u koníků vám nejspíš nepršelo...

Díky za info...to je dobře...tak kolik u Vachutáka padlo?hele Markovi se nemůžu dovolat, tak to možná nebere telefony když má tu dovču nebo třeba nezvedá cizí čísla?

Přidejte reakci

Přidat smajlík