Středa je významný den....:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2008 07:23
kukinatost

XXX.XXX.43.146

někdo třeba přijde o koule...:)
holky, já mám hrozně strach, aby on se nezměnil povahově...

10.9.2008 07:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Neboj se Janica...to bude dobré, Ritchi je hodný kluk a zbožňuje tě a to nic na světě nezmění... myslím na tebe...

10.9.2008 07:37
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Neboj se Janica...to bude dobré, Ritchi je hodný kluk a zbožňuje tě a to nic na světě nezmění... myslím na tebe...

Zdar babky. Myslím na Dany a odpoledne budu na tebe Janči Moc moc moc držím palce Nějaký rapidní povahový rozdíl tam nemůže být, neboj. A myslím, že nebude žádný.
Klári, jsi mě tak navnadila tou fotečkou ze soustředka, doufám, že mi příští rok taky vyjde koncem zimy někam vyjet,

10.9.2008 07:57
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Zdar babky. Myslím na Dany a odpoledne budu na tebe Janči Moc moc moc držím palce Nějaký rapidní povahový rozdíl tam nemůže být, neboj. A myslím, že nebude žádný.
Klári, jsi mě tak navnadila tou fotečkou ze soustředka, doufám, že mi příští rok taky vyjde koncem zimy někam vyjet,

Jani to bude dobrý

Danny držím pěsti, za hoďku jim to začne, ne?

10.9.2008 07:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Jani to bude dobrý

Danny držím pěsti, za hoďku jim to začne, ne?

No já se též teším, mám plánu jich letos objet více, tak doufám že to klapne...
Holky a užasná správa Sabulkovi už se zas chodí moc dobře, včera jsem měla na něm berajtra Míšu a jeli jsme na malý okruh s obouma a když jsem ho viděla jak se mu bez problému jde v kroku tak jsme zkusili na louce zaklusat a ejhle mladej se rozletěl že jsem myslela že pujdou rovnou cválat, to je jasný znamení že ho nic nebolí, hurááááá.....rvál se dopředu Miška měla co dělat aby ho udržela i když jsem ho pak nechala jít prvního musela ho pěkně držet...ani nevíte jakou jsem měla radost, tak budete zas chodit pomalu pod sedlo, ale musím kováře volat brzo, jak kopyta narostou špatně se mu chodí....bosonožectví je do budoucna jasné řešení...

10.9.2008 08:19
cheyenne

XXX.XXX.159.233

kukinatost napsal(a):

Dobré ráno všem, dnes myslím na všechny zkoušející a odkulující, Jani, bude to dobré, Saxula vzkazuje Richitandovi, že to nebolelo

10.9.2008 09:17
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):
Dobré ráno všem, dnes myslím na všechny zkoušející a odkulující, Jani, bude to dobré, Saxula vzkazuje Richitandovi, že to nebolelo

Ahojda kočeny!!
Na Lunici myslím už od rána! A Jani klid, bude to ok, šmik šmik a je to

10.9.2008 09:30
sakiron

XXX.XXX.144.142

rocky napsal(a):
Ahojda kočeny!!
Na Lunici myslím už od rána! A Jani klid, bude to ok, šmik šmik a je to

ahojte holky

10.9.2008 09:36
cheyenne

XXX.XXX.159.233

sakiron napsal(a):
ahojte holky

Ahojky, si vždycky uslintnu nad tvýma fešnýma ořema
Hele, Saxula drtil ostružiny, moooc mu chutnaly

10.9.2008 10:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

zdravíčko...no ženský dneska jsme marný..Danny zatím nic jsem napnutá a na Ritchiho a především januchu taky pořád myslím....

10.9.2008 10:06
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):

Evule, že bys mi tu též jednu hodila????? Mňam, já ostružiny zbožnuju. Vždycky jsem babičce chodila do ledničky na čerstvě nasbírané a ty černé vyjedla a nechala ji tam takové ty nezralé kyselé červené Jéééééééééžiži a ty s těmi velkými bobulkami,.......Sliny mi kapou

10.9.2008 10:09
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Evule, že bys mi tu též jednu hodila????? Mňam, já ostružiny zbožnuju. Vždycky jsem babičce chodila do ledničky na čerstvě nasbírané a ty černé vyjedla a nechala ji tam takové ty nezralé kyselé červené Jéééééééééžiži a ty s těmi velkými bobulkami,.......Sliny mi kapou

Nebuď líná a zajdi si, tam u vás jich musí být plno

10.9.2008 10:10
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):

Já zas letos budu dělat ostružinový likérek, loňský se dost povedl, rok uleželý nemá chybičku

10.9.2008 10:22
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):
Já zas letos budu dělat ostružinový likérek, loňský se dost povedl, rok uleželý nemá chybičku

Jak Evčo Saxík v novém, vše ok? chodí už do výběhu s Hadříkem?

10.9.2008 10:26
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):
Jak Evčo Saxík v novém, vše ok? chodí už do výběhu s Hadříkem?

V novém OK, žrádla je dost, tak je spokojený
Zatím chodí do výběhu vedle Hadříka, aby se trochu okoukli, ale už jsem mu sehnala jiné kamarády, takže netráví čas u balíku sena sám
Fotky dodám snad zítra, nějak jsem pořád líná stahovat z foťáku
Tak aspoň jednu starší

10.9.2008 11:15
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):
V novém OK, žrádla je dost, tak je spokojený
Zatím chodí do výběhu vedle Hadříka, aby se trochu okoukli, ale už jsem mu sehnala jiné kamarády, takže netráví čas u balíku sena sám
Fotky dodám snad zítra, nějak jsem pořád líná stahovat z foťáku
Tak aspoň jednu starší

Holky tak jááá pádím na obídek s kolegou..Dnes majou v Inflagranti Koprovku
zatim pa...

10.9.2008 11:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Holky tak jááá pádím na obídek s kolegou..Dnes majou v Inflagranti Koprovku
zatim pa...

Ja mám dnes vymyšlené jídlo do mikrovlnky, ještě uvidíme jaká bude v tesku nabídka, ale už se mi sbíhají sliny jen při představě....

10.9.2008 11:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

kočeny ahoj, dneska je šílený dne, práce jak na kostele, z práce potřebuju razit rychle, ve čtvrt na 3 už musíme být na operačním sále..:)
jinak včera jsme měla Kekru i s ryzcem jenom tak na volno, na ohlávce - čekám na vyprání deček:))
no a Keruně blo úplně jedno, že má síťku, jak brutálně pral tou hlavou, po tom lijáku zas přibylo hmyzu a přijde mi, že zas něco kvete, páč frkal, furt si zkoušel otírat nos, no děs,.snad se to do pátečního tréninku zlepší...
a dneska jedu ještě k Dáši pro nový podbřišák..a asi čabraku:)

olga visnakova

10.9.2008 11:38
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

klawdie napsal(a):
Ja mám dnes vymyšlené jídlo do mikrovlnky, ještě uvidíme jaká bude v tesku nabídka, ale už se mi sbíhají sliny jen při představě....

ahoj holky, četli jste to "poradíte?" Mazec co? Snad to již kobča bude mít vyřešené. Nejhorší je, když nám přivezou maroda koně, dloouhodobě, a že ho měli rádi a neměli peníze a ............smutný. A mě je i ze mě zle, jelikož na lidi se usmívám v zájmu koníka, aby nám ho dali a my to honem řešili-viz foto-Giom-rozlezlá rakovina, uspán a hodím další foto-Šimon-2 roky těžké schvácení-také uspán............lidi jakoby neměli srdce a zákon je hrozně nedokonalý...........

olga visnakova

10.9.2008 11:40
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

olga visnakova napsal(a):
ahoj holky, četli jste to "poradíte?" Mazec co? Snad to již kobča bude mít vyřešené. Nejhorší je, když nám přivezou maroda koně, dloouhodobě, a že ho měli rádi a neměli peníze a ............smutný. A mě je i ze mě zle, jelikož na lidi se usmívám v zájmu koníka, aby nám ho dali a my to honem řešili-viz foto-Giom-rozlezlá rakovina, uspán a hodím další foto-Šimon-2 roky těžké schvácení-také uspán............lidi jakoby neměli srdce a zákon je hrozně nedokonalý...........

olga visnakova

10.9.2008 11:41
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

šimonovo rtg

10.9.2008 12:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
kočeny ahoj, dneska je šílený dne, práce jak na kostele, z práce potřebuju razit rychle, ve čtvrt na 3 už musíme být na operačním sále..:)
jinak včera jsme měla Kekru i s ryzcem jenom tak na volno, na ohlávce - čekám na vyprání deček:))
no a Keruně blo úplně jedno, že má síťku, jak brutálně pral tou hlavou, po tom lijáku zas přibylo hmyzu a přijde mi, že zas něco kvete, páč frkal, furt si zkoušel otírat nos, no děs,.snad se to do pátečního tréninku zlepší...
a dneska jedu ještě k Dáši pro nový podbřišák..a asi čabraku:)

no kde se všichni flákáte....já mám gnochi ale nic teskácká kvalita stojí za H!

olga visnakova

10.9.2008 12:31
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

klawdie napsal(a):
no kde se všichni flákáte....já mám gnochi ale nic teskácká kvalita stojí za H!

Ahoj klaw........mňamka je naše včerejší plněná paprika s omáčkou od family frost-jo, lenost vařit :-)...................ale všem chutnalo.

10.9.2008 12:36
lanika

XXX.XXX.188.86

Ahoj klaw........mňamka je naše včerejší plněná paprika s omáčkou od family frost-jo, lenost vařit :-)...................ale všem chutnalo.

No tak já měla krůtí prsíčko s broskví a sýrem s amerikami
Je u vás taky dnes tak hezky?????

olga visnakova

10.9.2008 12:39
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

tak zase chvilku pá, pádím dopustit vodu-od rána dopouštěna už po druhý-nějak dnes pijí o stošest, teplíčko.......-a dodělat zase pořádek v papírech-uáááááááá-vždycky to kupím a pak šílím

olga visnakova

10.9.2008 12:41
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

lanika napsal(a):
No tak já měla krůtí prsíčko s broskví a sýrem s amerikami
Je u vás taky dnes tak hezky?????

ahoj lani-nádherně-no, tak jdu, pá...............

10.9.2008 12:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

tak zase chvilku pá, pádím dopustit vodu-od rána dopouštěna už po druhý-nějak dnes pijí o stošest, teplíčko.......-a dodělat zase pořádek v papírech-uáááááááá-vždycky to kupím a pak šílím

Jůůů leni moje oblíbené, já se docpala nugatkou a ledovými kaštany, tamto se nedalo dojíst,jo není nad domácí stravu...tay je taky moc hezky, si to s Lunici Danny dnes aspon hezky užívá když jim to takhle vyšlo, bych hned měnila, než tady dřepět v tý kopce...

10.9.2008 12:59
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Jůůů leni moje oblíbené, já se docpala nugatkou a ledovými kaštany, tamto se nedalo dojíst,jo není nad domácí stravu...tay je taky moc hezky, si to s Lunici Danny dnes aspon hezky užívá když jim to takhle vyšlo, bych hned měnila, než tady dřepět v tý kopce...

Tak, tak....Vkolik hodin by už měli mít po????? Klári nemáš nějaké zprávy????

10.9.2008 13:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Tak, tak....Vkolik hodin by už měli mít po????? Klári nemáš nějaké zprávy????

nic hned by jste to věděli....

10.9.2008 14:18
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
nic hned by jste to věděli....

Přišlo mi sedloooooooooooooooooooooooooooo Odpolene pro něj letím na poštu....

10.9.2008 14:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Přišlo mi sedloooooooooooooooooooooooooooo Odpolene pro něj letím na poštu....

užžž???? ty vogo to je rychlost, tak at sedne!!!!

Danny už jsem nevydržela a napsala, mají to za sebou a čekají na výsledky, chválila že kobyla super, tak uvidíme zítra co na nás vysolí!!!Juchů!

10.9.2008 14:23
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
užžž???? ty vogo to je rychlost, tak at sedne!!!!

Danny už jsem nevydržela a napsala, mají to za sebou a čekají na výsledky, chválila že kobyla super, tak uvidíme zítra co na nás vysolí!!!Juchů!

Tak to je fajn.....Hlavně, že mají dobrý pocit a kobuše šlapala. Teď ještě čekat na ortel.
Zítra budu netrpělivě čekat u PC na novinky :-)

buggyna

10.9.2008 14:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

šimonovo rtg

tomuhle se teda ovšem pomoci dalo ale určitě néé nesmyslnou obránenou podkovou která tomu přitěžuje

olga visnakova

10.9.2008 14:33
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

buggyna napsal(a):
tomuhle se teda ovšem pomoci dalo ale určitě néé nesmyslnou obránenou podkovou která tomu přitěžuje

S tou podkovou děs běs k nám Šimon přišel, pomoci nebylo kde, vždyt proboha chybí půl kopytní kosti! Veterinář ani kovář toto dlouho neviděli a koluje to i mezi jejich známými. Tam by nezabrala ani kop.klinika, ani Brno. Mimochodem, další žití koně pod léky by bylo další trápení...............

buggyna

10.9.2008 14:37
buggyna

XXX.XXX.81.124

S tou podkovou děs běs k nám Šimon přišel, pomoci nebylo kde, vždyt proboha chybí půl kopytní kosti! Veterinář ani kovář toto dlouho neviděli a koluje to i mezi jejich známými. Tam by nezabrala ani kop.klinika, ani Brno. Mimochodem, další žití koně pod léky by bylo další trápení...............

zajmavý že u nějakého koně to jde, ale je to na dlouho... ale nebudu se s váma dohadovat.
btw jde to i bez léků, které jak počítám, měli být proti bolesti

olga visnakova

10.9.2008 14:42
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

pro jistotu druhý rtg, ukazujeme to i na přednáškách. -střelky zvedlé, půl kop.kosti chybí, krevní céva prasklá, krví zamořené kopyto, již postižené šlachy ohýbače, rotace už dávno nad 30 stupnů, kdyby to šlo léčit, věřte jsme první, kdo by se zvedl...........

olga visnakova

10.9.2008 14:43
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

pro jistotu druhý rtg, ukazujeme to i na přednáškách. -střelky zvedlé, půl kop.kosti chybí, krevní céva prasklá, krví zamořené kopyto, již postižené šlachy ohýbače, rotace už dávno nad 30 stupnů, kdyby to šlo léčit, věřte jsme první, kdo by se zvedl...........

tak pardon, pošlu třeba mailem, ono to je ale vidět i na té první.

10.9.2008 14:43
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Tak to je fajn.....Hlavně, že mají dobrý pocit a kobuše šlapala. Teď ještě čekat na ortel.
Zítra budu netrpělivě čekat u PC na novinky :-)

Já Leni budu mít taky new sedýlko, s těžkým srdcem jsem se nakonec rozhodla tohle prodat, a vypadá to že si ho slečna veme, tak už mám rezervované jiné..

Držím palečky ať vám sedýlko sedne!!!!Pak nafoť jak Honzíkovi slušinkáá!!

Taky se těším s čím zítra přiletí Danulína!!!Věřím že to kobyla zmákla levou zadníííí

Tak já se s Váma loučím, musím pro hafíky a pak máme trénik, přijede trenér zas po dlouhé době srovnat naše líné zadky

Hezký den všem, co se ještě mučí v práci a těm co už čtou z domova

olga visnakova

10.9.2008 15:08
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

buggyna napsal(a):
zajmavý že u nějakého koně to jde, ale je to na dlouho... ale nebudu se s váma dohadovat.
btw jde to i bez léků, které jak počítám, měli být proti bolesti

buggy-nehádám se, pokud opravdu znáte někoho, kdo umí aby kost dorostla a všechno kolem, dejte sem telefon, budeme první v řadě-opravdu-znám jednu úžasnou kop.kliniku, ale ani tam by nevrátili kus kosti, nyní tam mají jednu milionovou kobču, jedné milionové holky, Ti snad šanci mají, ale toto? Zázraky se bohužel nedějí-pokud ano, peníze nás netíží, v dalším případě budu vědět, kam se obrátit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík