Ahoj
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte něco bližšího k vytrvalosti v Líšni, která by se měla jet 9-10.8.08. Zmínku o ní jsem našla v kalendáři na stránkách čjf, jenže tam je uvedená jen obtížnost (S) a víc nikde nemůžu najít. Dokonce ani na stránkách vytrvalosti (www.vytrvalost.cz). Zajímalo by mě třeba přesné místo konání, rozpis atp. Moc děkuji
fairyhorse
napsal(a):
Ahoj
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte něco bližšího k vytrvalosti v Líšni, která by se měla jet 9-10.8.08. Zmínku o ní jsem našla v kalendáři na stránkách čjf, jenže tam je uvedená jen obtížnost (S) a víc nikde nemůžu najít. Dokonce ani na stránkách vytrvalosti (www.vytrvalost.cz). Zajímalo by mě třeba přesné místo konání, rozpis atp. Moc děkuji
ehm, to je "S" jako Skoky, kalendář vytrvalosti najdeš na stránkách, je kompletní, předpokládám... A čistě vytrvalostní
janele
napsal(a):
ehm, to je "S" jako Skoky, kalendář vytrvalosti najdeš na stránkách, je kompletní, předpokládám... A čistě vytrvalostní
Tak tak, v Líšni se žádné vytrvalostní závody nejedou. Nejbližší jsou v Pasekách a pak už jen dvoje další. Kalendář je na www.vytrvalost.cz
janele
napsal(a):
Ale když se mrkneš do kalendáře na čjf, jsou tam napsané skoky, ale i vytrvalost (ve sloupci pod E, což je vytrvalost). Já jsem tak nějak tipovala, že to asi bude překlep, když to nebylo ani na ofic. stránkách vytrvalosti, ale jistota je jistota;) Každopádně díky :o)