klawdie
napsal(a):
kočko co to znamená...
Eví včera jsem mluvila s Bukem, koupil Saxíkovi maminku a je zapuštěná...saxík bude mít dalšího sourozence, jen bude po Favorym...
klawdie
napsal(a):
kočko co to znamená...
Dnes pojedu naposled mezi ty tyrany![]()
Ať se tam z toho třeba zblázní...
lanika
napsal(a):
Jsem tu tééééééééééž. Hezké ránko
Ahojky
Zuzi tak přeji poklidný poslední den
molly
napsal(a):
Souhlas! Jerry je bezkonkureční...
Mára na víkend odjíždí,tak nevím ,co s volným časem .. "Hajtra" říjí ![]()
,jezdit nemůžu...
Tak pojed na čumendu do Čanky
...
jedem tam s poníkama, jestli teda dorazí vlek...tahnu malou holčinu s poníkem Kevinem na jejich první VT...tak sjem na ně zvědavá, zvolila jsem pro ně křížkový parkur 50-60...Keva je talent od přírody, má moc hezký styl, tak pokud nebude protestovat tak si myslím že by to mohli hezky zajet, hlavně aby byla "malá" spokojená...
klawdie
napsal(a):
...
jedem tam s poníkama, jestli teda dorazí vlek...tahnu malou holčinu s poníkem Kevinem na jejich první VT...tak sjem na ně zvědavá, zvolila jsem pro ně křížkový parkur 50-60...Keva je talent od přírody, má moc hezký styl, tak pokud nebude protestovat tak si myslím že by to mohli hezky zajet, hlavně aby byla "malá" spokojená...
Klári,tak to dohodnem zítra... Uvidím,co mi Mára řekne,jak pojede pryč .. Když mě přiložíte
Auto bych nechala v Roudně...
klawdie
napsal(a):
...
Mě se moc libí tahle...
klawdie
napsal(a):
Mě se moc libí tahle...
Hele segra jede svým autem prý, tak tě může nabrat já budu mít asi v autě hvězdný team a zastavujem v bělči pro druhého šampiona, ale není problém...bude to sranda a hlavně kolem oběda jsme doma pač ty prckové to odběhají hned zkraje a bude to...prezentace je do devíti...soutěž začíná od deseti...tak jen orientačně...
HEHE
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Tak jo... Zítra po ránu tu sice nebudu,ale máme tel. nebo později
molly
napsal(a):
Tak jo... Zítra po ránu tu sice nebudu,ale máme tel. nebo později
Jasan!
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Holky... Musím odjet,ale asi se tu ještě mihnu...
molly
napsal(a):
Holky... Musím odjet,ale asi se tu ještě mihnu...
Makáte až se z Vás kouří
klawdie
napsal(a):
Makáte až se z Vás kouří
jsem si to upravila a ono se mit o neuložilo, zlobivej PC...má hlad, bééé
klawdie
napsal(a):
Zdravím při krásném slunečném dni. I když to sluníčko by to nemuselo tak přehánět.
klawdie
napsal(a):
Já frčím na obídek do Inflagranti...mám už hladík..ak si nechte chutnat
klafus
napsal(a):
Zdravím při krásném slunečném dni. I když to sluníčko by to nemuselo tak přehánět.
Jee Kláry on jede Čánku i Kevin? Teda to se na něj těšim, sem ho snad na živo ještě neviděla
On je ale menší než Jerrda žejo?
rocky
napsal(a):
Já frčím na obídek do Inflagranti...mám už hladík..ak si nechte chutnat
teda ty si "fajnšmekr" do Inflagranti
tak brou chuť
klafus
napsal(a):
teda ty si "fajnšmekr" do Inflagranti
tak brou chuť
Hele PÉ´to vůbec, v kolik budeš dnes u koníků? Má oblíbená otázka
klafus
napsal(a):
No jdu zas něco dělat, pokusím se ještě přijít.
klafus
napsal(a):
Hele můj kůn...hehe tak říkáš dobrý Kláry...no Kevin má cca tak 110 cm...možná víc...ale překvapil mě jak umí krčit nožičky, když jsem mu stavěla bubáky nepřemýšlel o tom...víc mi nestačili cihly ale tak 60 cm kolmáček bez problému, věřím že by šel i výše, ale skákali jsme bez sedla...
klawdie
napsal(a):
Hele můj kůn...hehe tak říkáš dobrý Kláry...no Kevin má cca tak 110 cm...možná víc...ale překvapil mě jak umí krčit nožičky, když jsem mu stavěla bubáky nepřemýšlel o tom...víc mi nestačili cihly ale tak 60 cm kolmáček bez problému, věřím že by šel i výše, ale skákali jsme bez sedla...
tady mám nějakýho vyblitýho oře, asi budu muset obtáhnot barvy
klawdie
napsal(a):
tady mám nějakýho vyblitýho oře, asi budu muset obtáhnot barvy
Koukej mi ty fotečky poslat nebo někam hodit odkaz prosím...
klawdie
napsal(a):
Koukej mi ty fotečky poslat nebo někam hodit odkaz prosím...
Já ti dám vyblitýho oře!
Náhodou te´d mu to moc sluší fešákoj
No ty fotky to není o co stát,ale Míša je hodila na album: www.konicek12345.rajce.idnes.cz
klafus
napsal(a):
Já ti dám vyblitýho oře!
Náhodou te´d mu to moc sluší fešákoj
No ty fotky to není o co stát,ale Míša je hodila na album: www.konicek12345.rajce.idnes.cz
Běžím na oběd už mě trápí hlad
klafus
napsal(a):
Běžím na oběd už mě trápí hlad
Hojky jsem tu.. Věřte nebo ne blondýnka si dala v tomhle počasí kachnu se 4 knedlema!!! a samozřejmě PIVEČKO!!!
Klafuško, prijedu hned po praci,takze po pule tam jsem. kdyz tam dorazis drive nech nase koniky doma, at nejsou uplne mimo ze slunicka..
rocky
napsal(a):
Hojky jsem tu.. Věřte nebo ne blondýnka si dala v tomhle počasí kachnu se 4 knedlema!!! a samozřejmě PIVEČKO!!!
Klafuško, prijedu hned po praci,takze po pule tam jsem. kdyz tam dorazis drive nech nase koniky doma, at nejsou uplne mimo ze slunicka..
Valí se na mě Tajemná za chvilku jí tu mám....
klawdie
napsal(a):
Valí se na mě Tajemná za chvilku jí tu mám....
jako v půl čtvrtý? tyjo to mám co dělat. semm chtěla končit ve tři a ještě se stavit doma,ale koukám,že teda nestíhám
no nějak to vymyslim.
klafus
napsal(a):
jako v půl čtvrtý? tyjo to mám co dělat. semm chtěla končit ve tři a ještě se stavit doma,ale koukám,že teda nestíhám
no nějak to vymyslim.
Klídek
já si udělám nějakou práci u koní a maximálně se sejdem na jízdárně