Sháním fota z minulosti mého koníka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2008 12:05
ditule28

XXX.XXX.212.163

Ahoj všichni. Mám koníka jménem René (přezdívaný Šiml) a sháním fotky, když byl mladý popř. info o jeho minulosti. Vím jen o jeho pobytu u Rokyty a pak v útulku (z tama jsem si ho vzala), ale žádné foto nemám. Díky za vše. Dita
P.S: Foto zašlete prosím na Machackova.Dita@seznam.cz

15.7.2008 12:29
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
Ahoj všichni. Mám koníka jménem René (přezdívaný Šiml) a sháním fotky, když byl mladý popř. info o jeho minulosti. Vím jen o jeho pobytu u Rokyty a pak v útulku (z tama jsem si ho vzala), ale žádné foto nemám. Díky za vše. Dita

Vůbec nikdo neznáte?

15.7.2008 14:10
koki

XXX.XXX.148.19

ditule28 napsal(a):
Vůbec nikdo neznáte?

Koukám že Šiml pěkně zesvětlal Pokud si vspomínám dobře, tak jméno René dostal až u Luboše. Koupil ho myslím někde z Podštátu a jmenoval se Zoro
1 nebo 2 fotky jsem někde měla, zkusím pohledat. Už se na něj ptal nedávno kdosi na nemoderce.

15.7.2008 16:00
ditule28

XXX.XXX.212.163

koki napsal(a):
Koukám že Šiml pěkně zesvětlal Pokud si vspomínám dobře, tak jméno René dostal až u Luboše. Koupil ho myslím někde z Podštátu a jmenoval se Zoro
1 nebo 2 fotky jsem někde měla, zkusím pohledat. Už se na něj ptal nedávno kdosi na nemoderce.

Jo já vím, že se tam na něj někdo ptal. Všimla jsem si, ale neodpověděla. Vím, že se taky jmenoval Zoro, měl to přeškrklé ještě ve starém listě o původu, no a ten jeho původ, prý má úplně jiný - z Burbona (nevím, jak se to píše přesně, měl by to být vraník) a ne z Quaniam.

15.7.2008 16:03
ditule28

XXX.XXX.212.163

ditule28 napsal(a):
Jo já vím, že se tam na něj někdo ptal. Všimla jsem si, ale neodpověděla. Vím, že se taky jmenoval Zoro, měl to přeškrklé ještě ve starém listě o původu, no a ten jeho původ, prý má úplně jiný - z Burbona (nevím, jak se to píše přesně, měl by to být vraník) a ne z Quaniam.

Jo a zesvětlala mi během jednoho roku nějak rychle, je to už skoro červený bělouš , ale zlatičko moje tvrdohlavé.

15.7.2008 22:28
devil

XXX.XXX.64.250

ditule28 napsal(a):

Jé ahoj Dito tady Lucka bývalá majitelka Štefuli ted mám Rollsika pamatuješ si na mě byli jsme spolu se Šimlem a Štefulou na té vyjížďce. Zase se přijedu ukázat a povykládat jak se nám s Rollsulou daří už se na vás na všechny těším (dojedu snad ještě o prázkách podle domluvi se Šárkou).Tak se zatím mějte a přeju hodně úspěchů v hledání.

16.7.2008 08:07
ditule28

XXX.XXX.212.163

devil napsal(a):
Jé ahoj Dito tady Lucka bývalá majitelka Štefuli ted mám Rollsika pamatuješ si na mě byli jsme spolu se Šimlem a Štefulou na té vyjížďce. Zase se přijedu ukázat a povykládat jak se nám s Rollsulou daří už se na vás na všechny těším (dojedu snad ještě o prázkách podle domluvi se Šárkou).Tak se zatím mějte a přeju hodně úspěchů v hledání.

Ahojky. To víš, že si na tebe pamatuju. Občas zavítám na tvé web.stránky, tak se dozvím něco nového. Jinak jsme s Šárkou odešli do Albrechtiček, no a ta je teď znovu ve Studénce, ale nevím kde. Prý má někde pronajatý pozemek pro Štefiho a Wüdyho. Ale pokud budeš chtít, tak se klidně stav i za mnou. Měj se hezky.

16.7.2008 10:49
ditule28

XXX.XXX.212.163

koki napsal(a):

Mohla by jsi mi prosím poslat foto Šimla na můj mail. Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík