Ráda bych varovala všechny příznivce e-shopů s jezdcekými potřebami. Konkrétně webu www.equistyle.cz !!! U tohoto webu jsem si objednala zboží, které mi přilo, ale bohužel jedna z věcí byla poškozena. Po telefonické domluvě (neboť na e-maily mi neodpovídali) mi bylo řečeno, ať tuto věc (za 600kč) pošlu zpět a oni mi pošlou peníze na účet. Už tři týdny z nich doluji peníze, majitel mi stále tvrdí, že peníze byly již jeho zaměstnanci na účet odeslané, pak mi pořád říká, jak se vrátil zrovna teď z dovolené (vrací se po celou dobu reklamace) a že to prověří. Neni schopen mi poslat doklad o zaplacení, stále se vymlouvá a jen tvrdí, že peníze byly OPRAVDU odeslané.... už jsem se smířila s tím, že jsem o 6 stovek chudší a že je již neuvidím. Ráda bych tedy alespoň varovala všechny, kdo mají v plánu na tomto e-shopu nakupovat, aby to zvážili......
anickka
napsal(a):
Ráda bych varovala všechny příznivce e-shopů s jezdcekými potřebami. Konkrétně webu www.equistyle.cz !!! U tohoto webu jsem si objednala zboží, které mi přilo, ale bohužel jedna z věcí byla poškozena. Po telefonické domluvě (neboť na e-maily mi neodpovídali) mi bylo řečeno, ať tuto věc (za 600kč) pošlu zpět a oni mi pošlou peníze na účet. Už tři týdny z nich doluji peníze, majitel mi stále tvrdí, že peníze byly již jeho zaměstnanci na účet odeslané, pak mi pořád říká, jak se vrátil zrovna teď z dovolené (vrací se po celou dobu reklamace) a že to prověří. Neni schopen mi poslat doklad o zaplacení, stále se vymlouvá a jen tvrdí, že peníze byly OPRAVDU odeslané.... už jsem se smířila s tím, že jsem o 6 stovek chudší a že je již neuvidím. Ráda bych tedy alespoň varovala všechny, kdo mají v plánu na tomto e-shopu nakupovat, aby to zvážili......
S panem Vlasákem spolupracuji,byla jsi přímo za ním v obchodě ???
saddlery
napsal(a):
S panem Vlasákem spolupracuji,byla jsi přímo za ním v obchodě ???
Kdybych šla přímo do obchodu, tak ty peníze projedu na benzínu a navíc do Prahy jezdím jednou za uherský rok. Majitel obchodu se mi ještě dnes ozval s tím, že v bance mu řekli, že peníze byly odeslané, ale po třech dnech se vrátily. Já účet napsala určitě dobře, takže by mě zajímalo, co mi zítra bude nafaxováno (potvrzení z banky). Každopádně jednání majitele, kdy nebyl schopný začít jednat rychleji, a jednal se mnou jak s někým, kdo ho absolutně nezajímá (a nemůže se proto divit, že jsem na něj proto zvedala hlas!), je opravdu velmi na uváženou..... Pokud mi přeci jen budou peníze poslány, velmi ráda to tady zveřejním. Jen nevím, co zabralo - zda můj zvýšený hlas a věčné naléhání na doložení dokladu o zaplacení, nebo to, že jsem řekla, že mu 6 stovek přeci za ostudu nestojí a že mu ráda udělám špatnou reklamu (na což mi bylo odpovězeno, ať to klidně udělam)......