chypi
napsal(a):
Byla prodaná asi tak před dvěma lety z Chrástu u Plzně někam do Ostravy. Měla jsem ji ráda, tak jen zkouším jestli o ni někdo neví. Byla to takovej šklebík v boxu ale pod sedlem super! časem přihodím fotečku.. Děkuju!!
Ahoj no jestli je to hnědka.. pod sedlem dost torpédo hlavně když se jede na parkuru
Tak možná jo
skusím najít foto pokud se podaří večer... kdyžtak pošli ty nejake
pilgrisek
napsal(a):
Ahoj no jestli je to hnědka.. pod sedlem dost torpédo hlavně když se jede na parkuru
Tak možná jo
skusím najít foto pokud se podaří večer... kdyžtak pošli ty nejake
hnědka s hvězdičkou, kulatá postava, torpédo byla
, pořád caplovala, sem tam nějakěj bobík, ale pohodlná (mimo ty caply
) a dobře ovladatelná. včera jsem to nestihla, foto určitě dodám! Kéž by to byla ona byla miláček..
chypi
napsal(a):
hnědka s hvězdičkou, kulatá postava, torpédo byla
, pořád caplovala, sem tam nějakěj bobík, ale pohodlná (mimo ty caply
) a dobře ovladatelná. včera jsem to nestihla, foto určitě dodám! Kéž by to byla ona byla miláček..
Jo tak to asi nic ta naša bez hvězdičky a spis vysoka hubena
pilgrisek
napsal(a):
Jo tak to asi nic ta naša bez hvězdičky a spis vysoka hubena
To byla ta kobylka, jak na ní jezdila Míša Roubalů parkury ?
Já ji našla tady v plemenné knize :
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=133391
Majitelé by měli být :
Vacek Daniel, Bělá pod Bezdězem 294 21
A jestli je to opravdu ona, tak by měla mít hřebečka narozeného 18.3.2006 jménem Monte Christo-P po Rock'n Roll.
Janíík.
janiik
napsal(a):
Majitelé by měli být :
A jestli je to opravdu ona, tak by měla mít hřebečka narozeného 18.3.2006 jménem Monte Christo-P po Rock'n Roll.
Janíík.
Tohle jsem našla . Mělo by to být nějaké skákání v maskách z Heroutic na Mon Cherry. J.
janiik
napsal(a):
Majitelé by měli být :
Janíík.
Tahle to bohužel není.. Ale děkuji.. "moje" se píš se Š a měla by být v JK Šilheřovice, o.s., letos měla přeběhnout do S.. Neznáte někdo? Je to Opava, a já se chstám na dovču na moravu, tak jsem si řikala že bych tam zkusila zajet.. Přikládám fotku z netu..
chypi
napsal(a):
Tahle to bohužel není.. Ale děkuji.. "moje" se píš se Š a měla by být v JK Šilheřovice, o.s., letos měla přeběhnout do S.. Neznáte někdo? Je to Opava, a já se chstám na dovču na moravu, tak jsem si řikala že bych tam zkusila zajet.. Přikládám fotku z netu..
A je zapsaná v PK? Jestli jo, tak by neměl být problém zjistit majitele.
alameda
napsal(a):
Monšery znám... jezdí ju kámoška Martina Šúpalková a jají trenér Rostislav Hlaušek.. pokad chceš mužu ti dít na Marťu ICQ?
Jéééé, to bys byla hodná!! Ráda bych se zeptala jak šerynka má!! To je supééér..ono to totiš vypadá že na tu moravu nepojedem
tak aspoň by mi třeba poslala nějakou fotešku!
Děkujůů