Tož při úterku se mi nechtělo vstávat..:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2008 07:12
kukinatost

XXX.XXX.43.146

baby, jsem rozbitá jak ciganské hračky..:)
a dneska už to u mě vypukne ve velkém...tady ilustrační foto, jak to vypadá, když jeden robí, dva se válí a překáží a třetí fotí..:)

2.9.2008 07:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
a dneska už to u mě vypukne ve velkém...tady ilustrační foto, jak to vypadá, když jeden robí, dva se válí a překáží a třetí fotí..:)

Hehe konečně mám foto mý krysi!!!!
Jani to znám mám přeci jen tak dvě pomocnice co se vždy akorát válí...

2.9.2008 07:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Hehe konečně mám foto mý krysi!!!!
Jani to znám mám přeci jen tak dvě pomocnice co se vždy akorát válí...

na závodech to je štastnej pes..

2.9.2008 07:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
na závodech to je štastnej pes..

a´t to Bramboře není líto..

2.9.2008 07:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

No a koho pak jsem to tu chytla při činu....

2.9.2008 07:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

juva, tak to je mazec...:) vypadá fakt jak šťur:)))
a ryzečka večeří..:)

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No a koho pak jsem to tu chytla při činu....

místní kasanova...

kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

a pak má tákové bříško..:)

2.9.2008 07:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

už jsem fotečky od Káj prohlížela,...moc pěkné a ty její komntáře, super, jsem se po ránu pobavila...vítězka Z...

2.9.2008 07:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

wow, ten je...musím vyfotit toho od nás..
a ani v ohradě se nedá zahanbit..:)

2.9.2008 07:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
wow, ten je...musím vyfotit toho od nás..
a ani v ohradě se nedá zahanbit..:)

jo, no, tak já vám je hodím i sem...musím jí příštěě říct, ať odkaz hodí jenom mi, ať to máte jako překvápko..:))
a boxy, sledujte, jak jsou zasrané od rtěch slintalů..

2.9.2008 07:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
jo, no, tak já vám je hodím i sem...musím jí příštěě říct, ať odkaz hodí jenom mi, ať to máte jako překvápko..:))
a boxy, sledujte, jak jsou zasrané od rtěch slintalů..

jinak kerušovi to strašně slušelo v ty černý čabrace, fakt fešný...co vlastně říka na to udidlo?

2.9.2008 07:43
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
jinak kerušovi to strašně slušelo v ty černý čabrace, fakt fešný...co vlastně říka na to udidlo?

Brééé ráánečko

olga visnakova

2.9.2008 07:52
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

rocky napsal(a):
Brééé ráánečko

klawdie, jak se jmenuje místní kasanova? Je kouzelnej..................

2.9.2008 07:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

olga visnakova napsal(a):

jooo to nevím...osobně ho neznám...

2.9.2008 07:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

sledujte tu bezpečnost za všech okolností, přece nenechám psa běhat po hlavní cestě, radši ho svezu:))

olga visnakova

2.9.2008 07:54
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

olga visnakova napsal(a):

náš byl Ferda............umístěn

2.9.2008 07:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
sledujte tu bezpečnost za všech okolností, přece nenechám psa běhat po hlavní cestě, radši ho svezu:))

ses neseznamovalla s Casanovou..?:)
holky, já vás včil budu msuet opustit a začít makat...ale takový KOPR jsem už dlouho neměla...:)

2.9.2008 08:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
ses neseznamovalla s Casanovou..?:)
holky, já vás včil budu msuet opustit a začít makat...ale takový KOPR jsem už dlouho neměla...:)

radši sjem držela odstup, nikdo tam nebyl tak co kdyby mě naplácal ušima

2.9.2008 08:08
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
radši sjem držela odstup, nikdo tam nebyl tak co kdyby mě naplácal ušima

naplácal ušima dobrá hláška

Ty Jani už včera jsem koukala na tu vaši jízdu na kárce, dost dobréé!!

2.9.2008 08:14
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Dobré játro...
tak jsem i tu konečně...
teda Jani, ty tam máš naklizeno jako před návštěvou delegace...
klárko, sestřich slušivý pro feňuli...heh, bych jí fakt nepoznala...úplně jinej pes...jen myslíš, že jí to do zimy naroste nebo budeš dekovat?

2.9.2008 08:14
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Bude tu dnes Danny..???

2.9.2008 08:15
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Bude tu dnes Danny..???

Bude bude...

2.9.2008 08:16
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Janica já mám teda KOPR celý týden :)) Ale vadí mi spíš ta doba v práci, do těch dvou by to tak bylo optimální, pak už je to prostě dlouho

2.9.2008 08:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Bude bude...

Danny však holky mají oblečky už od lonska tak není problém, Brambora má i svetr tak ho může Megii pujčit nebo mamka nuplete i pro ní

2.9.2008 08:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Janica já mám teda KOPR celý týden :)) Ale vadí mi spíš ta doba v práci, do těch dvou by to tak bylo optimální, pak už je to prostě dlouho

Brutus foto Káti, co koníci jak se mají?

2.9.2008 08:20
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

Taková pěkná fotka a tu to vůbec nevynikne :(

2.9.2008 08:23
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Taková pěkná fotka a tu to vůbec nevynikne :(

Klári vesměs se flákají, jak jinak :)) A dokud to jde i přes týden, tak se snažíme jezdit aspoň 2x týdně....a taky využít těch sklizených polí

Kdyby někdo chtěl luxusní pozadí na plochu, můžu poskytnout originál

2.9.2008 08:25
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Klári vesměs se flákají, jak jinak :)) A dokud to jde i přes týden, tak se snažíme jezdit aspoň 2x týdně....a taky využít těch sklizených polí

Kdyby někdo chtěl luxusní pozadí na plochu, můžu poskytnout originál

2.9.2008 08:27
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):

Ty jo Káťo,
to bych snad na prochu ani nechtěla...fuj fuj...Nemám rád pavouky...
Ale jinak fotka jako taková je moc povedená...jen mám raději na fotkách koníky

2.9.2008 08:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Ty jo Káťo,
to bych snad na prochu ani nechtěla...fuj fuj...Nemám rád pavouky...
Ale jinak fotka jako taková je moc povedená...jen mám raději na fotkách koníky

no asi tak nějak krásbná foto, ale mám z něj husí kůži:)))))

2.9.2008 08:35
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
no asi tak nějak krásbná foto, ale mám z něj husí kůži:)))))

Já je taky nemusim, ale na focení jsou super, zvlášť jak vylezou a začnou dělat pavučinky tihle velcí křižáci a jiní

A tohle je prosím na denním pořádku

2.9.2008 08:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Já je taky nemusim, ale na focení jsou super, zvlášť jak vylezou a začnou dělat pavučinky tihle velcí křižáci a jiní

A tohle je prosím na denním pořádku

No jo no...holka si hlídá prdel...
U mě je normálka tohle...prostě jí vyfotit je nadlidskej výkon...fuj leze zamnou a chce drbat...mamutek jeden ryšavej

2.9.2008 08:43
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
No jo no...holka si hlídá prdel...
U mě je normálka tohle...prostě jí vyfotit je nadlidskej výkon...fuj leze zamnou a chce drbat...mamutek jeden ryšavej

No a on ji schválně chodí provokovat

2.9.2008 08:47
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
No a on ji schválně chodí provokovat

Holky čest. Klári, Megi má super střih, Káťa hezkého pavoučka a Jaňulec fajné reprezentativní foto
Jsem dnes zaspala a práce vpysk

2.9.2008 08:51
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Holky čest. Klári, Megi má super střih, Káťa hezkého pavoučka a Jaňulec fajné reprezentativní foto
Jsem dnes zaspala a práce vpysk

Leni, koukám že se ti také nechtělo z pelechu...
u nás v Turnově je pěkná mlha, zima a já jsem také vstávala pozdě...z pelechu jsem se dostala v 6.55...ještě že nám jezdí šéf po osmé...

2.9.2008 08:56
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Leni, koukám že se ti také nechtělo z pelechu...
u nás v Turnově je pěkná mlha, zima a já jsem také vstávala pozdě...z pelechu jsem se dostala v 6.55...ještě že nám jezdí šéf po osmé...

Tak u nás teda po třech ránech, kdy byla vyloženě kosa a sem tam i mlha (v sobotu nebo neděli myslím to byl brutus) - bylo ani ne 9 stupňů bylo včera večer i dneska ráno okolo 15 stupňů, což se dá

2.9.2008 09:06
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
Tak u nás teda po třech ránech, kdy byla vyloženě kosa a sem tam i mlha (v sobotu nebo neděli myslím to byl brutus) - bylo ani ne 9 stupňů bylo včera večer i dneska ráno okolo 15 stupňů, což se dá

A bude hůř, holky

2.9.2008 09:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
A bude hůř, holky

brrrrr

2.9.2008 09:22
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
brrrrr

Kláruša, neprovokuj, až mi zima zabyla Já nechci zimuuuuuuuuu

2.9.2008 09:34
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Kláruša, neprovokuj, až mi zima zabyla Já nechci zimuuuuuuuuu

Mě se chce spinkat...

Včeras jsem se v práci koukala na Moderní popelku, celkem pěknej filmek

2.9.2008 10:16
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
Mě se chce spinkat...

Včeras jsem se v práci koukala na Moderní popelku, celkem pěknej filmek

Kukinatost: Ahojda, omlouvám se, že sem lezu, ale chci se optat, co a k čemu má Kerkatej na tlamě tu síťku?? Děkuju

2.9.2008 10:27
cheyenne

XXX.XXX.159.233

kukinatost napsal(a):

Čus babky, jsem tu též, já jsem tušila, že se mi nebude chtít vstávat, tak jsem si to zařídila a dospala jsem všechny deficity
Včera se mnou vyrazila Zuza fotit Saxulu a nakonec jsme v ohradě řádili s Royem a nerozhýbatelný tlusťoch se ládoval
Máme věnovat tichou vzpomínku Zuze, která dnes fachčí bez přístupu na net

2.9.2008 10:56
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Čus babky, jsem tu též, já jsem tušila, že se mi nebude chtít vstávat, tak jsem si to zařídila a dospala jsem všechny deficity
Včera se mnou vyrazila Zuza fotit Saxulu a nakonec jsme v ohradě řádili s Royem a nerozhýbatelný tlusťoch se ládoval

Jen příjdu, tak tu nikdo není
Zase samomluva...

2.9.2008 10:56
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):

Evi čestík. Házej fotečky další, Zuzik říkala, že tě blejskala, tak šup sem stím, jasan????

2.9.2008 11:00
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):
Evi čestík. Házej fotečky další, Zuzik říkala, že tě blejskala, tak šup sem stím, jasan????

Jojo, Zuzíka jsem využila a vytáhla černou, ať mám taky pořádný fotky
jen já se tam sobě pořád nelíbím

2.9.2008 11:01
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):

černý to sekne

2.9.2008 11:02
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
černý to sekne

Něco si musím nechat na příště, já to sem vždycky naházím skoro všechno a nic nezbyde

2.9.2008 11:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

Leni Honzík po večeři že má tak papulku špinavou...
černá lesk jako blesk též...

kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

jj, černá mě fest bere...:)
jsme tu na vás jukla...mám došetřeno a odpoledne zprávy...snad dneska stihnu oběd, včera jsme byla bez..

a pro Týnu.
Kerka má síťku pro to, páč jinak háže hlavou, má alergii a navíc ho k šílenství přivádí hmyz...takhle je v pohodě..
a te´d byl bez a zřejmě se to uklidňuje...

cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Něco si musím nechat na příště, já to sem vždycky naházím skoro všechno a nic nezbyde

A jednoho Saxofona, ať mu to není líto

2.9.2008 11:04
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
jsme tu na vás jukla...mám došetřeno a odpoledne zprávy...snad dneska stihnu oběd, včera jsme byla bez..

a pro Týnu.
Kerka má síťku pro to, páč jinak háže hlavou, má alergii a navíc ho k šílenství přivádí hmyz...takhle je v pohodě..

kdybyste viděly ty nše oslintané držky, ryzec se v tom kýblu potápí a Keruna to bravurně okamžitě vyklopí kopytem..:)
a sedlovnu mám pěknou, že...?:)

2.9.2008 11:05
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
černý to sekne

Tak, tak, sekne Moc hezky se na to dívá

haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):

Teda Evi, to je luxus...
fakt černá šlape pěkně a nebuď takovej sebekritik...sekne ti to, tak nech depky...
Co by ta to každej dal, jezdit takhle pěkně zpříma, s nožkama tam kde mají být...heh a srukama... fakt šlapete pěkně

kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
kdybyste viděly ty nše oslintané držky, ryzec se v tom kýblu potápí a Keruna to bravurně okamžitě vyklopí kopytem..:)

kurńa, ten Saxofon to je fakt neskutečné konisko, se opakuju, ale co z něho vylezlo...
kde jsou časy mravenčníka..:)

2.9.2008 11:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

koukala jsem moooocc pěknou...máš moc hezké ty kostkaté ohlávky... by se mi na malou taky libila nějaká se vzorem, jak je jednobarevná tak to konečně pujde...

2.9.2008 11:06
cheyenne

XXX.XXX.159.233

kukinatost napsal(a):

a pro Týnu.

Z černý už se klube fešanda, hlavně mě příjemně překvapila, když jsem jí tahala ven uprostřed závodní vřavy a ona úplně v klídku obhlídla koně a jako by usoudila, že to nemá zapotřebí a ťapkala s ušima od sebe kolem plného opracoviště

2.9.2008 11:08
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Z černý už se klube fešanda, hlavně mě příjemně překvapila, když jsem jí tahala ven uprostřed závodní vřavy a ona úplně v klídku obhlídla koně a jako by usoudila, že to nemá zapotřebí a ťapkala s ušima od sebe kolem plného opracoviště

Danny, občas nahodím hrba a ty špičky od koně se mi nějak nedaří dát na správné místo , hodně ale dělá sedýlko, krásně usadí Ještě vám hodím fotku Hadraplána ze včera, abyste se pokochali pupíčkem, co úspěšně roste...

2.9.2008 11:09
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):

Evi, taky u té fotky ti chybí western sedlo a hotovej preasure nebo jak se to píše...
pěkně se protahuje...hele kolik ono jí vlastně je? Tak těch sedm? Osm? Je z ní úplně jinej koník...

2.9.2008 11:10
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Danny, občas nahodím hrba a ty špičky od koně se mi nějak nedaří dát na správné místo , hodně ale dělá sedýlko, krásně usadí Ještě vám hodím fotku Hadraplána ze včera, abyste se pokochali pupíčkem, co úspěšně roste...

Zuza z nás dělala v sobotu modely, hadřík trochu přes křeč pózoval na louce, on na zeleným taky tu hlavu zvednout neumí

2.9.2008 11:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

My přijde že jste ji nátahli, dřív byla krátká a pupkatá a jak nasvalila je uz ní uplně jinej kůň...škoda že ji nemám nikde blejsknutou když ji Alča odvezla...

2.9.2008 11:12
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Evi, taky u té fotky ti chybí western sedlo a hotovej preasure nebo jak se to píše...
pěkně se protahuje...hele kolik ono jí vlastně je? Tak těch sedm? Osm? Je z ní úplně jinej koník...

V dubnu jí bylo osm, v nejlepších létech
Hlavička k zemi už se taky daří.... jak na to koukám, už se zas těším na zítra, pojedeme se podívat co nového v lese, potvory lítací už tolik nepruděj, tak už není v lese nebezpečná

2.9.2008 11:14
jenysimons

XXX.XXX.57.98

cheyenne napsal(a):
V dubnu jí bylo osm, v nejlepších létech
Hlavička k zemi už se taky daří.... jak na to koukám, už se zas těším na zítra, pojedeme se podívat co nového v lese, potvory lítací už tolik nepruděj, tak už není v lese nebezpečná

Jani: Děkuji za odopvěd...myslíš, že by nám náká takováhle věc mohla zabránit tomu, aby se mi drbal na prsou?? Je fakt, že ted se zdaleka tak nedrbe, ale brání se tomu tím, že se strašně olizuje a hází u toho palicej..

2.9.2008 11:17
cheyenne

XXX.XXX.159.233

jenysimons napsal(a):
Jani: Děkuji za odopvěd...myslíš, že by nám náká takováhle věc mohla zabránit tomu, aby se mi drbal na prsou?? Je fakt, že ted se zdaleka tak nedrbe, ale brání se tomu tím, že se strašně olizuje a hází u toho palicej..

Týno, mohli byste to vyzkoušet , já jsem se na to chystala s černou, ona umí docela drsný kreace, když se to na nás slítne, ale není to klasickej headshaking... nějak jsem se k tomu nedokopala, kdyby aspoň tu síťku někdo v okolí měl na půjčení...

2.9.2008 11:29
jenysimons

XXX.XXX.57.98

cheyenne napsal(a):
Týno, mohli byste to vyzkoušet , já jsem se na to chystala s černou, ona umí docela drsný kreace, když se to na nás slítne, ale není to klasickej headshaking... nějak jsem se k tomu nedokopala, kdyby aspoň tu síťku někdo v okolí měl na půjčení...

a takováhle věc se dá sehnat v jezd. potřebách??

2.9.2008 11:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

no, jenže já myslím Týnuš, že tobě to Diego dělá tak nějak furt...hlavně když je nervozí, ne...? jako myslím celý rok..nebo jenom v létě?
mi to konisko začlo dělat s těma vedrama, hmyzem a nějakýma debilníma kvítkama, má i alergickou rýmu...
a tohle mám šité na zakázku u jendé paní, jinak v equiservisu se to už dá koupit, stojí to 120 kč, ale je to jenom jako závojík, já to mám jemnější a je to ajkoby i náhubek....
kyž chodím s udidlem, beru si tu z equiservisu, sice jí má Kerušon velkou s tou svojí poníkovskou hlavou, ale apsoň si tak nenaslintá jako do téhle..

2.9.2008 11:35
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
no, jenže já myslím Týnuš, že tobě to Diego dělá tak nějak furt...hlavně když je nervozí, ne...? jako myslím celý rok..nebo jenom v létě?
mi to konisko začlo dělat s těma vedrama, hmyzem a nějakýma debilníma kvítkama, má i alergickou rýmu...
a tohle mám šité na zakázku u jendé paní, jinak v equiservisu se to už dá koupit, stojí to 120 kč, ale je to jenom jako závojík, já to mám jemnější a je to ajkoby i náhubek....
kyž chodím s udidlem, beru si tu z equiservisu, sice jí má Kerušon velkou s tou svojí poníkovskou hlavou, ale apsoň si tak nenaslintá jako do téhle..

Týno a co zkusit ty třásně na plece? Hodně lidí si to chválilo..

2.9.2008 11:39
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Týno a co zkusit ty třásně na plece? Hodně lidí si to chválilo..

Baštím halušky, co vy dámy??

2.9.2008 11:43
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):
Baštím halušky, co vy dámy??

U nás za chvilku dojde na jítrovou omáčku s rýží, chybí tu slintací smajlík

2.9.2008 12:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
U nás za chvilku dojde na jítrovou omáčku s rýží, chybí tu slintací smajlík

Ach to se mi to tu zas rube...

2.9.2008 12:24
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Ach to se mi to tu zas rube...

Dámy jsou zas nějaké rozvášněnéé...

2.9.2008 12:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

tak, já už jsem bohužel se musela dokopat ke zprávám..mám radost jak cip...:(
Peti, můj seník..

2.9.2008 12:41
keina

XXX.XXX.51.134

rocky napsal(a):
Dámy jsou zas nějaké rozvášněnéé...

Tak jsem ráda, že se vám fotky líbily...:-) Příště ale dám odkaz prvně Janči, ať teda máte překvápko....:-) Dneska jdu zase( nečekaně) něco fotit...:-) ). Tak pa, jsem tu naskok, za chvíli odjíždím k Tobě Jani

2.9.2008 12:48
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
tak, já už jsem bohužel se musela dokopat ke zprávám..mám radost jak cip...:(
Peti, můj seník..

pěkně zabaleno Jani

2.9.2008 12:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
pěkně zabaleno Jani

ty plachty stály pomalu jak to seno pod nima..:) ale jsou to ty super hrubé a už zmákly aji nějakou tu vichřici..:)

2.9.2008 13:01
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
ty plachty stály pomalu jak to seno pod nima..:) ale jsou to ty super hrubé a už zmákly aji nějakou tu vichřici..:)

To verim ty plachty jsou drahy jak svin!!!

2.9.2008 14:59
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
To verim ty plachty jsou drahy jak svin!!!

omlouvám se, že jsem se už neozvala, ale končila hodina a musela jsem vypadnout z výpočetky..
Jani, sice mi to dělá tak nějak okamžitě, jak dostane udidlo do huby a vezmu ho trošičku na otěž, ale třeba v zimě to dělal vloni max. jednou za vyjíždku, což je hodně moc málo. Ted jezdím s tušírkou a vždycky, když se mi podrbe, dostane jednu, takže ted se mi nedrbe vůbec, zato se strašně oblizuje, aby se nepodrbal, tak fakt nevím, jak to řešit.

Péťo, nevím, jestli by nám tohle zrovna pomohlo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík