Zdar ženské. Tak co, je vám dnes teplo? Co včera, bouře se přehnala a byl klid? U nás teda ani kapka nespadla a sluníčko peklo i v 8 hodin večer
lanika
napsal(a):
Zdar ženské. Tak co, je vám dnes teplo? Co včera, bouře se přehnala a byl klid? U nás teda ani kapka nespadla a sluníčko peklo i v 8 hodin večer
Ahojda,
U nás se teda teda převalila bouřička,ale bylo to rychlé.. Po zbytek dne sluníčko luxuxně pražilo..
Leni a Honzíkovi že gratuluju k dnešnímu svátečku
klawdie
napsal(a):
No nazdar...taky se přidávám ke gratulaci, dej mu pusinku n ajeho krásný čumáček...
Dobré jitro,
tak úterý...já mám novou hlavu a nervuje mě ofina, je nějaká krátká a furt mi leze z culíku...
Včera se omlouvám, že jsem zdrhla bez rozloučení ale fakt jsem spěchala abych stihla bus...
Leni, Jeníčkovi také posílám hubánka a gratulace...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
tak úterý...já mám novou hlavu a nervuje mě ofina, je nějaká krátká a furt mi leze z culíku...
Včera se omlouvám, že jsem zdrhla bez rozloučení ale fakt jsem spěchala abych stihla bus...
Leni, Jeníčkovi také posílám hubánka a gratulace...
Hezké ránko, děvčátka !!! Jsem na chvíli tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
KONEČNĚ !!!!
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, děvčátka !!! Jsem na chvíli tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
KONEČNĚ !!!!
Tady taky praží slunce už od rána :-( Hnus, nemám to ráda ...
procházka s Bubáčkem
luciusl
napsal(a):
Tady taky praží slunce už od rána :-( Hnus, nemám to ráda ...
procházka s Bubáčkem
Danny, co je to za koníka na té fotce ??? Má luxusní hlavičku.
Schoval s emi kůň, kdo ho najde ??? :-)
luciusl
napsal(a):
Danny, co je to za koníka na té fotce ??? Má luxusní hlavičku.
Schoval s emi kůň, kdo ho najde ??? :-)
Holky, to byl zas týden !!!!!!!!!!!!!! Ale dnes jsem si udělala dopoledne volno. Pokud odmyslím to, že musím sundat prádlo, vyprat 2 pračky, umýt nádobí a uvařit oběd. V poledne se vrátí pán domu, pak sedneme na kola a jedeme někam na vejlet. Takže tu tak hoďku můžu konečně s Váma pobejt :-)
Návrat domů - neposlušný psík nesen v podpaždí - jako luxusní kabelka z krokodýla :-)
luciusl
napsal(a):
Holky, to byl zas týden !!!!!!!!!!!!!! Ale dnes jsem si udělala dopoledne volno. Pokud odmyslím to, že musím sundat prádlo, vyprat 2 pračky, umýt nádobí a uvařit oběd. V poledne se vrátí pán domu, pak sedneme na kola a jedeme někam na vejlet. Takže tu tak hoďku můžu konečně s Váma pobejt :-)
Návrat domů - neposlušný psík nesen v podpaždí - jako luxusní kabelka z krokodýla :-)
Jééééééé, vono se mi to nevotočilo :-( Béééééééééééééééééé
Moje sladký miminkovský šidítko
luciusl
napsal(a):
Jééééééé, vono se mi to nevotočilo :-( Béééééééééééééééééé
Moje sladký miminkovský šidítko
Hele, fotila jsem kluky v novém výběhu
Hodím sem pár los fotos z akce. Jen je většina bez určitých částí těla. Nějak běhali moc rychle .. hihihi
Třeba Rozletova prdelka
luciusl
napsal(a):
Hele, fotila jsem kluky v novém výběhu
Hodím sem pár los fotos z akce. Jen je většina bez určitých částí těla. Nějak běhali moc rychle .. hihihi
Třeba Rozletova prdelka
Kampak se poděla ta hlava ?????????
luciusl
napsal(a):
Kampak se poděla ta hlava ?????????
A kam se ztratil koníček ???
luciusl
napsal(a):
A kam se ztratil koníček ???
Bubin to měl docela na háku
luciusl
napsal(a):
Bubin to měl docela na háku
Zato velkej řádil jak černá ruka.
PS. všimněte si prosím toho dlouhého kroku
Kdyby to tak dělal i když to po něm někdo chce ...
luciusl
napsal(a):
Zato velkej řádil jak černá ruka.
PS. všimněte si prosím toho dlouhého kroku
Kdyby to tak dělal i když to po něm někdo chce ...
poslední vzteklina a končím
rocky
napsal(a):
krááásne fotečky černoušků!!
Řekla bych, že jsou snad spokojení, mají ze stáje přímo výstu p do ohrady - trávy dost, voda v nádrži, večer každý balík sena, 3x denně krmení. Ráno jim dá mamča oves a já večer ten zbytek. Vyberu jen bobky na pilinách ve stáji. Oni tam jsou stejně jen přes poledne. Takže zatím pohoda. Odpoledne kolem Rozleta kupa dětí, on je moc spokojený a šťastný, kdyžho obletujou, češou, čistěj, mažou a já nevím co ještě všechno. A jak se přiblíží dospělák, hned dá uši dozadu a ksichtí se
Jen Bubák si nemá s kým hrát. Musím to časem nějak vyřešit. Že bych mu třeba koupila nějakýho malýho poncla - jen aby měl s kým dovádět... Jinak to vyadá, že z něj snad nevyroste žádnej závislák. Klidně jde od Rozleta a od dětí, pást se na druhou stranu ohrady. Jsem raději, bo je to lump a pokušitel
luciusl
napsal(a):
Řekla bych, že jsou snad spokojení, mají ze stáje přímo výstu p do ohrady - trávy dost, voda v nádrži, večer každý balík sena, 3x denně krmení. Ráno jim dá mamča oves a já večer ten zbytek. Vyberu jen bobky na pilinách ve stáji. Oni tam jsou stejně jen přes poledne. Takže zatím pohoda. Odpoledne kolem Rozleta kupa dětí, on je moc spokojený a šťastný, kdyžho obletujou, češou, čistěj, mažou a já nevím co ještě všechno. A jak se přiblíží dospělák, hned dá uši dozadu a ksichtí se
Jen Bubák si nemá s kým hrát. Musím to časem nějak vyřešit. Že bych mu třeba koupila nějakýho malýho poncla - jen aby měl s kým dovádět... Jinak to vyadá, že z něj snad nevyroste žádnej závislák. Klidně jde od Rozleta a od dětí, pást se na druhou stranu ohrady. Jsem raději, bo je to lump a pokušitel
tak to máš fajné....
luciusl
napsal(a):
Lucíííí, to jsi to vyřešila na jedničku, kluci jsou spokojení a ty snad taky, že? Jen ta cesta je asi pěkná stráta času, viď. Říkala jsi, že to máš 50 km?
Jinak ten koník je plnokrevný arabský 12ti letý hřebec, jel veřejňáček a holčina to s ním neměla vůbec jednoduché...no hřebec no. Od příštího roka prý bude plemeník pro poncliky, je malinkatej...
haisovad
napsal(a):
Lucíííí, to jsi to vyřešila na jedničku, kluci jsou spokojení a ty snad taky, že? Jen ta cesta je asi pěkná stráta času, viď. Říkala jsi, že to máš 50 km?
Jinak ten koník je plnokrevný arabský 12ti letý hřebec, jel veřejňáček a holčina to s ním neměla vůbec jednoduché...no hřebec no. Od příštího roka prý bude plemeník pro poncliky, je malinkatej...
No já jsem si říkala, že je nějakej krevnatej :-)
jo jo, je to 25 km tam a zpět, cesta mi trvá 20 minut. Před tím jsem to měla 7 tam a zpět a cesta mi trvala 10 minut. No, takže to zas není tak hrozný ....
Uvidíme uvidíme, jak to bude dál. Trávy, sena a pilin tam mám víc než dost, jízdárna je pěkná kousek od tamtud a chtějí za používání 100 na měsíc - je am drezurní obdélník i parkur. Ještě kruhovka a bylo by to dokonalé :-)
Mamča mi na ně ráno vždycky koukne, já si pak udělám ten zbytek, co je potřeba. Zítra vezmu poprvé Rozleta pod sedlo a pojedu ven bez malého. Tak jsem zvědavá, co bude tropit ten ušatej tropič
Včera mi chodil přes plachtu, foukal vítr, vlálo to, šustilo, ale on šel - za chlebem, jak jinak, jako by se nechumelilo. Tak z něj snad nebude takovej posran jako je Rozleťák.
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko, já mám za sebou zas vycházku
, začíná to pěkně pražit...
Luci, dobrý fotky
Luli ahoj. A co takhle Skype?
U nás se to zatáhlo a začlo pršet. Je to normální???? Já v letních šatičkách, před 2 hodinami byl ještě hyc
lanika
napsal(a):
Luli ahoj. A co takhle Skype?
U nás se to zatáhlo a začlo pršet. Je to normální???? Já v letních šatičkách, před 2 hodinami byl ještě hyc
u nás pršelo ráno, tak aspon vám to tam taky trochu zalejou...
tady dolů koně ještě nedošli...
klawdie
napsal(a):
u nás pršelo ráno, tak aspon vám to tam taky trochu zalejou...
tady dolů koně ještě nedošli...
Jenže mám seno na louce v pokosech už úplně suché a dnes se mělo balíkovat
Chjo, co se dá dělat????? Hele, Klári, co jedeš s Jerykem?
lanika
napsal(a):
Jenže mám seno na louce v pokosech už úplně suché a dnes se mělo balíkovat
Chjo, co se dá dělat????? Hele, Klári, co jedeš s Jerykem?
ty bláho jen šedesátku, nejsme tak sehraný abych s ním šla něco jiného, mým hlavní cílem bude dojet do cile aby mě pocholek neuhnul!ježíš to bude komedie...
lanika
napsal(a):
čus pusiny, no, já jsme měla včera dovolenou - dovolená ajk cip, hned v 6 ráno vstávat a hurá k našim, přivelzi mi další seno, tož už mám 20 balíků, ještě pak vezmu radši 3 do zásoby:))
pak honem od Ostravy, pak zase pro psa, se psem k našim, pak pro změnu do jezd. potřeb koupit ryzcovi tu masku...pak natírat, na trávu, domů rychle uklízet a vařit...
no, včera měla ryzoňa poprvé masku, Kerkateho jsem ještě neviděla tak vyjeveného...furt k ní čuchal jak rabáč ve výstavním postoji, kroužil kolem ryzoňa a ryzoňa zcela v pohodě...asi 15 minut kolem ní klusal, natřásla se, řehtal - no, úplný postižen:))))
sere mě, že sjem neměla foťák...
volala sjem vetovi a bohužel vždycky jeden z nás nemůže, tož jsem fotila očičko a dneska jedu za ním, ještě mu to pošlu i mailem a fičím asi jenom pro recept..
akorát pajdavý Kukin mě štve, opět nám natíká a krvácí ucho, mě už trefí...
kukinatost
napsal(a):
čus pusiny, no, já jsme měla včera dovolenou - dovolená ajk cip, hned v 6 ráno vstávat a hurá k našim, přivelzi mi další seno, tož už mám 20 balíků, ještě pak vezmu radši 3 do zásoby:))
pak honem od Ostravy, pak zase pro psa, se psem k našim, pak pro změnu do jezd. potřeb koupit ryzcovi tu masku...pak natírat, na trávu, domů rychle uklízet a vařit...
no, včera měla ryzoňa poprvé masku, Kerkateho jsem ještě neviděla tak vyjeveného...furt k ní čuchal jak rabáč ve výstavním postoji, kroužil kolem ryzoňa a ryzoňa zcela v pohodě...asi 15 minut kolem ní klusal, natřásla se, řehtal - no, úplný postižen:))))
sere mě, že sjem neměla foťák...
volala sjem vetovi a bohužel vždycky jeden z nás nemůže, tož jsem fotila očičko a dneska jedu za ním, ještě mu to pošlu i mailem a fičím asi jenom pro recept..
akorát pajdavý Kukin mě štve, opět nám natíká a krvácí ucho, mě už trefí...
čáry máry fuk ať už jsou všechna trřápení vyřešená!!!!
klawdie
napsal(a):
čáry máry fuk ať už jsou všechna trřápení vyřešená!!!!
Evíí jeden roh
rocky
napsal(a):
SÉGRA, ať mi to někdo vyvrátí, ale když mrkneš do tématu portréty koní v kůži tak ten nakreslenej kůň je prostě celej Achilles..nemůžu si pomoct ale to musí být Achuša!!
tak se optej třeba to je majitelka?
klawdie
napsal(a):
tak se optej třeba to je majitelka?
Tak jsem právě zjistila, že trénink je dnes místo zítřka, tak se musím psychicky začít připravovat