Mám pro Vás holky pár los fotos, fotila jsem to anše stádečko na pastvě...
jeden achaltekinec
klawdie
napsal(a):
jeden achaltekinec
Modelka ve spodním prádle
klawdie
napsal(a):
a posncloš los jeremicos
Přeji krásné páááteční ráno!
Krásné fotečky, já Sahiba nepoznala, nevim proč..
rocky
napsal(a):
Přeji krásné páááteční ráno!
Krásné fotečky, já Sahiba nepoznala, nevim proč..
Tady na téhle fotce mi přijde Grace hrozně nohatáá
rocky
napsal(a):
Tady na téhle fotce mi přijde Grace hrozně nohatáá
To je tím jak má zatažený pupek...
strelish
napsal(a):
Bré ranko, včera jsem absolutně nestíhala - no konec měsíce, že...
Sabula je hotový model, hlavně na té první fotce mu to fakt sekne
mi povidej mě to čeká do 15 mazec, ale chci si do 14 konečně vzít dovču plus ten tyden po..už se těším potřebuju to jak sůlllll
Danny včera jsem byla v tvrdém pracovním procesu tak promin zapoměla jsem odepsat....
klawdie
napsal(a):
mi povidej mě to čeká do 15 mazec, ale chci si do 14 konečně vzít dovču plus ten tyden po..už se těším potřebuju to jak sůlllll
Danny včera jsem byla v tvrdém pracovním procesu tak promin zapoměla jsem odepsat....
Hamty
klawdie
napsal(a):
Dobré ráno...ten včerejšek mi v kanclu chybí...ale jsem ráda, že jsem viděla Klárku...
Mno včera mě ségra poprosila abych vyfotila Tomáška v Jizeře...cestou jsme potkali holky, jak šli s kobylama od řeky...
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno...ten včerejšek mi v kanclu chybí...ale jsem ráda, že jsem viděla Klárku...
Mno včera mě ségra poprosila abych vyfotila Tomáška v Jizeře...cestou jsme potkali holky, jak šli s kobylama od řeky...
A Evička na Gastonovi se u nás zasekla...Géčko samozřejmě žral jak kdyby trávu neviděl měsíc...
Spešl posezení při odpočínkové chvíli...
haisovad
napsal(a):
A Evička na Gastonovi se u nás zasekla...Géčko samozřejmě žral jak kdyby trávu neviděl měsíc...
Spešl posezení při odpočínkové chvíli...
a Tomášek si na Gastona také na chvíli seknul...
haisovad
napsal(a):
a Tomášek si na Gastona také na chvíli seknul...
no a už jsme byly v řece...Tomášek je vodomil, nemohly jsme ho dostat z vody...
haisovad
napsal(a):
no a už jsme byly v řece...Tomášek je vodomil, nemohly jsme ho dostat z vody...
Juuu to je ale fešněj chlapák, koukám že jsme měli fotící podvečer...
klawdie
napsal(a):
Juuu to je ale fešněj chlapák, koukám že jsme měli fotící podvečer...
já jsem ráda že už je ten pátek, zejtra to bude legrační a napínací, pony team vyraží do akce,tak jsem zvědavá na průběh...
klawdie
napsal(a):
já jsem ráda že už je ten pátek, zejtra to bude legrační a napínací, pony team vyraží do akce,tak jsem zvědavá na průběh...
kde se zas všici touláte...Danny zapoměl ajsi tu sušenky:)))
klawdie
napsal(a):
Koukám že Danny vždycky něco zapomene, ale to asi proto aby měla důvod se vrátit
Tady slíbené foto mého new sedla
rocky
napsal(a):
Koukám že Danny vždycky něco zapomene, ale to asi proto aby měla důvod se vrátit
Tady slíbené foto mého new sedla
..
klawdie
napsal(a):
škoda že jsem je nestihla, ale když jsem šla za nima měl Jerry a SAhib uplně stejné zásek...
arab
klawdie
napsal(a):
škoda že jsem je nestihla, ale když jsem šla za nima měl Jerry a SAhib uplně stejné zásek...
arab
upravená
klawdie
napsal(a):
arab
teda Péťo, sedlo je naprosto luxusní...a jak se v tom sedí a jezdí...? Já bych si připadala jak v dostihovém sedle...bych vylítla při prvním prdeláči...nemám ráda krátné třmeny...
Jóóó, tohle to je moje...
klawdie
napsal(a):
upravená
Moc se mi do toho dneska nechce, ale jelikož bych ráda brzo dovolenkovala, musím dupnout na pedál, každopádně mě nebaví si tu povídat sama..dnes budu volat Seitlovi...jo a Káti tu mast v lákarně neměli, mažem jen heřmánkovou ale řekla bych že i tu jsou vidět pokroky...
oslíčku otřes se...
haisovad
napsal(a):
teda Péťo, sedlo je naprosto luxusní...a jak se v tom sedí a jezdí...? Já bych si připadala jak v dostihovém sedle...bych vylítla při prvním prdeláči...nemám ráda krátné třmeny...
Taky už jsem prosila že se vv tom chci projet, tak snad to dopadne...
haisovad
napsal(a):
No zatím jsem neměla možnost si skočit něco většího, je děsnej pařec, tak ji tím nechci otravovat. Včera jsem byla jen tak trošku cca na 20min a řeknu Vám byla jsem splavená jen cestou na jízdárnu..
rocky
napsal(a):
No zatím jsem neměla možnost si skočit něco většího, je děsnej pařec, tak ji tím nechci otravovat. Včera jsem byla jen tak trošku cca na 20min a řeknu Vám byla jsem splavená jen cestou na jízdárnu..
Klári tak jim řekněte, ať ji objednají, sklady ji mají běžně "na skladě"
Včera to byl hnus a dneska prý má být nejteplejší den roku.
strelish
napsal(a):
Klári tak jim řekněte, ať ji objednají, sklady ji mají běžně "na skladě"
Včera to byl hnus a dneska prý má být nejteplejší den roku.
Čus všici, fotečky luxusní, sedlo vypadá dost pěkně, skoro jak nový, jsem na vás zvědavá v akci
.
U nás malá novinka - od včera Hadřík cválá na lonži, docela mu to šlo, první kolečko sice přemejšlel, jak ty nožičky poskládat, ale přišel na to rychle.... zacválal si jen párkrát v ohradě a to vždycky letěl jak šílenec
cheyenne
napsal(a):
Čus všici, fotečky luxusní, sedlo vypadá dost pěkně, skoro jak nový, jsem na vás zvědavá v akci
.
U nás malá novinka - od včera Hadřík cválá na lonži, docela mu to šlo, první kolečko sice přemejšlel, jak ty nožičky poskládat, ale přišel na to rychle.... zacválal si jen párkrát v ohradě a to vždycky letěl jak šílenec
Evčo Hadříkovi gratulujem k pokroku
, jen tak dááál...
cheyenne
napsal(a):
.
no vidíš, toooo super Eví....
No mě zas pobavil šedivák, se popásal a já postávala ve výběhu a cvakala foto, najednou nějakej bubák a upaloval ke mě, jako mamí pomoc...
tak mu říkám co blbne, tak se zas otočila a mazal zpátky...ale to byl zas výraz!
klawdie
napsal(a):
no vidíš, toooo super Eví....
No mě zas pobavil šedivák, se popásal a já postávala ve výběhu a cvakala foto, najednou nějakej bubák a upaloval ke mě, jako mamí pomoc...
tak mu říkám co blbne, tak se zas otočila a mazal zpátky...ale to byl zas výraz!
Jo, je to s nima prča, Hadřík zas měl předevčírem blbě připlou lonž, ta se vycvakla, tak udělal ještě jedno kolečko samovolně a přišel sám doprostřed k Lukášovi, aby ho zas připnul
ani se nešel pást a to je co říct, je teď pěkně rozežranej, tak jsme rádi...
cheyenne
napsal(a):
Jo, je to s nima prča, Hadřík zas měl předevčírem blbě připlou lonž, ta se vycvakla, tak udělal ještě jedno kolečko samovolně a přišel sám doprostřed k Lukášovi, aby ho zas připnul
No že vás taky všechny zdravím
cheyenne
napsal(a):
Teda tak to je hadřík fakt machr
Samolonžovací koník hele
klafus
napsal(a):
Teda tak to je hadřík fakt machr
Samolonžovací koník hele
Jdu zas chvíli pracovat, ještě příjdu. máme v kanclu zapnutý rádio a pořáád slibujou to oblačno,ale viditelně se jim nějak nedaří!
klafus
napsal(a):
Jdu zas chvíli pracovat, ještě příjdu. máme v kanclu zapnutý rádio a pořáád slibujou to oblačno,ale viditelně se jim nějak nedaří!
Taky pořád čekáme na deštík, ač máme jízdárnový výběr, není kde co dělat, tráva tvrdá jak beton, písek je skoro roztavenej a práší, naváží se sláma, tak není kdy a čím kropit (a stejně je to řešení tak na hoďku), v hale je povrch slušnej, ale o 10 stupňů víc, než venku....
Sluníčko mám ráda, ale už by si mohlo dát trošku přestávku
, nás to potká určitě zítra
cheyenne
napsal(a):
Taky pořád čekáme na deštík, ač máme jízdárnový výběr, není kde co dělat, tráva tvrdá jak beton, písek je skoro roztavenej a práší, naváží se sláma, tak není kdy a čím kropit (a stejně je to řešení tak na hoďku), v hale je povrch slušnej, ale o 10 stupňů víc, než venku....
Sluníčko mám ráda, ale už by si mohlo dát trošku přestávku
, nás to potká určitě zítra
Výjimečně si přeju, aby ještě zítra to počasí vydrželo, k večeru razím na chatu k Prostějovu a zítra k večeru se vracím. V neděli se už může ochladit
rocky
napsal(a):
Káťo souhlasím s tebou, taky máme o víkendu dvě akce, tak bych raději byla pro teplé dny bez deště!!
JJ, SOUHLAS. mY MÁME ZÍTRA FAMILLY opejkání prasete, tak by bylo nemilé, kdyby pšelo...
Holky, jsem tu fakt zasekaná papírama, se z toho pos...
haisovad
napsal(a):
JJ, SOUHLAS. mY MÁME ZÍTRA FAMILLY opejkání prasete, tak by bylo nemilé, kdyby pšelo...
Danny, soucítím s tebou... papíry kam se podíváš
Ale to počasdí bych si taky celkem přála.lepší než nějakej chcanec
haisovad
napsal(a):
No holky po tom měsíci nijakého počasí jsem za to teplo ráda, mě to nevadí, je léto tak at je pořádný...
už jsem vám ukazovala naše nový přepraváčky...
klafus
napsal(a):
Danny, soucítím s tebou... papíry kam se podíváš
Ale to počasdí bych si taky celkem přála.lepší než nějakej chcanec
Já jsem myslela lehkej chcenec přes noc, ne aby nám to zkazilo zítřek
, abych nevypadala jak vyvolávač deště
. Ale koníkům na nožky je ta tráva dost nic moc, radši bych skousla ten deštík, než ten beton...
klawdie
napsal(a):
No holky po tom měsíci nijakého počasí jsem za to teplo ráda, mě to nevadí, je léto tak at je pořádný...
už jsem vám ukazovala naše nový přepraváčky...
Pěkněěěě Kláry, to já jsem je ještě ani nepoužila...premiéru měly, když je prubla Péťa s Vydrou...
haisovad
napsal(a):
Pěkněěěě Kláry, to já jsem je ještě ani nepoužila...premiéru měly, když je prubla Péťa s Vydrou...
Kentaurky a mám je z druhé ruky za 700 prej 2x použitý, SAbulák říkal že dobrý
, libila se mi ta barvička a jsou pěkně pevný, uvnitř s beranem...
klawdie
napsal(a):
Kentaurky a mám je z druhé ruky za 700 prej 2x použitý, SAbulák říkal že dobrý
, libila se mi ta barvička a jsou pěkně pevný, uvnitř s beranem...
vtípek dne....
Mladík se připotácí k dívce sedící u stolu.
"Hele, nešla bys tancovat?"
Dívka rozpačitě špitne: "...Nooo...Ano.."
"Tak běž, nemám si totiž kam sednout.
Vězení se zvýšenou ostrahou...
haisovad
napsal(a):
vtípek dne....
Mladík se připotácí k dívce sedící u stolu.
"Hele, nešla bys tancovat?"
Dívka rozpačitě špitne: "...Nooo...Ano.."
"Tak běž, nemám si totiž kam sednout.
Vězení se zvýšenou ostrahou...
kdo pozdě chodí...
haisovad
napsal(a):
Jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan.
... a mizerný fotbalista se řekne? Spar Ťan!
Holky nezapoměňte na zatmění.....
haisovad
napsal(a):
mno, když já nemám žádnej sklíčko abych se na to mohla podívat...bééé
Tyjo Klárko, no to ses nechlubila, přepraváčky sou teda fakt nádherný, ě se tahle tyrkysová strašně líbí
A poníkovský na Jerrynka neměla paní? Za 700 to není špatný.ty fakt umíš nakupovat
haisovad
napsal(a):
mno, když já nemám žádnej sklíčko abych se na to mohla podívat...bééé
Danny pokud v práci ještě vedete, tak stačí disketa
To je asi tak všechno co si pamatuju z hodin IVT
joooo ptákovin, těch mám plnej mozek, ale pamatovat si něco pořádnýho...![]()
klawdie
napsal(a):
jeden achaltekinec
Pěkné odpoledne
Je vedro na padnutí,že? Zdravím pracující lid!
Udělala jsem si k obědu švestkové knedle ,už mám pěkně plný břuch!
Jak se máte,děvčata?
Danny,škoda,žes neměla čas aji na mě..Byla jsem odpol. v HK... :-(
molly
napsal(a):
Pěkné odpoledne
Je vedro na padnutí,že? Zdravím pracující lid!
Udělala jsem si k obědu švestkové knedle ,už mám pěkně plný břuch!
Jak se máte,děvčata?
Danny,škoda,žes neměla čas aji na mě..Byla jsem odpol. v HK... :-(
jsem v chládku kanceláře, takže fajne, ale venku to bue asi děs...zrovna dělám píchačky
klafus
napsal(a):
Já sem si dala smaženej hermelín s bram. kašičkou a taky se mi lehce těžce dýše ![]()
Já jsem do sebe natlačila rýži s takovou uno (universální hnědá omáčka)...mno jako dalo se to, já jsem měla fakt hlad. Mno teď zase makám, musím toho ještě hodně udělat, v pondělí se vrací jeden ze šéfů z dovolené a já nemám nic připraveného...to zase bude mazec na poradě...
Jo a fotila jsem Arnošta včera...byl pěkně nasranej, že jsem mu slíbila piškot a nutím ho aby zůstal na místě...
klafus
napsal(a):
Já sem si dala smaženej hermelín s bram. kašičkou a taky se mi lehce těžce dýše ![]()
Já si byla přeparkovat auto do stínu a vyvenčit Daily..řeknu vám, venku mazec...ale ono i tady v práci děsný, větráky nestíhají...
Zuzi ty mi vždycky uděláš chutě s těma knedlema!!!!
Klárko taky jsem dneska váhala mezi hermelínem, nakonec to vyhrálo meníčko: zelňačka+uzené se špenátem a br.knedlíkama
Kurňa už se těším na večer až to teplo spláchnu
rocky
napsal(a):
Já si byla přeparkovat auto do stínu a vyvenčit Daily..řeknu vám, venku mazec...ale ono i tady v práci děsný, větráky nestíhají...
Zuzi ty mi vždycky uděláš chutě s těma knedlema!!!!
Klárko taky jsem dneska váhala mezi hermelínem, nakonec to vyhrálo meníčko: zelňačka+uzené se špenátem a br.knedlíkama
Kurňa už se těším na večer až to teplo spláchnu
Hehe, já si dneska taky asi trochu kápnu do strojku...
Jakej důvod máte pro popíjení? Klasika, prostě pátek? Nebo zase v Roudně něco slavíte?
Jsem chlapáka trochu přiblížila...
haisovad
napsal(a):
Hehe, já si dneska taky asi trochu kápnu do strojku...
Jakej důvod máte pro popíjení? Klasika, prostě pátek? Nebo zase v Roudně něco slavíte?
Jsem chlapáka trochu přiblížila...
To levé má po operaci...měl to prošitý jak deku...aby chrupavka zase přirostla ke kůži...ale je to frajer, že? Letos v květnu mu bylo 70 let
haisovad
napsal(a):
To levé má po operaci...měl to prošitý jak deku...aby chrupavka zase přirostla ke kůži...ale je to frajer, že? Letos v květnu mu bylo 70 let
To je hustý když se to takhle přepočítá...
Danny tentokrát kalíme jinde, prostě grilovačka na chatě...
snad se to nezvrhne jarda musí ráno řídit!
molly
napsal(a):
Peti,neni problém.Knedle jsou,my nebudem
Přijeď na oběd semka ke mně a dostaneš taky
Holky ukecali jsme šéfa a pustil nás domůůů..Tak já frčím k našim udělat zánor do bazééénu a vykoupat psa..Ségra my se spojíme...
Krásný víkend vám všem...
rocky
napsal(a):
Holky ukecali jsme šéfa a pustil nás domůůů..Tak já frčím k našim udělat zánor do bazééénu a vykoupat psa..Ségra my se spojíme...
Krásný víkend vám všem...
Teda Péťo, vůbec ti to nezávidim...já si dám ještě hoďku
ale už dodělávám, doslova
Heh, to dítě má dobrej výraz...
haisovad
napsal(a):
Teda Péťo, vůbec ti to nezávidim...já si dám ještě hoďku
ale už dodělávám, doslova
Heh, to dítě má dobrej výraz...
Děvčátka, letím domů...už mě to neba...jsem uvařená.
Přeji vám moc krásnej víkend a myslete na to, že musíte pořádně dodržovat pitný režim...
Zítřejších pipi závodníkům přeji dobrý odhad a čistou hlavu...papa Danny