Po úspěšnéém úterku, snad ještě úspěšnější STŘEDA??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2008 07:22
rocky

XXX.XXX.0.1

Zdravím a přeji krásné slunečné ráno, dneska musím říct že jsem snad konečně dospala tu víkendovou únavu.

6.8.2008 07:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Zdravím a přeji krásné slunečné ráno, dneska musím říct že jsem snad konečně dospala tu víkendovou únavu.

to mě těší segra na to že jsme šli spát ve dvanáct a ještě jsi spala na pulce gauče...

6.8.2008 07:28
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
to mě těší segra na to že jsme šli spát ve dvanáct a ještě jsi spala na pulce gauče...

Hezké ránko, u nás kosa.......Táhne mi na nohy, mám sukni a tílko.....Kurnik, je léto nebo podzim?????

6.8.2008 07:32
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Hezké ránko, u nás kosa.......Táhne mi na nohy, mám sukni a tílko.....Kurnik, je léto nebo podzim?????

Leni souhlasím taky mě malounko tahne na nožky

Co trénink s Honzulínem???

6.8.2008 07:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Leni souhlasím taky mě malounko tahne na nožky

Co trénink s Honzulínem???

Dobré jitro,
já jsem tako malounko zmrzlá...ale dala jsem si granko s presíčkem a mlíkem a jsem příjemně připravená k práci... (na ifauně).
Tak co Leníííí, co Honzuloid? Jak to šlo?

6.8.2008 07:44
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
já jsem tako malounko zmrzlá...ale dala jsem si granko s presíčkem a mlíkem a jsem příjemně připravená k práci... (na ifauně).
Tak co Leníííí, co Honzuloid? Jak to šlo?

Se včerejškem jsem moc spokojená Jestli se Monči podaří natahat videjka do kompu, pak vám ukážu. Tentokráte jsme skákali hodně řadu z klusu a završili jsme to metrovým oxerem. Jsem čučela, jak jsme přes to přelítli a ještě k tomu z řady, to nám nikdy nešlo, protože chyběl ten kmih. No začátek klasika, Honzík přes ty křížky skákal, jako že musel, nic ho netankovalo, že by měl zrychlit Neshodil, ale bylo to takové ospalé, nějaké. A samo, že pak neměl z čeho ten poslední skok skákat. Tak nás jednou trenérka popohnala zezadu bičem, ne po Honzovi, ale za a to jste měli vidět pak to torpédo v řitce. Pokaždé I na samostatných skocích, i v te řadě, Honzík se vzbudil a bylo vše jinak. Božíííínku, to byl tak fajn pocit

6.8.2008 07:46
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Se včerejškem jsem moc spokojená Jestli se Monči podaří natahat videjka do kompu, pak vám ukážu. Tentokráte jsme skákali hodně řadu z klusu a završili jsme to metrovým oxerem. Jsem čučela, jak jsme přes to přelítli a ještě k tomu z řady, to nám nikdy nešlo, protože chyběl ten kmih. No začátek klasika, Honzík přes ty křížky skákal, jako že musel, nic ho netankovalo, že by měl zrychlit Neshodil, ale bylo to takové ospalé, nějaké. A samo, že pak neměl z čeho ten poslední skok skákat. Tak nás jednou trenérka popohnala zezadu bičem, ne po Honzovi, ale za a to jste měli vidět pak to torpédo v řitce. Pokaždé I na samostatných skocích, i v te řadě, Honzík se vzbudil a bylo vše jinak. Božíííínku, to byl tak fajn pocit

V řadě byla kavaleta, křížek, jeden cvalový, křížek, 2 cvalové a oxer. No a když se Honzulajs rozjezdil, šli jsme doskok, výskok I bez toho cvalového na křížkách

6.8.2008 07:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

TAk to je báječné, jsem zvědavá na videjko! to i vyhodím kolegu z jeho compu a mrknu na to!!!! m ě to na mým super compu nejde!

6.8.2008 07:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
TAk to je báječné, jsem zvědavá na videjko! to i vyhodím kolegu z jeho compu a mrknu na to!!!! m ě to na mým super compu nejde!

Leni tak to zkláním před tebou, jakože ty řady jsme moc nejezdili, takže tyhle hophop mazec!

6.8.2008 07:57
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Leni tak to zkláním před tebou, jakože ty řady jsme moc nejezdili, takže tyhle hophop mazec!

Ty vogo, by se mi zamotali nohy... Tak to jste moc šikovní...Tak Honzíka paní takhle probudila? To čuměl, ne?

6.8.2008 07:58
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

No abych pravdu řekla, já jsem taky vždycky měla respekt z těch řad Ale je to určitě mooooooc dobrá věc pro koníka. A taky pro jezdce, protože když se to tak veme, koník má vše napočítané a hlídáš se hlavně ty. okamžitě narovnat a zasednout po doskoku

6.8.2008 08:06
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
No abych pravdu řekla, já jsem taky vždycky měla respekt z těch řad Ale je to určitě mooooooc dobrá věc pro koníka. A taky pro jezdce, protože když se to tak veme, koník má vše napočítané a hlídáš se hlavně ty. okamžitě narovnat a zasednout po doskoku

No je fakt, že to nečekal Jsem zvědavá, co to udělá, až budu skákat příště. Třeba už sám přišel na to, že když jde z tempa, skáče se nám oboum lépe......Uvidíme. Ted mu dám ale od jízdárny úplný pokoj, budem spíše jezdit na vyjíždky, maximálně se někde na louce 10 minut zastavíme a poohýbáme.....Makat budem až za týden

6.8.2008 08:12
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
No je fakt, že to nečekal Jsem zvědavá, co to udělá, až budu skákat příště. Třeba už sám přišel na to, že když jde z tempa, skáče se nám oboum lépe......Uvidíme. Ted mu dám ale od jízdárny úplný pokoj, budem spíše jezdit na vyjíždky, maximálně se někde na louce 10 minut zastavíme a poohýbáme.....Makat budem až za týden

Leni nakonec zjistíš, že se ti nejlépe hoděj napočítané skoky..Protože až ti tam bude stát pořádnej barák a ty se budeš strachovat aby Vám to vyšlo není to nic moc..ale pokud víš že to máš napočítané, můžeš si krásně vychutnat ten let!!!
Jsem na Vás moc pyšná a cejtím v zádech konkurenci!!!Pozdravuj ¨Honzíka šikulu, těším se na videjko

6.8.2008 09:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Leni nakonec zjistíš, že se ti nejlépe hoděj napočítané skoky..Protože až ti tam bude stát pořádnej barák a ty se budeš strachovat aby Vám to vyšlo není to nic moc..ale pokud víš že to máš napočítané, můžeš si krásně vychutnat ten let!!!
Jsem na Vás moc pyšná a cejtím v zádech konkurenci!!!Pozdravuj ¨Honzíka šikulu, těším se na videjko

Evííí kde jsi hele Saxík...

6.8.2008 09:25
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Evííí kde jsi hele Saxík...

Už se nemůžu dočkat až Evča sedne na Saxíka a začne s ním pracovat To bude žúžo A pokoukáníčko Tady Honzík na podzim, taková srnečka z něho

6.8.2008 09:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Už se nemůžu dočkat až Evča sedne na Saxíka a začne s ním pracovat To bude žúžo A pokoukáníčko Tady Honzík na podzim, taková srnečka z něho

jo s prdelí mamuta...tady ten byl proti saxulovi vyší a kostnatější, jestli to teda jde u těhlech mamutů takto nazvathřebčoun...

6.8.2008 09:45
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
jo s prdelí mamuta...tady ten byl proti saxulovi vyší a kostnatější, jestli to teda jde u těhlech mamutů takto nazvathřebčoun...

Mě se líbil, byl to fešák nadrženej

6.8.2008 11:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Mě se líbil, byl to fešák nadrženej

ženský....

6.8.2008 11:49
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
ženský....

Já se hrozně nudím Sice mám spoustu práce, ale ne a ne se k tomu dokopat......Pořád aktualizuji faunu, že si něco nového počtu :-)

6.8.2008 11:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Já se hrozně nudím Sice mám spoustu práce, ale ne a ne se k tomu dokopat......Pořád aktualizuji faunu, že si něco nového počtu :-)

my povídej...

6.8.2008 11:59
klafus

XXX.XXX.77.140

lanika napsal(a):

Jenom v letu vás tu pěkně pozdravím a zase startuju dál.Kvůli Klárce sem si koupila nový plavky, aby nemusela obrekávat ty co mám u koní teď
Péťo to ti závidim, že si to dospala, já mohla dnes taky spát o něco dýl a je to snad horší, než když vstávám v 6.Fakt jak kdyby po mě ceou noc jezdila Tatrovka A vidina toho,že dnes o půlnoci mi přijede má milovaná sestřička z Londýna a na sedmou budu klepat Klárce na kancelář mě docela pobavila

6.8.2008 12:00
klafus

XXX.XXX.77.140

klafus napsal(a):
Jenom v letu vás tu pěkně pozdravím a zase startuju dál.Kvůli Klárce sem si koupila nový plavky, aby nemusela obrekávat ty co mám u koní teď
Péťo to ti závidim, že si to dospala, já mohla dnes taky spát o něco dýl a je to snad horší, než když vstávám v 6.Fakt jak kdyby po mě ceou noc jezdila Tatrovka A vidina toho,že dnes o půlnoci mi přijede má milovaná sestřička z Londýna a na sedmou budu klepat Klárce na kancelář mě docela pobavila

Kláry zítra asi příjdu s kamarádem Kafetem

6.8.2008 12:01
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):

Hoj hoky,mě skolil bacil... Tak nějak není do psaní,musím se rychle vykurýrovat Skončila říje,tak musím do sedla

fešák,že?

6.8.2008 12:02
klafus

XXX.XXX.77.140

klafus napsal(a):
Kláry zítra asi příjdu s kamarádem Kafetem

hele pé´to co se to povídá ve stáji o těch fotkách v poli? Když tě tady tak vidim v tý pšenici? Prej nějakej nápad Ivči, bo co?

6.8.2008 12:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Hoj hoky,mě skolil bacil... Tak nějak není do psaní,musím se rychle vykurýrovat Skončila říje,tak musím do sedla

fešák,že?

Jdu si pro papu....mám hlad jako segra včera...
Kláry to měla Ivča vizi že se každá se svým koníkem nafotíme v poli...mám na mysli majitele...

6.8.2008 12:39
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):

6.8.2008 12:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Holky, já jsem zase v útlumu...zase po obědě
Kafe nepomáhá, procházka nepomáhá...asi tady padnu na klávesnici...
Leni, jsem na tom stejně...mám tu hafo papírů a ne a ne to udělat...
Zuzí, takhe fotka se ti povedla
Co malej rošťák Merlínovatej? Už se skamarádil s pittbulkou freťulou?

6.8.2008 13:03
molly

XXX.XXX.250.230

haisovad napsal(a):
Holky, já jsem zase v útlumu...zase po obědě
Kafe nepomáhá, procházka nepomáhá...asi tady padnu na klávesnici...
Leni, jsem na tom stejně...mám tu hafo papírů a ne a ne to udělat...
Zuzí, takhe fotka se ti povedla
Co malej rošťák Merlínovatej? Už se skamarádil s pittbulkou freťulou?

ještě to není ideál.. sice se pěkně čumáčkujou skrz klec,ale když ji vypustím,ještě ho "loví"... Ale snad se to poddá...
Malej jinak OK,marodí dnes se mnou,je rád,že je s ním někdo doma

sladká,že?

6.8.2008 13:17
strelish

XXX.XXX.126.103

rocky napsal(a):

Bré odpoledne Taky jsem nějak v útlumu...ostatně to jsem dneska celý den Tak to jdu opět zahnat prací

6.8.2008 13:37
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):

jdu zas potit...Zalehnout a budu vstávat večer... mějte fajne zbytek dne... a bez bacilů... papa

Přidejte reakci

Přidat smajlík