klawdie
napsal(a):
není zač...tak budu držet palečky at je to jen takováhle pitomost...a kobuša je rychle OK!
no mam pocit, že to asi nebude jen blbost, možná to má spojitost s tou hlavou a proč se tak pořád brání tomu udidlu, třeba jí to chuděru fakt bolí a ona se kvůli tomu nechce ani nechat nauzdit
je to moje vina, měla jsem to řešit asi už dřív
nejradši bych hned jela domu a zavolala mu aby přijel, abych už věděla co se děje
jahudka
napsal(a):
no mam pocit, že to asi nebude jen blbost, možná to má spojitost s tou hlavou a proč se tak pořád brání tomu udidlu, třeba jí to chuděru fakt bolí a ona se kvůli tomu nechce ani nechat nauzdit
je to moje vina, měla jsem to řešit asi už dřív
nejradši bych hned jela domu a zavolala mu aby přijel, abych už věděla co se děje
tvý pocity chápu, hele a čím ji krmíš, myslím jádro?
jahudka
napsal(a):
no dostává granule, šrot a otruby, pak vitavíny, česnek, jablka a mrkev, tvrdé pečivo, jinak jí jádro namáčím, proč??
mě se tohle právě udělalo při přechodu na granule, kdy je dostával suché, tak právě jestli to má kobylka "měkké" krmeníjestli se ti to podaří zkus jí na to patro juknout,uvidíš jestli je zarudlé a oteklé....moje první diagnoza tenkrát byla vlčáky a vyklubalo se tohle...tak jsem zvědavá...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no dostává granule, šrot a otruby, pak vitavíny, česnek, jablka a mrkev, tvrdé pečivo, jinak jí jádro namáčím, proč??
No hele jestli můžeš a vet taky, frčela bych za kobuší jí vyšetřit aspoň by si viděla, na čem si
sadzi saj
napsal(a):
No hele jestli můžeš a vet taky, frčela bych za kobuší jí vyšetřit aspoň by si viděla, na čem si
no to je to, že nemůžu
práce jak na kostele
no ale je fakt, že ji mam 3měsíc a granule jsem jí začala dávat já, ale namáčím je, dřív měla šrot a mačkanej oves, může to být tím???strašně moc bych se jí tam chtěla kouknout, ale včera jsem jí přemlouvala víc jak 1/2h a pak už mě bolelo za krkem a ruce, jak jsem pořád koukala nahoru a držela jí hlavu
jahudka
napsal(a):
no to je to, že nemůžu
práce jak na kostele
no ale je fakt, že ji mam 3měsíc a granule jsem jí začala dávat já, ale namáčím je, dřív měla šrot a mačkanej oves, může to být tím???strašně moc bych se jí tam chtěla kouknout, ale včera jsem jí přemlouvala víc jak 1/2h a pak už mě bolelo za krkem a ruce, jak jsem pořád koukala nahoru a držela jí hlavu
Hele a fakt nemá přerostlé zoubky? Zavolej veta, at se na to mrkne. Budeš vědět, na čem jsi a ušetříš si další starosti, jak nauzdit kobuchu-
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
díky, už abych věděla a doufám, že se to tím vyřeší a že bude zase koby normál
je mi ji líto, jestli jí to bolí a trpí
Ahojky, tak jak to vypadá s kobuší??
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky, tak jak to vypadá s kobuší??
ahojky,no tak jsem jí včera vyvázala na ohlávce,aby se nemohla stavět na zadní, ze začátku se dost bránila,ale pak si to rozmyslela, a byl tam jen chlápek, co dřív dělal hodně do koní a koukali jsme jí do huby, kontrolovali jsme patro, zuby i jazyk a nic, prostě tam nic nemá
tak já tomu už nerozumím
dokonce si v pohodě nechala i nandat udidlo, tak já už nevím, jen co si všimla mamka, tak má prý jizvy v koutkách a našla jsem tam malinký boláček, jinak nic
jahudka
napsal(a):
ahojky,no tak jsem jí včera vyvázala na ohlávce,aby se nemohla stavět na zadní, ze začátku se dost bránila,ale pak si to rozmyslela, a byl tam jen chlápek, co dřív dělal hodně do koní a koukali jsme jí do huby, kontrolovali jsme patro, zuby i jazyk a nic, prostě tam nic nemá
tak já tomu už nerozumím
dokonce si v pohodě nechala i nandat udidlo, tak já už nevím, jen co si všimla mamka, tak má prý jizvy v koutkách a našla jsem tam malinký boláček, jinak nic
no taky mi jeden "konák"
tvrdil že má vlčáky, počkej na veta a uvidíš!
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
tak já tomu už nerozumím
No tak to je možný, že vyvádí jestli má jizvy v koutkách, představ si to sama, mít v koutkách u pusy jizvy a boláky, to jí to potom musí s udidlem dost bolet, ale stejně bych jí nechala vyšetřit od veta.
sadzi saj
napsal(a):
No tak to je možný, že vyvádí jestli má jizvy v koutkách, představ si to sama, mít v koutkách u pusy jizvy a boláky, to jí to potom musí s udidlem dost bolet, ale stejně bych jí nechala vyšetřit od veta.
no jo,ale mam gumové udidlo a když jsem jí na to šahala tak nic, a taky si nemyslím, že bych jí nějak strašně moc tahala, je citlivá a tak se snažím spíše sedem a holeňema
a tahle chodíme bez gogue
jestli tam teda je něco vidět
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no jo,ale mam gumové udidlo a když jsem jí na to šahala tak nic, a taky si nemyslím, že bych jí nějak strašně moc tahala, je citlivá a tak se snažím spíše sedem a holeňema
a tahle chodíme bez gogue
jestli tam teda je něco vidět
Jj, moje kobyla je to samý, co se týče té hlavy teda viz třeba tady
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
No a teď už nám to jde i takhle, ale chce to prostě dobrého trenéra
sadzi saj
napsal(a):
No a teď už nám to jde i takhle, ale chce to prostě dobrého trenéra
myslíš, že je to trenérem?? mam pocit, že to chce i dobrého jezdce
což já mam asi smůlu, no uvidíme, horší je že jsem dneska byla u doktora a po posledním pádu, což bylo v dubnu(vzpomínka na Kolise), mam problémy s ramenem - no a mam uvolněný kloub (nebo tak nějak) a zánět, zítra se dozvím, jaká bude léčba a na sonu říkal doktor, že to vidí na závěs a klid,takže jsem uplně v prd.... neumim si představit, kdo se mi bude starat o koby a že bych nesměla jezdit
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
myslíš, že je to trenérem?? mam pocit, že to chce i dobrého jezdce
což já mam asi smůlu, no uvidíme, horší je že jsem dneska byla u doktora a po posledním pádu, což bylo v dubnu(vzpomínka na Kolise), mam problémy s ramenem - no a mam uvolněný kloub (nebo tak nějak) a zánět, zítra se dozvím, jaká bude léčba a na sonu říkal doktor, že to vidí na závěs a klid,takže jsem uplně v prd.... neumim si představit, kdo se mi bude starat o koby a že bych nesměla jezdit
To si nemyslím, ale vím, vlastní zkušenost
je to prostě o přístupu. Dobrý jezdec nejsem ani náhodou a asi ještě dlouho nebudu, stále je se co učit
No, tak snad ti to dobře dopadne, pač to by byl fakt pech
sadzi saj
napsal(a):
To si nemyslím, ale vím, vlastní zkušenost
je to prostě o přístupu. Dobrý jezdec nejsem ani náhodou a asi ještě dlouho nebudu, stále je se co učit
No, tak snad ti to dobře dopadne, pač to by byl fakt pech
no to jo, to bude pech, no asi budu muset zase přijmout pomocnou sílu
ale tak nerada vidim, když se kolem ní motá někdo jiný než jen já
jsem trošku sobeček (poslední dobou)
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no to jo, to bude pech, no asi budu muset zase přijmout pomocnou sílu
ale tak nerada vidim, když se kolem ní motá někdo jiný než jen já
jsem trošku sobeček (poslední dobou)
Jj, neboj, nejsi v tom sama, taky nemám ráda, když se kolem ní někdo motá
, ale trochu už jsem polevila, ale hledat solidní pomocnici je taky šílený
sadzi saj
napsal(a):
Jj, neboj, nejsi v tom sama, taky nemám ráda, když se kolem ní někdo motá
, ale trochu už jsem polevila, ale hledat solidní pomocnici je taky šílený
no já měla, jenže mě asi začalo štvát, že jí to s koby tak jde a pak ..... já ani nevim, a tak jsem jí řekla,že už nechci aby na ní jezdila
a přitom je to šikovná holka a hodně mi pomáhala, no ale jak říkám, jsem sobec a tak si chci všechno radši dělat sama a mít o všem přehled a pak když něco, tak vím že jsem to udělala jen já
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no já měla, jenže mě asi začalo štvát, že jí to s koby tak jde a pak ..... já ani nevim, a tak jsem jí řekla,že už nechci aby na ní jezdila
a přitom je to šikovná holka a hodně mi pomáhala, no ale jak říkám, jsem sobec a tak si chci všechno radši dělat sama a mít o všem přehled a pak když něco, tak vím že jsem to udělala jen já
Aj aj, no já měla jednu na začátku, ta byla celkem ok, ale skoro nic neuměla a celkem se bála, no a až tenhle rok jsem zase scháněla, jedna taková zrovna ne dobrá zkušenost, ale do třetice mám fajnovou spolujezdkyni, tak jsem ráda, jezdí spolu do terénu a já si dělám vše ostatní jako přiježďování a skákání a lonž a samo taky terén, takže spokojenost
sadzi saj
napsal(a):
aha,takže máš nějaké podmínky?? jako že smí s Elí jen do terénu?? no to bych si taky mohla něco nadiktovat a možná by to šlo
a přispívá ti něco??
jenže já mam taky problém v tom, že se nebavim s dcerou majitele stáje, prostě se ani nepozdravíme, jen kolem sebe občas projdeme, no a tahle holčina se s ní baví a jezdili spolu do terénu a teď pomáhá jí s mladou kobylou a obsedá jí, no a taky jezdí do Mělníka,takže už asi nebude chtít
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
aha,takže máš nějaké podmínky?? jako že smí s Elí jen do terénu?? no to bych si taky mohla něco nadiktovat a možná by to šlo
a přispívá ti něco??
jenže já mam taky problém v tom, že se nebavim s dcerou majitele stáje, prostě se ani nepozdravíme, jen kolem sebe občas projdeme, no a tahle holčina se s ní baví a jezdili spolu do terénu a teď pomáhá jí s mladou kobylou a obsedá jí, no a taky jezdí do Mělníka,takže už asi nebude chtít
Jj, to už asi chtít nebude, to máš pravdu, no myslím, že to možná byla trochu chyba nechat si ji odejít
Jo jo, jsme domluvený, že chodí jenom do terénu, ale kdyby chtěla na jízdárnu, tak jedině pod trenérem, ale říkala, že si vystačí s vyjížďka, takže jezdí jenom do terénu
za příspěvek na ustájení. Jinak by se mi to nevyplatilo, si na ní někoho nechat jen tak trajdat, není to s ní jet tak sednout a jet.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to už asi chtít nebude, to máš pravdu, no myslím, že to možná byla trochu chyba nechat si ji odejít
Jo jo, jsme domluvený, že chodí jenom do terénu, ale kdyby chtěla na jízdárnu, tak jedině pod trenérem, ale říkala, že si vystačí s vyjížďka, takže jezdí jenom do terénu
za příspěvek na ustájení. Jinak by se mi to nevyplatilo, si na ní někoho nechat jen tak trajdat, není to s ní jet tak sednout a jet.
no možná jí to zkusim zase nabídnout
až teda dorazí,momentálně je někde na soustředění, no na Ajku to taky není jen tak sednout a jet
no ale jestli nebudu moct jezdit..... a jenom jí nechat chuděru lonžovat to by asi taky nešlo
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no možná jí to zkusim zase nabídnout
až teda dorazí,momentálně je někde na soustředění, no na Ajku to taky není jen tak sednout a jet
no ale jestli nebudu moct jezdit..... a jenom jí nechat chuděru lonžovat to by asi taky nešlo
Tak uvidíš no, třeba to přijme
No asi záleží, na jak dlouho by to bylo, ta tvoje neschopenka a jak máte velké výběhy
Hm, tak musím být neplánovaně v práci déle, se z toho pos......, jsem měla mít trénink
sadzi saj
napsal(a):
Tak uvidíš no, třeba to přijme
No asi záleží, na jak dlouho by to bylo, ta tvoje neschopenka a jak máte velké výběhy
Hm, tak musím být neplánovaně v práci déle, se z toho pos......, jsem měla mít trénink
no to naštve to znám, když se těšim a pak to nestíhám nebo je hnusné počasí atd...
jak často trénujete?? já bych šla taky, ale budu moct až v sobotu a to jestli teda vůbec
no ale stejně asi počítám, že to nevydržím, těším se už celý týden a to je teprve čtvrtek
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no to naštve to znám, když se těšim a pak to nestíhám nebo je hnusné počasí atd...
jak často trénujete?? já bych šla taky, ale budu moct až v sobotu a to jestli teda vůbec
no ale stejně asi počítám, že to nevydržím, těším se už celý týden a to je teprve čtvrtek
No fakt debilní náhoda
kolegyně je nemocná, pustili ji na týden domů, zítra jde zase do nemocnice, holky za ní jeli včera, Markét, že pojede dneska, no jenže ji Zdena psala, jestli nemůže přijet dřív, že na 5 hod. má domluvenou návštěvu a Markéta je hrozná brzda, takže než se vykopala z práce, jela až teď, ona je ukecaná, takže tam bude, bůh ví, jak dlouho a druhá kolegyně jako naschvál už jde teď domů, takže já tu musím zůstat, protože by tu nikdo nebyl, než Markéta dorazí, no neskutečný
Hlavně to pak vysvětluj trenérce a potřebuju být nějak normálně dneska doma, protože musim uklidit, protože zítra máme večer návštěvu
Pod trenérem trénujeme 1x týdně o víkendu, teď jsme to měli v týdnu, že jsme dlouho ze zdravotních důvodů netrénovali, v úterý jsem já ani spolujezdkyně nemohla, takže v pondělí jsem trénink s holkama neměla, aby potom druhý den nestála, tak jsem to přendala na dnešek a nic
plus v týdnu potom jezdím sama.
sadzi saj
napsal(a):
No fakt debilní náhoda
kolegyně je nemocná, pustili ji na týden domů, zítra jde zase do nemocnice, holky za ní jeli včera, Markét, že pojede dneska, no jenže ji Zdena psala, jestli nemůže přijet dřív, že na 5 hod. má domluvenou návštěvu a Markéta je hrozná brzda, takže než se vykopala z práce, jela až teď, ona je ukecaná, takže tam bude, bůh ví, jak dlouho a druhá kolegyně jako naschvál už jde teď domů, takže já tu musím zůstat, protože by tu nikdo nebyl, než Markéta dorazí, no neskutečný
Hlavně to pak vysvětluj trenérce a potřebuju být nějak normálně dneska doma, protože musim uklidit, protože zítra máme večer návštěvu
Pod trenérem trénujeme 1x týdně o víkendu, teď jsme to měli v týdnu, že jsme dlouho ze zdravotních důvodů netrénovali, v úterý jsem já ani spolujezdkyně nemohla, takže v pondělí jsem trénink s holkama neměla, aby potom druhý den nestála, tak jsem to přendala na dnešek a nic
plus v týdnu potom jezdím sama.
no tak to je pech
no jak říkám, já jsem tento týden v poho, protože s tím stejně nic neudělám, práce je práce a někdo na ty naše ihaháky vydělávat musí ne???
no ale dneska jsem dovolila jedné holčině si pod dozorem mé mátinky Ájušku vzít na jízdárnu, takže jsem zvědavá co mi pak budou večer referovat, jestli zlobila s tím udidlem a nebo jestli byla v poho
nějak nevím jestli toho veta mam volat, když jsme nic nenašli a byla už oki, nevíš jak se pozná to patro??
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no tak to je pech
no jak říkám, já jsem tento týden v poho, protože s tím stejně nic neudělám, práce je práce a někdo na ty naše ihaháky vydělávat musí ne???
no ale dneska jsem dovolila jedné holčině si pod dozorem mé mátinky Ájušku vzít na jízdárnu, takže jsem zvědavá co mi pak budou večer referovat, jestli zlobila s tím udidlem a nebo jestli byla v poho
nějak nevím jestli toho veta mam volat, když jsme nic nenašli a byla už oki, nevíš jak se pozná to patro??
Se pos...... milá Olča ještě nejela, hlavně, že mi říkala, už jdu, max. za 30 min. a už je tu skoro hodinu, no jestli tu sedím zbytečně ![]()
![]()
Patro poznáš jedině tak, že se jí pořádně do té huby podívat a v klidu se jí na to patro koukneš, jestli je zduřelý nebo ne.
sadzi saj
napsal(a):
Se pos...... milá Olča ještě nejela, hlavně, že mi říkala, už jdu, max. za 30 min. a už je tu skoro hodinu, no jestli tu sedím zbytečně ![]()
![]()
Patro poznáš jedině tak, že se jí pořádně do té huby podívat a v klidu se jí na to patro koukneš, jestli je zduřelý nebo ne.
no to jsem se jí koukala, má to růžové a normální, myslím a když jsme jí to mačkali,tak jí to vůbec nevadilo
jediné co mi řekl, že podle zubů by jí řekl víc než 8let
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no to jsem se jí koukala, má to růžové a normální, myslím a když jsme jí to mačkali,tak jí to vůbec nevadilo
jediné co mi řekl, že podle zubů by jí řekl víc než 8let
U těch zubů těžko říct, radši bych veta nechala zkouknout, hele jistota je jistota, než si potom říkat, že by, kdyby......
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
ahojky,
tak veta volat budu na 100% dneska Ajka nesežrala jádro
to je špatné znamení, ona která sežere na co přijde
Jj, vždyť jsme ti všichni říkali, ať ho radši zavoláš co nejdřív, vždycky je lepší volat veta i kdyby zbytečně, člověk má potom prostě jistotu, že je vše buď ok nebo ne.
jahudka
napsal(a):
Nejsi v tom sama
Taky bych u svýho koníka nesnesla nikoho jinýho než mě
sadzi saj
napsal(a):
Jj, vždyť jsme ti všichni říkali, ať ho radši zavoláš co nejdřív, vždycky je lepší volat veta i kdyby zbytečně, člověk má potom prostě jistotu, že je vše buď ok nebo ne.
ahojky, tak už máme po
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
ahojky, tak už máme po
Zrovna jsem šla hledat téma, že ti písnu, jak to vlastně dopadlo, tak povídej.......
Vypadl nám tu proud, takže jsme chvíli nemakačenko
jahudka
napsal(a):
ahojky, tak už máme po
vet říkal, že už bylo na čase, byla statečná holčina
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
No a jak, byly to ty zuby? Mě napínáš
jahudka
napsal(a):
no to se máte, nám zase vypadl šéf na poradu
no tak jsem teď zvědavá, jak bude fungovat, prý to vypadlo, že zuby nikdy ještě dělané neměla
no a odpoledne už jsme něco málo dělali,ale ne moc
jahudka
napsal(a):
no tak jsem teď zvědavá, jak bude fungovat, prý to vypadlo, že zuby nikdy ještě dělané neměla
jééé promiň no jo zuby
jinak vše oki, ani vlčáky ani patro, jen zuby
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
No vidíš, super, vždy je lepší toho veta zavolat, i kdyby to ve finále bylo zbytečně
My zase máme energie, že by jsme ji mohli rozdávat
jahudka
napsal(a):
děkuji Kláry, jo dodatečně vše nejlepší k včerejšímu svátku
jo a musim se pochlubit
mam novou hračku a včera jsem jí už stačila rozbít
jahudka
napsal(a):
jo a musim se pochlubit
mam novou hračku a včera jsem jí už stačila rozbít
no to Aja taky, protože jak min. týden zlobila a já byla dlouho v práci, tak nic moc nedělala a tak má roupy a včera po té narkóze, byla sice trošku klidnější,ale pak se rozhejbala a byla to zase stará Ajka
no snad to teď ale bude lepší, když už má zoubky v poho, celý týden zase můžu dělat, protože mám jen do 16.30h takže budu stíhat
no a o víkendu bych chtěla na hobby,ale ještě nevim
jahudka
napsal(a):
no to Aja taky, protože jak min. týden zlobila a já byla dlouho v práci, tak nic moc nedělala a tak má roupy a včera po té narkóze, byla sice trošku klidnější,ale pak se rozhejbala a byla to zase stará Ajka
no snad to teď ale bude lepší, když už má zoubky v poho, celý týden zase můžu dělat, protože mám jen do 16.30h takže budu stíhat
no a o víkendu bych chtěla na hobby,ale ještě nevim
Ahojda,
tak se hlásim opět v práci.. No málem sem nedojela.. Dovča byla lepší!
Tak jsem se dočetla že Ajku zlobily zoubky.. Tak to je fajn, že se na to přišlo a vyřešilo
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Ahojda,
Tak jsem se dočetla že Ajku zlobily zoubky.. Tak to je fajn, že se na to přišlo a vyřešilo
Ahoj, jé dovča, tu ti závidím, to já si na ni ještě počkám a to už toho všeho mám plný kecky
chypi
napsal(a):
Ahojda,
ahojky
no už jsem myslela, že s námi nemluvíš
jj zlobily, ale snad už to bude oki
jahudka
napsal(a):
ahojky
no už jsem myslela, že s námi nemluvíš
jj zlobily, ale snad už to bude oki
no ale už je za mnou!
a nějak mi neuspokojila.. Ale lepší než bejt v práci, to jó!
tenhle mi dneska poslal kolegyňka, tak posílám pro pobavení..no ze života
chypi
napsal(a):
no ale už je za mnou!
a nějak mi neuspokojila.. Ale lepší než bejt v práci, to jó!
tenhle mi dneska poslal kolegyňka, tak posílám pro pobavení..no ze života
jo tak ten je ze života
já měla jen týden dovolené,a taky žádná sláva,žádné moře atd... peníze na dovču asi investuji do koníků
takže se už těším
jahudka
napsal(a):
jo tak ten je ze života
já měla jen týden dovolené,a taky žádná sláva,žádné moře atd... peníze na dovču asi investuji do koníků
takže se už těším
no mě teda dovča u moře ani neláká, ale představovala jsem si ji jinak, nestihla sem co chtěla a ani sem si moc neodpočla a navíc máme s přítelem, trošku rozdílné pohledy jak strávit dovolenou a já myslela že to skombinuju a nepovedlo se no.. Ale zas tak hrozný to nebylo, to né
aspoň sme trochu pokročili s pracema na stáji a natáhli ohradník do výběho, tak aspoň malej může občas vypásat u nás
No a s financema ani nehovořim! Koupila sem si novej podbřišník - druhej nejlevnější za 650 a nic moc!
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
no mě teda dovča u moře ani neláká, ale představovala jsem si ji jinak, nestihla sem co chtěla a ani sem si moc neodpočla a navíc máme s přítelem, trošku rozdílné pohledy jak strávit dovolenou a já myslela že to skombinuju a nepovedlo se no.. Ale zas tak hrozný to nebylo, to né
aspoň sme trochu pokročili s pracema na stáji a natáhli ohradník do výběho, tak aspoň malej může občas vypásat u nás
No a s financema ani nehovořim! Koupila sem si novej podbřišník - druhej nejlevnější za 650 a nic moc!
Mě dovča teprve čeká, jinak jsme měli různě prodloužený víkend, ale to jsme makali na domku apod., takže odpočinek nic moc a nějak to na mě všechno padá už.
sadzi saj
napsal(a):
Mě dovča teprve čeká, jinak jsme měli různě prodloužený víkend, ale to jsme makali na domku apod., takže odpočinek nic moc a nějak to na mě všechno padá už.
no tak to já byla doma a u koníků a pak 3dny na Moravě u známých
no dovolená,taky nic moc,ale musím říct, že jsem si docela odpočinula, i když je to letos prvně co nepojedu k moři po 5ti letech
tak snad příští rok
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no tak to já byla doma a u koníků a pak 3dny na Moravě u známých
no dovolená,taky nic moc,ale musím říct, že jsem si docela odpočinula, i když je to letos prvně co nepojedu k moři po 5ti letech
tak snad příští rok
Jj, mě moře moc neláká, loni jsme byli na Ukrajině, letos zatím nikde, mě jde spíše o ten odpočinek
No nic, já pomalu za chvíli popádím na trénink, ale moc se mi nechce, jsem nějaká nachcípaná a jestli tohle nepřejde, asi budu muset razit k doktorce
sadzi saj
napsal(a):
Jj, mě moře moc neláká, loni jsme byli na Ukrajině, letos zatím nikde, mě jde spíše o ten odpočinek
No nic, já pomalu za chvíli popádím na trénink, ale moc se mi nechce, jsem nějaká nachcípaná a jestli tohle nepřejde, asi budu muset razit k doktorce
ahojky
Andrei jaký byl trénink?? já ho na konec měla taky, a docela síla
a už ti je líp?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
ahojky
Andrei jaký byl trénink?? já ho na konec měla taky, a docela síla
a už ti je líp?
Ahojky,
no předpokládám, že jsme na tom byli asi podobně ![]()
Jo jo, na noc jsem si vzala prášek a je to trochu lepší, tak snad to rozchodím, nerada bych k doktorce, chodím tam jen v nejnutnějším případě, že je mi fakt na umření
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
Jo jo, na noc jsem si vzala prášek a je to trochu lepší, tak snad to rozchodím, nerada bych k doktorce, chodím tam jen v nejnutnějším případě, že je mi fakt na umření
jééé pěkně skáčete
kolik tam máte?? my budeme asi dneska, včera jen drezurka a pidi křížky a kavalety
no to znám, já taky chodím k doktorům až v krajní nouzi
no a s tím ramenem, mi na konec nic nedělali
dostala jsem mastičku a mažu a pak nějaké Analgetikum, nesteroidní antirevmatikum a nemam omezovat pohyb,takže dobrý
ale bolí pořád stejně
tak jsem zvědavá jestli se to zlepší
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
Ahojda, tak vy jste měli trénink? To já taky, ale s vidlema a nečekanej
Přivezli fůru slámy a my ani neveděli. Ani nebylo místo, ale zvládli jsme to za 2,5h ve třech holkách a jednim skoro dědou
akorát mam dnvě mega boule od stropu na hlavě
Pak jsem malýho jen olonžovala a chvíli se svezla bez sedla na ohlavě, byl hodnej takže spokojenost
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Ahojda, tak vy jste měli trénink? To já taky, ale s vidlema a nečekanej
Přivezli fůru slámy a my ani neveděli. Ani nebylo místo, ale zvládli jsme to za 2,5h ve třech holkách a jednim skoro dědou
akorát mam dnvě mega boule od stropu na hlavě
Pak jsem malýho jen olonžovala a chvíli se svezla bez sedla na ohlavě, byl hodnej takže spokojenost
Jj, myslím, že to je 90 cm, ale je to z jara, to mi to ještě šlo, teď jsme 3 týdny neskákali a je to sakra znát
bych si nejradši dala přes držku a usekla si ty svý pracky
kobyla chodila super, sice trochu rozlítaná, že jako na sed korektně nezastavujeme a házíme prdelkou, ale dalo se to, je nějaká odpočatá
My drezurní trénink až v sobotu.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, myslím, že to je 90 cm, ale je to z jara, to mi to ještě šlo, teď jsme 3 týdny neskákali a je to sakra znát
bych si nejradši dala přes držku a usekla si ty svý pracky
kobyla chodila super, sice trochu rozlítaná, že jako na sed korektně nezastavujeme a házíme prdelkou, ale dalo se to, je nějaká odpočatá
My drezurní trénink až v sobotu.
no tak to mi něco připomíná
já a moje ruce, je epizoda sama o sobě, pořád je strkam tam kam nemám, hrůza a děs a nejhorší je že se pořád jistím
a koby jak je jemno hubá,tak se jí to moc nelíbí
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no tak to mi něco připomíná
já a moje ruce, je epizoda sama o sobě, pořád je strkam tam kam nemám, hrůza a děs a nejhorší je že se pořád jistím
a koby jak je jemno hubá,tak se jí to moc nelíbí
No já v pondělí nebyla nějak schopná zkloubit co se učím drezurní ježdění a skákat, asi už mi z toho hrabe, nevím, no jo, plno starostí, tak už to na mě padá asi na všech frontách ![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
ahojky holky,
tak kde to vázne??
jak žijete při čtvrtku? já už mam zase nerva
Já při čtvrtku makačenko nestíhačenko, mám tady toho hromady, ale už se blížím do finishe, tak snad to dneska stihnu
Co kobí??
sadzi saj
napsal(a):
Já při čtvrtku makačenko nestíhačenko, mám tady toho hromady, ale už se blížím do finishe, tak snad to dneska stihnu
Co kobí??
no já už pomalu taky budu končit
no kobí už lepší, koupila jsem jí nové udidlo 2x lomené mosazné,a pro jemno hubé koně,tak doufám, že to bude třeba lepší, říkám si že musím zkusit vše
dneska zase máme skok. trénink, včera se flákala s holčinou co mi pomáhá,ale prý se pěkně zapotila ta holčina
trenér mě jí málem zmrzačil, když jí nahnal na skok, chtěl to prý jen zkusit a ona málem odžampovala,ale zvládla to no a dneska se jí zase ujmu já, zítra už jen terén a v sobotu hurá na závody, no
jahudka
napsal(a):
no já už pomalu taky budu končit
no kobí už lepší, koupila jsem jí nové udidlo 2x lomené mosazné,a pro jemno hubé koně,tak doufám, že to bude třeba lepší, říkám si že musím zkusit vše
dneska zase máme skok. trénink, včera se flákala s holčinou co mi pomáhá,ale prý se pěkně zapotila ta holčina
trenér mě jí málem zmrzačil, když jí nahnal na skok, chtěl to prý jen zkusit a ona málem odžampovala,ale zvládla to no a dneska se jí zase ujmu já, zítra už jen terén a v sobotu hurá na závody, no
jo Andrei tak mě tak napadlo ty koby ladíš do oranžova? nechtěla by jsi dečku?? my jsme do vínova a mam jí teď navíc, protože jsem jí dřív měla na závody a teď se mi už nehodí
foto zatím nové,ale můžu ji nafotit, kdyby jsi měla zájem
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
jo Andrei tak mě tak napadlo ty koby ladíš do oranžova? nechtěla by jsi dečku?? my jsme do vínova a mam jí teď navíc, protože jsem jí dřív měla na závody a teď se mi už nehodí
foto zatím nové,ale můžu ji nafotit, kdyby jsi měla zájem
Ahoj,
taky máme 2x lomenné a dříve jsem jezdila na gumovém.
Jaký byl trénink?? O víkendu držím pěsti, my zítra drez. trénink, tak snad nám nebude pršet.
Jinak díky, ale deček mám teď hromadu, mám jednu od Eskadronu na akce, pak modrý káro, teď jsem dostala od kámošky 2 a pak mám ještě jednu oranžovou, myslím, že tu samou, co máš ty, je taková silnější, že, nevím, zda na fotce bude vidět.
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
taky máme 2x lomenné a dříve jsem jezdila na gumovém.
Jaký byl trénink?? O víkendu držím pěsti, my zítra drez. trénink, tak snad nám nebude pršet.
Jinak díky, ale deček mám teď hromadu, mám jednu od Eskadronu na akce, pak modrý káro, teď jsem dostala od kámošky 2 a pak mám ještě jednu oranžovou, myslím, že tu samou, co máš ty, je taková silnější, že, nevím, zda na fotce bude vidět.
ahojky
jo tak to asi ta samá
neva,tak se poptám na inzerci jestli by ji někdo nechtěl
no včera to bylo super, po prvé mi dala hlavinku dolu a bez jakých koliv vyvazovacích nesmyslů,ale popravdě to trvalo 3/4h ježdění po jízdárně-už se mi z toho začínala točit hlava, byla to síla, no ale když mělo dojít na skákání,tak už jí to nebavilo a začala mi vyhazovat což nikdy neudělala a to jen ve cvalu,tak jsme toho po chvilce nechali a když jsem jí pak odsedlala,tak 3x čůrala je to normální? je možné že vyhazovala kvůli tomu,že se jí hodně chtělo??
no s tím deštěm zítra taky nevim jestli bude hnusně,tak se na to asi ......