Zlatka, omlouvám se nejvíce, ale já už dneska finišuju a mám v pátek a v pondělí volno...
dneska musím nakoupit a pořádně vygruntovat celý byt, páč zítra přijede na celý den bývalá majitelka od Ritchitandy...tož doufám, že bude spokojená....
Co chystáte zlatka na weekend?
Lenuška vím, pokud bídně nezhyne na zub..:)
kukinatost
napsal(a):
Zlatka, omlouvám se nejvíce, ale já už dneska finišuju a mám v pátek a v pondělí volno...
dneska musím nakoupit a pořádně vygruntovat celý byt, páč zítra přijede na celý den bývalá majitelka od Ritchitandy...tož doufám, že bude spokojená....
vy ještě všeci chrníte, či co...?
Já trubka jsem vstala zbytečně o hodinu dříve, prootže i když mám nadděláno, sedět tu budu muset kvůli nedodělané práce...:((
kukinatost
napsal(a):
vy ještě všeci chrníte, či co...?
Já trubka jsem vstala zbytečně o hodinu dříve, prootže i když mám nadděláno, sedět tu budu muset kvůli nedodělané práce...:((
Dobré ráno,
já jsem měla včera zase vinnou středu...takže jsem trochu hotová a za chvíli jedu s maminou na kafčo, šéfik je zase v trapu...
Jo a včera u nás byl neskutečnej chcanec, takže kolo se nekonalo...
Mno a byla krásná duha chvíli po deváté...fakt nádhera...
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko..
U nás včera průtrž šílená,málem mě to odplavilo Ne,ale lítaly blesky-v sadech je trocha škod(co jsem ráno s Molčí byla skouknout)..Nešla nám elek. skoro 4hodiny
O víkendu mám volno,v sobotu přijede Markoj mamka s dědou na mašině a v neděli se pojedu kouknout na koníky někam poblíž...asi
Pokud se donutím,chtěla bych kolmo
Moje kolegyňka se svezla na Molčí Molinatá nežere cizí lidi
molly
napsal(a):
Dobré ránko..
U nás včera průtrž šílená,málem mě to odplavilo Ne,ale lítaly blesky-v sadech je trocha škod(co jsem ráno s Molčí byla skouknout)..Nešla nám elek. skoro 4hodiny
O víkendu mám volno,v sobotu přijede Markoj mamka s dědou na mašině a v neděli se pojedu kouknout na koníky někam poblíž...asi
Zdar Baby tak mi to měli včera taky napínací..vyjimečně mám foto u sebe, já moc hezkých se mi nepovedlo, pač jsem měla na povel malou teroristku....tak vyrážíme...
klawdie
napsal(a):
Zdar Baby tak mi to měli včera taky napínací..vyjimečně mám foto u sebe, já moc hezkých se mi nepovedlo, pač jsem měla na povel malou teroristku....tak vyrážíme...
Malá ale zlatá teroristka...nevěděla jsem co mě čeká pač panička říkala že se bojí i kaluže a že si sotva namočí kopytka
klawdie
napsal(a):
Malá ale zlatá teroristka...nevěděla jsem co mě čeká pač panička říkala že se bojí i kaluže a že si sotva namočí kopytka
nejtěžší překážka..překonání silnice
klawdie
napsal(a):
nejtěžší překážka..překonání silnice
rezatej nás vedl, cestu dobře znal..
klawdie
napsal(a):
rezatej nás vedl, cestu dobře znal..
a zbytek poslušně následoval, mám odřené nohy od té řepky, naštestí jsem se kopřivám ubránila, jiní na to,m bylil hůře....
molly
napsal(a):
Dobré ránko..
Ahoj holky, vidis zuzko a huraaa na melounovou party do Olmika Ty fotky Marti jsou bozi, uz se tesim na dalsi
klawdie
napsal(a):
a zbytek poslušně následoval, mám odřené nohy od té řepky, naštestí jsem se kopřivám ubránila, jiní na to,m bylil hůře....
a jsme konečně tu...
kukinatost
napsal(a):
Čus babky, tak čekám na ráchací fotos, to máte bezva, že jste našli cestičku k řece...
Já zítra frčím na dovču, takže páteční noc budu trávit v autobusu a zbytek víkendu aklimatizací na nové prostředí a na to, že budu trávit celý týden s celou rodinou...
cheyenne
napsal(a):
Čus babky, tak čekám na ráchací fotos, to máte bezva, že jste našli cestičku k řece...
Já zítra frčím na dovču, takže páteční noc budu trávit v autobusu a zbytek víkendu aklimatizací na nové prostředí a na to, že budu trávit celý týden s celou rodinou...
Koukej si to tam užít
klawdie
napsal(a):
šup do vody...
Měla jsem na telefonu segru tak mě brzdila...černá nechtěla...tak jsem fotila ze břehu,,,,
klawdie
napsal(a):
Měla jsem na telefonu segru tak mě brzdila...černá nechtěla...tak jsem fotila ze břehu,,,,
Ale Kája ji nechala rozkoukat, panička sice zkoušela zatlačit, ale to taky nezabralo, pak jsem zvolila jiný uhel do vody a šla za mnou jakoby nic...a malá přestala mít strach z vody a užila si to ze všech nejvíc, nakonec tam zabořila hlavu až po oči a všechny zcákala...
klawdie
napsal(a):
Ale Kája ji nechala rozkoukat, panička sice zkoušela zatlačit, ale to taky nezabralo, pak jsem zvolila jiný uhel do vody a šla za mnou jakoby nic...a malá přestala mít strach z vody a užila si to ze všech nejvíc, nakonec tam zabořila hlavu až po oči a všechny zcákala...
velký bratr pepř nezůstal pozadu...
klawdie
napsal(a):
velký bratr pepř nezůstal pozadu...
ani cardík nás nešetřil
klawdie
napsal(a):
Segra s bílou
malá řádila jak o život, měla jsem obavxy aby mě s fotákem neutopila, dokonce se jí zamotali nožky a zahučela do tunky...
klawdie
napsal(a):
malá řádila jak o život, měla jsem obavxy aby mě s fotákem neutopila, dokonce se jí zamotali nožky a zahučela do tunky...
A takhle se pak všichni zaparkovali do dolíku a užívali si to...
klawdie
napsal(a):
A takhle se pak všichni zaparkovali do dolíku a užívali si to...
Grace s Cardíkem dělali mašinku:)
klawdie
napsal(a):
Grace s Cardíkem dělali mašinku:)
a nakonec došlo i na obsedání nohou
molly
napsal(a):
Koukej si to tam užít
Evíku a kam razíš povídej přeháněj...
přehlídka mých plavek, oblékám celou roudničku
molly
napsal(a):
Koukej si to tam užít
Tak mamina se s kafetem nekoná, teď jsem jí volala a ještě si vyspává...
MNo tak snad zítra.
Hele koukaly jste včera na Navlastní oči? O Kladrubech?
haisovad
napsal(a):
MNo tak snad zítra.
Zdarec, už jsem tu taky, měli jsme malou stávku elektřiny!
Včera jsme to od řeky stihli jen tak tak... pak už to vypadalo na konec světa!!!Děsnej slejvák, ale mám umytý auti
Včera večer padlo pivečko a jsem dnes nějaká slaboučkáá..
haisovad
napsal(a):
MNo tak snad zítra.
nene povídej přeháněj...
Jooo a jinak dorazili jsme s koníkama dom, sahibkovi jsem přinesla kytičku vojtěšky-pochopitelně se mnou nemluvil, ale holt to na něj nebyl vhodný terén...no a do dvaceti minut to z nebe spadlo, taktak jsme stihli vykydat a ještě ve slejváku dodělavali zbytek, pak jsme zustali uvězněné ve stáji...mazec, krmírna opět plavala a já si pro krmeníšla v kbelíkách
Holky co říkáte na sedýlko...se segrou vybíráme pro Jeríka, je to z německa, nějaká značka vechta, je to tam opravdu vyražené, posedlí 16-což je dobře, jerík tyhle dospělácký sedla musí mít s menším posedlí, cena více než superová, tak by mě zajímal i váš názor, zbytek hodím na ***....segra snad neva, ale aspon to posoudí i jiní...
klawdie
napsal(a):
nene povídej přeháněj...
Jooo a jinak dorazili jsme s koníkama dom, sahibkovi jsem přinesla kytičku vojtěšky-pochopitelně se mnou nemluvil, ale holt to na něj nebyl vhodný terén...no a do dvaceti minut to z nebe spadlo, taktak jsme stihli vykydat a ještě ve slejváku dodělavali zbytek, pak jsme zustali uvězněné ve stáji...mazec, krmírna opět plavala a já si pro krmeníšla v kbelíkách
Holky co říkáte na sedýlko...se segrou vybíráme pro Jeríka, je to z německa, nějaká značka vechta, je to tam opravdu vyražené, posedlí 16-což je dobře, jerík tyhle dospělácký sedla musí mít s menším posedlí, cena více než superová, tak by mě zajímal i váš názor, zbytek hodím na ***....segra snad neva, ale aspon to posoudí i jiní...
Hele segra a ani ses nepochlubila jak si u mě minulou sobotu řádila...
haisovad
napsal(a):
MNo tak snad zítra.
Frčíme do Itálie, někam pod Benátky, já skoro nic nevím
Danulí, neviděla jsem, co tam bylo?
cheyenne
napsal(a):
Myslíš ty fotky jak si pařila ja divá, když jsi neměla chlapa doma??
rocky
napsal(a):
Házela jsi do sebe panáka za panákem
rocky
napsal(a):
no copak já...to ty jsi zkoušela můj šatník
cheyenne
napsal(a):
..Italie krasna zem, teda az na italsky tchyne
klawdie
napsal(a):
nene povídej přeháněj...
Sedýlko vypadá pěkně.... se bude Jerrda mít
My jsme včera akorát stihli zavřít koně z ohrady tak minutu před tím, než to začalo, masakr deštík, taky jsme zůstali ve stáji, tak jsme mastili ping-pong, docela mě bolej nohy z obíhačky v sandálkách
klawdie
napsal(a):
držela jsem krok s tebou
klawdie
napsal(a):
Celá ségra vždycky se rozblázní a pak usne
radule
napsal(a):
Doufám, že tam nebudu nic potřebovat, páč si nejsem úplně jistá, že se domluvím já tam budu mít mámu, tetu, sestřenici, bratrance a ani už nevím koho.... možná bych radši jednu tchýni než celou mojí rodinu
rocky
napsal(a):
Jej to jsou ale pořádný italský ženský
ale děte já jsem přeci střízlivááááá....pak se zamkla na záchodě a chvilu se snáma nebavila..
radule
napsal(a):
Hehe, pěkně se to rozjíždí.
Eviku, bylo tam o té metritidě...Mluvila tak Gothardová, Vozáb a tak...
metriditu přenášely dva hřebci (bez licence, nebyly to plemeníci!!!), jak jí ale hřebec mohl chytit když je to onemocnění, které se přenáší pohlavním stykem?
molly
napsal(a):
To je autentické foto?
Danulí,já bych koukala,ale nebyla šťáva
Šla jsem po deváté do pelechu,páč nebylo co dělat Ale zas jsem vstávala po páté a byla s Molčou venku
hele segra řekla sis o to....
haisovad
napsal(a):
metriditu přenášely dva hřebci (bez licence, nebyly to plemeníci!!!), jak jí ale hřebec mohl chytit když je to onemocnění, které se přenáší pohlavním stykem?
Na netu to ještě nemají, až to tam bude, tak mrknu.... taky jsem o tom přemýšlela, když jsou hřebci i kobyly tak kontrolovaný, jak se tohle může stát.... a ještě, když to zatáhnou neplemeníci....
haisovad
napsal(a):
No je to bordel...Danny zase jsme včera plánovali Vochtánka, prej zamluvíme Téé-Péé.... hele nechceš si víkend prodloužit, že by jsme se z toho v pondělí vzpamatovávali...že bych si vzala dovču, udělali by jsme návštěvy po koníkách a třeb aněkam na koupálko, hm:)
Božínku tak malej byt a tolik lidí...8 lidí a sousedy už má otestovaný, když jsme ve dvě ráno začalil pařit na hříšnák, nikdo nic neříkal...hehe
klawdie
napsal(a):
No je to bordel...Danny zase jsme včera plánovali Vochtánka, prej zamluvíme Téé-Péé.... hele nechceš si víkend prodloužit, že by jsme se z toho v pondělí vzpamatovávali...že bych si vzala dovču, udělali by jsme návštěvy po koníkách a třeb aněkam na koupálko, hm:)
Božínku tak malej byt a tolik lidí...8 lidí a sousedy už má otestovaný, když jsme ve dvě ráno začalil pařit na hříšnák, nikdo nic neříkal...hehe
Ježíííššš to je erotiky po ránu....
Segra a Daisy se mi povedla mnohem víc než ta moje brambořice...
Jo a v pátek je u Dana zas mejdan, rodiče prej frčí pryč
cheyenne
napsal(a):
Na netu to ještě nemají, až to tam bude, tak mrknu.... taky jsem o tom přemýšlela, když jsou hřebci i kobyly tak kontrolovaný, jak se tohle může stát.... a ještě, když to zatáhnou neplemeníci....
Klárko, sedýlko vypadá dobře, jen je škoda že to nemá zadní opěrky...
jinak ta značka je vyražená ještě někde jinde nebo jen na tom koženém krytu nad dotahovacíma řemenama...
Leuška před rokem
klawdie
napsal(a):
Danny brutální elektrika, připomíná mi kámoše, taky to je elektrigbogiiman a má podobný triky, jen né tak dotažený...je fakt dobrej
klawdie
napsal(a):
zase mejdan..pane bože..já se snad budu muset přestěhovat do HK...
pořád chcete jen chlastat!! (dobrá počítejte semnou)
klawdie
napsal(a):
Danny brutální elektrika, připomíná mi kámoše, taky to je elektrigbogiiman a má podobný triky, jen né tak dotažený...je fakt dobrej
máme jen ty tři fota, segra musí paní cinknout...domlouvali jsme se že ho necáme poslat na ozkoušení...s tou sedmidenní lhůtou vrácení...pro jistotu...asi tuším co tě napadlo...koukali jsme u shimak na Voltage, ale už za něj chce pět a je celkem odrbané...
koukejte na blondáka, za dva roky tipuju že budem bílý
rocky
napsal(a):
zase mejdan..pane bože..já se snad budu muset přestěhovat do HK...
pořád chcete jen chlastat!! (dobrá počítejte semnou)
tak ted si mě pobavila, že ze mě vypadl halsitý smích, dnes je mi dobře...Sabulkovi včera bylo taky lépe, ale nechtěl jsem riskovat dlouhou štreku, akorát když jsme se vrátili tak devčata z toho udělali uzas divokej západ a hodili kobylu k valachum a ty sde tam samozřejmě honili, tak si SAhib taky popoběhl, to mě štvalo, já mu ty nohy svážu, nechci ho mít furt zavřenýho, ale nesmí darebák lítat...ale je mu fakt lépe i klárka mi to hlásila, tak jsem měla radost....
kukinatost
napsal(a):
Musím jít... Mějte prima den!!!
Zítra se v práci zblázním,budou chodit caparti s vysvědčením a já jsem tam celý den
molly
napsal(a):
Musím jít... Mějte prima den!!!
Zítra se v práci zblázním,budou chodit caparti s vysvědčením a já jsem tam celý den
Ty jo ono už je vyzrdo!!!! toto letí holky...
klawdie
napsal(a):
Ty jo ono už je vyzrdo!!!! toto letí holky...
ženský kde se zas flákate, mě hned z rána potěšili že nemusím do kina na brigošku, takže super, aspon zajedu za oslíkem a ten včerejšek mu vynahradím...
klawdie
napsal(a):
ženský kde se zas flákate, mě hned z rána potěšili že nemusím do kina na brigošku, takže super, aspon zajedu za oslíkem a ten včerejšek mu vynahradím...
Jak se vůbec má Brajtr? Už si užívá pohodičky od školy, že?
Bílé to fakt sekne...vypadá jako modelka v krajkovém spodním prádle...
haisovad
napsal(a):
Jak se vůbec má Brajtr? Už si užívá pohodičky od školy, že?
Bílé to fakt sekne...vypadá jako modelka v krajkovém spodním prádle...
No jo Agna už je u koníků v Ově, ale mám s ní na podzim zas stopro počítat...zlatá holka...
No gračenka je modelka, ovšem krajková spodní pradlo mě rozsekalo, to je hláška....no..
kukinatost
napsal(a):
hele koťata, já budu mít za chvilku kupu dovolené o prázdninách,....akorát ještě ten příští týden jsme v práci a pak jsem na začátku v červenci vcelku bezprizorní, a vzhledem k tomu, že jedu do pr....., jsem přemýšlela, že bych zajela mrknout na vás, ať s Lenuškou nebo bez...akorát bysme asi přijely dva ks - Ritchitan a já:))
kukinatost
napsal(a):
hele koťata, já budu mít za chvilku kupu dovolené o prázdninách,....akorát ještě ten příští týden jsme v práci a pak jsem na začátku v červenci vcelku bezprizorní, a vzhledem k tomu, že jedu do pr....., jsem přemýšlela, že bych zajela mrknout na vás, ať s Lenuškou nebo bez...akorát bysme asi přijely dva ks - Ritchitan a já:))
No to si piš. doraz ženo kdykoliv jen dej vedět, at s tím počítáme...vem klidně i muže...ubytování není problém i pro psa...třeba u nás jsme zvyklí..čaasto je v místnosti víc psu než lidí
klawdie
napsal(a):
No to si piš. doraz ženo kdykoliv jen dej vedět, at s tím počítáme...vem klidně i muže...ubytování není problém i pro psa...třeba u nás jsme zvyklí..čaasto je v místnosti víc psu než lidí
Ahoj Klarko, prosim te mohla bys smazat na nemoderce prispevek dotaz? Uz to je vyreseny tak at to tam nestrasi? Dekuji
radule
napsal(a):
Dekuju moc
Dneska byla koprovka, co u vás??
Jani to by bylo fajnový kdyby jsi dorazila!!!Rozhodně zavel kdy a my budem na tebe připravenýýý!!
rocky
napsal(a):
Dneska byla koprovka, co u vás??
Jani to by bylo fajnový kdyby jsi dorazila!!!Rozhodně zavel kdy a my budem na tebe připravenýýý!!
dva párky....ale stačilo, jsem se zas cpala ještě o pulnoci...takže hlad nebyl veliký
klawdie
napsal(a):
dva párky....ale stačilo, jsem se zas cpala ještě o pulnoci...takže hlad nebyl veliký
Ženy zdravím vás také...mám ještě ulepený ruce od toho, jak se tu celý odpoledne patlám s Jerrykovým dárkem :-D Mám pocit,že ty narozeniny budou kvalitní
Hele Kláry a dávalas ty fotky ze včerejška někam na album?
haisovad
napsal(a):
Boloňské špagety...a zase byly dobrý...
Hele Péťo, dneska jsem kupovala do šéfovic akvárka rybičky...co ty? Už máš plný akvárko ploutviček?
No čoveče je jich tam cca 20 a chtělo by to ještě dokoupit nějaké rybky! Copak jsi kupovala za rybky?
Hele Danny ted tady mame sefovou z Prahy, planuje se marketingovej výjezd, nevis o nejakym penzionu, rekreac.stredisku nebo tak..cca pro 30 lidi se skolici mistnosti?A musej tam tocit plzen
klafus
napsal(a):
Ženy zdravím vás také...mám ještě ulepený ruce od toho, jak se tu celý odpoledne patlám s Jerrykovým dárkem :-D Mám pocit,že ty narozeniny budou kvalitní
Hele Kláry a dávalas ty fotky ze včerejška někam na album?
Ahoj Klárko. SAfra ty seš rychlík.Mě snad dárek stihne přijít do pátku. jerry už je natěšenej,v úterý jsem to snim řešila
rocky
napsal(a):
Ahoj Klárko. SAfra ty seš rychlík.Mě snad dárek stihne přijít do pátku. jerry už je natěšenej,v úterý jsem to snim řešila
hele už je to na roudničským fotoalbumu...
klawdie
napsal(a):
hele už je to na roudničským fotoalbumu...
Koupila jsem tetry, parmičky a dva ancistruse...už to chtělo trochu obohatit, na 360 l ty naši dosavadní zoufalci nestačili... Mno teď jak jsme vyměnily polovinu vody a proprali šutry a nalili chemii tak už to vypadá 100 x líp...
ale akvarista ze mě nebude
haisovad
napsal(a):
Koupila jsem tetry, parmičky a dva ancistruse...už to chtělo trochu obohatit, na 360 l ty naši dosavadní zoufalci nestačili... Mno teď jak jsme vyměnily polovinu vody a proprali šutry a nalili chemii tak už to vypadá 100 x líp...
ale akvarista ze mě nebude
no to čištění je nejhoršíííí!!!!! jinak se na to kouká moc hezky Vyfot ho nekdy pokud budes moct, at se muzu inspirovat
rocky
napsal(a):
no to čištění je nejhoršíííí!!!!! jinak se na to kouká moc hezky Vyfot ho nekdy pokud budes moct, at se muzu inspirovat
Mizím zdar
rocky
napsal(a):
Mno tak jsem se snažila o focení ... šubrtky jsou totálka akční a nenažraný, tak projde človíček kolem nich a oni už jako honem hoď nám honem hoď nám... je s nima sranda
Šubrtky
haisovad
napsal(a):
Mno tak jsem se snažila o focení ... šubrtky jsou totálka akční a nenažraný, tak projde človíček kolem nich a oni už jako honem hoď nám honem hoď nám... je s nima sranda
Šubrtky
super kvalitka...
Klárko ahojda, já jsu ještě od sedmi na presentaci do kočárkárny k důchodcům...jupííííí
ještě detailík...