rocky
napsal(a):
dobré ráno dámy..HK hlásssí opět zataženo..
a Sněžka sníh :-( To byl hrozně rychlej skok z toho léta na takovouhle siberii
klafus
napsal(a):
a Sněžka sníh :-( To byl hrozně rychlej skok z toho léta na takovouhle siberii
Jinak taky přeju poněkud studené ráno.Mi odpadla první hodina, tak sem se na vás přišla na chvilku kouknout :-)
klafus
napsal(a):
Jinak taky přeju poněkud studené ráno.Mi odpadla první hodina, tak sem se na vás přišla na chvilku kouknout :-)
Kde jsou ty horké dny....
klafus
napsal(a):
Kde jsou ty horké dny....
už to asi lepšíí nebude :(
Začínáme dekovat holky!!!!!![]()
rocky
napsal(a):
už to asi lepšíí nebude :(
Začínáme dekovat holky!!!!!![]()
Pé´to
tak to je dokonalý
tak já vám přeju a´t to s tím dnešním ledovým dnem není tak horký a třeba na nás odpoledne vykoukne sluníčko
Mějte se fajne.Paa
klafus
napsal(a):
Pé´to
tak to je dokonalý
tak já vám přeju a´t to s tím dnešním ledovým dnem není tak horký a třeba na nás odpoledne vykoukne sluníčko
Mějte se fajne.Paa
Co je?????Dneska tu není ani noha????To jsem tu z pracantek sama?
rocky
napsal(a):
Co je?????Dneska tu není ani noha????To jsem tu z pracantek sama?
Jsme tu ale kde jsou ostatní ženy, nešel mi net....
klawdie
napsal(a):
Jsme tu ale kde jsou ostatní ženy, nešel mi net....
Stávka pracantek!
rocky
napsal(a):
Já taky pracuju,ale nepatřím sem
Jsem jen "ta co Vás čte"
markemic
napsal(a):
Jsem jen "ta co Vás čte"
já taky pracuju..ve škole v 18ti stupních a jsem taky jen "ta co vás čte" ale to vy stejně většina víte...![]()
Jinak dne je vás tu nějak sakrušky málo, ne?! ![]()
markemic
napsal(a):
Jsem jen "ta co Vás čte"
Markét tak dneska by jsi mohla víc psát než čííst, je to tu nějaké mrtvoučkééé...
Leni něco ti ještě přihodíím
rocky
napsal(a):
Markét tak dneska by jsi mohla víc psát než čííst, je to tu nějaké mrtvoučkééé...
Čauvec čauvec, hmm školu nezavidíím..vůbec netuším kde všici jsou ale ráno už mě to děsilo..když se do 10 neozvala ani noha!!
rocky
napsal(a):
Čauvec čauvec, hmm školu nezavidíím..vůbec netuším kde všici jsou ale ráno už mě to děsilo..když se do 10 neozvala ani noha!!
rocky
napsal(a):
No já si ji taky nezvávidím..fakt nám nechtěj pustit topení, grrr...je tu děsně, ani ty compy to tu nevytopí
hele, kde máte fotky?? Na rajčeti roudničky jsem je nenašla..
jenysimons
napsal(a):
No já si ji taky nezvávidím..fakt nám nechtěj pustit topení, grrr...je tu děsně, ani ty compy to tu nevytopí
to teda mrkám že vás tam takhle mučej!!!!Bych normálněla vyhlásila stávku
rocky
napsal(a):
Do počtu se hodí každej co?![]()
![]()
![]()
Děsí mě ta zima,je to hnus chodím nabalená a stejně mrznu!Zítra tahám zimní bundu...Tajně doufám že se počasí ještě na chvíli umoudří a bude teploučký,voňavý,barevný podzim...Aby si člověk ty uně užil ještě bez mrazu![]()
Co jste dělaly včera s kobylákama?Já jsem se byla akorát v neděli provětrat s mladou kobylečkou
jenysimons
napsal(a):
Jen holky ty pište ty naše domací makaj až se z nich kouří, tak at to dneska trošku rozjedem...kde máš ty fotky týno? že bych taky mrkla jak sjte pofotili
snažila jsem se fotit i tebe, ale v tom ZL sem to nějak nezvládla, málem mi praskl močák než jsem dokoukala segru a pak už jsem slyšela ze záchodu že tě hlásí, sakriš, no ale příroda byla mocnější...
markemic
napsal(a):
![]()
![]()
Děsí mě ta zima,je to hnus chodím nabalená a stejně mrznu!Zítra tahám zimní bundu...Tajně doufám že se počasí ještě na chvíli umoudří a bude teploučký,voňavý,barevný podzim...Aby si člověk ty uně užil ještě bez mrazu![]()
Co jste dělaly včera s kobylákama?Já jsem se byla akorát v neděli provětrat s mladou kobylečkou
No prej nás ještě čeká Babí léééto
tak uvidíme..
Včera vůbec nic,lilo, tak jsem ji dala na starosti kámošce a jela jsem domů odpočívat k televizi..
markemic
napsal(a):
![]()
![]()
No šedivýho jsem akorát dovedla na večeři a mladou jsem trochu potrapila na lonži a pak už taky šupajdila papat...byli chudáci celej den doma, pršelo a pršelo...tak ytoužím po teplém podzimu, snad se nám to splní, c morčáci, hele a co marjket máš vlatně za koníky, vždy se tu zjevíš s morčákama a ted koukám že strakatá kobylka,hm?však parta není uzavřena tak s náma klidně kláboste "vyconásčtete"....fajn lidí není nikdy dost!
markemic
napsal(a):
Sluší Vám to oběma na závodech holky!Ti oblečení Jackouši jsou dokonalí![]()
Klári, mattest.rajce.net tam jsou naše fotečky a nejen z Hořic, vždycky mattes měl za úkol fotit Jerryka a tak, tak mrkněte...
Péťo, je jasný, že si je můžeš stáhnout, kdyby jsi chtěla originály, tak pošlu, není problém
No a tu stávku?? To je marný, je tu fakt šíleně, ale nějak už to zmáknem...no při tej představě, že dnes už jdu jezdit...beee..asi se mi nechce...![]()
klawdie
napsal(a):
No šedivýho jsem akorát dovedla na večeři a mladou jsem trochu potrapila na lonži a pak už taky šupajdila papat...byli chudáci celej den doma, pršelo a pršelo...tak ytoužím po teplém podzimu, snad se nám to splní, c morčáci, hele a co marjket máš vlatně za koníky, vždy se tu zjevíš s morčákama a ted koukám že strakatá kobylka,hm?však parta není uzavřena tak s náma klidně kláboste "vyconásčtete"....fajn lidí není nikdy dost!
Hehe to nejni moje kůň
Docházím k jedné holčině venčit tuhle mladou krasavici
jenysimons
napsal(a):
Klári, mattest.rajce.net tam jsou naše fotečky a nejen z Hořic, vždycky mattes měl za úkol fotit Jerryka a tak, tak mrkněte...
Péťo, je jasný, že si je můžeš stáhnout, kdyby jsi chtěla originály, tak pošlu, není problém
No a tu stávku?? To je marný, je tu fakt šíleně, ale nějak už to zmáknem...no při tej představě, že dnes už jdu jezdit...beee..asi se mi nechce...![]()
ovšem koukám že s Matesem jsme se oba nenápadně nacpali do galerie, hehe...ovšem má to vychytaný s tím stínem
markemic
napsal(a):
Hehe to nejni moje kůň
takže jsi bezkoňová? tak určo nějakého plánuješ, né? nebo snad morčecí farmu?
mě ten můj smradoch pěkně přibral, asi cítí zimu...
markemic
napsal(a):
Hehe to nejni moje kůň
Koukám že jste si na těch nohách na zábradlí nějak oba ujížděli
Markét krásná strakatice!!!
Jak je stará a co že je to za plemeno?
Dík za schválení, nějaké si z rajčete uloupím, to platí i pro tebe pokud se ti zalíbí
Nechci provokovat, ale nám už v práci začali trošičku topit
klawdie
napsal(a):
takže jsi bezkoňová? tak určo nějakého plánuješ, né? nebo snad morčecí farmu?
mě ten můj smradoch pěkně přibral, asi cítí zimu...
No jistě bezkoňec
No plánuju..spíš asi ne,páč neni čas,a víkendový oř není to pravé ořechové
taky nevíme jak to bude do budoucna s bydlením,a kůň s hypotékou dohromady z mého platu asi těžko klapne...Neni to sranda,ale jsem ráda že můžu být u koní i tak
rocky
napsal(a):
Dík za schválení, nějaké si z rajčete uloupím, to platí i pro tebe pokud se ti zalíbí
Péťo, tak tohle je vážně provokace sakra...je mi zimááááá..![]()
holky, asi se pomaloučku loučím, bude končit hodina a musím se přemístit jinamo...sakra nechce se mi od netu, aspon to pěkně u compů utíká...
Tak se mějte a zase někdy...at vám to v práci utíká
jenysimons
napsal(a):
Péťo, tak tohle je vážně provokace sakra...je mi zimááááá..![]()
holky, asi se pomaloučku loučím, bude končit hodina a musím se přemístit jinamo...sakra nechce se mi od netu, aspon to pěkně u compů utíká...
Tak se mějte a zase někdy...at vám to v práci utíká
Přejem ať se školství slituje a ohřejou Vám to tam. Tak zatím čauky
rocky
napsal(a):
Je jí 2 a třičtvrtě roku snad,doufám že nekecám
Ani člověče nevím co v sobě všechno má
Taková povedená směska
Majitelka už jí dává sedlo na procházky aby si zvykala
Chová se naprosto vzorně
A je to šikula,je hodná,sice se občas dohadujeme,že když jdeme tak se prostě nepaseme,ale to neberu jako zlobení,je to prostě puberťák
markemic
napsal(a):
Je jí 2 a třičtvrtě roku snad,doufám že nekecám
Ani člověče nevím co v sobě všechno má
Taková povedená směska
Majitelka už jí dává sedlo na procházky aby si zvykala
Chová se naprosto vzorně
A je to šikula,je hodná,sice se občas dohadujeme,že když jdeme tak se prostě nepaseme,ale to neberu jako zlobení,je to prostě puberťák
Pěkná pomalá příprava, tak tak, budeš obsedat ty? jak se kobuše jmenuje?mix všeho? to bude takové to oblíbené arabxpaintxrusák apod, vid?
čístá krev, malá vtěrka Sestřička! holky to bylo terno na néí nafotit tu uzdečku, nechýáu co jí hrablo, jestli na ní jde říje bo co? se na mě furt lepila a furt mě chtěla oblizovat...to je taková komediantka
a už ji leze zimní kožíšek, vypadá jak hořká čokoláda,světlý chlupy odpadavají tak jsem zvědavá jestli budem jak černoušek Kerka!
zase mám dvoubarvenýho koně
klawdie
napsal(a):
Pěkná pomalá příprava, tak tak, budeš obsedat ty? jak se kobuše jmenuje?mix všeho? to bude takové to oblíbené arabxpaintxrusák apod, vid?
čístá krev, malá vtěrka Sestřička! holky to bylo terno na néí nafotit tu uzdečku, nechýáu co jí hrablo, jestli na ní jde říje bo co? se na mě furt lepila a furt mě chtěla oblizovat...to je taková komediantka
a už ji leze zimní kožíšek, vypadá jak hořká čokoláda,světlý chlupy odpadavají tak jsem zvědavá jestli budem jak černoušek Kerka!
Néééé já asi nééé![]()
To je na Aničce jak si to zařídí
Já jí jen chodím provětrat,a tak nějak učit slušnému vychování jak se na mladou koňskou slečnu sluší
klawdie
napsal(a):
zlatka, jsme tu...kurnik, po včerejším kolabsu oraganismu, kdy jsem chtěla jenom spát, ale stejně mě neminula oprava karmy a pak ješt cesta k ořům, hnůj a tráva...
jkaože zapotit se při kosení evidentně zabírá, dneska je mi podstatně líp...
do kanclu už jsme nahodila přímotop, ale ruce mám furt totálně zmrzlé...:((
no a teď sespsat zprávy...chtěla sjem protáhnout koníky dneksa, ale jeslti bude furt takhle lít, tak to kašlu...
to ybhc to asi nedoléčila..
a zítra 3:58 mi jede vlak do Práglu, už se vidím, jak celá žhavá vstávám...
rezatica je prokvetlá a Keruna černá, boa jak plyšoví....to chcu vidět tu zimu, doufám, že budou tuny sněhu:)))
rocky
napsal(a):
njn, já dorazím a signory vyrazí na oběd....:))
kukinatost
napsal(a):
njn, já dorazím a signory vyrazí na oběd....:))
Nu jsem tu prohlížela jsem aukro, celkem slušnéí nabídky...uvidíme co se z toho vyklube...
janico a co ty tvý treninky?
klawdie
napsal(a):
Nu jsem tu prohlížela jsem aukro, celkem slušnéí nabídky...uvidíme co se z toho vyklube...
janico a co ty tvý treninky?
moje treninky jsou naprosto famózní, ten nedělní mám úplně celý natočený...:)
akorát to má tak kámoška, páč nás točil její chlap:))
nikdy by mkě nenapadlo, že by mě mohla jízdárně takhle bavit, vlastně hodně drezurujeme, max. nějaká skoková gymnastika, jinak nic bolkého neskáčeme, úplně pomalu a postupně...
fakt je to naprosto skvostné...akorát dnešní trénink neklapne, páč nám zmokla fest jízdárna...
ale zmanipuluju někdy Káju, ať nás taky s rezavou nafotí..:)
kukinatost
napsal(a):
moje treninky jsou naprosto famózní, ten nedělní mám úplně celý natočený...:)
akorát to má tak kámoška, páč nás točil její chlap:))
nikdy by mkě nenapadlo, že by mě mohla jízdárně takhle bavit, vlastně hodně drezurujeme, max. nějaká skoková gymnastika, jinak nic bolkého neskáčeme, úplně pomalu a postupně...
fakt je to naprosto skvostné...akorát dnešní trénink neklapne, páč nám zmokla fest jízdárna...
ale zmanipuluju někdy Káju, ať nás taky s rezavou nafotí..:)
No to si piš, to chcu vidět, jsem na vám mega zvědavá! A co kerkoid říká na to nové udidlo?je jednou nebo dvakrát lomenné? já chci na kobylu zkusit dvakrát lomenné a dneska už se moc těším na drezurkování,ona umí potěšit...
klawdie
napsal(a):
No to si piš, to chcu vidět, jsem na vám mega zvědavá! A co kerkoid říká na to nové udidlo?je jednou nebo dvakrát lomenné? já chci na kobylu zkusit dvakrát lomenné a dneska už se moc těším na drezurkování,ona umí potěšit...
no, v terénu je to v pohodě, ale jakmile vjedeme někam systematicky kroužit - nejlépe v pracovním klusu....
říkám, jak se tak začínám smiřovat s představou, že prostě on je pro terén a s ryzcem si to můžu užít i jinde...
chci to zkusit ještě jednou s ním, Danča říkala, že budeme začínat úplně pomalu a postupně a uvidíme...chci to tam zkusit i na tom sidepullu od Zuzajdy..
uvidíme, a jinak z něoh zůstaně oř do lesa...
nebudu nic lámat přes koleno...a kor ne jeho:)
kukinatost
napsal(a):
no, v terénu je to v pohodě, ale jakmile vjedeme někam systematicky kroužit - nejlépe v pracovním klusu....
říkám, jak se tak začínám smiřovat s představou, že prostě on je pro terén a s ryzcem si to můžu užít i jinde...
chci to zkusit ještě jednou s ním, Danča říkala, že budeme začínat úplně pomalu a postupně a uvidíme...chci to tam zkusit i na tom sidepullu od Zuzajdy..
uvidíme, a jinak z něoh zůstaně oř do lesa...
nebudu nic lámat přes koleno...a kor ne jeho:)
Máš pujčenej nebo kouopenej, taky o něm do budoucna uvažuji pro Sabuláka, ale to až uvidím jestli bude vubec schopný chodit pod sedlo, volný pohyb ,mu problémy nedělá, horší je to pod sedlem, to jedině krok...ch jo....
klawdie
napsal(a):
Máš pujčenej nebo kouopenej, taky o něm do budoucna uvažuji pro Sabuláka, ale to až uvidím jestli bude vubec schopný chodit pod sedlo, volný pohyb ,mu problémy nedělá, horší je to pod sedlem, to jedině krok...ch jo....
no, Klári, věřím, že to musí dojebávat jako prase..
sidepull mám půjčený od Zuzajdalka:))
nechci zase investovat do něčeho, co by mi bylo na prd třeba...:)
a udidlo mám lomené dvakrát a koupím mu i jednou, taky to umělohmotné - potřebujeme protialergické kroužky...
kukinatost
napsal(a):
no, Klári, věřím, že to musí dojebávat jako prase..
sidepull mám půjčený od Zuzajdalka:))
nechci zase investovat do něčeho, co by mi bylo na prd třeba...:)
a udidlo mám lomené dvakrát a koupím mu i jednou, taky to umělohmotné - potřebujeme protialergické kroužky...
No jasan tak to je hodná, taky nejradši testnu něco než to koupím ale málokdy se to poštestí..tak pak dej vedět...taky bych nejradši otestovala to dvakrat lomenný, ale myslím že tohle se zas neztratí...
klawdie
napsal(a):
No jasan tak to je hodná, taky nejradši testnu něco než to koupím ale málokdy se to poštestí..tak pak dej vedět...taky bych nejradši otestovala to dvakrat lomenný, ale myslím že tohle se zas neztratí...
Jani a co vlastně bezkulkáč???Jak mu je?