Pondělíííííčkóó... Sluníčkó,ale práce volá....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2008 07:47
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
Krásné ráno všem..

Dobré ranko..
kurňa já bych spala..valim na úřad si nechat vystavit ten řidičák, Tak zatím.pa

28.7.2008 07:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Dobré ranko..
kurňa já bych spala..valim na úřad si nechat vystavit ten řidičák, Tak zatím.pa

Zdravím...ještě spinkám...bééé

28.7.2008 07:51
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):
Krásné ráno všem..

ZATÍM je krásné, ale ten pařák co má být....ufff...

28.7.2008 08:03
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):
Krásné ráno všem..

jsem po víkendu K.O. I včera,na to,jak bylo krásné počasí,tak chodilo spousta lidí a my se nezastavily
Musím dnes brzy do města,tak jdu udělat,na co o víkendu nebylo kdy...

Foto:cheyene

28.7.2008 09:27
cheyenne

XXX.XXX.159.233

molly napsal(a):
Krásné ráno všem..

Čus babky, dneska je to tu nějaký mrtvý.... já jdu taky jen na skok, jedem do jezdeckejch a pak za koníkama.....
Včera jsem zachraňovala koníka s lehkou kolikou, večer jsem si všimla, že mu není dobře, možná by do stáje už nikdo nešel a těžko říct, jak by chudák dopadl do rána.... ale už je mu fajn...
Koukám Zuzi, že moje nekvalitní fotos fauna ještě doupravuje, škoda, že nevyšlo počasí, moje krabička dost nestíhala s tmavě šedým nebem večer....

28.7.2008 09:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Čus babky, dneska je to tu nějaký mrtvý.... já jdu taky jen na skok, jedem do jezdeckejch a pak za koníkama.....
Včera jsem zachraňovala koníka s lehkou kolikou, večer jsem si všimla, že mu není dobře, možná by do stáje už nikdo nešel a těžko říct, jak by chudák dopadl do rána.... ale už je mu fajn...
Koukám Zuzi, že moje nekvalitní fotos fauna ještě doupravuje, škoda, že nevyšlo počasí, moje krabička dost nestíhala s tmavě šedým nebem večer....

Slovíčko mrtvý uplně chrakterizuje můj stav....odmakám a mazám dom....

28.7.2008 10:21
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):
Krásné ráno všem..

Tak to vypadá,že se Safí rovná zas do mazlikového provedení .. Teď už jen,aby si zvykla a zkamarádila se s Merlinem a bude to OK..
Venku je palermo Molča nevystrčí čumák z boxu Dnes má volno,páč musím za chvíli do města..A ráno jsem nebyla schopna vstát

Ještě od Evči

28.7.2008 10:24
rocky

XXX.XXX.233.29

klawdie napsal(a):
Slovíčko mrtvý uplně chrakterizuje můj stav....odmakám a mazám dom....

Já hlásím že jsem to v práci vzdala..únava mě nějak odrovnala..Jsem teď u našich a koukám na filmky..

Ségra budeš mít email...

28.7.2008 12:14
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):
Krásné ráno všem..

Tak čaute,ženský,dneska mrtvo a ticho...

Další -Cheyene

28.7.2008 12:19
cheyenne

XXX.XXX.159.233

molly napsal(a):
Tak čaute,ženský,dneska mrtvo a ticho...

Další -Cheyene

Já už jsem zas tu, jsem konečně majitelkou koženého lonžovacího obnosku, dneska to maj koníci jasný, bude se testovat
Musím se s vámi podělit o maličkou radost, objednávala jsem z Emeriky Cdčko, placení předem z účtu, tak jsem čekala, jak to mrtě dlouho potrvá, ve středu jsem zadávala příkaz do banky a dnes dopoledne dorazilo, čest e-kontu a Fedexu
Takže až budete objednávat tamtéž, můžete očekávat los fofros doručení

28.7.2008 12:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Já už jsem zas tu, jsem konečně majitelkou koženého lonžovacího obnosku, dneska to maj koníci jasný, bude se testovat
Musím se s vámi podělit o maličkou radost, objednávala jsem z Emeriky Cdčko, placení předem z účtu, tak jsem čekala, jak to mrtě dlouho potrvá, ve středu jsem zadávala příkaz do banky a dnes dopoledne dorazilo, čest e-kontu a Fedexu

zdar já byla s kolegou na obídku no a ted se mi dostali do rukou fota z HC od jiného fotografa tak jsem si pohrála s upravama...tak vám sem něco hodím na koukání...

28.7.2008 12:23
strelish

XXX.XXX.142.166

cheyenne napsal(a):

Evi a na kolik tě vyšlo poštovné?

28.7.2008 12:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
zdar já byla s kolegou na obídku no a ted se mi dostali do rukou fota z HC od jiného fotografa tak jsem si pohrála s upravama...tak vám sem něco hodím na koukání...

Vista má celkem šikovný program na ořezání tak vznikají parádní fota...a kupodivu ani ifauna to nezničí uplně

28.7.2008 12:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Vista má celkem šikovný program na ořezání tak vznikají parádní fota...a kupodivu ani ifauna to nezničí uplně

letec přes vodu..

28.7.2008 12:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
letec přes vodu..

Deny se taky povedla

28.7.2008 12:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Deny se taky povedla

zasloužená žlutá

28.7.2008 12:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
zasloužená žlutá

Holky spolu....

28.7.2008 12:26
cheyenne

XXX.XXX.159.233

strelish napsal(a):
Evi a na kolik tě vyšlo poštovné?

20 dolarů.... bylo to formátu A4 a nebylo to těžký, 1 CDčko a knížečka.... ale to jsem posílala firmě, od který je zboží, tak si nejsem úplně jistá, jestli celá částka šla čistě na poštovný....

28.7.2008 12:28
strelish

XXX.XXX.142.166

cheyenne napsal(a):
20 dolarů.... bylo to formátu A4 a nebylo to těžký, 1 CDčko a knížečka.... ale to jsem posílala firmě, od který je zboží, tak si nejsem úplně jistá, jestli celá částka šla čistě na poštovný....

Já furt totiž dumám, jestli si objednat nějaké ty potřeby odtamtud. Mají tam věci na malé poňouchy

28.7.2008 12:29
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
Holky spolu....

Pěkný fotečky , já bych bez ořezávání už ani nefungovala, většinou radši fotím lehce z dálky a oříznu si, jak potřebuju, velikost je stejná, jak kdybych přiblížila a většina jezdců mívá hlavy a většina koní ocásky

28.7.2008 12:30
cheyenne

XXX.XXX.159.233

strelish napsal(a):
Já furt totiž dumám, jestli si objednat nějaké ty potřeby odtamtud. Mají tam věci na malé poňouchy

Tak to fakt neporadím, víc zkušeností nemám, nám šlo hlavně o rychlost, byla tam na výběr i jiná firma, psali 15 dolarů, asi by to chtělo mrknout na ceníky....
Ale v dnešní době by to nemuselo být megadrahý.... zatím je dolar za slušný peníze....

28.7.2008 12:34
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Tak to fakt neporadím, víc zkušeností nemám, nám šlo hlavně o rychlost, byla tam na výběr i jiná firma, psali 15 dolarů, asi by to chtělo mrknout na ceníky....
Ale v dnešní době by to nemuselo být megadrahý.... zatím je dolar za slušný peníze....

Zkus si zadat na netu adresy a zhruba váhu, našla jsem kalkulaci u Fedexu...
http://www.fedex.com/ratefinder/ home?cc=cz&language=cs
(mezera před home)

28.7.2008 12:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Pěkný fotečky , já bych bez ořezávání už ani nefungovala, většinou radši fotím lehce z dálky a oříznu si, jak potřebuju, velikost je stejná, jak kdybych přiblížila a většina jezdců mívá hlavy a většina koní ocásky

jo jo eví taky objevuju kouzlo ořezávání, vista to zvládá celkem bravurně a ještě umí doostřit, takž pak jsou parádní fota...

28.7.2008 12:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Zkus si zadat na netu adresy a zhruba váhu, našla jsem kalkulaci u Fedexu...
http://www.fedex.com/ratefinder/ home?cc=cz&language=cs
(mezera před home)

no já jsem zvědavá na ty pasty...
Hle léna má taky dovču? že jo...DAnny a Janica též a sestra chrápe u Televize...

28.7.2008 13:01
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
no já jsem zvědavá na ty pasty...
Hle léna má taky dovču? že jo...DAnny a Janica též a sestra chrápe u Televize...

Já na fotky používám program, co jsem dostala k foťáku, ořezává, zesvětluje, dobarvuje a je hodně jednoduchej.... a pak taky umí zmenšit najednou hodně fotek (mě z foťáku lezou neprakticky velký fotky kolem 1,5MB)
Pro představu - origoš foto...

28.7.2008 13:01
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Já na fotky používám program, co jsem dostala k foťáku, ořezává, zesvětluje, dobarvuje a je hodně jednoduchej.... a pak taky umí zmenšit najednou hodně fotek (mě z foťáku lezou neprakticky velký fotky kolem 1,5MB)
Pro představu - origoš foto...

A takhle to "ladím"

28.7.2008 13:02
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
A takhle to "ladím"

Nebo si z nic moc fotky....

28.7.2008 13:03
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Nebo si z nic moc fotky....

.... vytáhnu slušnej detail....

28.7.2008 13:12
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
.... vytáhnu slušnej detail....

Káťo, dej vědět, co ti to tam spočítalo docela mě to zajímá....

28.7.2008 13:12
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Káťo, dej vědět, co ti to tam spočítalo docela mě to zajímá....

A zas dohodím druhou do páru

28.7.2008 13:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
A zas dohodím druhou do páru

taky mám...

28.7.2008 13:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

na porovnání...

28.7.2008 13:22
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
na porovnání...

Jen bych poradila u skoku přes oxer nechat trošku víc místa nad,ˇbude to působit vyváženěji.... ale nechci ti do toho kecat, některý výřezy zkouším víckrát, abych koukla, co vypadá líp...

28.7.2008 13:22
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
na porovnání...

Zadala jsem 5kg balík a vylezlo mi nějakých 400 dolarů??

Jinak Evi buď ráda za 1,5MB fotky, z malých bys sotva ořízla něco, co by bylo k světu (a jinak to je ještě slabé kafe, nám digi zrcadlovka háže 4 MB fotky )

28.7.2008 13:35
cheyenne

XXX.XXX.159.233

strelish napsal(a):
Zadala jsem 5kg balík a vylezlo mi nějakých 400 dolarů??

Jinak Evi buď ráda za 1,5MB fotky, z malých bys sotva ořízla něco, co by bylo k světu (a jinak to je ještě slabé kafe, nám digi zrcadlovka háže 4 MB fotky )

400 dolarů je masakr , to se asi moc nevyplatí, ale Fedex je asi fakt dražší....
Jsem docela ráda za velký fotky, dá se toho s nima víc provádět, však příští foťáček, snad k vánocům, doufám, že bude pořádnej a z něj snad taky polezou veliký fotečky...

28.7.2008 13:49
strelish

XXX.XXX.142.166

cheyenne napsal(a):
400 dolarů je masakr , to se asi moc nevyplatí, ale Fedex je asi fakt dražší....
Jsem docela ráda za velký fotky, dá se toho s nima víc provádět, však příští foťáček, snad k vánocům, doufám, že bude pořádnej a z něj snad taky polezou veliký fotečky...

To já pořád koumám, co si koupit relativně kapesního, ale aby to stíhalo fotky koní v pohybu a tak a ne jen focení za slunka...

28.7.2008 13:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
To já pořád koumám, co si koupit relativně kapesního, ale aby to stíhalo fotky koní v pohybu a tak a ne jen focení za slunka...

lepší..

Přidejte reakci

Přidat smajlík