Ahojda, opět nabízím možnost dopravy. Jedeme z Náchoda přes HK, máme volné místo v přepraváku a samozřejmě bude i v autě, když se mi někdo ozve ![]()
tak kdyby měl někdo zájem, není problém, budu jen ráda, když bude vlek plný...
jenysimons
napsal(a):
Ahojda, opět nabízím možnost dopravy. Jedeme z Náchoda přes HK, máme volné místo v přepraváku a samozřejmě bude i v autě, když se mi někdo ozve ![]()
Ahoj Týno, možná bych vaší nabídky využila a jela s Váma,pokud by jste nás vzali..Ještě to promyslim.A začátkem týdne bych se ozvala.
rocky
napsal(a):
Ahoj Týno, možná bych vaší nabídky využila a jela s Váma,pokud by jste nás vzali..Ještě to promyslim.A začátkem týdne bych se ozvala.
jedu teda jen na neděli a pojedu první dvě soutěže, pokud to máš taky takhle v plánu, tak by to bylo faine, jen aby jsi mě zase neporazila..![]()
jenysimons
napsal(a):
jedu teda jen na neděli a pojedu první dvě soutěže, pokud to máš taky takhle v plánu, tak by to bylo faine, jen aby jsi mě zase neporazila..![]()
Jj určo se soutěžema přizpůsobím Vám..
Každej den není posvícení, teď nám dáte třebas zas na prdel vy
rocky
napsal(a):
Jj určo se soutěžema přizpůsobím Vám..
Každej den není posvícení, teď nám dáte třebas zas na prdel vy
určitě budu ráda, když s vámi budu moct počítat co nejdřív na jistotu..pak bych si od tebe asi vzala nákej kontakt včetně telefonu, kdybysme vás pak někde nemohli najít..
jinak budeš mít s sebou nějaký doprovodný vozidlo se segrou atd?? abych pak taky věděla, koho mám lanařit s sebou a koho ne ![]()
jenysimons
napsal(a):
určitě budu ráda, když s vámi budu moct počítat co nejdřív na jistotu..pak bych si od tebe asi vzala nákej kontakt včetně telefonu, kdybysme vás pak někde nemohli najít..
jinak budeš mít s sebou nějaký doprovodný vozidlo se segrou atd?? abych pak taky věděla, koho mám lanařit s sebou a koho ne ![]()
Ok. tak už s náma můžeš počítat na 100%, už jsem se i nahlásila. Jedem to samé co ty s Diegem..Jinak asi vemu auto a pojedem se ségrou pak napřed a nahlásím nás!
A teď důležitá věc, zda trefíte k nám do stáje :) Znáš trochu Hradec? Já ti písnu na email, tak nějak popis cesty a telefon na mě aby jsme se mohli spojit, kdyby něco
rocky
napsal(a):
Ok. tak už s náma můžeš počítat na 100%, už jsem se i nahlásila. Jedem to samé co ty s Diegem..Jinak asi vemu auto a pojedem se ségrou pak napřed a nahlásím nás!
A teď důležitá věc, zda trefíte k nám do stáje :) Znáš trochu Hradec? Já ti písnu na email, tak nějak popis cesty a telefon na mě aby jsme se mohli spojit, kdyby něco
paráda, počítám s tebou na 100% , zajistím přepravák, auto by ve středu už měli přivíst...
já HK skoro neznám, protože moje orientace ve velkých městech je fakt mrtě špatná, ale bude řídit přítel, tak ten dorazí..nejlíp mi to asi najdi na mapy.cz, to by pro nás bylo nejlepší. Budu čekat mejlika a počítám teda s tebou..
jenysimons
napsal(a):
Ahojky, moc se omlouvam že to písi na tento příspěvěk, ale noví mi nějak nejde založit. Chtěla by jsem se zeptat jestly jsou v Hořicím závody i 13.9.2008 nebo jen 14. A jestly ko tak jsou od 10:00? Předem moc děkuji za odpověd.
jurasek
XXX.XXX.112.250
zandulasimula
napsal(a):
Ahojky, moc se omlouvam že to písi na tento příspěvěk, ale noví mi nějak nejde založit. Chtěla by jsem se zeptat jestly jsou v Hořicím závody i 13.9.2008 nebo jen 14. A jestly ko tak jsou od 10:00? Předem moc děkuji za odpověd.
v sobotu i v neděli,přesný čas nevím
jurasek
napsal(a):
v sobotu i v neděli,přesný čas nevím
ahojda, mrkni na www.vco-cjf.cz tam máš vlevo nabídku kalendář závodů, kde vše najdeš...asi odpovídám pozdě, ale přece...
jenysimons
napsal(a):
Hodně štěstí holky
A hlavně dobré počasí
Dnes jsem měla pocit, že mě to musí odfouknout
Ale nepovedlo se a i Molinatá se chovala dobře
Sleduju poslední kvalifikaci na VP, letos bych chtěla jet 12. 10 přímo tam...
molly
napsal(a):
Hodně štěstí holky
A hlavně dobré počasí
Dnes jsem měla pocit, že mě to musí odfouknout
Ale nepovedlo se a i Molinatá se chovala dobře
Sleduju poslední kvalifikaci na VP, letos bych chtěla jet 12. 10 přímo tam...
jo, děkujem Zuzino...
Já jsem se ted na chvíli stavila doma od koní. Byli jsme v terénu, Kíša má zas naprosto vymr*áno, jak se ochladilo, takže dobrá cvalovka a my jsme občas i pěkně triskali, ještěže jsou ted ty pole posekaný
a aby toho nebylo málo, tak jsem dávala ozuby a když jsem měla hotovo, tak se něčeho lekl a skočil mi přední nohou na nožku až mi slzy vyhrkly, ale na smůlu před závodama jsem si už zvykla..![]()