sadzi saj
XXX.XXX.117.237
Hi, hi, tak jsem byla trochu oprsklá a po dlouhé době si založila
No dneska to zase byla hodina angličtiny a to jsem kvůli tomu musela brzo vstávat a jak se mi nechtělo, fuj
Leo, mi mluv, ta tma to mě snad zničí, fakt hnus. Jsem včera přijela od Elí kolem půl sedmý a než jsem vše pofackovala, uvařila, bylo půl osmý a skoro tma
a dneska to bude podobný, chjo ta zima
Jsem včera chtěla nafotit Elí, ale pásli se až úplně vzadu a byla jsem už líná se tam táhnout
My včera terénili bez sedla, krok, lehce klus a kopečky v kroku na rozhýbání, jsem se musela jet provětrat, pač jsem byla fakt naštvaná a vytočená, mi trenérka zas dala, že prý to sedlo vůbec řeším
sadzi saj
napsal(a):
No dneska to zase byla hodina angličtiny a to jsem kvůli tomu musela brzo vstávat a jak se mi nechtělo, fuj
Leo, mi mluv, ta tma to mě snad zničí, fakt hnus. Jsem včera přijela od Elí kolem půl sedmý a než jsem vše pofackovala, uvařila, bylo půl osmý a skoro tma
Jsem včera chtěla nafotit Elí, ale pásli se až úplně vzadu a byla jsem už líná se tam táhnout
My včera terénili bez sedla, krok, lehce klus a kopečky v kroku na rozhýbání, jsem se musela jet provětrat, pač jsem byla fakt naštvaná a vytočená, mi trenérka zas dala, že prý to sedlo vůbec řeším
Tak jsi to zvládla první se založením![]()
Jo, jak já bych se ráda projela a nic...prd
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Tak jsi to zvládla první se založením![]()
Jo, jak já bych se ráda projela a nic...prd
Však to taky neposouvala, abychom jí to my vyfoukly
. Jen ať si založí, moc často se k tomu nedostane...
Jo jako že řešíš, že Elí to sedlo tlačí? No tak to je panečku názor...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Od trenérky, jo....? ![]()
...
koupíš ji nové sedlo?
Jj, tak tak a od trenérky. Pěkně mě včera naštvali. Říkala jsem jí i Míše, zda nemůžou začít s tréninku drez. úlohy na ZZVJ až další hodinu, že to už snad budu mít trénink s nima a obě se na to vykašlali a začli bez mě, ale že jsem Míše dohodila trenérku, to jsem byla dobrá, fakt za dobrotu na žebrotu a trenérka mi ještě řekne, že to řeším, že to má skoro každý kůň, že ona sedla neřeší a dá tam beránek a že Mesťáková má na Mělníku taky jedno sedlo na tři koně, ale co mi je do ní, nemám tatínka Mesťáka, aby mi dával koně pod prdel, kdy se mu zachce, no prostě ze mě udělala debila, že to řeším, že to určitě nic není a že mi žádný sedlář sem určitě nepřijede a to mě fakt dorazila
Lucky uvidím, podle toho, co mi řekne sedlář.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, tak tak a od trenérky. Pěkně mě včera naštvali. Říkala jsem jí i Míše, zda nemůžou začít s tréninku drez. úlohy na ZZVJ až další hodinu, že to už snad budu mít trénink s nima a obě se na to vykašlali a začli bez mě, ale že jsem Míše dohodila trenérku, to jsem byla dobrá, fakt za dobrotu na žebrotu a trenérka mi ještě řekne, že to řeším, že to má skoro každý kůň, že ona sedla neřeší a dá tam beránek a že Mesťáková má na Mělníku taky jedno sedlo na tři koně, ale co mi je do ní, nemám tatínka Mesťáka, aby mi dával koně pod prdel, kdy se mu zachce, no prostě ze mě udělala debila, že to řeším, že to určitě nic není a že mi žádný sedlář sem určitě nepřijede a to mě fakt dorazila
Lucky uvidím, podle toho, co mi řekne sedlář.
Ahojky,
jen zdravím :)
Jsem na chalupě ... vstávala jsem v půl 10 a chystám se ke koníkům
Tak se mějte a přežijte to v práci
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Ahojky,
jen zdravím :)
Jsem na chalupě ... vstávala jsem v půl 10 a chystám se ke koníkům
Tak se mějte a přežijte to v práci
No tak hlavně, aby se to vyřešilo. Koukám, že nejlepší je být sticha a řešit si to sama.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
No tak hlavně, aby se to vyřešilo. Koukám, že nejlepší je být sticha a řešit si to sama.
Něco pro Blanču
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Něco pro Blanču
Jj, Leo to máš pravdu, že lepší si to nechat pro sebe a řešit si to sama, ale jelikož trénujeme, i tak musím říct, že nejdu na trénink a když už je to asi 3 týden, tak se tě vždycky někdo zeptá proč
sadzi saj
napsal(a):
Jj, Leo to máš pravdu, že lepší si to nechat pro sebe a řešit si to sama, ale jelikož trénujeme, i tak musím říct, že nejdu na trénink a když už je to asi 3 týden, tak se tě vždycky někdo zeptá proč
J, je to blbé, ale přece si neodrovnáš koně, když ho sedlo tlačí
..to by mi mohli vlézt na záda
.
Blanka se má! Já chci taky spinkat do 10!
Jsem byla za holčí, venku chčije,....děs. Muchlovaly jsme se..ona je už tak chlupatá, to je děsné! Je jako medvěd!
tady moje holčička, když měla 9 měsíců...při podpisu kupní smlouvy...to je mimíško, co?..vzpomínám, že je to 6 let
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
J, je to blbé, ale přece si neodrovnáš koně, když ho sedlo tlačí
..to by mi mohli vlézt na záda
.
Blanka se má! Já chci taky spinkat do 10!
Jsem byla za holčí, venku chčije,....děs. Muchlovaly jsme se..ona je už tak chlupatá, to je děsné! Je jako medvěd!
tady moje holčička, když měla 9 měsíců...při podpisu kupní smlouvy...to je mimíško, co?..vzpomínám, že je to 6 let
To je jasný, člověku nezbyde nic jiného, než se "pochlubit" a poslouchat ty kecy.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To je jasný, člověku nezbyde nic jiného, než se "pochlubit" a poslouchat ty kecy.
No právě, ty kecy, Lucky, jasně, že si to udělám po svém, ale mrzí mě to od ní prostě tohle a ten její přístup
U nás teď nešel od půl dvanáctý proud, zapnuli to až teď, ale oběd mi prodali, ale nemohla jsem si nakoupit
sadzi saj
napsal(a):
No právě, ty kecy, Lucky, jasně, že si to udělám po svém, ale mrzí mě to od ní prostě tohle a ten její přístup
U nás teď nešel od půl dvanáctý proud, zapnuli to až teď, ale oběd mi prodali, ale nemohla jsem si nakoupit
posilam nedelni foto jak bylo krasne i teplo
zvířátková
XXX.XXX.42.14
sakiron
napsal(a):
posilam nedelni foto jak bylo krasne i teplo
Nazdárek! Tak dneska jsem se opět ven nedonutila, vzala jsem si dokonce i rukavice, už na to kašlu, zítra vytahuju zimní bundu, ať jsem za blázna, ale fakt už mrznu. No ale hlavně, že kluci jsou spokojení, ani moucha, klídeček.
klucí
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Tak dneska jsem se opět ven nedonutila, vzala jsem si dokonce i rukavice, už na to kašlu, zítra vytahuju zimní bundu, ať jsem za blázna, ale fakt už mrznu. No ale hlavně, že kluci jsou spokojení, ani moucha, klídeček.
klucí
No tak to mě věn dokopala Usa. Fakt nevím, jestli ji bylo opravdu zle, možná že měla zaražené prdy, ale hrabala strašně ve stáji kolem páté..je fakt, že se dva dny nehla ze stáje, co venku bez přestávky leje a stou zafačovanou nohou ji nenechám šmatlal ve výběhu v blátě
Tak jsem na ni hodila deku, nohu jsem odvázala úplně a šly jsme na hodinu v dešti šmatlat na Prřně po loukách kolem nádraží. Usa nevypadala, že ji bolí břicho
, ale je fakt, že od baráku prděla
Pak lítala jako blázínek po loukách s dekou, pásla se, já v australáku jsem nepromokla, ale boty jsem měla mokré..fuuj, zima je tady
anduláci jsou nádherní![]()
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
No tak to mě věn dokopala Usa. Fakt nevím, jestli ji bylo opravdu zle, možná že měla zaražené prdy, ale hrabala strašně ve stáji kolem páté..je fakt, že se dva dny nehla ze stáje, co venku bez přestávky leje a stou zafačovanou nohou ji nenechám šmatlal ve výběhu v blátě
Tak jsem na ni hodila deku, nohu jsem odvázala úplně a šly jsme na hodinu v dešti šmatlat na Prřně po loukách kolem nádraží. Usa nevypadala, že ji bolí břicho
, ale je fakt, že od baráku prděla
Pak lítala jako blázínek po loukách s dekou, pásla se, já v australáku jsem nepromokla, ale boty jsem měla mokré..fuuj, zima je tady
anduláci jsou nádherní![]()
Ahojky,
já se už pomalu chystám do pelechu, dneska ráno jsem se nemohla fakt vyhrabat, tak zítra si můžu přispat trochu, za to ve čtvrtek
Anduláci jsou fajnový
Já chtěla jít dneska lonžovat přes kavaletky no a nakonec prd, cestou do stáje mi volal Mirek, jestli můžu dorazit domů, že si potřebuje odvézt náhr. díl na veterána a doma máme známého na ten sádroš, takže jsem tu s ním musela být, bych do toho fakt kopla
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
já se už pomalu chystám do pelechu, dneska ráno jsem se nemohla fakt vyhrabat, tak zítra si můžu přispat trochu, za to ve čtvrtek
Anduláci jsou fajnový
Já chtěla jít dneska lonžovat přes kavaletky no a nakonec prd, cestou do stáje mi volal Mirek, jestli můžu dorazit domů, že si potřebuje odvézt náhr. díl na veterána a doma máme známého na ten sádroš, takže jsem tu s ním musela být, bych do toho fakt kopla
no, já jdu Use ještě převázat nohu, jen jsem ji to jemně ovázala jak jsme přišly z venku, aby se ji do toho nedostaly hobliny
, ale nemohla jsem to hned zabalit do vaty atd, aby se ji nohy nezapařila...
a pak taky na kutě..tak pá
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
no, já jdu Use ještě převázat nohu, jen jsem ji to jemně ovázala jak jsme přišly z venku, aby se ji do toho nedostaly hobliny
, ale nemohla jsem to hned zabalit do vaty atd, aby se ji nohy nezapařila...
a pak taky na kutě..tak pá
No tady je prd na té fotce vidět...
Já lakuju květník a koukám na film, samozřejmě dávají jako tradičně stupidní seriály od osmi a pak člověk aby koukal do půlnoci. Což samozřejmě nevydržim, takže pak půlku nevidim
zvířátková
napsal(a):
No tady je prd na té fotce vidět...
Já lakuju květník a koukám na film, samozřejmě dávají jako tradičně stupidní seriály od osmi a pak člověk aby koukal do půlnoci. Což samozřejmě nevydržim, takže pak půlku nevidim
Tak jsem zabila nožičku..ona je tak strašně hodná. Dává mi tu nožičku sama, nahoru, dolů, jak potřebuji a je tak opatrná..fakt zlatíčko na ošetřování. Usa je super pacient
.
tak dobrou noc
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Tak jsem zabila nožičku..ona je tak strašně hodná. Dává mi tu nožičku sama, nahoru, dolů, jak potřebuji a je tak opatrná..fakt zlatíčko na ošetřování. Usa je super pacient
.
tak dobrou noc
Dobré ránko! Další úmornej den před náma. A já bych si tak schrupla. Než jsem se dostala do postele byla půlnoc. Takže 5 a půl hodiny je krapet málo na mě. Nemluvě o tom, že jsem ještě měla ve tři ráno budíčka, jelikož mi spadnul starší z anduláků z houpačky.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Další úmornej den před náma. A já bych si tak schrupla. Než jsem se dostala do postele byla půlnoc. Takže 5 a půl hodiny je krapet málo na mě. Nemluvě o tom, že jsem ještě měla ve tři ráno budíčka, jelikož mi spadnul starší z anduláků z houpačky.
Ahojky, včera jsem malovala pracovnu. Už to mám hotové, tak jsem ráda.
Potom jsme jeli s dětma za koníky. Vzala jsem si Schelbyho a Katka poníka.
Byla jsem s ní poprvé venku na volno, ale holčina to zvládla statečně. Dokonce i cválala a smála se u toho. Já už míň-no jo, starostlivá matka. Ale Schelby se krásně podsadil, měla jsem radost! Pak si přijel p. Št´astný půjčit vlek, veze do Lysé 4 haflingy.
Večer napsat úkoly, naučit se s Katkou básničku a šla jsem spát jak spráskaný pes.
Tedˇ vezu Katku do školy, nakrmit koníky a hurá??? do práce. To se zase nezastavím.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno všem,
teda, mě se každým dnem vstává hůř a hůř
a večer ne a ne usnout a to jsem byla tak fajn naučená sama vstávat a teď bych chrupčila, až bych brečela a ta hnusná zima, fuj
Jsme si včera už zatopili, hustý, Mirek, že jde zatopit, že je mu zima
to se jen tak nevidí, většinou jsem mrmlala já, jestli se nezatopí, že zmrznu
Jsem včera byla s Arwen na prochajdě, už ji i puštěnou na volno a byla, jak ocásek, docela sranda a už zvládáme ke mě a sedni
No nic, jdu si udělat čajík.
Jo a Markét, to musí být super, takhle s dítkem první vyjížďka a vidět, jak má radost
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno všem,
teda, mě se každým dnem vstává hůř a hůř
a večer ne a ne usnout a to jsem byla tak fajn naučená sama vstávat a teď bych chrupčila, až bych brečela a ta hnusná zima, fuj
Jsme si včera už zatopili, hustý, Mirek, že jde zatopit, že je mu zima
to se jen tak nevidí, většinou jsem mrmlala já, jestli se nezatopí, že zmrznu
Jsem včera byla s Arwen na prochajdě, už ji i puštěnou na volno a byla, jak ocásek, docela sranda a už zvládáme ke mě a sedni
No nic, jdu si udělat čajík.
Jo a Markét, to musí být super, takhle s dítkem první vyjížďka a vidět, jak má radost
Ahojky,
tak jsem zase tu - denííí - fuuuuuuj
Ráno jsem jela rovnou z chalupy ...
Vstávala v 5:15 - no svrab a neštovice ![]()
Ale už mě vítal kocour zmrzlej u dveří ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem zase tu - denííí - fuuuuuuj
Ráno jsem jela rovnou z chalupy ...
Vstávala v 5:15 - no svrab a neštovice ![]()
Ale už mě vítal kocour zmrzlej u dveří ![]()
Čauky děvčátka. Já taky tou zimou trpím. Už na mě jdou ty melancholický zimní nálady. Jak kdyby ze z léta přeloupla rovnou zima a podzim nikde. Ranní vstávání z vyhřáté postýlky do zimy a ještě k tomu do tmy, to je fakt za trest. Aspoň nám tu začli topit, teda to topení se nám řídí termostatem podle venkovní teploty, takže se musím smířit zatím s vlažným topením, ale aspoň něco. Už jsem v po víkendu pozavírala všechna okna a syslím si tu ten hnusnej vydejchanej, ale teplejší vzduch.
zvířátková
napsal(a):
Čauky děvčátka. Já taky tou zimou trpím. Už na mě jdou ty melancholický zimní nálady. Jak kdyby ze z léta přeloupla rovnou zima a podzim nikde. Ranní vstávání z vyhřáté postýlky do zimy a ještě k tomu do tmy, to je fakt za trest. Aspoň nám tu začli topit, teda to topení se nám řídí termostatem podle venkovní teploty, takže se musím smířit zatím s vlažným topením, ale aspoň něco. Už jsem v po víkendu pozavírala všechna okna a syslím si tu ten hnusnej vydejchanej, ale teplejší vzduch.
Ahojky,
JJ, mě tu žhne topení a chodím si tam průběžně hřát ruce ...
NO, to počasí fakt náladě nepřidá
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Leo mi povídej, jsem na tom podobně, ale doufám, že se ještě dočkáme krásného podzimního počasí, kdy listí hraje všema barvama a svítí sluníčko a teploty se pohybujou kolem 20 stupňů
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Leo mi povídej, jsem na tom podobně, ale doufám, že se ještě dočkáme krásného podzimního počasí, kdy listí hraje všema barvama a svítí sluníčko a teploty se pohybujou kolem 20 stupňů
To jo, boží, a já takové uschliny, už fakt nevim :-(
No jak to bych brala, to by byly fotečky. Hlavně kdyby se třeba ochlazovalo postupně, ale co vim, tak v pátek jsem ještě byla v kraťasích a od soboty je to na zimní budnu a rukavice.
zvířátková
napsal(a):
To jo, boží, a já takové uschliny, už fakt nevim :-(
No jak to bych brala, to by byly fotečky. Hlavně kdyby se třeba ochlazovalo postupně, ale co vim, tak v pátek jsem ještě byla v kraťasích a od soboty je to na zimní budnu a rukavice.
Tak tak ... jeden den jsem byla na CSIO v tílku a druhý den - tričko, dlouhý rukáv, svetr a mikinu !!!!! A to mi byla ještě kosa
Bylo to moc rychlý ...
JJ, ty barvičky bych taky brala ... Pak ještě houby ... oříšky
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Tak tak ... jeden den jsem byla na CSIO v tílku a druhý den - tričko, dlouhý rukáv, svetr a mikinu !!!!! A to mi byla ještě kosa
Bylo to moc rychlý ...
JJ, ty barvičky bych taky brala ... Pak ještě houby ... oříšky
No furt říkali, že se oteplí, ale teď to tak trošku berou zpátky a předpovídají, že tak max. pár stupíňků, tak nevim no.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Já slyšela už od pár lidí, že má být ještě babí léto, tak jsem na to zvědavá
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
NO, doufám v to ...
Tohle je fakt humus
Uvidíme no, na předpovědi člověk dát nemůže...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Uvidíme no, na předpovědi člověk dát nemůže...
Si představte ale, jak by potom mělo být v zimě, když teď už je takhle a nemělo by být líp
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Lépe nemyslet
Asi tak
.
Teda, já tu klimbám, je to silnější než já, nemůžu si pomoct.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
NO, já jsem tu měla docela dost práce ... Ještě mám ... Tak mě to docela probralo
Já si musela dát jogurt, aby mě to trochu probralo...
zvířátková
napsal(a):
Asi tak
.
Teda, já tu klimbám, je to silnější než já, nemůžu si pomoct.
Čáu!
No lidi, já se zblázním..tak se mi hrozně nechtělo vstávat
. Usa mi ve stáji rozkopala bobany po půlce boxu, tak jsem chodila jako hledač a vybírala po malých bobcích všude
. Neměla tam už seno, v noci si všechno snědla (táákovou hromadu měla
..už je jako koule) a než jsem přišla v 8 krmit, tak si tam hrabala...ji to strašně štve, že už je 3 dny ve stáji...teď jen mží, by ji člověk pustil klidně normálně šmajdat venku, jenom má zafačovanou tu nohu a nemůže to mít namoklé, i když to zabalím, tak to promokne..asi na to skusím dát nějaký igelit (jenom už jsem to kdysi zkoušela a padá to), nebo já nevím co na to, aby to neměla mokré a mohla aspoň chodit po výběhu
. Ona v dešti toho stejně tam moc nenachodí, ale nesnáší být zavřená ve stáji, není to vysloveně stájový kůň, je zvyklá na možnost volby...za dva dny v Liberci se mi málem prokopala do Austrálie
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Čáu!
No lidi, já se zblázním..tak se mi hrozně nechtělo vstávat
. Usa mi ve stáji rozkopala bobany po půlce boxu, tak jsem chodila jako hledač a vybírala po malých bobcích všude
. Neměla tam už seno, v noci si všechno snědla (táákovou hromadu měla
..už je jako koule) a než jsem přišla v 8 krmit, tak si tam hrabala...ji to strašně štve, že už je 3 dny ve stáji...teď jen mží, by ji člověk pustil klidně normálně šmajdat venku, jenom má zafačovanou tu nohu a nemůže to mít namoklé, i když to zabalím, tak to promokne..asi na to skusím dát nějaký igelit (jenom už jsem to kdysi zkoušela a padá to), nebo já nevím co na to, aby to neměla mokré a mohla aspoň chodit po výběhu
. Ona v dešti toho stejně tam moc nenachodí, ale nesnáší být zavřená ve stáji, není to vysloveně stájový kůň, je zvyklá na možnost volby...za dva dny v Liberci se mi málem prokopala do Austrálie
No konečně taky nějaká fotečka
U nás naštěstí neprší.
Jsem ráno zvládla telefonát v angličtině, se to snad nakonec ještě na starý kolena naučím
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No konečně taky nějaká fotečka
U nás naštěstí neprší.
Jsem ráno zvládla telefonát v angličtině, se to snad nakonec ještě na starý kolena naučím
U nás taky neprší, ale drobet zataženo je, takové hnusné ponuro.
No tak vidíš, hodiny angliny nesou ovoce
zvířátková
napsal(a):
U nás taky neprší, ale drobet zataženo je, takové hnusné ponuro.
No tak vidíš, hodiny angliny nesou ovoce
Andy - gratulace
No, já měla už x telefonátů - naštěstí v ČJ
A pendlujou tu RU ... Ale tu se učit nechci, nebudu a ani nehodlám ![]()
Tady foto kocoura, co k nám na chalupu přišel - nebo nám ho někdo hodil přes vrata ...
Byl šíleně plachý, bázlivý ... Ale teď ? Šílený mucík ![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Andy - gratulace
No, já měla už x telefonátů - naštěstí v ČJ
A pendlujou tu RU ... Ale tu se učit nechci, nebudu a ani nehodlám ![]()
Tady foto kocoura, co k nám na chalupu přišel - nebo nám ho někdo hodil přes vrata ...
Byl šíleně plachý, bázlivý ... Ale teď ? Šílený mucík ![]()
Krásný kocourek a Blani, ty telefonáty v ČJ od rána ani nepočítám
a english no snažím se, ale stejně je to pořád marný
sadzi saj
napsal(a):
Krásný kocourek a Blani, ty telefonáty v ČJ od rána ani nepočítám
a english no snažím se, ale stejně je to pořád marný
NO, to mi říkej ... A pak když přijdou osobně a nedej bůh, když něco chtějí ![]()
Tady horolezec !!!!! To mě málem švihlo ... To byl řev ... Všichni o něm věděli ... Naštěstí to i dolů zvládnul sám
blanche
napsal(a):
NO, to mi říkej ... A pak když přijdou osobně a nedej bůh, když něco chtějí ![]()
Tady horolezec !!!!! To mě málem švihlo ... To byl řev ... Všichni o něm věděli ... Naštěstí to i dolů zvládnul sám
J0! Šikula!
No, na mě někdo bafnout english, tak jsem už v háji..od matury X let
a nemluvila jsem od té doby..už jsem mimo s anglinou, fakt že jo
Jinak byla jsem ve stáji, holčí pláče, že chce ven..no co s ní dělat
. Tak jsem ji to pořádně zabalila, aby se to neprodřelo a nepomoklo..snad... a vyhodila ji ven.....tak tam špacíruje, musí vše projít zase po dvou dnech, sbírá jabka, hledá ořechy a je šťastná, že chodí no....snad ji ta noha moc nenamokne
lucky
napsal(a):
J0! Šikula!
No, na mě někdo bafnout english, tak jsem už v háji..od matury X let
a nemluvila jsem od té doby..už jsem mimo s anglinou, fakt že jo
Jinak byla jsem ve stáji, holčí pláče, že chce ven..no co s ní dělat
. Tak jsem ji to pořádně zabalila, aby se to neprodřelo a nepomoklo..snad... a vyhodila ji ven.....tak tam špacíruje, musí vše projít zase po dvou dnech, sbírá jabka, hledá ořechy a je šťastná, že chodí no....snad ji ta noha moc nenamokne
Snad ne ... Tady tedy neprší - zatím ...
Ale zataženo na to je dosti
lucky
napsal(a):
Tady prší už 3 dny v kuse
..teď zrovna neleje, jen takový jemný deštík![]()
JJ, ten tipický podzimní, co ? ![]()
No fujky
blanche
napsal(a):
JJ, ten tipický podzimní, co ? ![]()
No fujky
No fůůj
..už to zesílilo, takže Usa už bude určitě zase ve stáji nešťastná, že venku leje
..jdu se na ni mrknout a najíst se
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No fůůj
..už to zesílilo, takže Usa už bude určitě zase ve stáji nešťastná, že venku leje
..jdu se na ni mrknout a najíst se
No fuj, tak si to tam nechce, tady naštěstí pršelo jenom v pondělí a to ne celý den naštěstí
sadzi saj
napsal(a):
No fuj, tak si to tam nechce, tady naštěstí pršelo jenom v pondělí a to ne celý den naštěstí
No, tady bez přestání ve dne v noci leje třetí den
. Takže s Usou jsem fakt včera s dekou v dešti lítala po louce, protože už je z toho chudinka na prášky
sadzi saj
napsal(a):
Viď - nic záviděníhodného
blanche
napsal(a):
Viď - nic záviděníhodného
Já chci léééto!!! Nesnááášííím zzzzzzimu![]()
![]()
..fakt jsem se narodila v úplně blbé části světa
. Věčně je tady zima a hnusně
lucky
napsal(a):
Já chci léééto!!! Nesnááášííím zzzzzzimu![]()
![]()
..fakt jsem se narodila v úplně blbé části světa
. Věčně je tady zima a hnusně
JJ, to jsem si taky říkala ...
Pařáky taky nic moc - občas úmorný ...
Ale zimu taky nebrat ... Snížek jo ... Ale ten bahení humus a teploty kolem nuly ...
TfujhooooOOOOOO !!!!!!!!!
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Však to nějak přetrpíme. Ono každé to období má něco do sebe. Ale velké pařáky a zimy mi teda moc dobře nedělají. Ale zase obojí dobré pro Čika. V pařákách koupání, v zimě klid od alergie. Spíš bych potřebovala někoho, kdo mě načutne, abych se rozhejbala a šla na procházku, jelikož tohle počasí mě žene k topení a né ven.
zvířátková
napsal(a):
Však to nějak přetrpíme. Ono každé to období má něco do sebe. Ale velké pařáky a zimy mi teda moc dobře nedělají. Ale zase obojí dobré pro Čika. V pařákách koupání, v zimě klid od alergie. Spíš bych potřebovala někoho, kdo mě načutne, abych se rozhejbala a šla na procházku, jelikož tohle počasí mě žene k topení a né ven.
blanche
napsal(a):
Tak jsem si byla o polední pauze alespoň nakoupit a teď jsem zase tu
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Jj, taky jsem byla na nákupu a koupila těstovinový salátek se sýrou a šunkou a paprikou, ňamka a šopák a teď se tu nemůžu dovolat do jednoho obchodu, to fakt nesnáším
Zítra na mě odpolko myslete, přijede mi konečně ten sedlář, doufám teda, řekl, že zítra, tak snad
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Se máte, to mě bylo před chvílí řečeno, že bych ven nesměla, ani i kdybych měla nakoupit něco do práce. Dostali jsme totiž s vedoucím sprďana, že si máme všechno zařídit sami po pracovní době, že nás za to prý platí. Že si myslíme, že si řekneme, co potřebujeme a on se ulítá. Takže po pracovní době si mám busem dojet do krámu, odtahat si kancelářský potřeby (hlavně ty balíky papírů), minule už rejpal, že bych se měla postarat i o doplnění "kuchyňky" (né pro mě, já si tam nic vzít nemůžu, si musím nosit pití sama z domova), takže mu dotahat pití. Noooo áni omylem. Neexistuje. Brzy přejdeme na to, že mi to nebude propláceno. Stačí se už teď si sem tahám (za své samozřejmě) pití, toaleťák, mýdlo, nádobí, všechno...
zvířátková
napsal(a):
Se máte, to mě bylo před chvílí řečeno, že bych ven nesměla, ani i kdybych měla nakoupit něco do práce. Dostali jsme totiž s vedoucím sprďana, že si máme všechno zařídit sami po pracovní době, že nás za to prý platí. Že si myslíme, že si řekneme, co potřebujeme a on se ulítá. Takže po pracovní době si mám busem dojet do krámu, odtahat si kancelářský potřeby (hlavně ty balíky papírů), minule už rejpal, že bych se měla postarat i o doplnění "kuchyňky" (né pro mě, já si tam nic vzít nemůžu, si musím nosit pití sama z domova), takže mu dotahat pití. Noooo áni omylem. Neexistuje. Brzy přejdeme na to, že mi to nebude propláceno. Stačí se už teď si sem tahám (za své samozřejmě) pití, toaleťák, mýdlo, nádobí, všechno...
No, tak to je dobrý maso !!!!
To si dělá šéf z vás pomalu otroky, co ?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
No, tak to je dobrý maso !!!!
To si dělá šéf z vás pomalu otroky, co ?
No on rejpe, neříká to jako příkaz, takže má smůlu, ale tohle fakt ne. Když budu potřebovat něco do kanceláře, tak řeknu vedoucímu, ten mi to přiveze ochotně a bez keců, co potřebuje on, to ať si zařídí, jeho blbá prezentace, když přijde někdo na schůzku a není pro něj kafe, voda, nic, takže mu řekneš, že nic nemáš, takže smůla.
zvířátková
napsal(a):
No on rejpe, neříká to jako příkaz, takže má smůlu, ale tohle fakt ne. Když budu potřebovat něco do kanceláře, tak řeknu vedoucímu, ten mi to přiveze ochotně a bez keců, co potřebuje on, to ať si zařídí, jeho blbá prezentace, když přijde někdo na schůzku a není pro něj kafe, voda, nic, takže mu řekneš, že nic nemáš, takže smůla.
Novodobý otrokář
No jo..každé počasí má své..jako zimu s hromadou sněhu a cválání po zasněžené louce...proč ne,ale mě to baví cca týden a dost a to ostatní kolem nemusím![]()
Jinak byla jsem venku, prší, psi se nudí, Usa nechce ani ze stáje .-.tak tady hodím sem tam nějaké čerstvé foto..nic moc, jen jsem to cvakla
takhle se nudí doma
lucky
napsal(a):
Novodobý otrokář
No jo..každé počasí má své..jako zimu s hromadou sněhu a cválání po zasněžené louce...proč ne,ale mě to baví cca týden a dost a to ostatní kolem nemusím![]()
Jinak byla jsem venku, prší, psi se nudí, Usa nechce ani ze stáje .-.tak tady hodím sem tam nějaké čerstvé foto..nic moc, jen jsem to cvakla
takhle se nudí doma
Se maj ... Pořád lepší, jak sedět v práci
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Novodobý otrokář
takhle se nudí doma
No, tak to je šéfik hustej, bych ho asi poslala do patřičných mezí
blanche
napsal(a):
no to jo..sakra..tady je tma jako v pytli
sadzi saj
napsal(a):
No, tak to je šéfik hustej, bych ho asi poslala do patřičných mezí
má tam uklízečku, ne?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Asi tak, takovej režim bych chtěla mít. Celej den se starat, kde co sežeru, jestli už není náhodou s večeří 10 minut zpoždění, kde se podrbat, co všechno sfutrovat a hlavně starejte se o mě
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
má tam uklízečku, ne?
Uklízím taky já. Jsem 2 v jednom
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Uklízím taky já. Jsem 2 v jednom
Ale náplň mé práce to neni. Takže co....
zvířátková
napsal(a):
Ale náplň mé práce to neni. Takže co....
Jo, stáj má super, hlavně velikou a taky tam neprší
..jsem ji na dobrotku dostala ven, koukla a zase šup a byla zpátky
..na sebe přece nenechá kapat tu hnusnou vodu z oblohy
sadzi saj
napsal(a):
Mě to tu dneska nebaví ...
Co mě drtí, tak mi dneska přišlo 190 mailů - spamů !!!!!
To je fakt rekord -nechápu
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Mě to tu dneska nebaví ...
Co mě drtí, tak mi dneska přišlo 190 mailů - spamů !!!!!
To je fakt rekord -nechápu
Fíha, fakt jo, no já fakturuju, ale taky mě to neba a do půl pátý
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Hmmm, já až do 19:00 chjo ...
Asi si člověk nemůže zdřímnout - jak o noční
Mě to tu neba, chjo
blanche
napsal(a):
No, se opičíš po mě ...
Bych řekla, že mě to tu nebaví víc ![]()
![]()
![]()
No, já pustila Usu na zahradu popásat se..i když jemně prší, tak aspoň chodí sem a tam.
blanche
napsal(a):
Tady kouká jak paní domácí
Páni, hajzli...vypli nám elektřinu...všechno spadlo
no jo, paní domácí..to ona je
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Páni, hajzli...vypli nám elektřinu...všechno spadlo
no jo, paní domácí..to ona je
Jj, opičím, pač jsem fakt znuděná a to tu sice mám práce hromadu, ale nějak se mi do toho nechce
blanche
napsal(a):
JJ, papíry na stole přede mnou ... ale jsem stále na netu - nebo žeru ![]()
Hele..to je sranda....tady teď jen tak jemně mžilo, takže žádný liják. Usa se mi pásla pod oknem na zahradě...najednou slyším liják, začalo zrovna řádně pršet...vykouknu z okna a vidím slečnu, jak to rychlým krokem špacíruje k ohradě, obejde s táj a šup..už je schovaná....ona se nenechá jen tak zmoknout
lucky
napsal(a):
Hele..to je sranda....tady teď jen tak jemně mžilo, takže žádný liják. Usa se mi pásla pod oknem na zahradě...najednou slyším liják, začalo zrovna řádně pršet...vykouknu z okna a vidím slečnu, jak to rychlým krokem špacíruje k ohradě, obejde s táj a šup..už je schovaná....ona se nenechá jen tak zmoknout
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Jo, byla sranda koukat z okna, jak kůň zdrhá, aby nezmokla
..fajnovka
Tak jsem snad konečně našla, co jsem hledala, psí školka
lucky
napsal(a):
psí školka
?
Tak já jsem teď smolila jeden koňočlánek ...
Ale já na to psaní fakt moc nejsem ...
Vždy když to sesmolím a pošlu, tak si říkám, jaký brak jsem zase sesmolila
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
![]()
![]()
..to jsem na tom podobně
Tak já už doma, lítám kolem zvířectva a musím něco uvařit.
Jj, chci zkusit s Arwen chodit na cvičák
sadzi saj
napsal(a):
JJ..zodpovědná!
my se chystáme na stopy...jsem chtěla začít tenhle týden a zatím sedíme doma a čekáme, až přestane lít
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj, já vás zdravím!!!!
Jsem byla od pondělak do dneška non-stop v práci, bylo moooc akcí!!!!!
Takže když jsem dneska dorazila od koní padla jsem a spala až do teď
![]()
![]()
Psí školka??? A o čem to je??? A kolik pa to vůbec stojí???
naftalinka
napsal(a):
Ahoj, já vás zdravím!!!!
Jsem byla od pondělak do dneška non-stop v práci, bylo moooc akcí!!!!!
Takže když jsem dneska dorazila od koní padla jsem a spala až do teď
![]()
![]()
Psí školka??? A o čem to je??? A kolik pa to vůbec stojí???
Ahojky,
vítej
Já ještě v práci, ale nic moc ...
Těším, až vypadnu ... Ale zítra tu budu zase celý den
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Ahojky,
vítej
Já ještě v práci, ale nic moc ...
Těším, až vypadnu ... Ale zítra tu budu zase celý den
Zuziku, je to prostě cvičák, ale je to už i pro štěňata, členství na rok je asi za litr tuším.
lucky
napsal(a):
Tak moc? Páni!
..to my máme levnější
tohle je náš cvičák.. http://cvicak.yc.cz/
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
tohle je náš cvičák.. http://cvicak.yc.cz/
Lucky máte moc pěkný stránky hezky přehledný, u nás je jenom tenhle cvičák co jsem našla, stránky nic moc, ani poplatky tam nejsou vypsaný, ale kámoška tam chodí a říkala, že to stojí tolik, to vy to máte fakt levný oproti nám
http://www.zkomelnikmesto.wbs.cz/
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Tak teď jsem si osvěžila AJ - až jsem se z toho krapátko orosila - 2 páni v AJ - ubytovat, vše vysvětlit ... Ufffff ![]()
Blanka šikulka
sadzi saj
napsal(a):
Lucky máte moc pěkný stránky hezky přehledný, u nás je jenom tenhle cvičák co jsem našla, stránky nic moc, ani poplatky tam nejsou vypsaný, ale kámoška tam chodí a říkala, že to stojí tolik, to vy to máte fakt levný oproti nám
http://www.zkomelnikmesto.wbs.cz/
Pěkný cvičák
my jsme teď přes léto moc nechodili..vlastně jsem tam nebyla snad dva měsíce vůbec, až nyní na Beskydského voříška, kdy jsme vozili děcka
. Jak bylo horko, tak radši jdu se psy do vody, než je ve vedru trápit na cvičáku. Ale teď už to půjde, hlavně chci dopilovat obranu..teda tu zvládají, jen revír musíme doučit a stopu musíme nyní začít..chtěla bych s nimi udělat ZM
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ránko! Tak já už v půl sedmé zadřená, teprve teď jsem se sem dostala a koukám, že stejně jako první.
Včera jsme venku byli, nebyla taková zima, jelikož nefoukal ten studený vítr, co je teď furt. Čiki šel s radostí, jsem pro něj šla a už mi běžel naproti, ač mě musel nést, tak si vyšlapoval jak machr v krásném rychlejším tempu. Po cestě se k nám přidala krásná labradorka, prošla s náma celý hodinový okruh a u baráku jsme jí zase odevzdali. Doufám, že to chudinka neschytala, byla tak úžasná. Ze začátku dělala na Čika ramena, ale rozmyslela si to vcelku hned. Byli ze sebe vcelku paf. No ideální pes ke koni, držela se nás jak klíště, nemusela se volat, nic. Čiki začíná být úžasně příjemnej, jak je chlupaťoučkej, tak děsně hřeje. To je panečku sezení.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak já už v půl sedmé zadřená, teprve teď jsem se sem dostala a koukám, že stejně jako první.
Včera jsme venku byli, nebyla taková zima, jelikož nefoukal ten studený vítr, co je teď furt. Čiki šel s radostí, jsem pro něj šla a už mi běžel naproti, ač mě musel nést, tak si vyšlapoval jak machr v krásném rychlejším tempu. Po cestě se k nám přidala krásná labradorka, prošla s náma celý hodinový okruh a u baráku jsme jí zase odevzdali. Doufám, že to chudinka neschytala, byla tak úžasná. Ze začátku dělala na Čika ramena, ale rozmyslela si to vcelku hned. Byli ze sebe vcelku paf. No ideální pes ke koni, držela se nás jak klíště, nemusela se volat, nic. Čiki začíná být úžasně příjemnej, jak je chlupaťoučkej, tak děsně hřeje. To je panečku sezení.
Ahojky,
já jsem tu byla něco málo před 7 hodinou
Včera jsem se z práce stavila u ségry a večer pokecala s maminou ...
A dneska zase vstávat
Zítra asi juknu do Lysé ![]()
blanche
napsal(a):
Ahojky,
já jsem tu byla něco málo před 7 hodinou
Včera jsem se z práce stavila u ségry a večer pokecala s maminou ...
A dneska zase vstávat
Zítra asi juknu do Lysé ![]()
Chjo ... Dneska to tu bude asi dlouuuuuhýýýýý ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Chjo ... Dneska to tu bude asi dlouuuuuhýýýýý ![]()
Mi povídej, až do čtyř, vůbec to neutíká. Taky máte u vás dneska takovou klendru, to snad i ráno mrzlo či co.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Já byla navrstvená solidně ... Ale ta jízda na kole
Měla i rukavice
No to obdivuju, já bych se asi nedokázala po ránu pobrat tak, abych byla ještě schopná absolvovat cestu do práce na kole. No to věřím, já už taky ke koním nosím rukavice, takové ty slabší a tak po hodince zjišťuju, že je to stejně málo, budu muset sáhnout po teplejších. Jinak to holt nejde. Uvidíme, jak bude odpoledne, ale včera jsem si přišla jak sněhulák, měla jsem tričko, vlněný rolák a přes to dvě mikiny, rukavice, obyč a zimní beránkové fusekle. A furt je zima, to je děs.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
No to obdivuju, já bych se asi nedokázala po ránu pobrat tak, abych byla ještě schopná absolvovat cestu do práce na kole. No to věřím, já už taky ke koním nosím rukavice, takové ty slabší a tak po hodince zjišťuju, že je to stejně málo, budu muset sáhnout po teplejších. Jinak to holt nejde. Uvidíme, jak bude odpoledne, ale včera jsem si přišla jak sněhulák, měla jsem tričko, vlněný rolák a přes to dvě mikiny, rukavice, obyč a zimní beránkové fusekle. A furt je zima, to je děs.
Ale dneska to vypadá pozitivněji, před chvilkou začlo šajnit sluníčko. Jééé, mě to tu neba. Ale do čtyř daleko....
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
JJ, puchejř tu na mě na chvíli vykoukl taky ...
Ale já do 19:00
No tak to je nechutný, jedině snesitelný, pokud na Tebe zítra čeká volno.
blanche
napsal(a):
JJ, puchejř tu na mě na chvíli vykoukl taky ...
Ale já do 19:00
To kolo není tak hrozný ... Já jsem spíš líná jít na ten bus ... pak okružní jízda ...
Na kole jsem tu jen o chvíli později a ušetřím za lístek
Ale nechuť tam občas je ...
Co mě trochu děsí, tak nedávno na této trase přejelo cyklistu auto
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
To kolo není tak hrozný ... Já jsem spíš líná jít na ten bus ... pak okružní jízda ...
Na kole jsem tu jen o chvíli později a ušetřím za lístek
Ale nechuť tam občas je ...
Co mě trochu děsí, tak nedávno na této trase přejelo cyklistu auto
To jo, busem je to vždycky na dlouho. A jestli tam máte jízdné tak drahé, jak my, tak se ani nedivim.
Neboj, však to je jenom náhoda.
blanche
napsal(a):
NO, doufejme ...
Ale chodníky to občas jistí
Ale když mě míjí x busů, náklaďáků - chodník je jasná volba
Jsme našla na netu králíky - hele, nepřipomínají vám někoho ? ![]()
![]()
blanche
napsal(a):
NO, doufejme ...
Ale chodníky to občas jistí
Ale když mě míjí x busů, náklaďáků - chodník je jasná volba
Ahoj!
Blani, jestli jedeš do Lysé, tak pořádně nafoť arabášky..sím! Jestli tam nějací budou
Jinak tady zase leje..mě trefí. K večeru jsem byla s Usou zase na prochajdě, udělala si pořádné dostihy a řádila jak čertík
lucky
napsal(a):
Ahoj!
Blani, jestli jedeš do Lysé, tak pořádně nafoť arabášky..sím! Jestli tam nějací budou
Jinak tady zase leje..mě trefí. K večeru jsem byla s Usou zase na prochajdě, udělala si pořádné dostihy a řádila jak čertík
JJ, ráda bych zítra - den volna, tak snad porazím ...
NO, jsem zaslechla, že snad Gabor ? Ale těžko říci ... Určo tam něco bude, tak si na Tebe vzpomenu a nafotím
Kde to bydlíš, tady i občas slunko ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
NO, jsem zaslechla, že snad Gabor ? Ale těžko říci ... Určo tam něco bude, tak si na Tebe vzpomenu a nafotím
U nás už od rána krásně šajní, nebe je azurové, do toho pár tě bílých mráčků, no je krásně, fakt hřích tu sedět...
blanche
napsal(a):
JJ, možná Gabor a ten malinký Milano..ten je kouzelný, pokud ho tam Šárka bude mít...sííím..nafoť mi ho
!
zvířátková
napsal(a):
U nás už od rána krásně šajní, nebe je azurové, do toho pár tě bílých mráčků, no je krásně, fakt hřích tu sedět...
JJ, mi říkej ...
Kéž by bylo takhle i zítra ...
By fotky taky za něco stály ...
blanche
napsal(a):
ježkovyvoči ... to je zase woser ... a jak mi dneska dávají do kožichu ...
prý jestli přemýšlím atd ... chjo ...
Tady je zzima jako v márnici, před chvíli pršelo, už je to lepší, ale jinak fujtajbl
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tady je zzima jako v márnici, před chvíli pršelo, už je to lepší, ale jinak fujtajbl
Ahojky,
dobré skoro odpoledne. Já ráno razila k zubaři do Práglu, na sobě pár vrstev, abych nezmrzla, u nás jenom 5 stupňů a ten blb řidič autobusu netopil, takže řádná kosa
, pak jsem si zaběhla u nás pro prášky na gyndu, rovnou do lékárny, kde byla fronta div ne ven a na obědě to samý a už jsem tu, fuj, že se mi ale chtělo
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
dobré skoro odpoledne. Já ráno razila k zubaři do Práglu, na sobě pár vrstev, abych nezmrzla, u nás jenom 5 stupňů a ten blb řidič autobusu netopil, takže řádná kosa
, pak jsem si zaběhla u nás pro prášky na gyndu, rovnou do lékárny, kde byla fronta div ne ven a na obědě to samý a už jsem tu, fuj, že se mi ale chtělo
No super začátek dne, pomučit u zubáka, pak si vystát frontu na prášky a teď v práci. Do kolika budeš bojovat?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Jejda zubák ... To bych potřebovala taky ...
Ale zatím je větší strach
Jj, ze mě už je profík, co se nebojí chodit k zubaři, mám ho fajnový a po tom, co jsem tam ob měsíc v kuse chodila rok, jsem vycvičená se nebát vlka nic
Jj, dneska do půl pátý
Kolegyně je na dovče
Jinak Lucky nezávidím, u nás dneska ráno kosa řádná, ale teď jako u Leo, sluníčko
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jj, ze mě už je profík, co se nebojí chodit k zubaři, mám ho fajnový a po tom, co jsem tam ob měsíc v kuse chodila rok, jsem vycvičená se nebát vlka nic
Jj, dneska do půl pátý
Kolegyně je na dovče
Jinak Lucky nezávidím, u nás dneska ráno kosa řádná, ale teď jako u Leo, sluníčko
Jj, tady furt vykukuje, sice už není úplné azuro, nějak se přihnalo dost mráčků došeda, ale na déšť ani nic takového to nevypadá.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jj, tady furt vykukuje, sice už není úplné azuro, nějak se přihnalo dost mráčků došeda, ale na déšť ani nic takového to nevypadá.
U nás celkem vymeteno a město už se připravuje pomalu a jistě na Vinobraní