Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2008 15:52
horsisek

XXX.XXX.174.140

Dobrý den,
Zajímáte se o horsemanship??:) Můžete sem dát obrázky sebe a svých koníku ohledne horsemanu...Budu strašně ráda a schutí skouknu vaše obrázky:) :)...Chtěla bych se zeptat jestli se tu nenajde nejaký horseman ,který by mi pomohl s výcvikem mého koníčka??:) Budu mooc ráda když napíšeš na horsisek@seznam.cz
Pokud budeš chtít zaplatit řekni si :) .. Budu ráda ,když najdeme já a můj koník k sobě cestu :)

22.7.2008 11:20
fnuk

XXX.XXX.140.125

horsisek napsal(a):
Dobrý den,
Zajímáte se o horsemanship??:) Můžete sem dát obrázky sebe a svých koníku ohledne horsemanu...Budu strašně ráda a schutí skouknu vaše obrázky:) :)...Chtěla bych se zeptat jestli se tu nenajde nejaký horseman ,který by mi pomohl s výcvikem mého koníčka??:) Budu mooc ráda když napíšeš na horsisek@seznam.cz
Pokud budeš chtít zaplatit řekni si :) .. Budu ráda ,když najdeme já a můj koník k sobě cestu :)

Odkud jsi? napis na fnuk.horse@seznam.cz

22.7.2008 12:43
horsisek

XXX.XXX.174.140

fnuk napsal(a):
Odkud jsi? napis na fnuk.horse@seznam.cz

Jasně děkuju,že si se ozvala:) už jsem ti odepsala na mail:) Budu ráda když se domluvíme,spíše tam :)

22.7.2008 14:35
anarwen

XXX.XXX.72.117

horsisek napsal(a):
Dobrý den,

mě můžeš taky klidne apsat na anarwen@email.cz ps: zdravím fnuk a iáky

Přidejte reakci

Přidat smajlík